Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    12-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brusselse broekschijters
    Freddy Thielemans, voorzitter van het continuë Brusselse feestcomité, ook wel eens gemeenteraad genoemd, PS-burgemeester en dus democraat, heeft een betoging verboden die was aangevraagd door de overkoepelende Europese organisatie "Stop the Islamisation of Europe" (SIOE). Als reden voor de weigering, zegt hij dat hij vreest voor tegenmanifestaties van de plaatselijke moslims. Die zijn nl zo talrijk in Broekzele, dat de kans bestaat dat ze er binnen enkele generaties de meerderheid van de bevolking gaan uitmaken (in sommige deelgemeenten is het al zover). Kenschetsend daarbij is, dat de naam Mohammed de meest voorkomende jongensnaam is bij de pasgeborenen in Brussel.
    Betogingen vóór de Islam, zoals vorig jaar bv die tegen de Mohammed spotprenten, mocht wél, want toen was er géén gevaar voor tegenbetogingen. Het is inderdaad zo dat, steeds als er rechtse betogingen gepland worden, links (of in dit geval de moslims) gaan tegenbetogen en dat men altijd veel meer problemen heeft met de tegenbetogers dan met de betogers zelf. Dat is een klassiek gegeven, maar geen reden om een betoging te verbieden. Om het op zijn Brussels te zeggen: "Da is grute ziever". Die van Broekzele zijn broekschijters geworden!
    De SIOE-betoging was trouwens niet gepland als een betoging van rechtse partijen. Er was zelf uitdrukkelijke gevraagd alle partijvlaggen en extremistische symbolen thuis te laten en alleen op te stappen met nationale vlaggen. De promotor van de mars is een zekere Udo Ulfkotte, een Duitser, maar niet de eerste de beste. De man heeft vijftien jaar in islamitische landen gewoond en weet dus waarover hij spreekt. Ulfkotte is een veiligheidsspecialist en vroegere correspondent van de Frankfurter Allgemeine Zeitung. De Deense groepering die meedoet, kant zich tegen élk totalitair regime, zowel communisme, nazisme als wat zij  noemt "islamfacisme".
    ---
    In de marge van bovenste nog dit: men heeft de gewoonte het schorem dat rondloopt met kale knikkers, lederen jassen en extremistische symbolen, "neonazi's" te noemen. Dat is gewoon een scheldwoord geworden, zoals ook het woord fascist dat nu is. Ik denk dat Hitler, mocht hij in zijn tijd dat volkje zijn tegengekomen, ze mee naar de concentratiekampen had gestuurd!

    12-08-2007, 10:44 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    11-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zonder kernenergie zal het niet lukken
    Voor zover er al een nieuwe regering komt, zal er nog een hartelijk woordje over het gebruik van kernenergie gesproken worden. Als het van  oranjeblauw afhangt, wordt de uitstap in elk geval uitgesteld. Het is trouwens niet meer dan logisch, als men de Kyoto-norm wil halen en tegelijkertijd de elektriciteit betaalbaar wil houden.
    Centraal in de huidige bespreking over kernenergie staat het rapport van de zgn "commissie Energie 2030". Voorzitter van die commissie is professor William D'Haeseleer, burgerlijk elektrotechnisch werktuigkundig ingenieur én burgerlijk ingenieur in de kernwetenschappen. De man weet dus waarover hij praat en heeft de moed een kat een kat te noemen.
    Om te beginnen heeft D'Haeseleer zijn rapport pas ná de verkiezingen van 10 juni gepresenteerd, dit met de duidelijke boodschap dat het verslag zelf feitelijk niets met politiek maar alles met economie en financiën te maken heeft. D'Haeseleer stelt, dat zonder het verdere verlengde gebruik van de bestaande kernreactoren, de elektriciteit in ons land onbetaalbaar wordt, zeker als alle aangekondigde plannen voor bijkomende hernieuwbare energieproductie worden verwezenlijkt. Groene stroom kost driemaal zoveel als een traditionele stroomcentrale en nog veel keren meer dan een kerncentrale.
