NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Strijden eeuwig
Inhoud blog
 • Bpost lastpost
 • 'Betrouwbaar nieuws'
 • Vlaamse Beweging komt uit WO I
 • Zelzate
 • De landingsbaan
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  11-09-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En Vlaanderen betaalt...

   

   

     In mijn blog van 4 dezer schreef ik reeds dat er zelfs na de recente herstructurering nog gestaakt werd bij Caterpillar in Gosselies. Alsof het in Wallonië de normaalste zaak van de wereld is dat men altijd en overal kan en mag staken, om welke reden ook, voor zover er al een is. Nu blijkt dat er in september van vorig jaar een deel van het personeel de fabriek had geblokkeerd uit protest tegen het ontslag van één arbeider die de directie beledigd zou gehad hebben. Mede daardoor moesten er in de Amerikaanse Caterpillar fabriek van Aurora in de States overuren gedraaid worden om de met klanten afgesproken leveringstermijnen te kunnen respecteren. Het voorval zal zeker hebben meegespeeld in de beslissing om de fabriek in Gosselies te sluiten. In de lokale editie van ‘La Nouvelle Gazette’ van 23 september 2015 had men het zelfs over de 29ste stakingsdag in 18 maanden.

     Nu kunnen wij, als Vlamingen, wel onze schouders ophalen en denken ‘dat ze maar doen wat ze daar niet laten kunnen’, als het gaat om multinationals spreekt men in het buitenland niet over Waalse, maar over Belgische fabrieken, net zoals heel wat cijfermateriaal federaal wordt bekend gemaakt, niet regionaal. Als daarbij blijkt dat Charles Michel, de Belgische premier, openlijk verklaart hard te zullen optreden tegen Caterpillar, dan doet hij dat wel in de eerste plaats als Waal, om zijn MR partij in Wallonië te steunen, maar wordt dat in het buitenland aanzien als een Belgisch standpunt, dus ook dat van de Vlamingen.

     Hetzelfde maken we mee met verzekeraar Ethias, die momenteel in zo’n slechte papieren zit, dat men vreest dat het bedrijf zijn honderdste verjaardag in 2019 wel eens niet meer zou kunnen vieren (100 jaar, de voorgeschiedenis met het frauduleuze OMOB meegerekend). De laatste stresstest door de Nationale Bank (NBB) blijkt een ramp te zijn. De verzekeraar uit Luik, met een belangrijke poot in het al zo geteisterde Hasselt, blijkt nl nog steeds in handen te zijn van de PS en dit nadat het bedrijf in 2008 van de Belgische staat de verzekering kreeg dat ook haar klanten – in de eerste plaats haar First-rekening klanten, waar het bedrijf zwaar aan verliest - zouden beschermd worden als spaarders. Daar bovenop kreeg het er van de overheid nog 1,5 miljard euro bovenop, netjes in drie verdeeld tussen de federale overheid, het Waalse én het Vlaams gewest, die elk één vierde (niet één derde!) van het bedrijf kregen. Ethias Gemeenrecht, dat het overblijvende vierde mocht houden én het Waalse gewest samen hebben er daardoor nog steeds een socialistische meerderheid…

     En zo fopt men (de Vlaamse) Frederik. Zolang Vlaanderen zelfgenoegzaam onze zuiderburen hun zin laat doen, zullen wij opdraaien voor de kosten. Baten zullen er nooit zijn.

    

   

  11-09-2016, 00:14 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (3)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (32 Stemmen)
  10-09-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Intermezzo alla turca

   

   

   

     Alsof het bij de SP.a allemaal nog niet erg genoeg is, komt daar e.o.a. Turks parlementslid (volgens onze media de rechterhand van Erdogan) hier in Beringen zijn landgenoten aanmanen niet (meer) voor onze socialisten te stemmen. En dat gebeurt dan in hetzelfde Limburg, waar de partij zopas, na 22 jaar, het burgemeesterschap van de hoofdstad moest prijsgeven. Op te merken bij dat Turks bezoek was, dat Ahmed Koç, het provincieraadslid dat pas uit de partij werd gezet wegens zijn opruiende taal t.o.v. Erdogan’s plaatselijke tegenstanders, op de eerste rij stond om van 'rechterhand' niet alleen te horen niet meer voor de SP.a te stemmen (voor wie dan wél, zei hij er niet bij), maar tevens dat Erdogan voor alle Turken heilig is, een God zelfs. Nu zijn ze op dat gebied in Limburg al e.e.a. gewend. Ze hebben daar nog een God gehad (althans volgens Yves De Smet van De Morgen). Met een variante op een liedje uit de tijd van de bezetting tijdens WO II, zou men kunnen zeggen (en/of zingen): ‘Es geht Alles vorüber, es geht Alles vorbei. Und auch Recep Tayyip Erdogan und seine Partei’!

