NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Strijden eeuwig
Inhoud blog
 • De klimaatspijbelaars
 • Donald en de sultan
 • Divided Kingdom
 • Intermezzo italiano
 • De opmars van de onafhankelijken
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  19-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En dan maar staken

   

   

     Het lijkt erop dat we weer in een soort stakingmodus zijn gearriveerd. De vrachtwagenfabriek van Volvo in Oostakker werd bijna de hele week stilgelegd omdat het personeel niet alleen vond dat de werkdruk te hoog werd, maar ook dat het materiaal verouderd en slecht onderhouden was. Pas na een tussenkomst van het Zweedse hoofdkwartier nam zo’n tweederde van de werknemers genoegen met een vierde voorstel van de directie. Volvo Truck is nog steeds Zweeds, in tegenstelling tot Volvo Cars dat is overgenomen door een Chinese maatschappij. Over die werkdruk wil ik mij niet uitspreken, maar van de anders zo sociale Zweden zijn we toch niet gewend dat die hun zaken laten verloederen. DAF Trucks in Oevel/Westerlo bv kreeg vorig jaar nog een nieuwe lakstraat voor zijn cabinefabriek, met een kostprijs van liefst 100 miljoen euro. En dat van het Amerikaans moederbedrijf Paccar...

     Iets heel anders is de staking bij Ahold/Delhaize. Daar zou het ook om de werkdruk gaan (te weinig personeel), maar er wordt alleen gestaakt in Brussel en Wallonië en dat tegen een reorganisatie uit 2014, dus nog vóór de overname van Delhaize door Albert Heijn. De werknemers in de Vlaamse winkels staken niet en kunnen die werkdruk blijkbaar wél aan. Doet denken aan de laatste stakingen bij de cipiers en de spoorwegen, waarbij ook alleen maar gestaakt werd in Francofonië. Het lijkt er wel op dat Franstaligen ook op fysiek vlak tegen minder bestand zijn en dat doet dan weer denken aan dat mopje over de aanleg van die autosnelweg, waar bij het overschrijden van de taalgrens aan de Franstalige kant een bord kwam te staan met ‘Ici on parle le Français’, waarna op eenzelfde bord aan de Vlaamse kant gemeld werd: ‘Hier wordt gewerkt’.

   

  19-03-2017, 00:17 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (1)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (28 Stemmen)
  18-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grendelland

   

     Het duo Vuye-Wouters, dat bij de N-VA opstapte omdat het vond dat zijn Objectief V project niet meer serieus kon worden afgewerkt na de uitspraak van De Wever in Le Soir dat hij hoopte op een regering Michel II (met het risico van een verdere bevriezing van het communautaire), heeft zopas een (tweede) boek uitgegeven: ‘Sleutels tot ontgrendeling’*. Ik heb het gekocht (via ’t Pallieterke) en moet zeggen dat het een aanrader is, geschreven door twee insiders die niet (meer) door partijregels gebonden zijn. Het is in feite het droevige relaas van de Belgische geschiedenis na WO II, waarbij de traditionele Vlaamse partijen stap na stap zowat alles hebben toegegeven aan de francofonen. Zelfs als er eens iets te rapen viel voor Vlaanderen, werd er steeds voor gezorgd dat de francofonen het konden blokkeren, ‘vergrendelen’ zodat Vuye en Wouters het noemen. Het opstandige duo zegt echter dat grendels ook ontgrendeld kunnen worden en geeft daarvan een serie voorbeelden. Wat er vooral voor nodig is, is een stevige portie moed, iets wat – jammer genoeg – bij weinig Vlaamse politici te vinden lijkt.

     Juridisch bekeken bevestigen de twee de Senelle doctrine, die al vermeld werd in ‘De ordelijke opdeling van België’, het boek van Annemans en Utzi, nl dat het Vlaams parlement de eigen onafhankelijkheid kan uitroepen – iets dat ik in deze rubriek al meer dan eens geschreven heb. Voorwaarde blijft wel dat er dan in dat parlement een meerderheid voor gevonden wordt. Bij de volgende verkiezingen is het dan ook prioritair dat die meerderheid er komt, anders zal het niet lukken. En dan nog.

