Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    12-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het wordt drummen bij links
    De waarheid zit dikwijls in de kleine lettertjes. Autoverkopers en verzekeringsagenten weten daar alles van. In de politiek zit dat normaal anders: grote titels en barnumreclame voor zaken die soms het sop van de kool niet waard zijn. Toch zijn er uitzonderingen en zo kwam ik er een tegen in Het Laatste Nieuws van 11 dezer.
    Onder de rubriek "Stemmenkampioen", ditmaal over het al dan niet opknopen van Saddam (net alsof wij daar iets aan zouden te zeggen  hebben!), stond volgende tekst:
    "De kiezers van de rechtse partijen (Vlaams Belang, CD&V/N-VA) willen Saddam dood, de kiezers van de linkse partijen (Groen!, SP.a/Spirit, VLD/Vivant) zijn tegen de uitvoering van de doodstraf.(LVDK)"
    LVDK staat voor Luc Van der Kelen, de gebruikelijke opinieschrijver nummer één van het grootste dagblad van Vlaanderen, van liberale strekking. Van der Kelen, belgicist maar zeker niet links, geeft dus toe wat ik hier al een hele tijd schrijf, nl dat de VLD een linkse partij is geworden. Dat was ze al sinds Verhofstadt aan het bewind kwam en zal ze dus nog meer zijn nu Bartje de bard, al dan niet onder supervisie van PR-man Slangen, verklaard heeft dat zijn partij de progressieve toer op gaat.
    Het zal drummen worden in de linker helft van het zgz democratische kamp: de kaviaar socialisten van SP.a rood, de progressieven van SP.a blauw, Groen! dat in feite bloedrood is, de marxisten van de PvdA, ex-Amada én misschien nog een nieuwe linkse groep o.l.v. oud BSP-er Jef Sleeckx. Al die partijen zullen gaan vissen in dezelfde linkse, progressieve vijver, die in Vlaanderen al niet bijster groot is én moeten daarbij nog rekening houden met de linkervleugel van het CD&V, van ACV-strekking. Van der Kelen zet dat CD&V wel bij de rechtse partijen, maar om dat waar te maken zal Leterme toch eerst eens iets moeten gaan doen aan de mollenwerk van de ACW/V-tandem Cortebeecks-Renders, die de flamingantische oprispingen van de geitenboer uit de Westhoek meer dan tegenspreken.
    Als de links geworden VLD trouwens niet oplet, zal ze dezelfde weg opgaan van de Volksunie hier en D66 in Nederland. Dat waren ook partijen die dachten dat ze het zonder een progressieve vleugel niet zouden rooien. Voor beide partijen is dit het begin van het einde geworden: ze zijn nu zelf gerooid geworden, de Volksunie helemaal, D66 binnenkort. De VLD heeft al een duidelijke verwittiging gekregen met VLOTT in en rond Antwerpen, waar het partijtje, dat Coveliers aan het VB had gehangen, 18 gemeenteraadszetels verwierf en hijzelf meer dan 13.000 voorkeurstemmen, allemaal afgesnoept van de partij die nu de links-progressieve toer op wil gaan. Ze maken het Dedecker, Coveliers, Boukaert en CO wel erg gemakkelijk.

    12-11-2006, 10:54 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    11-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De opstoot der leliaards
    Juicht, Belgen, juicht: het vaderland zal gered worden! Niet door Verhofstadt of een van zijn bondgenoten, maar door niemand minder dan Rudi Aernoudt, ex-kabinetschef bij Waals minister Kubla en Vlaams minister Moerman. De man schreef al een boek tégen het "Manifest voor een onafhankelijk Vlaanderen" en heeft nu een petitie geopend waarin gelijkgezinden hem kunnen steunen in zijn anti-manifest. Hij heeft daar meteen een deel medestanders kunnen warm maken om zijn manifest te ondertekenen, allemaal mensen van het "Belgique de papa" die om uiteenlopende redenen er alle belang bij hebben dat het zieltogende België toch kan blijven voortbestaan (op de kap van de Vlamingen, wel te verstaan). Die medestanders komen, zoals gebruikelijk, uit de middens die dat België nog rechthouden: het grootkapitaal (Maurice Lippens), de gearriveerde zakkenvullers (Tony Mary), de vakbonden (Luc Cortebeeck), enkele bedrijfsleiders die anders vrezen voor hun carrière (o.a. Luc Vansteenkiste) en de gebruikelijke idioot, die straks misschien weer komt vertellen dat hij het zo niet bedoelde (Helmut Lotti). Tot nu toe heeft Kardinaal Daneels, bij mijn weten, nog niet getekend, maar dat kan nog komen.
