Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    14-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De omgekeerde staatshervorming
    Zowel minister Reynders van financiën als Di Rupo lieten dit weekeinde van zich horen i.v.m. de mogelijke gesprekken tot een nieuwe ronde staatshervorming. Veel nieuws hadden ze niet te vertellen, het was in grote lijnen dat wat de francofonen partijen al een tijdje zeggen: non!
    Reynders was wel zo vriendelijk te willen zeggen dat hij bereid was te praten over zaken die tot meer "efficiëntie" konden leiden en wees er ook op dat hij grosso modo op één lijn zat met zijn vriend Verhofstadt, met wie hij graag in een volgende regering zou willen verder werken. Die Verhofstadt zou, volgens Reynders, o.m. ook gezegd hebben dat het sociale luik van onze wetgeving niet gefederaliseerd kon worden omdat de werklozen uit Wallonië en Brussel dan in Vlaanderen niet (meer) aan de slag zouden kunnen. Van een grap gesproken: dat gebeurt nu ook niet. Francofonen zijn liever werkloos in hun eigen regio dan te moeten gaan werken in een andere waar ze een volgens hen minderwaardige taal moeten leren. Dat zien we in de regio Verviers waar men al verschillende generaties werklozen heeft die reeds decennia lang werk hadden kunnen vinden in de streek van Maastricht. Erger nog is het gesteld in Brussel met zijn meer dan 20% werklozen die zelfs in het eigen zogezegde gewest geen werk vinden omdat het dikwijls gaat om jobs waarbij men minstens tweetalig moet zijn.
    Tekenend was ook de opmerkelijke uitspraak van Reynders dat hij wachtte op de communautaire standpunten van de CD&V ná de verkiezingen. Dat was vroeger met de CVP ook zo, aldus Reynders, met de CVP moest men niet te veel luisteren wat men zei vóór de verkiezingen, wel erna. Hij denkt dat het met de CD&V niet anders zal gaan. Wel vindt hij het erg dat deze partij een kartel heeft gesloten met wat hij de extremistische N-VA noemt, dat alles terwijl zijn eigen partij zo'n kartel heeft met het FDF, de enige echte racistische partij van België. Alleen wordt dat door de traditionele partijen zo niet begrepen omdat die, in navolging van de Gedapo van De Witte, er van uitgaan dat racisme niet bestaat als die gericht is tegen een meerderheid (in dit geval dus van Vlamingen).
    En er was dus ook een uitspraak van Di Rupo. Die vindt dat er een gesprek over de staatshervorming mag komen, op voorwaarde dat het zou gaan om een "omgekeerde staatshervorming", m.a.w. waarbij bevoegdheden die nu regionaal zijn terug zouden gegeven worden aan de federale regering! Dit is dus helemaal de wereld op zijn kop. Als voorbeeld wordt dan het jeugdstrafrecht aangehaald, waarvan men weet dat la Onkelinx er niets van bakt en het beheer van de buitenlandse handel. Wat dat laatste betreft krijgt hij zelfs de steun van De Gucht, nog zo'n nestvervuiler, die in deze zaak zelfs wordt tegengesproken door zijn eigen VLD-collega Moerman uit de Vlaamse regering. Sinds de splitsing van de buitenlandse handel is deze er erg op vooruitgegaan, zeker in Vlaanderen dat op dit ogenblik zo'n 82% van die handel voor zijn rekening neemt. Misschien willen Rupetta en Karel de kluns Philippe de taaie wat meer "werk" bezorgen" om er op die manier voor te zorgen dat die arme dutsen van Coburgers straks niet aan de bedelstaf geraken?
    De les die we uit bovenstaande kunnen trekken is, dat we inderdaad beter aan geen nieuwe ronde voor de staatshervorming beginnen. Dat we beter helemaal niet meer praten, ook niet over een nieuwe federale regering. Als de francofone minderheid van dit land zo op haar strepen staat, laat ze dan haar eigen potje koken. Men beweert nog altijd dat wij in een democratie leven. Welnu, laat in die democratie de meerderheid eens gebruik maken van zijn rechten en nemen wat haar rechtmatig toekomt. Als dat niet blijkt te kunnen, dan hoeft er geen staatshervorming meer, dan hoeft er zelfs geen België meer.

    14-01-2007, 10:50 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
    13-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De ene fraude is de andere niet
    De fraude bij de marine blijkt niet de eerste te zijn bij de "Armée Bels Leger". In 2000 was er zelfs een van veel grotere omvang: het ging toen om elf miljoen euro! Dat er toen niet zoveel misbaar over gemaakt is als bij "Laurent's Gate", komt enkel en alleen o.w.v. de prinselijke aanwezigheid op het Hasseltse proces. Eens de prins vertrokken, leek het weer een normale zaak, alhoewel... E.e.a. zal wel blijven hangen.
