Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    06-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Democratie op zijn Belgisch
    Democratie is een woord dat regelmatig wordt verkracht en misbruikt. Denk maar aan de Duitse "Democratische" Republiek of the "Democratische" republiek Kongo. Maar ook in België hebben we een bepaald speciaal begrip voor dat woord.
    In een normale democratie, die naam waardig, heeft 51% van de stemmen de meerderheid. Niet zo in België, waar een bevolkingsgroep van 60% van de populatie, het helemaal niet voor het zeggen heeft. De minderheid kan nl zo een beetje tegen alles en nog wat zijn veto uitspreken. Iets dat de laatste tijd steeds meer voorvalt.
    Bij het begin van de oranjeblauwe onderhandelingen beweerden de francofone partijen dat zij geen eisende partij waren en eigenlijk niets wilden. Dat was een vrome leugen, want Wallonië krijgt van Vlaanderen elk jaar zo'n 12 miljard euro om zijn levenstandaard op peil te houden zonder zich zelf daarvoor extra te moeten inspannen. Ondertussen zijn de besprekingen zover gevorderd, dat diezelfde Franstaligen wél bereid zijn over e.e.a. te praten, maar telkens eindigt het ermee, dat ze nu wél extra geld willen. Bij de subgroep financiering, om maar één voorbeeld te geven, willen de Franstaligen de financiering van de deelstaten aanpassen. Dit "aanpassen" betekent voor hen dat het federale niveau er 5 miljard euro zou bij krijgen en het Waalse gewest 3 miljard. Vlaanderen zou in datzelfde geval liefst 8 miljard verspelen. Nota bene: bovenop de twaalf miljard die we al elk jaar geven!
    Het wordt dan ook hoe langer hoe duidelijker, dat Vlaanderen er geen enkel belang bij heeft wat voor akkoord ook te sluiten. Men kan beter de zaken laten zoals ze zijn en de tijd zijn werk laten doen. Dan kunnen we B-H/V ergens in 2009 splitsen zonder ook maar de minste toegeving. Wat er daarna zal gebeuren, zien we dan wel. We mogen alleen niet vergeten dat het uiteindelijk de financiën zullen zijn, die het laatste woord zullen hebben (denk o.m. ook maar eens aan de staatsschuld) en dat het Vlaanderen zal zijn dat over het nodige kapitaal zal beschikken. Om het de Fransozen in hun eigen taal te zeggen: "L'argent fait la guerre".
     

    06-07-2008, 10:29 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (18 Stemmen)
    05-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klimtijdrit
    Vandaag begint de Ronde van Frankrijk (de "toer de Frans" voor de Nederlanders). Er is dit jaar zelfs hoop, dat er een Vlaming bij de eerste tien zou (kunnen) eindigen. Voor de andere "toer", de politieke in eigen land, zijn de verwachtingen heel wat minder rooskleurig. We gaan de laatste tien dagen in naar de streefdatum van 15 juli en niets laat verhopen dat er ergens een bevredigende oplossing zal gevonden worden voor de redding van het zieke België.
    Karel De Gucht is nu niet bepaald mijn favoriete politicus in dit land, maar al bij al hebt ge met die man één voordeel: hij zegt tenminste wat hij denkt. Dat laatste is er bij Yves Leterme niet bij. Meestal zegt hij niets, draait hij om de pot, geeft hij wat wollige uitleg of schijnt hij de ondervragende reporters zelfs uit te lachen. Toen hij deze week dan toch eens in zijn kaarten had laten zien op een vergadering van de eigen CD&V-fractie - en daarbij had laten verstaan, dat hij het eigenlijk niet meer zag zitten - kwam hij de dag daarop in de media vertellen, dat het zo niet was en dat hij er nog alle hoop in had tegen 15 juli te slagen.
    Leterme laat een uitgebluste indruk. De man heeft trouwens wat meegemaakt het laatste jaar. Het kruipt niet in je kleren. Daarbovenop had/heeft hij een probleem met zijn gezondheid en dat is nefast is het ongeregeld leventje van de doorsnee politicus, laat staan een in zijn functie.
    De kans is dan ook groot dat hij niet alleen niet zal slagen in zijn opzet en in de beloftes die hij zijn kiezers deed, maar dat hij bij een volgende verkiezing misschien best een stapje opzij zet. De Vlaamse kiezer zal hem, naar zijn eigen woorden, niet meer geloven.
    Het wordt voor Leterme een klimtijdrit. Net zoals bij Stijn Devolder, onze Vlaamse hoop in de Tour, was zo'n rit er teveel aan toen hij goed bezig was in de voorbije Ronde van Zwitserland. Het ziet er voor Leterme dan ook niet goed uit.

