Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    19-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een verhaal met een geurtje

    Iedereen die de Belgische politiek volgt, weet ondertussen wat een sale & lease back operatie is. Deze werd wereldberoemd dank zij de inventiviteit van o.m. toenmalig begrotingsminister Johan Vande Lanotte tijdens de paarse regeringen. Ze waren de "one shots", waarmee Verhofstadt zijn begrotingen kon dichtrijden (en die nu door Leterme worden gekopieerd!). De staat verkocht een eigendom - bv een gloednieuw justitiepaleis - en huurde het terug voor een periode van zesendertig jaar aan een hoge intrest. Firma's die daarop inspeelden verdienden heel wat meer dan die sukkelaars die hun geld belegden op de beurs, blijkt nu. Er waren trouwens, buiten de staat, nog andere instanties die deze ogenschijnlijke winstgevende formule ontdekt hadden.
    Zo verkochten de gemeenten Hamme, Dendermonde en Sint Niklaas hun rioleringsnetwerk aan Amerikaanse investeerders en huurden het terug voor een periode van tien jaar, waarbij ze zich verplichten het terug te kopen. Zo iets heb ik nooit goed begrepen, maar dat zal wel aan mij liggen. Blijkt nl dat die
    Amerikanen op die manier een gat in hun markt ontdekt hadden en zo een (Amerikaans) belastingvoordeel uit de brand konden slepen. Om de operatie vlekkeloos te laten verlopen, was er echter een garantie nodig. Geen nood, die werd gegeven door American International Group (AIG), gekend over heel de wereld. Gaat die AIG-groep tot ei zo na failliet, zeker! Resultaat is, dat er momenteel geen garantie meer rust op de overeenkomst en de gemeenten op zoek moeten naar een nieuwe verzekeraar, zowel hier als in de States, wat aardig wat extra kosten zal meebrengen. Bijkomend probleem is nl dat dat gat in de Amerikaanse wetgeving ondertussen gedicht werd...
    Tussen haakjes, het gaat hier niet om gemeenten die door kapitalisten beheerd worden: Sint Niklaas door Willockx en Dendermonde door De Batselier, allebei doorwinterde kopstukken van de SP.a.
    Blijkt nu, dat ook het Vlaams Gewest zich heeft laten verleiden tot eenzelfde constructie, maar dan voor de financiering van de Liefkenshoektunnel in Antwerpen. Hier zou, althans voorlopig, geen probleem zijn omdat de Beheersmaatschappij Antwerpen Mobiel (BAM, dezelfde die met de Lange Wapper aan het knoeien is) het geld terug belegd had in Merrill Lynch (!), de zakenbank die op het nippertje van een faillissement gered werd door Bank of Amerika. Oef!
    De vraag is maar: hoeveel van die lijken gaan er nog uit de kast vallen? Als men ziet, dat zelfs een grote bankverzekeraar als Ethias (het vroegere Omob), ook al van socialistische huize, die winst ook altijd bijkomstig noemde (niet voor niets is Stevaert er de voorzitter!),  nu in minder goede papieren zit, is het niet te verwonderen dat er nog meer van die "accidentjes" kunnen gebeuren.
    Het wordt hoog tijd, dat men terug gaat naar de goede oude tijd, toen bankieren nog een zaak van lange adem was. Snel geldgewin blijkt uit de mode te zijn geraakt.