    Dat er tussen het noorden en het zuiden van dit land een kloof gaapt, die met de dag groter wordt, schijnen deze heren en hun medestanders nog steeds niet gezien te hebben (of willen het gewoon niet zien). Dat Vlaanderen anders aankijkt tegenover bv Justitie, verkeer, werkgelegenheid en sociale zaken, evenmin. Dat de Vlaamse regering waar het kan, andere initiatieven neemt die in Wallonië onbestaande blijven (denk maar aan de zorgverzekering en de erfenisoverdrachten, om er maar twee te noemen), schijnt bij hen helemaal niet door te dringen. Het orkest van de Titanic is er niets tegen.
    Want België is doodziek.
    - Met zijn 7(!) parlementen, zijn 6(!) regeringen en zijn 530 parlementairen is het een klucht geworden van wat democratie zou moeten voorstellen. En dan hebben we het nog niet gehad over de helemaal overbodige mandaten van de provincieraden. Allemaal mandaten die, hoe kort ook, bedacht worden met flinke vergoedingen en pensioenen, uiteraard op kosten van de belastingbetaler. Komt daar nog bij dat amper een kwart van die mandaten ingevuld wordt door effectief verkozen kandidaten. Surrogaatdemocratie!
    - Een Justitie die er járen over doet om tot een uitspraak te komen en die niet in staat is zijn gevangeniswezen degelijk te beheren. Die de indruk wekt er eerder te zijn voor de delinquenten dan voor de slachtoffers.
    - Een boekhouding die, dat is zopas nog gebleken, opgemaakt wordt door amateurs die alleen het eindresultaat (ze moet sluitend zijn) voor ogen hebben en bereid zijn de gaten op te vullen met virtuele inkomsten (het overnemen van pensioenfondsen), sale & leaseback operaties, waarbij enorme geldbedragen verloren gaan en bagatelbelastingen.
    - Een land waarin een kwart van de werkende bevolking bij de overheid "is" en 1,2 miljoen mensen e.o.a. uitkering krijgen. Waar men tewerkstelling verwart met jobs in een steeds omvangrijker wordend overheidsapparaat en gesubsidieerd klusjeswerk.
    - Oppermachtige vakbonden die meer leden tellen bij de werklozen en de ambtenaren dan bij de echt werkende bevolking, die daarvoor moet opdraaien.
    Dat België wil Aernoudt en zijn club anti-manifest ondertekenaars in stand houden. Op de rug van hard werkend Vlaanderen, waar de werkloosheid maar half zo groot is dan in Wallonië en maar een derde van Brussel. Een Vlaanderen dat daar bovenop elk jaar nog eens 12 miljard euro weggeeft en in ruil daarvoor alleen maar beledigingen en hoon moet slikken. Arnoudt en de zijnen zijn de moderne versie van de Leliaards. Die wilden Vlaanderen bij Frankrijk houden, Arnoudt en Co bij de Franse erfgenaam, België.
    Het wordt tijd dat de klauwaards opstaan!

    11-11-2006, 10:59 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    10-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flahaut trapt na
    Het ontslag van Donald Rumsfeld als Amerikaans minister van Defensie, was een reden voor onze holle, bolle Flahaut om eens na te trappen. Dat Rumsfeld zijn vriend niet was, is aan te nemen. Die had hem, Flahaut, ooit eens zijn waarheid gezegd en die was ook niet dat. Dat gebeurde toen wel in het kader van de memorabele genocidewet waarbij de kleine Belgische kikker zich opblies tot de vette os van  het wereldgeweten en die niemand minder dan o.a. president Bush én Donald Rumsfeld hier voor de rechter wou brengen "wegens misdaden tegen de menselijkheid". Flahaut noemde nu het ontslag van Rumsfeld "een bijkomende overwinning bovenop de overtuigende zege van de Democraten".
