Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    13-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Croix Rouge de Belgique
    De beste mop van de afgelopen week was het bericht, in het Belang van Limburg, dat prins Laurent zich kandidaat zou gesteld hebben voor de functie van nationaal voorzitter van het Rode Kruis, maar dat zijn (?) vader Albert dat zou verhinderd hebben. Die moet waarschijnlijk gedacht hebben dat hij met die koter al problemen genoeg heeft gehad om er nog een bij te krijgen.
    Voor wie het zich niet meer zou herinneren: de job van nationaal voorzitter van het Rode Kruis kwam vrij nadat Astrid van Saksen Coburg, zus van, in die functie ontslag had genomen. Dat ontslag kwam er na jaren bekvechten tussen het Rode Kruis Vlaanderen en le Croix Rouge de Belgique. Let er op, dat de francofonen niet spreken van een Waals Rode Kruis, maar van een Belgisch. Officieel erkent het Internationale Rode Kruis immers maar één organisatie per land. Toen de Vlaamse en de francofone afdeling zich afsplitsten - dat gebeurde reeds in de jaren zeventig van de vorige eeuw - werd er een overkoepelend orgaan opgericht, het "Nationaal Financieel Fonds" genaamd. Dat fonds werd beheerd door Astrid en een soort zelf gecreëerde hofhouding, openlijk gesteund door het Hof.
    Met het Rode Kruis is het in feite hetzelfde gegaan als met België zelf. De Vlamingen werken en houden geld over, de francofonen hebben schulden. Volgens de Croix Rouge zouden de Vlamingen het geld van hun fondsen moeten overdragen aan dat nationaal fonds, dat dan daarmee de schulden van de francofone afdeling zou betalen. De geschiedenis herhaalt zich. Gelukkig houdt het Rode Kruis Vlaanderen het been stijf. Hopelijk blijft ze dat doen, anders is deze organisatie, hoe sociaal ook, de Vlaamse steun niet meer waard.
    Voor de roddel- en spotbladen is het ergens wel jammer dat "Lorenzo" geen nationale voorzitter wordt. Ze zouden er een vette kluif aan bij gekregen hebben!

    13-01-2008, 10:32 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (25 Stemmen)
    12-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie won nu feitelijk die verkiezingen?
    Herinner u nog de taferelen op de verkiezingsavond van 10 juni 2007. Vlaanderen had gewonnen, rechts had gewonnen! De partijen die "Vlaanderen eerst" hadden gepromoot hadden het gehaald. Degenen die België wilden versterken - met boegbeeld Verhofstadt op kop - hadden flink klop gekregen. Vlak na die verkiezingen begonnen de onderhandelingen voor een nieuwe federale regering. Daar waren de socialisten niet meer bij. Vooral het feit dat de parti scandaleux was uitgeschakeld, deed velen hoopvol wensen dat we eens iets anders zouden gaan meemaken. Het blijkt ijdele hoop te zijn geweest. Oranjeblauw liep vast op de democratisch-humane "mol" van het CDH.
    Zeven maanden later zitten we met een federale noodregering met opnieuw dezelfde Verhofstadt aan het roer. De man die de verkiezingen verloor wordt zelfs aanbeden als de redder van het Belgische vaderland. De SP.a staat (voorlopig nog?) aan de kant, maar de Waalse valsspelers zijn er weer bij en laten meteen van zich horen. Magnette, hun nieuwe rijzende ster uit Palermo aan de Ourthe, heeft al zijn eerste slag thuis gehaald: het stookoliefonds wordt uitgebreid. De andere partijen krijgen voorlopig niets en moeten wachten tot na de begrotingsgesprekken.Waarschijnlijk zullen ze dan te horen krijgen dat er geen geld meer zal zijn. Het gat in de begroting wordt met de dag immers groter (er circuleert al een cijfer van drie miljard euro!). Als alles zo verder blijft evolueren, komt er dit jaar geen belastingvermindering (liberale eis) en weinig of geen welvaartsvastmaken van de sociale bijdragen (CD&V-eis). En wat het communautaire betreft denk ik, dat er beter niets verandert, want het heeft er veel van weg dat wij, Vlamingen, in de huidige situatie weer eens zullen moeten toegeven. Daarbij stellen zich wel enkele vragen:
    - Wiens grondgebied wordt bezet?
