NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Strijden eeuwig
Inhoud blog
 • Collateral damage
 • Wordt Groen/Blauw het nieuwe Paars?
 • Politieke poppenkast
 • Waarom confederalisme
 • Di Pippo's 'reconquista'
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  01-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pasen in Neum√ľnster

    

      Door een nieuwe activering van het internationaal aanhoudingsmandaat tegen de rebellerende verkozen Catalaanse leiders, werd een deel van hen opnieuw gearresteerd en achter de tralies gezet. Deze keer ook Puigdemont himself, zij het dan in Duitsland waar hij, na een voordracht gegeven te hebben aan de universiteit van Helsinki, op doortocht was en waar het evenmin als bij ons evident zal zijn hem zomaar uit te leveren aan de Spaanse Inquisitie die een internationaal aanhoudingsmandaat misbruikt voor politieke doeleinden. Ik weet niet in hoeverre zijn Vlaamse advocaat Paul Bekaert zich in Duitsland kan laten gelden, maar hopelijk heeft de man ook daar genoeg relaties om de totalitaire Spaanse democratie van antwoord te dienen. Voor de gelegenheid heeft de Duitse politiek zich ook nog eens van haar slechtste kant laten zien en de verantwoordelijkheid voor de zaak doorgeschoven naar het Gerecht. Op deze Paasdag zou men het kunnen vergelijken met Pilatus, maar hetzelfde gebeurde ook in dit land en hopelijk laten ze hem in Duitsland dan straks ook gaan. De drie Catalaanse ministers die nog in België zijn, worden voorlopig althans niet lastig gevallen. De beslissing over ‘Pokémon’ zal echter pas na Pasen vallen, zodat hij die feestdagen - die in Spanje vier dagen duren (!) - in zijn Duitse cel in Neumûnster zal mogen ‘vieren’.

     Waar het ook oorverdovend stil blijft over de Catalaanse zaak, is in Europa. Daar heeft meer dan de helft van de E.U.-landen wel de tijd om zich (misschien terecht) boos te maken over de vergiftigingszaak in het Britse Salisbury en Rusland daarvoor aansprakelijk te stellen, maar voor Catalonië doet men niets, nada de nada. Men wil er zelfs niet eens over praten. Vlaanderen is nu al verwittigd: op Europa zal het nooit moeten rekenen.

   

  01-04-2018, 21:23 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (5)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (26 Stemmen)
  31-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Antwerps moddergevecht

     Volgens SP.a-voorzitter John Crombez wordt in Antwerpen een vuile verkiezingscampagne gevoerd, iets wat hij al voorspeld zou hebben. Hij kan daarin gelijk hebben, het probleem voor hem en zijn partij is wel de vraag wie ermee begonnen is. Antwoord: Tom Meeuws himself, die het Antwerpse stadsbestuur ervan beschuldigde een etentje te hebben aanvaard bij het vieren van de verjaardag van vastgoedman Eric Van der Paal, die ook bij enkele stadsprojecten betrokken was. Dat verhaal van dat etentje klopte, alleen bleek later dat hij, Meeuws, met diezelfde man in hetzelfde restaurant (‘Het Fornuis’, wat een publiciteit!) ) ook was gaan eten en daar waarschijnlijk niet alleen over het weer had gepraat. Later ging de man een tweede keer in de fout toen hij datzelfde stadsbestuur ervan beschuldigde teveel te zijn afgestemd op beleggers, waarna bleek dat hijzelf ook belegd had (in een appartement). Het verhaal van de pot en de ketel. ..

