Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    09-07-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslim haat

    Na New-York, Istanbul en Madrid, was het nu de beurt aan Londen om kennis te maken met de moslim terreur. Men vraagt zich af wat die lui bezielt en hier en daar hoor we weer commentaren dat het allemaal zou te maken hebben met de armoede in de wereld. Niets is minder waar. De rijkste Staten in deze wereld, per inwoner gerekend, liggen in de moslim wereld: Saoedi Arabië en nog enkele Golfstaten, plus nog Maleisië en een paar andere petroleumborers. 16 van de 19 vliegtuigkapers bij de aanslag op de WTO torens in New York kwamen uit Saoedi Arabië. De armste moslim Staat ter wereld is Bangla Desh. Heeft men ooit al eens gehoord van terroristen uit dat land? Die mensen hebben andere zorgen dan onschuldige "heidenen" de dood in te jagen.
    Fortuin had gelijk toen hij zei dat de Islam een achterlijke godsdienst was. Men kan wel verwijzen naar onze Middeleeuwen en zeggen dat het toen hier niet veel beter was, dat klopt. Maar dan moet men er meteen aan toevoegen dat wij al enkele eeuwen uit die tijdsgeest gestapt zijn en wij, hier in Europa, zeker na de Franse revolutie - resoluut voor de verlichting gekozen hebben. In de meeste moslimlanden lijken de Middeleeuwen nog niet voorbij te zijn.
    De meeste moslims zijn geen terroristen, maar - jammer genoeg en dit werd al bevestigd door verslaggevers uit de eigen moslimwereld - zijn bijna alle terroristen tegenwoordig wel moslims. Ze willen in de eerste plaats dat hun godsdienst de wereld verovert en daartoe schijnen alle middelen gewettigd. Anderzijds is er de haat tegen het Westen omdat ze goed genoeg beseffen dat ook de gewone moslim die zich in dat Westen vestigt het verschil met hun achterlijke godsdienst te goed kan zien. In heel het Westen, maar ook in Japan en grote delen van de derde wereld is bv positie van de vrouw zodanig verbeterd dat ze bijna overal in die landen gelijke politieke en juridische rechten hebben, eigendom mogen bezitten en - officieel althans - op gelijke voet staan met de mannen. Perfect is het nog niet maar, in vergelijking met bv de moslimslanden van de harde lijn (Saoedi Arabië op kop) is er een wereld van verschil. En dan hebben we het nog niet gehad over de vrijheid van godsdienst die de moslims bij ons opeisen en in hun eigen landen niet toestaan.
    Wat het Westen moet doen is al die ingeweken moslim gemeenschappen veel meer en grondiger in de gaten houden. Ze kunnen niet genoeg gecontroleerd worden. Zelfs van zij die officieel afstand nemen van de criminelen, zijn we niet zeker dat ze er niet mee sympatiseren.
    En voor de rest doen zoals de flegmatieke Britten. Ons eigen leven leiden en ons niet laten doen door vreemde import van waar ook. Life goes on!

    09-07-2005, 11:43 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    08-07-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anciaux' olympisch stokpaardje
    De Olympische Zomerspelen voor 2012 zijn dus toegewezen aan Groot-Brittanië. Veel overschot was er niet, amper vier stemmen, maar daardoor krijgen de Britten het hele circus in huis. De spelen zijn één grote business geworden. Dat is zo begonnen sinds de spelen van Los Angeles en dat zal waarschijnlijk zo blijven. De tijd dat er alleen amateurs aan mochten meedoen, is voorbij en dat geldt feitelijk ook voor de inrichters. Zo'n spelen zijn een gelegenheid om desnoods een halve stad om te bouwen, betekent dus een hoop werkgelegenheid (in Londen spreekt men van 15.000 tijdelijke arbeidsplaatsen en een meeropbrengst van 3 miljard euro uit het toerisme) en zal ook daarna nog een tijdje blijven nazinderen. Of het inrichtende land er tenslotte iets aan zal overhouden, blijft een vraag waar niemand bij stil staat. Als puntje bij paaltje komt zal Jan met de pet de schulden via zijn belastingsbijdrage wel bijbetalen.
    Zoals ik al suggereerde zijn de spelen alleen nog doenbaar voor grote landen met grote steden. Het idee van Bart Somers, toen hij mocht invallen als minister president van de Vlaamse deelregering, mag dus eigenlijk begraven worden, hoe utopisch het ook toen reeds was. Vlaanderen zelf kan nl zijn kandidatuur niet stellen, het moet door een stad gebeuren en dat zou in Vlaanderen dan ... Brussel moeten zijn, datzelfde Brussel dat Vlaanderen zijn eigen luchthaven nog niet gunt en het nog liefst van al zou willen uitspuwen. Een tweede reden waarom het feest in 2016 niet zal doorgaan is, omdat er nooit tweemaal na elkaar Olympische Spelen gehouden kunnen worden in hetzelfde werelddeel.
    Bert Anciaux, minister van sport tijdens de "regeerperiode" van Somers en ook nu op dezelfde stek, is echter iemand die leeft van dromen en die zijn dromen zomaar niet opgeeft. Bertje heeft dan nu al voorgesteld, dat Vlaanderen zijn kandidatuur maar moet stellen voor de spelen van 2020. "Veel beloven en weinig geven"...
    Waar is men mee bezig? Heeft Bertje niets anders te doen dan Don Quichote te spelen? Wie ligt nu wakker van 2020?
    Er is trouwens nog een andere reden waarom Vlaanderen geen kans maakt. Op het Olympisch niveau stelt ons landje niets voor: een paar goede ééndags coureurs, voor het ogenblik goede tennissters en dan hebben we zo ongeveer gehad (biljarters en motocrossers doen niet mee). Als Anciaux dan toch persé de mensen wil warm houden voor de Olympische vlam, kan hij als minister van sport, misschien beter eens werk maken van zijn verantwoordelijkheden en zorgen dat de sport in Vlaanderen wat beter en wat universeler wordt. Dat zal meer vragen dan wat dromen.

