Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    08-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pasen 2007
    Ter gelegenheid van Pasen aan alle vrienden, kennissen en lezers een zalig/vrolijk paasfeest. Zalig voor de gelovigen, vrolijk voor de anderen, al zullen die wel moeten toegeven dat we dit feest - zoals trouwens ook Kerstmis en Pinksteren - te danken hebben aan ons Christelijk verleden.
    Zeker in ons land wordt het steeds moeilijker Pasen te situeren als een Christelijk hoogfeest. Een recente enquête heeft nog aan het licht gebracht dat ongeveer een derde van de Vlaamse bevolking zelfs niet meer zou weten waar de oorsprong van het paasfeest ligt. Vlaanderen wordt steeds meer ontkerstend. Dat gebeurt ook in de rest van vooral West-Europa, al is dat in de ons omliggende landen minder erg dan bij ons. De laatste twee regeringen Verhofstadt hebben er trouwens meer dan hun steentje toe bijgedragen om de Christelijke waarden hier in het verdomhoekje te dringen. Verhofstadt zelf laat geen gelegenheid voorbijgaan om te zeggen hoe fier hij is op zijn "ethische" wetten over abortus, euthanasie, holebi's en de afbraak van het huwelijk.
    Verhofstadt is trouwens niet de enige die dezer dagen de bocht uitgaat. Op het VRT TV-journaal van deze middag, wist Wim De Vilder te vertellen dat het vandaag de hoogmis van Pasen was, maar hij bedoelde daarmee de wielerronde van Vlaanderen. Bij de Standaard ("niet toevallig de Standaard") ging men nog een stapje verder. Daar stond hun Paasweekeind magazine in het teken van de porno. Van enige kiesheid van keuze gesproken...
    Ook kardinaal Daneels had een paasboodschap. Daarin is hij dit jaar nogal op de vlakte gebleven. Geen open pleidooi meer voor Vorst en Belgische solidariteit. Toch kon hij niet nalaten te stellen dat we onze moslims als vrienden dienden te omarmen. Daarbij heb ik zo mijn vragen, maar ik ga proberen me er het paasfeest niet door te laten vergallen en kom daar later wel eens op terug.
    En om te besluiten met een vrolijke noot: het weer is in elk geval op zijn paasbest. De kinderen, die nu vakantie hebben, zullen het zich niet beklagen (tenzij ze naar het Iberische schiereiland zouden vertrokken zijn). De tuiniers onder ons hadden misschien wat wel meer water verwacht, maar de natuur herstelt zichzelf. De lente kan niet meer stuk.

    08-04-2007, 14:05 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (17 Stemmen)
    07-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De nieuwe inquisitie
    Bart Debie, oud politiecommissaris en gemeenteraadslid voor het Vlaams Belang in Antwerpen, is door ons onovertroffen Gerecht veroordeeld tot drie jaar voorwaardelijk i.v.m. een klacht door vijf Turken die zeggen door hem en zijn collega's mishandeld te zijn geweest. Daarmee is de zaak nog niet ten einde, want Debie is zeker van zijn gelijk en gaat in beroep. Ondertussen blijft hij de steun genieten van het VB en staat hij ook op de Antwerpse VB-lijst voor de komende federale verkiezingen. Dit laatste heeft als gevolg dat iedereen in dat kiesarrondissement, die het met Debie eens is, of oneens met onze Justitie, op 10 juni in Antwerpen de kans zal krijgen om dat te tonen door die dag op Debie te stemmen. Dat wordt dan een soort verkiezingsenquête, eens iets anders dan de gebruikelijke SMS-stemmingen op de TV.
    Op het proces was Debie ook beschuldigd van racisme en dit door de Gedapo van De Witte. Op het politiecommissariaat zou nl iemand gezegd hebben "dat ze die vijf lammetjes eens zouden slachten". Daar tenslotte niemand kon bewijzen wie dat zou gezegd hebben, werd Debie daarop vrijgesproken van racisme. Het wordt voortaan dus opletten bij elk zinnetje dat men uitspreekt, want de Inquisitie van Alva De Witte "hört mit"!
