Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    07-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coburg: de eerste charge?
    Een paar weken geleden, bij het uitkomen van het eerste bericht over de mogelijke betrokkenheid van prins Laurent in de grootste Belgische marine operatie van de laatste decennia, schreef emo-journaliste Hilde Sabbe in Het Laatste Nieuws dat de prins een duwtje in de rug verdiende. Ik heb daarop gereageerd en - oh, wonder! - mijn brief werd gepubliceerd. Ik stelde daarin dat, als de helft van wat er in die krant over Laurent verschenen was, waarheid was, hij geen duwtje in de rug verdiende, maar een schop onder zijn prinselijk achterste (HLN 22.12.06).
    Ondertussen zijn we enkele stappen verder en kan de prins, na de toestemming van zijn koninklijke vader (een primeur in de geschiedenis van dit kunstmatige land!) dus toch verhoord worden in het proces dat morgen in Hasselt begint, zij het (voorlopig?) alleen nog maar als getuige. Morgen viert men in de Kempen "verloren maandag", een oud gebruik waarbij vroeger de werkende mensen door hun baas getrakteerd werden op de overschotten van de eindejaarsfeesten (nu eet men worstenbrood en appelbollen). Hopelijk wordt verloren maandag geen verloren zaak.
    Over het feit van de koninklijke toestemming en het feit dat tante Laurette, via de SP toch een vurige aanhangster van het Hof, daarvoor een goedkeuring opstelde, zijn de meningen verdeeld. In de eerste plaats zijn er die beweren dat Laurent geen Coburger zou zijn (zie opnieuw HLN van 22.12.06 - blz 13, eerste artikel bovenaan links) maar een Vastapane. In het licht daarvan wil Albert II misschien de puntjes op de "i" zetten en is hij waarschijnlijk ook de fratsen van Laurent meer dan beu. Dat Walin Onkelinx daar achter staat zou niet zozeer met het Hof te maken hebben, maar met het feit dat de Zeemacht zowat de enige belangrijke tak is van wat er overblijft van ons leger die niet door francofonen wordt beheerd. Een beetje beschadiging van het laatste Vlaams gecommandeerde bastion van onze strijdkrachten is dus gauw meegenomen.
    Ook de republikeinen krijgen weer een kans zich eens te laten horen en we kunnen rustig stellen dat de eerste charge op de Coburg vesting dan ook begonnen is. Veel stelt het nog niet voor. Van Krunkelsven wikt zijn woorden omdat hij het zijn broodheer Verhofstadt niet te moeilijk mag maken. Dedecker heeft het te druk met het oprichten van zijn nieuwe partij. De enige die (voorlopig?) vrij zijn gang kan gaan is Geert Lambert, het (letterlijke) zwaargewicht van Spirit, de man met het groene grootwarenhuizenbrilletje. De vraag is alleen maar hoever hij mág gaan. Bij de bespreking over het referendum voor de Europese grondwet was hij ook pro, maar moest inbinden toen grote kartelbroer SP.a-rood hem terugfloot. Wie weet, gebeurt straks niet hetzelfde in de Coburg affaire. Hetzelfde geldt trouwens voor de N-VA die waarschijnlijk niet (meer) buiten het CD&V-gareel zal lopen.
    Aan het Vlaams Belang, de grootste partij van Vlaanderen en de enige die voluit voor Vlaamse onafhankelijkheid gaat, wordt niets gevraagd. De mening van één miljoen Vlamingen, waarvan de overgrote meerderheid de Coburgers hier weg wil hebben, is voor onze media onbestaande. Van persvrijheid gesproken.!
    Ondertussen is er bij het Hasseltse Gerecht al grote paniek. Men heeft al een naar een grotere zaal moeten uitzien wegens de enorme belangstelling. Van procureur Rubens, die zijn boekje te buiten ging en al meteen de prins verschoonde en zijn adviseur veroordeelde, hoort men niets meer.
    Wordt gegarandeerd vervolgd!

    07-01-2007, 12:47 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (8 Stemmen)
    06-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dedecker speelt soloslim
    Jean-Marie Dedecker gaat dus solo, met een eigen partij. Hoe die zal heten en er juist zal uitzien, zullen we binnenkort te weten komen. Hij kiest dus voor de moeilijkste weg.
