Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    02-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De volgende wereldbrand (3)

    Iran houdt de wereld bezig. Als men onze media volgt, zou men dat niet zeggen, want die hebben het te druk met prins Philippe, de zeehondjes, big brother e.d. maar in de grote landen volgt men de evolutie aan de Perzische Golf wél aandachtig en dat is maar goed ook.
    Nu ook Rusland en China zijn bijgedraaid en akkoord gaan om de zaak van de Iraanse uraniumverrijking, die tot een maken van een atoombom kan leiden, voor de veiligheidsraad te brengen, blijft Iran van zich afbijten. Gisteren geraakte zo bekend dat het land over een niet detectbare raket zou beschikken waarmee het doelen over het hele Midden Oosten zou kunnen bereiken. Het kan allemaal bluf zijn (er waren gelijktijdig ook grote manoeuvers in de Golf), maar toch doet men er best aan die evolutie nauwkeurig te blijven volgen, iets wat Amerikanen en Israëli zeker doen.
    Het gaat tussen de U.S.A. en Iran trouwens niet alleen meer over die uraniumverrijking. Iran wil ook met een eigen oliebeurs beginnen op het eiland Kish. De bedoeling zou zijn dat die beurs niet met dollars maar met euro's zou werken en op die manier een wig zou drijven tussen Amerika en Europa. Normaal had die beurs op 20 maart moeten worden opgestart, maar dat is voorlopig niet gebeurd. De reden daarvoor is waarschijnlijk dat de Iraniërs de kracht van de dollar als globale reservemunt hebben onderschat en deze van de euro overschat. De euro is (nog) niet rijp om als reservemunt te kunnen fungeren, zo simpel is dat. Bovendien zijn de meeste landen, ook moslimlanden, niet bereid om de monitaire wereldorde te gaan verstoren. Het massaal verkopen van dollars wereldwijd zou voor een serieuze devaluatie kunnen zorgen waardoor bij heel wat landen het water aan de mond zou komen te staan. Het geluk van het Westen is, dat Iran in de moslimwereld weinig vrienden telt. Niet voor niets lekte vorige week uit dat ook Saoedi Arabië aan een atoombom zou werken. Dat nieuws is niet alleen slecht nieuws voor het Westen, ook voor Iran, als was het maar als afschrikargument. Het soennitische Saoedi Arabië is als de dood voor het sjiitische Iran.
    Al bij al ziet het er niet goed uit daar in het Midden Oosten en de vraag is alleen in hoever het Westen daaronder te lijden gaat krijgen. Lichtpuntje in dit hele gebeuren is, dat de U.S.A. en Iran op dit ogenblik wel met elkaar praten, al is het alleen maar over het probleem Irak. De Amerikaanse onderhandelaar heet Zalmay Khalilzad. Hij is de huidige Amerikaanse ambassadeur in Afghanistan, het land waarin hij geboren werd. Mede als gevolg daarvan spreekt hij enkele van de plaatselijke talen, waardoor hij in zijn gesprekken met de Iraanse leiders geen tolk nodig heeft. Op hem rust de hoop dat er via zijn gesprekken een soort van dooi in de betrekkingen komt, waardoor de lont uit het kruitvat zou geraken...
    Inch Allah!