    19-10-2008, 09:59 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (26 Stemmen)
    18-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leterme Un

    "Een federale regering zonder meerderheid in Vlaanderen zal ik bevechten te land, ter zee en in de lucht, van Opgrimbie tot De Panne". Uitspraak van Yves Leterme van zo'n jaartje geleden. Evenmin als zijn uitspraak dat Vlaanderen alleen de federale begroting zou helpen als Vlaanderen er beter van werd, is dit een zoveelste bewijs van de Verhofstadting van de man uit de Westhoek. Zoals Verhofstadt, eens hij aan de macht kwam, alles verloochende wat hij daarvoor aanbeden had (in zijn burgermanifesten), zo is Leterme bezig het tegenovergestelde te doen van alles wat hij vroeger gezegd en beloofd had. Dat zijn partij hem in zijn dwaasheden blijft volgen, is meer dan veronrustwekkend.
    Van Jan Jambon, de nieuwe fractieleider van N-VA, kreeg deze regering de naam "Leterme Un" en dat is goed gevonden. De regering telt meer Franstaligen dan Nederlandstaligen, wat in feite strijdig is met de grondwet, maar die werd omzeild door het aantal staatssecretarissen te vermeerderen. De regering Leterme heeft ook geen meerderheid in Vlaanderen en stoelt dus op een meerderheid van de minderheid. Totalitaire democratie, zou men het kunnen noemen. Elke beslissing die er nu genomen wordt - de zo pas goedgekeurde nepbegroting is er één van - is er een tegen de meerderheid in van de Vlaamse vertegenwoordigers, die dus telkens in de minderheid worden gesteld dank zij het knechtenwerk van CD&V en Open VLD.
    CD&V beweert dat het, ondanks het afhaken van N-VA, zal zorgen voor een oplossing voor Brussel-Halle/Vilvoorde én voor een staatshervorming. De vraag is alleen, wanneer dit zal gebeuren en welke oplossingen het zullen zijn. Als ze er komen, zullen het in elk geval oplossingen zijn die de volledige goedkeuring van de Franstaligen zullen moeten hebben en ook dat voorspelt niet veel goeds.
    Ondertussen is Leterme, helemaal in het kader van zijn "Leterme Un", vertrokken naar de jaarlijkse mondiale bijeenkomst van de francofone landen, nu in Quebec. Net als zijn gerecupereerde Vlaamse voorgangers gaat hij als Vlaming België vertegenwoordigen op een uitsluitend francofoon forum. Daarmee verstevigt hij nog maar eens het imago dat België in vele andere landen heeft, nl dat van een (overwegend) francofoon land. Als hij het werkelijk goed meende met Vlaanderen, zou hij een Franstalige vice-premier er naartoe gestuurd hebben Dat zou meteen aan het buitenland het signaal gegeven hebben dat de francofonie in België een minderheid is. Dan wel een minderheid die dank zij een systeem van grendels, veto's en evenwichten nog steeds de lakens uitdeelt, dank zij - in de huidige omstandigheden - het knechtenwerk van CD&V en Open VLD.
    Aan ons, Vlamingen, daar iets aan te doen, bv op 7 juni 2009, wanneer we de kans krijgen Leterme Un naar huis te sturen en zijn partij terug in de oppositie te jagen.

    18-10-2008, 10:29 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (18 Stemmen)
    17-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The French connexion
    Over die plundering van het synatomfonds is het laatste woord nog niet gesproken. De regering van "Leterme Un" pakt daar nl zo'n driekwart miljard euro uit (30 miljard oude befkens!) en dat geld zou door Gaz de France/Suez (en een klein stukje door de minieme concurrentie) moeten worden teruggestort. Dit alles zonder enig akkoord terzake. De Franse maatschappij heeft in België een bijna monopolie en zal daarvan zeker gebruik maken om "les petits Belges" onder druk te zetten.
    Ondertussen blijkt nl nog maar eens wat voor blunder het was Electrabel aan de Fransen uit te leveren. Jaren heeft de Belgische maatschappij voor hopen cash geld naar Frankrijk versluisd, waardoor toen Suez, nu Gaz de France/Suez, haar financiële problemen de baas kon blijven. De enorme winsten die Electrabel maakte kwamen van de elektriciteitsrekeningen van de modale Belg en de Belgische bedrijven die jarenlang een te hoge factuur hebben moeten betalen. Die factuur zal trouwens niet lager worden, zeker niet als we zouden afstevenen op een energiecrisis.
    Ondertussen is een regeling voor de klimaatconferentie verschoven naar december en moet ook daar niet teveel meer van verwacht worden. De vroegere Oostbloklanden gaan er niet mee akkoord en daar zijn ze ook in het hypocriete Westen niet rouwig om, wat er ook officieel beweerd wordt. Om de CO²-uitstoot de baas te kunnen, zal men tenslotte verplicht zijn de kerncentrales langer open te houden (én er bij te bouwen, zoals men in Finland al doet en ook in Groot-Brittannië wordt gepland). Op die manier hoeft men het door België gestolen geld uit het synatomfonds niet terug te storten. Misschien was dat wel de reden waarom men het zo gespeeld heeft. Van perversheid gesproken...

