Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • Eén land, drie economieën
  • De Natcon-heisa
  • Turnhout 2024
  • Het daghet in Brussel
  • De stemtest
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    25-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koninklijke klucht(en)
    Wij, Vlamingen, zijn van ons volksvreemd vorstenhuis al heel wat bokkensprongen gewend. Dat lijkt in het buitenland niet anders te zijn. Zo was er in Nederland nog maar pas de discussie over de verregaande tegemoetkoming van koningin Beatrix aan de moslims, toen ze akkoord ging bij de viering van een vijftigjarige moskee geen handjes te drukken, daar mannen en vrouwen in die zo verdraagzame godsdienst elkaar niet mogen aanraken als ze geen familie zijn.
    Bij haar staatsbezoek aan België had dezelfde koningin laten weten geen contact te willen hebben met vertegenwoordigers van het Vlaams Belang. Waar moeit dat mens zich mee? Was dat misschien op vraag van de Coburgers? Uitgerekend de partij die het dichtst aanleunt bij een eventuele latere samenwerking met Nederland, gaat ze uitsluiten.
    Ze zou de Vlamingen trouwens nog schofferen. Op het banket van de eerste avond sprak ze het Belgische vorstenhuis toe in het Frans! Een koningin van Nederland, op bezoek in een buurland waar de meerderheid van de bevolking ook haar taal, het Nederlands, spreekt, gaat zij in het Frans speechen!
    Hoe belangrijk dat bezoek was, werd trouwens ook diezelfde avond nog bevestigd, toen kroonprins Willem-Alexander met zijn Máxima al vertrok. Zij zouden die avond de voetbalmatch Nederland-Argentinië bijwonen. Een match met twee ploegen die al gekwalificeerd waren en met een soort B-elftal speelden, was belangrijker dan het verder afwerken van het bezoek aan België.
    De Coburgers  zouden zich trouwens ook niet onbetuigd laten. Albert Second en zijn Paola praatten in Luik met niemand minder dan de moeder van een der verdwenen kinderen. Dat mens, dat haar kinderen 's nachts in de stad liet loslopen, terwijl ze zelf ladderzat in 't café zat (en er de ochtend daarop wéér zat), was geen koninklijk gesprek waard. Heeft Albert het nog niet gesnapt, na de vaudeville met Naima met de hoofddoek? Die zatte moeder is trouwens dezer dagen niet van het scherm te branden. Straks maken ze er nog een Maria Magdalena van...
    ---
    Dé show van dit koninklijk verhaal werd echter nog maar eens gestolen door "taaie" Philippe, alhoewel hij er dit keer zelf weinig mee te maken had. In het "gespecialiseerde" Vlaamse tijdschrift "Royals" stond een verslag van het bezoek dat Philippe met zijn Mathilde had gebracht aan Moskou, terwijl dat bezoek pas morgen, maandag, begint! Om maar te zeggen hoe gespecialiseerd die bladen zijn en hoeveel respect die opbrengen voor hun arme drommels van lezers die beaat alles slikken wat over onze koninklijke sukkelaars wordt verteld. Philippe blijkt zo voorspelbaar dat ze de reportages over zijn "exploten" al op voorhand kunnen schrijven.
    Hou er mee op, aub!

    25-06-2006, 16:08 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    24-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De huichelaars van de VRT
    Het Algemeen Nederlands Zangfeest was de VRT geen vermelding waard. Een pop-, rock-, folk- of jazzfestival, tot daar toe, maar toch geen zangfeest met een boodschap, een Vlaamse boodschap dan nog. Toen enkele maanden later Bruno Valkeniers, de voorzitter van het ANZ, besloot in de politiek te gaan en dan nog bij het Vlaams Belang, was het ANZ plots voor de rode omroep wél nieuws. Hij zou, volgens de VRT, hebben moéten aftreden. Dat was larie: Bruno Valkeniers was afgetreden omdat hij zelf vond dat hij deontologisch gesproken tegelijkertijd niet kon functioneren als voorzitter van een a-politeke manifestatie én als politicus. Datzelfde heeft zich vroeger ook voorgedaan met Gerolf Annemans, die ontslag nam als journalist bij 't Pallieterke toen hij voor de eerste keer opkwam voor het Vlaams Blok.