    02-04-2006, 19:58 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    01-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw probleem voor Wallonië
    In Wallonië zitten ze met een nieuw probleem: ze willen daar dat de volgende Belgische eerste minister een Franstalige moet zijn. Het is al geleden van 1973 dat het nog het geval was (met de ééntalige Leburton). Met Di Rupo zou men daar nu een valabele kandidaat hebben. Als randbemerking wordt erbij aangestipt dat Wallonië ook geen problemen had met de aanstelling van Dehaene en Martens.
    Hét Waals probleem in deze discussie is dat Rudy Demotte, de morele winnaar van de laatste begrotingscontrole en partijgenoot van Di Rupo, vindt dat er beter geen Franstalige premier zou zijn. Demotte, die zeer behoorlijk Nederlands spreekt - zijn moeder was een Vlaamse en hij woont aan de taalgrens - heeft het bij het juiste eind en wel om verschillende redenen:
    - De eerste minister komt normaal uit de grootste politieke formatie van de meerderheidspartijen. Dat was vroeger de CVP en, sinds Verhofstadt, de VLD. Deze regel is nog zowat de enige die de Vlaamse meerderheid in dit land erkent.
    - Van de eerste minister wordt verwacht dat hij goéd de twee talen beheerst. Dehaene (die in Wallonië school had gelopen), Martens én Verhofstadt kunnen dat. Di Rupo, die een soort Paola-Nederlands spreekt, kan dat niet.
    - Het is voor de Walen gebleken dat de francofonie in België veel beter gediend is met een Vlaams premier. Die moet immers eerste minister zijn van zowel Vlamingen als francofonen en is dus verplicht water bij de wijn te doen. Een francofone premier zou heel wat Vlaamsgezinder moeten zijn dan eender wie van de huidige Franstalige politici.
    Dehaene (ACV-er, al is hij niet vies van lucratieve bijverdiensten) was alles behalve een flamingant en Verhofstadt nog veel minder. Alhoewel hij dat zo niet verwoordt, heeft Demotte  gelijk als hij een volgende Vlaamse Quisling verkiest boven een Italiaanse condottiere in Vlaamse huurdienst. Hij moet trouwens geen schrik hebben dat er hier veel zal veranderen: ofwel wordt het nóg eens Verhofstadt, ofwel misschien Leterme en van deze laatste weten we nu al dat hij de lijn Dehaene-Martens-Verhofstadt zal doortrekken. De fan van Standard loopt op eieren, wikt en weegt zijn woorden en let er vooral op nooit ofte nergens iets fout te zeggen dat zijn verdere carrière als Belgische staatsman in de weg zou kunnen staan.
    Het ziet er voor Vlaanderen niet goed uit en het enige alternatief blijft dat er in 2007 helemaal geen nieuwe regering zou komen.

    01-04-2006, 14:05 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    31-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rudy Demotte steelt de show
    Een begrotingscontrole is in feite een noodzakelijk gebeuren dat niet teveel stof zou mogen doen opwaaien, maar deze keer was dat dus anders. Na de goocheltruc van 100 miljoen door Freya met de mooie benen, een truc die later een flop bleek te zijn, was het even afwachten wat er nu uit de bus zou komen. De babe uit Gent had er inderdaad voor gezorgd dat de petroleumfederatie haar 100 miljoen terug had gekregen, zodat de regering daarvoor geen extra intresten diende te betalen. Verder heeft zij het zover gekregen dat diezelfde petroleumsector toch met 12 miljoen over de brug is gekomen, een reden voor Freya om victorie te kraaien. Zo'n overwinning was het echter dan ook weer niet, want ze kreeg slechts 12% op wat ze eerst gevraagd had en de vraag is maar hoe de machtige petroleumlobby in de toekomst nog gaat reageren op voorstellen van Belgische regeringen.
    Het ontstane gat in de begroting van liefst 1 miljard driehonderd miljoen werd tenslotte gedicht, dank zij een sterk teruggelopen inflatie, besparingen bij Defensie en de Regie der Gebouwen (een van de schandaalsectoren), een hoop 200 miljoen te vinden via de sociale en fiscale fraudes (wat lang niet zeker is) én een even groot overschot in de sociale zekerheid.
    Dit laatste is een primeur. Het moet geleden zijn van uit de tijd toen de dieren nog spraken dat er in de sociale zekerheid geen verlies werd geleden. De ziekteverzekering alleen had een overschot van liefst 148 miljoen en men denkt dat men tegen 2008 alle schulden in het sociale zekerheidstelsel voor zelfstandigen kan wegwerken. De pluim voor die prestatie gaat niet naar de mama van Billie, maar naar Rudy Demotte. Als het goed is, zeggen we het ook, al blijft het opletten geblazen. Demotte moet af en toe rijden en omzien (naar Di Rupo) en dan is er altijd de mogelijkheid dat het Vlaanderen extra geld gaat kosten. Als Demotte echter zo verder doet, verdient hij onze achting. Een Waal die geld bespaart, wat gaan we nog meemaken?