    ---
    Een ander straf geval van onze moderne Belgische inquisitie (bij mijn weten gebeurt dat nergens anders in West-Europa), is wel de klacht van een zekere Patrick Verraes van het "Instituut voor gelijkheid van mannen en vrouwen" tegen het weekblad "Flair". Dat weekblad heeft een redactie van uitsluitend vrouwen (43!) en had nu een man nodig om een wekelijkse column te schrijven vanuit het mannelijk oogpunt. Het blad had daarvoor een de advertentie geplaatst "Flair zkt man" en daarover is die Verraes gestruikeld. "Mag niet", zegt hij, "dat is een discriminatie. Het moet zijn m/vr"! Nee, die Verraes is (nog) niet rijp voor Geel, hij volgt gewoon de "vigerende" Belgische wetten terzake die de regeringen Verhofstadt ons geschonken hebben. Verboden te lachen!
    ---
    Ook Mgr Léonard van Namen staat er slecht voor. Tegen hem loopt een klacht van een zekere Willy Van Hecke, voorzitter van de "Interrégionale de front anti-fasciste". Daarbij zou men gaan denken dat de Naamse bisschop iets ten gunste van Mussolini zou gezegd hebben, maar niets is minder waar. Het woord "fascist" wordt hier nog maar eens misbruikt als synoniem van eender welk scheldwoord. Mgr Léonard had nl weinig liefs verteld over de holebi's en ook dat mag niet meer volgens de ethische wetten waarop Verhofstadt zo fier is. "One man, one wife, one love, one life", zoals in het liedje van Dean Martin ("memories are made for this", waarop Freddy Quin later zijn "Heimweh" maakte), schijnt uit de mode te zijn. Tegenwoordig is in ons landje iedereen gelijk om te doen wat hij wil met wie hij wil. Alleen met de beestjes zou het niet (meer) mogen. Dan riskeert men nl een klacht van Gaia.
    ---
    We zullen er maar eens mee lachen, zeker. Of mag dat ook al niet meer?

    07-04-2007, 10:53 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (4)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (8 Stemmen)
    06-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De terugkeer van het gebroken geweer
    Met de verkiezingen in het vooruitzicht, blijft het voor de meeste politieke partijen moeilijk om zich echt te profileren. Zeker na de bocht naar links van de VLD, zitten alle traditionele partijen zowat in dezelfde electorale vijver te vissen. Het komt er dus op aan iets nieuws te vinden waardoor men met een origineel idee bij de kiezer kan komen aankloppen. Alles nog wat goedkoper en zelfs gratis te beloven, is verleden tijd. Daarin gelooft geen mens meer. Zeker de regeringspartijen hebben minstens acht jaar de tijd gehad om het leven van de bevolking aangenamer te maken. Zij moeten nu niet afkomen met het beloven van zaken die ze de laatste acht jaar zelf al hadden kunnen/moeten verwezenlijken.
    SP.a-voorzitter Vande Lanotte weet dat ook en als geleerde professor zit hij dan ook continu ideetjes te spuien, in de hoop ergens met iets origineel voor de dag te kunnen komen. Zijn tot nu laatste hersenspinsel is de rol van het Belgisch leger verder af te bouwen en het daarmee gespaarde geld te versassen naar ontwikkelingshulp. Voor wat het demilitariseren betreft gaat "den baard" daarmee terug naar de wortels van de oud-socialisten die indertijd pacifistisch ingesteld waren, nooit geen oorlog meer wilden en opriepen tot de politiek van "het gebroken geweer". Hij sluit daarbij dus aan bij de oude traditie toen zijn partij nog echt socialistisch was. Niet "La gauche caviar" van tegenwoordig.
    In de praktijk zal er ook van dit ideetje van Vande Lanotte echter weinig in huis komen. Om te beginnen is Defensie al lang geen zaak meer van één enkel land, maar moet het gezien worden in een breder, Europees kader. België kan op zijn eentje niet meer beslissen zijn leger te reduceren of zelfs af te schaffen zonder dat het daarvoor rekenschap zal moeten geven. Die rekenschap zal dan betekenen, dat we zullen moeten betalen om andere landen onze taken te laten uitvoeren en die zullen dat niet gratis doen. Om nog te zwijgen over hoe de NATO zou reageren, een organisatie die, nota bene, zijn hoofdkwartier hier bij ons heeft en voor flink wat werkgelegenheid zorgt (grotendeels in dat "arme" Wallonië). Datzelfde geldt ook voor Limburg, Vlaanderen's armste provincie, waar Defensie goed blijkt voor 6.300 jobs en er daarmee de tweede grootste werkgever is (op n°1 staat Ford Genk). Zelfs de Limburgse socialistische burgemeesters hebben al geprotesteerd tegen het idee van de ti-ta-tovenaar uit Oostende.
