NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Strijden eeuwig
Inhoud blog
 • Bpost lastpost
 • 'Betrouwbaar nieuws'
 • Vlaamse Beweging komt uit WO I
 • Zelzate
 • De landingsbaan
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  19-08-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De specialist en de manager
     De geschiedenis herhaalt zich en dat geldt ook voor de oude(re) moppen, o.a. die over de specialist en de manager:
  - Een specialist is iemand die veel weet over weinig, steeds meer komt te weten over steeds minder en tenslotte alles weet over niets.
  - Een manager is iemand die weinig weet over veel, steeds minder komt te weten over steeds meer en tenslotte niets weet van alles.
     De specialist in mijn verhaaltje van vandaag is Willy De Roovere, directeur-generaal van de FANC (Federaal Agentschap voor Nucleaire Controle) en de manager Melchior Wathelet Jr, staatssecretaris van o.m. Energiebevoorrading. Eerstgenoemde weet waarover hij praat, laatstgenoemde blijkbaar niet. Vanuit zijn vakantieoord ergens in Zuid-Frankrijk bestookt Wathelet de Belgische media met allerlei dooddoeners van scenario's over hoe hij een eventuele, energiecrisis zal aanpakken, maar ze hebben eerder veel weg van indianenverhalen. Zo gaat hij dan stilgelegde niet-nucleaire centrales weer opstarten, gaat hij producenten e.e.a. verplichten en hou hem tegen of hij zal ik weet niet wat doen.
     Om te beginnen is het helemaal nog niet zeker dat Doel 3 en Tihange 2 niet meer zullen worden opgestart. dat weten we pas ergens in oktober. Ten tweede draaien bij een eventuele echte winterpiek nog altijd de andere kerncentrales. Ten derde kunnen stilleggende centrales steeds weer worden opgestart, maar dat zal tijd en geld kosten, eventuele onverwacht opkomende problemen niet meegeteld. Ten vierde kan men nu al raden dat de dan ingevoerde stroom meer dan waarschijnlijk uit Frankrijk zal komen, het nieuwe vaderland van Electrabel en zullen de Fransen wel weten hoe ze hun minderinkomsten in BelgiŽ kunnen compenseren.
     De energievoorziening in dit land blijft zo een dubbeltje op zijn kant. Dit heeft in de eerste plaats niets te maken met Doel of Tihange, maar wel met de niet bestaande energiepolitiek van de Belgische regeringen tijdens het laatste decennium. Van Verhofstadt over Leterme tot en met Di Rupo. We kunnen alleen maar hopen dat er bij de eerste de beste strenge winterprik inderdaad geen black-out komt, maar weten nu al dat het de verbruiker extra geld zal kosten. Dat is trouwens door Wathelet zelf al bevestigd, want op die manier houdt hij een slag om de arm. Om het (nog eens) met een Italiaans spreekwoord te zeggen: 'Chi sbaglia di testa, paga di tasca'' (wie faalt met het hoofd, betaalt met de geldbeugel).