    De Marxist die het in een NATO-land tot minister van defensie bracht, zou beter op zijn woorden letten. Bush is nog altijd president en zijn ambassadeur in België is nog altijd dezelfde. Ons land kan zich niet permitteren kleingeestig te zijn tegen de grote broer binnen de NATO, een organisatie die zijn hoofdkwartier in ons land heeft en daarmee nog altijd wat extra jobs en inkomsten creëert. De begroting, weet je wel.
    De linksen in het algemeen, die nu in hun nopjes zijn omdat de Democraten het in de States gehaald hebben, hebben in feite weinig reden tot juichen. Er zal heel weinig veranderen aan de politiek van de U.S.A. Ook de Democraten zijn er hopeloos verdeeld over de Irak politiek en zullen wel drie keer nadenken alvorens beslissingen te treffen die hen over twee jaar zullen worden aangerekend. De verkiezingen die er nu waren zijn maar een aanloop naar die de volgende waarbij men een nieuwe president zal moeten kiezen. Vergelijk het een beetje met bij ons de gemeenteraadsverkiezingen, die maar een aanloop waren tot de federale verkiezingen van volgend jaar.
    Er is nog meer om zich zorgen over te maken. De economische conjunctuur van de States zit op dit ogenblik in een dipje en de weerslag ervan gaat ook Europa volgend jaar voelen. Daarom wordt er nu al van uit gegaan dat 2007 ook voor ons een minder jaar zal worden. Als dat Amerikaans dipje een echte crisis zou worden, ook mét de Democraten, zullen wij daarvoor mede het gelag betalen.
    Dat zal Flahaut echter een zorg zijn. Marxisten leven van de miserie van anderen. Hoe meer zielen, hoe groter kerkhof!

    10-11-2006, 18:50 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
    09-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Zorg(elijke)verzekering
    Er is de laatste tijd nogal wat te doen geweest over de Vlaamse Zorgkas. Reden was, dat duizenden Vlamingen hun bijdrage nog steeds niet betaald hebben en daardoor boetes riskeren die gaan tot een tienvoud van het jaarbedrag, zijnde 250 euro. De vraag is maar, wat er moet gebeuren als die duizenden ook hun boetes niet zullen betalen. Allemaal voor de rechter brengen?Let wel op: het zijn de Vlamingen die hun boetes niet betalen, niet de Walen. De reden daarvoor is vrij simpel: de Walen hebben geen Zorgkas, zodat wij, Vlamingen, in feite weer eens getroffen zijn door een zoveelste bagatelbelasting die moet verdoezelen dan de belastingsdruk is toegenomen. Dat terwijl Verhofstadt en zijn linkse, lichtblauwe garde ons wil blijven wijsmaken dat we minder belastingen betalen.
    Ikzelf heb trouwens nog een pittig verhaal over die Vlaamse Zorgkas. Toen daarmee gestart werd sloten mijn vrouw en ik ons daarbij aan. Het eerste jaar betaalden we elk 10 euro, daarna werd het 25 euro. Ik werkte toen in Nederland, waar ik op een gegeven ogenblik van een Vlaamse collega te horen kreeg (hij wist het van zijn vakbond) dat grensarbeiders niet konden genieten van die Zorgkas. Dat was verschenen in het VVG-blaadje van het ACV. Op dat ogenblik had ik al drie jaar aanbetaald, voor een totale som van 60 euro.
    Ik contacteerde de Vlaamse Zorgkas daarover en die bevestigde dat, erbij zeggend dat ze er aan "werkten". Toen ik tien (10!) maand later nog geen antwoord had, stuurde ik een e-mail, gevolgd door een tweede nog eens een maand later. Toen kwam er eindelijk een reactie en werd me een formulier ("bijlage 2) opgestuurd dat ik moest laten invullen door de Nederlandse verzekeraar. Ik was verzekerd via mijn werk en als goed Hollands bedrijf werd er daar regelmatig "geshopt" om de goedkoopste verzekering uit de brand te halen. Als gevolg daarvan had ik op tien jaar tijd drie verschillende verzekeraars gehad en was ik verplicht van alle drie zo'n ingevulde "bijlage 2" te krijgen. Van ambtenarij gesproken. Sindsdien waren er weer drie maanden verstreken. Iets later kreeg ik 35 euro terugbetaald.
