Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    16-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SP.a argumenten
    De ontslagvergoeding bij het Vlaamse parlement en het rijkelijke loon dat Norbert de Batselier bij de Nationale Bank heeft weten vast te krijgen, blijft nazinderen. In enkele kranten zijn er lezers, waarschijnlijk ook socialisten, die in dit verband verwijzen naar Jean-Luc Dehaene. Die heeft inderdaad ook nogal wat lucratieve bijverdiensten (InBev om er maar één te noemen). Dehaene is trouwens een ACV-er, hij is dus van de zgz tak van de werklieden bij het CD&V, om maar te zeggen dat de afstand Dehaene-"den Bats" nog niet zo groot is. Toch is er een wezenlijk verschil: Dehaene haalt zijn centen, buiten dan zijn mandaat van euro-parlementslid, uit de "privé"; zoals ze dat noemen. Die sector doet met haar geld wat ze wil. Het gaat hier dus niet over geld van de belastingbetaler, zoals dat met de Batselier wél het geval is. Dat men de jobs bij de Nationale Bank zgz "verzelfstandigd" heeft, is waarschijnlijk met voorbedachte rade gebeurd om ex-politiekers juist dat extra geld te kunnen laten meegraaien.
    Er is trouwens nog een socialistisch initiatief dat de moeite waard is eens na te trekken. Freya Van den Bossche heeft een voorstel ingediend om contracten kosteloos vervroegd te kunnen opzeggen. Op het eerste zicht lijkt dat een prima idee. Het is niet altijd leuk een abonnement vernieuwd te zien als men om e.o.a. reden er niet bij stil gestaan heeft het op te zeggen en het dus automatisch een volgende termijn in gaat.
    Voor heel wat bedrijven en zelfstandigen, die een werkpakket voor een volgend jaar moeten vastleggen, kan dit echter leegloop betekenen, zodat het gevolg daarvan kan zijn dat de prijzen zullen stijgen voor wie wél zijn abonnement wil vernieuwen. Het voorstel van de moeder van Billie geldt nl niet alleen voor accountants en boekhouders, maar voor álle dienstverleners.
    Het lijkt weinig waarschijnlijk dat die wet er zo onaangepast zal doorkomen, misschien alleen maar voor kranten, GMS e.d.
    Ondertussen hoopt rooie Freya daarmee toch weer stemmen te kunnen winnen, in de eerste plaats bij haar eigen kiesvee, waarbij er nogal wat zijn die zonder nadenken allerlei goederen en diensten kopen en huren.
    Nu het parlement op vakantie is, maar de ministers de maand uitdoen, is de kans groot dat er nog van die "omfloerste" voorstellen zullen komen. De regering zou zich beter ernstig bezig houden met de begroting. Het zal al een wonder zijn, als die dit keer gaat kloppen of mogen we weer enkele goocheltruken verwachten?

    16-07-2006, 10:56 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    15-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eurotunnel, gat van 9 miljard
    De Eurotunnel is niet alleen het langste gat van Europa, het is nu ook het kostelijkste geworden. Het bedrijf staat meer dan negen (9) miljard euro (± 360 miljard oude befkens!) in het rood. Het Frans-Britse consortium, dat Eurotunnel bezit en uitbaat, heeft een gerechtelijk akkoord aangevraagd, dit nadat de besprekingen met wat men de "kleine" schuldeisers noemt, zijn afgesprongen. Door zo'n gerechtelijk akkoord kan de firma zich tijdelijk beschermen tegen zijn schuldeisers en blijft er nog steeds een kans dat er e.o.a. oplossing komt voor dit toch wel grote probleem.
    Bij Eurotunnel zijn er 2.300 werknemers en die houden natuurlijk hun hart vast. Dat is ook het geval voor de liefst 800.000 aandeelhouders, die riskeren morgen hun geld, dat al niet veel meer waard was, in rook te zien opgaan. De vraag is nu natuurlijk of grote landen zoals Frankrijk en Groot-Brittannië dit prestigeproject zo maar gaan laten vallen, al zit de kans erin dat ze eerst wachten op een faillissement om daarna met een propere lei te kunnen herbeginnen. De aandeelhouders zijn dan wel de klos.
    De kans dat er bij die aandeelhouders heel wat landgenoten zitten, is reëel. Dat zou betekenen dat we, na het debacle van Lernout en Hauspie, voor de tweede keer met een ramp voor beleggers te maken hebben. Leterme heeft schoon praten door te zeggen dat Vlamingen meer ondernemersschap en durf aan de dag moeten leggen, L&H en Eurotunnel laten zien dat de risico's enorm groot zijn, zeker voor wie geen specialist ter zake is. Durfkapitaal, hefboomfondsen en hoe noemen ze het nog allemaal de dag van vandaag. Het blijft een wereldje apart waarin de gewone belegger zijn weg niet meer vindt.
    Misschien blijft ook hier de schoenmaker best bij zijn leest en is het spaarboekje, hoe nietig ook, tenminste een oplossing voor wie er zijn slaap niet voor wil laten.