     De vraag is nu niet alleen of de SP.a in Antwerpen nog verder kan met Meeuws en – indien niet – hoe het probleem zal worden opgelost. Door de ‘onafhankelijke’ vrouwelijke ex-commissaris immers de plaats van lijsttrekker te geven en Meeuws plaats twee, moet de eventuele plaatsvervanger een man zijn. Nu heeft de S P.a in de koekenstad nogal wat bekende vrouwen in haar rangen – denk maar aan Van Brempt, Kherbache en De Coninck -maar geen man van dat niveau. Het worden harde noten om kraken voor ‘Den John’. Dat aan het modder smijten dan nog mee gedaan wordt door een zelfverklaard kwaliteitstijdschrift zoals Knack, is alleen maar een bevestiging van de terugval van dit blad dat ooit de naam had Vlaamsgezind te zijn en lijkt dit meer een soort wraakneming van Knack t.o.v. de Vlaamsnationalisten na het afhaken van Rik Van Cauwelaert en ‘Kaaiman’ Koen Meulenare, waarbij het blad heel wat abonnees verloor.

   

  31-03-2018, 00:05 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (6)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (28 Stemmen)
  30-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze week in Vlaanderen

     Er is een nieuwigheid in de Belgische politiek: een partij die blijkbaar geen valabele kandidaat lijsttrekker meer vindt voor de verkiezingen in Vlaanderens grootste stad en al blij is met een ‘onafhankelijke’ zonder partijkaart. Dat is wat de SP.a meemaakt in Antwerpen, waar haar Guus Flater, alias Tom Meeuws, het voorwerp is van een gerechtelijk onderzoek omdat hij zich niet gehouden heeft aan een dading met De Lijn, waar hij als plaatselijk voorzitter aan de boekhouding had geprutst. Daarmee is hij de partij in Antwerpen zo stilaan in de vernieling aan het rijden. Regionaal zou de SP.a, volgens de laatste peilingen, de 10% niet meer halen, maar in Antwerpen dreigt straks de warempel de kiesdrempel!

  ---

     Enkele jaren geleden werd er een nieuwe wet gemaakt die het onmogelijk maakt dat minderjarigen nog in een gevangenis voor volwassenen terecht komen. Ze moeten bij zware feiten worden ondergebracht in speciale gesloten instellingen. Die blijken ondertussen vol te zitten, zodat men schurkjes die feiten pleegden waarvoor men normaal meer dan 5 jaar cel krijgt, weer moet vrijlaten. Eén van die boefjes speelde het zelfs klaar na zijn vrijlating meteen weer de criminele toer op te gaan. En dan zijn er nog volksvertegenwoordigers die reclameren als men dat tuig in enkele cellen van een gevangenis onder brengt die feitelijk al gesloten, had moeten zijn. Om zo’n situatie op te lossen is er maar één snelle oplossing: de wet die verbiedt dat ze worden opgesloten bij volwassen zó amenderen, dat er een uitzondering wordt gemaakt zolang de gesloten instellingen vol zitten. Is dat zó moeilijk? Die kereltjes zouden m.i. beter in strafkampen worden ondergebracht, zoals dat hier en daar in Azië gebeurt, waar ze zouden leren wat werken en gehoorzamen is. En waar ze niet meer aan drugs geraken.

   

   

   

  30-03-2018, 00:04 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (3)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (28 Stemmen)
  29-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koude oorlog retoriek

      Ik weet dat niet iedereen het ermee eens is, dat ik de Russen op tijd en stond eens onder vuur neem, maar het is mijn schuld niet dat die e.e.a. uitspoken (én er mee weg komen) dat een klein land niet zou moeten proberen. Zo blijft het opmerkelijk dat zowat overal buiten Rusland en haar invloedssfeer men ervan overtuigd is dat de Russische ex-spion en zijn dochter in het Britse Salisbury vergiftigd werden door de Russische geheime dienst of een nog geheimere organisatie die ervan afhangt. Wie anders heeft er belang bij dat mensen die misschien iets teveel weten worden uitgeschakeld? Dat fysiek uitschakelen van politieke tegenstanders is trouwens een Russische traditie. Het bekendste slachtoffer tot nu toe was Leo Trotski, de oprichter van het Rode Leger, die bij Stalin in ongenade viel, in 1929 uit Rusland wegvluchtte, maar elf jaar later door Stalin’s geheime dienst werd vermoord in het verre Mexico.

