Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • Eén land, drie economieën
  • De Natcon-heisa
  • Turnhout 2024
  • Het daghet in Brussel
  • De stemtest
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    12-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laf Europa

     

      In mijn blog van 4 dezer (‘De Spaanse herberg’) had ik het er nog over dat Spanje eindelijk bereid leek over de Catalaanse kwestie te willen praten, al was het maar om aan een regering te geraken mits het gedoog van ERC (Een linkse Catalaanse formatie). Daar bovenop kwam het besluit van het Europees Hof van, Justitie om de drie Catalanen, die bij de Europese verkiezingen verkozen geraakten, tot het E.U.-parlement toe te laten en dat de advocaat van de Spaanse Staat daarmee instemde. Tenslotte beloofde Pedro Sanchez, de Spaanse premier, dat hij met de Catalanen eindelijk het gesprek wilde aangaan en dit binnen de twee weken na het akkoord met de ERC.

       Vergeet het maar. Van bovenstaande komt niets in huis. De Spaanse Justitie heeft ondertussen de hele zaak weer afgeblazen, laat ERC-leider Oriol Junqueras niet vrij en eist opnieuw dat de gewezen Catalaanse premier Carles Puigdemont en zijn collega-minister Antom Comin in België zouden worden aangehouden en aan Spanje worden uitgewezen.

       Klap op de vuurpijl is tenslotte dat de voorzitter van het Europees Parlement, de Italiaan David Sassoli; met de nieuwe eisen van Spanje instemt en zich en zijn parlement lafhartig uit de zaak terugtrekt.

       Hopelijk zullen de centraal Europese landen, in de eerste plaats Polen en Hongarije, het goed in hun oren knopen dat, als Spanje zich van de Europese afspraken niets moet aantrekken, zij dat straks ook niet moeten doen. Europa is een waardeloze, laffe troep aan het worden.

       Tenslotte is het nu de vraag of de Catalaanse socialisten van de ERC dat alles gaan slikken en bereid zullen zijn de regering Sanchez te blijven steunen. Mocht dat niet het geval zijn, dan zal ook de derde regering Sanchez een kort leven beschoren zijn en blijft het land in de impasse zitten, net zoals België trouwens, maar wij zijn op dat gebied al e.e.a. gewend. In het koppige Spanje is het al 44 jaar geleden dat ze nog een coalitieregering hebben gehad en blijkbaar hebben ze daar nog steeds geen verstand van..  

     ---

        En dan nog dit: in de media wordt dezer dagen heel wat aandacht besteed aan het autosalon en heeft men het dikwijls over de ‘groene wagen’. Welnu, zo heb ik er ook een. Enfin; van kleur toch!

    12-01-2020, 00:07 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (21 Stemmen)
    11-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op naar 13.01

       In het elektronische tijdperk, waarin we zijn aanbeland, kan niets meer verborgen gehouden worden. Dat een voorlopig rapport van informateurs 6 en 7 is uitgelekt, is dan ook helemaal geen verrassing. In dat rapport, dat verondersteld wordt op maandag 13 dezer aan de Flup overhandigd te worden, zou staan dat Coens en Bouchez een iets rechtsere versie dan die van Magnette in petto hebben. Dat is evenmin een verrassing, want de nieuwste informateurs behoren tot partijen die iets minder links zijn dan die van voorganger Magnette. Over de 1.500 euro minimum pensioen zou in het nieuwe rapport geen sprake meer zijn en enkele kerncentrales zouden tijdelijk langer open blijven, wat ook al de logica zelf is, als men er van uitgaat dat de energiebevoorrading beschikbaar en betaalbaar moet blijven.

       Of na het uitlekken van de nota de twee informateurs maandag a.s. nog met hetzelfde rapport naar de koning zullen gaan, is weinig waarschijnlijk. Zo simplistisch zijn die twee heren nu ook weer niet. Wie weet zorgen ze niet voor een verrassing en zal daarbij alle kritiek en commentaar op het gelekte nieuws voorbarig geweest zijn. Feit blijft dat een nieuwe federale regering zonder de PS zo goed als onbestaande blijft, zeker als de traditionele partijn volharden in de boosheid en het VB blijven negeren.