    08-07-2005, 11:01 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    07-07-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De multiculturele censuur
    Het is al langer geweten dat bij criminele feiten de namen van de daders bijna alleen nog vermeld worden als het autochtonen zijn. Zijn het allochtonen, dan heeft men het dooreengenomen over "jongeren" of "een man uit ..." of een "Belg", waarbij men in het eerste geval er vergif op kan nemen dat het allochtonen zijn en in de twee andere gevallen is de kans minstens fifty fifty. Dat is zo in alle media, zowel radio, TV als kranten. Het zijn al moedige redacteurs die de voornamen van criminelen publiceren, waaruit men iets wijzer kan worden over de afkomst ervan.
    Een erg sterk staaltje perscensuur hebben we zopas meegemaakt tijdens het wereldkampioenschap voor jongeren (-20) in Nederland. Eén van de halve finales was die van Marokko tegen Argentinië en die greep plaats in het Limburgse Kerkrade, in het parkstad Limburg stadion, zeg maar de thuisbasis van Roda J.C.
    Reeds van vóór de match begon, had de plaatselijke politie reeds meer dan de handen vol om de (meestal) Marokkaanse supporters onder controle te houden. Toen Marokko op een gegeven moment een derde doelpunt incasseerde en het titeldebat mocht vergeten, brak pas de hel los. Het veld werd bestormd en er werd gegooid met flessen, stenen en stoeltjes die waren uitgebroken. Van die zitjes sneuvelden er bij de duizend en dat was nog maar het begin.
    Buiten het stadion ging de veldslag verder. Sanitaire voorzieningen werden vernield, stewards mishandeld en beroofd, een geldkist gestolen. Enkele tankstations werden geplunderd en vernield, de politie, ook die te paard, werd met stenen bekogeld, geparkeerde auto' werden beschadigd en in heel wat gevallen ingebroken. Er werd zelfs met auto's op de politie ingereden. 25 "jongeren" werden aangehouden en het mocht al een wonder heten dat er, na uren geweld, geen zwaargewonden vielen.
    Deze voetbalrellen waren de zwaarste die men de voorbije jaren in Nederland had meegemaakt (en daar zijn ze wat gewend!). In onze media kon men daarover niets, maar dan ook niets vernemen, met uitzondering dan van 't Pallieterke, een weekblad dat niet voor niets door de politiek correcten wordt doodgezwegen.
    Stel eens voor dat de rellen maar half zo erg waren geweest, maar veroorzaakt waren door auchtochtonen, erger nog, door "extreem rechtsgezinden". De wereld zou te klein geweest zijn.
    En dat maar janken dat slechts 15% van de Vlamingen nog vertrouwen heeft in de eigen pers. Eigenlijk is 15 nog een hoog getal.