    Bettina Geysen, vroegere netmanager van de VRT-zender "één", nu daar directeur "nieuwe media", een stapje terug nadat bekend was geworden dat ze een relatie had met de nummer twee van de omroep, televisie-directeur Aimé Van Hecke, heeft ook besloten in de politiek te gaan. Ze zal in Lier opkomen op de links-progressieve lijst (wat dacht je?) van SP.a/Spirit en enkele onafhankelijken. Haar job bij de VRT opgeven is er echter niet bij, ook niet als ze mocht verkozen worden. Het socialistisch motto indachtig: "ge kunt het maar hebben", denkt de progressieve dame er niet aan het voorbeeld van Valkeniers bij het ANZ te volgen. Een mooier voorbeeld van linkse huichelarij is moeilijk denkbaar.
    Het houdt trouwens niet op bij Bettina Geysen. Tony Mary, de grote baas van de VRT, heeft zich ook langs zijn smalste kant laten opmerken. Niet akkoord omdat zijn zender de verhoopte digitale kanalen (zeg maar "miljoenen") niet kreeg van de Vlaamse regering, had hij er niets beter op gevonden dan die regering - nota bene: zijn werkgever - zowat uit te maken voor al wat vuil was. Toen hij dan dreigde uit de boot te vallen, maakte hij een bocht van 180 graden en bleek hij ineens wél bereid het regeringsplan uit te voeren. De enige reden voor die plotse ommekeer was, zijn eigen financiële baantje te redden. In een normaal bedrijf zou zo iemand al lang het gat van de timmerman gewezen zijn. Bij de openbare omroep schijnt dat allemaal te moeten kunnen, tenminste als het in hun linkse kraam past.
    Het wordt hoog tijd dat men eens duchtig snoeit in het rode nest dat VRT heet en men de dames en heren aldaar eens duidelijk laat voelen dat van een openbare omroep verwacht wordt dat die er moet zijn voor álle kijkers en luisteraars en niet alleen voor een select clubje linkselaars.

    24-06-2006, 14:20 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    23-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De republiek der kameraden
    In Charleroi heeft de plaatselijke parti socialiste een algemene vergadering gehouden waarop men opnieuw het vertrouwen heeft geschonken aan zowat iedereen die de laatste tijd niet is aangeklaagd bij het Gerecht. Het doet denken aan die boom vol kraaien, die allemaal opvliegen als een jager er een schot naar lost en er daarna allemaal terug in gaan zitten. Die jager is hier Elio di Rupo, die flink in zijn hemd wordt gezet. Hij mag dan nog voorzitter van de P.S. zijn én minister-president van Wallonië, hij mag dan ook genoeg hebben van wat hij de "parvenu's" noemde ("j'en ai marre" waren zijn letterlijke woorden), de parvenu's trekken zich van hem niets aan. In Charleroi telt hij niet mee. Van Cau was en is er de baas en dat zal zo niet meteen veranderen. De stalinisten willen er aan de macht blijven. En dat allemaal enkele maanden vóór de gemeenteraadsverkiezingen!
    Komt het nog wel ooit goed met Wallonië? Eerst was er de moord op Cools, dan de smeergelden van Agusta en Dassault, tussendoor de plaatselijke schandalen van huisvestingsmaatschappijen en sportclubs, de klucht rond Francorchamps en nu de plaatselijke P.S. van Charleroi die het normaal vindt dat haar politiekers hun zakken vullen met wat officieel "overheidsgeld" heet, maar in werkelijkheid elk jaar wordt toegestopt door die sales flamins van over de taalgrens.
    Wij, Vlamingen, zouden dit allemaal met een zeker leedvermaak kunnen volgen, ware het niet dat Di Rupo willens nillens rekening zal moeten houden met zijn afdeling uit Charleroi, evenzeer als een eventuele toekomstige Belgische regering dat zal moeten doen met de P.S. Het gevaar is dan ook groot, dat in een toekomstige Belgische regering enkele van die al dan niet veroordeelde fraudeurs zullen zitten die dan mee de politiek van dit land zullen bepalen. Die ons Vlamingen weer eens zullen vertellen wat we allemaal moeten en niet mogen doen. Die, indachtig de slogan "Les affairs c'est l'argent des autres", mee gaan beslissen over dotaties van Vlaamse partijen, om maar iets te noemen.