    31-03-2006, 20:24 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    30-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een rechtse meerderheid
    In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen wordt de profileringsdrang van de verschillende partijen steeds duidelijker. Alhoewel we nog een half jaar van die verkiezingen verwijderd zijn, willen ze allemaal reeds punten scoren. Daar gemeenteraadsverkiezingen geen afspiegeling zijn van het federale politieke landschap, maakt men mee dat men ook binnen de meerderheid elkaar de loef probeert af te steken. Dé thema's van het ogenblik zijn de fiscale fraude (stokpaardje van links) en de sociale fraude (stokpaardje van de VLD). Daarvan worden wonderen verwacht, in zoverre zelfs dat men, bij de controle op de begroting, er van uitgaat, dat daardoor alleen er zo'n 200 miljoen extra in de staatskas zou vloeien. Dat is "wishfull thinking". Stel dat het niet lukt, dan is er nog maar eens een serieus gat in de begroting, waarbij men voor het dichten ervan deze keer niet (meer) zal kunnen rekenen op de petroleumfederatie. Die heeft haar les nu wel geleerd.
    Voor het opsporen van de sociale fraude, zeg maar: het opsporen van zwartwerk en niet verdiende uitkeringen, had de VLD graag een nieuwe dienst in het leven geroepen. De SP.a wil dat niet. Ook de poging van Somers en Co om het aantal zondagkoopdagen te vermeerderen, komt er waarschijnlijk niet. Ook hier liggen de rooien dwars. En zo zijn er nog enkele geschilpunten, die Verhofstadt en de zijnen niet opgelost krijgen omdat de beslissing bij de minister van Werk liggen en dat is - toevallig, hé? - een socialist.
    Met een rechtse meerderheid zou de VLD al die problemen niet hebben. Die rechtse meerderheid bestaat zowel in Vlaanderen als in heel wat Vlaamse gemeenten, Antwerpen op kop. Zo heeft het Vlaams Belang zopas nog te kennen gegeven mét de liberalen mee te zullen stemmen om de zgz "Picanol-wet" op de helling te zetten. Die wet - nota bene voorgesteld door Patrick Vankrunkelsven, officieel een liberaal, maar in werkelijkheid een rode groene - wil dat topmanagers hun lonen apart bekendmaken. Voor de VLD volstaat het totaal van de drie toplonen. Als iedereen voet bij stuk houdt, komt die Picanol-wet er niet.
    Bovenstaande, hoe bescheiden ook,  toont nog maar eens duidelijk aan dat Vlaanderen, dat een rechtse meerderheid heeft, daarvan gebruik moet kunnen maken. Het gaat niet op dat de meerderheid der Vlamingen rechts stemt en telkenmale na vcrkiezingen opnieuw geconfronteerd wordt met een centrum links beleid.

    30-03-2006, 10:40 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    29-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het jointje

