Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    18-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halle/Vilvoorde, de laatste Waalse kolonie
    Reeds bij de aanloop naar de federale verkiezingen hadden de burgemeester van Halle/Vilvoorde gedreigd met een boycot van die stembusgang. Dat er tenslotte niets van gekomen is, kwam doordat men die mensen beloofd had dat de kieskring met Brussel na die verkiezingen absoluut zou gesplitst worden. Het werd echter weer eens "veel beloven en weinig geven" en ook de Vlaamse deelregering trok tenslotte haar staart in, NV-A inbegrepen, de partij die eerst zelfs gesteld had niet in die regering te zullen treden zonder een waarborg op splitsing. Er kwam een nietszeggende intentieverklaring waarin "onverwijld" gevraagd werd de kieskring alsnog te splitsen. Zoals dat gaat met bijna alle communautaire voorstellen waarop Vlamingen rechten hebben te verdedigen, kwam ook hiervan niets in huis.
    We staan nu weer voor federale verkiezingen en de plaatselijke organisaties zijn ditmaal zinnens een actie van burgerlijke ongehoorzaamheid te starten. Het Halle-Vilvoorde Komitee (Haviko) wordt daarbij gesteund door de Vlaamse Volksbeweging (VVB) en het Overlegcentrum van Vlaamse Verenigingen (OVV).
    Het blijft een schande dat in een zgz federaal ingesteld land francofonen stemmen kunnen blijven ronselen in Vlaanderen en Vlamingen dat niet kunnen in het Waalse landsgedeelte. Ondemocratischer kan moeilijk. Daarenboven is er een arrest van het Arbitragehof dat stelt dat het kiesdistrict Brussel-Halle/Vilvoorde ten laatste op 18 mei 2007 grondwettelijk gesplitst zou moeten zijn. Daarmee worden de verkiezingen van 10 juni feitelijk onwettig en hebben de Vlaamse burgers alle recht om daartegen te protesteren, ook via een actie van burgerlijke ongehoorzaamheid.
    Wie daarover meer wil te weten komen, kan surfen naar www.haviko.org, waarop o.m. ook een glashelder betoog van prof. Matthias Storme over het onderwerp te lezen is. De bedoeling is nl de Vlamingen aan te raden wél te gaan stemmen, maar niét te gaan zetelen. Op de haviko stek hebben al een kleine 500 Vlamingen ingetekend die zullen weigeren dit laatste te gaan doen. Het is trouwens de bedoeling dat er nog andere acties zullen volgen.
    Ik zou zeggen: om niet te missen!

    18-03-2007, 09:47 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (5)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (12 Stemmen)
    17-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kwaliteitskrant pleegt boerenbedrog
    Sinds het opdoeken van De Stemmenkampioen, op last van de "Open"-VLD leiding, is er in Vlaanderen feitelijk geen onafhankelijk enquête systeem meer. Dat wordt nog eens duidelijk met de publicatie van de laatste peiling van De Standaard/VRT. Het feit alleen al dat de politiekcorrecte VRT aan zo iets meedoet, is al een garantie dat zo'n peiling nooit objectief kan zijn. De zgz staatsomroep, gefinancierd met het geld van iedereen, speelt bijna uitsluitend voor rood en groen, duldt nog net blauw en CD&V en geeft openlijk toe tegen het Vlaams Belang te strijden, dit ondanks het feit dat deze partij ongeveer een kwart van de Vlaamse kiezers vertegenwoordigt, kiezers die mee belasting betalen waarmee o.m. ook de VRT wordt betaald.
    Maar ook De Standaard, ooit Vlaanderens vaandelkrant, is diep gevallen. Ze noemt zichzelf nog wel een "kwaliteitskrant", maar uit wat ge er tegenwoordig in te lezen krijgt, blijkt dat niet meer het geval. Een kwaliteitskrant moet nl objectief blijven en dat is De Standaard al een hele poos niet meer.
    Op haar eerste pagina van vandaag meldt de krant dat De CD&V vooruit gaat (pijltje naar omhoog, +3,8%), dat de SP.a vooruit gaat (pijltje omhoog, 0,8%), dat de Open VLD achteruit gaat (pijltje omlaag, 3,1%) én dat het Vlaams Belang achteruit gaat (pijltje omlaag, 3,5%).
    Tot daar lijkt alles normaal. Het is dat niet meer als men in dezelfde grafieken ziet dat de peilinguitslagen van de drie traditionele partijen vergeleken worden met de federale verkiezingen van 2003 en die van het Vlaams Belang met die van de regionale verkiezingen van 2004! Puur grof boerenbedrog dus en dat op haar eerste pagina! Had men nl de cijfers van het VB ook vergeleken met 2003, zoals dat met de andere partijen gebeurd was, dan had het moeten zijn: Vlaams Belang gaat vooruit (pijltje omhoog, + 2,6%).
    Dit is geen toevallig foutje, dit is pervers opzet. Verderop in de krant (blz 6) staat als titel bij het VB-verhaal "Blijft achteruit gaan". Verder in dat artikel staat wel dat de partij sinds 2003 wél vooruitgaat, maar dat is uit de titel niet op te maken
    Zo fopt men Frederik. Het is een publiek geheim dat de VRT door de meerderheid der Vlamingen niet serieus wordt genomen. Dat zal met De Standaard straks niet anders zijn. Met dit verschil echter dat we verplicht zijn belasting te betalen (waarmee de VRT in leven blijft), terwijl men niet verplicht is een krant te blijven kopen die haar lezers voor dommeriken aanziet.
    Het heeft dan ook geen zin verder op deze enquête in te gaan. Als men  reeds op de eerste bladzijde leugens ziet staan, mag men er van uitgaan dat er in de verdere artikelen nog meer zullen zijn. Filip Dewinter heeft zopas nog verklaard tevreden te zullen zijn met een uitslag van 18% (zoals in 2003), gelukkig met 20% (zoals nu) en een gat in de lucht te zullen springen als de partij de 24% van 2004 zou herhalen. Dat laatste zit er dik in, omdat reeds meermaals gebleken is, dat zgz officiële peilingen het VB steeds een percentage geven dat iets onder het werkelijke ligt.
    Tot spijt van wie 't benijdt, De Standaard op kop!

