Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    11-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flup in Marokko
    Na" Kuifje in China", nu dus "Flup in  Marokko", oftewel het bezoek van een deel van de VB-top aan Rabat, met de bedoeling daar eens e.e.a. te gaan vertellen over de Marokkaanse situaties in Belgenland. Veel zal dat allemaal niet uithalen, want zowel hier als ginder wil men gewoon niet luisteren naar redelijkheid. De Marokkaanse gemeenschap in België is hier nu eenmaal de meest radicale van alle buitenlandse groepen en dat geldt trouwens ook in de andere Europese landen. Denk maar aan de onlusten in Frankrijk en het rapport van Marion van San in Nederland, waaruit bleek dat de Marokkanen daar vijfmaal criminele feiten uitlokten dan bv de Turken.
    De reis van de VB-top naar Marokko kan beschouwd worden als een reclamestunt. De partij kan ook moeilijk iets anders doen: in het eigen land mag ze niet meespelen ondanks het feit dat het de partij is met de meeste kiezers. Dat noemen ze hier "democratie". Anderzijds wordt de invloed van de partij steeds groter. Alle denkpistes en maatregelen waarmee Patrick Dewael tegenwoordig bezig is, zijn uitvloeisels van vroeger Vlaams Blok en Vlaams Belang voorstellen, die hij nu schoorvoetend moet volgen om te vermijden dat zijn eigen partij straks nog verder wegschrompelt.
    ---
    Wat de klacht van de Waalse partijen, gesteund door Vlaams links, tegen het Vlaams Belang betreft aangaande die uitspraak van Dewinter in de joods-Amerikaanse krant "Jewish News", zou het trouwens wel eens kunnen zijn dat dit hele verhaal op een sisser uitloopt. Daardoor riskeren de aanklagers in hun blootje te komen staan. Het blijkt nu nl dat dit artikel helemaal niet gepubliceerd werd. Er was alleen maar een uitwisseling geweest van e-mails tussen dat blad en Dewinter, waarbij laatstgenoemde op een vraag of zijn partij xenofoob was, zou geantwoord hebben: "Als er dan toch bij ons een fobie zou zijn, laat het dan de islamfobie zijn".
    Over "spijkers op laag water zoeken", dat is er nu eens een duidelijk voorbeeld van. Daar houden de Waalse en linkse partijen van dit land zich mee bezig. Gelukkige mensen die geen andere problemen hebben!

    11-12-2005, 10:06 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (4 Stemmen)
    10-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De ophokmiskleun
    Eigen lof stinkt, zegt het gezegde, maar ik wil er toch maar even op wijzen, dat ik reeds op 17 oktober schreef dat heel die ophokplicht een paniekreactie was, die voor niets goed was en alleen een heleboel mensen en zaken schade heeeft berokkend. Het ministerie van volksgezondheid heeft nu zelf toegegeven dat er geen verder gevaar is voor vogelpest en dat men vanaf 15 december de ophokplicht afschaft. Dat had men ook al twee maanden eerder kunnen doen.
    De vogelpest komt niet van enkele overtrekkende vluchten trekvogels. Ze ontstaat doordat de uitwerpselen van vogels met vogelgriep verdrogen en dan met stof en wind worden meegenomen en worden ingeademd door pluimvee. Het gevaar van uitbreiding zit dan ook niet zozeer in de uitwerpselen zelf, maar in het aanhouden van droogtes. Twee jaar geleden hebben we dat al meegemaakt en ook toen sloeg de ziekte toe in een lange droogteperiode met oostenwind. Van zodra de wind ging draaien en het begon te regenen, was het met de vogelpest gedaan.
    Toen half oktober van dit jaar, na een weer lange droogteperiode, werd aangekondigd dat het van 18 op 19 oktober zou gaan regenen en we van dan af de wind uit het westen gingen krijgen, had ik de krant al een dag eerder geschreven, dat onder die omstandigheden de ziekte niet verder zou komen dan waar ze op dat ogenblik was, nl in Turkije en Roemenië. Dat is ook zo gebeurd. Enkele elders gesignaleerde besmettingen waren individuele gevallen van een of enkele vogels die hoegenaamd geen gevaar vormden voor de volksgezondheid. Vogelgriep heeft altijd bestaan en zal blijven bestaan. Wilde vogels kan men niet vaccineren.