    Het was al langer bekend, maar is nu wetenschappelijk bewezen: een joint roken is zeven maal schadelijker dan een sigaret. En dan hebben we het niet over het effect van de cannabis zelf: achteruitgang van reflexen en waakzaamheid, het korte termijn geheugen dat minder goed werkt, symptomen van schizofrenie. Het gaat in dit geval over het feit dat jointjes zeven keer meer teer bevatten, drie keer zoveel tolueen en twee keer zoveel benzeen dan bv een rode Marlboro. Drie joints per dag vormt een even groot risico op longkanker en hart- en vaatziekten als een heel pakje sigaretten.
    De studie werd uitgevoerd door het Franse "Institut National de la Consommation", zeg maar de Franse tegenhanger van onze "Test-Aankoop". Het instituut moest trouwens voor het uitvoeren van de vergelijkende testen een speciale toestemming krijgen van de Franse dienst voor volksgezondheid, want - in tegenstelling tot bij ons - is in Frankrijk elk bezit van cannabis strafbaar.
    Ook wie dus vindt dat cannabis niet zo erg is, maar ervan uitgaat dat roken slecht is voor de gezondheid, zal nu moeten toegeven dat men best geen jointjes rookt, al was het maar om zware longziekten te vermijden. Volgens een eerdere studie van de "British Lung Foundation" blijkt trouwens dat cannabisrokers doorgaans dieper inhaleren dan gewone rokers, wat de zaak nóg erger maakt.
    In het licht van bovenstaande is het dan ook ergerlijk dat politici zoals Di Rupo en Anciaux (weer hij!) het helemaal niet erg vinden dat mensen jointjes roken. Di Rupo zou de grens van wat hier is toegelaten nog willen verleggen en gaat hiermee frontaal in tegen de maatregelen die zijn partijgenoot minister Demotte tegen het roken wil nemen. Onze "slimme" Bert geeft toe dat hijzelf al wel eens een jointje rookt. Misschien is het na roken van zo'n jointje dat hij op de lumineuze ideeën komt die hij regelmatig spuit en heeft hij er dan zelf geen benul meer van hoeveel geld hij wegsmijt. Zoals een briefschrijver het in "Dialoog" van Het Laatste Nieuws van vandaag verwoordde: "Misschien is belachelijkheid ook een vorm van kunst"...

    29-03-2006, 11:47 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    28-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bert Anciaux denkt dom
    Een paar weken geleden was er heel wat te doen om de 60.000 euro die minister van Cultuur, Bert Anciaux, cadeau gaf aan Kate Ryan voor de promotie van haar liedje waarmee ze deelneemt aan het Eurosong-festival. Nota bene: een liedje in het Engels met een Franse titel, gezongen door een Vlaamse zangeres die daarmee België gaat vertegenwoordigen. Vooral die Franse titel is een verkeerd signaal naar het buitenland toe. Het versterkt nog de verkeerde indruk die heel wat buitenlanders van ons land hebben, nl dat het enkel Franstalig zou zijn.
    Vergeet echter de 60.000 euro die Anciaux daarvoor heeft weggegooid. Het kan nog erger. Zopas heeft onze "cul"tuurpaus liefst 400.000 euro betaald voor iets dat hij "kunst" noemt, een zgz "beeldje" van Marcel Broodthaers dat door de kunstenaar "Pense-Bête" werd genoemd. Dat is voor verschillende vertalingen vatbaar, maar één ervan is "denk dom" en dat is hier wel de gepaste titel.
    Marcel Broodhaerts was zijn carrière gestart als dichter. Toen die echter niets opbracht, vond de man er niets beter op dat een pot plaaster over zijn hele collectie dichtbundels te kappen, er nog enkele voorwerpen bij te steken (o.a. - denk ik - een eierschaal van een struisvogel) en hij besloot dit een "beeld" te noemen. Zoals gezegd gaf hij er de naam "Pense-bête" aan en verkocht hij het op zijn eerst "vernissage".
    Bert Anciaux kocht het gedrocht van een erfgenaam van de eerste koper en betaalde er dus 400.000 euro voor (16 miljoen oude Belgische franken)! Het "kunststuk" zal een ander "beroemd" beeld van dezelfde Broodthaers, de "Mosselpot", vervoegen in het SMAK (Stedelijk museum voor Actuele Kunst) in Gent. Ook die mosselpot was een dergelijk stuk overgoten plaaster.
    Dit noemt men tegenwoordig "kunst". Dit is helemaal geen kunst. Hoogstens kan men spreken van een inval of een idee, maar niet van kunst. Als morgen iemand uit de zgz kunstwereld een zak aardappelen uitkipt en er plaaster over gooit en het dan  "Pense ce que vous voulez" noemt, is dat dan ook kunst?
    Kijk, iedereen mag daarover denken zoals hij wil, noém het desnoods kunst, maar geef daaraan geen 400.000 euro gemeenschapsgeld weg. Tegen de 60.000 euro voor Kate Ryan werd duchtig gereclameerd. Tegen de 400.000 voor een misschien per ongeluk omgevallen emmer plaaster is het oorverdovend stil.
    Begrijpe wie kan!

