NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Strijden eeuwig
Inhoud blog
 • Tattoo man
 • Professore nį 3
 • De spelverdeler
 • Electoraal gekrakeel
 • Cosa nostrana
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  02-08-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naar een Belgische sharia?
  In een nieuwe nota die de federale politie naar al zijn korpsen stuurde, staat te lezen, dat "mannelijke agenten de identiteit van een vrouw in boerka niet (meer) mogen controleren. Voortaan is die taak alleen weggelegd voor de vrouwelijke politieagenten".
  We zijn al veel gewend van die politietop van ons, denk maar aan de "canapťbenoemingen" en het achterhouden van gegevens van ministers. Dat van die boerka is echter wel degelijk een stap te ver. Gezien het feit dat onze politie vrij weinig vrouwelijke agenten heeft rondlopen, zullen er dus zones zijn waarin vrouwen in de mobiele gevangenis, die de boerka is, helemaal niet meer gecontroleerd zullen worden.
  Goed nieuws misschien voor "Laila" Deckers, het tot moslima bekeerde miepje uit Hoboken, die haar grote moslimliefde en twee kompanen per helikopter hielp ontsnappen uit de gevangenis van Brugge. De drie hebben ondertussen al vier bankovervallen gepleegd en zijn er met minstens 100.000 euro vandoor. Van "Laila" zelf geen spoor. Misschien loopt ze ergens wel rond in een boerka en kan ze zich zo vrij bewegen zonder gecontroleerd te worden.
  Er zijn Vlaamse burgemeesters die het dragen van een boerka in hun gemeente verboden hebben (tenzij met carnaval). Die hebben heel wat meer gezond verstand dan onze politietop die zo stilaan gehersenspoeld lijkt door de koran. Misschien valt het ook zo te begrijpen, waarom een moordenaar als Belliraj erin slaagde informant te worden van onze staatsveiligheid...
  Enfin, wie is de volksvertegenwoordiger, die een wetsvoorstel indient om de boerka helemaal te verbieden, zoals men dat ook in Frankrijk zinnens is te doen? Eens zo'n wet gestemd, vervalt die nieuwe nota van de federale politie en kan die zich weer met echte problemen bezig houden.
  ---
  I.v.m. bovenstaande, nog dit: ik zou de banken, die overvallen werden door Sekaki en Co, aanraden het gestolen geld terug te eisen van de Belgische staat. Als die staat, bij monde van haar vroegere minister van Justitie, Laurette Onkelinx, gedaan had wat ze beloofd had - nl overal in de Belgische gevangenissen netten te hangen - dan waren deze overvallen er niet geweest.

  02-08-2009, 10:14 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (1)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (10 Stemmen)
  01-08-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De politieke uitval
  De politiek zorgt goed voor haar medewerkers. Dat ondervond zopas Ludo Sannen, in een vorig leven ooit nog Agalev-minister in de Vlaamse regering. De man stapte, onder impuls van Steve Stevaert, over naar de SP.a, maar viel bij de laatste verkiezingen naast het net en werd dus niet herkozen. Niet getreurd echter, want nu wordt de man opgevist als kabinetschef door niemand minder dan frÍle Freya Van den Bossche, de nieuwe minister van wonen en energie in de even nieuwe Vlaamse regering. Sannen heeft die functie nooit uitgeoefend en is dus compleet neofiet ter zake. Dat hoeft echter geen probleem te zijn bij een minister die evenmin gehinderd wordt door enige kennis ter zake. "Dochter van" weegt, zeker bij de SP.a, nog steeds zwaarder door.