  19-08-2012, 09:05 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (2)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (38 Stemmen)
  18-08-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het asociale Telenet
     Groot financieel nieuws: Telenet geeft zijn aandeelhouders 700 miljoen euro (28 miljard oude Befkens!). Dat geld heeft het bedrijf niet, het moet het eerst gaan lenen. Lijkt wel de Belgische staat. Het resultaat op financieel gebied is dan ook navenant: Telenet zal dan een schuld hebben t.o.v. geplaatst kapitaal van 1.323%. Even ter vergelijking: bij concurrent Belgacom, nochtans een staatsbedrijf, bedraagt die schuldverhouding slechts 64%. Nu zullen 'kenners' meteen daarop antwoorden, dat het zo'n vaart niet loopt, omdat Telenet over een geweldige cashflow beschikt, liquides die dagelijks binnen komen gestroomd. Dat klopt, maar een ongeluk is snel gebeurd. Zie maar wat er momenteel aan de hand is bij Facebook. Dat is letterlijk op zijn 'face' gegaan en heeft zijn aandelen op amper drie maanden tijd met de helft in waarde zien zakken. Zoiets kan in een wereld waarin men  tenslotte hoofdzakelijk gebakken lucht verkoopt.
     Bij Telenet zal het inderdaad wel zo'n vaart niet lopen. Van het moment dat het daar niet meezit, wordt er nl de kijker gegijzeld. Dat hebben we vroeger al meegemaakt, toen men CNN, Arte en de Spaanse internationale zender uit de ether haalde, althans uit het analoge kanaal. Tussendoor werden de abonnementsgelden al een paar keer 'aangepast' en, met de komst van de digitale televisie, werden nog eens een deel buitenlandse zenders geschrapt voor de sukkelaars die zich geen digitale Tv kunnen veroorloven. Nog een geluk dat Telenet verplicht wordt de eigen zenders (ťn die van Nederland) op het analoge kanaal te blijven uitzenden, anders waren die daar ook al geschrapt geweest.
     De goede service, zegt u? Twee weken geleden viel, tijdens het middagjournaal, bij ons het kabelsignaal uit. Ik belde meteen de Telenet dienst, waar men mij vertelde dat er niets aan de hand was en dat het euvel waarschijnlijk bij mij thuis zou moeten gezocht worden. Dat dit zo niťt was, merkte ik snel toen ook mijn buurman hetzelfde probleem bleek te hebben. Een klein half uur later werkte alles weer normaal, maar enig uitleg heb ik nooit gekregen. Toen een andere buurman zijn Telenet abonnement opzegde (hij was overgestapt op een ontvangst via schotelantenne*) moest hij afgeschakeld worden in het kastje langs de straatkant. Later bleek dat ze niet hem, maar mij hadden uitgeschakeld en duurde het twee dagen vůůr ik weer radio en Tv ontvangst had. Gelukkig werkt mijn telefoon en Internet via Belgacom, zodat ik tenminste kon blijven bellen en mailen, iets wat mijn buurman niet kon, want die hangt voor alles af van Telenet. Ik heb ooit per ongeluk eens mijn Internetkabel afgesneden, toen ik wat tť ijverig mijn maagdenpalm aan het snoeien was. Binnen de 24 uur was het hersteld en ik heb er nooit iets voor moeten betalen. Dat noem ik service.
     Telenet is - zolang het blijft duren - een cashmachine voor zijn aandeelhouders. De abonnee is er de melkkoe.


  * Die buurman is geen allochtoon, zoals men snel zou denken, maar een Vlaming.

  18-08-2012, 09:24 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (1)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (36 Stemmen)
  17-08-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.From Bigs to Piigs
     Er schijnt zich dan toch eindelijk iets te bewegen  in ons politieke wereldje om tenminste eens van gedachten te wisselen over de plots verslechterende toestand van onze economie en de verklaringen daaromtrent door NBB gouverneur Coene, Eurostat en enkele financiŽle instellingen.
  De reactie komt echter niet van de nog steeds hoera, hoera roepende positivo's van Di Rupo, maar vanuit de oppositie. Zo heeft N-VA'er Jan Jambon  gevraagd de Kamercommissie FinanciŽn vroegtijdig samen te roepen en wordt zijn mening gedeeld door de Ecolo-voorzitter van diezelfde commissie. Vraag is maar, of ze gehoor gaan krijgen.
     Volgens Quicky en Vande La is er immers niets aan de hand. Eerstgenoemde beweert zelfs dat de buffer van 600 miljoen die Di Rupo in zijn begroting had ingebouwd voldoende zou zijn om de extra kosten op te vangen. Dit is larie, want alleen al door het opvangen van het verlies van de Dexia groep over 2011 en de bijna zekerheid van een kapitaalsverhoging waartoe BelgiŽ zich geŽngageerd heeft, zullen die 600 miljoen al zijn opgebruikt. Met dank - het kan niet genoeg gezegd worden - aan de heer Leterme, weggevlucht naar de Oeso en toenmalig minister van FinanciŽn Reynders, ondertussen bevorderd tot minister van Buitenlandse Zaken. Daarbovenop komen nog de gevolgen van de economische krimp van 0,6% in het tweede kwartaal van dit jaar die de staatsschuld zal verhogen en zelfs daar houdt het niet bij op. Het blijkt nl dat er meer dan waarschijnlijk nog enkele honderden (!) miljoenen bij zullen komen naar aanleiding van een 'beschikking' van het Europese Hof van Justitie i.v.m. het teveel betalen van een, dividendenbelasting door buitenlandse investeerders, belasting die nu zal moeten worden terugbetaald. Deze zaak, nota bene, over een uitspraak van datzelfde Hof uit 2009, destijds door toenmalig minister van FinanciŽn Reynders (weer hij!) straal genegeerd en waartegen nu geen beroep meer mogelijk is. Dat is ook de reden waarom er nu sprake is van een beschikking, waardoor de Belgische Staat niet eens meer gehoord dient te worden. Ook Vanackere, Reynders opvolger bij FinanciŽn,  laat in deze zaak niets van zich horen. Hij die er altijd als de kippen bij is om Di Rupo's politiek naar Vlaanderen toe te 'vertalen'. Misschien werkt zijn blackberry niet op zijn vakantieadres...