       Het laatste nieuws ter zake is, dat de (laatste?) twee nog zouden gaan praten met PS en N-VA, maar dat ze misschien maandag a.s. bij Flup nog wat uitstel zouden vragen om tot een oplossing te komen.

       ‘Met beter hopen is de tijd verlopen’ (Vlaams spreekwoord).

     

     

    11-01-2020, 00:06 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (18 Stemmen)
    10-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De bezigheidstherapie (vervolgverhaal)

       De Belgische variant van het monster van Loch Ness is weer eens boven water gekomen. En daarmee bedoel ik de zaak van de Bende van Nijvel. Dit is zo’n beetje dé bezigheidstherapie van onze gerechtelijk diensten geworden. Nadat de vorige opflakkering (de laatste woorden van een aan de drank verslaafde ex-rijkswachter) tot niets had gediend ondanks (weer eens) uitgebreide dreggingen en opgravingen, was het even stil geworden. Ondertussen had men wel een nieuwe doos rechercheurs open getrokken, waarvan ik me afvraag of die nog allemaal doorbetaald worden om zo goed als niets te doen.

    Het nieuwste initiatief van die onderzoekers is, dat men honderden (!) mogelijke verdachten heeft aangeschreven, om hen te vragen een DNA-staal af te staan. Voor sommigen zal dat al de tweede keer zijn. Dat dit opnieuw gebeurt, is omdat de DNA-testen de dag van vandaag verder ontwikkeld zijn en men nu meer DNA kan terugvinden dan vroeger.

       Persoonlijk ben ik steeds van mening geweest dat de CCC (Cellules Communistes Combatantes) er voor iets tussen zaten. Het was té toevallig dat de overvallen van de Bende van Nijvel ophielden van het moment dar men dat communistisch clubje had opgerold. De leden daarvan hadden als einddoel onze democratie (of wat ervoor doorging) te ondermijnen, iets wat onze politiek en media niet geloven omdat die ervan uitgaan dat alleen rechtsextremisten dat doen.

       De vraag is nu, of de leden van de CCC die m.i. allemaal weer vrij rondlopen, ook DNA stalen zullen moeten afgeven. Als die er echt bij betrokken waren, kan e.e.a. uitkomen. Als men die ook nu ongemoeid laat, blijft het vermoeden dat ze er wél mee te maken hadden en dat e.o.a. openbare instantie dat blijft verdoezelen.

       De zaak sleept nu al 35 jaar (!) aan. Nog 5 jaar aanmodderen en dan zal ze verjaren, waarbij de meeste betrokkenen met pensioen zullen zijn of er helemaal niet meer zullen zijn...

    10-01-2020, 00:04 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (4)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (21 Stemmen)
    09-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gevraagd: klimaatrealisten

       Goed nieuws over de offshore windturbineparken op de Noordzee. Die hebben vorig jaar 6% van de totale stroomproductie van België geleverd. Met wat nog in aanbouw is, zal dat over enkele jaren oplopen tot 10%. Daarmee staat België op gebied van offshore productie op de derde plaats in de wereld*, na de U.K. en China. Daarboven werken heel wat Vlaamse bedrijven mee aan het Britse offshore windmolenpark en pikken zij daar ook een centje van mee..

       Onze klimaatdoemdenkers, voor wie het nooit snel (en duur) genoeg kan zijn, worden daarmee in het ongelijk gesteld. Er wordt wel degelijk aan gewerkt, maar alles moet zijn tijd hebben. Vorig jaar diende dit land geen stroom in te voeren. Het had zelfs een overschot van 2%. De kerncentrales leverden 50% daarvan, de groene stroom 17.

       Dat alles zijn tijd moet hebben, geldt ook voor de elektrische auto’s die zonder subsidies nog steeds te duur blijven voor de meeste mensen en dit ondanks een ondertussen groter vermogen, een kortere oplaadtijd en een groter bereik. Zelfs in China, waar men gestopt is met de oversubsidiëring, is de verkoop teruggelopen. Volgens een Britse studie over de laatste 8 jaar, zijn bijna alle elektrische auto’s een pak duurder geworden (gemiddeld 20.000 euro) dan een vergelijkbare traditionele wagen.       