    28-03-2006, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    27-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Corsica en Sardinië onafhankelijk?
    In mijn artikel van gisteren over het Europa der volkeren, vermeldde ik ook de Corsicanen en de Sarden ("Sardiniërs" of "Sardijnen" heten die in officieel Nederlands, maar dat ligt mij niet). N.a.v. enkele reacties daaromtrent, graag een beetje uitleg.
    De Corsicanen zijn een volk dat een Italiaans dialect als taal heeft. Corsica was Italiaans (meer bepaald: Genuees) tot 4 jaar vóór de geboorte van "Napoleone Bonaparte". Er is op het eiland sinds enkele decennia een ondergrondse beweging die strijdt voor de onafhankelijkheid. Jammer genoeg gebeurt dat met het nodige geweld, zeg maar type ETA tot nu toe, maar dan in iets mindere mate. Toch zijn er ook al heel wat Fransen die de Corsicanen beu zijn en niets liever zouden willen dat dan het eiland in de toekomst zijn eigen broodjes bakt.
    Voor Sardinië liggen de zaken iets anders. Om te beginnen is er een politieke partij die voor de onafhankelijkheid ijvert, helemaal democratisch dus en is er van ongeregeldheden weinig sprake. Af en toe wordt er wel eens gedreigd of ontploft er hier en daar een bommetje, maar dat allemaal relatief onschuldig.
    De Sarden hebben hun eigen taal. beter gezegd: hun eigen talen, want het eiland heeft een grote verzameling van talen en dialecten. De Sardische taal zelf bestaat feitelijk uit drie grote dialecten: het Campidanees, gesproken in het zuiden rond de hoofdstad Cagliari; het Logudorees in het noord-westen; het Nuorees in het centrale bergland. Dat laatste dialect heeft nog heel wat Latijnse invloed. Alhoewel het bergland nooit door de Romeinen werd bezet (die noemden het "Barbagia"), is hun taal er wel gebleven. Het Campidanees heeft nogal wat Moorse invloeden.
    Buiten de drie Sardische dialecten, die weinig met het Italiaans te maken hebben, zijn er nog enkele Italiaanse dialecten, zoals het Gallurees in het Noorden (Olbia en Tempio) en het Genuees op het eilandje San Pietro in het zuiden. Tenslotte is er nog het stadje Alghero, in het noord-westen, waar de bevolking Catalaans spreekt (het stadje was drie eeuwen Catalaans bezit).
    De Sardische steden, Cagliari op kop, zijn grotendeels veritalianiseerd, maar daarbuiten spreken de mensen thuis Sardisch. Italiaans leren ze op school, wat maakt dat ze die taal zonder accent spreken, iets wat men ook in Baskenland meemaakt met het Spaans.
    In tegenstelling tot de Corsicanen, die eerder introvert zijn, zijn de Sarden gemoedelijke mensen. Ik heb me ooit laten wijsmaken dat het komt, omdat de Corsicanen het Kruis aanbidden en de Sarden de maagd Maria. Dat laatste is dus zoals bij ons, Vlamingen en misschien is dat ook de reden dat ook de Sarden minder revolutionair van aard zijn. Misschien speelt de tijd ooit voor hen in hun voordeel.

    27-03-2006, 11:01 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!