    - Waar liggen de faciliteitengemeenten?
    - Vragen Vlamingen iets in Wallonië?
    - Wiens taal wordt in Brussel gediscrimineerd?
    - Naar waar gaan de miljardentransfers?
    De antwoorden zijn altijd dezelfden: Vlaanderen betaalt, Vlaanderen wordt gediscrimineerd, zowel financieel als electoraal (de paritaire senaat).
    Di Rupo, van de verliezende socialisten, eist nu een talentelling in Brussel en de Rand. Mijns inziens mag hij die hebben, op één voorwaarde: dat er geen enkele faciliteitengemeente uit Vlaanderen mag vertrekken als er daar geen tweederde meerderheid voor gevonden wordt én als de meerderheid van de taalgroep ertegen is. Dat is dezelfde logica die men dient te volgen als men de Grondwet wil veranderen.
    Als de winnaars van 10 juni 2007 geen betere resultaten kunnen behalen dan wat ze tot nu toe hebben laten zien, dan doen we er best aan op 23 maart a.s. geen nieuwe federale regering te hebben. Laat ons dan het artikel 35 van de Grondwet toepassen en dit land onder de deelgewesten verdelen, met mogelijks nog wat kruimels over voor een federale rompregering. Desnoods met Verhofstadt, zodat die zijn eigendommen in binnen- en buitenland kan blijven betalen...

    12-01-2008, 10:54 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (30 Stemmen)
    11-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Macht is money
    Ik zal wel niet de enige zijn die zich al meermaals heeft afgevraagd hoe het toch mogelijk is dat een intelligent iemand als een Guy Verhofstadt eerst drie burgermanifesten schrijft, waarin hij haarscherp uitlegt wat er fout gaat met dit land en wat daaraan te doen is, en dan daarna, als hij de kans krijgt daar zelf echt iets aan te doen, een bocht maakt van 180 graden. Een bocht die hij al meer dan acht jaar aanhoudt en waaraan blijkbaar geen einde meer zal komen. In zijn burgermanifesten wou hij Vlaanderen redden, nu denkt hij nog alleen nog aan België.
    Men zegt dat het komt omdat hij ondertussen van de macht geproefd heeft en die niet meer wil afstaan. Daar zal wel iets van kloppen, zeker van dat niet willen afstaan, ongeacht wat hij daarover vertelt. Er is echter meer.
    In de acht jaar dat Verhofstadt eerste-minister is, heeft hij gemiddeld zo'n 170.000 euro per jaar netto daarvoor gekregen. Voeg daar nog wat extraatjes bij en laten we het op 200.000 houden. Dat zou maken dat hij in totaal zo'n 1,6 miljoen euro zou hebben kunnen overhouden. Dit laatste dan in de veronderstelling, dat hij in al die jaren  niets van dat geld zou hebben opgemaakt of het in zijn totaliteit zou hebben geïnvesteerd. Wat zou hij ermee gedaan hebben?
    Wel, Guy Verhofstadt bezit, voor zover bekend, momenteel een uitgestrekt landgoed met een grote drie verdiepingen tellende "dubbele" villa op de grens van Toscane met Umbrië. Een voorzichtige schatting zegt dat de waarde ervan op minstens vier miljoen euro mag geschat worden, maar het zou even goed een miljoentje of twee meer kunnen zijn. Daarenboven bezit de man een duplexappartement met zicht op zee in Ambleteuse, aan de zogeheten Côte d'Opale, het Franse equivalent van ons Knokke-Zoute, waar rijke Noord-Fransen, Belgen en Parijzenaars hun zomerverblijf hebben. Tenslotte heeft hij nog een burgerhuis in zijn thuisbasis Mariakerke, vier verdiepingen hoog. Alle hierboven vermelde gebouwen zijn heringericht geworden, wat een aardige extra stuiver zal gekost hebben en moeten onderhouden en verwarmd cq met airco verlucht worden. O ja, en dan nog iets: hij heeft ook een collectie dure Italiaanse oldtimers en een "bakdekker". Dat is een Hollandse boot wiens prijs ligt tussen de 40.000 en de 300.000 euro.