     Het uitroepen van een Vlaamse onafhankelijkheid is immers geen eindpunt. Net zoals met de Brexit te gebeuren staat, zullen we dán eerst kunnen beginnen te onderhandelen met de francofonen over de boedelscheiding: de staatsschuld en Brussel bv. Dat zullen geen gemakkelijke onderhandelingen worden.

  Om een lang verhaal kort te maken, de Vlaamsnationalisten zouden er best aan doen niet te wachten tot die volgende verkiezingen voor de deur staan, maar zo snel mogelijk alle kansen die zich bieden te grijpen om een einde te maken aan de huidige patstelling en de kiezers in elk geval nu al te beloven dat er aan het bevriezen van het communautaire een eind moet komen en dat de politieke partijen die er niet voor gaan, ervoor moeten gewaarschuwd worden dat hen dat niet in dank zal worden afgenomen. De traditionele partijen, die de hoofdverantwoordelijken zijn voor al die grendels, alarmbellen, bijzondere meerderheden, belangenconflicten e.d. en die steeds meer van hun pluimen verliezen, moet aan het verstand worden gebracht dat ook zij, net zoals de Nederlandse PvdA, morgen wel eens zouden kunnen worden weggestemd.

   

  * Het eerste boek van Vuye en Wouters heette: ‘De maat van de Monarchie’.

  18-03-2017, 00:12 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (2)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (33 Stemmen)
  17-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rutte's nepoverwinning

   

   

     Volgens onze media heeft Mark Rutte met zijn liberale partij de Nederlandse verkiezingen gewonnen. Zijn partij verloor 8 zetels, coalitiepartner PvdA zelfs 29. Samen dus 37 zetels verloren. Geweldige overwinning! Het enige wat Rutte bereikt heeft, is dat hij de opmars van de PVV van Wilders heeft kunnen indammen (ook misschien wel met steun van Erdogan, die met zijn botte bedreigingen heel wat Nederlanders aan het denken heeft gezet). Rutte’s partij is wel de grootste gebleven en nu is hij dus aan zet om een derde regering te vormen. Dat zal wel moeten gebeuren met minstens vier partijen, iets wat in Nederland nog nooit gelukt is.

     Wilders van zijn kant heeft zijn partij niet de grootste zien worden, wat hij hoopte. Wel won hij er 5 zetels bij en heeft hij de verkiezingen dan ook niet verloren, zoals men het wil voorstellen. De man met het Mozart kapsel heeft trouwens al gezegd dat men ook straks rekening met hem zal moeten blijven houden. Als de relaties met Turkije verder verzieken en het met Europa niet beter wordt, zou dat wel eens het geval kunnen zijn.

     Dé verliezer van de verkiezingen in Nederland is niet de PVV, maar de PvdA, die haast werd weggestemd. Als men ziet dat ook in Frankrijk, waar in april de eerste van vier verkiezingsdagen van start gaat, de socialisten van uittredend links president Hollande in alle peilingen op een vijfde plaats staan, dan kan men zich toch stilaan gaan afvragen wat dat socialisme nog voorstelt. Gelukkig voor hen is er nog Wallonië!

     Tenslotte nog dit: in Nederland is er stemrecht, geen kiesplicht, net zoals bijna overal elders (alleen in België en … Griekenland bestaat die nog!). Toch ging meer dan 80% van de kiezers stemmen en dat dan nog op een werkdag. Om even bij stil te staan...

  17-03-2017, 00:10 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (3)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (34 Stemmen)
  16-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een goed nieuws show

   

   

     De Vlaamse gewestregering, de stad Antwerpen en de drie grootste plaatselijke actiecomités hebben dan toch eindelijk een akkoord gesloten (én ondertekend) dat een definitieve Oosterweelverbinding moet mogelijk maken, overkapping inbegrepen. Het werd zo stilletjesaan tijd, na 21 jaar palaveren. Beter laat dan nooit, al zal het nog wel enkele jaartjes duren vóór alles klaar zal zijn. Er moeten nog maar eens nieuwe plannen gemaakt, goedkeuringen gegeven en extra geld gevonden worden. De overkapping alleen al zou zo’n anderhalf miljard euro kosten, maar dat zou wel eens ‘wat’ meer kunnen worden, omdat dit grotendeels zal gebeuren in de laatste fase en bij ervaring weet men dat de kostenramingen voor publieke werken jaren later meestal flink overschreden worden als het moment daar is. Maar zelfs mocht die prijs zo blijven, dan zal de verbinding in totaal zo’n 5 miljard euro kosten.