    17-10-2008, 10:51 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (21 Stemmen)
    16-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hete herfst?
    Gisteravond kwam Rudy De Leeuw, big boss van het ABVV, op de journaals vertellen, dat er 5.000 ambtenaren hun job zouden verliezen. Dit is één grote leugen. Geen enkele ambtenaar wordt ontslagen. Wat wel zal gebeuren, is dat ambtenaren die met pensioen gaan, waar dat kan, niet zullen vervangen worden. De Leeuw kletst niet alleen uit zijn nek, hij probeert met alle middelen de stemming erin te houden dat er meer koopkracht moet komen. Iets waarvoor vooral Wallonië op 6 oktober heeft gestaakt, maar waarvan het resultaat in Vlaanderen erg miniem was. Het ACV en de liberale vakbond deden alleen mee omdat ze de kaas van hun brood niet wilden laten halen. In het eigen ABVV deed de Vlaamse tak van de metaalbond, onder leiding van Herwig Jorissen, zelfs niet mee en met reden.
    Want ondertussen vallen  de ontslagen zoals de herfstbladeren van de bomen. In september waren er al de herstructureringen in de textielnijverheid in Oost- en West-Vlaanderen. Sinds 1 oktober zijn er in Vlaanderen al meer dan 2.000 jobs verloren gegaan en het zou nog erger kunnen worden.
    Symptomatisch is de situatie bij DAF-Trucks, een bedrijf dat ik zeer goed ken; ik heb er 33 jaar in gewerkt. DAF ging in 1993 failliet, maar kon terug worden opgestart met hulp van de Nederlandse en de Vlaamse regeringen. Die hebben zich het geven van die steun nooit beklaagd, want zij kregen het drievoudige van hun geïnvesteerd geld terug, toen DAF werd overgenomen door het Amerikaanse Paccar. Sindsdien ging het steeds crescendo met de productie. Tot nu. Voor de eerste keer sinds 1993 is de vraag naar vrachtwagens bij DAF gedaald. Sinds die tijd heeft DAF zich echter ingedekt tegen dergelijk mogelijke rampscenario's. Ongeveer 20% van de werknemers kreeg sindsdien slechts een tijdelijk contract. Voor wie zo'n contract heeft, ziet het er dan ook niet goed uit. Hij wordt niet meteen ontslagen, maar zijn contract wordt niet vernieuwd, wat dus neerkomt op een ontslag met enig uitstel.
    Eenzelfde scenario speelt zich ook af bij de lampenfabriek van Philips in Turnhout en misschien nog wel op andere plaatsen. Het belangrijkste voor de vakbonden zal dan ook worden, dat ze niet verder hun tijd verliezen met dat verhaal over de koopkracht, maar in de eerste plaats hun energie zullen inzetten voor het behoud van werkplaatsen.
    De vraag is maar, of dat gaat gebeuren. Zeker in het Waalse landsgedeelte zal de kans groot zijn dat er weer blindelings gestaakt zal worden. Met alle negatieve gevolgen vandien.