    Het is natuurlijk zo dat men steeds waakzaam moet zijn op alles wat met de volksgezondheid te maken heeft en zeker zolang er gevallen gemeld blijven uit Azië. We mogen echter niet vergeten dat de levensomstandigheden in het Oosten anders zijn dan hier en zeker niet hygiënischer.
    Toch verwachten wij van ons ministerie van volksgezondheid in het algemeen en het voedselagentschap in het bijzonder een wat volwassener en minder paniekerige aanpak dan wat tot nu toe gebeurd is.

    10-12-2005, 18:49 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    09-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overvallen door de vakbond
    Bij de vakbonden is men stilaan de pedalen kwijt aan 't raken. De acties tegen het generatiepact beginnen aardig te ontaarden. Volgens mij had het ACV het pact al lang goedgekeurd, had het zijn eigen zin mogen doen. Dat dit niet gebeurt heeft alleen te maken met de voor hen driemaal heilige vakbondssolidariteit, die alleen is ingegeven door de schrik dat de ene vakbond leden zou verliezen aan de andere. Want vakbond in België is big business. In tegenstelling tot de andere landen kunnen in België geen onafhankelijken meedingen tijdens de sociale verkiezingen. Het gevolg daarvan is dat de vakbonden hier oppermachtig zijn en in feite zijn uitgegroeid tot een soort maffia*. Binnen de bedrijven wordt er wel democratisch gestemd, maar binnen de eigen vakbond geldt alleen de hiërarchie, wat betekent dat de vakbondsbazen op hun postje blijven zitten tot ze met pensioen gaan en zelfs daarna nog een vinger in de pap hebben, omdat ze hun opvolgers meestal zelf gekozen hebben. Van interne democratie is er dan geen sprake.
    In de strijd tegen het generatiepact, die echt niet in verhouding staat met het probleem waarover het gaat, is de vakbondsactie trouwens geëscaleerd tot handelingen die van de maffia niet veel meer te leren hebben. Tijdens de acties tegen de grootwarenhuizen en distributiecentra werden stakingspiketten ingezet van andere sectoren, een bewijs te meer dat de meeste mensen uit de distributiesector het met de stakingen niet eens waren.
    Maar het kan nóg erger. Een Aldi winkel in Merksem werd door een "vliegend" piket overvallen in  ware commandostijl. De winkelkarretjes werden omgegooid, de waren werden uit de rekken gesmeten, klanten en personeel werden bedreigd en er was er zelfs een die riep dat er een bomalarm was! De klanten werden verplicht zonder koopwaar de zaak te verlaten en de winkel werd voor de rest van de dag gesloten omdat het personeel ten eerste in shock was en ten tweede alles weer mocht gaan opruimen.
    Zowel de OESO (Organisatie voor Europese Samenwerking en Ontwikkeling) als het IMF (Internationaal Monetair Fonds) hebben België al gewaarschuwd dat het hier de verkeerde kant op gaat. Het huidige, verwaterde generatiepact is voor die instellingen ruim onvoldoende. De burgers beseffen het zelf ook wel: bewijs daarvoor is dat het pensioensparen in de lift zit en bij sommige banken zelfs verdrievoudigd is. Maar de vakbonden blijken dat niet te beseffen. In het besef dat ze niet iedereen welvaart kunnen geven, hebben ze dan maar besloten iedereen in de ellende te storten.
    * Het woord "maffia" wordt sinds de voorlaatste spellingswijziging in het Nederlands met tweemaal "f" geschreven. Dat is eigenlijk absurd, daar het originele, Italiaanse woord met één "f" wordt geschreven: "mafia" dus en dit ook zo gebeurt in alle andere talen. Wie dus iets schrijft in bv het Engels, moet dat woord daar met één "f" schrijven, wat correct is.