    Voor het koningshuis is dit het zoveelste gezichtsverlies. Uit een enquête van de KU Leuven van vóór het bekend worden van Laurent's betrokkenheid, bleek reeds dat nog amper de helft van de Vlamingen iets voelt voor de Saksen-Coburgers. Een nieuwe peiling dringt zich op, want dat percentage zal gegarandeerd nóg zakken. Eindelijk begint ook de modale Vlaming in te zien hoe overbodig een koningshuis geworden is in het jaar 2007.
    Bij de Walen blijkt de tendens in de tegenovergestelde richting te gaan. Volgens de Leuvense peiling zou toen nl 70% van onze zuiderburen Albert II en zijn gevolg wél geapprecieerd hebben, waaruit nog maar eens blijkt hoe noord en zuid verder uit elkaar groeien. Het hangt er natuurlijk allemaal van af hoe ge het bekijkt. Ondertussen hebben de Walen ontdekt dat het koningshuis een van hun laatste garanties is op het in stand houden van de transfers van noord naar zuid en is het voor hen dus een vulgaire centenkwestie geworden. Wat een verschil met 1951, toen een meerderheid van francofonen tegen Leopold III stemde en hem daarna via oproer en straatgeweld tot troonafstand dwong. Ook toen werd er met een democratische meerderheid geen rekening gehouden en moesten de Vlamingen de wil van de minderheid slikken. L'histoire se répète.
    Voor wie het Hasseltse proces ook geen goed heeft gedaan is voor Hasselt zelf, de stad in het algemeen en zijn Gerecht in het bijzonder. Limburg kreeg nu eens een proces dat tot de verbeelding sprak en waarop de halve wereldpers aanwezig was en dan wordt dat verknoeid door een te ijverige royalistische procureur Rubens. Het begon met de blunder waarop de man op TV onnodig liet zien dat hij vooraf al partij gekozen had en dus niet meer in staat bleek objectief te kunnen oordelen. Het werd daarna nóg erger toen hij, met het proces al begonnen, onder druk van - ja, van wie? - de prins toch maar holderdebolder liet overhoren, iets wat hij in zes jaren verzuimd had te doen.
    En dan nog dit: daar het Hasseltse justitiegebouw te klein was, werd het proces voor de gelegenheid gevoerd in het vroegere gouverneursgebouw. Daar bleek niet één computer voorhanden te zijn, waardoor de tussenvonnissen nog met de hand dienden geschreven te worden, zoals in "dezekens" tijd. De Limburgers moeten niet zeuren als blijkt dat daar straks weer moppen over verteld gaan worden!

    13-01-2007, 11:12 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    12-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De job fabriek (2)
    Mijn verhaal van gisteren over de vriendjespolitiek die vooral bij de SP.a-rood een hoogtepunt bereikt, blijkt nog verre van volledig te zijn. Het ging dan ook voornamelijk over de meest bekende of in het oog springende feiten. Er is echter meer:
    In het blad Vacature over het arbeidsklimaat in ons Vlaamse land van een paar weken geleden, stonden o.m. ook de personeelskosten van de politieke partijen en de tewerkstelling in de verschillende kabinetten. De cijfers geven mij gelijk. SP.a/Spirit staat qua personeelskosten aan de leiding met méér dan 2,5 millioen euro, op de voet gevolgd door de CD&V en de VLD. Het Vlaams Belang heeft slechts voor 40.790 euro personeelskosten. Als men dan bedenkt dat deze laatste partij de grootste is in Vlaanderen, ziet men meteen dat de personeelskosten niet in verhouding staan tot het aantal stemmen dat een partij behaalt maar wel tot het aantal postjes dat ze heeft in de verschillende regeringen, raden en alles wat daarvan kan worden afgeleid. De socialisten geven dus zestig (60!) keer meer uit aan personeelskosten dan het VB ondanks het feit dat deze laatste partij heel wat meer stemmen haalt. Van geldverspilling gesproken! Anderzijds is het ook duidelijk dat het ook door deze manier van werken is dat de SP.a stemmen ronselt. M.a.w. ze "koopt" ze.