    Niet slecht voor iemand die de wereld wil verbeteren, te beginnen met zijn dierbaar België.
    Over Blair (nota bene, een socialist) doen ook dergelijke verhalen de ronde. Die heeft echter misschien wel de uitleg dat zijn Cherie een dure advocatenpraktijk heeft, die ook wel aardig wat zal opbrengen. Met wat Verhofstadt's vrouw bijeen zingt in dat Gentse koor zal de meerwaarde zeker niet te betalen zijn. Ook is het niet bekend dat Guyke een rist bestuurszitjes heeft à la Dehaene (nóg zo'n voorbeeld!).
    Vladimir Poetin zou een vermogen hebben van 27 miljard euro. Dat is natuurlijk nóg veel meer. Als we dat bedrag echter delen door het aantal vierkante kilometers dat Rusland groot is en dat ook doen in Belgische vierkante kilometers bij Verhofstadt, dan wint Guyke met een straat voorsprong.
    Om de poen is het te doen!

    11-01-2008, 11:16 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (17 Stemmen)
    10-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Confederaal of failliet
    Zelfs op de nota van Verhofstadt i.v.m. de staatshervorming, zeggen de links-francofonen "non", zowel madame Millefoisnon als Di Pippo. Die nota is trouwens ook voor Vlaamsnationalisten niet verteerbaar. Het enige wat, mijns inziens, loont om geherfederaliseerd te worden zijn de geluidsnormen i.v.m. het luchtverkeer rond Brussel. Een federale kieskring zou betekenen dat de miserie van Brussel-Halle/Vilvoorde over het hele land zou worden uitgespreid. Men zou zo bv van Aarlen tot Oostende voor Maingain kunnen stemmen, om maar een voorbeeld te geven. Een paritair samengestelde senaat, al dan niet rechtstreeks verkozen, zou een zoveelste discriminatie van de Vlamingen zijn, die er ondervertegenwoordigd zouden zijn, terwijl de francofonen weer meer zetels zouden krijgen voor minder stemmen. Dat er niet meteen een einde moet komen aan de solidariteit, daarmee kunnen de meeste Vlamingen leven. Ze moet echter wel beperkt worden in de tijd. En van Brussel een "economische groeipool" maken, zoals Verhofstadt voorstelt, is helemaal een lachertje. De wegen rond de hoofdstad slibben nu al dicht bij het kleinste ongeval of slecht weer.
    Vlaanderen staat niet te wachten op een nieuwe federale regering die een nationale kieskring invoert, een paritaire senaat, gelijklopende verkiezingen, een uitbreiding van Brussel en nog van dat moois. Dan liever geen nieuwe Belgische regering met Pasen of daarna.
    Wallonië zou, volgens het voorstel van Verhofstadt, een sterkere federale staat krijgen en Vlaanderen een verdergaande, maar beperkte autonomie.  Daarmee kan geen enkele Vlaamsnationalist akkoord gaan. Maar ook PS en CDH niet en die twee zullen straks, in tegenstelling tot de rechtse Vlaamse partijen, wél in dat octopusdebat zitten. Dat wordt dus drie keer niks.
    België moet echt confederaal worden of het zal niet blijven bestaan. Zelfs een onverdachte belgicist als André Leysen (nota bene: onder de oorlog nog bij de Hitlerjugend! Zo iets wordt u in België niet kwalijk genomen, als ge maar niet de Vlaamsnationalistische toer op gaat), gelauwerd wegens zijn hele loopbaan als ondernemer, kan daar niet meer naast kijken..