    "Se vis pacem, para bellum". Julius Cesar wist dat al ("als ge vrede wilt, bereid u dan voor op de oorlog"). Een land of volk dat zich niet verdedigt, gaat vroeg of laat ten onder. Zie maar wat er gebeurd is met de Azteken en de Inca's.
    Vande Lanotte mag het dan ook vergeten. Als er ooit een nieuwe, federale Belgische regering komt, wat voor mij helemaal niet hoeft, dan wordt het trouwens hoogste tijd dat er nog eens een niet-socialist op het departement van Defensie komt. Met de marxistische grapjas die er nu aan het bewind is, heeft ons leger zich al genoeg belachelijk gemaakt.

    06-04-2007, 11:09 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
    05-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De kapitalisten van het volk
    Het volgende Waalse schandaal meldt zich aan. Deze keer is het voor de verandering eens niét in Charleroi maar in Luik, de vurige stede. Wat wel hetzelfde blijft is de kleur van de partij die ermee gemoeid is: donkerrood. De naam van de hoofdrolspelers is eveneens bekend: Daerden (spreek uit "daardén"), père et fils.
    Naar slechte Belgische gewoonte heeft Waals minister Michel Daerden, de charmezanger (als hij genoeg gedronken heeft), nog een zoon en die zit - oh, toeval! - toch ook in de politiek zeker. Zoon Frédéric is Waals parlementslid, burgemeester van Herstal én eigenaar van een bedrijfsrevisorenkantoor. Dat laatste had hij in 2001 overgenomen van papa. Zo'n kantoor heeft tot taak het financiële reilen en zeilen van grote en middelgrote bedrijven te controleren. DC&Co, zo heet het, controleert ook bedrijven waarvan papa Daerden bestuurder is of die zich bevinden in de gemeente waarvan fils Daerden burgemeester is. In totaal zo'n honderdtal, waaronder ook De Post en Ethias én 13 van de 15 huisvestingsmaatschappijen uit het Luikse, hetzelfde soort bedrijven waarmee de fraudezaken in Charleroi aan het licht zijn gekomen. Deontologisch is zoiets niet aanvaardbaar en de tuchtcommissie van het instituut der bedrijfsrevisoren (IBR) tilt daar dan ook zwaar aan. Er zouden enkele tientallen zaken zijn waarbij de Daerden's betrokken zijn en die ze zouden moeten afstoten. Dat gebeurt voorlopig niet, omdat zoon Frédéric tegen een eerste disciplinaire maatregel beroep heeft aangetekend waarbij de hele affaire wordt opgeschort.
    Opmerkelijk in deze zaak is dat de Daerden's als advocaat een zekere Marc Uyttendaele hebben genomen, zeg maar monsieur Onkelinx, waarvan eveneens beweerd wordt dat hij zijn advocatuur grandioos heeft kunnen uitbreiden via allerlei overheidsopdrachten, dit alles sinds hij met tante Laurette getrouwd is. Ons kent ons, Waalse versie. Enfin, in feite een klassiek verhaal: denk links, leef rechts. Vader Daerden wordt in Wallonië niet voor niets "kameraad Porsche" genoemd.
    ---
    Om een idee te geven hoezeer financiële en politieke belangen in Wallonië met elkaar verstrengeld zijn, volstaat het te kijken naar de perikelen in Hoei. Senaatsvoorzitster Anne-Marie Lizin (ook PS) is daar even toevallig ook burgemeester en ook zij heeft advocaat Uyttendaele onder de arm genomen in een dispuut met haar gemeentelijke oppositie. Die had het gewaagd de gemeenteraad bijeen te roepen, iets wat zo'n half jaar niet meer gebeurd was (!). Lizin eist daarvoor van elk gemeentelijk oppositielid een dwangsom van liefst 25.000 euro!
    Maar voor de rest kunnen de Walen op hun twee oren slapen. Hun volksvertegenwoordigers zorgen voor hen. Dat ze tegelijkertijd duchtig hun eigen zakken vullen, moet men erbij kunnen nemen. Het zijn ook maar mensen, niet?