    15-07-2006, 12:47 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    14-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit verdeelde Vlaanderen
    Uit de reacties van lezers in de verschillende kranten valt maar één ding op (wat ik trouwens al voorspeld had): men is er in geslaagd onze mensen nog maar eens tegen elkaar op te zetten. Vlaanderen is meer verdeeld dan ooit en dat zal niet eindigen met de gemeenteraadsverkiezingen. Dat zal zelfs nog erger worden tegen de federale stembusgang. Het gaat er niet meer om of men al dan niet een concert zou kunnen geven voor verdraagzaamheid, het gaat er hier om dat men dat niet doet vóór iets, maar alleen tégen iets. Compleet negatief, dus. Er zijn 52 weken in een jaar, maar men kiest als datum één week voor verkiezingen. Politiek perverser kan moeilijk.
    Ondertussen is er maar één partij die uit dat alles voordeel zal halen: het Vlaams Belang. Het is altijd al zo geweest en het zal nu niet anders zijn. De partij wordt gediaboliseerd en blijft de underdog spelen. Vlaanderen heeft een zwak voor underdogs. Dat stamt reeds uit de tijd van Tijl Uylenspiegel. Dat was ook een underdog die tegen de bezetter vocht. De huidige bezetter heet België.
    "Met dat concert vlak vóór de gemeenteraadsverkiezingen  wordt het hele politiek debat herleid tot één vraag: vóór of tegen het Vlaams Belang. Voor het VB is het een godsgeschenk. Alle pogingen van de andere partijen om zich t.o.v. elkaar te profileren zijn verspilde moeite."
    Bovenstaande is niet van mij. Het werd geschreven door Dr Koenraad Elst in 't Pallieterke van 12 juli en ik zou het niet beter kunnen verwoorden.
    Wat uit de lezersbrieven in de kranten ook opvalt is, dat men eindelijk in de tegenaanval wil gaan en iedereen wil boycotten die aan die politieke concerten deelneemt: zowel de organisatoren, de zangers als de sponsors. Hen raken in wat hen het dierbaarst is: hun geldbeugel. Want daar gaat het hem bij de meeste van die figuren trouwens om: subsidies voor wat lawaai. Als het miljoen VB-kiezers (het kunnen er nu al veel meer zijn) daarin consequent zou zijn, gaan we nog iets beleven.

    14-07-2006, 13:52 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    13-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwerpen na het sprookje
    Vorige weekeinde werd de stad Antwerpen bezocht door een sultan met een reuzengrote mechanische olifant en een reuzinnetje. Enkele honderduizenden vergaapten zich aan dit spektakel en de stad leefde in een sprookje.
    Eens de sultan en zijn gevolg verdwenen waren, bleef het sprookje niet duren, alvast niet voor de zich zichzelf correct noemende politiekers. Uit een opiniepeiling van de Stemmenkampioen bleek nl dat de Antwerpse VLD er 7% op achtergaat en Groen! drie van haar zes zetels zou verliezen als het vandaag verkiezingen zouden zijn. Bij de VLD is dat ongeveer een weerspiegeling van haar regionale crisis (plus daarbij de factor Coveliers), de groenen betalen de prijs voor de vervuiling van de stad die door haar schepenen niet kon worden opgelost, integendeel. Er was echter nog een derde verliezer, de SP.a. Die verloor weliswaar slechts 0,7% van haar aanhang, maar bij de roden werd niet op achteruitgang gerekend. Na een barnum reclame die al enkele maanden  bezig is en waarbij hun PR-burgemeester constant in de bloementjes wordt gezet, na de overname van de Gazet Van Antwerpen door het Belang van Limburg (via Stevaert) en na een resem optredens van dezelfde burgemeester bij alle mogelijke aangelegenheden, is elke achteruitgang wel degelijk een verlies. Bij de komst van de sultan droeg de brave man zelfs een stropdas, iets wat sinds zijn aantreden nog niet gebeurd was (daarom wordt hij ook het "onderlijfke" genoemd). Het heeft niet mogen baten.
    De grote winnaar van de Antwerpse peiling was het kartel CD&V/N-VA dat 8,3% vooruit ging en, in mindere mate, het Vlaams Belang dat als grootste partij toch weer 0,8% bij won. Vooral als men er rekening mee houdt dat de peiling werd gehouden nog vóór er van het "verdraagzaamheidconcert" van 1 oktober sprake was, kan het goed zijn dat het VB wéér procenten bij zal winnen.
    Ondertussen heeft nl de Nationale (Belgische) Loterij besloten de zgn "0110" concerten te gaan sponsoren, waarbij nog maar eens duidelijk bewezen wordt dat het officiële België er alle baat bij heeft de Vlamingen verdeeld te houden. Wij, Vlamingen, hebben daar maar één antwoord op: speel niet meer met de lotto en aanverwante kansspelen. Met uw geld worden toch maar anti-Vlaamse acties gesteund (N.B. Ook het centrum voor gelijke kansen en racisme krijgt geld van de nationale loterij!).
    Wie trouwens toch wil gokken, heeft veel alternatieven, zoals bv de "Euro Millions" waar zopas een Vlaams gezin nog 34 miljoen euro gewonnen heeft met een ticket van amper 2 euro. Wat ze bij "Euro Millions" met hun winsten doen, weet ik niet, maar ze zullen zeker niet dienen om onze mensen tegen elkaar op te zetten.