    Voor wat de veiligheid betreft, stelt D'Haeseleer dat er geen sector is die het beheer en het opslaan van zijn afval zo goed onder controle heeft als de nucleaire industrie. Alhoewel het lang duurt vóór de radioactiviteit verdwijnt, duurt dit nog veel langer bij vele andere stoffen, zoals bv zware metalen die eeuwig toxisch blijven, maar waarover men de milieu apostelen nooit iets hoort zeggen. Het hoog radioactief afval bedraagt in België rond de 100 gram per inwoner per jaar. Dat is het gewicht van een potje yoghurt, maar dan veel kleiner in volume. Het laag radioactief afval, zegt D'Haeseleer, is verwaarloosbaar. Dat mogen ze gerust in mijn tuin komen bergen!
    In heel de discussie rond de kernenergie is er nog één heikel punt. Men zal een geheel nieuwe wet moeten maken die ervoor zal zorgen dat er morgen geen nieuwe regering komt die alles weer eens terugdraait. Als dat gebeurt, riskeert de kostprijs van de elektriciteit in ons land anderhalve tot twee keer hoger te komen liggen en daar zal niemand blij om zijn.
    Moedig mens, die D'Haeseleer. Hopelijk luistert men naar zijn wijze woorden.

    11-08-2007, 11:05 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
    10-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De naweeën van Paars (vervolgverhaal)
    Zoals ik al meteen na de verkiezingen van 10 juni meldde, zullen er nog vele lijken uit de paarse kast vallen. Dan heb ik het nog niet over de vele blunders bij Justitie en Financiën. Wat dit laatste betreft, gaat men er bij de besprekingen over de federale regeringsvorming van uit, dat het klopt wat Reynders zegt. Dit doet men alleen om de blauwen niet voor het hoofd te stoten, want de meeste insiders zijn er stilletjes van overtuigd dat de laatste begroting niét klopt, ook niet als men de sale/lease operaties van overheidsgebouwen en het kapen van pensioenfondsen er aftrekt. Officieus zit men dan al aan een verschil van 0,5% ofte anderhalf miljard euro, maar dat zou wel eens heel wat meer kunnen zijn.
    Het volgende schandaal uit het roemrijke paarse tijdperk is, dat men verzuimd heeft de strategische olievoorraden voor ons land op peil te houden. Elk land heeft de internationale verplichting om een olievoorraad te hebben van minstens 90 dagen en het België van Verhofstadt heeft dat niet. Als gevolg daarvan moet die leemte nu worden aangevuld en is het overheidsbedrijf, dat die verplichte voorraden moet aankopen (Alpetra genaamd) verplicht 800 miljoen euro te gaan lenen om de komende vijf jaar een voorraad aan te leggen van 1,85 miljoen ton (!) diesel, kerosine en stookolie. Een zekere Luc Debeys, financieel directeur van dat Alpetra, vindt dat allemaal niet zo erg. Zal wel, het gebeurt immers met de centen van de belastingbetaler. Als hij dat geld krijgt, staat hij trouwens voor enkele nog grotere problemen:
    - De stookolieprijs staat momenteel op zijn bijna hoogste quotering. Had België zijn voorraden tijdig bijgevuld, was dat voor de staat veel goedkoper geweest.
    - Door de speculatie op de brandstofprijzen heeft de privé gedaan wat de staat niet deed: genoeg voorraad opgeslagen. Als gevolg daarvan vindt de staat, zelfs al zou ze morgen de brandstoffen hebben, geen beschikbare opslagruimte meer.
    "Regeren is vooruitzien", werd mij vroeger wijsgemaakt. dat gold blijkbaar niet voor het verlichte team van Guy en Freya.
