NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Strijden eeuwig
Inhoud blog
 • Divided Kingdom
 • Intermezzo italiano
 • De opmars van de onafhankelijken
 • Klima und kein Ende
 • De alternatieve democratie
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  29-11-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The failed state

   

   

     Groene Meyrem Almaci vindt dat België een failed state aan het worden is. Voor één keer ben ik het eens met de spraakwaterval, alleen komt ze er wat laat achter. Voor de meeste Vlaamsgezinden is België al een failed state sinds 1830. Dat Almaci dat niet aanvoelt is waarschijnlijk het gevolg van haar Turkse roots (ze heeft de dubbele nationaliteit), zoals dat ook het geval is met haar partijgenoot ‘Charly’ Calvo, die zijn wortels in Catalonië heeft, uitgerekend de regio die het verst staat om straks onafhankelijk te kunnen worden van het unitaire Spanje. Feitelijk hebben we in dit land (en in zijn nationale voetbalploeg) nu al vier nationaliteiten: Vlamingen, Walen, Duitstalige Oostkantonners en Belgen.

     Aanleiding tot de uitspraak van Almaci was het onvermogen van dit land om tot een intern klimaatakkoord te komen om daarmee naar de internationale klimaatconferentie in Parijs te gaan, conferentie die nu maandag van start gaat. Trouwens, akkoord of geen akkoord, de Belgische delegatie zal daar zo’n 150 man bevatten, aangevoerd door onze eerste Charel en zes (6!) andere ministers, waarbij dit land nog eens duidelijk laat zien dat het inderdaad een failed state is. De aanslagen in Parijs (vanuit Molenbeek), de vroegere dioxinecrisis, Agusta, de 451 dagen om één van de zes regeringen gevormd te krijgen, de zaak Dutroux en nog wat andere slippers maken van België de risee van Europa. En dan zou men hier willen dat de E.U.-zetel in Straatsburg wordt opgegeven ten voordele van Brussel. Het zou beter andersom zijn.

     Alsof het allemaal nog niet erg genoeg is, blijkt nl dat er al een Belgisch klimaatakkoord was. Alleen was dat, naar slechte Belgische gewoonte, weer eens op de kap van de Vlamingen, die nog maar eens de betalende partij zouden worden. Dit eerste akkoord, waarover bijna zes jaar onderhandeld werd, zou nl neerkomen op een zoveelste transfer van Vlaanderen naar Wallonië, omdat de Waalse regering haar overschotten hernieuwbare energie (o.a. van de waterkrachtcentrale van Coo) zou verkopen aan de federale regering, waarbij de Vlamingen dan een tweede keer mogen (bij)betalen. Dat dit alles kon gebeuren met medewerking van Vlaams minister Schauvliegje, maakte de zaak alleen maar erger. Gelukkig stak de N-VA daar nog tijdig een stokje voor. Dan beter geen akkoord en desnoods België nog maar eens in zijn blootje zetten voor de internationale gemeenschap, inderdaad als een failed state.

   

   

  29-11-2015, 00:11 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (3)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (29 Stemmen)
  28-11-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wir haben es gewusst, ja

   

   

     In een rapport dat nu plots boven water komt, haalt het comité P, de waakhond van de politiediensten, vernietigend uit naar de politiewerking van Molenbeek. Volgens de woordvoerder van de politiezone Brussel-West, waartoe ook Molenbeek behoort, gaat het om een analyse van de periode van april 2012 tot mei 2013. En daar komen ze nu mee af, wanneer we al bijna in 2016 zijn! Stel eens voor dat ze dat eerder hadden gedaan, bv vóór het bloedbad bij Charlie Hebdo, of toch zeker vóór dat in de Bataclan. Een doorgedreven huiszoekingsactie had misschien veel kunnen voorkomen. In dat opzicht is het talmen van dat comité zelfs misdadig te noemen. Zijn daarvoor misschien geen sancties of straffen voorzien, of staan ze daar boven de wet?

     Dat het in Molenbeek fout liep, wist bijna iedereen die ermee te maken had. Dat was ook al zo bij Charlie Hebdo en daarna in Verviers. Van de goede voornemens die toen gemaakt werden is niet veel in huis gekomen. Het resultaat is er naar. Het feit dat de politie schrik had om in Molenbeek doortastend op te treden wordt daarmee alleen maar bevestigd. In Molenbeek zijn er al onlusten sinds 2005. Ikzelf schreef er al enkele blogs over, de eerste zelfs al op 19.09.2009 (‘Het Rijk van Flup Moustache’), waarin ik o.m. schreef dat de allochtonen toen al in Molenbeek in de meerderheid waren en de moslims de meerderheid van de allochtonen uitmaakten. Moureaux had hun stemmen nodig om herkozen te worden en legde ze geen strobreed in de weg. Hij had er de bijnaam ‘El Hadj’ (de leider). Agenten die daar toen een kogelvrije vest wilden, moesten die zelf betalen. Tijdens de ramadan mochten ze ook niet op straat eten, drinken of zelfs maar kauwen om geen aanstoot tot rellen te geven aan de plaatselijke moslimbevolking. De radiocommunicatie bij de politie verliep in het Nederlands, omdat men wist dat 90% van de inwoners die taal niet verstond (lijkt zo’n beetje op wat de Amerikanen deden tijdens WO II, die toen indianentalen gebruikten!).