  Nog straffer bakt Guido De Padt het, maar dan in de federale regering. Nadat hij eerst was moeten invallen om de vlucht van Dewael naar de job van Kamervoorzitter te dekken, bleek hij bij de nieuwe herschikking van de federale regering overbodig te zijn geworden. Geen paniek: de partij heeft ervoor gezorgd, dat De Padt een splinternieuwe functie kreeg, speciaal voor hem opgericht, als regeringscommissaris. Als minister had De Padt zijn job van schepen en OCMW-voorzitter in zijn thuisbasis Geraardsbergen moeten opgeven. Als regeringscommissaris blijkt dat geen probleem meer te zijn, waarbij brave Guido vanaf vandaag weer zijn oude taken erbij neemt. Het enige positieve in deze zaak is, dat zijn partij gesteld heeft, dat zijn nieuwe regeringsfunctie geen extra kosten met zich zal meebrengen. Die kosten zullen nl afgetrokken worden van de budgetten van de andere Open-VLD ministers (Vanhengel, Turtelboom en Quicky), die daar niet gelukkig mee zullen zijn, maar al blij mogen zijn er nog bij te horen. De Padt krijgt wel 18 medewerkers, allemaal partijgenoten, waarvan de meeste waarschijnlijk uit het circuit komen van de Vlaamse regering, waar de partij naast de ministerposten en de bijhorende jobjes is gevallen.
  Vergeten we tenslotte niet dat Guido De Padt ook een partijgenoot is van Guy Verhofstadt, de huidige Open-VLD voorzitter (ad interim) en de man die destijds beloofde een einde te zullen maken aan de kabinetten en aan de "oude politieke cultuur". Verhofstadt gaat nu zijn "actieve welvaartstaat" trachten kwijt te geraken in Europa. Daar kennen ze Guynokkio nog niet goed genoeg, maar ze zullen er wel achter komen.

  01-08-2009, 10:26 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (1)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (8 Stemmen)
  31-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het gat van 20 miljard
  De kersverse minister van Begroting, Guy Vanhengel, heeft becijferd, dat het tekort op de begroting van dit jaar alleen al meer dan 20 miljard euro (6 tot 7%) zal bedragen. Dit, nadat Van Rompuy II - de regering van de nationale stilstand - halfweg juni nog sprak van een gat van slechts 14 miljard (4%). Wie een beetje Economie en FinanciŽn volgt (dat volstaat al als ge een  serieuze krant in huis hebt), weet dat er specialisten zijn die het tekort tegen het einde van dit jaar eerder op 30 miljard (10%!) schatten, zeker als deze regering blijft niksen zoals ze tot nu toe steeds gedaan heeft.
  Maar laat het ons even bij Vanhengels 20 miljard houden. Om dat tekort terug te dringen zullen er draconische besparingen nodig zijn, op elk vlak. Vanhengel noemde daarbij ook de Sociale Zekerheid. De uitgaven in de gezondheidszorg mogen in dit land immers nog altijd 4,5% per jaar stijgen, ook al weet men dat dit eigenlijk niet kan. Dat maakt nl dat er elk jaar zo'n miljard euro extra bij de staatsschuld komt. Zeker als men weet, dat onze economie aan het krimpen is, is deze maatregel een ramp. Op zijn minst zou men die uitgaven moeten koppelen aan onze ondertussen berucht geworden index.
  Verdere besparingen zullen alleen mogelijk zijn mits een staatshervorming, waarbij men resoluut het mes zal moeten zetten in een hoop "verworvenheden", die alleen nog in BelgiŽ bestaan en die maken dat wij niet meer zullen kunnen concurreren tegen onze buurlanden, waardoor we nog verder achteruit zullen gaan.
  Waarschijnlijk zal de PS wel een ander voorstel hebben om de staatskast te vullen: meer en nieuwe belastingen. Vanuit hun standpunt is dat logisch: het zijn de Vlamingen die in BelgiŽ de staatsschuld betalen, het zijn de Walen die op de eerste rij staan als er geld ontvangen moet worden. Besparen raakt de Walen, hogere belastingen de Vlamingen. Ik kan het de SP niet kwalijk nemen. De schuldigen voor het huidige debacle en wat er allemaal uit voortvloeit, zijn niet de francofonen partijen, maar de Vlaamse meerderheidspartijen Open VLD en CD&V in deze rampzalige regering Van Rompuy, die bereid zijn alles toe te geven om toch maar 2011 te halen.
