NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Strijden eeuwig
Inhoud blog
 • Van Marrakech via Davos naar de uitgang
 • Collateral damage
 • Wordt Groen/Blauw het nieuwe Paars?
 • Politieke poppenkast
 • Waarom confederalisme
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  12-06-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mislukt rood onderonsje

   

   

    

     Optima Bank & Verzekeringen is zo goed als failliet. Dat zat eraan te komen na de berichten ter zake en nadat de Nationale Bank de rekeningen er had geblokkeerd. Sedert de bankencrisis hoort en leest men wel eens meer van die verhalen, maar in dit land was het geleden van 1997 dat het nog gebeurd was. Dat was toen de Antwerpse Max Fischer Bank, die failliet ging nadat er daar fraude ontdekt werd. Bij Optima is het al niet veel beter, al is het toch te simpel om het daarbij te houden. Wat nl speciaal is aan het Optima gebeuren is, dat het zijn thuisbasis heeft in Gent en daar geassocieerd werd met socialistische kopstukken en de loge, een combinatie die op het eerste zicht zou moeten vloeken.

     Spil in heel het Optima gebeuren is de flaboyante stichter en hoofdaandeelhouder Jeroen Piqueur. De man sleept een verleden van faillissementen met zich mee al zou hij daarvoor tot hiertoe zelf nog geen enkele veroordeling hebben opgelopen, wat op zichzelf al merkwaardig kan genoemd worden. Het wordt iets doorzichtelijker, als men weet dat de man nogal wat relaties heeft in de politiek en aanverwante zaken. De namen die daarover circuleren zijn die van Luc Van de Bossche (vader van Freia van de zonnepanelen), Herman Verwilst (ex-kabinetschef van Willy Claes), Daniël Termont (tweede beste burgemeester ter wereld!) en Geert Versnick. Deze laatste is Open VLD-politicus (en misschien wel de link met de Loge), de anderen zijn allemaal socialisten. Ge weet wel: die mensen die zo bekommerd zijn om de kleine man.

     Van den Bossche verliet de job van voorzitter van Brussels Airport Company - met een jaarloon van 689.000 euro! - voor een plaats bij Optima*, waar hij arriveerde samen met Verwilst om de zaak wat ‘professioneler’ te maken na de overname van Ethias Bank, nog zo iets met een socialistisch reukje*. Alhoewel die overname door de CBFA banktoezichter eerst verboden was, slaagde Piqueur er toch in het te realiseren via de Nationale Bank. Extra kapitaal om het te verwezenlijken vond men o.m. bij Jos Versluys, een figuur die ook al opdook in de affaire Electrawinds en die zo banden had met Vande Lanotte. Van den Bossche en Versnick zitten ook in enkele vastgoedprojecten in het Gentse, waaronder dat van Land Invest. Dat bedrijf is voor helft in handen van Ogeo, het Waalse pensioenfonds dat geleid wordt door Stéphane Moreau (PS), ook voorzitter van de Luikse intercommunale Tecteo, die ondertussen omgedoopt werd tot Nethys. Datzelfde Tecteo kocht enkele jaren geleden delen op van het Electrawinds waar Vande Lanotte dan weer bij betrokken was en dat uit de nood werd geholpen door Termont die zorgde voor een brugkrediet van 10 miljoen euro. Termont zorgde er ook voor dat de financiering van de Ghelamco Arena rond kwam toen Optima haar beloften daar niet meer kon waarmaken en dit gebeurde via de Gentse intercommunale watermaatschappij.

     Enfin, een kluwen waarin een kat haar jongen niet meer zou terugvinden. Met die Piqueur is er verder niets mis. De man bezit slechts een Rolls-Royce Phantom, een privéjet en een luxejacht (met bemanning) in Saint Tropez en zegt dat hij daar hard voor gewerkt heeft… Hij werd ook sponsor van KVO Oostende, volgens Piqueur omdat Coucke dat wou als tegenprestatie om te beleggen in Optima.

     Men vraagt zich af waarom socialistische partijen de mensen niet meer aanspreken. En waarom Kris Peeters – zoals ik reeds meldde in mijn blog van eergisteren (‘Minister in overdrive’) – een ‘Letermke’ wil doen en zich wil inspannen om de gedupeerden van Optima niet alleen hun gewaarborgde 100.000 euro, maar ook de rest van hun geld terug te bezorgen.