    13-07-2006, 12:52 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    12-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Salonsocialist
    Bij de vorming van de regering Leterme was overeengekomen dat Norbert de Batselier (SP.a) nog twee jaar voorzitter zou blijven van het Vlaamse parlement en daarna zou aftreden ten voordele van een VLD-er. We zijn nu zover en op 11 juli hield de Batselier in Brussel zijn laatste toespraak als voorzitter, dit ter gelegenheid van de Vlaamse feestdag. Die speech was een beetje voorspelbaar: een echo van het zgz "Marshall-plan" van Leterme met daarbovenop nog enkele raadgevingen voor de Vlamingen, die hier op neerkomen: "Wees verdraagzaam en blijft solidair met de francofonen". Dat woordje "verdraagzaam" is tegenwoordig iets obligaat geworden, zonder dat kun je geen politieke boodschap meer kwijt. Ik ga daarover dan ook verder geen commentaar geven. Anders is het gesteld met die solidariteit met onze zuiderburen. Zeker als ge leest dat Di Rupo en Milquet, beiden ook aanwezig op het Vlaamse feest in Brussel, al meteen lieten weten niet bereid te zijn om verdere communautaire gesprekken aan te vatten.
    De Batselier is trouwens de laatste die over centenkwesties mag praten. Na zijn ontslag bij het Vlaams parlement wordt hij immers directeur van de Nationale Bank. Alhoewel deze bank niet veel meer voorstelt in het verenigd Europa, het is alleen nog een soort rekenkamer geworden, worden daar riante lonen uitbetaald. Zo krijgt de Batselier een netto maandelijks bedrag van 10.000 euro plus daarbij wat men de "gewone parlementaire uittredingsvergoeding" noemt van nog eens 4.700 euro per maand, ook netto. Normaal had hij zelfs nóg meer kunnen krijgen als uittredend voorzitter én lid van het bureau. Met zo'n inkomen is het niet moeilijk solidair te blijven.
    En er is nog meer. De Batselier volgt bij de Nationale Bank een zekere Pauwels op,  ook SP.a, die normaal vorig jaar al zou gestopt zijn maar een extra jaar had genomen om de zetel voor de Batselier vrij te houden (die Pauwels is ondertussen 69).  Ons kent ons, weet je wel. De nieuwe directeur kan nu voor vier jaar zetelen en waarschijnlijk wordt zijn termijn dan nog eens met vier jaar verlengd, waarna de man eindelijk met
    verdiend pensioen kan.
    Daarmee is de Batselier de zoveelste socialist die eieren voor zijn geld kiest. Na Stevaert (gouverneur), Van den Bossche (hoofd BIAC), Tobback Sr en Willockx (burgemeester van een grote stad) is er weer een lid van de "partij van de werkman" die grof geld gaat krijgen (niet "verdienen", dat is iets anders). Nu zijn er ook in de andere partijen politici die dat gedaan hebben, denk maar aan bv Stefan Declerq in Kortrijk, maar die andere partijen zijn tenminste niet zo schijnheilig om te gaan vitten op de lonen van topmanagers in de privé-sector. "Luister naar mijn woorden, maar zie niet naar mijn daden", is hier wel perfect toepasselijk.