    10-01-2008, 09:52 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (29 Stemmen)
    09-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politieke luchtkastelen
    Succesvolle zakenmensen in de politiek. Het heeft nooit goed gewerkt. Denk maar aan Huts in Antwerpen of Leyman in Gent. Deze laatste is nog maar pas verkozen en zoekt al uit de politiek te stappen. Er zijn echter ook uitzonderingen. Een ervan is Roland Duchâtelet, die niet alleen zomaar in de politiek stapte, maar zijn eigen partij, Vivant, oprichtte en - en dat was uniek - de partij financierde met geld van zijn eigen CIT-bedrijf. Nu heeft Vivant nooit veel succes gehad. Duchâtelet heeft tenslotte zijn treintje moeten aanhaken aan een kartel met de VLD en heeft ze tenslotte in die partij zien opgaan. Dat heeft ook voor de ondertussen Open VLD niet veel opgebracht, maar Duchâtelet hield er wel een senatorzitje aan over. En de man blijkt nog steeds ideeën te hebben, al is de vraag of er ooit iets van in huis zal komen.
    Zijn nieuwste idee publiceerde hij in het Belang van Limburg, zijn eigen streekkrant. Duchâtelet zal het probleem Brussel eens oplossen. Hij vindt dat de hele vroegere provincie Brabant maar bij Brussel moet gevoegd worden, zodat Brussel een echt zelfstandig gewest kan worden. B-H/V in 't groot! Dat hij daarmee zowel  Vlaanderen als Wallonië hun rijkste provincie afpakt, is blijkbaar niet tot hem doorgedrongen. Zelfs in zijn eigen, nieuwe partij - de Open VLD dus - vindt hij geen aanhang voor zijn nieuwste hersenspinsel. En dat is maar goed ook.
    Brussel moet blijven wat het is, moet hervormd worden toe één gemeente, waarbij de negentien baronieën kunnen worden afgeschaft en moet de kans krijgen eventueel een confederatie te vormen met Vlaanderen, waarin het dan een statuut krijgt als veeltalig gebied. Als Brussel het daarmee niet eens kan zijn, rest haar alleen nog het faillissement. Alleen Vlaanderen heeft immers de middelen om Brussel overeind te houden.
    Duchâtelet zou zich dan ook beter met zijn eigen business bezig houden. Of misschien met voetbalclub St. Truiden, waarvan hij voorzitter is en dat tegen de degradatie vecht. Zelfs daar boekt hij geen successen...
    ---
    Een zakenman die het in de politiek aan het maken is, is natuurlijk Jean-Marie Dedecker. Nu zou hij ook een partij gaan oprichten aan de andere kant van de taalgrens. Dat is niet slim van "Deckerke". Want op die manier zit hij met een Belgische partij en krijgt hij straks te maken met een situatie zoals bij het Rood Kruis. Dan zal zijn LDD bij al haar beslissingen in de eerste plaats rekening moeten houden met wat zijn "parti du bon sens" ervan denkt. Waarbij dan de zoveelste situatie zal ontstaan waarbij Vlamingen zullen mogen inbinden voor francofonen.
    Als ge 't mij vraagt, een godsgeschenk voor het Vlaams Belang dat Vlaams en alleen Vlaams moet blijven.

    09-01-2008, 10:18 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (27 Stemmen)
    08-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verhofstadt III wordt martelgang
    De interimregering, die voor Verhofstadt III moet doorgaan, heeft een valse start genomen. Verhofstadt zelf is komen vertellen, dat de centen op zijn en dat er van de vele beloftes van oranje-blauw niet veel in huis zal komen. Voor één keer liegt de man niet, al zegt hij er niet bij dat hijzelf de oorzaak is van alle miserie die er nu komst is. Tijdens de voorbije acht jaar, toen hij de kans had om e.e.a. recht te trekken, heeft hij het geld over de balk gesmeten. De vergrijzing werd niet voorbereid, de geldkranen werden opengedraaid. Nieuwe banen bij de overheid, nepjobs via de dienstencheques (die de Staat meer dan een half miljard euro per jaar kosten!), gratis hier en gratis daar. Een notionele intrest die zijn doel voorbij geschoten is (één miljard minder inkomsten) en ga zo maar verder.