   

  * Toen Van den Bossche vertrok bij Brussels Airport, eiste hij een riante vertrekvergoeding, terwijl hijzelf ontslag had genomen!

  ** Ethias is het vervolg van het frauduleus failliet gegane UNIOP, een ook al socialistische organisatie.

   

  12-06-2016, 00:11 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (2)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (31 Stemmen)
  11-06-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De apartheidsreligie

   

   

     In tegenstelling tot de christelijke vasten, die zich steeds situeert in het voorjaar, schuift het equivalent van de moslims, de ramadan, telkens wat op en fietst feitelijk zo doorheen het hele jaar. Probleem daarbij is dat de gelovigen van die godsdienst van bij het opkomen van de zon tot de ondergang niets mogen eten of drinken, wat nog enigszins te harden is als de dagen korter zijn (in de winter), maar erg zwaar wordt als die langer zijn (in de zomer). Ze mogen daarna dan wel eten, maar bij heel wat mensen betekent dat toch een ontregeling van hun levenswijze (en slecht voor de spijsvertering en het slapen). Bij de eerste christenen betekende de vasten ook niet eten en drinken zolang de zon niet onder was gegaan. Deze godsdienst heeft zich echter altijd aangepast aan de evoluties die zich voordeden. De islam is daartoe blijkbaar niet in staat en past nog altijd middeleeuwse regels toe, ooit gemaakt voor woestijnbewoners van Noord-Afrika.

     En dan hebben we het over volwassenen. Erger wordt het bij de kinderen. Alhoewel deze volgens de islamitische wetten (die bestaan, maar kunnen door iedereen anders geïnterpreteerd worden) niet hoeven te vasten, zijn er steeds meer die op een jongere leeftijd daaraan gaan meedoen, wat nooit de bedoeling was. Blijkbaar heeft dat te maken met fanatieke moslimleraren uit de zgn Koranscholen waarnaar moslims hun kinderen sturen tijdens het weekeinde. Die situatie heeft ertoe geleid dat het Nederlandstalig gemeenschapsonderwijs (GO) van de Brusselse regio daarover een alarmkreet heeft geslaakt. Blijkt nl dat er moslimkinderen zijn die al in het lager onderwijs tijdens de ramadan zonder eten of drinken naar school komen. Alsof dat nog niet erg genoeg is, valt dit jaar de ramadan vlak in de examenperiode.

     Het gevolg van dit alles is, dat er bij ons in de islamitische getto’s van o.m. Molenbeek, Schaarbeek en Anderlecht een volgende generatie geradicaliseerde moslims gekweekt wordt. Het houdt trouwens niet op met niet eten en drinken. Steeds meer van die kinderen willen tijdens de ramadan zelfs niet meer zwemmen, omdat ze dan riskeren een slokje water binnen te krijgen. Anderen willen geen muzieklessen of zanglessen meer volgen omdat dat, volgens hun godsdienst, zondig zou zijn. Beeldhouwkunst en schilderen zullen dan wel de volgende stap zijn en daarmee zitten ze op één lijn met IS, dat allerlei kunstwerken vernietigt en muziek verbiedt in het kalifaat waar ze het (voorlopig) nog voor het zeggen heeft.

     De simpele zielen – type Bert Anciaux – die nog steeds denken dat moslims zich hier probleemloos zullen integreren, zijn er dan ook aan voor de moeite. Dat de namen van Molenbeek, Schaarbeek en Anderlecht daarbij weer op de voorgrond treden is normaal, want daar is een groot deel van de moslims al enkele generaties geradicaliseerd. Met de hulp van enkele nuttige idioten zoals Philippe Moureaux – 18 jaar burgemeester, vicevoorzitter van de PS en ideoloog van de partij - die die evolutie gesteund heeft om er electoraal voordeel uit te kunnen halen. Je hoort dezer dagen niet veel meer van Flup Moustache. Raar, hé?