    09-12-2005, 10:51 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    08-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Asielzoekers uit de Europese Unie
    Minister Dewael heeft een nieuwe term uitgevonden: "Asielzoekers uit de E.U". Dat is een contradictio in terminis, want zo'n groep bestaat niet, zou althans niet mogen bestaan. De reden waarom Dewael tot die benaming komt is omdat hij, zoals een beetje het hele correct politieke wereldje, van de term asielzoeker iets anders heeft gemaakt dan wat die in feite betekent. Iemand die asiel zoekt in een ander land, is iemand die in zijn eigen land voor zijn vrijheid en/of leven moet vrezen. Welnu, landen die aangesloten zijn bij de Europese Unie worden verondersteld de eigen burgers niet onwettelijk te vervolgen. Die burgers hebben dan ook geen enkele reden om in een ander E.U.-land asiel te gaan zoeken. Het gaat in dit geval, zoals trouwens ook in het geval van de meeste immigranten van buiten de E.U., om economische gelukzoekers.
    Dat wil daarom niet zeggen dat het wetsontwerp van Dewael niet goed zou zijn. Het is een eerste stap naar het indijken van de stroom illegalen die hier niets te zoeken hebben. Het wetsvoorstel is trouwens nog verre van voldoende. Ook als het voorstel van Dewael wordt aangenomen, blijft België nog steeds de soepelste regels voor gezinshereniging hebben van de hele E.U. En dan is er nog de snel-Belg wet die zorgt voor grote gaten in eender welk integratie project.
    Het is trouwens nog helemaal niet zeker dat het voorstel van Dewael ongewijzigd wordt aangenomen. Onze Waalse broeders blijven er immers voor zorgen dat ze duchtig meehelpen alle nieuwe maatregelen te omzeilen. We hebben dat pas nog gezien aan de reacties op het voorstel van Vlaams minister Keulen dat men min of meer Nederlands moet verstaan om een sociale woning te kunnen krijgen. Voor de zoveelste keer gaan de Walen nu proberen ons eens te zeggen wat wij in eigen land nog mogen doen.
    Het knuffelbeleid gaat trouwens onverminderd verder. Op het dak van het Stuivenbergcomplex in Antwerpen gaat men, ten behoeve van de allochtonen die daar gehuisvest zijn, vier grote schotelantennes zetten zodat de huurders daar liefst 130 buitenlandse zenders zullen kunnen ontvangen. Nergens staat vermeld dat die immigranten, al dan niet legaal, daarvoor ook maar één cent zullen betalen. Dat alles terwijl de eigen bevolking dat nog maar pas wél moest doen om de 40 zenders van Telenet nog in huis te kunnen halen.
    Van discriminatie gesproken!

    08-12-2005, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    07-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De nestvervuilers van Spirit
    Om de klacht tegen het Vlaams Belang i.v.m. de uitspraak van Dewinter in het joods-Amerikaans blad ("Het VB is een "islamofobe" partij") hard te kunnen maken, hadden de Waalse partijen, plus SP.a een stem tekort. Die stem werd tenslotte geleverd door de voorzitter van Spirit, die kerel met zijn belachelijk groen grootwarenhuisbrilletje.
    Het is de tweede keer dat die grote vent (die verder niets voorstelt) er in slaagt de Vlamingen een mes in de rug te steken door op de francofone kar te springen. De eerste keer was dat toen zijn partij, of wat daar voor doorgaat, akkoord was om een referendum te houden over de Europese grondwet.
    Feitelijk zouden we met heel dat Spirit groepje best kunnen lachen. Het stelt feitelijk driemaal niets voor. Dat de partij met de SP.a een kartel mocht vormen heeft haar gered van de ondergang en dat was alleen maar te danken aan de voorkeurstemmen die Bert Anciaux, jammer genoeg, nog steeds haalt.