  ---

     In de marge van bovenstaande toch nog dit over de burgeroorlog in Syrië. Het Turks leger, qua manschappen het tweede grootste van de NATO, is zich even echt met die oorlog gaan bemoeien en jaagt de IS schurken in enkele dagen weg uit een grensgebied van 600 km², iets waar bombardementen van Amerikanen en Russen niet toe in staat bleken. Een duidelijker bewijs dat die oorlog daar alleen maar kan gewonnen worden met (serieuze) grondtroepen. Als de Jihadi’s te doen krijgen met een echt leger, blijken het ook maar een stel broekventen te zijn, die alleen gevaarlijk worden als ze zichzelf kunnen uitschakelen door zich op te blazen…

   

    

  10-09-2016, 00:10 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (3)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (26 Stemmen)
  09-09-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Links is waar de klappen vallen

   

     Zouden ze bij de VRT dan toch stilletjesaan het licht gaan zien? Vorig jaar was er al het ontslag van Luc Rademakers, directeur informatie, die er voordien al in geslaagd was de Gazet Van Antwerpen de helft van haar abonnees te doen verliezen en een motie van wantrouwen van de eigen VRT-nieuwsdienst niet overleefde, waardoor de Stevaert boy de kans niet meer kreeg het bij de VRT nog eens over te doen. Nu stapt ook Björn Soenens op als hoofdredacteur van het journaal. Hij gaat - zogezegd als specialist ter zake – de Amerikaanse presidentsverkiezingen volgen. Hoe zeer hij gespecialiseerd was in de Amerikaanse politiek bleek na de aanslag bij de marathon van Boston. Toen wist hij meteen te vertellen dat dat het werk was van de Tea Party! Van een afgang gesproken. Onnodig te zeggen dat Soenens een zuivere linkse is, die het nieuws op de nationale zender, gesponsord door de belastingsbetaler, op zijn (linkse) manier kleurde. ‘Constructieve journalistiek’ noemde hij dat, de mensen alleen tonen wat hij wilde.

      Nu maar hopen dat het vernieuwd college van VRT-hoofdredacteuren eens een frisse wind door haar nieuwsdienst laat waaien, waardoor er ook opnieuw meer kijkers zouden kunnen naar zappen. In de top 100 van populairste Tv-programma’s zakte het VRT-journaal van 19.00 uur tijdens de bestuursperiode van Soenens van de 8ste naar de 21ste plaats! Vooral de vervanging van Soenens door Inge Vrancken (al 13 jaar buitenlandverslaggever) lijkt een goede zaak.

  ---

     Nog een opvallende ‘verdwijning’ is die van topman Bernard Thiry als CEO van Ethias. De man, van PS-signatuur, heeft zich blijkbaar verbrand met een ‘vriendendienst’ aan PS-kopstuk Stéphane Moreau door een schadegeval uit te betalen waarvoor geen dekking was en waarvan de verzekeringspolis ondertekend werd nà het ongeval. Ondanks het feit dat Ethias een voortzetting is van het vroegere rode OMOB, dat ook al had moeten stoppen wegens een veroordeling, blijkt men het daar nog steeds niet geleerd te hebben. Voeg daarbij nog de lijken die tegenwoordig met de regelmaat van een klok uit de Optima kas blijven vallen en die ook al van rode signatuur zijn. Zoals onze vriend Walter het al eens verwoordde, blijkt het nog altijd gemakkelijker een hond van een worst weg te houden dan een socialist van (andermans) centen…

     Hét probleem is dat men nu Ethias, waar Stevaert ooit ook eens voorzitter van was en waar het nog steeds niet draait zoals het hoort, wil koppelen aan de staatsbank Belfius. Als dat zou doorgaan en het daarna wéér mis zou lopen – wat verre van denkbeeldig is – mag de belastingbetaler er straks voor opdraaien. De geschiedenis blijft zich herhalen.

  ---

     Tenslotte was er de vaudeville in het stadhuis van Hasselt waar Hilde Claes, dochter van haar vader en vroegere protegee van Stevaert, die haar politieke carrière gelanceerd had, het aan de stok kreeg met jan en alleman, zowel in als buiten haar eigen partij. Zo erg dat zelfs ‘den John’ en ‘Markske’ zich geroepen voelden om tussenbeide te komen. Het resultaat is wel dat de SP.a, die er bij de laatste gemeenteverkiezingen voor het eerst sinds lang de volstrekte meerderheid verloor, nu ook de burgemeestersjerp moet afgeven aan een CD&V’er.