     Enfin, het ziet er steeds meer naar uit dat de moslimgemeenschap of een groot deel ervan hier nooit zal integreren en een aparte groep zal blijven die zich afsluit van onze sociale en culturele leefwereld. De vraag is alleen maar of het bij apartheid zal blijven…

   

  11-06-2016, 00:15 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (6)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (34 Stemmen)
  10-06-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minister in overdrive

   

   

     Kris Peeters laat maar geen gelegenheid voorbijgaan om zich belachelijk te maken. Waarschijnlijk als gevolg van het feit dat hij door de ACV-stakers openlijk werd aangevallen tijdens de recente betogingen, probeert hij die nu te lijmen door zich te verzetten tegen een herziening van de speculatietaks. Die laatste was bedoeld om wat meer geld in het laatje van deze berooide federale regering te brengen en was in feite het lokaas van de coalitiepartners om CD&V ertoe over te halen de taxshift goed te keuren. Nota bene, die taxshift die er mede voor gezorgd heeft (en nog zorgt) voor een wezenlijke toename van arbeidsplaatsen.

     Voor wie het nog niet zou weten, bestaat de speculatietaks uit een nieuwe belasting van 33% die particuliere aandeelbeleggers betalen op de opbrengst van de meerwaarden op aangekochte aandelen als ze die binnen de zes maanden weer verkopen. Die taks blijkt nu heel wat minder op te brengen dan verwacht, omdat er nu niet meer zo frequent wordt verhandeld, waardoor ook de opbrengsten van de beurstaks verminderen. Als gevolg daarvan had Johan Van Overtveldt voorgesteld daar iets aan te doen en dat wil Kris Peeters niet. Hij blijft liever gelukkig met een dooie mus, zoals hij ook liever tal van andere zaken anders wil, maar er weinig of niets van kan realiseren omdat zijn partijaanhang smelt als sneeuw voor de zon. Probleem is dat het waarschijnlijk nog erger zal worden, zeker als hij zich blijft voordoen als man van de vakbond. In elk geval een rare kronkel voor iemand die ooit voorzitter was van Unizo, een KMO-organisatie.

     Ook van Peeters’ voornemen om nog dit jaar voor een oplossing te zullen zorgen om het probleem van de Arco-coöperanten van de baan te helpen, zal wel niet veel in huis komen. N-VA én Open VLD zullen nooit akkoord gaan om de belastingbetaler voor die factuur te laten opdraaien. De grote schuldige blijft het ACV, maar ook CD&V die bij monde van toenmalig federaal premier Leterme* de coöperanten iets beloofd heeft dat niet te realiseren viel, ook al omdat diens belofte kwam nadat het onheil geschied was. Zo iets kan niet met terugwerkende kracht geregeld worden.

     Het is niet de eerste keer dat men Peeters met een kluitje in het riet stuurt. Denk maar aan dat bedrijventerrein in Puurs, waar een heleboel Chinese bedrijven zou gaan investeren en waarvan niets in huis is gekomen. Zijn mislukte pogingen om Opel Antwerpen en Ford Genk in blessuretijd nog te redden. Zijn federaal premierschap dat hij moest laten varen om aan Marianne Thyssen een Europese tweederangsjob te gunnen. Zijn reis als Vlaams minister-president naar China, waar hij zich door federaal premier Di Rupo liet kloppen in het aantrekken van die pandaberen. Nu, over dat laatste moeten we ons ook weer niet te druk maken, want – volgens Kaaiman althans – voelen die bij uitstek luie beesten zich beter thuis in Wallonië! Balo, de beer uit het Jungle Book, zei het ook al: ‘’k Ben onder de dieren een klasse apart. Ik hou niet van werken, da’s slecht voor het hart’!

   

   * Net gisteren deed Peeters trouwens zowaar nog een ‘Letermetje’. Hij belooft nu de spaarders van de Optima bank, die misschien failliet wordt verklaard, dat ze niet alleen de gegarandeerde 100.000 euro per rekening terug zullen krijgen, maar ook de rest. Hoe hij dat gaat klaarspelen, zegt hij er wel niet bij. Als hij zo blijft doordrammen, moet die man straks beschermd worden tegen zichzelf!

  10-06-2016, 00:13 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (1)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (31 Stemmen)
  09-06-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De elfde gouverneur

   