    05-04-2007, 10:44 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    04-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drummen op de kieslijsten
    Het wordt inderdaad echt drummen op de kieslijsten voor 10 juni a.s. Dit heeft niets te maken met de onderlinge strijd van de gebruikelijke politici, maar alles met steeds meer nieuwkomers die - meestal alleen o.w.v. naambekendheid - meteen op een verkiesbare plaats worden gekatapulteerd. Op die manier geraakt een deel van de doorwinterde partijbeesten meer dan waarschijnlijk niet meer verkozen.
    Na de babes en de universiteitsprofessoren, is het nu de beurt aan de zonen en dochters. Top of the bill is natuurlijk ene Willem-Frederik Schitz,27-jarige advocaat en zoon van, die op de Open VLD lijst van Antwerpen zomaar de derde lijstplaats krijgt toegewezen. De jongeman is bescheiden en zegt van zichzelf dat hij nog alles te leren heeft, maar voor de partij in ademnood is zijn familienaam al meer dan voldoende. Schiltz Jr komt dus niet op voor de partij waarvoor zijn papa destijds gekozen had na het uiteenvallen van de Volksunie, maar voor die van de progressieve "Belgische flaminganten". Nu nog duchtig oefenen in het roepen van "Leve België", wat ook zijn vader destijds geen windeieren heeft gelegd.
    Het grootste slachtoffer van deze zoveelste coup de théâtre bij de Antwerpse VLD is Fons Borginon, zoon van een vroegere Volksunieman van het eerste uur (van uw politieke familie moet ge 't hebben!), in een vorig leven zelfs nog voorzitter van diezelfde Volksunie en sinds het vertrek van Don Juan Daems zelfs fractieleider van de lichtblauwen in de Kamer. Borginon werd niet meteen afgevoerd, maar kreeg de voorlaatste plaats op de lijst, vlak achter Walter Grootaars, presentator van o.m. "Big Brother", het TV-programma voor gluurders. Ergens zijn er echter grenzen en Borginon heeft dan maar besloten de eer aan zichzelf te houden.
    Nog een illuster slachtoffer op de Antwerpse lijst, maar dan bij de SpaSpi's, is Lionel Vandenberghe, ooit voorzitter van het IJzerbedevaartcomité en uitvinder van de slogan "Waalse broeders, laat ons scheiden", slogan die hijzelf later niet naleefde. Als beloning voor het laten kapen van de IJzerbedevaart door Spirit, kreeg hij een senatorpluche. Jammer genoeg voor hem blijkt die bekroning in de tijd gelimiteerd te zijn. Lionel had er nochtans de smaak van te pakken gekregen. Er waren weinig senatoriale reizen (meestal georganiseerd door Belgicist Decroo) waaraan hij niet deelnam...
    Daar ook Annemie Vandecasteele zich ook niet meer kandidaat heeft gesteld, begint de spoeling dun te worden bij de oud-VU-ers die naar Paars overliepen. Ze hebben er goed hun zakken kunnen vullen, maar moeten nu ondervinden dat ook bij de progressieven de bomen niet tot in de hemel groeien.
    ---
    En dan nog dit: veruit de meest markante figuur die er bij de volgende bolletjeskermis bij zal zijn, staat op de Open VLD lijst in het arrondissement Leuven. Het is een kandidate, van het vrouwelijk geslacht dus en zij heet (houdt u vast!): Katia de Limburg Stirum della Faille de Levergem. Ja, dit is maar één naam. De dame blijkt een gravin te zijn en heeft dus blauw bloed. Echt iets voor een partij die zich progressief noemt. Volgens haarzelf wordt ze nog regelmatig vergeleken met Jackie Kennedy. Katie de Limburg enzovoort heeft op die lijst zelfs de tweede plaats gekregen, vlak achter niemand minder dan Don Juan Daems himself, ge weet wel: de redder van Sabena, die zijn vrouw in de steek gelaten heeft voor een Waalse socialiste met wie hij een "liefdesbaby" heeft...
    En zeggen, dat ik voor die lijst niet kan stemmen. Het leven kan hard zijn.

     

    04-04-2007, 14:10 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    03-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leterme weer koosjer in Wallonië
    In de vroegere CVP-regeringen was er altijd plaats voor de PSC, de Waalse katholieken. Ondanks het feit dat die partij nooit veel heeft voorgesteld kon ze steeds mee profiteren van het feit dat haar Vlaamse zusterpartij de grootste van het land was. Een gevolg van die deelnames was, dat er ook steeds een aantal PSC ministers en andere notabelen waren, waarbij het kleine partijtje eigenlijk oververtegenwoordigd was.