    Voor wat de tewerkstelling in de kabinetten betreft (ministers, staatssecretarissen én kabinetsmedewerkers samen), heeft de VLD er de meeste: 234 t.o.v. 212 voor de SP.a. Dit althans volgens het Vacatureblad waarover sprake. Ondertussen is er echter een reactie gekomen van de onvermijdelijke Rudy Aernoudt (de man van het anti-manifest), die zegt dat deze cijfers niet kloppen want dat - volgens hem - er momenteel 510 Vlaamse kabinetsmedewerkers zijn, i.pl.v. de door de partijen zelf opgegeven 289. Alleen al op het kabinet van Verhofstadt zitten (en staan) er momenteel 65. Dat bij de man die vroeger stelde dat hij het aantal ambtenaren drastisch zou verminderen. Juist het tegenovergestelde is gebeurd en dat niettegenstaande er daarvoor in 2001 een KB over gemaakt was én een BBB beslissing op Vlaams vlak.
    Op een leugen minder of meer komt het bij Verhofstadt niet meer op aan. En deze stond nu eens niet in zijn burgermanifesten!

    12-01-2007, 17:17 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (7 Stemmen)
    11-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De job fabriek
    De benoeming van Mme Laloy ("Mme Flauhaut" voor de tegenstrevers) tot gouverneuse van Waals-Brabant heeft nog maar eens aangetoond dat nepotisme en corruptie verre van verdwenen zijn uit onze politiek. Het is een verschijnsel van alle tijden en (bijna) alle partijen, maar bij ons is er toch één die er ver bovenuit steekt: de socialistische familie. Om het even bij het hoogste niveau te houden: alle SP.A-rood ministers in de huidige regering van Verhofstadt II zijn zoon/dochter van: Vanvelthoven, Tobback en Vandenbossche. Allemaal aan de macht gekomen dank zij papa.
    Het summum van "eigen zak eerst" werd evenwel bereikt toen ene Robert Stevaert zichzelf benoemde tot gouverneur van Limburg. Om dat te verwezenlijken werd zelfs de wet aangepast zodat de vigerende gouverneuse 5 jaar eerder mocht "beschikken".
    Nog een socialist die zichzelf een riante job gaf, was Luc Vandenbossche (vader van) die eerst het Copernicusplan lanceerde en er dan misbruik van maakte door zichzelf te benoemen tot directeur van de luchthaven van Zaventem, toen B.I.A.C., nu Brussels Airport geheten.
    Ingrid Lieten en Jannie Haeck werden respectievelijk hoofd van De Lijn en de NMBS dank zij de steun van bovengenoemde Stevaert voor de eerste van Johan Vande Lanotte voor de tweede, die bij hem toen kabinetschef was. Dat allemaal zonder enig vergelijkend exaam met mogelijke andere kandidaten.
    Margaretha Guidone, de met een Italiaan getrouwde Nederlandse die als Belgische huisvrouw van de kleine Tobback mocht opdraven op het milieucongres van Nairobi, was sympathisant van Groen! maar liet die partij vallen ("stelt niets voor", zei ze) als wederdienst voor de "zoon van" en zal waarschijnlijk op de SP.A-rood lijst komen bij de volgende verkiezingen.
    Straffer nog was wat Chantal Pauwels overkwam. Deze dame, gedurende zes jaar schepen voor Agalev/Groen! in Antwerpen, maar niet herkozen tijdens de laatste verkiezingen, dreigde in een zwart gat te vallen. Ze werd daaruit gered door niemand minder dan moeke Detiège, die haar de job van directeur communicatie aanbood bij het Ballet van Vlaanderen. Chantalleke liet meteen weten dat ze haar groene partijkaart vaarwel zou zeggen de dag nadat ze ophield schepen te zijn...
    Tenslotte is er nog een Sabine Steels, hartendief van de redder van Antwerpen. Zij heeft een job als adviseur bij het schepencollege gekregen, zodat men kan stellen dat het "onderlijfke" nu over een 24 uurservice beschikt.
    De les uit bovenstaande is duidelijk: ben je bereid uw principes over boord te gooien en te gaan voor het grote geld, sluit dan aan bij de SP.a-rood. Daar weet men wat goed is voor de mensen (dixit Stevaert)!

    11-01-2007, 10:59 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (4)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (8 Stemmen)
    10-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gerecht en gerechtigheid
    Terwijl de kranten hun bladzijden vullen met hopen nieuws en nonsens over het "prinselijk" kolderproces van Hasselt ("Join the navy and see the money"), gebeuren er in dit landje de laatste weken heel wat vreselijke zaken. Het is echt niet om er vrolijk van te worden.Heel wat van de criminele feiten die de laatste tijd zijn gebeurd zouden nl niet zijn voorgekomen als we hier een Justitie hadden die misdaden serieus strafte en die de gestrafte delinquenten even serieus in de gaten bleef houden.Men klaagt erover dat ons gerechtelijk apparaat overbelast is, maar heel processen zouden vermeden kunnen worden als men criminelen niet te vlug losliet, waarbij ze weer in hun misdadig patroon hervallen en opnieuw voor een rechtszaak zorgen. Het frappantste in dit geval is de zaak van een 68-jarige man, die zich gespecialiseerd heeft in kerkdiefstallen en die voor de zeventiende (17de!) keer voor de rechter moest verschijnen. Dergelijke mensen dienen geïnterneerd te worden en te blijven zodat men er geen nieuwe gerechtskosten meer voor moet maken.