    ---
    Nog een miskleun van  Paars was het bericht dat de wapenwet, destijds in 24 uur door het parlement gejaagd, al een eerste keer is "aangepast" en wat blijkt nu? Een deel van de ingeleverde wapens had men feitelijk, volgens de nieuwe aanpassing, niet moeten inleveren, omdat ze waardevol was als verzamelstuk of antiek. De meeste van de ingeleverde wapens blijken ondertussen echter reeds vernietigd te zijn zodat de mensen die de wet gehoorzaamd hebben, nu verplicht kunnen zijn de staat een vordering aan zijn broek te lappen om hun wapen terug te krijgen of vergoed te worden indien het reeds vernietigd werd.
    Belgenmop nummer zoveel!

    10-08-2007, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    09-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madame sans gêne

    In een vorig leven bestond er in francofoon België een christelijke partij, de PSC, die nauw samenwerkte met haar Vlaamse evenknie, de CVP. De voornaamste reden daarvan was, dat de PSC, hoe klein ook, steeds mee kon profiteren van de overmacht van de Vlaamse vleugel en zo steeds ministers en staatssecretarissen kon leveren in de federale regering. Op een gegeven ogenblik was Gérard Duprez voorzitter van de PSC en stelde die voor de partij te vernieuwen. Als opvolger voor hemzelf schoof hij een zekere Joëlle Milquet naar voor, een jonge, niet onaantrekkelijke vrouw uit het Brusselse. Oude krokodil Notomb was het daarmee niet eens. De wissel ging niet door, Notomb werd voorzitter en Duprez stichtte een eigen beweging die daarna overliep naar de Waalse liberalen. Hij werd ervoor bedankt met een dikbetaald zitje in het Europees parlement. Notomb moest later toch het onderspit delven in zijn eigen partij en liet tenslotte het voorzitterschap toch aan Milquet. Sindsdien is er heel wat veranderd.
    Milquet veranderde de naam van de partij en schrapte de "C" van "chrétien". Het werd nu CDH, centre démocratique humaine. Nadat het partijtje samen met de CVP in 1999 uit de federale regering werd gegooid, slaagde Milquet erin bij de volgende regionale verkiezingen met haar partij toch in de Waalse deelregering te stappen en daar de plaats in te nemen van het MR, mouvement réformateur, zoals de francofonen liberalen hun partij thans noemen. Om die wissel klaar te spelen had het CHD ervoor gezorgd dat paars-groen de tweederde meerderheid kreeg om het vreemdelingenstemrecht er door te krijgen, dit alles in rechtstreekse aanvaring met de nieuwe CVP, de CD&V dus. Sindsdien werden er bij de Vlaamse christendemocraten duren eden gezworen dat ze dat Milquet en de haren betaald zouden zetten.
    Welnu, het Vlaamse kartel krijgt nu een enige gelegenheid om Madame "non" op haar plaats te zetten. Van de besprekingen tot de vorming van een nieuwe regering komt toch niets in huis, dat weet zo stilaan iedereen. Na drie weken palaveren is slechts één vierde van Leterme's voorstellen besproken en nog niets, helemaal niets definitief beslist. Milquet ligt de hele tijd dwars en als ze dat eens niet doet, vertelt ze aan de pers iets anders dan wat ze binnenkamers heeft verteld. Het gaat er haar alleen om, Leterme te kelderen en aan te sturen op een tripartite, waarop de Vlamingen niet zitten te wachten.
    Wat Leterme nu moet doen, vraagt veel meer moed dan het opgeven van zijn functie van minister-president. Hij moet gewoon de hele zaak afblazen en daarbij meteen vertellen, dat zijn kartel niet in een volgende federale regering zal stappen. Het Vlaamse Paars moet dan maar het risico nemen zichzelf helemaal uit te schakelen, want in Vlaanderen heeft het kartel plus het Vlaams Belang én eventueel de Lijst Dedecker een volstrekte meerderheid.
    De vijf minuten moed, weet ge wel.