     Het sterkste verhaal is echter dat van de bomaanslagen in Moskou, Buynaksk en Volgodonsk in 1999, waarbij 293 doden vielen en meer dan duizend gewonden. De aanslagen werden meteen toegeschreven aan Tsjetsjeense terroristen. De politie vond toen echter ook een niet ontplofte bom in het stadje Ryazan en arresteerde de daders. Die werden kort daarop echter weer vrijgelaten omdat die er niets mee te maken zouden hebben gehad. Het bleken agenten te zijn van de FSB, de geheime dienst. Die bomaanslagen waren de aanleiding tot de tweede Tsjetsjeense oorlog, waarmee Poetin, toen ‘premier’ en hoofd van de FSB, zijn politieke carrière lanceerde…

     Het nieuws over de aanslagen van 1999 zou een stille dood gestorven zijn, ware het niet dat er een boek over uitkwam: ‘Blowing up Russia’. Op één na zijn alle medewerkers aan dit boek fysiek geliquideerd. De bekendste was Litvinenko, die in Londen vergiftigd werd met het radioactieve Polonium. De oligarch Berezovski die de publicatie van het boek had gefinancierd, stierf in duistere omstandigheden, ook al in Londen. Hij werd ‘gezelfmoord’ door ophanging en hetzelfde lot onderging onlangs in Londen zijn vriend Glushkov, een ex-directeur bij Aeroflot. Alle exemplaren van ‘Blowing up Russia’ werden in Rusland in beslag genomen. De enige medewerker aan het boek die het tot nu toe overleefd heeft, is de joodse dissident Juri Felshtinski, die momenteel in de States woont, alhoewel ook dat geen garantie is om uit de klauwen van de Russische geheime dienst te blijven. Denk maar aan Trotski…

   

   

  29-03-2018, 00:05 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (2)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (25 Stemmen)
  28-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De begrotingscontrole

     Er was vorig weekeinde weer heel wat kritiek vanwege de oppositie en de media over het resultaat van de begrotingscontrole. Feitelijk is dat niets nieuws, want die controle begint altijd met de vaststelling dat men nog x-aantal miljarden tekort heeft en eindigt meestal met het besluit dat allemaal nog wel meevalt. Er werden deze keer geen nieuwe belastingen noch besparingen doorgevoerd, er werd hier en daar zelfs wat geld vrijgemaakt en – misschien nog het belangrijkste - 9 bijkomende opvangplaatsen voor asielzoekers gaan dicht, zodat men volgend jaar kan terugvallen op de aantallen die men had vóór de asielcrisis begon. Een besparing van zo’n 30 miljoen euro! Theo Francken is momenteel de populairste Vlaamse politicus die er bijna op zijn eentje in slaagt de percentages van zijn partij omhoog te drijven. Dat zegt genoeg hoe Jan met de pet erover denkt.

     De federale regering heeft het geluk dat de conjunctuur meezit en dat in heel Europa, waardoor bijna 260.000 jobs bijkwamen. Dat betekent: meer inkomsten en minder sociale uitgaven, maar het verandert weinig of niets aan de immense staatsschuld die dit land torst. De daling van het begrotingstekort is grotendeels daaraan te danken en de besparingen werden teniet gedaan door de lastenverlagingen. De loonkosten voor het werk bij e-commerce bedrijven zijn eindelijk wat gezakt, maar dat zal niet veel veranderen aan het feit dat dit land ondertussen die trein wel gemist heeft en men duizenden jobs over de grenzen heeft zien vertrekken, met dank aan ‘linksbuiten’ Peeters. De meeste van die klanten wint men zomaar niet terug.