    Dedecker gelooft in zijn kansen en zegt dat het in Nederland ook iemand gelukt is. Hiermee verwijst hij naar Geert Wilders, die zich daar ook afscheurde van de liberale partij en in één klap negen zetels behaalde. Of Dedecker evenveel of meer zetels zal behalen zal o.m. ook afhangen van met wie hij in zee gaat. Wilders had alvast één voordeel t.o.v. Dedecker: in Nederland is er geen drempel van 5%. Toen Karel Dillen vroeger afstand nam van de Volksunie en met zijn Vlaams Blok begon, was die drempel er hier ook nog niet. Geert Bourgeois van de N-VA heeft hem wel tegengekomen. Bij de eerste federale verkiezingen was hij de enige van zijn partij die de 5% haalde en was dit de hoofdreden waarom hij zijn wagentje aan dat van de CD&V heeft gehaakt.
    Dedecker rekent waarschijnlijk ook op zijn populariteit bij een deel van de VLD-kiezers, waar hij 40% van de stemmen haalde bij de voorzittersverkiezing. Hij zou daar best niet teveel op hopen. Zijn partij zal de meeste van die lui niet de voordelen kunnen geven die ze van Verhofstadt's club krijgen kunnen.
    De kans is klein, dat er nog N-VA kiezers voor Dedecker zullen stemmen. Diegenen uit dat partijtje die gedegouteerd uit de hele Dedecker-affaire zijn gekomen, zullen in de toekomst eerder Vlaams Belang stemmen. De Vlaams Belang stemmers die voor een onafhankelijk N-VA zouden gestemd hebben, zijn ondertussen terug naar de rechtse stal teruggekeerd. Die vinden Dedecker wel sympathiek, maar ergens zijn er grenzen.
    Voor de Vlaamse zaak houdt heel het manoeuver van Dedecker in, dat het alleen maar verdeeldheid zal zaaien in het rechtse kamp en dat is niet goed. Om nog eens te vergelijken met Nederland: Wilbers haalde inderdaad negen zetels, maar alle andere rechtse partijtjes haalden driemaal niets, waardoor heel wat stemmen verloren zijn gegaan. Het is alleen te hopen dat Dedecker voldoende schade aanricht om de VLD uit een mogelijke volgende regering te houden, waardoor die partij geen derde kans krijgt om Vlaanderen te beschadigen.
    Dedecker gaat dus soloslim spelen. Solo in elk geval, of het slim zal zijn, valt te betwijfelen. Zoals bij whist, zal hij over goede kaarten moeten beschikken en dat betekent in zijn geval dat hij goede medekandidaten zal moeten vinden, vooral dan buiten zijn eigen West-Vlaanderen.

    06-01-2007, 16:17 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    05-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet zomaar een rechter
    Wie regelmatig mijn rubrieken leest, weet dat ik geen hoge pet op heb van het Belgisch Gerecht. Toch zijn er enkele uitschieters. Freddy Troch, strafrechter bij het gerecht van Dendermonde is er zo een. Hij kwam voor het eerst in het nieuws toen hij als onderzoeksrechter van Dendermonde het dossier van de bende van Nijvel in handen had. Op een gegeven ogenblik werd dat dossier hem afgenomen en werd het overgedragen aan zijn collega van Charleroi. Die kipte het meteen in een van zijn kasten, waar het een roemloze dood gestorven is. Waarom die zaak naar Charleroi overgeheveld werd, is nooit duidelijk geweest en als gevolg daarvan zijn nogal wat geruchten daaromtrent de ronde gaan doen. Eén ervan zegt dat Troch op een gegeven ogenblik een link zou ontdekt hebben tussen die bende van Nijvel en een onopgehelderd seksschandaal dat men de "roze balletten" noemde en waarbij ook enkele hogere gezagsdragers bij betrokken zouden geweest zijn. Dat verhaal werd nooit bevestigd noch ontkend en we zullen waarschijnlijk moeten wachten tot Troch misschien ooit in zijn mémoires daarover meer uitleg zal geven.
    Ondertussen heeft Freddy Troch wel carrière gemaakt en is hij nu dus strafrechter in datzelfde Dendermonde. Af en toe blijft hij in het nieuws komen en wel in de positieve zin. Zo werd hij opgeroepen om te oordelen over de bende Erdal. Dat was een proces dat plaats vond in Brugge, maar waar de plaatselijke rechters blijkbaar schrik van hadden, dit n.a.v. allerlei dreigementen. Troch dus niet en hij veroordeelde de terroristen dan ook tot voorbeeldige straffen. Dat die kerels - mits goed gedrag - na één derde van hun straf vrij komen, is niet de schuld van Justitie maar van onze politiekers die die wetten stemmen en veranderen. Dat Erdal zelf kon gaan lopen, niettegenstaande ze geschaduwd werd door liefst 28 politiemensen, is evenmin de schuld van het Gerecht, maar van Binnenlandse Zaken.
