NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Strijden eeuwig
Inhoud blog
 • Hoe moet het verder?
 • De schaduwpopulatie
 • Michel Light
 • Return to (De)sender *
 • Meer Groen = meer belastingen
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  02-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allerzielen

   

   

     Ik ben zeker geen fan van Yves Desmet, de hoofdredacteur van De Morgen. De man is te links en te anti-Vlaams, zeker t.o.v. de Vlaamsnationalisten. Ik moet nog altijd de eerste keer zijn krant kopen. Dat neemt niet weg dat hij soms wel eens zinnige dingen zegt. Zo hoorde ik vrijdag jl bij het overzicht van de binnenlandse pers na het nieuws van negen uur op Klara dat de waarschijnlijk ongelovige Desmet het gebeuren rond Allerzielen, waarbij de overledenen herdacht worden, toch geen slechte zaak vond. ‘Men is pas écht dood, als men vergeten wordt’, was zijn letterlijke uitspraak en dat is iets om over na te denken.

     Ik stel me trouwens vragen bij al die alternatieve uitvaarten, waarover in de media dezer dagen nogal wat te doen is. Ieder diertje zijn pleziertje natuurlijk, maar nadat men al begonnen was de asse in urnen te begraven, mee naar huis te nemen of uit te strooien, is er nu weer iets nieuws. Men kan zich tegenwoordig laten verassen, de asse in een vercomposteerbare urne doen en deze begraven in e.o.a. bos, bij voorkeur een natuurgebied, waardoor men dus a.h.w. helemaal in de natuur verdwijnt. Een duurzaam einde, zeg maar. Als we in dat verband echter over die quote van Desmet nadenken, dan zal men die mensen zeker snel helemaal vergeten zijn. Echt dood, dus. Hoe zo’n begrafenis trouwens dan nog 4.000 euro kan kosten, is mij wel een raadsel. Betaalt men hier misschien nog auteursrechten voor of zoiets?

     Mijn vrouw stierf bijna vier jaar geleden. Ze werd nog op de klassieke manier begraven en daar ze op slechts 300 meter van huis ligt, is het voor mij een grote troost dat ik er steeds nog naartoe kan. Ik durf er niet aan denken dat ik de vrouw van mijn leven, waarmee ik bijna een halve eeuw heb samen geleefd, in een bos zou laten verdwijnen hebben. Hupsakee, weg ermee!

     Wie zijn/haar partner nog heeft, mag zich gelukkig achten. Ik ben jaloers als ik zo’n oudere koppels zie, ongeacht hoe ze er soms ook uitzien. ‘Ze hebben elkaar nog’, denk ik dan…

   

  02-11-2014, 00:05 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (4)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (36 Stemmen)
  01-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het nieuwe paleis van de sultan

   

     Denkelijk zal ik wel niet de enige geweest zijn die grote ogen heeft getrokken bij het zien van de foto van het nieuwe Turkse presidentieel paleis in Ankara. Het gebouw dat, net zoals in de States, het ‘Witte Huis’ wordt genoemd (‘Ak Saray’ heet dat in het Turks), is wel zes keer groter dan het Amerikaanse en liefst 27 keer groter dan het Èlysée, de woning van de Franse president. Feitelijk is het gebouw, qua grootte en bombast, nog het best vergelijkbaar met dat van wijlen Ceausescu, de vroegere communistische dictator in het Roemeense Boekarest, maar die vergelijking durven onze politiekcorrecte media natuurlijk niet maken. De officiële opening van het kolossale gebouw, dat – nota bene – niet gebouwd werd volgens de zelfs in Ankara geldende wettelijke voorschriften, gebeurde trouwens in mineur o.w.v. een zoveelste mijnramp in het halve ontwikkelingsland dat Turkije nog steeds is.

     Het zal Recep Tayyip Erdogan een zorg wezen. Na twee termijnen als eerste minister heeft hij dit jaar de Turkse presidentsverkiezingen gewonnen en de man gedraagt zich gewoon zoals een vroegere Ottomaanse sultan. Of het land daar beter van wordt zal hem een zorg zijn.