  De regering van openbare stilstand is nog twee maanden met vakantie. Gelukkig land dat geen andere problemen heeft!

  31-07-2009, 10:28 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (3)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (9 Stemmen)
  30-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwerpen in de tang
  De Nederlandse Raad van State heeft de uitdieping van de Westerschelde voorlopig opgeschort. Dat is heel slecht nieuws voor de haven van Antwerpen. Met Nederland was nl afgesproken dat dit werk nog dit jaar zou worden uitgevoerd, waardoor grotere, vooral containerschepen de Antwerpse haven zouden kunnen binnenvaren. Wegens de crisis zijn ook in Antwerpen de economische activiteiten een stuk teruggevallen, maar men hoopt op een kentering en dan zal die uitdieping meer dan nodig zijn. Voorlopig komt daarvan dus niets in huis. Zelfs al zou er nog een definitieve beslissing vallen die toch een goedkeuring van de werken zou inhouden, dan nog zal er weer veel tijd (en geld) verloren gaan. De officiŽle reden voor de opschorting zou zijn, dat er te weinig natuurgebied gecreŽerd zou worden langs de stroom, wat de kosten van de havenuitbreiding zou moeten compenseren. De echte reden is waarschijnlijk, dat Rotterdam ervan zou profiteren, mochten de grootste containerschepen Antwerpen niet meer kunnen bereiken.
  Nu, hoe dan ook, de groene jongens en meisjes zullen tevreden zijn. Zoals ze nu ook al tevreden zijn, dat ze straks de kans krijgen het Lange Wapperproject te kunnen dwarsbomen en zo de verkeersontsluiting van datzelfde Antwerpen voor x-aantal jaren zullen kunnen laten verdagen.
  Antwerpen wordt zachtjes, maar zeker doodgeknepen. Geen Schelde-uitdieping, geen Lange Wapperbrug, waarschijnlijk ook geen IJzeren Rijn. Voor dat laatste project heeft men zogezegd al berekend, dat het meer zal kosten dan dat het zou opbrengen. Dit laatste komt, doordat men de oude spoorverbinding van Antwerpen met het Duitse Rijnland, via Luik, heeft gemoderniseerd, waardoor er langs daar sneller kan gereden worden. De solidariteit, weet je wel.
  Voeg bij dit alles de bijna zekerheid dat Opel Antwerpen zal moeten sluiten en dat dezelfde groene maffia, die het Lange Wapperproject wil kelderen, nog steeds mollenwerk verricht om ook de uitbouw van de luchthaven van Deurne te boycotten. Kortom, Antwerpen zit in de tang, tienduizende werkplaatsen worden bedreigd en Vlaanderens motor dreigt serieuze schade te gaan oplopen, als hij al niet stil zal vallen (voor wat het verkeer betreft, kan dit letterlijk worden genomen). Dat heel deze zaak niet alleen Vlaanderen, maar ook het Waalse achterland zal treffen, lijkt niemand te interesseren. Ook niet in WalloniŽ. Daar is het alleen van belang dat BelgiŽ blijft bestaan zoals het nu is, dat de Vlamingen de rekeningen zullen blijven betalen en dat zij, de Walen, hun huidige levensstandaard zullen kunnen behouden, ook al gaat het land eraan failliet.