    Dat geldt trouwens ook voor het drugverslaafd koppel dat in Lokeren hun kindje van zes weken letterlijk heeft laten creperen. Voor de moeder van 20 is er misschien nog een kans tot reïntegratie, maar voor die vader van dertig helemaal niet. De kerel is verslaafd aan heroïne en zat al zes jaar in de gevangenis voor drugsfeiten en diefstallen. Het koppel stond trouwens bekend als een "risico gezin". Men wist dus klaarblijkelijk wat er aan de hand was.
    Er zijn trouwens ook weer een paar misdaden gepleegd door mensen met penitentiair verlof. Een gangster, die al een straf van tien jaar had gekregen voor overvallen en met penitentiair verlof was, maakte van de gelegenheid gebruik om zijn vrouw, die hij N.B. in de gevangenis had gehuwd en waarbij hij een kind had, de keel over te snijden.
    Een andere penitentiaire verlofganger was sinds begin november spoorloos en werd door de politie van Tienen gepakt nadat hij met een gestolen wagen op de vlucht sloeg en een flitspaal ramde. In de compleet stuk gereden wagen lag inbrekersmateriaal zodat men er vanuit kan gaan dat hij heel die tijd van inbraak en roof geleefd heeft.
    De doodrijder, die in Bitsingen een vrouw van 32 en haar zoontje van 4 aanreed, waarbij de vrouw het leven liet, bleek "onder invloed" te zijn. Hij was al driemaal veroordeeld en telkens zijn rijbewijs afgepakt en reed nu dus zonder rijbewijs en zonder verzekering.
    Men is ondertussen ook nog op zoek naar een gedetineerde uit het Henegouwse Saint-Ghislain, die een enkelband kreeg maar nu verdwenen lijkt. Hopelijk vinden ze hem alvorens er weer andere slachtoffers vallen.
    Vorige week vrijdag sloegen ramkrakers toe in een computerwinkel in Kruibeke. Terwijl de plaatselijke politie daar nog vaststellingen maakte, sloeg dezelfde bende opnieuw toe, nu in een apotheek, in dezelfde straat! De boeven lachen er gewoon mee: ze nemen een risico en als het verkeerd gaat lopen ze in de kortste keren weer op vrije voeten...
    ---
    Ik zou zo nog een tijdje door kunnen gaan. Het volstaat om de krant open te slaan en wat verder te lezen dat de pulp over prins Laurent en zijn roeiers. Elke dag opnieuw gebeuren er misdaden die hadden kunnen vermeden worden als men er eens serieus tegen optrad. Recidivisten, mensen die in herhaling vallen, zouden geen strafvermindering mogen krijgen en alvorens men iemand los laat, penitentiair verlof, enkelband of wat ook, zou men er zich van moeten vergewissen of het risico niet te groot is. Dat gebeurt nu blijkbaar niet of veel te weinig. De manier waarop criminelen hier gekoesterd worden is zonder meer misdadig. Ge zult er maar het slachtoffer van worden...

    10-01-2007, 10:52 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    09-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Rijk van baas Flahaut
    Door heel de mediaheisa en de volkscommotie rond wat sommigen "het proces van de eeuw" durven noemen (en daarmee bedoelen ze de fraude bij de marine), gaan er heel wat andere politieke gebeurtenissen bijna onopgemerkt voorbij. Wie daarbij de sleutelrol speelt is holle bolle Flauhaut, sinds 1995 federaal minister, sinds 1999 grote baas van defensie. Terwijl de meute zich verkijkt op de esbattementen van prins Laurent, hoopt hij dat het proces hem van nut zal zijn voor de verdere afbraak van de Vlaamse aanwezigheid in de top van de zeemacht. Als dat lukt, zijn alle stafchefs én francofonen én vriendjes van Flahaut.