     Er zou dus geen tweede referendum komen en de klacht van de drie grootste actiegroepen bij de Raad van State zou worden ingetrokken. De eerste werken zouden wel degelijk dit jaar beginnen, zoals gepland, maar dan wel op de linkeroever waar het huidige verkeer weinig last van zal ondervinden. We zullen maar duimen en geven in elk geval een pluimpje aan de overkappingsintendant Alexander D’Hooghe, die het klaargespeeld heeft een oplossing te vinden in deze politieke wespennest.

  ---

     Er was gisteren nog goed nieuws, nu bekend werd dat kraken ook in dit land straks meteen strafbaar wordt en een klacht bij de politie voortaan kan volstaan om in te grijpen. De vier meerderheidspartijen zijn het daar over eens geraakt, zodat we in deze materie straks weer niet te maken krijgen met e.o.a. wereldvreemde van Justitie. Het zou trouwens nuttig zijn eens te onderzoeken hoe zo’n krakersclub aan de gegevens raakt welke huizen leeg komen te staan. Volgens mij krijgen ze die uit politieke hoek en in Gent zal dat wel de linkse zijn.

     Gent blijft trouwens het nieuws beheersen: Mie(ke) Van Hecke wordt er de nieuwe CD&V-lijsttrekker bij de komende gemeenteverkiezingen. De wanhoop moet er groot zijn bij de kadodders om terug te grijpen naar een gepensioneerde van 70 om de meubelen te redden in een stad waar ze sinds de vorige verkiezingen al quantité négligée geworden waren (4 zetels op 51!).

  ---

     Gisteren raakte ook bekend dat de zgz ‘Belgische’ moslima, die naar het Europees Hof van Justitie was gestapt omdat ze bij de bewakingsfirma G4S haar hoofddoek niet mocht dragen, eerst drie jaar bij dezelfde firma zónder hoofddoek had gewerkt en dus geradicaliseerd was (net zoals die Syriëstrijders), wat voor het Gelijkekansencentrum blijkbaar geen probleem was. Het mens woont trouwens niet eens meer hier. Drie jaar geleden verhuisde ze naar het Britse Birmingham!

    

  16-03-2017, 00:10 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (2)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (28 Stemmen)
  15-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kraakstad

   

   

     Koen Geens, de federale minister van Just is Just, belooft vóór Pasen een nieuwe wet uit te laten vaardigen tegen het kraken. Van wat ik ervan gesnapt heb, zal het weer zo’n echte Belgische wet worden, met achterpoortjes, uitzonderingen, met haken en ogen, waarbij men zich toch eerst weer tot een vrederechter zal moeten wenden – wat tijd kost - en waartegen beroep zal kunnen bestaan. In Nederland, waar het georganiseerd kraken werd uitgevonden, is kraken al sinds 2010 strafbaar, waarom kan dat hier dan ook niet? In Gent, dat met zijn links gedoogbeleid zowat dé kraakstad van Vlaanderen geworden is, steeg het aantal kraakpanden van 98 in 2013 tot 159 in 2016.

     Het gekraakte pand in de Gentse Holstraat bleek dan toch niet echt gemeubeld te zijn, een reden misschien waarom de eigenaar, na een eerste vaststelling, toch niet wou dat men er de Roma stante pede uit zou zetten. Een tweede reden was dat die mensen het zelf (goedkoop) zouden gehuurd hebben van e.o.a. criminele organisatie en dat deze laatste het was die het slot van de voordeur zou hebben opengebroken. Een derde reden is waarschijnlijk dat de eigenaar, een zekere Paul De Roo, zelf ook eerder van linkse signatuur lijkt te zijn. Hij is politicoloog en blijkt al een boek geschreven te hebben over het migrantenprobleem. Het is me trouwens een raadsel wat een Belgisch politicoloog in het communistische Vietnam te zoeken heeft…