     Kortom, het kan zijn dat het er nu in Molenbeek wat rustiger aan toe gaat, maar dat is alleen het gevolg van het massale optreden van leger en politie. Er zal daar meer nodig zijn dan zich blind staren op lagere veiligheidsniveaus. In mijn blog van 19.09.2009 schreef ik letterlijk: ‘de vroegere, huidige en gegarandeerd ook toekomstige problemen in Molenbeek zijn grotendeels het gevolg van de politiek van Flup Moustache. Wie wind zaait, zal storm oogsten’. Wat inderdaad ondertussen gebeurd is…

   

  28-11-2015, 00:11 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (5)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (34 Stemmen)
  27-11-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politiek abracadabra

   

   

   

     Opeens wordt in Brussel het terreurniveau van 4 op 3 gebracht, waardoor het leven weer grotendeels normaal kan verlopen, zij het wel mét de nodige beveiliging. Waarom dat gisteren ineens weer kon en de dagen ervoor niet, werd tot nu toe nergens serieus uitgelegd, daarom zal ik het maar doen. De veiligheidsdiensten hebben waarschijnlijk mijn blog van gisteren gelezen en willen niet langer door mij belachelijk gemaakt worden!

     Alle gekheid op een stokje, het werd tijd dat men er mee ophield, zelfs al kan er altijd ergens nog wel iets gebeuren. Men kan ook waakzaam zijn zonder de mensen daarvoor continu de schrik op het lijf te jagen.

     Ondertussen heeft Manuel from Barcelona, ook wel eens Valls genoemd, zich de verontwaardiging van de politiekcorrecte wereld op de hals gehaald door in een interview met buitenlandse journalisten de vluchtelingenproblematiek en het terrorisme in één adem te vernoemen en op te roepen niet langer massaal vluchtelingen op te vangen. Twee terroristen die bij de aanslag in Parijs betrokken waren, waren meer dan waarschijnlijk met de vluchtelingenstroom via Griekenland de E.U. binnen geraakt en het zou wel eens het topje van de ijsberg kunnen zijn. De Franse premier staat met die mening trouwens niet alleen. Zelfs het invloedrijke economische magazine ‘The Economist’ schreef in het nummer van 14/11: ‘Je Suis Charlie ging over de vrijheid van meningsuiting, nu is het onderwerp van debat de immigratie’.

     Men kan hier in Europa niet het hele veiligheidsapparaat continu in staat van paraatheid houden en tegelijkertijd de met duizenden hier binnenkomende vluchtelingen ongecontroleerd hun gang laten doen. Zelfs Frau Merkel schafft es straks niet meer.

     Ondertussen is het haarke pluk tussen tsaar Poetin en sultan Erdogan, die van elkaar excuses eisen over wat er daar allemaal in en rond Syrië fout loopt na het neerschieten van de Russische Sukhoi SU-24 gevechtsbommenwerper door een Turkse F16. Het lijkt er wel op dat men de Syrische heksenketel nog niet ingewikkeld genoeg vindt. Bij IS lachen ze zich een breuk…

   

  27-11-2015, 00:13 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (1)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (27 Stemmen)
  26-11-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niveau ?

   

   

     Het lijkt er hoe langer hoe meer op dat heel dat terreurniveau 4 een bezigheidstherapie aan het worden is. Bijna alle nieuws erover is in de voorwaardelijke wijs en het enige belangrijke feit van de laatste vijf dagen – het ontdekken van de chauffeur die de hoofdvoortvluchtige naar Parijs bracht – komt dan nog op conto van de Fransen, die hem ontdekt hebben via een camera bij het servicestation van Ressons op de Franse A1.

     Er zou zondag een aanslag verijdeld zijn, maar niemand kan er iets zinnigs over vertellen tenzij het grijsgedraaide plaatje over dat niveau 4. De chauffeurs van De Lijn die naar Brussel rijden krijgen bibbergeld. Ook dat is niets nieuws. Leraren van buiten Brussel die in bepaalde risicowijken van de hoofdstad willen onderwijzen, krijgen dat al járen. Brussel was al een risicostad, nu zijn er ook al risicomatchen die gespeeld worden zonder toeschouwers.