     Het belangrijkste van deze begrotingscontrole zijn de besluiten die men niét genomen heeft. Die over de bestelling van de nieuwe vliegtuigen, waarover de laatste week zoveel inkt gevloeid is. Die over de sluiting van de kerncentrales, waarmee de N-VA het – m.i. terecht – niet eens is en tenslotte die over de eventuele beursgang van Belfius, die CD&V niet wil goedkeuren als er eerst geen oplossing komt voor de Arco spaarders/beleggers (schrappen wat niet past). Dat laatste stond in het regeerprogramma van de regering Michel, maar is nauwelijks uitvoerbaar wegens het njet van Europa én van de Raad van State.

     Besluit: ze dronken een glas, loosden een plas en lieten alles (grotendeels) zoals het was. Feitelijk niets nieuws onder zon, zeker niet met twee verkiezingen binnen het anderhalf jaar.

   

   

   

  28-03-2018, 00:04 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (3)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (21 Stemmen)
  27-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groen wordt roder

     Bij Groen maakt men zich wijs dat zij hier de verkiezingen gaan winnen. Om dat wat kracht bij te zetten, werd op hun laatste congres ‘Jessias’ Klaver van het Nederlandse Groenlinks uitgenodigd. Hij werd aan de sympathisanten voorgesteld als ‘de Johan Cruyff van de Nederlandse politiek' en het nieuwe politieke wonder van boven de Moerdijk kon niet veel meer vertellen dan wat laag bij de grondse kritiek op Bart De Wever.

     Wat heeft die Klaver in Nederland bereikt? Meer stemmen, vooral van ontgoochelde socialisten - dat klopt - maar wat heeft hem dat opgebracht? Zo goed als niets. Hij had kunnen deelnemen aan Rutte III, maar stelde zo’n onmogelijke eisen dat hij nationaal buiten de prijzen viel en met lege handen achter bleef. Bij de Nederlandse gemeenteraadsverkiezingen stemde één op de drie noorderburen voor een plaatselijke partij, daarbij de rug kerend naar de traditionele partijen maar ook naar Groenlinks, dat alleen ophef maakte door in Amsterdam te winnen, maar dat is daar nu eerder dé stad van de zootjes ongeregeld.

     In Antwerpen zal Groen de grootste linkse formatie worden bij gebrek aan beter en zeker na de reeks van stommiteiten door de ‘ondernemer’ die de SP.a daar op de rails ging zetten. In Gent zit het er eveneens in, door de verschillende financiële schandalen waarbij de SP.a betrokken raakte. De Gentenaars zouden echter maar beter opletten dat ze straks in eigen stad geen minderheid worden. Wie dat niet gelooft, moet maar eens zappen naar https://www.youtube.com/watch?v=pF3C50fG5iE&feature=share. Het gaat om een uitzending van de Bulgaarse nationale Tv (Btv) over Gent, waarin uitgelegd wordt wat men daar als Bulgaar moet doen om er van alles en nog wat zo goed als gratis te profiteren. De stad gaf daarvoor in de laatste 8 jaar 1,2 miljard euro uit! Het youtube filmpje zou al meer dan 53.000 keer bekeken zijn. Hopelijk waren daar genoeg Gentenaars bij om te weten voor wie ze in oktober van dit jaar niét moeten stemmen!

   

  27-03-2018, 00:11 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (4)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (24 Stemmen)
  26-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De F16 discussie

     Vorig jaar ben ik met mijn auto, een Audi A2, gecrasht op een tractorsluis. Ik wist toen niet eens wat dat woord betekende en had er geen erg op toen het stond aangeduid. Dat was in de zone rond het natuurreservaat van De Zegge, waar veel water is en ik dacht dat het woord ‘sluis’ wees op iets dat daarmee te maken had, niet met blok beton op een weg waar ik een week eerder nog door gereden was. Een bord met ‘gewijzigde verkeerssituatie’ had het onheil misschien kunnen voorkomen.