    Ondertussen was ik met pensioen gegaan en was ik (terug) lid geworden van de Christelijke Mutualiteiten in België. Ik vroeg daar een lidmaatschap aan voor hun Zorgkas en kreeg dat in een mum van tijd geregeld. Toen ik ook mijn vrouw, die heel de tijd bij de Vlaamse Zorgkas was aangesloten, liet overschrijven op de CM-Zorgkas, kreeg ik van de eerste kas weer een teken van leven: of dat niet kon worden teruggedraaid. Toen kreeg ik ook meteen de resterende 25 euro terug gestort. We hebben de Vlaamse Zorgkas toen zo beleefd mogelijk geantwoord dat hun manier van werken toch niet dat was en dat we bij de CM lid zouden blijven.
    Zo ziet men maar dat, als men voor elke nieuwe belasting, een nieuwe doos ambtenaren moet opentrekken, het er hier niet op zal verbeteren!

    09-11-2006, 17:02 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    08-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blunderland (2)
    In mijn vorige blog ben ik iets te voortvarend geweest. Ik schreef nl dat het scheen dat er ook plannen waren  voor een nieuw Justitiepaleis in Gent. Dat was fout, want nu verneem ik dat men dat gebouw al aan het optrekken is. Dat is het goede nieuws.
    Het slechte nieuws is, dat ook in Gent de kosten van dat gebouw de pan uitrijzen. Met de daar eveneens geschatte 100 miljoen zal het evenmin lukken. Men zit er nu al aan 150 miljoen en alles laat voorzien dat we er een tweede financieel drama zoals in Antwerpen zullen meemaken.
    Men vraagt zich af hoe zo iets kan blijven duren. Uitgerekend in een sector - Justitie - waar men schreeuwt om geld voor meer gevangenissen, worden honderden miljoenen euro te grabbel gegooid voor twee (2!) prestigeprojecten die in wezen niets zullen bijdragen tot enige verbetering van ons gammele rechtssysteem.
    De regering Verhofstadt is dit land dan ook effectief aan het verarmen. Straks heeft de Staat zelf geen patrimonium meer die naam waardig en zal het opgescheept zitten met een schuldenlast die zo stilaan niet meer te overzien zal zijn.
    ---
    Er is nog meer: ook rond het aantal nieuwe jobs die Verhofstadt in een van zijn lyrische momenten beloofde - 200.000 - komt niets in huis. Ook niet het tot 150.000 aangepaste cijfer, wat men ook moge beweren. Volgens het Planbureau zullen het er ongeveer 95.000 zijn. Alle cijfers die daarboven gaan zijn aangedikt met jobs bij de overheid, die geen meerwaarde opbrengen of met de fameuze dienstencheques banen, waarbij men alleen van zwart werk wit werk heeft gemaakt (dat waren jobs die al bestonden). Dat laatste kan dan wel lovenswaardig zijn, het kost de Staat zoveel extra geld, dat minister van Werk Vanvelthoven er op alle manieren van onderuit tracht te geraken (zijn laatste voorstel is de afschaffing van de fiscale aftrekbaarheid van de cheques).
    Mocht een Staat failliet kunnen gaan, dan was het met België zo goed als afgelopen. Jammer genoeg helpt hier geen deurwaarder!

    08-11-2006, 20:08 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    07-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blunderland
    Het 163ste blunderboek van het Rekenhof is uit en dat zullen we geweten hebben. Men wordt echt niet vrolijk als men te horen krijgt wat voor kostelijke kemels er door onze overheden worden geschoten, fouten die niet eens bestraft (kunnen?) worden.
    "Top of the bill" dit jaar is de kostprijs van het nieuwe Antwerpse Justitiepaleis, in de volksmond " de omgekeerde frietzakjes" genoemd. Dat er e.e.a. fout gelopen was, wisten we al n.a.v. de besprekingen over de jaarlijkse nationale klucht die men hier de "begroting" noemt. Om dus die begroting te laten kloppen, had men er niet beter op gevonden dan dat nieuwe gebouw (zoals vele andere) voort te verkopen aan een investeringsmaatschappij mét daarbij een clausule dat de Staat het voor 36 jaar zou terughuren aan een "schappelijk" prijsje. De oorspronkelijke kostprijs van grond en gebouwen was op 100 miljoen euro geschat, op dit ogenblik zit men officieel aan 250 miljoen en - als het onderzoeksdossier van het Rekenhof klopt (en waarom zou dat niet?) - zal het totaal tenslotte ergens rond de 500 miljoen liggen. Voor dat verschil kon Antwerpen compleet uit al zijn logistieke problemen zijn verlost: de tweede spoorverbinding met de haven, de brug over de Schelde, het sluiten van de grote ring.