     België heeft tien provincies, maar elf gouverneurs, tot voor kort althans. Die elfde was de gouverneur van het Brusselse gewest. Die functie werd in het zgn ‘Vlinderakkoord’, bij de zesde staatshervorming, wel afgeschaft, maar de titularis werd daarna benoemd tot ‘hoge ambtenaar van het arrondissement’, met ongeveer dezelfde taken. M.a.w. de zoveelste waardeloze functie voor de politieke vrienden. Een zoveelste nutteloos ambt wordt afgeschaft en meteen vervangen door een ander dat al even nutteloos is. Buiten enkele intimi zou niemand het geweten hebben, ware het niet dat de man – een zekere Jean Clement – werd opgeroepen door de parlementaire onderzoekscommissie n.a.v. de aanslagen van 22 maart. Tot zijn taken behoort nl ook die van rampen-coördinator, zoals bij een echte gouverneur. Bij dat verhoor wist de man echter te vertellen, dat de aanslagen geen rampen waren, maar terroristische daden en die vielen dan weer niét binnen zijn bevoegdheden. Daarmee was voor hem de kous af en kan hij straks zijn taak overlaten aan een oud-cabinettard van Madame ‘non’, die klaar zit om hem te vervangen als ‘hoge’ ambtenaar...

     Bovenstaande toont nog maar eens aan dat men het in dit land nooit zal leren als men er niet in slaagt overbodige functies of instellingen af te schaffen. Dat geldt in de eerste plaats voor de compleet nutteloze Senaat en de provincieraden. Die laatste heeft de Vlaamse regering voor de zoveelste keer afgebouwd, terwijl er maar één zaak mee moet gebeuren: AFSCHAFFEN !

  ---

     Dat er in die commissie over de aanslagen van 22 maart een ferm stukje zou gezeverd worden, was op voorhand geweten en dat heeft niet alleen te maken met een gouverneur die er geen meer was. Zo maakte men zich druk over het feit dat de MIVB te laat was ingelicht over de aanslag in Zaventem en daarom ook te laat de metro afsloot. Stel, dat het wél op tijd gebeurd was, denk je dat die terrorist met zijn rugzak vol explosieven dan vredig weer naar Schaarbeek zou getrokken zijn? Misschien had die zich dan wel opgeblazen in het metrostation zelf i.pl.v. in een tramstel en zouden er nóg meer slachtoffers geweest zijn. Wat er daar in die commissie allemaal bedisseld wordt heeft veel weg van het typisch Belgische zwarte pieten, een soort politieke bezigheidstherapie, zeg maar. Daarin is men hier tenminste wél straf.

  ---

     En dan nog even dit: terwijl ¾ van dit land lijdt onder zware tot zeer zware wateroverlast, hebben we hier in Kasterlee, hoog en droog op de Kempense heuvelrug, sinds zaterdagmorgen één (1) buitje gehad van een half uur en ben ik gisteren weer moeten gaan sproeien om mijn moestuinplantjes niet te laten uitdrogen door al die dagen zonneschijn…

   

    

  09-06-2016, 00:17 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (6)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (28 Stemmen)
  08-06-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het nieuwe Bokrijk

   

     Op verscheidene plaatsen blokkeren truckers de autosnelwegenovergangen naar Frankrijk. De stelplaats van de TEC in Charleroi blijft nog steeds geblokkeerd, zodat er geen bus buiten kan. De cipiers blijven staken. In Henegouwen gaan 150 middelbare scholen voor twee tot drie dagen dicht en bij de NMBS heeft een zoveelste gesprek met de directie voorlopig nog steeds niets opgelost en dreigt er vanaf zondag weer een staking, deze keer voor een hele week.

     Welkom in Wallonië, het landsdeel met het dubbel aantal werklozen van Vlaanderen, waar één op vijf kinderen woont in een gezin waarin niemand werkt (in Brussel is dat één op vier!*) en waar nergens méér werkloze gezinnen zijn in heel Europa, zelfs niet in Griekenland. Voor de rest wordt er gestaakt tegen de dood op, ‘omdat men niet wil dat er iets verandert’. M.a.w. ze willen er ook morgen liefst niet werken. Nergens merkt men dat duidelijker dan in West-Vlaanderen, waar in vele sectoren een tekort is aan arbeidskrachten en waar men beroep moet doen op Noord-Fransen, die wél bereid zijn naar hier te komen, soms zelfs van veel verder en dit ondanks het feit dat die ook geen Nederlands spreken. En Wallonie on parle le français, en Flandre on travaille…

     Gaat het hier dan zó slecht? Helemaal niet. Zoals reeds gemeld zijn er sinds het aantreden van de regering Michel in dit land 65.000 arbeidsplaatsen bijgekomen. In het laatste verslag wordt dit door de Nationale Bank (NBB) bevestigd, die erbij zegt dat het aantal nieuwe arbeidsplaatsen tegen 2018 zal stijgen met nog eens 140.000 jobs. Nog te weinig t.o.v. de buurlanden en mede dank zij de lage olieprijs en dito rente, de taxshift en de indexsprong, maar toch niet slecht voor een regering waartegen socialisten en Walen nu al wekenlang staken en dreigen ermee door te gaan tot ze valt.