    16-10-2008, 10:17 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (16 Stemmen)
    15-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondebok Vlaanderen
    "Telkens wanneer de federale begroting om hulp vraagt, zullen we naar een oplossing zoeken waar Vlaanderen beter van wordt".
    Bovenstaande is een uitspraak van Yves Leterme, op 12 oktober 2005, toen hij nog minister-president van Vlaanderen was en zijn partij in de federale oppositie zat. Nu zijn zelfgekozen opvolger consequent dezelfde politiek voert, doet Leterme het af als een gebrek aan solidariteit (nota bene: bovenop de 12 miljard die Vlaanderen al elk jaar weggeeft). Meer nog: Vlaanderen heeft al 414,5 miljoen aan de federale regering aangereikt (hulp aan Dexia, Zorgfonds e.d.; zie mijn blog van 2 dezer) en is daarenboven bereid voor zo'n 300 miljoen taken van de federale regering over te nemen. Dat laatste wordt echter door de regering Leterme (voorlopig?) niet aanvaard omdat de francofonen, die bij Leterme momenteel de meerderheid hebben en de dienst uitmaken, dit zien als een verkapte vorm van staatshervorming. Zelfs een miniem begin van borrelnootjes wordt Vlaanderen niet gegund, ook niet als er 300 miljoen euro tegenover staat.
    In werkelijkheid heeft Leterme's begroting voor 2009 een gat van om en bij de drie miljard euro. 1,5 miljard ervan zijn het gevolg van een moedwillig verkeerd ingeschatte groei in 2009 (1,2% i.pl.v. 0,2% zoals het IMF, nota bene, het stelt). Verder wordt er uit de kas van het synatomfonds geen 250 miljoen, maar 750 miljoen gejat. De 250, waarover ik het in mijn blog van gisteren had, zijn alleen voor 2008; voor 2009 neemt men er nog eens 500 miljoen uit, dit alles zonder enig akkoord met de energietoeleveranciers. Theoretisch zit er nu de kans in, dat er straks geen geld meer zal zijn om de kerncentrales te ontmantelen en men wel verplicht zal zijn ze open te houden (misschien is dat ook wel de achterliggende bedoeling).
    Dus: 1,5 miljard wegens de verkeerde groeiprognose, 800 miljoen omdat men geen akkoord heeft met de gewesten, 750 miljoen omdat er geen akkoord is met Electrabel/Suez. Dat maakt een tekort van meer dan drie miljard. Het is dan ook belachelijk Vlaanderen nog maar eens de schuld te geven omdat het niet bereid is 500 miljoen op te hoesten zonder goede afspraken, exact wat Leterme zelf op die 12de oktober 2005 gezegd heeft. Luister naar mijn woorden ("vertrouwen, woord houden, goed bestuur") maar zie niet naar mijn daden...
    "Het kan verkeren", zei Bredero al.