    Als er één onbenul in de Vlaamse regering zit, dat is dat wel Bert Anciaux, de man die zelf ooit in een interview met Het Laatste Nieuws vertelde, dat hij fier was op het feit dat hij met een beperkt verstand het zover had gebracht. Wie voor Anciaux stemt moet van hetzelfde kaliber zijn, een soort Halbstarke die zijn hoofd niet aan de binnenkant gebruikt.
    Buiten Anciaux zit er in het hele Spirit groepje geen enkele, maar dan ook geen enkele figuur die dat partijtje enige meerwaarde kan geven. Zeker niet die voorzitter met dat groene brilletje, hoe hij er ook zijn best voor doet. De enige keren dat hij in het nieuws komt, is telkens op de meest negatieve anti-Vlaamse manier. Daarbuiten herinner ik mij van hem nog een "stoot": tijdens de laatste Amerikaanse verkiezingen was hij naar de States gereisd om ginder toe te zien "of die verkiezingen" wel reglementair verliepen! Van omhoogvallen gesproken. Ondanks zijn groot lijf is hier wel degelijk sprake van de kikker en de os.
    Het is alleen maar te hopen dat dit groepje nestvervuilers bij de volgende verkiezingen de rekening gepresenteerd krijgt, hopelijk samen met de SP.a die ook al enkele keren mét de francofonen tegen de eigen mensen heeft gestemd. Beide partijen vertegenwoordigen geen Vlaamse kiezers meer, alleen nog zichzelf.

    07-12-2005, 12:56 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    06-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarheen met Europa?
    I.v.m. de door de Britten voorgestelde nieuwe begroting voor Europa zit het er al bovenarms op nog vóór die begroting eigenlijk besproken is. Groot knelpunt zou zijn, dat de laatste nieuw aangesloten leden minder geld krijgen dan was vooropgesteld. Eurocraten vertellen nu dat de intrede in de Unie van Bulgarije en Roemenië, gepland voor 2007, nu in gevaar komt.
    Is dat allemaal zo erg?
    Om te beginnen zijn die laatste twee landen helemaal niet klaar om in te treden. In hele streken ervan leeft men nog bijna zoals bij ons in de Middeleeuwen. Als Europa inderdaad geen geld genoeg heeft om Polen en Co zwaar te subsidiëren, dan zal er ook geen extra geld zijn voor landen die nóg meer nodig hebben.
    De uitbreiding van de Europese Unie is veel te snel gegaan. De reactie van de Franse en Nederlandse bevolking in hun referenda van het voorjaar hebben dat nog eens duidelijk laten zien. In tegenstelling tot de beroepspolitici, die meestal alleen maar hun eigen carrière in het oog hebben (denk maar aan Verhofstadt), gelooft Jan met de Pet niet dat hij er beter van worden zal, integendeel.
    Gedane zaken nemen echter geen keer en we zullen voort moeten met de landen die nu zijn toegetreden. Dat betekent inderdaad dat we moeten zorgen dat die landen zo snel mogelijk op alle gebieden geïntegreerd geraken. Om dat te kunnen doen, moeten de bestaande regels worden nageleefd en andere worden uitgedokterd, maar moet er ook eens een duidelijke afspraak worden gemaakt voor al wie van buiten Europa komt. Het gaat immers niet op dat wij regels maken om Polen en Litouwers hier buiten te houden, maar aan de andere kant de achterdeur wagenwijd open laten staan voor stromen illegale Afrikanen en Zuid-Amerikanen.
    Toevallig vandaag staat er in de krant een artikel over 36 illegale Brazilianen die men betrapt heeft op een bouwwerf in Brussel. Wat komen die hier doen? Als men toch geen eigen mensen vindt om dat werk te doen, neem dan Polen, maar toch geen Brazilianen! Vorige week stond er in de kranten dat er nog anderhalf miljoen
    Belgen onder de armoedegrens leven. Niemand doet de moeite om eens uit te vissen hoeveel "nieuwe Belgen" daarbij zijn. Die kunnen het inderdaad niet breed hebben, want zijn hier aangekomen zonder iets en blijven meestal in de marginaliteit (reden waarom ze geknuffeld worden door de linkse partijen, die een nieuw proletariaat hebben ontdekt).