    Vorige week is Freddy Troch weer in het nieuws geweest, ditmaal i.v.m. de uitspraak in een proces tegen cannabistelers. Ook die kregen fikse straffen. In zijn veroordeling gaf Troch ook onze overheden stuk op lik toen hij hen verweet een veel te laks drugsbeleid te voeren. "Door het gedoogbeleid van de overheid denken de meesten dat cannabis ongevaarlijk is", zei Troch, "Dat is onzin. Het roken van joints is vaak het begin van een langdurige en gevaarlijke verslaving aan harddrugs, zoals cocaïne en heroïne. De meeste gebruikers van harddrugs, die dealen, stelen of andere misdrijven begaan, zijn eerst begonnen met softdrugs".
    Daarmee hoort men het ook eens van een autoriteit die regelmatig met die feiten te maken krijgt en weet waarover hij spreekt. Het is dan ook een schande dat vooraanstaande politici zoals bv Anciaux, Onkelinx en Demotte schaamteloos blijven zeggen dat het allemaal niet zo erg is. Vooral Demotte, die al enkele jaren een kruistocht voert tegen het roken van tabak, zou beter moeten weten. Het is al lang bekend dat een jointje tot zeven maal meer schadelijke stoffen bevat dan een sigaret. Zopas is er in Berlaar nog een moord gepleegd voor cannabis en enkele vluchtmisdrijven van mensen "onder invloed".
    Wie dat allemaal "onschuldig" blijft noemen, is toch wel erg verkeerd bezig.

    05-01-2007, 11:04 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (9 Stemmen)
    04-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Help, het Staatsblad verzuipt!
    Dat de regeringen Verhofstadt er regelmatig een potje van gemaakt hebben, is geen nieuws meer. Zo was een van de plannen van het Gentse genie, dat hij het aantal kabinetsleden drastisch zou verminderen. Uit een studie van de KU Leuven van april van dit jaar was al gebleken dat daarvan niets in huis is gekomen. Integendeel: het aantal kabinetsleden is in de laatste 15 jaar verdubbeld, van 13,8 tot 28 per federale minister. De Copernicus hervorming die men voor het afschaffen van die ambtenaren had opgestart, is een stille dood gestorven. Van den Bossche, vader van, die het hele project in goede banen moest leiden, heeft ondertussen eieren voor zijn geld gekozen en is reeds enkele jaren directeur van wat nu Brussels Airport heet.
    Met het Staatsblad loopt het ook helemaal verkeerd. Ondanks de inzet en het goede werk van Van Quickenborne, staatssecretaris voor administratieve vereenvoudiging, is de "moniteur" met 25% toegenomen. Nu heeft men ondertussen dat Staatsblad wel op het Internet gezet, zodat er geen tonnen papier meer aan verloren gaan, maar de inhoud blijft maar aangroeien. De reden daarvan is niet, zoals men stelt, dat alles in de verschillende talen moet worden gepubliceerd: dat was daarvoor ook zo. Het komt omdat dit land teveel politiekers, teveel regeringen, teveel ministers en dus ook teveel wetten  heeft. Alsof dat nog niet genoeg is, worden de meeste van die wetten slecht gemaakt, met overhaast en kunst-en-vliegwerk, zodat ze regelmatig moeten worden aangepast en dus twee tot meermalen in het Staatsblad dienen gepubliceerd te worden. Denk maar aan de verkeerswetten, de jeugdsanctiewet waarvan vorige week nog gebleken is dat ze niet deugd (dit n.a.v. het aantal jongeren dat in de psychiatrie voor volwassene belandt), de wapenwet (door het parlement gejaagd in 24 uur), de snel-Belg wet die wel is aangepast maar niet in de goede zin en ga zo maar voort. Die laatste wet zal trouwens nooit meer goed komen zolang tante Laurette het op Justitie voor het zeggen heeft (er is zopas weer een moord begaan door een crimineel met penitentiair verlof!).
    Kortom, zolang deze Belgische staatsstructuur zal blijven bestaan, is er geen hoop op verbetering. Een reden temeer om er dit jaar een eind aan te maken. Zolang mensen als Verhofstadt en Onkelinx, om er maar twee te noemen, in de regering blijven zitten, zal er niets in gunstige zin veranderen, zeker niet voor Vlaanderen.
    .