  30-07-2009, 10:36 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (0)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (13 Stemmen)
  29-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toer de zwans
  De ronde van Frankrijk is ook niet meer wat hij ooit geweest is. De teruggang duurt al enkele jaren. Drie jaar geleden won de bijna onbekende Oscar Perreiro, dank zij een uit de hand gelopen ontsnapping ("ťchappe bidon" heet dat in de coureurstaal) ťn het feit dat de eerstgeklasseerde, Floyd Landis, uit de eindstand verwijderd werd na een dopingaffaire. Een jaar later gebeurde bijna hetzelfde, toen Contador zijn eerste tour won na de declassering van Rasmussen. Vorig jaar mocht Carlos Sastre winnen. De man is wel een verdienstelijk ronderenner, maar reed toen tegen Janneke en Mieke. Dit jaar won wel de beste van het lot, maar de tour zelf was een mager beestje. De organisatoren hadden daar zelf aan meegewerkt door aankomsten van bergritten te verschuiven tot 40 en meer kilometer na de laatste top. De PyreneeŽnweek was slaapverwekkend, de rit op de gevreesde Mont Ventoux was een anti-climax. Tussendoor was er gelukkig een beetje strijd in de Alpen, waar de prijzen verdeeld werden. Contador won twee ritten en gooide het op een akkoord met de broertjes Schleck: Fršnk mocht een Alpenrit winnen, Andy de witte trui en een podiumplaats. Ouwe taaie Armstrong mocht mee op het podium en zo was iedereen tevreden.
  Hopelijk komt die ouwe taaie volgend jaar terug met een nieuwe, serieuze ploeg en gaan de Schlecks niet in zee met Contador. Dan kan er misschien  nog eens wat te beleven vallen.
  O, ja, er reden ook landgenoten mee. Jurgen Van den Broeck was een leuke verrassing. Zonder zijn val in de ploegentijdrit,  had hij bij de eerste tien kunnen eindigen. Over Boonen ga ik het niet hebben, daarover is al genoeg papier vuil gemaakt. "Volderke" blijkt het ineens ook niet meer te kunnen. Twee jaar geleden won hij nog de ronde van Oostenrijk en eindigde hij tweede is een toch zware ronde van Zwitserland. Nu geraakt hij amper nog een berg over. Wat de andere landgenoten betreft, zullen we maar best zwijgen. Ze rijden nog mee voor spek en bonen...
  Waar is de tijd van de flandriens?

  29-07-2009, 10:56 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (1)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (10 Stemmen)
  28-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Artsen teveel of tekort?
  In De Standaard van gisteren, 27 juli, verscheen er een artikel aan de hand van Jan Adť, eredirecteur-generaal voor hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek en ex-voorzitter ťn bijzonder expert van de examencommissie. N.a.v. een artikel in dezelfde krant m.b.t. het grote aantal geslaagden in het toelatingsexamen voor arts en tandarts, vindt de heer Adť dat we het aantal (tand)artsen zouden moeten beperken. De man houdt in feite een pro domo pleidooi voor het behoud van dat ingangsexamen en vindt dat het nog wat strenger zou mogen gemaakt worden. Hij vergeet daarbij echter enkele essentiŽle punten te vermelden:
  1. De Franstaligen in dit land houden al jaren geen toelatingsexamen meer, alhoewel dat wettelijk verplicht is. Zoals wel meer gebeurt in BelgiŽ, moeten de Vlamingen de wet naleven en leggen de Franstaligen die naast zich neer als die niet in hun kraam past.
  2. Om aan zo'n toelatingsexamen mee te doen, moet men een serieuze som geld betalen. Nog iets waar de francofonen aan ontsnappen.
  3. Recentelijk werd nog gesteld, dat ons land - en zeker Vlaanderen - binnen afzienbare tijd een tekort aan huisartsen zal hebben. Er zijn er nu reeds die geen nieuwe klanten meer aannemen. Door de toegangsregels te verstrengen, zal dit probleem er alleen maar groter op worden.
  Het pleidooi van de heer Adť lijkt dan ook maar een aanmoediging t.o.v. zijn vroegere collega's van de examencommissie om die in stand te kunnen houden. Dat hij daarbij niet ťťn kritisch woord laat horen m.b.t. tot de Franstaligen die de wet met de voeten treden, is symptomatisch in dit duale land, waar iedereen gelijk zou moeten zijn voor de wet, maar de enen blijkbaar gelijker zijn dan de anderen.