    Schaf de snel-Belg wet af, verbiedt de gezinshereniging tot in de drieëndertigste graad en doe dat in héél Europa (In Denemarken, Oostenrijk en Finland bv gebeurt dit al wél). Draai de immigratiekraan dicht voor al wie niet uit Europa komt, tenzij we ze echt nodig hebben (zoals dat in Canada en in de States gebeurt).
    Als men al het geld, dat nu in die bodemloze putten verdwijnt kan uitsparen, dan heeft men genoeg om te zorgen voor een gezonde verdere uitbouw van de Europese Unie. Doet men dat niet, dan komt er van heel dat Europa niets in huis.

    06-12-2005, 10:45 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    05-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verhofstadt wil méér belastingen!
    Premier Verhofstadt is het niet eens met collega Blair. Die wil, als hoofd van het tijdelijk voorzitterschap van de Europese Unie, een begroting indienen die iets lager ligt dan die van de vorige keer. Blair gaat ervan uit, dat Europa al geld genoeg kost en dat een terugschroeven van de begroting de verschillende lidstaten moet aansporen tot meer verantwoordelijkheidszin bij de uitgaven.
    Verhofstadt is het daarmee niet eens en dreigt, (voorlopig) als enige regeringsleider, tegen te zullen stemmen. Hij wil nl dat er méér geld naar Europa wordt overgeschreven. Daarmee gaat hij waarschijnlijk verder op zijn elan van vorige week, toen hij zijn nieuwste boek "De Verenigde Staten van Europa" voorstelde.
    Voor Verhofstadt schijnt alleen nog Europa te tellen, méér Europa, minder België en, als het enigszins kan, géén Vlaanderen. Een eerder rare houding voor een liberaal regeringsleider (of moet ik schrijven "lijder"?).
    Wat wel steeds meer duidelijk wordt is, dat deze regering Verhofstadt II aan het einde van zijn Latijn is. Compleet uitgeblust. "Paars is dood", om het met de woorden van Pieter De Crem te zeggen. De ethische, meestal anti-Christelijke problemen heeft Paars in zijn voordeel opgelost: euthanasie, homo-huwelijk, vreemdelingenstemrecht, snel-Belg wet, adoptierecht voor holebi's, om de voornaamste op te noemen. Voor wat dát luik betreft, is deze regering inderdaad uitgepraat en heeft ze niets meer op haar agenda tot de verkiezingen van 2007.
    De liberalen zijn trouwens reeds met hun verkiezingscampagne begonnen. "Sterke schouders onder de toekomst", of iets dergelijks hoorde ik gisteren als slogan. Dat zegt natuurlijk heel weinig en zal niet volstaan om de kiezer van gedacht te doen veranderen. Zeker niet die kiezers die vroeger liberaal stemden omdat ze in een rechts-liberale samenleving geloofden. En zeker niet als zo'n woordspelingen gemaakt worden door woordwaterval Bartje Somers, die echt niet au sérieux wordt genomen sinds hij het etiket van "padvinder" en "his master's voice" heeft opgekleefd gekregen. De man komt gewoon niet geloofwaardig over.
    Het enige wat de liberale partijen officieel tijdens deze legislatuur bekomen hebben, is de belastingverlaging. "Officieel" zeg ik dan, want in werkelijkheid werden de voordelen van deze verlaging al meteen ongedaan gemaakt door allerlei verhogingen op gemeentelijk, provinciaal en gewestelijk vlak.
    Het feit dat Verhofstadt - en hij alleen - nu pleit voor een belastingverhoging, zij het dan voor Europa, zal het wantrouwen tegen hem en zijn partij alleen maar doen toenemen. Door Fransen en Nederlanders werd Europa een halt toegeroepen. Die zullen het ook met Blair wel eens zijn. Hoe het bij de man in de straat bij ons zit, zal men nooit te weten komen, want onze politiekers durven geen referendum aan.

    05-12-2005, 14:10 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!