Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    24-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mensenbroeders failliet
    De hulporganisatie "Mensenbroeders" is failliet verklaard als gevolg van gesjoemel met de boekhouding. Er zou een "gat" zijn van zo'n 174.000 euro. Het is de eerste keer dat een Belgische ngo (niet governatieve organisatie) failliet gaat. Het ministerie van ontwikkelingshulp en de overkoepelende organisatie 11.11.11 zouden nu een onderzoek instellen bij alle hulporganisaties. Dat is zeker niet te laat. Volgens commentaar die ikzelf op de radio heb gehoord, kwam slechts 25% van het gestorte geld ter plaatse bij de hulpbehoevenden.
    Het kan nog erger. Ergens in het voorjaar stond er een artikel in de Italiaanse krant "La Repubblica" over een Nigeriaanse Nobelprijswinnaar. Ik ben de man zijn (moeilijke) naam vergeten, maar er zullen in Nigeria wel (nog) niet veel nobelprijswinnars zijn. Wel, die man had zelf de moeite gedaan enkele acties van hulporganisaties aan zijn land na te trekken en kwam tot het ontluisterend resultaat dat slechts 10% van de toegezegde bedragen tenslotte bij de hulpbehoevenden kwam...
    Ik neem aan dat de meeste van onze organisaties wel zuiverder op de graat zullen zijn, maar om te voorkomen dat er na dit faillissement teveel vragen zullen gesteld worden, doen ze er zelf best aan hun eigen organisatie eens door te lichten. Het zou allemaal wel wat transparanter kunnen. Hoeveel hebben ze voor een bepaalde actie gekregen, hoeveel onkosten hebben ze gemaakt en hoeveel is er ter plaatse aangekomen. Zo moeilijk moet dat allemaal niet zijn.
    Dat geldt trouwens, volgens mij, ook voor 11.11.11 zelf. Eén jaar na de tsunami ramp blijken er nog meer dan 40 miljoen euro hier bij ons op de bank te staan. Waarom zijn die niet gestort, hoeveel interest wordt daar op verdiend. Naar waar gaat die interest. Allemaal vragen waarop de man in de straat het raden naar heeft.
    Het wordt nu wachten op een antwoord...

    24-12-2005, 18:02 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    23-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De overheid kost ons teveel
    Op 18.11.05 schreef ik een blog met als titel: "Een regering van klungelaars", waarin ik stelde, dat de regering Verhofstadt niet alleen de meest anti-Christelijke en anti-Vlaamse is die we ooit gehad hebben, maar ook de minst bekwame. Nadat de denkgroep "In de Warande" gesteld had, dat dit land niet (meer) werkt, wordt dezelfde stelling nu verkondigd door niemand minder dan Rudi Thomaes, de topman van het Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO), niet de eerste de beste dus. Het VBO is trouwens eerder Belgicistisch dan Vlaams. Als er nu ook uit die hoek kritiek komt, wil dat wel wat zeggen.
    Thomaes stelt dat er veel te weinig wordt gedaan om onze economie te laten groeien. "Wie stil staat, is verloren" is een oude slogan die al door velen gebruikt en misbruikt is, maar nog steeds telt.
    Thomaes weet waarover hij spreekt. Hij was nl tot de bevinding gekomen dat hij nergens aan cijfers en vergelijkend materiaal kon komen over de werking van de overheid. Ten langen laatste heeft hij zelf een consultant op de zaak moeten zetten om uit te vinden hoe onze overheid presteert op het vlak van financiën, justitie, politie en andere departementen. De uitslag van dit onderzoek wees uit, dat de Staat feitelijk 2,6 procent teveel uitgeeft. In geld omgerekend zijn dat liefst 7 tot 8 miljard euro.
    Een uitgebreid verslag van die consultant heb ik tot nu niet kunnen inzien, hopelijk komt dat nog. Ik vraag me nl af, of Thomaes daarin ook de totaal overbodige instanties heeft meegerekend, zoals bv de senaat en de provincieraden. Men heeft nl regelmatig nogal wat kritiek op het bestaan van de 6 regeringen, de 7 parlementen, de 55 ministers en de meer dan 600 parlementariërs, maar vergeet daarbij dat daar nog eens de tegenwoordig totaal nutteloze provincieraadsleden bijkomen, die het land hopen geld kosten.
    De vraag is nu maar, of men naar de heer Thomaes zal luisteren. Hopelijk overkomt hem niet hetzelfde wat Herman De Bode, lid van "In de Warande" bij McKinsey overkomen is en dat ook Thomaes straks een "stap" zal moeten terugzetten. Daarmee lost men echter de werkelijke problemen van dit land niet op.