    Een tweede valse noot in de eerste werkweek van de randstadregering is het feit dat de start van het octopus overleg al meteen met een week is uitgesteld. Dat maakt, dat er dan nog maar 70 dagen zullen overblijven om een eventuele (mini) staatshervorming voor te bereiden. Nog een slecht teken is dat ook Jean-Luc Dehaene weer wordt opgevist. Men is het misschien al weer vergeten, maar deze man heeft in de jaren negentig de Belgische tering naar de nering kunnen zetten met slechts één steeds terugkomend argument: nieuwe belastingen. Van hem moet Vlaanderen geen heil verwachten, evenmin als van de drie "M's": Maingain, Milquet en Moureaux. Met een Leterme die hunkert naar de Wetstraat 16 en een quantité negligeable à la Bert Anciaux, Mie Vogels en andere groenen, blijft de Vlaamse hoop gevestigd op die ene Bart De Wever. De rest van Vlaanderens hoop in bange dagen mag niet meespelen...

    08-01-2008, 10:50 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (46 Stemmen)
    07-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Randstadregering: week 1
    Deze week zal de interim-regering Verhofstadt III eindelijk echt van start kunnen gaan. Als we de buitenlandse (snoep)reisjes van enkele excellenties niet meetellen (De Crem, De Gucht en Michel), dan heeft deze regering feitelijk nog niets kunnen doen buiten wat plannetjes maken. Het parlement is ondertussen helemaal niet bijeengekomen.
    Deze week gaat dat veranderen. Ze gaan er tegenaan gaan. Enfin, dat is wat de burger in de straat toch hoopt. Want deze interim club heeft nog 77 dagen tijd om te verwezenlijken wat ze voorop gesteld had: een definitieve regering onder Leterme, die niet alleen de sociaal-economische problemen gaat oplossen, maar ook de communautaire, in het bijzonder een staatshervorming die dit land terug op het spoor van de vooruitgang zou moeten zetten.
    Philippe Moureau, in de wandelgangen ook bekend als flup moustache, zal meer dan waarschijnlijk een van de twee PS-deelnemers zijn aan de zgz octopus besprekingen. Die praatclub van twaalf (of worden het er meer?) zou, onder leiding van Leterme, een akkoord over de staatshervorming moeten klaarstomen. Bij die dirty dozen zijn wel enkele vertegenwoordigers van enkele haast verdampte partijtjes, zoals Groen! en Spirit, maar niet van LDD noch Vlaams Belang. M.a.w. het echte Vlaanderen is daarin (nog maar eens) zwaar ondervertegenwoordigd, wat het ergste laat vermoeden. De rabiate franskiljon die Flup moustache is,  heeft wel, ten persoonlijke titel, een opmerkelijke uitspraak gedaan: hij vindt nu confederalisme toch bespreekbaar. Dat is niet niks. Alleen valt te vrezen dat Vlaanderen daarvoor een zware prijs zal moeten betalen. Als de Flup de passie preekt, Vlaming let op uw kansen!
    Ook de Brusselse schepen voor toerisme heeft zijn duit in het communautaire zakje gedaan. De man, een zekere Philippe Close (PS), heeft nl de Vlaamse geldelijke steun voor het kunsttoerisme aan zijn stad geweigerd. Hij wil dat geld alleen als hij zelf meer inspraak krijgt. M.a.w.: hier dat geld en ik doe ermee wat ik wil. Geert Bourgeois, die zo hoffelijk was dat geld aan te bieden, heeft de gemeente Brussel al twee brieven daarover gestuurd, maar die zijn onbeantwoord gebleven. Hou er mee op Geert! Brussel wil geen geld, dan krijgt het geen geld. Close beweert wél geld van Wallonië te aanvaarden. Waar zou dat Waalse geld vandaan komen, denk je?

    07-01-2008, 10:30 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (4)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (45 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!