    17-03-2007, 12:36 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (11 Stemmen)
    16-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leterme naar Canossa
    Yves Leterme is een man met twee gezichten, een januskop zoals men dat noemt. In Vlaanderen vertelt hij één verhaal, in Wallonië een ander. Dat is nog eens gebleken uit zijn bezoek bij Le Soir, de meest Vlaamshatende krant van dit land (waarop, N.B., zijn ouders een abonnement hebben...). In dit interview bevestigt Leterme wel zijn standpunten over de Waalse werkloosheid en zo (kan ook moeilijk anders; het zou het licht van de zon verloochenen zijn), maar stelt hij zijn Waalse broeders meteen gerust door hen te zeggen dat de transfers zullen blijven bestaan. M.a.w. de stok achter de deur om onze zuiderburen aan het werk te krijgen, iets waar bv ook VOKA en Unizo achter staan, laat hij vallen.
    Met deze Leterme, die in hetzelfde interview laat weten dat hij federaal eerste minister wil worden, wordt het dus ook weer niets. Le vieux CVP est arrivé! Hij gaat gewoon de weg op van zijn ACV-voorgangers Martens (de bewerker van België's reuzenschuld) en Dehaene (de man die liever socialist was geweest).
    Of het al niet erg genoeg was wat Leterme daar bij de Soir heeft verteld, zegt hij er nog bij dat, voor wat hem betreft, aan het koninklijk statuut van de Coburgers niets dient gewijzigd te worden. Zelfs de PS wil daar iets aan doen na de laatste fratsen van Philippe de Taaie. Maar, nee, Leterme is opeens weer koningsgezind en dus in principe ook unitair. De kans is groot dat hij straks hier in Vlaanderen wel weer iets anders komt vertellen, maar zo zal zijn haring toch niet blijven braden. Vlamingen zijn geduldige mensen, maar niet het soort dat eindeloos bij de bok kan worden gezet, ook niet door een geitenboer.
    Mag ik in de marge van bovenstaande nog mijn innige deelneming betuigen aan die Vlamingen die na dit Le Soir interview nog steeds denken te moeten stemmen voor de N-VA, "fatsoenlijk rechts", weet u wel. Leterme heeft terloops trouwens gezegd, dat hij de N-VA er heeft bij genomen om kiezers af te snoepen van het Vlaams Belang, een partij waarmee hij niet wil samenwerken. Hij verkiest eerder nog de frauduleuze PS.
    De N-VA had beter De Wever gevolgd toen die Dedecker binnenhaalde, maar ja, wat dan met de postjes, de politieke jobs, het wenkende ministerfluweel?
    Het wordt hoe langer hoe duidelijker dat er voor Vlaanderen maar één oplossing is na 10 juni: geen nieuwe federale regering meer, geen communautaire besprekingen, geen verdere toegevingen. Het alternatief zal een zwakker Vlaanderen zijn en een sterker België dat dan hoe dan ook zijn einde tegemoet snelt.