    09-08-2007, 13:14 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (5)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (33 Stemmen)
    08-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gedaan met geven en toegeven (bis)
    Zo'n dertig jaar geleden trok de toenmalige Volksunie naar de verkiezingen met de slogan "Gedaan met geven en toegeven". De partij haalde er de grootste overwinning uit haar nog prille geschiedenis. Het was echter haar hoogtepunt. Wat later nam de Volksunie, onder leiding van Schiltz (het kan niet genoeg gezegd worden) deel aan de besprekingen van Hertoginnedal en deed het daar het tegenovergestelde van wat ze vóór de verkiezingen had beloofd. Het gevolg kennen we: de rechtervleugel van de partij, onder leiding van Karel Dillen en Lode Claes, stapten eruit en stichtten een eigen partij en de erfgenaam ervan, het Vlaams Belang is momenteel de grootste partij van Vlaanderen.
    We zijn nu bezig aan een tweede Hertoginnedal en, als we niet opletten, gaan wij, Vlamingen, daar weer in de fout. De eerste tekenen liegen er niet om. Met spreekt al niet meer van een splitsing van het gerechtelijk arrondissement Brussel-Halle/Vilvoorde, maar van een "ontdubbeling". Mensen, mensen toch: hou er mee op met dat geven en toegeven. Wie in Vlaanderen komt wonen, moet zich hier aanpassen. Dat geldt niet alleen voor Patagoniërs en bosjesmannen, maar ook voor het herrenvolk van bezuiden de taalgrens. In Vlaanderen Vlaams!
    Er is trouwens één groot verschil met Hertoginnedal 1: toen nam de Vlaamse oppositiepartij deel, nu staat die erbuiten. Vlaanderen heeft nog een reserve om in de strijd te gooien. Daarom nogmaals mijn oproep tot het Vlaams Belang: blijf niet toekijken, moei u ermee, op welke wijze ook. Dit mogelijk nieuwe Belgische akkoord moet bestreden worden met alle middelen, om het met de woorden van Tobback Sr te zeggen. Niet meer wachten tot het weer gebeurd is om daarna te gaan treuren dat het weer niet gelukt is. Laat de klaagmuur aan de joden.
    Hou ook op met de francofonen alle schuld te geven. Zonder de medewerking van de eigen Vlaamse verkozenen kan het niet. Dat het zover is kunnen komen: de faciliteiten, het Brussels gewest en B-H/V hebben we te danken aan onze eigen politici. Wij zijn de meerderheid in dit land en hebben tot nu toe al meer dan genoeg goede wil getoond. Als Milquet, Maingain en Co "non" blijven zeggen, laat ze dan ter plaatse trappelen. Eens zien hoe lang ze het gaan uithouden.

    08-08-2007, 11:23 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (38 Stemmen)
    07-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het land van nooit
    Ge moet de dag van vandaag echt niet veel van politiek kennen om aan te voelen dat heel de operatie Leterme op een sisser zal uitlopen. Dat is niet meteen de schuld van de formateur, maar wel van de francofone partijen, die op alles wat maar naar het communautaire ruikt, slechts één antwoord hebben: "Jamais".
    Neem nu de zaak van de NMBS. Daar vraagt Vlaanderen (en niet alleen de CD&V) dat ze ook een vertegenwoordiger in de raad van bestuur zou mogen hebben. Wij, Vlamingen, zijn dan zo goed ook de Waalse regio hun mannetje daarin te gunnen. Het antwoord weer eens: "non". Nu moet men weten, dat 90% van het goederenvervoer en meer dan 75% van het personenvervoer per spoor in dit land Vlaams is. Het is reeds een schande dat het bestaande budget 50/50 verdeeld wordt, waardoor men in Wallonië weer eens met geld kan smijten en Vlaanderen geld tekort heeft. Extra lijnen, zoals die voor de ontsluiting van de Antwerpse haven, die ook een meerwaarde betekenen voor de rest van het land, moeten door Vlaanderen met privé-geld gefinancierd wordt. Een schande tot en met. Als er nu de vraag komt om dan toch één iemand mee in de raad van bestuur van een van die laatste unitaire structuren te krijgen, is het weer van hetzelfde: "non, jamais"! De vakbonden, zeg maar de linksen, moeten er baas kunnen blijven. 