  17-08-2012, 10:03 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (1)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (42 Stemmen)
  16-08-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor wanneer de VlŠŠmse relance?
     Vlaams minister-president Peeters heeft zich enkele dagen geleden behoorlijk boos gemaakt omdat Luc Coene, gouverneur van de Nationale Bank (NBB) aan de pers was gaan vertellen, dat BelgiŽ op een recessie afstevent. Volgens Peeters had Coene eerst met de politiek moeten praten. Wel, Peeters heeft ongelijk. In dit land met de politiek praten, betekent meestal de zaak in de doofpot stoppen. Men heeft het altijd wel over transparantie, maar alleen als het voor de politiek gunstig uitvalt. Daarenboven is Coene alleen verantwoordelijk t.o.v. het federaal niveau, niet het regionale.
  De verklaringen van Coene werden trouwens twee dagen later bevestigd door Eurostat, het statisch bureau van de E.U.
     Als Peeters wil dat Vlaanderen meetelt, dan moet hij meer doen, dan wat reclameren en voor de rest braaf in het Belgische gareel blijven lopen. Dan moet hij ervoor zorgen dat het Vlaamse parlement, 'zijn' parlement, Vlaanderen uitroept tot deelstaat van het (con)federale BelgiŽ. Dat is democratisch volledig legitiem want het Vlaamse parlement is een verkozen parlement en de uitdrukking van het Vlaamse volk. Het zou een eerste stap kunnen zijn naar de onafhankelijkheid, waarbij we eindelijk voor onszelf eens iets zouden kunnen beslissen en niet langer een meerderheid zijn die niets te vertellen heeft.
     Peeters heeft het wel bij het rechte eind, daar waar hij zegt dat Vlaanderen geen geld meer zal stoppen in de bodemloze Dexia putten. Maar ook dat is in de eerste plaats retoriek. Als BelgiŽ straks in de Dexia affaire zal moeten bijpassen, al dan niet via een kapitaalsverhoging, dan zal elke Vlaamse belastingbetaler - en dat is ook een meerderheid in dit land - daar zijn deel van krijgen. Zolang dit BelgiŽ blijft bestaan, zal het hardwerkende Vlaanderen de klos blijven. De Vlaamse relance kan er alleen komen, als we ons losmaken van het Belgische keurslijf. 

  ---

     En dan nog een reactie op Vic's reactie over de Borlťe's. Dat zijn geen 'harde Walenkoppen'. Ze werden geboren en groeiden op in Sint-Lambrechts Woluwe*, waar Nederlands verplicht is op school. Ze willen dus gewoon onze taal niet spreken. Walen zullen dat eerder doen dan franskiljonse Brusselaars. Ik ken trouwens geen Vlaamse sportman of vrouw die het gemaakt heeft en geen woordje Frans zou spreken.

  * Nota bene: de thuisbasis van Olivier Maingain ...