     Maar er is beterschap op komst. Flup de laatste heeft zijn koninklijke ambtsgenoot uit Marokko om hulp gevraagd. De Marokkaanse staatsveiligheid bestaat nl uit een binnenlandse en een buitenlandse afdeling en die laatste zou – volgens VRT en VTM – alle Marokkanen in het buitenland goed in het oog houden. Als dat zo is, dan moeten die toch nattigheid gevoeld hebben vóór 12 november en tijdig alarm hebben kunnen slaan? Dat dat niet gebeurd is, komt doordat die diensten hier de Marokkanen in ’t oog houden die een gevaar kunnen zijn voor de eigen interne Marokkaanse veiligheid, niet de Belgische. André Jacob, 20 jaar hoofd van de sectie staatsveiligheid m.b.t. het moslimextremisme, ondertussen gepensioneerd, weet daarover te vertellen dat de Marokkaanse staatsveiligheid in zijn tijd meer bronnen (zeg maar meer postjes) had, maar die van ons beter was.

     Als het dan toch perse niveau 4 moet blijven, terwijl verder alles weer normaal zou moeten gaan draaien, hou dan politie en leger op post, maar stop er a.u.b. mee over en alles en nog wat geheimzinnig te doen, waardoor men alleen maar paniek zaait. Het moet in dit land, Brussel inbegrepen, weer business as usual worden, met of zonder dat niveau 4.

     Tenslotte nog dit: terwijl het in Brussel alle hens aan dek is, moeten ze in de Rand maar zelf zien hoe ze hun problemen opgelost krijgen, liefst zonder politie, want die hebben ze nodig in de hoofdstad. Maar ja, in de Rand hebben ze ook ‘maar’ niveau 3, hé!*

   

  * Van de Rand gesproken, wie het Komitee der Randgemeenten wil steunen en het nieuwsbulletin van ‘De Zes’ wil ontvangen, kan dat met een bijdrage van 5 euro of een steunbijdrage vanaf 13 euro op IBAN rekening BE 82 4366 2473 9168 / BIC nr KREDBEBB, waarbij men het laatste nieuws krijgt over bv de acties omtrent het nationaal stadion, de zaak Linkebeek e.d.

   

  26-11-2015, 00:10 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (1)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (24 Stemmen)
  25-11-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Strategoïsme

   

   

   

     Het neerhalen van een Russische gevechtsbommenwerper door een Turkse F16 toont nog maar eens aan wat voor heksenketel Syrië is geworden. Terwijl zowat iedereen het erover eens is, dat IS niet kan verslagen worden zonder grondtroepen, blijft men daar maar bombarderen dat het een lieve lust is en lopen de zgz geallieerden elkaar in de weg in het Syrische luchtruim. Ik blijf me dan ook verbazen dat men de Iraakse optie nog steeds niet eens onder ogen wil nemen. Als men IS eerst uit Irak wil verdrijven, hoeft men even geen rekening te houden met Assad en zijn supporters (Rusland, Hezbollah en Iran) en riskeert men ook niet de verkeerde vijand te bombarderen, zoals nu vooral door de Russen in Syrië gebeurt. Daar speelt het dus voorlopig geen rol of men vóór of tegen Assad is en te weten wie er tegen wie vecht, zoals nu in Syrië. IS is in Irak de enige echte vijand en het enige grondgebied dat het kalifaat daar nog in handen heeft, is de stad Mosoul en omgeving. Komt daar nog bij dat de regio van Mosoul grenst aan het Iraakse Koerdistan waardoor de Koerden, de enigen die over valabele grondtroepen beschikken, daar wél overtuigd kunnen worden mee te doen. Ook zij hebben er nl alle belang bij straks geen grens meer te hebben met een moorddadige regime zoals dat van IS.

     Een overwinning van de internationale geallieerden in Irak zou hun troepen kunnen motiveren om daarna gezamenlijk IS aan te pakken in Syrië. Dat is althans mijn bescheiden mening, al heb ik het in mijn (verplichte) militaire dienst destijds ook niet verder gebracht dan tankcommandant (wachtmeester IIde Lansiers/Patton tanks, de voorlopers van de Leopards).

   

  25-11-2015, 00:12 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (3)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (26 Stemmen)
  24-11-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terreursprokkels (3)

   

   

     Het wordt zo stilaan eentonig te worden, zo van dat déjà vu: na de Fransman Hollande en de Amerikaan Obama heeft nu ook de Britse Cameron beslist Syrië te gaan bombarderen. Om het met een variante op het bekende thema te zeggen: ‘Hoe meer bommen, hoe groter kerkhof’, of op een oude BRT-slogan: ‘U bombardeert toch ook?’. Wetende dat juist die manier van zgz oorlogsvoeren tegen de IS onstaat al een jaar niets heeft uitgehaald. Wie staat er nog niet op het lijstje? Kan er nog iemand bij?