     Zitten we dan op rozen? Ook niet, want de lonen gaan hier weer stijgen. Dat danken we aan onze onovertroffen index die we als enig land in Europa (en misschien wel in de hele wereld) nog hanteren en die binnenkort weer gaat stijgen. Als dat weer gebeurt, betekent dat automatisch dat lonen en uitkeringen zullen stijgen, maar ook de prijs van onze producten, zodat onze concurrentiepositie t.o.v. onze buurlanden verslechtert. I.pl.v. van te staken, hebben de Duitse vakbonden enkele jaren geleden, nota bene: onder een linkse regering, een collectieve loonstop aanvaard, wat hen een concurrentievoordeel gaf t.o.v. de andere E.U.-landen. Die landen kunnen niet meer, zoals vroeger, hun munten devalueren en trekken zo t.o.v. Duitsland steeds aan het kortste eind, zeker voor wat de export betreft. Zo’n overeenkomst tussen regering, werkgevers en vakbonden vond ook plaats in Nederland, toen Wim Kok daar de socialistische vakbond leidde. In België blijkt dat niet te kunnen en in Wallonië is dat zelfs niet bespreekbaar.

     Ik heb Wallonië wel eens bestempeld als ‘onze DDR’. ‘Ons nieuw Bokrijk’ lijkt me stilaan gepaster…

   

   

  * De situatie in Brussel verschilt met deze van Wallonië, doordat in de hoofdstad het percentage van laaggeschoolden veel hoger ligt, daar waar men er juist meer jobs heeft voor hooggeschoolden. De meeste van die laatste groep zijn dan ook Vlaamse pendelaars, die niet alleen hoger geschoold zijn, maar daarenboven doorgaans ook een grotere taalvaardigheid hebben dan hun Brusselse en Waalse collega’s.

   

  08-06-2016, 00:13 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (5)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (33 Stemmen)
  07-06-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arco baleno*

   

   

     Na het negatief advies van de advocaat-generaal van het Europese Hof is de Arco zaak terug van nooit weg geweest. Daar het Europese Hof meestal de uitspraak van die advocaat-generaal volgt, zal het zo blijven dat de Arco-coöperanten als beleggers en niet als spaarders zullen erkend worden. Het definitieve vonnis daarover volgt eind dit jaar. Tegen die tijd wil Kris Peeters een oplossing voor die onverkwikkelijke zaak, waarover in het federaal regeerakkoord wel gezegd werd dat die er zou komen, maar waar de meningen over wie dat gaat betalen nog altijd mijlenver uit elkaar liggen. Vooral de erkenning van de coöperanten als spaarders door de regering Leterme, en dan nog met terugwerkende kracht, is explosief genoeg om er nog een lang vervolg aan te breien.

     Ondertussen moet Peeters maar zien wat hij ervan maakt, maar heeft hij zelf kunnen zien en horen bij de laatste betoging van het ACV dat uitgerekend hij de kop van jut werd van wat zijn eigen achterban zou moeten zijn**. Er werd zo betoogd tegen Peeters en zijn CD&V en niet tegen zijn meerderheidspartners, die erbij blijven dat het het ACV was die de spaarders een rad voor de ogen heeft gedraaid en dat dat ACV dan ook maar moet opdraaien voor de kosten. Niet met e.o.a. bijdrage zoals ze zelf al voorstelde, maar voor de totaliteit. Ondanks het verlies dat de Beweging.net, zoals ze nu heet, al maakte heeft de vakbond nog meer dan geld genoeg op haar Luxemburgse rekening staan, waarnaar iedereen het raden heeft en waarvan alleen maar zeker is dat er geen belasting op wordt betaald. Dat laatste werd ooit netjes op papier gezet door Prof. Blanpain, lid van de Koninklijke Vlaamse Academie. Onze Jean was zo vriendelijk mij de tekst van Blanpain nog eens door te sturen en wie daarvan een kopie wil zien, kan mij – of Jean – die altijd vragen.

   

   *‘Arco baleno’ is Italiaans en betekent ‘regenboog’. Die hangt ook in de lucht, komt af en toe in het nieuws en doet dan sommige mensen dromen.