    16-03-2007, 11:13 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    15-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En de Vlamingen betalen ook voor de smog!
    In afwachting dat we zondag te maken krijgen met een anticyclonale storing van polaire oorsprong, die ons onvervalste maartse buien zal brengen, hebben we tijdens de laatste "wintermaanden" kunnen genieten van een heerlijk lenteweertje. Er is zelfs al een nieuwe weerspreuk: "Op 1 mei is de lente al lang voorbij"!
    Alle gekheid op een stokje, de keerzijde van dit uiterst zachte weer is, dat we nu geplaagd zitten met een soort smog die - bij gebrek aan voldoende wind - blijft hangen en zeer ongezond is. Het is dan ook de allereerste keer dat de antismog regel in werking is getreden, die zegt dat men op zo'n dagen op de autosnelwegen niet harder dan 90Km/uur mag rijden. Ofwel kijken of luisteren de meeste automobilisten niet naar het journaal in het algemeen en het weerbericht in het bijzonder, ofwel kan het hen allemaal niets schelen. Feit is dat er gisteren, alleen in Vlaanderen, zo'n drieduizend automobilisten zijn geflitst die harder reden dan 90Km/uur en die dus een fikse boete kunnen verwachten.
    Ik heb hierboven duidelijk vermeld "in Vlaanderen", want, naar aloude slechte traditie bleek dat verbod in Wallonië en Brussel niet te gelden. Volgens een eerste uitleg, zou er in Wallonië minder verkeer zijn. Wat dan met de drukke autosnelwegen van respectievelijk Brussel en Luik naar Aarlen/Luxemburg? Wat men de wegen rond de steden Luik en Charleroi? Wat met Brussel, het meest vervuilde deel van het land?
    Het is weer eens van hetzelfde: de Vlamingen zullen betalen en de opbrengst gaat voor een substantieel deel naar Wallonië en Brussel, waar men zich een kriek lacht om de zoveelste Vlaamse domheid (althans in hun ogen). De belgicisten, die zich al een tijdje roeren om de Vlamingen te paaien dat ze terug Belg moeten worden en zich (nog) verdraagzamer moeten opstellen, zijn er deze keer aan voor hun moeite. Hou er mee op, mensen, met dit België. Zelfs in een zo belangrijke materie als de volksgezondheid kan het de Walen geen barst schelen. Ondanks het feit dat ze minder werken, minder gezond zijn, minder lang leven, meer roken (vorig jaar +8% t.o.v. -3% voor de Vlamingen), doen ze voort alsof we nog in 1830 zitten. Zolang wij, Vlamingen, maar werken en betalen en zij aan de kassa kunnen blijven zitten. Leve België! (vrij naar Schiltz).
    ---
    In de marge van bovenstaande nog dit: Di Pippo vindt dat we een "pauze" zouden moeten inlassen in het gesprek over de staatshervorming (dat heeft hij gezegd in Terzake). Die pauze duurt nu al bijna acht jaar...
    Wie zei het ook weer dat België blijft bestaan op het geduld der Vlamingen?

    15-03-2007, 10:45 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
    14-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Leuvense begrotingsconclaaf

    Het komende weekeinde houdt Verhofstadt II zijn laatste begrotingscontrole. Het wordt een soort conclaaf dat ergens in Leuven zal worden gehouden en waarvan we nu al gerust kunnen zeggen dat het zal eindigen met trompetgeschal en de gebruikelijke triomfkreten "omdat het budget sluitend zal zijn". Ook het schouderklopje van de OESO zal breed worden uitgesmeerd.
    Wie een beetje de politieke gang van zaken volgt, weet beter. Deze week nog verscheen er in De Standaard een interview met econoom Ivan Van de Cloot (ING), die zich dood ergert aan de schaamteloze manier waarop Verhofstadt en trawanten zich van die begroting vanaf maken. Hij is trouwens niet de enige. Een week geleden had Freya van Gent en den Bossche zes economen van de Belgische grootbanken uitgenodigd voor een werklunch. Slechts één (1!) was op de uitnodiging ingegaan. Van een afgang gesproken! De reden van het negeren van de Gentse nimf was niet alleen het klungelwerk dat ze tot nu toe gepresteerd heeft, maar ook de minachting die ze t.o.v. deze mensen ten toon spreidt. Bij een vorige werklunch was ze zelf niet eens aanwezig en had ze zich laten vervangen door haar kabinetschef. In oktober had ze hen ook nog "verzuurde, rechtse economen" genoemd. Zij, daarentegen, beschouwt zichzelf waarschijnlijk als een opgewekt, progressief, links rekenwonder, gespecialiseerd in overnames van pensioenfondsen, uitverkoop van staatseigendommen en incasseren van petroleumleningen...