  16-08-2012, 11:18 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (2)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (33 Stemmen)
  15-08-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Komkommer varia
     Gisteren heb ik me toch even vergaloppeerd met mijn blog over de Olympische bonussen. Iedereen die een Olympisch 'diploma' had gekregen, ttz bij de eerste acht was geŽindigd, heeft dan toch e.o.a. BOIC bonus gekregen. Ik was voortgegaan op de berichtgeving van de VRT van de avond ervoor en die bleek (weer maar eens) niet te kloppen. Mijn tip aan de Vlaamse atletiekfederatie om de Borlťe's eens te vragen een mondje Nederlands te spreken, blijft wel gehandhaafd.
     Waarschijnlijk hadden en hebben ze het bij de VRT dezer dagen te druk met de berichtgeving over de nieuwste zaak Vangheluwe. Daar wordt nu al drie dagen over geleuterd en dan zou nog wel eens een tijdje kunnen aanhouden in deze komkommertijd. Hoe erg het met die Vangheluwe ook allemaal is, vraag ik me toch af of de man, die nu klacht heeft neergelegd, twee jaar gelden op een andere planeet leefde. Heel het land stond toen in rep en roer en de vraag is maar waarom hij toen geen klacht neerlegde en nu wťl. Ofwel gaat het om een echt simpele ziel, ofwel wordt hij gemanipuleerd, ofwel zoekt hij nu speciaal allťťn in beeld te komen, iets wat twee jaar gelden niet het geval zou geweest zijn. Voor de media is de nieuwe zaak in elk geval een godsgeschenk in deze komkommertijd.
     Wat er ook wel iets mee zal te maken hebben is de opgeklopte heisa rond het overlijden van Michel Daerden. De man was door de eigen partij op een zijspoor gezet en wordt nu postuum de vriend van iedereen. Ergens was er zelfs iemand die beweerde dat hij niet zou gestorven zijn, mocht men hem tijdig naar BelgiŽ hebben overgebracht. Om daar wat te doen? Hem een straffe pousse-cafť te geven? Persoonlijk vind ik trouwens die afscheidssong van Dalida ('Mourir sur la scŤne') ook maar niks voor 'papŠ'. Ik zou eerder gekozen hebben voor dat liedje met nonkel Miele.
     Tot slot nog een leuke moederdag voor allen die in de provincie Antwerpen wonen, want dat schijnt alleen daar op 15 augustus gevierd te worden. Wanneer ze dat elders doen, weet ik alleen door de commerciŽle reclame erover. Ik heb me laten wijsmaken dat normaal moederdag negen maand na vaderdag valt!

  15-08-2012, 08:54 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (2)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (29 Stemmen)
  14-08-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Olympische bonus
     Het Belgisch Olympisch Comitť (BOIC) heeft besloten de eigen deelnemers die in hun categorie bij de eerste acht eindigden, extra te belonen. Zo krijgt de (enige) winnaar van een zilveren medaille 30.000 euro, wie een bronzen won 20.000 en hetzelfde bedrag wordt ook toegekend aan Hans Van Alphen. Mijn naamgenoot (geen familie) won wel geen medaille, pakte er net naast (4de plaats), maar mag zonder twijfel de compleetste Belgische sporter van deze Spelen genoemd worden. Tienkamp is iets anders dan bv liggend karabijnschieten.
     Buiten de drie medaillewinnaars en Van Alphen krijgt ook de mannenhockeyploeg iets van een 21.000 euro, wel te verdelen onder de hele ploeg, zodat iedereen nog 1.250 over houdt (gelukkig belastingvrij). En dan waren er nog drie die elk 5.000 euro krijgen: Tia Hellebaut, vijfde in het hoogspringen en de broertjes Borlťe, respectievelijk vijfde en zesde in de individuele 400 meter finale.
     Hier klopt iets niet. Ook onze 4 x 400 meter lopers haalden een zesde plaats in hun finale. De 'quat-quat' om het op zijn 'Borlťes' te zeggen. Waarom kregen de Borlťes een bonus voor hun individuele race en niet voor de 4 x 400, die ze met nog twee andere jongens liepen? En die andere jongens dus helemaal niets? Die hebben er toch ook mee voor gezorgd dat het Belgische team binnen de eerste acht eindigde, of zie ik dat weer verkeerd? Als men een bonus kan geven aan een hele hockeyploeg, waarom dan niet aan die 4 x 400 lopers? Van een belediging gesproken. Ik heb er speciaal op gelet, maar het werd nergens vermeld in de journaals van diezelfde avond, ook niet in Terzake op Canvas.Van een belediging gesproken. Het is zo precies alsof ge niet meetelt als ge niet van de 'firma' Borlťe bent, die al door zo'n twintigtal sponsors en instellingen gesteund wordt. Nota bene: ook door de Vlaamse atletiekfederatie.*
     Tenslotte nog dit: volgens de gestelde criteria heeft ook Kim Clijsters recht op een bonus. Zij haalde de kwartfinales en was dus bij de eerste acht in het tennis. Dat hebben onze Olympische bobo's niet eens opgemerkt. Clijsters zal er zich trouwens niet veel van aantrekken. 'Miss Congeniality' heeft in haar tennis al andere bedragen gezien.