    04-01-2007, 10:26 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    03-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het schaap van de rekening
    Gaia is nu niet precies een groepering waar ik van hou, om het beleefd te zeggen. Een organisatie die het dier neemt als maat van alle dingen en niet de mens, laat staan God, dat is zo een beetje de wereld op zijn kop zetten. Men moet goed zijn voor de dieren, maar dat wil nog niet zeggen dat men de dieren als mensen moet behandelen. Een hond wil liefst als een hond behandeld worden en niet als een teddy bear. In een wereld, waarin nog zoveel mensen een minderwaardig leven lijden, vind ik het onfatsoenlijk zich in de eerste plaats in te spannen voor het lot der dieren. Op TV kan men in een tijdspanne van enkele minuten soms zien hoe dierenvoeding als luxe wordt aangeprezen en hoe daarna mensen sterven van de honger.
    Dit alles gezegd zijnde, moet ik toegeven dat Gaia bij ons althans consequent blijft in haar acties, of men het daarmee nu eens is of niet. Zo had de organisatie wel het lef om te protesteren tegen het rituele slachten van schapen en andere dieren tijdens het moslim offerfeest, een zaak die eigenlijk voor de eigen bevolking verboden is en tegen de wet, maar waarop dus een uitzondering is gemaakt in het kader van de zgz godsdienstige verdraagzaamheid en multicultuur. Er is wel gezorgd voor een soort van controle, maar die stelt in feite weinig of niets voor, zodat er zelfs kan geslacht worden in car washes. Hier en daar wordt het ook nog steeds thuis geslacht, iets wat helemaal verboden is, maar ook daar knijpt onze justitie op tijd en stond een oogje dicht. Bij het vorige offerfeest werden er 300 PV's voor thuisslachten opgesteld. Slecht één (1!) ervan werd beboet, al de anderen geseponeerd.
    Voor zover ik het weet, worden die geslachte schapen nog dezelfde dag verorberd, ook dat is iets dat m.i. niet kan. Om eetbaar te zijn moet vlees van geslachte dieren nl eerst "afsterven", zoals men dat noemt. Hoe dat juist met schapenvlees gesteld is weet ik persoonlijk niet. Ik heb vroeger wel eens pas geslacht runds- en kalfsvlees op mijn bord gehad (niet thuis!). Het rundsvlees was praktisch niet te snijden, laat staan te eten. Het kalfsvlees wel, maar men had dan de indruk dat men een soort glas aan het eten was.
    Al bij al is heel die drukte rond dat offerfeest een zoveelste vorm van discriminatie van het eigen volk, aan wie dergelijke fantasietjes niet zijn toegestaan en die meteen beboet wordt als het e.o.a. afwijking op de voedingscontrole begaat. Integratie is iets heel anders...

    03-01-2007, 13:55 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    02-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sadam en het wereldgeweten
    Er is her en der nogal wat kritiek gekomen op het feit dat ze Sadam hebben opgeknoopt. E.o.a. mensenrechtenorganisatie vond zelfs dat zijn proces niet "volgens het boekje" was verlopen. Alsof Sadam zijn daden wel volgens het boekje deed! ± Één miljoen (1.000.000) doden uit de oorlog die hij startte tegen Iran, driehonderdduizend (300.000) eigen "landgenoten" geliquideerd, waaronder 80.000 Koerden die hij heeft laten vergassen en twee eigen schoonzoons. Stel, dat Sadam zou veroordeeld zijn door het mensenrechtentribunaal uit Den Haag. Dan kreeg hij hoogstens levenslang en zou hij de rest van zijn leven hebben doorgebracht op onze kosten, waarschijnlijk zoals Dutroux, met TV en PC ter beschikking.
    Bij de mensen die bezwaren opperden waren trouwens ook onze Belgische coryfeeën De Gucht en Louis Michel. Ze zouden beter zwijgen, vertegenwoordigers als zij zijn van een zgz democratisch regime dat er na 60 jaar nog steeds niet toe gekomen is amnestie te verlenen aan mensen die politiek fout waren tijdens de Tweede Wereldoorlog en waarvan er verscheidene toen ook de doodstraf hebben gekregen naar aanleiding van erg dubieuze beschuldigingen die - zelfs als ze waar zouden zijn geweest - lachertjes waren t.o.v. wat Sadam "gepresteerd" heeft.