  Het leven kan hard zijn.

  09-09-2016, 00:13 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (4)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (27 Stemmen)
  08-09-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kandidaten arts krijgen ingenieursexamen

   

   

     In deze rubriek heb ik al meer dan eens mijn mening gegeven over dat toelatingsexamen voor artsen en daarbij verteld dat dat examen niets te maken heeft met geneeskunde. Een nierspecialiste uit het Antwerpse Middelheim ziekenhuis denkt er ook zo over, nadat ze ook e.e.a. had meegemaakt met haar dochter die insgelijks arts wilde worden maar niet door dat examen raakte. Tenslotte stuurde ze haar naar het buitenland van waar ze, eens haar diploma behaald, terug naar hier kan komen en dan zonder verdere problemen een RIZIV nummer zal krijgen zoals elke andere buitenlands afgestudeerde kandidaat arts dat krijgt. Maar niet iedereen kan zich zoiets financieel veroorloven en de meesten moeten hopen het potsierlijke multiple-choice examen te overleven. Een alternatief – dat ook mijn kleinzoon en zijn vriendin hebben moeten nemen – was eerst drie jaar biomedische wetenschappen doen (waarvoor geen toegangsexamen vereist is) en daarna, via een doorschakeljaar, overstappen naar geneeskunde, waarbij men dan wel één jaar verliest.

     De nierspecialiste in kwestie heeft daarover een open brief geschreven aan Hilde Crevits, verantwoordelijk Vlaams minister, brief die ook in de media verschenen is. Daarin schrijft ze dat die toelatingsexamens gemaakt zijn voor ingenieurs, niet voor artsen. ‘Naar het empathisch vermogen en hun interesse in mens en maatschappij wordt niet gevraagd’, schrijft ze. Mensen die arts worden zien als een roeping, vallen op die manier af, terwijl het juist die mensen zijn die onze maatschappij nodig heeft.

     Recentelijk waren er nog berichten over jonge dokters die al met een burn-out te maken hadden of die geen extra klanten meer aannamen omdat het hun teveel werd. Dat is waarschijnlijk omdat die mensen geschikter waren om ingenieur te worden dan arts. Wie zijn werk als een roeping ziet, zal als jonge mens niet zo gemakkelijk overwerkt raken.

   

  08-09-2016, 00:10 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (1)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (30 Stemmen)
  07-09-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trefwoord: migratie

   

   

     In mijn blog van 9 augustus (‘De moslim factor’) had ik het o.m. over een zekere Youssef Kobo, die kabinetschef geworden was van Bianca Debaets (CD&V), Brussels staatssecretaris. De man kwam in het nieuws omdat hij de kat de bel aanbond i.v.m. de haatreacties op de sociale media n.a.v. de dood van dat 15 jarig Belgisch Marokkaantje tijdens een vakantierit met een quad in het land van zijn voorvaderen. Alhoewel hij toen al geen onbesproken figuur was, had Kobo in deze zaak gelijk en leek het erop dat daarmee de rust wel zou terugkeren, in de eerste plaats binnen de CD&V, waar hij beschouwd werd als een ‘young potential’, eentje uit het Innesto programma van Wouter Beke. Dat blijkt echter niet het geval te zijn, nu er vroegere uitspraken van diezelfde Kobo op de sociale media zijn verschenen die al even hatelijk zijn als die welke hij vorige maand aanklaagde. De man blijkt al eens geschreven te hebben dat men, i.pl.v. de schapen, beter Wilders en Dewinter had kunnen slachten. Dat werd hem door onze poco media niet eens kwalijk genomen. Toen hij echter hetzelfde voorstelde te doen met de Gaia-medewerkers, was het kot te klein. De man heeft ondertussen wijselijk ontslag genomen als kabinetschef, maar blijft wel lid van een partij die zich nog altijd christelijk noemt.

     Het wordt trouwens meer dan hoog tijd dat alle traditionele partijen zich beraden over hun officieel standpunt i.v.m. het onverdoofd slachten. Ze zijn in die partijen niet allemaal zo rechtlijnig als Hermes Sanctorum van Groen die uit de partij is gestapt omdat hij consequent wil blijven in zijn mening dat onverdoofd slachten niet kan en dat het verbod niet mag worden uitgesteld om eventuele moslimkiezers te paaien. Er wordt trouwens al verdoofd geslacht op tijdelijke slachtvloeren, o.m. door een zekere Hamid Ghordo uit Londerzeel, die zo’n tijdelijke slachtvloer heeft geregeld gekregen met een capaciteit voor 500 dieren en die al is volgeboekt voor het Offerfeest, door moslims nota bene. Bewijs dat het wél kan en die Ghordo navolging verdient, al blijft het een betwistbare zaak of zo’n tijdelijke slachthuizen wel kunnen.