    15-10-2008, 10:19 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (13 Stemmen)
    14-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leterme's nepbegroting
    Vanmiddag gaat Leterme zijn begroting voor 2009 presenteren. Zij zou sluitend zijn. Het is zo'n beetje zoals het geheim van pulcinello: iedereen weet dat het een leugen is, maar houdt het voor zich, althans binnen de meerderheid.
    Alleen al het feit dat Leterme nog steeds blijft uitgaan van een groei van 1,2% voor 2009 is een leugen. Zelfs het Internationaal Muntfonds (IMF) gaat uit van 0,2%. Er is dus, om te beginnen, al een tekort van 1% op de groei. De 0,3% overschot die nodig is om de (eerste) kosten van de vergrijzing op te vangen, mag Leterme ook al op zijn buik schrijven. Het geld van de Vlaamse gemeenschap heeft hij op dit ogenblik ook nog niet vast. Peeters kan niet anders dan voet bij stek houden. Voor wat hoort wat. Als de federale regering geen bevoegdheden overdraagt, zullen er ook langs die kant 500 miljoen tekort zijn. Dan zijn er de 250 miljoen die de regering letterkijk is gaan pikken uit het Synatomfonds, een regelrechte schande, want het niet eens zeker dat de energiebedrijven dat bedrag zullen terugstorten. Het niet vervangen van ambtenaren is maar een druppel op een hete plaat, althans voor 2009. Veel ingrijpender zou zijn de senaat en de provincieraden af te schaffen, maar dat doet men niet. De postjes, weet ge wel. Om de werkzaamheidsgraad op te krikken, is er een staatshervorming nodig met een aangepast systeem voor financiering, maar dat is er niet en zal er ook niet komen zolang de Walen de meerderheid van deze regering vormen. Verder zorgt de affaire Fortis voor 2009 voor een extra schuld van 550.000 euro, dit bovenop de weer groeiende staatsschuld, die als een molensteen rond de hals van dit kunstmatige land blijft hangen.
    Kortom, deze begroting, als ze vanmiddag zou worden goedgekeurd, is een nepbegroting, waar nog veel aan zal moeten gesleuteld worden (lijkt veel op de wetten Verhofstadt die ook telkens opnieuw moesten worden veranderd en aangepast.
    ---
    In de marge van bovenstaande nog dit:
    - Vervotje begint nu plots toch verklaringen af te leggen.Zou men het wicht nu als afleidingsmanoeuvre gebruiken?
    - Het is echt geen zicht als men ziet hoe Leterme de laatste tijd interviews geeft met beide handen in zijn broekzakken. Zelfs voor een amateur geitenboer is dat weinig fraais.

    14-10-2008, 10:51 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (12 Stemmen)
    13-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een begroting met deficit
    Het wordt weer een spannende week; Het houdt gewoon niet op. In de eerste plaats wordt het uitkijken of er enig positief resultaat zal komen uit al die belangrijke bijeenkomsten die er dit weekeinde geweest zijn: IMF, G7, Eurozone.
    In eigen land wordt het vooral wachten op de begroting. Die zou er morgen moeten zijn. Zondagavond sprak men nog altijd van een gat van 2 miljard. Alles blijkt nu opeens toegelaten: geen surplus meer, geen veto meer tegen eenmalige shots, men spreekt zelfs nu al van een kans op een tekort. Dat laatste is vooral de dada van de PS. De parti scandaleux wil noch min nog meer een extra 800 miljoen euro "om de koopkracht te vrijwaren". M.a.w. een voorzetting van de actie van 6 oktober, een actie die door zowat alle weldenkende mensen (zelfs in vakbondskringen) werd verworpen. In de huidige situatie is het eerste en belangrijkste dat er gewaakt wordt op het behoud van jobs. Er is trouwens geen enkel concreet voorbeeld van hoe men die koopkracht zou kunnen vrijwaren, tenzij volgens het oude, Waalse adagium: gewoon (Vlaams) geld uitdelen.
    We weten nu stilaan allemaal dat een begroting zonder overschot voor extra problemen zal zorgen i.v.m. met de kosten voor de vergrijzing. Een begroting met een deficit zal die zaak nóg verergeren. Maar dat is waarschijnlijk de laatste zorg van de Waalse marxisten. Na ons de zondvloed. Hoe meer miserie, hoe meer doppers, hoe meer geld de vakbonden krijgen om de werkloosheid uit te betalen. Het is maar hoe men het bekijkt.
    Door alle heisa rond de internationale perikelen en de problemen rond de begroting, zou men nog vergeten dat er nog zoiets loopt als de dialoog tussen de gemeenschappen. Ik vrees dat dat gesprek het kind van de rekening zal worden. Kris Peeters mag de dag van vandaag dan al vrij populair zijn geworden, als hij die dialoog niet tot een goed einde kan brengen, zal hem dat zwaar worden aangerekend in juni 2009.
    Tenslotte nog dit: sommigen vragen zich af waarom Dexia een voorkeursbehandeling kreeg t.o.v. Fortis. Eenvoudig: "Eigen (syndicaal) volk eerst"!

    13-10-2008, 09:54 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (15 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!