    23-12-2005, 14:26 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    22-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Algerijnse burgemeester van Brussel
    Freddy Thielemans, burgemeester van Brussel, moet binnenkort onder het mes en zal dan tijdelijk niet meer te beschikking staan, zoals dat heet. Hij wordt, tijdelijk, vervangen door de schepen van openbaar onderwijs en jeugd, een zekere Faouzia Hariche. Zoals de naam al laat vermoeden gaat het hier om een Magrebijnse van Algerijnse oorsprong die vanaf haar zevende jaar in België woont.
    Het moest er ooit van komen dat een Arabier (m/v) ooit burgemeester ging worden in een van onze steden. Er waren, vooral in het Brusselse, al enkele schepenen die, meestal via de SP.a, in de politiek waren binnengehaald. In bepaalde deelgemeenten van het zgz Brussels Gewest zijn  er trouwens tot 40% allochtonen, meestal Turken en Noord-Afrikanen, maar op sommige plaatsen ook (ex) Kongolezen. Zoals ik reeds vroeger stelde, hebben studies in de U.S.A. al in de jaren tachtig van de vorige eeuw uitgewezen, dat een minderheid zich aanpast zolang zij niet meer dan 8 procent van de bevolking bedraagt. In Brussel zitten we daar ruim boven en is dus de kans zeer groot dat de allochtonen zich niet aanpassen en, integendeel, eisen dat wij ons aanpassen. Nu mag die mevrouw Hariche een gematigde Arabische zijn, niet garandeert ons dat er vroeg of laat in het Brusselse geen soort extremist zoals die nieuwe president van Iran aan de macht komt, met alle gevolgen vandien.
    Die Faouzia Hariche zal wel geïntegreerd zijn. Ze heeft Romaanse filologie gestudeerd aan de ULB en zal dus in principe haar taak wel aankunnen. Er is slechts één probleem: ze spreekt Arabisch en Frans, maar geen Nederlands en dat is in strijd met de taalwet. De Brusselse afdeling van de N-VA gaat dan ook een klacht tegen haar neerleggen bij de vaste comissie voor taaltoezicht. Een stad met internationale allures als Brussel, tevens hoofdstad van een drietalig land (vergeten we de Oostkantons niet), kan het zich niet veroorloven een burgemeester te hebben die de taal van de meerderheid in dit land niet spreekt. Als mevrouw Hariche al zo lang in ons land woont, zal ze ook wel weten wat er zich hier allemaal afspeelt. Ze heeft zich blijkbaar alleen maar aangepast aan de francofonie.

    22-12-2005, 14:26 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    21-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brel is de grootste (Francofone) Belg!