    Wijzelf kunnen niet voor of tegen de P.S. stemmen, maar zijn wel verplicht Di Rupo en Co te ondergaan. Ook dat behoort tot de absurde structuur van dit kunstmatige land. Onze enige hoop is dan ook dat de Waalse man (en vrouw) in de straat ook eindelijk eens gaat inzien dat hun belangen niet langer gediend worden door de politiek van een bende zakkenvullers. Dat ze de P.S. dit jaar, maar zeker volgend jaar een electorale afstraffing geven, waardoor Wallonië terug iets geloofwaardiger zou worden. Als dat niet gebeurt (iets waarvoor ik vrees) is er nog één alternatief: geen nieuwe Belgische regering meer tenzij een die aan dit land een einde maakt.

    23-06-2006, 13:42 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    22-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.België's zwarte kous
    Denemarken heeft deze week de pensioengerechtigde leeftijd opgetrokken tot 67 jaar. Later wordt dat 68 en voor brugpensioen 63. Dat werd beslist in akkoord met de Deense vakbonden. In Groot-Brittannië ligt de grens ook al op 68, iets wat Zweden reeds vroeger had beslist. In Duitsland wordt erover onderhandeld en in Frankrijk zijn er grote discussies over aan de gang. Dit alles, omdat men stilaan overal beseft, dat de vergrijzing van de bevolking tot grotere kosten voor pensionering en gezondheidszorgen zal leiden en men dat niet betaald zal krijgen als er niet meer jonge mensen bijkomen die daarvoor zouden moeten afdragen.
    Ook bij ons zijn er politici die al lang beseft hebben dat het zo niet verder kan. Toch zijn er nog steeds bedrijven waar medewerkers van amper iets meer dan 50 op brugpensioen worden gestuurd en is het percentage werkenden dat stopt op de wettelijke leeftijd (65) miniem. Toen hij nog minister was, had Johan Vande Lanotte echter dé oplossing: het zilverfonds. De bedoeling daarvan was fondsen te verzamelen uit o.a. privatiseringen en de verkoop van allerlei overheidslicenties. Het probleem is echter dat België nog steeds met een loodzware staatsschuld zit, gelijk aan ± 100% van het BNP. Dat maakt van het zilverfonds een broekzak-vestzak operatie. Men kan niet tegelijkertijd een enorme staatsschuld hebben én een spaarpotje, tenzij dat laatste "in het zwart" gebeurt, hetgeen een staat niet kán. Zo'n fonds kan pas werken als de staatsschuld zou zijn afgebouwd.
    Toch blijft men volharden in de boosheid. Gisteren verscheen er in de kranten weer een artikel over, waarin gezegd werd dat er écht geld zit in dat zilverfonds. Daar werd dan nog bij verteld, dat de federale regering voor het eerst uit haar begroting 616 miljoen euro in dat fonds zal moeten storten. Hoe dat gaat gebeuren is een hemelsgroot vraagteken. Er wordt nu al gesproken van een put in de begroting van 4,5 miljard!
    De aap komt uit de mouw als men verder leest. Het blijkt nl dat er voor de pensioenen uit het zilverfonds pas zal mogen geput worden van zodra de staatsschuld onder de 60% van het BNP zal dalen. Dat is dus zeker niet voor de nabije toekomst en misschien wel nooit.
    Zo fopt men Frederik.

    22-06-2006, 12:38 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    21-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De werkloosheidsval
    Het is geen spectaculair nieuws: onze bedrijven kennen op dit ogenblik een zekere expansie maar zitten daarbij met een groot probleem: ze vinden geen personeel (genoeg). Het volstaat de katern van "Vacature" van elk weekeind te lezen om steeds weer op dit probleem te stuiten. Ergens is het onbegrijpelijk, want het land zit nog steeds met honderduizende werklozen. Enkele frappante voorbeelden:
    - Aan de kust, waar men voor het hoogseizoen staat, vindt men bijna nergens voldoende personeel en dit voor alle mogelijk jobs, ook de meest simpele: werk in de keuken, opdienen, schoonmaken van de kamers. Terwijl dit fenomeen zich voordoet, vindt men aan dezelfde kust tijdens dezelfde maanden duizenden werklozen die ofwel geen zin hebben in werk ofwel iets buitenaf doen dat meer opbrengt (werklozensteun plus zwartwerk).