       Vrijdag opent een zoveelste autosalon op de Heizel. De financiële instellingen schermen nu reeds met spotgoedkope leningen voor elektrische wagens. De koper kan er maar goed bij varen, maar dat betekent nog niet dat de wagens zelf goedkoper zullen worden.

       Kortom, wat we nodig hebben zijn geen klimaatactivisten, maar klimaatrealisten.

     

     

    *Communautair mopje: ‘Weet je waarom wij, Vlamingen zo goed zijn in offshore werk? - ‘Omdat we daar niet gehinderd worden door Belgische toestanden!’.        

     

    09-01-2020, 00:04 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (19 Stemmen)
    08-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De staatsschuld, stupid !

       Ik heb in deze rubriek al meer dan eens mijn beklag gemaakt over het feit dat werkgeversorganisaties zoals het Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO) en het Vlaamse VOKA (de opvolger van het Vlaams Economisch Verbond en de Kamers van Koophandel) zich teveel bemoeien met de politiek. Nu was het weer de beurt aan die laatste om de Vlaamse partijen aan te sporen werk te maken van de vorming van een nieuwe federale regering.

       Ten eerste vind ik dat ze daar niets mee te maken hebben. Ten tweede moeten zij zich niet richten tot de Vlaamse, maar tot de francofone partijen. De uitspraken van Ecolo kopstuk Nollet en van PS-sujetten zoals Magnette, Crucke en Demotte dat ze weigeren samen in één regering te stappen met Vlaanderens grootste partij, hebben slechts één doel en dat is de Vlaamse meerderheid uit elkaar te spelen en hun eigen Sinterklaasprogramma uit te voeren, waardoor de Belgische staatsschuld nóg groter zal worden, staatsschuld die dan wel voor 90% door Vlaanderen mag betaald worden. De Belgische staatsschuld is nu al de grootste in Europa, na die van Griekenland en Italië. Het is een van de 4 hoofdpunten die federaal zouden blijven (de andere zijn Defensie, Veiligheid en Buitenlandse Zaken), maar men kan zich nu al afvragen of men die schuld niet beter meteen afrekent bij een eventueel confederaal akkoord, om dan op federaal vlak opnieuw te beginnen met een schone lei.

       De Belgische en Vlaamse werkgeversorganisaties zouden zich beter daarmee bezig houden dan zich zorgen te maken over een federale regeringsvorming die voor de vierde keer met haken en ogen aan elkaar hangt en die meer weg heeft van een politieke afrekening.

      

    08-01-2020, 00:04 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (23 Stemmen)
    07-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De afspiegelingsregering

       Het olijke duo Coens-Bouchez gaat zijn laatste week in. Op 13 (ongeluksgetal!) januari mogen ze bij Flup - net zoals hun vijf voorgangers - gaan vertellen dat de vorming van een nieuwe federale regering nog niet voor morgen zal zijn. Zelfs een ludiek filmpje van Georges-Louis waarop hij verschijnt in een T-shirt met daarop de eentalige Franse tekst ‘Union fait la force” zal het niet doen. Die tekst zou trouwens geloofwaardiger klinken als hij de taalfout eruit gehaald had. Moet ‘farce’ zijn, niet ‘force’.