    Al die verkiezingen tot grootste van dit en van dat, heb ik steeds maar niks gevonden. Zeker wat België betreft, was het in feite meestal nonsens. België bestaat pas sinds 1830 en al wie daarvoor geleefd heeft was geen Belg, maar een Vlaming, een Waal, een Zuid-Nederlander, een Luikenaar en ga zo maar verder. Toch was ik tenslotte gecharmeerd door de keuze die Vlaanderen gemaakt heeft: pater Damiaan. Ondanks protest van enkele papenvreters en simpele zielen (die liever een coureur hadden gekozen...), is Damiaan een voorbeeld, niet alleen voor Vlaanderen, maar voor de hele mensheid. De man cijferde zichzelf weg en gaf zijn leven voor zijn ideaal: mensen helpen die door iedereen verstoten waren. Kan het mooier?
    België zou echter België niet zijn, het onnatuurlijke land dat er gekomen is omdat de landen rondom ons niet wisten wat ermee aan te vangen. In dat België moet ge dan ook een Vlaamse grootste Belg hebben en een francofone grootste Belg. Misschien komt er later nog een Duitstalige grootste Belg bij en dan nog een grootste Brusselaar (wie klopt Manneke Pis?).
    Francofoon België heeft dus ook zijn grootste Belg gekozen en dat is ... Jacques Brel geworden! Een liedjeszanger die bij ons o.m. bekend werd door een schamplied te maken over de Vlaamse moeders die (toen) volgens hem kweekten als konijnen. Evenals pater Damiaan is Brel niet oud geworden, maar hij is zeker niet gestorven voor iets, eerder tegen zijn zin.
    Met de verkiezing van Brel en Damiaan is nog maar eens gebleken wat voor afgrond er gaapt tussen Vlaanderen en Wallonië. Dat werd trouwens ook weer duidelijk uit de laatste opiniepeiling (die van Het Laatste Nieuws, de Libre Belgique en VTM). Daar waar in Vlaanderen de hele heisa rond het generatiepact zo goed als brokken maakte, kreeg de P.S. in Wallonië een flinke tik en verloor de partij van Di Rupo lifst 4%. Betekenisvol was ook de stijging met 10% van het rechtse Front National, dat stilaan de rol van het Vlaams Belang in Vlaanderen aan het kopieëren is en de Walen eindelijk een meer reële kans geeft om een proteststem uit te brengen. Vergeten we niet dat het FN in Wallonië het moet doen met grotendeels onbekende namen, zonder enige BW's (bekende Walen). 
    Di Rupo had zich zijn voorzitterschap wellicht heel anders voorgesteld.

    21-12-2005, 10:18 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    20-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedenkelijke journalistiek
    In Het Laatste Nieuws wordt het opiniestuk van elke dag meestal geschreven door Luc Van der Kelen. Luc is een Belgicist, maar voor de rest een vrij objectief man die de zaken meestal schrijft zoals ze zijn en geen onderscheid maakt tussen politiekers van verschillend pluimage. Als gevolg daarvan hebben enkele van die zgz breeddenkende politiekers à la Stevaert en Verhofstadt al een paar keer aangedrongen om Van der Kelen minstens op een zijspoor te zetten. Grote baas Van Thillo pikt dat echter niet en dat is maar best zo. Het laatste Nieuws is de laatste tijd een van de meest objectieve Vlaamse dagbladen geworden, zeker sinds de Gazet Van Antwerpen werd overgenomen door Stevaerts vriendjes.
    Van der Kelen is niet elke dag present met zijn opiniestukje. De man neemt ook al eens vakantie of is afwezig om andere redenen. En dat is jammer, want zijn plaatsvervangers zijn eerder aan de kleingeestige kant. Zo schreef Johan Segers enkele weken geleden nog een stukje tegen het Vlaams Belang en daarin noemde hij Jurgen Verstrepen "een etter". Segers mag rustig tegen het VB zijn, iemand persoonlijk zo noemen, doe je niet.
    Gisteren verscheen in de krant de uitslag van de driemaandelijkse peiling die Het Laatste Nieuws uitvoert, samen met de Libre Belgique en VTM. Tot nu toe is deze peiling zowat de meest betrouwbare van alle politieke enquêtes gebleken. Wat Vlaanderen betreft is er zo goed als geen verschuiving t.o.v. drie maanden geleden,  ondanks alle heisa rond het generatiepact. Dit betekent ook dat de mensen er niet van wakker liggen en dat heeft men ondertussen ook bij de vakbonden begrepen, die alle acties daaromtrent voorlopig staken.
    Onderaan het artikel over de peiling stond een tweede, klein artikeltje (ditmaal van Steven Somers) met als titel: "Eén op twee Vlamingen stemt zeker niet voor het Vlaams Belang". Dat zal wel kloppen, maar die titel is erg misleidend, want als één op twee zekere niet voor het VB stemt, betekent dit ook dat één op twee misschien wél voor die partij stemt. Als men ervan uitgaat dat het VB in de peiling 25,4% haalt dan heeft die partij een potentieel om haar stemmen aantal nog bijna te verdubbelen.
    Daarbij komt dan nog dat het een traditie is dat bij echte verkiezingen het VB steeds een paar procent meer haalt dan in de peilingen. Dit is het gevolg van de heksenjacht die in sommige kringen nog steeds tegen die partij wordt gehouden en die ervoor zorgt dat sommige mensen in de peilingen er niet durven voor uitkomen dat ze voor het VB zijn, maar er later wél voor stemmen.
    Ik heb in die zin ook gereageerd op het artikel van Somers, maar het werd niet gepubliceerd. Kleintjes, niet?