     En er is meer. ’t Scheldt*, een onafhankelijk, niet gesubsidieerd, satirisch Antwerps weekblad, vertelt in haar uitgave van 13 dezer, dat er in Gent een clubje bestaat dat de eigendomsdiefstal die het kraken is, toejuicht, begeleidt en ondersteunt! Ze hebben zelfs een eigen website: https://krakengent.squat.net, waarop men info krijgt hoe men een pand kan vinden, kraken en wat de rechtsregels daarover zijn. Onder ‘juridisch advies’ vindt men de naam terug van Mieke van den Broeck**, dezelfde advocate die destijds onze Tv-schermen teisterde met de actie voor dat Syrische gezin uit West-Aleppo, die in eerste instantie erin slaagde dwangsommen af te dwingen. Iets wat, gelukkig maar, door het Europese Hof van Justitie ongedaan werd gemaakt, net zoals nu pas ook de klacht van een Belgische moslima (samen met het Gelijkekansencentrum) tegen het verdikt dat werkgevers toelaat mensen te ontslaan die voor bepaalde functies hun religieuze symbolen (zoals o.m. een hoofddoek) niet willen afzetten tijdens het werk. Af en toe valt er zowaar ook iets goed over Europa te schrijven…

   

     * Voor wie geïnteresseerd is, de website van ’t Scheldt: www.tscheldt.be

   

  ** Mieke van den Broeck maakt deel uit van Progress Lawyers Network (PLN), een Antwerps maoïstisch advocatencollectief, waarvan de meeste leden lid zijn van de communistische PvdA…

   

  15-03-2017, 00:12 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (3)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (27 Stemmen)
  14-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bouw eens een stadion

   

     Royal Antwerp Football Club is, na 13 jaar in tweede klasse (nu heet dat eerste klasse B), er eindelijk in geslaagd kampioen te spelen en promoveert weer naar eerste klasse die nu eerste klasse A heet. De club met een supportersaanhang van 12.000 en meer, iets waar heel wat eerste klasse A-ploegen voor zouden tekenen, zorgt er voor dat de economische hoofdstad van Vlaanderen ook in het voetbal weer met de grote jongens mag meedoen.

     De andere ‘ploeg van ’t stad’ Beerschot, die na een tweede faillissement nu Beerschot-Wilrijk heet, speelt volgend seizoen in eerste klasse B, zodat de stad weer twee ploegen in het professioneel voetbal zal hebben. Daarvan heeft de stad, bij monde van burgemeester De Wever, gebruik gemaakt om een oud project weer boven water te halen, nl het plan voor één nieuw voetbalstadion op het Antwerpse Zuid en dit voor beide ploegen, iets wat (voorlopig?) ook al bestaat in Brugge. De stad zou in de bouw van zo’n stadion ook financieel tussenbeide komen.

     Of het plan ooit gerealiseerd zal worden valt sterk te betwijfelen. Om te beginnen zijn Antwerp en Beerschot water en vuur en vraagt een deel van hun supporters niet beter dat met de tegenstrevers op de vuist te gaan, zoals in het verleden al meer dan eens gebeurd is. Maar er is meer.

     ‘Den Antwaarp’, ook wel eens ‘The Great Old’ genoemd omdat het de eerste profvoetbalploeg van België is, met stamnummer 1, werd enkele jaren geleden al eens van het faillissement gered door Patrick Decuyper, gewezen topman van Zulte Waregem. Die stopte enkele miljoenen euro in de club en, toen ook dat niet volstond, nog ettelijke miljoenen meer via een sponsor die eerst onbekend wilde blijven, maar die zich nu toch heeft gemeld. Het gaat om de grote baas van het bouwbedrijf Ghelamco, dat al het gelijknamig stadion van KAA Gent bouwde en in de running is om dat van de beruchte parking C op de Heizel te bouwen. De man zou al tussen de 11 en 15 miljoen euro van zijn eigen geld (!) in de club gestoken hebben en hoopt wellicht ook voor Antwerp een nieuw stadion te kunnen neerpoten. Dat zal dan niet op het Zuid zijn, maar aan de eigen Bosuil, waar de club niet alleen het huidige stadion heeft, maar ook ruimte genoeg om uit te breiden en eveneens accommodaties voor de jeugdploegen neer te zetten.