    12-07-2006, 10:42 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    11-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De apartheidsfeestdag
    11 juli is nog steeds geen officiële feestdag. Voor zover nog moest bewezen worden dat we er zeker nog niet zijn, is dit het duidelijkste bewijs. Ambtenaren en politici nemen vrijaf, de anderen, die toevallig niet onder het bouwverlof vallen, kunnen blijven werken. De reden waarom 11 juli nog steeds geen nationale feestdag is, is omdat de federale regering dat moet toestaan en dat gebeurt dus niet. Daarmee wordt nog eens pijnlijk duidelijk dat de Vlaamse deelregering nog steeds niet veel voorstelt.
    Vlaams minister president Leterme mag dan wel een toekomstplan Vlaanderen voorstellen, het blijft allemaal veel te braaf, haast belgicistisch. Niemand zal hem tegenspreken dat het technisch onderwijs geherwaardeerd moet worden, dat Vlamingen meer ondernemingsgezind moeten worden en dat de centrale ligging van Vlaanderen beter moet worden uitgespeeld, maar dat zijn allemaal zo van die vrijblijvende voornemens, die men elk jaar zou kunnen herhalen. In heel Leterme's toekomstplan van 200 bladzijden staat nauwelijks iets over de nood om Vlaanderen onafhankelijk(er) te maken. Vlaanderen moet zijn eigen weg kunnen gaan, kan het niet volledig als onafhankelijk land dan toch in grote mate in een veel lossere structuur dat in het Belgisch keurslijf waarin het nu zit. Zeg maar: Catalonië, Baskenland en Schotland achterna. Als landjes als Slovenië en Montenegro onafhankelijk zijn kunnen worden, waarbij het eerste zelfs in de Europese Unie werd opgenomen (met amper 850.000 inwoners), waarom Vlaanderen dan niet?
    In zijn interview van vorig weekeinde in Het Laatste Nieuws, zei Karel De Gucht dat Leterme er was dank zij Verhofstadt. Dat is natuurlijk een boutade à la De Gucht. Men kan eerder zeggen dat België er is dank zij Vlaanderen. Dat neemt niet weg, dat het hoog tijd wordt dat Vlaanderen zijn tanden laat zien. Dat gaan we onder Leterme waarschijnlijk niet meer meemaken. Het wordt afwachten wat Yves zal doen na de federale verkiezingen van volgend jaar. Als hij dan zou overstappen naar de federale regering, wat de algemene verwachting is mocht zijn partij in een volgend kabinet komen te zitten, dan weten we waarom.
    Voor Vlaanderen zal het echter weer een stapje achteruit zijn...

    11-07-2006, 10:53 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    10-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaanderen met vakantie
    Zegt die onderwijzer: "Er zijn vier redenen waarom ik dit beroep gekozen heb: Kerstmis, Pasen, juli en augustus". Dit is natuurlijk een grapje, maar in de werkelijkheid is er een categorie die nóg meer vakantie neemt: de parlementairen. Die hebben niet alleen Kerstmis en Pasen, maar sluiten eveneens de boeken vanaf 12 juli tot 26 september!
    Dat gebeurt althans in het Vlaamse parlement. Bart Caron, van Spirit (als het goed is, zeggen we het ook), vindt dat niet juist. "Ze noemen ons wel eens zakkenvullers en luieriken", schrijft hij, "en eigenlijk klopt het wel een beetje".
    Nog komisch voor het parlementair "reces", zoals ze dat noemen, is het feit dat de ministers van de deelregering wél doorwerken tot einde juli en vanaf 1 september weer aanwezig zijn. Zij worden dus verondersteld harder te werken, maar kunnen in die periode zo een beetje doen wat ze willen. Er is, althans vanuit het Vlaams parlement, geen enkele controle op hun "werkzaamheden" tijdens die periode. Zeker dit jaar, met de gemeenteraadsverkiezingen reeds op 8 oktober, zullen er heel wat van die "excellenties" zijn die zich en hun partij  in september duchtig in de kijker zullen willen zetten.
    Dat in de kijker zetten is trouwens zo'n beetje het enige wat ze kunnen doen, want het Vlaams parlement stelt weinig voor. Zelfs in materies waarin ze het zgz voor het zeggen hebben, wordt het nog regelmatig in de wielen gereden door de federale praatbarak (we zouden het tegenwoordig ook "scheldbarak" kunnen noemen). Denk maar aan de schoolpremie begin september.
    Het wordt dan ook hoog tijd dat het Vlaams parlement meer macht, bevoegdheden en dotaties krijgt, waardoor ons gewest verder tot een volwaardige land kan uitgroeien. Met de federale verkiezingen van volgend jaar in het vooruitzicht, wordt het hoog tijd dat daarover eensgezinde stellingen worden ingenomen. Vraag is alleen, of dat gaat gebeuren...

    10-07-2006, 17:07 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!