     Turkije wordt een land om in het oog te houden. Het mag dan al lid zijn van de NATO, veel plezier beleven de NATO-partners daar niet aan. Zo mogen de Amerikanen nog steeds geen gebruik maken van hun eigen luchtmachtbasis in Turkije, op een kleine honderd kilometer van de Syrische grens, om daar de gruwels van IS bij de Koerdische stad Kobane te bombarderen. Zelf ligt Erdogan overhoop met Assad van Syrië, waarbij hij de Syrische oppositie eerst gesteund heeft, maar daarbij ook IS. Zijn laatste actie was de toelating aan de Iraakse Koerden om hun volksgenoten in Kobane te komen helpen, maar de eigen Turkse Koerden krijgen die toestemming niet. Erger zelfs, bij betogingen ter zake werden er recentelijk nog enkele tientallen van hen gewoon doodgeschoten. Voor Erdogan en zijn partij zijn de eigen Koerden allemaal terroristen, iets wat in onze media zomaar wordt overgenomen, zonder erbij stil te staan dat ze 10% van de totale bevolking uitmaken. Waarom hij dan die Iraakse Koerden wél steunt? Daarmee doet hij zaakjes, hij koopt er nl olie van…

     En zeggen dat Turkije ooit hoopte lid te worden van de E.U. met de zegen van o.m. Guy Verhofstadt. Dan nog liever Oekraïne!

   

  01-11-2014, 16:08 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (4)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (33 Stemmen)
  31-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ideoloog-zakkenvuller

   

     In mijn blog van 6 oktober jl (‘De Oostendse spooktrein’) stelde ik mij de vraag of Vande Lanotte hier boven de wet staat. Ik ben blijkbaar niet de enige die zich die vraag stelt. In zijn dagelijkse roskam, die onder de titel ‘Kaaiman’ verschijnt in De Tijd, vroeg journalist Koen Meulenaere zich gisteren ronduit af, hoe het mogelijk is dat die vent nog niet in de gevangenis zit! Dit aan het einde van een opsomming van alle gelden die hij het land al heeft lichter gemaakt en die nog veel erger zijn dan wat ik in mijn blog destijds aanhaalde. Een overzicht:

  - De anderhalf miljard euro die hij samen met Verhofstadt aan Swissair cadeau deed, waarbij de Belgische federale regering een klacht tegen de Zwitsers liet vallen in ruil voor bijkomende investeringen in nieuwe Airbussen bij Sabena, die er nooit gekomen zijn, terwijl ‘vergeten’ werd daarvoor garanties te vragen. Die overeenkomst met Swissair had feitelijk moeten gebeuren met de bevoegde minister, ‘Henri’ Daems, maar die werd door bovenstaand duo opzij geschoven, evenals de leiding van Sabena die over de zaak in het ongewisse werd gelaten.

  - Nu dus die 1,7 miljard euro door het falende groene stroombeleid nadat Vande Lala de elektriciteitsprijzen blokkeerde, waardoor de netbeheerders het geld voor de groene stroomcertificaten niet konden recupereren, verplicht waren leningen aan te gaan om hun zaken draaiende te houden en het straks de belastingbetaler zal zijn die ervoor opdraait.

  - 600 miljoen euro verloren bij de verkoop van ABX.

  - Honderden miljoenen euro verkwist door de opsplitsing van de NMBS die weer zopas ongedaan diende gemaakt te worden, o.m. op last van Europa.

  - ± 200 miljoen euro met de affaire Electrawinds, waarvan hij een tijdje voorzitter was.

  - ± 100 miljoen euro die de PPS-verbinding met de diabolotreinen naar Zaventem extra gaat kosten, omdat ze niet rendeert en die de staat aan de privépartner zal moeten ophoesten.

  - 30 miljoen euro verkwist op 10 jaar tijd met die Thalys spooktrein van Oostende naar Brussel waar gemiddeld slechts drie personen meereizen.

  - 4 miljoen euro die naar zijn camerabedrijf in de Oostendse haven zijn gegaan en die hij o.m. gebruikte om ‘zijn’ basketclub mee te sponsoren. Die club kreeg ook nog enkele miljoenen aan subsidies en lottogiften.

   

    En dan hebben we het nog niet gehad over zijn fameus zilverfonds dat de kosten van de vergrijzing ging opvangen en een lege doos is gebleven. Of over het faillissement van de door Europa op fraude betrapte Oostendse vismijn, waarvan hij ook al de voorzitter was.