    Simpele ziel Bert Anciaux heeft ook nog eens gesproken. Hij denkt dat alles op te lossen is door met geld over de brug te komen. "Wallonië en Brussel hebben weer geld nodig", zegt Bertje, "daar kunnen we het dan mee oplossen". Van perversiteit gesproken. Werk u maar krom, Vlamingen, op die manier kan België blijven bestaan en verandert er zo goed als niets aan de situatie, buiten hier en daar wat punten en komma's.
    Er dagen ook weer briefschrijvers op, die zeggen dat een splitsing van België de Vlamingen veel geld zal kosten. En dan? Dat is nu toch ook het geval. Het is Vlaanderen dat ook nu de Belgische staatsschuld betaalt. Dat is een van de redenen, waarom de transfers zo hoog blijven oplopen.
    Er is voor Vlaanderen maar één oplossing: ophouden met België, misschien in eerste instantie nog via een confederalisme, maar op lange termijn de onafhankelijkheid. Als dat geld moet kosten dan zij dat zo. Het zal ons, zeker op lange termijn, niet meer kosten dan wat we zullen betalen als we verder blijven aanmodderen zoals we nu bezig zijn.
    Wallonië wordt dan meer dan ooit het land van nooit. Ze zullen het aan zichzelf te danken hebben.

    07-08-2007, 10:40 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (4)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (45 Stemmen)
    06-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een mondiale crisis?
    In de beurswereld is er (alweer) paniek. Het zat er al een tijdje aan te komen en de boosdoener deze keer is de immobiliënmarkt in de USA en aansluitend daarop de kredietwaardigheid van de klanten. De huizenmarkt in de States is ingestort en dat is altijd een barometer geweest van de plaatselijke conjunctuur. Eigenlijk is dat geen verrassing, want Amerikanen hebben altijd de gewoonte gehad boven hun stand te leven en schulden te maken. Ik herinner mij nog het geval van een Vlaams koppel, dat in Californië geen bankgarantie kreeg omdat het geen schulden had. Het was daar zo gewoon dat iemand schulden had, dat de banken er eerst gingen kijken of de klant die schulden afbetaalde. Wie geen schulden heeft, hoeft ze ook niet af te betalen, maar daardoor kon men ook niet zien of dat later wél zou gebeuren. Kortom, een omgekeerde wereld.
    Nu, de States is de hele wereld niet (meer) en Europa heeft zich de laatste jaren kunnen opwerken doordat de opkomende industrielanden (China, India, Brazilië) en het energierijke Rusland de leemten gevuld hebben. Daarbij kwam nog dat wij de olie in dollars blijven betalen. Door de lagere koers van de Amerikaanse munt zijn we van de grootste schade beschermd gebleven. De dag dat olie in euro's zou moeten worden betaald, zijn ook wij de klos.
    Hét gevaar voor Europa en zijn beurzen komt door het feit dat het geld de laatste jaren té goedkoop werd. Iedereen ging lenen tegen de sterren op. De ene maatschappij kocht de andere, soms voor tientallen miljarden euro, die netjes in cash werden betaald, meestal met goedkoop geleend geld. Dat zou nu wel eens gedaan kunnen zijn. Ook privé werd er geleend dat het een lust was. Ik heb verhalen gehoord van mensen die hun huis in pand hebben gegeven om geld te kunnen lenen en daarmee op de beurs zijn  gaan "spelen". Dat zou wel eens hard kunnen aankomen. De vroegere gouden regel, die men compleet vergeten scheen te zijn, dat op de beurs spelen voor de kleine man alleen kon als hij geld teveel had, lijkt dus nog altijd van tel.
    Hopelijk scheuren er niet teveel mensen hun broek aan deze keer...

    06-08-2007, 11:54 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (19 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!