       In De Tijd brak econoom Geert Noels vorige week een lans voor een ‘afspiegelingregering’. Dat idee is niet nieuw, maar komende van een niet-politicus klinkt het wel geloofwaardiger. Zo’n regering zou gevormd worden door de regio’s en is in feite - vertaald naar de politiek - een confederale regering, de optelsom van de deelstaatregeringen die dan in een federale regering worden samengebracht. Hét probleem is, dat men dan de facto een regering zal hebben met PS én N-VA, iets wat Magnette (PS) niet wil. Die laatste droomt nog altijd van ‘zijn’ paarsgroen, maar daar komt, althans voorlopig - niets van in huis vóór de voorzitterverkiezing bij Open VLD ergens in maart. Gwendolientje, die haar zinnen had gezet op het federale premierschap, zal tot dan moeten wachten om te zien of er iets van zal komen. Ondertussen heeft zich, na Francesco Vanderjeigd, de liberale burgemeester van het West-Vlaamse Staden, een tweede kandidaat voorzitter gemeld in de persoon van Bart Tommelein, nóg een burgemeester uit West-Vlaanderen. Met zijn Volksunie verleden zie ik Bart - mocht hij het halen - niet kiezen voor paarsgroen, wat ze hem ook zouden beloven. In hetzelfde West-Vlaanderen staat immers de blauwe achterban achter de nieuwkomer ‘Quicky’ en Lachaert, waarmee er binnen de Open VLD nier te lachen valt.

       Kortom, langzaam maar zeker rijst het bewustzijn dat er nieuwe verkiezingen aan te pas zullen komen en dat is voor de traditionele partijen geen prettig vooruitzicht. Vooral CD&V, maar ook Open VLD, zouden er nog wel spijt van kunnen krijgen dat ze de regering van onze toen nog nationale Charel na Marrakech niet hebben laten vallen, waardoor nieuwe verkiezingen eind 2018 hen waarschijnlijk meer zouden hebben opgebracht dan het uitzicht op de kiesdrempel in 2020.

     

     

    07-01-2020, 00:03 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (22 Stemmen)
    06-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.75 jaar RSZ

       Het zal velen misschien niet zijn opgevallen, maar de laatste week van 2019 was het 75 jaar geleden dat onze Rijksdienst voor Sociale Zekerheid (de RSZ) werd opgericht. Die verjaardag werd zowel door de vakbonden als door de werkgevers herdacht en geprezen. De RSZ incasseert 50% van de bezoldigingen (13% van de werknemers en 37% van de werkgevers). Wat er in de officiële mededelingen natuurlijk niet werd bij verteld is, dat de werkzaamheid in Vlaanderen boven het Europees gemiddelde ligt en zo’n 15% hoger is dan in Wallonië (en ±10% hoger dan in Brussel) en het dus weer eens Vlaanderen is dat het meeste bijdraagt en het minste ontvangt. Of, zoals Johan Van Overtveldt het vorig jaar, als minister zonder Financiën, formuleerde: ‘Dat, mocht de Waalse werkzaamheid even hoog liggen als de Vlaamse, er geen tekort op de Begroting meer zou zijn’.

       Stel maar eens voor dat de PS haar verkiezingsbelofte van de 4-daagse week zonder loonverlies er in een mogelijke paarsgroene federale regering (zonder meerderheid in Vlaanderen) zou kunnen door krijgen. Het verschil zou nog veel groter worden.

       De traditionele Vlaamse partijen zouden beter twee keer nadenken alvorens (weer eens) in de Belgische electorale val te lopen. Dat werd, voor zover nodig, nog eens duidelijk uit enkele recente peilingen. Het Laatste Nieuws pakte uit met ‘De 100 Belgen van 2019’. Nu mogen we ‘De krant van de boekskens’ altijd best met een korrel zout nemen, het zegt toch iets over de politieke sfeer die er momenteel heerst. Bij die 100 staat 1(één) journalist en bij de eerste 20 wel 4 politiekers, maar allemaal Vlaamsnationalisten (Theo Francken op 3, Tom van Grieken op 7, Bart De Wever op 10 en Jean-Marie Dedecker op 13). ‘Zelfbediening W. Beke’, zoals Kaaiman hem tegenwoordig noemt en transmigrant Peeters komen er niet eens meer in voor.

       Nog straffer is de Poppoll van Humo’. Die wordt in dat toch linkse blad aangevoerd door niemand minder dan Tom van Grieken! ’t Zijn droeve tijden voor de Conners en de Sammy’s van deze wereld. Vlaanderens jeugd kiest steeds rechtser!

     

     

    06-01-2020, 00:03 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (21 Stemmen)
    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!