  28-07-2009, 10:52 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (1)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (14 Stemmen)
  27-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lahoucine "EL" Haddouchi
  Op mijn blog van eergisteren (de multiculturele verrijking) kreeg ik een reactie van een iemand die tekende met Arifi. Ik heb die man rechtstreeks van antwoord willen bedienen, maar dat lukte mij niet. Vandaar dat ik langs deze weg doe.
  Arifi's mail ging over El Haddouchi, de man die - samen met een vrouw die zich Kelly noemde - de helikopter huurde, waarmee de drie gangsters uit de gevangenis van Brugge konden ontsnappen. El Haddouchi zelf moest in de gevangenis achterblijven, omdat anders de helikopter te zwaar beladen was en niet kon opstijgen. De man wordt nu ondervraagd door onze beroemde Belgische justitie en riskeert een strafje voor de gijzeling van de helikopterpiloot, niťt voor de ontsnapping, want daarvoor staat in dit gezegende land geen straf, reden waarom deze sport in BelgiŽ zo populair is
  Arifi zegt, dat ik moet ophouden een crimineel als El Haddouchi een moslim te noemen. Hij blijkt hem persoonlijk te kennen en zegt er regelmatig mee op cafť te hebben gezeten. Ik neem aan, dat hij gelijk heeft, maar heb daarbij enkele kanttekeningen te maken.
  Voor zover ik er iets van ken, mag elke moslim die op bedevaart gaat naar Mekka (de "Haj") daarna "El" toevoegen aan zijn achternaam. Voor een niet-moslim, zoals ik, is het dan ook normaal, dat ik ervan uitga dat al wie zo'n "El" in zijn naam draagt, een moslim is. Dat dit bij die Haddouchi niet (meer) het geval is, komt doordat de man misbruik maakte van het feit dat hij eens naar Mekka is geweest. Door de Haj zou de moslim zijn reeds begane zonden vergeven worden, maar blijft hij ook verplicht daarna vroom te leven. Dat heeft Haddouchi (en nog een hele reeks anderen die o.m. militeren bij en voor El Qaida) dus niet gedaan.
  Het zou een stap vooruit zijn, mocht de Islam de criminelen, die een "El" in hun naam dragen, verplichten dat attribuut te laten vallen. Zoals de situatie nu is, draagt dit immers alleen maar bij tot het verwarren van vrome moslims (de meerderheid) en (een minderheid van) criminele moslims. Die laatste, beste Arifi, bestaan wel degelijk. Bijna alle terroristen zijn de dag van vandaag mensen die zich moslim noemen
  Inch'Allah!

  27-07-2009, 10:28 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (7)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (14 Stemmen)
  Archief per week
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 03/04-09/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 23/01-29/01 2006
 • 16/01-22/01 2006
 • 09/01-15/01 2006
 • 02/01-08/01 2006
 • 26/12-01/01 2006
 • 19/12-25/12 2005
 • 12/12-18/12 2005
 • 05/12-11/12 2005
 • 28/11-04/12 2005
 • 21/11-27/11 2005
 • 14/11-20/11 2005
 • 07/11-13/11 2005
 • 31/10-06/11 2005
 • 24/10-30/10 2005
 • 17/10-23/10 2005
 • 10/10-16/10 2005
 • 03/10-09/10 2005
 • 26/09-02/10 2005
 • 19/09-25/09 2005
 • 12/09-18/09 2005
 • 05/09-11/09 2005
 • 29/08-04/09 2005
 • 22/08-28/08 2005
 • 15/08-21/08 2005
 • 08/08-14/08 2005
 • 01/08-07/08 2005
 • 25/07-31/07 2005
 • 18/07-24/07 2005
 • 11/07-17/07 2005
 • 04/07-10/07 2005
 • 27/06-03/07 2005
 • 20/06-26/06 2005
 • 13/06-19/06 2005
 • 06/06-12/06 2005
 • 30/05-05/06 2005
 • 23/05-29/05 2005
 • 16/05-22/05 2005
 • 09/05-15/05 2005
 • 25/04-01/05 2005
 • 18/04-24/04 2005
 • 11/04-17/04 2005

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!