  * Zou het teveel gevraagd zijn, mocht die Vlaamse atletiekfederatie de Borlťe's als tegenprestatie eens voorstellen een mondjevol Nederlands te leren?

  14-08-2012, 08:58 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (3)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (36 Stemmen)
  13-08-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie zal dat betalen?
     Het vierjaarlijkse sportfeest van het staatsnationalisme zit erop. Prachtig schouwspel. Heeft wel twaalf miljard euro gekost. Om het Londense stadsdeel, waar het heeft plaatsgevonden, als vernieuwde wijk straks efficiŽnt te kunnen gebruiken, zullen er nog heel wat miljarden voor de ombouw nodig zijn. Optimisten beweren dat het hele verhaal zestien miljard op zal brengen. Vergeet het. Met de ondervinding opgedaan bij de vorige Spelen,  kan men nu al stellen dat de geld van de Britse belastingbetaler niet veel meer zal opbrengen dan wat er, the day after, in Athene en zelfs in Peking is gebeurd. Realisten stellen, dat hooguit 35% van de gebouwen effectief zullen kunnen gerecupereerd worden en misschien verkocht aan 'betaalbare' prijzen. Vraag is daarbij, wat men als betaalbaar beschouwt in het dure Londen.
     De tijd dat Groot-BrittanniŽ een supermacht was, is al een tijdje voorbij. Het land zit momenteel in een recessie en lijkt daar niet meteen uit te komen. Londen speelt nog wel een rol als financiŽle grootstad, maar het gros der bedrijven in de City is in handen van buitenlandse ondernemingen, juist zoals eerder al gebeurd is met de industrie in de rest van het Verenigd Koninkrijk.
     Op het einde van de jaren zestig van de vorige eeuw had Longbridge in Birmingham de grootste autofabriek ter wereld met zo'n 250.000 werknemers. Ondertussen verdween Rover en gingen merken zoals Morris, Mini-Cooper, Jaguar en Landrover over in vreemde handen. In de vrachtwagensector werd British Leyland eerst overgenomen door DAF en later, samen mťt DAF, door het Amerikaanse Paccar. GB wŠs ooit een economische grootmacht, maar is dat niet meer. De nu voorbij Olympische Spelen zullen wel voor een opstoot gezorgd hebben, maar niet meer dan dat. Een opstoot van vergane glorie.


  13-08-2012, 08:55 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (0)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (45 Stemmen)
  Archief per week
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 03/04-09/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 23/01-29/01 2006
 • 16/01-22/01 2006
 • 09/01-15/01 2006
 • 02/01-08/01 2006
 • 26/12-01/01 2006
 • 19/12-25/12 2005
 • 12/12-18/12 2005
 • 05/12-11/12 2005
 • 28/11-04/12 2005
 • 21/11-27/11 2005
 • 14/11-20/11 2005
 • 07/11-13/11 2005
 • 31/10-06/11 2005
 • 24/10-30/10 2005
 • 17/10-23/10 2005
 • 10/10-16/10 2005
 • 03/10-09/10 2005
 • 26/09-02/10 2005
 • 19/09-25/09 2005
 • 12/09-18/09 2005
 • 05/09-11/09 2005
 • 29/08-04/09 2005
 • 22/08-28/08 2005
 • 15/08-21/08 2005
 • 08/08-14/08 2005
 • 01/08-07/08 2005
 • 25/07-31/07 2005
 • 18/07-24/07 2005
 • 11/07-17/07 2005
 • 04/07-10/07 2005
 • 27/06-03/07 2005
 • 20/06-26/06 2005
 • 13/06-19/06 2005
 • 06/06-12/06 2005
 • 30/05-05/06 2005
 • 23/05-29/05 2005
 • 16/05-22/05 2005
 • 09/05-15/05 2005
 • 25/04-01/05 2005
 • 18/04-24/04 2005
 • 11/04-17/04 2005

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!