    Die man, die beschouwd wordt als de ideoloog van de SP.a (wat hij ook was in de regering Di Rupo), loopt inderdaad nog altijd vrij rond. Er zijn mensen die voor veel minder op water en brood zijn gezet…

  31-10-2014, 00:10 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (1)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (38 Stemmen)
  30-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het syndicale offensief

   

     En de vakbonden blijven maar doordrammen. De spoorbonden hebben het sociaal overleg met spoorbaas Cornu opgeblazen en, rechtuit gezegd, is dat helemaal niet onverwacht. Die Cornu mag dan wel gelijk hebben door te zeggen dat ze bij de NMBS niet teveel verdienen, maar er te weinig (echt) werken voor hun loon, zoiets openlijk verklaren via de pers zonder enige nuance en/of voorafgaande afspraak is – op zijn minst gezegd – niet slim gespeeld. Van een man met een dergelijke carrière wordt wel iets meer tact verwacht. Hoe het nu verder gaat verlopen, is nog koffiedik kijken, maar zeker is dat het probleem open en bloot zal worden aangevallen bij de reeds aangekondigde vakbondacties en dat had misschien vermeden kunnen worden. Nu geeft de man de vakbonden extra munitie. Het probleem voor de syndicalisten is wel dat ze moeilijk het aftreden van Cornu kunnen eisen. Hij is op de topjob terecht gekomen via Vande Lala, nog altijd een peetvader binnen het linkse kamp. Het is trouwens veelbetekenend, dat een spoorbaas, die er geraakt is via de SP.a, officieel moet erkennen dat de NMBS, die vergeven is van de syndicalisten, niet efficiënt werkt. In werkelijkheid zal hij dat ook wel eerder geweten hebben. Zo ‘werkt’ bv bij de NMBS en Infrabel één derde van de werknemers bij de administratie en heeft de maatschappij een eigen ziekenfonds.

     Erger is het feit dat het ABVV en het ACLVB, deze laatste als zogezegd liberale vakbond die soms linkser is dan de anderen, niet willen praten met de nieuwe federale regering over het regeerakkoord als daar de vice-premiers van de N-VA en van de Open VLD bij zouden zijn. Dat is pure discriminatie om niet te spreken van chantage. Ondertussen heeft blauwe zetbaas Vercamst zijn eerdere verklaringen al wel afgezwakt, vraag is maar of hij daarbij zal blijven. Overleg tussen regering en vakbonden is steeds verlopen met de vice-premiers, waarom zou dat nu anders moeten? Tijdens de regeringsformatie hadden de bonden al eens hun kat gestuurd toen ze voor een gesprek werden uitgenodigd. Het is nog even afwachten wat het ACV gaat doen, maar voortgaande op eerdere straffe uitspraken van ‘horror’ voorzitter Leemans, is ook van die kant weinig goeds te verwachten.

     Op die manier zal de hete herfst een serieuze krachtmeeting worden, waar niemand mee gediend zal zijn. Het gezond verstand, voor zover dat er al was, zal dan wel helemaal zoek zijn. Het wordt alleen nog uitkijken wat de verschillen van het stakingseffect zullen zijn in Vlaanderen en Wallonië. De kans is groot dat het nog maar eens zal blijken dat het communautaire terug zal zijn van nooit weg geweest, ongeacht welke regeringsverklaring of syndicale actie.

    

  30-10-2014, 00:41 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (4)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (38 Stemmen)
  29-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantie na 11 dagen 'werken'

   

   

     Er vallen dezer dagen nog steeds straffe uitspraken van PS’ers t.o.v. Vlaanderen. De opmerkelijkste was er een van Di Pippo, opnieuw voorzitter van de crypto communisten, die zei dat België zal ophouden te bestaan de dag dat de eerste solidariteitseuro van Wallonië naar Vlaanderen zal gaan. Het zal jammer genoeg nog even duren vóór dat zou kunnen gebeuren. Want, zoals ik al meerdere keren hier geschreven heb, gaat het in Wallonië niet goed, veel minder dan wordt uitgebazuind, ook in de Vlaamse media. Evenals Vlaanderen moet men in het zuiden serieus besparen en dat is niet hun sterkste kant. Het gekrijs t.o.v. de regering Michel is dan ook een dankbare dekmantel om de eigen problemen te verdoezelen.