    - In de regio Zaventem zijn er ontelbare vacatures. De voornaamste reden waarom men die daar niet ingevuld krijgt is het feit dat de massa Brusselse werklozen (meer dan 20% van de "werkende" bevolking") er geen Nederlands kan of wil spreken. Het zou trouwens interessant zijn te vernemen hoeveel van die werklozen allochtoon zijn of van allochtone origine (we zullen het gegarandeerd nooit te weten komen!).
    - Het interim- en rekruteringsbureau Axis vindt geen financiële bedienden en boekhouders. Om er toch iets aan te doen, belooft het uitzendbedrijf nu allerlei cadeaus in de vorm van een gratis saunabezoek, een gastronomisch diner tot zelfs een weekeinde Parijs aan mensen die bij hen een job aannemen en het in die job x-aantal dagen uithouden. Straffer nog: wie zo'n nieuw personeel aanbrengt kan van dezelfde incentieven genieten.
    Nog niet zolang geleden stelde Bart Somers voor de werklozen meer steun te geven maar als tegenprestatie dan die steun na drie jaar af te schaffen. België blijkt nl het enige land in West-Europa te zijn waar men nog een (zij het meestal kleine) werklozensteun geniet tot aan de pensioenleeftijd. Dat voorstel werd meteen afgeschoten door vakbonden en linkse partijen, wat te verwachten was, maar toen ook Guy Verhofstadt zijn eigen partijvoorzitter liet vallen, werd de zaak verticaal geklasseerd. De reden, zei Verhofstadt, was dat het niet was opgenomen geweest in het regeerakkoord. Dit is natuurlijk larie, want bv de schoolpremie, die men dit jaar aan ieder kind zal geven, was dat evenmin. Die laatste is er alleen gekomen, nadat ook de VLD een cadeautje had gekregen in de vorm van een zgn "jobkorting", een verhoging van de forfaitaire beroepskosten waardoor de werknemers meer overhouden. Enfin, de bekende wafelijzerpolitiek.
    De wafelijzerpolitiek was iets wat vroeger bestond tussen Vlaanderen en Wallonië. Zij heeft het land enorm veel nodeloos geld doen verliezen. Nu is er al een tijdje dezelfde manier van werken tussen rood en blauw. Dat is even ongezond en kost ons ook veel geld. In het zicht van de verkiezingen blijkt dat nu echter helemaal geen probleem te zijn.

    21-06-2006, 11:28 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    20-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Electoraal schaduwboksen
    De eerstvolgende verkiezingen zijn voor de gemeenteraden en worden pas gehouden op 8 oktober. Door het feit dat er tussen nu en dan ook nog de lange zomervakantie en het politiek reces (wat feitelijk hetzelfde betekent) zitten én dat de federale verkiezingen acht maand later reeds plaats vinden, zit de verkiezingskoorts er al flink in, ook op federaal niveau. In dat licht moet men ook ministeriële beslissingen zien zoals zopas deze over het toekennen van een schoolpremie voor elk kind. Of men daar nu voor- of tegenstander van is, maakt weinig uit. Feit is dat men vandaag de dag wel cadeaus uitgeeft, maar niet met zekerheid weet hoeveel het zal worden. E.e.a. zal nl afhangen van het opmaken van de begroting voor volgend jaar, een obligate oefening die half juli zal plaatsvinden.
    Die begroting zal trouwens geen makkie worden. Nu reeds weet men dat er een gat is van ± 4,5 miljard en dat de wondermiddelen uit de tijd van de ti-ta-tovenaar uit Oostende zo stilaan zijn uitgeput. Begrotingsminister Van den Bossche mag dan even bewijzen dat ze meer kan dat bekvechten met journalisten van Knack, die zeggen dat ze in feite altijd een lichtgewicht geweest is. Van dat imago zal ze alleen maar vanaf geraken mits ervoor te zorgen dat ze dat gat in de begroting dicht krijgt zonder wondermiddelen.