    Een deel van de proteststemmen stelt ook dat het geweld in Irak hiermee niet zal afnemen. Bij die zelfmoordaanslagen, die inderdaad voortduren, slachten moslims gewoon elkaar af. Ik kan nog aannemen dat vanuit een bekrompen opvoeding mensen kan worden wijsgemaakt dat ze de hemel (en 77 maagden!) zullen krijgen als ze hun echte vijanden (en dan bedoel ik de Amerikanen en andere Westersen) mee de dood in sleuren. Maar om te geloven dat men de hemel zal krijgen om andere, meestal onschuldige moslims mee over de kling te jagen, moet ge toch al erg dom, achterlijk en/of fanatiek zijn. In Mekka lopen sunnieten en sjiïten broederlijk naast elkaar op het grote offerfeest (de Hadj) en in Irak blazen ze elkaar de lucht in.
    Tenslotte nog dit: er is natuurlijk ook de kritiek op de Amerikanen. Wat men daarbij wél verzwijgt is, dat het uitgerekend de Yankees waren die de doodstraf in Irak hadden afgeschaft (de Irakezen hebben ze zelf terug hersteld) en die ervoor gezorgd hebben dat er in het land van Eufraat en de Tigris voor de allereerste keer democratisch kon gestemd worden. Blijkbaar kunnen de Amerikanen voor het grotendeels linkse Europa geen goed meer doen. Dat zal duren tot er een andere president komt. Als die dan bv een isolationistische politiek zou gaan voeren, zullen dezelfde critikasters er als de eersten bij zijn om de Amerikanen weer te beschuldigen, ditmaal omdat ze ergens niét ingrijpen.

    02-01-2007, 12:42 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    01-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwjaar 2007
    En daarmee zitten we al in 2007. Het lijkt me nog gisteren toen we uitkeken naar het millenniumjaar. 't Zal weer snel Kerstmis zijn!
    2007 wordt een jaar met nogal wat twijfels, op alle gebied. Voor ons land is het natuurlijk afwachten wat voor uitslag de federale verkiezingen gaan brengen. Toch is er enige hoop dat nog meer Vlamingen er zich van bewust geworden zijn dat het zo met dit kunstmatige België niet verder kan. O.m. de nepreportage van de RTBF heeft daaraan een "boost" gegeven. Het geloof in de mogelijkheden om iets te veranderen is groter geworden en er is zeker geen weg meer terug. De 300 belgicisten die men in Brussel nog bij elkaar kreeg waren een duidelijk teken van bloedarmoede bij de laatsten der tricolore Mohikanen. Toch mogen we het vel van de beer niet verkopen vóór hij geschoten is. Het Hof, de Kerk, de vakbonden en het groot kapitaal zullen zich zo maar niet gewonnen geven. Zij vormen de formidabele hindernissen die Vlaanderen nog zal moeten nemen alvorens het zijn gekoesterde onafhankelijkheid zal bekomen.
    Economisch gezien was 2006 een eerder onverhoopt goed jaar, maar dat heeft niets met België als dusdanig te maken. Tenzij men ervan uitgaat dat de fiscale amnestie, een van de redenen waarom het hier beter ging dan in andere landen, er niet had kunnen komen zonder België. We profiteerden mee van een algemene opleving in Europa. Toen die, ergens in mei, even in het gedrang kwam o.w.v. de mindere economische activiteit in de States, werd  die gecompenseerd door een serieuze verhoogde handel met Azië, in de eerste plaats China en India. Een andere reden was dat er gemeenteraadsverkiezingen waren waardoor o.m. de bouwnijverheid flink wat bijkomende bestellingen kreeg.
    Voor 2007 voorziet men in de U.S.A. nog steeds geen verbetering. Hét grote probleem daarbij is de dollar die nu zo ongeveer op de helft van zijn waarde staat t.o.v. de jaren tachtig van de vorige eeuw. Daar ook onze handel met Azië grotendeels in dollars verloopt, is dat voor Europa een serieuze handicap.
    Een extra probleem zal er ook bijkomen nu, vanaf vandaag, in Duitsland de BTW met liefst 3% verhoogd is. Dat lijkt niet veel maar is een groot verschil als men met miljoenen en miljarden gaat rekenen. Daar Duitsland onze grootste handelspartner is, zal zich dat ook bij ons doen gevoelen.
    Kortom, het is nog koffiedik kijken wat voor jaar 2007 bij ons zal worden. Mijn eerste wens is, dat we een eind mogen maken aan Verhofstadt en zijn paarse dromen. Nog zes jaar van datzelfde zal niet alleen de Vlaamse zaak, maar ook de Vlaamse portemonnee geen deugd doen.

    01-01-2007, 11:14 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!