     Voor het komende jaar moet het Waalse gewest nog 650 miljoen euro vinden. Voor een totaalbudget van 13 miljard is dat niet niks, zeker niet omdat de Waalse deelregering zegt ze te zullen vinden zonder nieuwe belastingen. Socialisten kennende is dat een mission impossible. Komt daar nog bij dat ook de Waalse deelregering zal profiteren van de vermaledijde indexsprong, waartegen ze officieel zo tegen tekeer gaat. Dat betekent nl dat ook de lonen van de overtalrijke Waalse ambtenaren voor één keer niet dienen te worden ‘aangepast’, waardoor het Waals gewest zo’n 30 miljoen euro zal besparen. Het is trouwens niet voor niks dat ook in Wallonië slechts één op de vijf vertrekkende ambtenaren zal vervangen worden. In een regio waar 40% van de bevolking van de staat leeft kan het niet anders dan dat daar veel verkwist wordt.

     Van die indexsprong gaat ook de door de linksen bestuurde stad Gent profiteren. Die gaat daardoor 7,5 miljoen besparen, waardoor ze niet verplicht zal worden tot afdankingen over te gaan. Zonder de indexsprong verdwijnen er waarschijnlijk 100 banen!

     Tenslotte nog dit: het nieuwe parlement, dat pas begon te functioneren na een ‘reces’ van drie maanden, is na tien dagen ‘werken’ weeral met vakantie. Van doodwerkers gesproken!

   

  29-10-2014, 00:07 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (2)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (40 Stemmen)
  28-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een teletubbie verhaal

   

      Al enkele jaren schrijf ik in deze rubriek dat we ons aan die groene stroom nog blauw gaan betalen. En ik was niet de enige die daarover zijn twijfels had. Testaankoop, Unizo en enkele economen waarschuwen er ook al enkele jaren voor. Nu is het zover. De Sociaal Economische Raad voor Vlaanderen (SERV) zegt dat onze elektriciteitsrekening in de loop van 2015 met ± 30 % zal stijgen. Oorzaak ervan is de oversubsidiëring voor het plaatsen van zonnepanelen, die betaald werden met groene stroomcertificaten. Dat systeem, in het leven geroepen door niemand minder dan teletubbie Steve Stunt, toen hij nog God was (althans volgens De Morgen) en verder uitgewerkt door o.m. Freya Van den Bossche, werd daarna al wel afgebouwd en tenslotte ongedaan gemaakt, de bestaande contracten blijven echter wel gehonoreerd en kosten Vlaanderen nu al 1,7 miljard euro. Eind 2015 zal dat 1,9 miljard zijn en een jaar later zelfs 2,1 miljard. Men geraakt die groene stroomcertificaten, die nu stropcertificaten zijn geworden – zeker met die link naar de Gentse ex-minister (doordenkertje) – aan de straatstenen niet kwijt. Dat laatste komt doordat een andere teletubbie, de keizer van Oostende, de elektriciteitsprijzen bevroor. Het resultaat van al dat geniale werk is, dat de eindgebruiker, u en ik dus, het vanaf volgend jaar zal mogen oplossen. Mie Turtelboom, kersvers Vlaams minister van Energie en daarmee ook opvolgster van de ‘dochter van’, heeft het bevestigd. Annemie is econome van opleiding en zit feitelijk nu echt op haar juiste plaats. De kans bestaat dan ook dat er nog andere lijken uit de kast zullen vallen. Want we praten nu nog maar alleen over de zonnepanelen. Dat ook de andere sectoren van de duurzame energie overgesubsidieerd werden, is een publiek geheim. Met het voorbeeld van de vaudeville rond Electrawinds voor ogen waarin - oh toeval! - de keizerlijke teletubbie ook al mee speelde – is niets nog uitgesloten.

   

    

  28-10-2014, 00:15 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (5)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (34 Stemmen)
  27-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De anti Vlaamse hetze (vervolgverhaal)

   

   

     Het wordt een beetje eentonig, maar dat we nu naar een periode van 5 jaar zonder communautair gehakketak zouden gaan, blijft wishful thinking. Het is duidelijk dat de PS de MR, haar aartsrivaal in de eigen regio, wil treffen via aanvallen op de N-VA. In hoever de laatste affaire, de doodsbedreigingen aan het adres van Jambon en Francken, daarin past is nog een vraagteken, maar zeker is dat het communautaire terug is van nooit weggeweest.