    07-07-2005, 17:20 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    06-07-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwerpen, de Vlaamse motor
    Vandaag, 6 juli 2005, is het Antwerpse Deurganckdonck officieel geopend. Dat gebeurde, nadat gisteren een eerste containerschip het nieuwe dok binnenvoer. Eens het dok volledig functioneel zal zijn, zal de containercapaciteit van de haven gewoon verdubbelen. Een groot pluspunt voor dit dok is, dat de schepen erin kunnen zonder langs sluizen te moeten passeren. Buiten de tijdwinst, zouden er in de toekomst ook geen problemen meer mogen zijn met stakingen van twee of drie sluiswachters die de haven in het verleden konden gijzelen, iets wat, jammer genoeg, meer dan eens gebeurd is.
    Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad alvorens het Deurganckdok kon worden afgewerkt. Protesten van milieu bewegingen en enkele "die hards" uit het veroordeelde dorpje Doel hielden de werken een tijdje tegen maar moesten tenslotte inbinden doordat de Vlaamse deelregering ze met een nieuw decreet de mond kon snoeren. Er valt natuurlijk iets te zeggen tégen zo'n dok en vóór het behoud van  natuurgebied, maar persoonlijk denk ik dat het beter is één bepaalde zone gevoelig uit te breiden dan allerlei industriegebieden versnipperd in het land te gaan inplanten. Voor de werkgelegenheid betekent dit enkel dat de werknemers zich verder zullen moeten verplaatsen, iets waar Vlamingen (en de meeste Europeanen) een hekel aan hebben, maar waar ze in de toekomst toch zullen mee moeten leren leven.
    De man achter de verwezenlijking van o.m. het nieuwe dok is grote havenbaas Eddy Bruyninckx die zich, samen met havenschepen Leo Delwaide, al 13 jaar inzet voor het uitbouwen van de Antwerpse haven en dit met groot succes. Om het te vieren kreeg Bruyninckx op 1 juli in Antwerpen het Gulden Spoor voor Vlaamse Economische Uitstraling. Dit gebeurde in het "Letterenhuis" aan de Minderbroedersstraat in Antwerpen ter gelegenheid van de start van de 11 daagse vieringen die de Vlaams nationale feestdag van 11 juli voorafgaan. Zeker met de uitbreiding van het Deurganckdok was er niemand die deze prijs meer verdiende. De jaarlijkse toegevoegde waarde van de Antwerpse haven bedroeg in 2004 liefst 7,5 miljard euro en zou nog gevoelig kunnen stijgen. Datzelfde jaar werden er 6 miljoen containers verhandeld tegen bv 1,8 miljoen in 1992.
    Bij de huldiging van Bruyninckx waren Vlaamsgezinden aanwezig van alle strekkingen, met uitzondering van de groenen en de socialisten. Het woord "Vlaams" is genoeg om deze nestvervuilers te laten afhaken. Bij de afhandeling van de vreemdelingenstemwet en het dossier Brussel/Halle-Vilvoorde hebben ze Vlaanderen in de steek gelaten. Voor zover mij bekend was zelfs de burgemeester, Patrick Janssen er niet. En ik die dacht dat men burgemeester moet zijn voor álle burgers. Iemand die tijd en publiciteit uittrekt om sport- en zangvedetten op rust te huldigen, geeft niet aanwezig op de hulde aan een man die, samen met zijn havenbedrijf, de grootste economische motor van onze regio welvarend houdt. Janssen laat daarmee duidelijk zien een man te zijn van het verleden, niet van de toekomst. Het zou hem bij de volgende bollekenskermis wel eens duur te staan kunnen komen.

    06-07-2005, 13:01 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    05-07-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerst met vakantie!
    Dat het met onze economie niet goed gaat, is een open deur intrappen. Ze groeit niet meer sinds begin van dit jaar en niemand is er gerust in dat het gaat beteren. Men zegt wel dat het er in de tweede helft van dit jaar beter zal uitzien, maar niemand kan zeggen waarop men zich dan baseert.
    Wat we in de tweede helft van dit jaar wél krijgen, is een "hete" herfst. Dit is al met zoveel woorden verklaard door allerlei instanties, niet in het minst door de leiding van het ACV. Het gaat in de eerste plaats om de plannen omtrent de eindeloopbaan discussies, die zijn uitgelekt, maar anderzijds ook om een hele serie problemen die gerezen zijn o.w.v. het niet bereiken van een nationale CAO einde vorig jaar. Sinds die tijd is er eigenlijk niets definitiefs meer gebeurd en dat zal ook niet meer deze zomer. Want, het mag dan ook al zo slecht gaan in dit landje, eerst gaat iedereen met vakantie, zowel politiekers als vakbondsmensen en daar de eerste kategorie pas in oktober terug effectief gaat "werken", zal er tot dan helemaal niets meer gebeuren.
    Ondertussen in de loonkosten handicap met Duitsland en Nederland gestegen tot 11% (vergeet China!) en is de Belgische economie dus een stuk duurder en minder concurrentieel geworden. Het Verbond van Kristelijke werkgevers (VKW) heeft al berekend dat wij, mede daarom, sinds 1990 liefst zo'n 300.000 jobs hebben verloren.
    Waar maken wij ons feitelijk druk over, als de beleidsverantwoordelijken in dit land bijna drie maanden vakantie nemen, ongeacht de toestand waarin de staat zich bevindt? Eigenlijk is dit absoluut onverantwoord, ook vanwege de vakbonden. Als men er nl van uit gaat dat vakantie zoveel belangrijker is dan werken, dan is het ook logisch dat weinig mensen denken dat er hier problemen zouden kunnen zijn.
    Fiscaal specialist Carl Devlies (CD&V) heeft ondertussen uitgerekend, dat de Staatsschuld sinds 1999 zo ongeveer 18 miljard euro hoger ligt dan wat ons door de regering was verteld. Vergetelheidje, blijkt, van Didier Reynders (weer hij!), die o.m. de overgenomen schulden van de NMBS en de bouwonderneling Alesh er niet had bijgeteld, samen goed voor bijna 9 miljard euro!
    Een Staat kan nooit failliet gaan en dat is maar goed ook, want als we de club die nu aan de macht is, zijn gangetje laat gaan, dan zou dat bij een normaal bedrijf betekenen dat men de boeken mocht sluiten...