    Kers op de taart voor de komende begrotingscontrole wordt de stilaan beruchte verpakkingstaks, ooit ook ECO-taks genoemd. Nadat die al twee keer was afgeschoten door het comité van toezicht, heeft Verhofstadt eigenlijk geen andere keuze meer dan een vulgaire nieuwe belasting te heffen om een gat van 320 miljoen in zijn begroting te dichten. In het kader van zijn bekering tot Gore-volgeling, gaat hij dat doen als volgt (fasten seat belts!):
    "Twee parameters bepalen de toeslag: gewicht en materie (deze laatste gekoppeld aan de CO² uitstoot). Papier en karton worden niet belast en krijgen een nulcoëfficiënt. Andere verpakkingen krijgen een zwaardere toeslag. Biologisch afbreekbare verpakkingen worden dan weer vrijgesteld en dat laatste geldt ook voor verpakkingen van levensmiddelen (melk, groenten, fruit, vetten en oliën) en geneesmiddelen." Hoeveel dat allemaal gaat kosten, moet nog worden uitgezocht, maar dat is werk voor zijn kabinetsslaven.
    Voor zover de geduldige lezer nog kan volgen: met de nieuwe wet rekent men op een extra inkomst van "slechts" 160 miljoen euro, de helft van het tekort, dus. De rest van het gat moet worden dichtgereden met nóg andere, nieuwe belastingen. Allemaal "snel en efficiënt", om het te zeggen met de woorden van de man die sneller liegt dan zijn schaduw.

    Ondertussen is Didier Reynders, de man van (het gat van) 900 miljoen, een "charme"offensief begonnen in Vlaanderen. Hij komt ons vertellen voor hoeveel belastingsvermindering hij al gezorgd heeft. Hij zal daarbij waarschijnlijk wel niets zeggen over het feit dat de zgn verpakkingstaks aan elk gezin (van 4 personen) dit jaar 150 euro extra zal kosten en vanaf 2008 zelfs 250 euro. Ook hier is het van "Luister naar mijn woorden, maar zie niet naar mijn daden"!

    14-03-2007, 11:03 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (10 Stemmen)
    13-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gaat De Standaard België redden?

    Sic transit gloriam mundi. Hier vrij vertaald: hoe ver kan men nog vallen? Dat geldt in dit geval voor De Standaard, ooit het vlaggenschip van de Vlaamse Beweging (denk maar aan het AVV-VVK op de frontpagina), nu vervallen tot een krant die zich tot taak gesteld heeft terug naar het unitaire België af te stevenen. De redactie van de krant bestaat uit een groep erg bekwame, intellectuele journalisten die verrekt goed weten waarmee ze bezig zijn en daarom is dit hele project persvers te noemen. Evenals na het verschijnen van het Manifest van de Warandegroep, is er in De Standaard ook nu weer een antimanifest verschenen tegen het zgn "Lentemanifest", dat ondertekend  was door meer dan honderd prominente Vlamingen. Het nieuwe tegenmanifest zou ondertekend zijn door "meer dan tweehonderd Vlamingen", maar er staat geen enkele naam bij. Meer dan waarschijnlijk is de auteur dezelfde als dat van het eerste, nl nestvervuiler Rudy Aernoud. Evenals het eerste antimanifest worden ook nu alleen maar emotionele argumenten gebruikt, geen cijfers, geen statistieken.
    Stellen dat er bv een even groot verschil zou zijn tussen West- Vlamingen en Limburgers als tussen Vlamingen en Walen, is een grove leugen. West-Vlamingen en Limburgers spreken dezelfde taal, het Nederlands en zijn in hoofdzaak rechtsgezinden. Walen spreken een andere taal en zijn in hoofdzaak linksgezinden. Nog groter wordt het verschil als we weten dat er vroeger honderdduizenden Vlamingen (ook Limburgers) naar Wallonië zijn getrokken toen er hier werkloosheid was en daar werk. Nu het tegenovergestelde plaats vindt, vertikken de Waalse werklozen naar Vlaanderen te komen werken, zoals zij weigeren onze taal te leren terwijl wij hun taal wel proberen te begrijpen.
    Nog erger wordt het als men weet dat De Standaard en La Libre Belgique het op een akkoordje hebben gegooid en samen inspanningen gaan doen om Walen en Vlamingen dichter bij elkaar te brengen. Dat lijkt allemaal mooi, maar zal er alleen mee eindigen dat de Vlamingen zich weer zullen moeten aanpassen en de Walen niet. Dat liedje is al meer dan 175 jaar oud. De zgz enquêtes die de Libre in Vlaanderen zou hebben uitgevoerd worden in De Standaard (én op de Vlaamse TV-zenders) dan ook klakkeloos overgenomen alsof dat evangelie zou zijn. In hoever zijn dergelijke enquêtes geloofwaardig als die door een Waalse krant in Vlaanderen worden uitgevoerd? Het tegenovergestelde zou trouwens even twijfelachtig zijn.
    Overtuigde Vlamingen weten dat ze de eigen media met een korrel zout moeten nemen. Voor De Standaard zal dat - zeker tot aan de verkiezingen - een nóg grotere korrel worden.