     Voor de liefhebbers van het genre was het colloquium van de Joris Van Severen genootschap in Dentergem, zijn geboorteplaats, nog maar eens een reden om tegen het Vlaamsnationalisme uit te pakken, temeer omdat de burgemeester daar ook weeral een N-VA’er bleek te zijn. Voor wie een beetje zijn Vlaamse geschiedenis kent, is dit lulkoek. Van Severen was geen echte flamingant, alleen een uiterst rechtse politicus die eerder droomde van een terugkeer naar een Dietse of Heel-Nederlandse Staat, de vroegere Zeventien Provinciën. Hij erkende zelfs de Belgische Staat maar werd bij het begin van WO II door diezelfde staat wel gevangen gezet, naar Frankrijk gedeporteerd en daar vermoord door een dronken Franse soldaat. Het blijft wel merkwaardig dat na al die jaren zijn politieke nalatenschap en gedachtengoed nog steeds levendig zijn en stof opleveren voor een heus colloquium. Hem nu afschilderen als de zoveelste Vlaamse collaborateur, zoals in Wallonië weeral gebeurd is, is er dan ook ver over.

     Het moeten trouwens niet altijd de francofonen zijn die stoorzender spelen. Zo was er heel wat beroering bij de benoeming door het Vlaams parlement van Matthias Storme (N-VA) tot lid in het bestuur van het Interfederaal Gelijkekansencentrum*. De linkse partijen vinden dat niet kunnen omdat Storme, jurist verbonden aan de KU Leuven, ooit gezegd had voor het Vlaams Belang te zullen stemmen nadat deze partij als Vlaams Blok door een politiek geïnspireerd gerechtelijk vonnis werd uitgeschakeld. Storme heeft zich al meer laten kennen door zijn rechtlijnigheid en is o.m. steeds een tegenstander geweest van het doen verdwijnen van Doel. Wat de linkse partijen, de SP.a op kop, dwars zit is dat de partij geen eigen mensen meer kan droppen in allerlei vacatures, nu ze niet meer mee mag spelen. Storme is niet de eerste de beste. Als specialist handels- en insolventierecht (privaatrecht, zeg maar) kan hij in dat centrum goed werk leveren. Net zoals de benoeming van professor Hendrik Vuye, professor staatsrecht als fractieleider van de N-VA in de Kamer en van Johan Van Overtveldt als minister van Financiën. Stuk voor stuk bekwame mensen en zeker geen politieke gearriveerden zoals we dat al stilaan gewend waren.

   

   

  * Het Interfederaal Gelijkekansencentrum is de opvolger van het Centrum voor Gelijke Kansen en Racismebestrijding, een instelling die Storme zelfs ooit bestreden heeft. De stroper wordt nu dus boswachter, waarbij we alleen maar kunnen hopen dat hij even consequent zal blijven.

  27-10-2014, 00:18 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (2)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (34 Stemmen)
  Archief per week
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 03/04-09/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 23/01-29/01 2006
 • 16/01-22/01 2006
 • 09/01-15/01 2006
 • 02/01-08/01 2006
 • 26/12-01/01 2006
 • 19/12-25/12 2005
 • 12/12-18/12 2005
 • 05/12-11/12 2005
 • 28/11-04/12 2005
 • 21/11-27/11 2005
 • 14/11-20/11 2005
 • 07/11-13/11 2005
 • 31/10-06/11 2005
 • 24/10-30/10 2005
 • 17/10-23/10 2005
 • 10/10-16/10 2005
 • 03/10-09/10 2005
 • 26/09-02/10 2005
 • 19/09-25/09 2005
 • 12/09-18/09 2005
 • 05/09-11/09 2005
 • 29/08-04/09 2005
 • 22/08-28/08 2005
 • 15/08-21/08 2005
 • 08/08-14/08 2005
 • 01/08-07/08 2005
 • 25/07-31/07 2005
 • 18/07-24/07 2005
 • 11/07-17/07 2005
 • 04/07-10/07 2005
 • 27/06-03/07 2005
 • 20/06-26/06 2005
 • 13/06-19/06 2005
 • 06/06-12/06 2005
 • 30/05-05/06 2005
 • 23/05-29/05 2005
 • 16/05-22/05 2005
 • 09/05-15/05 2005
 • 25/04-01/05 2005
 • 18/04-24/04 2005
 • 11/04-17/04 2005

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!