    De Regie der gebouwen kocht de grond voor het Justitiepaleis aan voor 3,8 miljoen en verkocht hem aan de nieuwe eigenaar voort aan amper 112.000 euro. Ge moet als privé persoon of maatschappij maar eens proberen zoiets te doen. Op de kortst mogelijke tijd krijgt ge dan een veroordeling en boete. Blijkbaar geldt dat niet voor de Regie.
    Tenslotte nog dit. Ná die 36 jaar moet de Staat in principe dat gebouw terugkopen, anders is het zijn Justitiepaleis kwijt. God weet wat er tegen die tijd nog bijkomt en in welke staat het gebouw dan zal zijn. Nu reeds zijn er mankementen, zoals de cellen die nog niet zijn afgewerkt en al eens onder water liepen en dat bij een gebouw van een half miljard euro!
    Het schijnt, dat er plannen bestaan om ook in Gent een nieuw Justitiepaleis te bouwen. Toch niet met dezelfde klungelaars die dat in Antwerpen hebben gedaan, zeker? Mensen die niet meer respect hebben voor het geld van de belastingbetaler, horen niet meer thuis in die Regie.

    07-11-2006, 17:36 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    06-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gaan de windmolens ons redden?
    De stroompanne in grote delen van Europa, hoe gedeeltelijk ook, heeft er weer eens op gewezen hoe precair de situatie van de energievoorziening hier is. Het volstond om één (1) hoogspanningslijn in Duitsland even zonder stroom te zetten (nota bene: om een cruiseschip door een rivier te laten passeren!), om voor een black-out te zorgen Als men bedenkt, dat er elk jaar in West-Europa een extra 2% extra stroom nodig zal zijn voor het volgende decennium, dan is het vijf vóór twaalf om er iets aan te doen.
    Dat "iets" is het gemakkelijkst te verwezenlijken door opnieuw meer te investeren in kernenergie. Tegelijk met meer stroom is het ook een steun in de rug om de CO2 normen van de Kyoto conferentie te kunnen naleven. In enkele landen, Frankrijk en Finland, is men bezig met de bouw van een nieuwe kernreactor. Dat laatste type, van Franse makelij, is een stuk efficiënter én veiliger dan de vorigen, die in West-Europa ook nooit voor problemen hebben gezorgd.
    Volgens onze onvolprezen VRT hebben Duitsland, Nederland en België besloten op termijn te stoppen met de kerncentrales. Dit is maar een halve waarheid. In Nederland bv heeft men de sluiting van de centrale van Borssele al uitgesteld en er integendeel een opwaardering opgestart. Het geld daarvoor is reeds vrijgemaakt. Om maar te zeggen hoe accuraat onze VRT is met de controle op haar nieuwsgaring (ze heeft zelf nog laten zien hoe er geprotesteerd werd tegen deze Nederlandse beslissing, omdat de centrale van Borssele op de Nederlands-Belgische grens ligt). Ook Angela Merkel, de nieuwe kanselier van Duitsland, heeft reeds voorgesteld een moratorium in Duitsland bespreekbaar te maken. Nu het nieuwe incident uitgerekend in haar land heeft plaatsgevonden, is de kans groot dat Duitsland het voorbeeld van Nederland (én Zweden) zal volgen.
    Als dat gebeurt, wat zeer waarschijnlijk is, blijft België het enige land waar men de kerncentrales zal sluiten, zonder dat er daarvoor een alternatief is. Met het hypocriete gevolg dat de energie, die in ons land al voor bijna zijn totaliteit in Frans handen is, voortaan uit Franse ... kerncentrales zal komen. Men zegt wel eens dat regeren vooruitzien is. Dat geldt klaarblijkelijk niet voor Paars. Dat denkt het probleem te kunnen oplossen met de bouw van windmolens. Don Quichote had het niet beter kunnen bedenken!

    06-11-2006, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!