    Maar er is nog meer. Zopas is er een nieuwe gouverneur benoemd voor Waals Brabant. Het is een gouverneuse geworden en ze heet Marie-José Laloy. Dat zegt de meesten onder ons waarschijnlijk niet veel, maar die Marie-José is "toevallig" de partner ofte levensgezellin van onze minister van landsverdediging. Moet dat toch weer lukken! Ze werd ingezworen door de Waalse minister-president en dat is ook - weeral toevallig natuurlijk - niemand minder dan Elio di Rupo, in zijn vrije tijd ook hoofdman van de Waalse PS, vriend en baas van dezelfde Flahaut. "Rupetta", zoals hij wel eens genoemd wordt door zijn Waalse tegenstanders, zei dat "vervrouwelijking en verjonging" (N.B. Madame Laloy is 56!) " tekenen zijn van vitaliteit". Ge moet er maar op komen.
    Bijna twaalf jaar aan de macht heeft echter ook bij Flahaut zijn sporen nagelaten. Bij de pas gehouden verkiezingen voor de provincieraden vloog de P.S. in Waals-Brabant naar de oppositie en "Madame Flahaut", zoals ze ook wel eens genoemd wordt, verloor met de P.S. vier zetels in Waver waar ze opkwam voor de gemeente en had gehoopt eerste schepen te worden. De benoeming tot gouverneuse wordt dan ook gezien als een soort compensatie (waar moeten socialisten anders hun geld vandaan halen?) en - om de cirkel rond te maken - kreeg ook de MR een troostprijs: het gouverneursambt in Namen, waar de P.S. ook al de burgemeestersjerp verspeelde. Dat gouverneurschap ging naar de 41-jarige Denis Mathen, waarbij men dus wél met recht over verjonging kan spreken.
    Flahaut had voor het postje van gouverneur van Waals-Brabant trouwens nog een tweede kaart achter de hand: Jean-Michel Flahaut, neef van! Wie zei daar weer dat macht leidt tot corruptie?

    09-01-2007, 12:35 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    08-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iran voert gas en olie in!
    Ja, ge leest het goed: Iran, het land met de grootste oliereserves ter wereld na Saoedi Arabië voert gas en olie "in", niét "uit". Het lijkt bijna ongelooflijk, maar tegenwoordig schijnt alles mogelijk te zijn.
    Vorig jaar werden er in Iran 3,9 miljoen vaten olie bovengehaald. Dat was bijna de helft van wat er dertig jaar eerder, onder de sjah, naar boven werd gepompt. Met wat het nu boven haalt zit het zelfs onder de quota die zijn opgelegd door OPEC. Dit heeft niets met de gebruikelijk dreigementen te maken waarmee die Ahmadinejad regelmatig in het nieuws komt, maar gewoon met het feit dat de olie-installaties in Iran hopeloos verouderd zijn en er - evenals bv met hun luchtvaart - niet voldoende wisselstukken zijn o.w.v. de Amerikaanse boycot waarbovenop een tweede, wereldwijde boycot eraan komt. Een tweede reden is dat er ook een tekort is aan technisch personeel en dat is het gevolg van de massale emigratie van de Iraanse intellengentia om van onder het repressiejuk van de ajatollahs weg te geraken.
    In feite voert die Ahmadinejad eenzelfde kortzichtige politiek als Chavéz in Venezuela: alles uitdelen aan de meestal arme bevolking. Dat is louter bedoeld om politiek sterk te staan, maar is nefast voor de economie van het land, zeker op langere termijn. Mede door het feit dat de brandstofprijzen in Iran kunstmatig laag worden gehouden, is ondertussen de binnenlandse vraag fors blijven stijgen. Dat had als gevolg dat er in 2006 voor 5 miljard dollar diende te worden ingevoerd aan gas alleen. Als dat zo verder gaat, stevent Iran af op een faillissement. En dat is dan het land waarvoor men zo'n schrik heeft en wiens politiek regelmatig wordt aangegrepen om de olieprijs van de wereld hoog te houden. Telkens Ahmadinejad uithaalt, vreest men dat Iran zijn uitvoer zou kunnen stopzetten, terwijl in werkelijkheid datzelfde land invoert!
    ---
    Wat met de olie al enkele jaren gebeurt, is pure speculatie. Dat mochten we trouwens uitgerekend vandaag nog meemaken toen bekend werd dat Wit-Rusland de oliekraan van de Russische pijpleidingen die door dat land lopen, heeft dichtgedraaid. Als gevolg daarvan dreigen Polen, Oekraïne en Duitsland minder gastoevoer te krijgen. En als gevolg daarvan gaan de olieprijzen op de verschillende beurzen weer meteen de hoogte in.
    Dé vraag naar de toekomst toe is niet: "Hoe geraken we gemakkelijk aan olie", maar "Hoe gaan we het redden zonder olie", het Zweedse voorbeeld, zeg maar.

    08-01-2007, 17:38 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!