    Het is trouwens opmerkelijk dat het nu voor één keer eens niet rommelt bij de VLD, maar bij de SP.a, waar Frank Vandenbroucke, in tegenstelling tot Freya, de schoolpremie geldverspilling vindt en zegt dat het geld beter in het (fictieve) zilverfonds van nonkel Johan zou gestort worden. Pensioenen dus en dat is dan weer het terrein van die andere SP.a-er Bruno Tobback, zoon van. Vandenbroucke zegt het geld beter te kunnen verdelen via de Vlaamse regering, waar hij dat veel "selectiever" zou doen (zeg maar: voor het overgrote deel aan de allochtonen). Of dat gekrakeel de socialisten gaat helpen, is een groot vraagteken, zeker nu in een zoveelste opiniepeiling (deze keer van VTM en de Libre Belgique) gebleken is dat de paarse partijen beiden verlies blijven lijden. Uit dezelfde enquête blijkt dat het Vlaams Belang nog 0,1% onder het kartel van CD&V/NV-A zit.
    Het ziet er niet goed uit voor de zelfverklaarde democraten!

    20-06-2006, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    19-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Journalistiek, een droomjob?
    In het voorjaar had ik een aanvaring met een journalist van Het Laatste Nieuws, naar aanleiding van een dispuut dat onze buurt hier had met de gemeente. Wíj mochten nl al enkele maanden niet meer op het grasplein tussen de huizen omdat dat pas was ingezaaid, maar er mocht wél een circus op gezet worden. Met de journalist, die daarover kwam informeren, had ik een ogenschijnlijk vrijblijvend gesprek. Toen hij vertrok, drukte ik hem op het hart de zaak niet op de spits te drijven daar deze circusvertoning hoe dan ook toch zou doorgaan. 's Anderendaags kon ik in de krant zien dat hij het tegenovergestelde had gedaan. Het was in de tijd van de discussie over dat speelplein in Wetteren en volgens Peter Verbruggen, de journalist in kwestie, was het bij ons in Kasterlee nog veel erger, iets wat volledig onwaar was, want wij hadden niets tegen kinderen, alleen tegen de manier van hoe we door de gemeente behandeld werden. Ik kreeg in Het Laatste Nieuws nog wel een recht van antwoord, maar sindsdien worden mijn lezersbrieven niet meer gepubliceerd. Hoe een groot blad klein kan zijn.
    Later besefte ik dat de journalist van de zaak een sensationele reportage had gemaakt, niet omdat het zo was, maar enkel en alleen omdat hij zijn artikel anders waarschijnlijk niet gepubliceerd had gekregen en hij er dus niets aan kon verdienen.
    Journalistiek blijkt nl een job te zijn die nog vele jonge mensen aantrekt, maar die mede daardoor niet erg lonend meer is. Volgens een erg ontluisterend artikel van Filip Michiels in "Vacature" van vorig weekeinde houdt de gemiddelde Vlaamse journalist het elf jaar uit in de media. De uitdrukking "journalistiek kan tot alles leiden" bestaat al langer, maar heeft de dag van vandaag vooral te maken met de verloning. In de eerste plaats is er een eerder beperkt aanbod op de Vlaamse redacties, wat maakt dat kandidaat-journalisten elkaar voor de voeten lopen en niet zelden bereid zijn onder de kosten te werken. Iets oudere collega's worden daardoor fel onder druk gezet en haken af van zodra ze daarvoor de kans krijgen, bv door in de politiek te stappen, zowel voor eigen rekening als voor derden (bv als kabinetsmedewerker ).
    Eén op de vier beroepsjournalisten is tegenwoordig zelfstandig. 40% van die freelancers hebben een netto inkomen van amper ± 1500 euro, 12% haalt de 1000 euro niet eens. Er bestaat zelfs geen CAO meer voor beroepsjournalisten. De meeste beginners krijgen een interim-contract aangeboden, een soort veredeld proefcontract. Ook mede daardoor is er weinig solidariteit onder elkaar.
    De les die we uit bovenstaande moeten onthouden is, dat we zéér voorzichtig moeten zijn als we met journalisten te maken krijgen. De kans dat ze met uw situatie serieus rekening houden is meer dan waarschijnlijk ondergeschikt aan hun eigen plannen. Ik heb in elk geval mijn lesje geleerd.

    19-06-2006, 14:03 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!