      Het zou allemaal zo simpel kunnen zijn: wie zich hier vestigt, moet onze wetten eerbiedigen en zich aanpassen, zeker in het openbare leven. Wie dat niet kan, wordt vriendelijk, maar dringend verzocht terug te keren naar het land waar hij/zij vandaan komt. Verder hopen we dat ‘schupke’ Weyts voet bij stek houdt en het verbod tot onverdoofd slachten zo snel mogelijk wettelijk maakt, al begrijp ik niet goed waarom hij daarvoor rekening moet houden met het federaal niveau of wachten op een bemiddelaar die pas volgend jaar met een voorstel zou afkomen. Hopelijk heeft men nu ook bij regeringspartner CD&V het licht gezien en bewijst het geval Sanctorum dat er nog zoiets bestaat als een geweten, ook bij de al dan niet groene politiekers.

     Niet alleen bij ons, maar in heel wat omliggende landen, zeker die waar dit en het volgende jaar verkiezingen plaats zullen grijpen, wordt immigratie, niét de financieel-economische situatie, hét politieke hoofdthema. De verkiezingen in Mecklenburg-Vorpommern waren daarbij al een voorsmaakje.

   

   

  07-09-2016, 00:14 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (5)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (31 Stemmen)
  06-09-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Vlaamse GOP

   

     Ik heb ooit al eens geschreven dat Herman Van Rompuy het vleesgeworden bewijs was van de regel ‘Wie niets doet, maakt geen fouten. Wie geen fouten maakt, wordt bevorderd’. De man viel zo omhoog, eerst tot Belgisch premier en daarna zowaar tot de zgz ‘president’ van de Europese Unie. Nu blijkt daar ook een andere bepaling voor te zijn die, bij manier van spreken, zo oud is als de straat. Ze komt van Benjamin Disraeli, een Britse prime minister uit de 19de eeuw. Die noemde het ‘Masterly inactivity’ (meesterlijke inactiviteit).

     Waarom ik daar op terugkom? Wel, ergens vorige week was er de publicatie van een peiling over het aantal leden van de verschillende Vlaamse partijen. De juiste cijfers herinner ik me niet meer, maar wel het feit dat CD&V de grootste verliezer is. De partij verloor de laatste vijf jaar de helft van zijn leden. Niet verwonderlijk als men de uitslagen van de laatste verkiezingen kent, waar de tsjeven gemiddeld nog zo’n 20% van de stemmen haalden. Niet om mee uit te pakken voor een partij die in dit land ooit een volstrekte meerderheid heeft gehad.

     Het lijkt er nl sterk op dat niet alleen onze ‘natte dweil’, maar heel zijn partij zich bezondigt aan die ‘meesterlijke inactiviteit’, waarbij ze er nog steeds vanuit gaat dat ze onmisbaar is. Dat heeft haar al zuur opgebroken bij de vorming van de laatste federale regering, toen CD&V dacht én een Eurocommissaris én een federale premier te kunnen leveren. Sindsdien moet ze ermee leren leven niét meer de GOP (Great Old Party, zoals men ook de republikeinse partij in de States noemt) van de Vlaamse noch Belgische politiek te zijn. De zure reacties van Kris Peeters – de gepasseerde premier – op elke verklaring vanuit de N-VA hoek, noch het gezeur van ‘Markske’ Beke zullen daar veel aan veranderen.

     Ondertussen ben ik er achter gekomen waarom die Peeters zo de linkse toer is opgegaan. Zijn vader zat nl al in het bestuur van de Christelijke Mutualiteiten (CM), dat verbonden is met het ACV*. Feitelijk zat Kris dan ook niet op zijn plaats bij Unizo, iets dat men snel vergeten was toen hij door Leterme (ook al ACV) werd opgevist in de Vlaamse deelregering en later diezelfde Leterme mocht opvolgen als Vlaams minister-president toen die naar het federale niveau vertrok. Dat was nog in de tijd toen de partij dacht zich alles te kunnen permitteren. Nu dat niet meer blijkt te kunnen, wordt men chagrijnig. Het wordt nu aftellen naar de eerste verkiezingen in 2018 om te zien of de Vlaamse GOP verder gaat afbrokkelen of niet. Met een verouderende ledenkern zou het eerste wel eens het geval kunnen worden.