    Nadat Paars in 1999 aan het bewind kwam, was het liedje uit voor de Christen democratie. Bij de stemming over de migrantenstemwet maakte men dan mee dat de PSC tégen de CVP koos, iets dat heel wat Vlaamse Christen democraten behoorlijk boos maakte en waarbij dure eden gezworen werden dat het amen en uit zou zijn met de liefde tot de zuidelijke tak van de Christelijke familie. 
    Ondertussen zijn zowat alle partijen van naam veranderd; het Vlaams Blok omdat het moest, de andere partijen omdat ze er zelf voor kozen. Zo werd de PSC omgetoverd tot CDH, waarbij de "C" niet meer stond voor "Christen". CDH betekent gewoon "Centre Démocratique Humain", wat dat ook moge betekenen. De steun van die partij aan Paars t.g.v. het migrantenstemrecht heeft haar trouwens geen windeieren gelegd. Bij de regionale verkiezingen van 2004 kwam ze terug in de Waalse deelregering, ten koste van de liberale MR. Voorzitster Joëlle Milquet stond sindsdien op de barricaden tegen alles wat Vlaams was en was, samen met Onkelinx, een van de ergste critici van Yves Leterme, die men "een gevaarlijke man" noemde.
    Sindsdien is er echter weer veel water door de Zenne gevloeid en heeft Leterme al een paar keer gas teruggenomen, zeker als hij op bezoek was in Wallonië (denk maar aan zijn interview bij Le Soir). Tegelijkertijd zag iedereen dat de CD&V de grootste partij werd in Vlaanderen (en dus ook in België) en Leterme veruit de populairste politicus. De kans is dus groot dat de Vlaamse Christen democraten de volgende Belgische federale regering gaan vormen en dat Leterme daarvan de eerste minister kan worden. Voor de CDH is het dus weer zaak er opnieuw bij te zijn. Dat is waarschijnlijk de reden, waarom Milquet nu opeens vindt dat Leterme géén gevaarlijke man meer is voor de francofonie. Ze noemt hem zelfs een "francofiel"! Bovendien zegt ze nu,  dat het een "karikaturale strategie" is om een persoon of partij te diaboliseren. Dat laatste is iets dat ze tot nu toe wel zelf steeds gedaan heeft, niet alleen t.o.v. Leterme, maar ook t.o.v. Dewinter en zijn partij. Milquet is zelfs zo brutaal eerlijk te stellen dat Leterme als premier zijn discours zeker zal afzwakken, "zoals ook Verhofstadt dat gedaan heeft". M.a.w. Leterme mag federaal premier worden als hij braafjes het francofone programma uitvoert, zoals Verhofstadt het steeds gedaan heeft. Francofoon België heeft een volgende Vlaamse Quisling nodig. Dit is trouwens niet allen het standpunt van Milquet. Ook Philippe Moureaux, P.S.- ondervoorzitter en ideoloog van de P.S. vindt dat Leterme stilaan weer acceptabel wordt. De Vlaamshatende marxist, ooit uitvinder van de "constitutionele atoombom", blijft wel huiverig t.o.v. het feit dat de CD&V die N-VA met zich meesleept.
    Het blijft wachten tot Leterme eindelijk eens gaat beslissen of hij al dan niet zal gaan voor de post van federaal premier. Als dat zo zal zijn, wat waarschijnlijk lijkt, dan wordt het wel tijd dat hij t.o.v. zijn Vlaamse achterban duidelijke taal gaat spreken. Doet hij dat niet en blijft hij de man met de twee gezichten, dan zal het wantrouwen in Vlaanderen er alleen maar groter op worden. Wij hebben nl geen zoveelste Vlaamse federale premier nodig die onze regio gaat uitverkopen. In dat geval kunnen we beter helemaal geen Vlaamse premier hebben in de Wetstraat en - nog beter - helemaal geen nieuwe Belgische regering meer.