    05-07-2005, 14:36 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    04-07-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De slag om Zaventem
    Met de uitnodiging van minister Landuyt aan werkgevers en werknemers om ook naar de rechter te stappen i.v.m. de gerechtszaken rond de nationale luchthaven, is de slag om Zaventem in een nieuwe fase getreden. Landuyt heeft hiermee een goede zet gedaan en dat was meer dan nodig. Nogal wat Vlamingen vonden immers dat de minister de laatste tijd flink met zijn voeten liet spelen door de veredelde gemeenteraad van wat men het Brussels Gewest noemt in het algemeen en van de francofone drukkingsgroepen in het bijzonder. Het is duidelijk dat het de franstaligen, die  het in Brussel voor het zeggen hebben en tegelijkertijd de Walen ermee gijzelen, er alleen om te doen is Vlaanderen één van zijn groeipolen af te pakken. Van Didier Reynders, de minister van Financiën die de wereld ons benijdt, kregen we al te horen dat een deel van traffiek op Zaventem maar moest worden overgenomen door de andere regionale luchthavens. Hij noemde er wel Oostende bij, maar zijn gedachten gingen gegarandeerd zeker in de eerste plaats naar Charleroi en Luik, waar de lokale luchthavens nu al worden uitgebreid.
    Vanwege het ACV, de christelijke vakbond, was er meteen een reactie van Lode Verschingel, die beloofde dat het ook in Zaventem een hete herfst zou worden en dat het ACV, na het debacle van DHL, zich geen tweede ramp op Zaventem kon veroorloven. Meer concreet zei hij, dat hij - bij verder in gebreke blijven van de overheden - er ernstig aan dacht Zaventem in de herfst plat te leggen. En dat is dan meteen de verkeerde strategie.
    Zaventem plat leggen is nl juist dat wat de francofonen hebben willen. Zaventem moet open blijven en functioneren. Het ACV kiest de verkeerde vijand. Als er iets dient plat gelegd te worden, dan is het Brussel zelf, dat verwend stuk waterhoofd waar Beulemansen van allerlei slag denken de dag van vandaag Baas Ganzendonk te kunnen blijven spelen. Blokkeer de spoorlijnen tussen Brussel Noord en Zuid, blokkeer de Brusselse ring op een paar plaatsen en niemand kan Brussel nog in of uit. Een makkie voor de grootste vakbond van het land en in dit geval nog eens een positieve bijdage tot het behoud van de werkgelegenheid.
    Na de nederlagen in de zaken DHL en B/HV kan Vlaanderen niet dulden dat het een derde keer in de regio Brussel vernederd wordt. Tegenover dat Brussels Gewest moet dan ook veel kordater worden opgetreden. Dat is niet zo moeilijk als men denkt. Het volstaat hier of daar een geldkraan dicht te draaien en Brussel zit op zijn tandvlees. Vergeten we trouwens niet, dat de luchthaven van Zaventem ook onontbeerlijk is voor Brussel zelf. Of denkt men daar, dat Vlaanderen de gemiste inkomsten bij een sluiting ook nog eens extra zal vergoeden? In dit land weet men nooit, maar zó gek is mijns inziens zelfs de meest belgicistische Vlaming niet.

    04-07-2005, 15:21 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!