     Nu, om een lang verhaal kort te maken, die Audi had ik op het moment van de crash al 13 jaar. Ik probeerde eerst een andere auto te leasen via private lease, maar slaagde daar niet in omdat ik de 75 voorbij was. Tenslotte heb ik een occasiewagentje gekocht dat toen twee jaar oud was van het merk Skoda, type ‘Citygo’. Alhoewel het hier om een stadsautootje ging van ogenschijnlijk heel wat minder kwaliteit, bleek ik vrij snel eraan te wennen en kan ik zeggen dat ik mijn Audi helemaal niet meer mis. Het enige grote verschil is dat de Skoda geen elektronische airco heeft en ik die zelf moet regelen, wat ik trouwens vroeger altijd heb moeten doen (ik rij al meer dan 60 jaar). Meer zelfs, dat Tsjechisch wagentje van bouwjaar 2015 heeft – buiten die airco dan – meer elektronica dan die Audi van 2004. Alles evolueert.

     Aan bovenstaande heb ik ook moeten denken als ik al die commentaar over de F16 hoor. Bij vliegtuigen die 20, 30 of meer jaren oud zijn is de bediening ook snel verouderd en zullen de nieuwe types ook over heel wat nieuwigheden beschikken die de oude niet hadden of pas hadden na een zoveelste aanpassing. Het grote verschil met auto’s is dat die militaire vliegtuigen gevechtstoestellen zijn, waarbij kleine onvolmaaktheden zwaar kunnen worden afgestraft. Zo kunnen onze F16's eigenlijk niet meer ingezet worden als gevechtsvliegtuigen en hebben ze ook niets dat enigszins op ‘stealth’ trekt, het systeem dat de vliegtuigen bijna onzichtbaar maakt voor radardetectie.

     De hele discussie of we die nieuwe, duurdere vliegtuigen al dan niet nodig hebben, moet gezien worden i.v.m. de verplichtingen die dit land heeft genomen in internationaal verband, in de eerste plaats de NAVO. Het percentage voor defensie, dat we onze geallieerden hebben toegezegd, is maar voor de helft ingevuld, terwijl we anderzijds wel het hoofdkwartier van de NAVO hier willen houden. Ik heb zo het vage idee dat er daarover, bij de volgende NAVO top (waarschijnlijk mét Trump erbij) in juni, een hartig woordje zal gesproken worden en dat er dan e.e.a. zal moeten beslist worden dat van een ander kaliber zal zijn dan het oeverloos gezwam dat we nu meemaken.

   

  26-03-2018, 00:13 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (4)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (23 Stemmen)
  Archief per week
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 03/04-09/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 23/01-29/01 2006
 • 16/01-22/01 2006
 • 09/01-15/01 2006
 • 02/01-08/01 2006
 • 26/12-01/01 2006
 • 19/12-25/12 2005
 • 12/12-18/12 2005
 • 05/12-11/12 2005
 • 28/11-04/12 2005
 • 21/11-27/11 2005
 • 14/11-20/11 2005
 • 07/11-13/11 2005
 • 31/10-06/11 2005
 • 24/10-30/10 2005
 • 17/10-23/10 2005
 • 10/10-16/10 2005
 • 03/10-09/10 2005
 • 26/09-02/10 2005
 • 19/09-25/09 2005
 • 12/09-18/09 2005
 • 05/09-11/09 2005
 • 29/08-04/09 2005
 • 22/08-28/08 2005
 • 15/08-21/08 2005
 • 08/08-14/08 2005
 • 01/08-07/08 2005
 • 25/07-31/07 2005
 • 18/07-24/07 2005
 • 11/07-17/07 2005
 • 04/07-10/07 2005
 • 27/06-03/07 2005
 • 20/06-26/06 2005
 • 13/06-19/06 2005
 • 06/06-12/06 2005
 • 30/05-05/06 2005
 • 23/05-29/05 2005
 • 16/05-22/05 2005
 • 09/05-15/05 2005
 • 25/04-01/05 2005
 • 18/04-24/04 2005
 • 11/04-17/04 2005

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!