     

    03-04-2007, 11:04 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (4)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    02-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze onovertroffen Justitie (2)
    Om nog even terug te komen op de zaak Erdal en onze Justitie, is het zeer de vraag wie die advocaten van Erdal en haar DHKP-C kompanen betaalt. Als het nl waar is wat verteld wordt, nl dat het hier gaat om pro Deo advocaten, dan betekent dit noch min noch meer dat de Belgische Justitie zelf advocaten betaalt om haar eigen werking te verlammen. Het is niet de eerste keer dat ik daarover schrijf (zie mijn blog "De vijfde colonne" van 7 maart jl). Het is trouwens opmerkelijk dat buitenlanders hier schijnbaar met het grootste gemak de moeilijkste uitzonderingen van onze wetten blijken te kennen en te pas en te onpas zelfs de Staat, ministers en regering voor de rechter durven slepen, iets wat de modale Belg zelfs niet eens zou weten hoe aan te pakken.
    Dit laatste komt nog maar eens duidelijk tot uiting in de reacties van een groep Afghanen die al een tijdje actie voeren in Brussel om in België een verblijfsvergunning te kunnen bekomen. Alhoewel het hier gaat om mensen die komen uit een land dat, bij wijze van spreken, nog bijna in de middeleeuwen leeft, zijn ze wel, via hun advocaten, op de hoogte van de laatste Belgische wetswijzigingen. Die Afghanen beroepen zich nl op de pas gestemde wet met de "subsidiaire bescherming". Nog nooit van gehoord? Ik ook niet, maar zij wel, dus. Twee van die Afghanen zijn trouwens al naar de Raad van State gestapt en hebben daar nog gelijk gekregen ook.
    Hetzelfde geldt bv voor dat Kazachs gezin uit Gent dat na zeven jaar verblijf dreigt uit het land te worden gezet. Al na één jaar werd hun verzoek afgewezen (Kazachstan kent geen oorlog en het gezin heeft hier geen bestaansreden). Sindsdien hebben die mensen procedure na procedure aangespannen met het gevolg dat ze nu aan het einde van die praktijken zit. Wie betaalt dat allemaal voor een gezin dat geen inkomsten heeft? Het OCMW waarschijnlijk, dus de belastingbetaler. Ook bij die procedures - en zo lopende er honderden - moet het Gerecht telkens tijd vrijmaken en kost dat geld.
    ---
    De eigen mensen, al dan niet gesteund door advocaten, die ze dan wel zelf mogen betalen, hebben het niet zo gemakkelijk. Dat hebben we zopas nog kunnen meemaken met de gerechtelijke perikelen die wielrenner Frank Vandenbroucke meemaakt. Nu wil ik meteen toegeven dat Vandenbroucke een hoop miserie zelf heeft gezocht. Niettemin is de hele heisa rond het nemen van doping het sop van de kool niet waard. In principe werd hij zelfs veroordeeld tot het betalen van een kwart miljoen euro (10 miljoen oude Befkes!). Daarna werd hij in beroep vrijgesproken omdat hij voor de feiten al eens gestraft werd door de Belgische wielrennersbond en men - volgens de Wet - geen twee keer gestraft kan worden voor hetzelfde vergrijp. Nu gaat het parket tegen deze uitspraak in beroep en kan het zijn dat straks het hele proces zal moeten worden overgedaan. Dat alles voor een coureur op de terugweg die ooit iets geslikt heeft, terwijl dezelfde Staat zinnens is echte drugsverslaafden in Luik de "dope" gratis te verstrekken!
    In onze sportwereld loopt het trouwens helemaal fout. De zaak Ye is zo goed als geklasseerd en hetzelfde geldt voor de dopingaffaire rond de Spaanse dokter Fuentes. Zolang Justitie en de sportfederaties elkaar in de wielen blijven rijden, zullen de meeste zaken op een sisser uitlopen.
    Al die extra processen kosten echter hopen geld en nemen geweldig veel tijd in beslag, tijd die men beter zou gebruiken om de ernstige strafzaken af te handelen, zaken die in dit land dikwijls jarenlang aanslepen en waarvan er niet weinige tenslotte verjaren waardoor de daders ongestraft blijven.
    Men zou beter heel die Justitie federaliseren. Dat zou een eerste stap zijn om, althans in Vlaanderen, orde op zaken te stellen. Met Onkelinx en Co wordt het sowieso niets. Dat het mens de laatste tijd een beetje schappelijker klinkt, heeft alleen te maken met de naderende verkiezingen.

     

    02-04-2007, 11:17 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (10 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!