    20-12-2005, 10:11 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    19-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luik, de al té vurige stede

    "La cité ardente" noemen haar inwoners haar: "de vurige stede". Sinds kort is daar iets bijgekomen. Luik blijkt ook de meest criminele stad te zijn, niet alleen van Belgenland, maar van heel Europa! De stad had al de naam van "Palermo aan de Maas", nu blijkt het echte Palermo, op Sicilië met o.m. het echte maffiadorp Corleone op zijn grondgebeid, nog niet half zo crimineel te zijn als Luik. Misschien  is dit al langer zo, maar sinds de moord op Cools en de echte maffia praktijken door de vertrouwensmensen rond Van der Biest blijkt daar inderdaad wel e.e.a. niet pluis te zijn.
    De Luikenaar beweren dat het zo'n vaart niet loopt, de plaatselijke overheid trouwens ook, maar deze laatste zorgt er nu voor dat de stad weer eens in een zeer slecht daglicht komt te staan. De stad wil nl hard drugs verstrekken aan heroïne verslaafden zgz om de criminaliteit te stoppen. Zoiets is vuur blussen met brandstof.
    Het is trouwens niet de eerste keer dat dit bedenkelijk idee in Luik wordt vooropgesteld. Ze hebben er zelfs enkele supporters bijgekregen in de huidige regering. Niemand minder dan Brice De Ruyver, veiligheidsadviseur van Verhofstadt, ziet er geen graten in. Hij vindt het een "medisch-wetenschappelijk experiment" dat moet kunnen, waarvoor zelfs geen wetswijziging zou nodig zijn. Er moet alleen een fiat komen van de ministers van justitie en volksgezondheid, toevallig twee van de PS, een partij die op een schandaal min of meer niet meer hoeft te zien. Na de goedkeuring van de euthanasie en de holebiwetten kan dat er nog wel bij. In feite gaat het erom, dat men een wet uitholt door zoiets te doen. Straks gaat men aan kleptomanen geven wat ze willen omdat ze niet meer zouden stelen en aan pyromanen materiaal om op te stoken zodat ze dat elders niet meer zouden doen. Waar gaan we naartoe met onze "rechtstaat"?
    Ze weten echt niet waarmee ze bezig zijn. Heroïne zijn hard drugs. Daar gaat ge letterlijk van kapot. Daarbij komt nog dat in een kring van ± 50 km rond Luik er nog de steden Maastricht en Aken liggen en het gevaar zeer reëel is dat alle soorten Nederlandse en Duitse junkies naar Luik zullen komen afgezakt om daar gratis drugs te krijgen.
    Er is nog een klein sprankeltje hoop dat dit crimineel idee niet zal worden doorgevoerd: er moet ook nog een akkoord komen van het INCB, de International Narcotics Control Board uit Wenen. Als men daar ook het verhaal heeft gelezen van Luik als crimineelste stad, bestaat de kans dat dit "feest" niet doorgaat.

    19-12-2005, 16:34 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!