    13-03-2007, 11:09 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (4)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (10 Stemmen)
    12-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gevaar voor verst(r)ikking
    "Gevaar van verst(r)ikking", op een gevarendriehoek met strikje, is een slogan waarmee de NV-A mee naar de verkiezingen trekt. Persoonlijk vond ik die kreet eerst nogal simplistisch, met een eerder hoog kleutergehalte. Bij nader toezien, is hij echter niet zo gek, want de man met het strikje, Di Rupo dus, is voor ons, Vlamingen, een gevaarlijk man.
    N.a.v. een zoveelste PS bijeenkomst, is Rupetta nl met een nieuw voorstel afgekomen. Hij wil tweetalige scholen langs de taalgrens, zowel aan de Waalse als aan de Vlaamse kant. Op het eerste zicht lijkt dit een prima idee om tot meer verstandhouding te komen tussen noord en zuid. Bij nader toezien is het echter een zoveelste perverse zet van de uitvinder van het Waalse Marshall plan. Op die manier gaan de francofonen nl nog maar eens proberen Vlaanderen tweetalig te maken. We weten nu al waartoe dat zal leiden. Na een tijdje zullen de scholen aan de Waalse kant doodbloeden en zal men langs de Vlaamse kant weer een reden hebben om Frans te mogen spreken in openbare instellingen. Toen men indertijd Komen en Moeskroen ruilde voor de Voerstreek leek er ook niets aan de hand. Later hebben de francofonen continu gestookt om Voeren terug te krijgen. Dat ze daarin niet geslaagd zijn is niet te danken aan de Vlaamse politiekers, maar aan het feit dat de Vlamingen in Voeren meer kinderen kregen én aan de inwijking van heel wat Nederlanders.
    Ook pedagogisch gesproken is een tweetalige school een slechte zaak. Kinderen kunnen slechts goed een tweede taal leren als ze eerst hun eigen moedertaal grondig beheersen. En dan hebben we het nog niet gehad over de vele kinderen van immigranten, die het al moeilijk genoeg hebben om Nederlands of Frans te leren als tweede taal en die in zulke tweetalige scholen helemaal de kluts kwijt zullen zijn.
    Dat Di Rupo eerst maar eens zorgt dat het Waalse onderwijs iets waard wordt. Het is een van de duurste van Europa en ondanks dat een van de slechtste, en dit niettegenstaande de extra miljarden die dat onderwijs al (via geheime afspraken)van Verhofstadt heeft gekregen.
    ---
    Di Rupo heeft ook nog verteld dat hij hoopt dat Open VLD de verkiezingen niet wint. Is die liefde ook al bekoeld? Waar is de tijd dat hij zei met één vingerknip de regering Verhofstadt te kunnen laten vallen. Dat was natuurlijk vóór het uitbreken van de schandalen der "parvenu's". Het is alleen maar de vraag, of Di Pippo na de volgende verkiezingen nog in staat zal zijn die vingerknip uit te voeren. In Charleroi is ondertussen ook al de gemeentesecretaris én de griffier geschorst en zou eigenlijk de nieuwe burgemeester ook moeten aftreden (hij was schepen in het vorige kabinet dat de fraudes mee had goedgekeurd).
    De man met het strikje is echter niet dom en weet ook dat de aanval de beste verdediging is. Vandaar zijn nieuw voorstel. Uit de eerste reacties van de verantwoordelijke Vlaamse politiekers blijkt, gelukkig, dat ook zij er niet in die val trappen. Er is inderdaad verst(r)ikkingsgevaar!

    12-03-2007, 17:10 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (9 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!