     Het Antwerps stadsbestuur is er dan ook aan voor de moeite en zou beter haar energie en centen sparen voor de verwezenlijking van dat andere project dat Oosterweel heet en dat voor iedereen belangrijk is, niet alleen voor de gecommercialiseerde sport van de dag van vandaag. Al zou het natuurlijk wel een opsteker zijn geweest in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar.

   

  14-03-2017, 00:09 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (3)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (26 Stemmen)
  13-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Compromis à la belge

   

   

     Er zou nu toch een akkoord zijn over het teveel aan kandidaat (tand)artsen in Franstalig België. Daar gaan ze nu eindelijk, na 20 jaar, een ingangsexamen inrichten voor studenten geneeskunde, iets wat in Vlaanderen al even lang wél gebeurt en dat ertoe zal leiden dat wij hier met een tekort aan artsen zullen komen te zitten. België zou België niet zijn mochten de francofonen hier weer eens niet hun slag hebben thuis gehaald (met dank aan big Maggie die op communautair vlak nog maar eens door de knieën is gegaan). Alle tot nu toe afgestudeerde Franstalige kandidaat-artsen en ook zij die al met hun studies voor dokter begonnen zijn, krijgen – in ruil voor het opstarten van dat eigen ingangsexamen - de garantie dat ze straks een Riziv-nummer zullen krijgen, waardoor ze hun artsenpraktijk kunnen uitoefenen. Dat lijkt een menselijke oplossing, maar in feite krijgen diegenen die 20 jaar lang de wet overtraden nu daarvoor een beloning, terwijl de Vlamingen die 20 jaar lang de wet naleefden met de billen bloot achter blijven. Het kan zelfs nog erger worden, want door het feit dat Franstalig België nu al een overschot aan artsen heeft, gaat een deel van de nieuwkomers zich meer dan waarschijnlijk vestigen in Brussel en omstreken en daar mee zorgen voor een verdere verfransing. Voeg daarbij het tekort aan Vlaamse kant - ook veroorzaakt door de vergrijzing die eveneens bij de (tand)artsen meespeelt – wat maakt dat bepaalde groepen (huisartsen, spoedartsen, tandartsen) in Vlaanderen nu al knelpuntberoepen geworden zijn.

  ---
     In het centraal spoorwegstation van Düsseldorf heeft donderdag ll. een man een vijftal reizigers serieus verwond met een hakbijl. De Duitse media, al even poco – zo niet erger – als de onze, waren er als de kippen bij om te zeggen dat het niét om een terroristische aanslag ging. De man zou psychische problemen hebben gehad. Een dag later kwam men wel te weten dat de dader afkomstig was uit Kosovo, waar 90% van de bevolking moslim is. Huichelaars!

   

   

  13-03-2017, 00:10 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (3)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (32 Stemmen)
  Archief per week
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 03/04-09/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 23/01-29/01 2006
 • 16/01-22/01 2006
 • 09/01-15/01 2006
 • 02/01-08/01 2006
 • 26/12-01/01 2006
 • 19/12-25/12 2005
 • 12/12-18/12 2005
 • 05/12-11/12 2005
 • 28/11-04/12 2005
 • 21/11-27/11 2005
 • 14/11-20/11 2005
 • 07/11-13/11 2005
 • 31/10-06/11 2005
 • 24/10-30/10 2005
 • 17/10-23/10 2005
 • 10/10-16/10 2005
 • 03/10-09/10 2005
 • 26/09-02/10 2005
 • 19/09-25/09 2005
 • 12/09-18/09 2005
 • 05/09-11/09 2005
 • 29/08-04/09 2005
 • 22/08-28/08 2005
 • 15/08-21/08 2005
 • 08/08-14/08 2005
 • 01/08-07/08 2005
 • 25/07-31/07 2005
 • 18/07-24/07 2005
 • 11/07-17/07 2005
 • 04/07-10/07 2005
 • 27/06-03/07 2005
 • 20/06-26/06 2005
 • 13/06-19/06 2005
 • 06/06-12/06 2005
 • 30/05-05/06 2005
 • 23/05-29/05 2005
 • 16/05-22/05 2005
 • 09/05-15/05 2005
 • 25/04-01/05 2005
 • 18/04-24/04 2005
 • 11/04-17/04 2005

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!