  * Naar het schijnt zat de vader van Jos Geysels, de uitvinder van het cordon sanitair, ook in het bestuur van de CM...

   

  06-09-2016, 00:12 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (1)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (30 Stemmen)
  05-09-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grote schoonmaak in Molenbeek

   

     Rond half augustus stonden onze media bol van het nieuws dat er nóg een gevaarlijke terrorist vrij rondliep, een zekere Ousama Atar, familie van enkele zelfmoordterroristen van de aanslagen in Parijs en Brussel en mogelijks er zelf ook mee betrokken. Straffer nog: die Atar was in Bagdad aangehouden geweest voor wapensmokkel, zat er in de gevangenis en kon daaruit vroegtijdig vertrekken na diplomatieke druk van het Belgische ministerie van Buitenlandse Zaken en van Amnestie International omdat de kerel zgz nierkanker had. Dat laatste bleek later helemaal niet het geval te zijn – een uitvinding van zijn familie - maar toen was de man al spoorloos verdwenen. Nog erger werd het toen bleek dat hij in die Iraakse gevangenis kennis had gemaakt met Abu Bakr al Bagdadi, die daar later kon ontsnappen en tenslotte zichzelf uitriep tot de nieuwe kalief van het even nieuwe IS-kalifaat dat sindsdien dood en vernieling zaait in het Midden Oosten én in Europa.

     Die Atar is nog steeds niet gevat en men heeft er het raden naar waar hij zou zitten. Mocht dat in België zijn, dan maken we hetzelfde scenario mee als dat van Abdesalam en Abrini die zich ook maanden lang verscholen konden houden in Brussel, wat er op wijst dat ze daar konden rekenen op een crimineel netwerk dat hen hielp. Daarmee wil ik niet eens insinueren dat politie en gerecht hun werk niet doen, wel dat er voor hen nog veel werk op de plank ligt. Zo heeft de politie van de zone Brussel-West, na de aanslagen in Zaventem en op de Brusselse metro, de gemeente Sint-Jans-Molenbeek (‘Het rijk van Flup Moustache’) eens grondig uitgekamd. Na 8 operaties in 26 panden, bleken er 17 niet in regel, werden er 3 moskeeën en een clandestiene Koranschool gesloten. Verder werden er 87 vzw’s opgedoekt, waarbij voor 59 een onderzoeksrapport werd opgesteld omdat ze verdacht worden van illegale praktijken.

     Om het met de woorden van Jan Jambon te zeggen: Molenbeek opkuisen! Nu nog Schaarbeek, Elsene, Anderlecht en ga zo maar door. Zelfs als men ook daar die Atar niet vindt, zal er nog genoeg te ontdekken vallen om ons grote zorgen te maken. Misschien zouden enkele zgz ruimdenkende politiekers dan ook beter twee keer nadenken alvorens voorstellen tot noodplannen e.d. meteen af te schieten. Ná een aanslag hebben die niet veel waarde meer, zeker niet voor de meestal onschuldige slachtoffers en hun families…

   

  05-09-2016, 00:11 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (3)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (29 Stemmen)
  Archief per week
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 03/04-09/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 23/01-29/01 2006
 • 16/01-22/01 2006
 • 09/01-15/01 2006
 • 02/01-08/01 2006
 • 26/12-01/01 2006
 • 19/12-25/12 2005
 • 12/12-18/12 2005
 • 05/12-11/12 2005
 • 28/11-04/12 2005
 • 21/11-27/11 2005
 • 14/11-20/11 2005
 • 07/11-13/11 2005
 • 31/10-06/11 2005
 • 24/10-30/10 2005
 • 17/10-23/10 2005
 • 10/10-16/10 2005
 • 03/10-09/10 2005
 • 26/09-02/10 2005
 • 19/09-25/09 2005
 • 12/09-18/09 2005
 • 05/09-11/09 2005
 • 29/08-04/09 2005
 • 22/08-28/08 2005
 • 15/08-21/08 2005
 • 08/08-14/08 2005
 • 01/08-07/08 2005
 • 25/07-31/07 2005
 • 18/07-24/07 2005
 • 11/07-17/07 2005
 • 04/07-10/07 2005
 • 27/06-03/07 2005
 • 20/06-26/06 2005
 • 13/06-19/06 2005
 • 06/06-12/06 2005
 • 30/05-05/06 2005
 • 23/05-29/05 2005
 • 16/05-22/05 2005
 • 09/05-15/05 2005
 • 25/04-01/05 2005
 • 18/04-24/04 2005
 • 11/04-17/04 2005

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!