     Wie zich van de terreurdreiging en de maatregelen van Michel & Co niets aantrekt, is het Waalse ABVV. Ondanks eerdere verklaringen gaat de Waalse tak van de socialistisch vakbond toch door met de geplande acties in Wallonië. Zie je al een terrorist, die maar enig benul heeft van dit land, zich opblazen midden een stakerspiket? Feitelijk hebben de terroristen en de Waalse stakers eenzelfde doel: het land ontredderen door ervoor te zorgen dat het economisch leven stilvalt. Wie ligt er nog wakker van stakingen in een landgedeelte waar dat wel bij de eigen folklore lijkt te horen. ‘Als ge niets te doen hebt, doe het dan niet hier’ is niet aan onze zuiderburen besteed.

    

  24-11-2015, 00:09 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (1)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (32 Stemmen)
  23-11-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Barack will fix it!

   

   

   

     Na Hollande, die IS de oorlog verklaarde, spreekt nu ook Obama nog eens krijgstaal. Hij gaat IS vernietigen, zegt hij, noch min noch meer. Vraag is maar wat we daarvan moeten geloven, want het is niet de eerste keer dat hij tijdens de Syrische burgeroorlog stoere taal spreekt. Denk maar toen hij, na beschuldigingen van chemische oorlogsvoering, zei een streep te zullen trekken tot waar het Syrische regime mocht gaan, anders… Nog iets van gehoord?

     De grootmachten Amerika en Rusland zullen eerst overeen moeten komen en, alhoewel er serieus gepraat wordt, zijn we nog zover niet. Wat we ondertussen wel weten is dat het vernietigen van IS nooit zal lukken zonder grondtroepen en daar knelt het schoentje. De enige die voorlopig in dat plaatje passen zijn de Koerden, maar die zijn niet bereid ver buiten hun eigen territorium te gaan vechten en ze willen ook meer garanties of tenminste een grote graad van autonomie om niet te zeggen onafhankelijkheid, iets dat niemand bereid lijkt te zullen geven.
     Wie is er nog allemaal geïnteresseerd? Frankrijk dus, Iran, Turkije, misschien e.o.a. Golfstaat. Krijg die allemaal maar op één lijn, met de verschillende belangen die ze hebben in de regio. En dan hebben we het nog niet gehad over Saoedi Arabië, dat zeker geen grondtroepen zal sturen. Het rijke petroleumland vecht zelf al maanden een soort oorlog met sjiïetische opstandelingen uit in Jemen, maar ook alleen via luchtaanvallen, die blijkbaar niets opbrengen, net zoals die van de  zgz internationale coalitie tegen IS.

     Tenslotte blijft het verre van zeker dat het opdoeken van dat IS-kalifaat een einde zal maken aan de terreurdreiging buiten het Midden-Oosten. In Europa is er al 70 jaar geen oorlog meer, als we even ex-Joegoslavië buiten beschouwing laten, maar buiten het oude continent lijkt de oorlog terug van nooit weggeweest en ziet het er steeds meer naar uit dat men dood en vernieling aan het uitvoeren is naar hier.

  23-11-2015, 00:17 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (2)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (30 Stemmen)
  Archief per week
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 03/04-09/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 23/01-29/01 2006
 • 16/01-22/01 2006
 • 09/01-15/01 2006
 • 02/01-08/01 2006
 • 26/12-01/01 2006
 • 19/12-25/12 2005
 • 12/12-18/12 2005
 • 05/12-11/12 2005
 • 28/11-04/12 2005
 • 21/11-27/11 2005
 • 14/11-20/11 2005
 • 07/11-13/11 2005
 • 31/10-06/11 2005
 • 24/10-30/10 2005
 • 17/10-23/10 2005
 • 10/10-16/10 2005
 • 03/10-09/10 2005
 • 26/09-02/10 2005
 • 19/09-25/09 2005
 • 12/09-18/09 2005
 • 05/09-11/09 2005
 • 29/08-04/09 2005
 • 22/08-28/08 2005
 • 15/08-21/08 2005
 • 08/08-14/08 2005
 • 01/08-07/08 2005
 • 25/07-31/07 2005
 • 18/07-24/07 2005
 • 11/07-17/07 2005
 • 04/07-10/07 2005
 • 27/06-03/07 2005
 • 20/06-26/06 2005
 • 13/06-19/06 2005
 • 06/06-12/06 2005
 • 30/05-05/06 2005
 • 23/05-29/05 2005
 • 16/05-22/05 2005
 • 09/05-15/05 2005
 • 25/04-01/05 2005
 • 18/04-24/04 2005
 • 11/04-17/04 2005

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!