  ** Een reactie daartegen kwam niet van Kris Peeters zelf, maar van Eric Van Rompuy, broer van, die het ACV in een blog bedankte voor de stank voor dank die zijn partij van de eigen vakbond krijgt voor haar sociale rol binnen de federale regering. Als het goed is, zeggen we het ook.

  07-06-2016, 00:15 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (4)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (27 Stemmen)
  06-06-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waalse en andere problemen

   

   

     In Wallonië kunnen ze nog eens een week met de trein rijden*, daarna misschien weer niet meer. Wat ze ook niet zullen kunnen is zich deze week met de auto op de autosnelwegen verplaatsen. Dat worden weer Waalse autostopwegen, nu Waalse vrachtwagenchauffeurs beslist hebben de snelwegen opnieuw te gaan blokkeren als protest tegen de kilometerheffing en dit ondanks het feit dat ze niet worden gesteund door de nationale overkoepelende sector. Wallonië wordt steeds uitdrukkelijker een streek waar ge beter weg blijft. Snappen ze dat daar nu echt zelf niet?

     Enkele weken geleden had Di Rupo, in zijn hoedanigheid van burgemeester van Mons/Bergen, een einde gemaakt aan de gemeentelijke samenwerking met de MR. Nu blijkt dat hij de vacant gekomen zetel had aangeboden aan de PTB, de Waalse tegenhanger van de PvdA… M.a.w. dat hij bereid was te gaan samenwerken met echte communisten. Hoever moet ge gevallen zijn om tot zo’n wanhoopsdaad te komen en dat dan nog als voormalig federaal premier. De schande werd er trouwens niet minder op, toen bleek dat de kameraden zijn voorstel niet eens accepteerden!

     Di Rupo is niet de enige socialist die het niet meer ziet zitten. Op het Plopsacongres van de SP.a is met ruime meerderheid beslist dat bij een volgende verkiezing de socialistische burgemeesters en schepenen van grote en middelgrote steden in Vlaanderen hun job niet meer zullen kunnen cumuleren met een in een parlement. Dat wordt verkocht als een uiting van progressieve democratie, maar is m.i. alleen ingegeven om wat meer militanten de kans te geven een centje bij te verdienen zolang de partij aan niet meer verkozenen raakt en evenmin aan extra mandaten sinds het ‘soske-shot’ van de huidige centrumrechtse federale en Vlaamse regeringen. Misschien kunnen in de toekomst kandidaten die het niet halen eens gaan solliciteren bij enkele bevriende grootverdieners, die nog mandaten zat hebben, zoals die Labille (PS) met zijn 54 stuks…

   

  * Als ze niet botsen natuurlijk, zoals vannacht gebeurd is tussen Luik en Namen en waar nog geen uitsluitsel over de oorzaak is op het ogenblik dat ik dit schrijf (00.11 uur)…

  06-06-2016, 00:15 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (4)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (27 Stemmen)
  Archief per week
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 03/04-09/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 23/01-29/01 2006
 • 16/01-22/01 2006
 • 09/01-15/01 2006
 • 02/01-08/01 2006
 • 26/12-01/01 2006
 • 19/12-25/12 2005
 • 12/12-18/12 2005
 • 05/12-11/12 2005
 • 28/11-04/12 2005
 • 21/11-27/11 2005
 • 14/11-20/11 2005
 • 07/11-13/11 2005
 • 31/10-06/11 2005
 • 24/10-30/10 2005
 • 17/10-23/10 2005
 • 10/10-16/10 2005
 • 03/10-09/10 2005
 • 26/09-02/10 2005
 • 19/09-25/09 2005
 • 12/09-18/09 2005
 • 05/09-11/09 2005
 • 29/08-04/09 2005
 • 22/08-28/08 2005
 • 15/08-21/08 2005
 • 08/08-14/08 2005
 • 01/08-07/08 2005
 • 25/07-31/07 2005
 • 18/07-24/07 2005
 • 11/07-17/07 2005
 • 04/07-10/07 2005
 • 27/06-03/07 2005
 • 20/06-26/06 2005
 • 13/06-19/06 2005
 • 06/06-12/06 2005
 • 30/05-05/06 2005
 • 23/05-29/05 2005
 • 16/05-22/05 2005
 • 09/05-15/05 2005
 • 25/04-01/05 2005
 • 18/04-24/04 2005
 • 11/04-17/04 2005

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!