    05-07-2008, 10:29 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (13 Stemmen)
    04-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Waalse nazi-gevoel
    N.a.v. een anti-Vlaams artikel in De Standaard van de zoveelste Vlaamse nestbevuiler (een professor Van Goethem van de Universiteit van Antwerpen), die het had over "bruin Brabant", kwam er daarop een antwoord van Dirk Deschrijver uit Brasschaat. Dirk verwijst in zijn brief naar een recente "Note pédagogique" van de PS Bergen, de regio van o.m. Di Rupo, waarin letterlijk het volgende staat:
    "Il s'agit de ne pas hypothéquer les espaces géografiques de vie que les Wallons et les Bruxellois voient pour nos enfants et leurs descendants" (Het komt er op aan de geografische levensruimte, die Walen en Brusselaars zien voor onze kinderen en hun afstammelingen, niet te hypothekeren)!
    Jawadde! Zo dachten de Nazi's er in de jaren dertig van de vorige eeuw ook over. "Volksgeist und Lebensraum. Das Vaterland soll größer sein!" Dat wordt dan verteld door uitgerekend onze francofonen, die altijd op de eerste rij staan om ons, Vlamingen, te beschuldigen van collaboratie (terwijl ze daarbij steeds Leon Degrelle vergeten) en verstokt neo-nazisme. Zij zien Vlaanderen nog steeds als iets van hen, een wingewest waarin ze, net zoals de roofridders uit de middeleeuwen, kunnen gaan doen wat ze willen. Zoals in het liedje: "Die vlijtige handen, dat rijke gewest. het paste aan d'eigene kroon opperbest".
    Nu Leterme's regering met een overgewicht aan francofonen, duidelijk op haar laatste benen loopt, is het zaak het been stijf te houden. Geen toegevingen. Splitsen die boel, dat hele België. Het mag ons geld kosten, dat kost het ons nu ook. Geen afstand van grond, geen uitbreiding van Brussel, geen paritaire senaat, B-H/V gesplitst zonder toegevingen en geen samenvallende verkiezingen. We mogen onze handjes kussen dat die verkiezingen gescheiden zijn. Anders was Vlaanderen waarschijnlijk weer verkocht geweest. Nu kan dat niet meer. We moeten nu gewoon de tijd zijn werk laten doen. B-H/V kan uiterlijk in mei 2009 gesplitst worden met een gewone meerderheid (Vlamingen tegen francofonen), want tegen die  tijd zal het laatste francofone beroep zijn uitgedoofd. Op 7 juni 2009 gaan we dan kiezen voor ons regionale parlement. Als de zaken er dan nog steeds zo bij staan zoals nu, gaan we rechtstreeks met de Waalse regering onderhandelen over de boedelscheiding. En we laten Brussel kiezen: welvarend mét Vlaanderen of francofoon failliet.

    04-07-2008, 10:46 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (18 Stemmen)
    03-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De recessie lonkt
    Volgens het weinige nieuws dat er uitlekt bij de huidige besprekingen tussen de meerderheidspartijen, zou de begrotingscontrole, die normaal deze week moet plaatsvinden, een makkie zijn. Een "begrotingscontrole light" durft men het te noemen. Als dat zo is, dan weten de dames en heren echt niet waarmee ze bezig zijn. Ze geloven toch zelf niet, dat ze de financiële problemen van dit land gaan oplossen met de eeuwige dooddoener van de fraudebestrijding?
    Er gaat bijna geen dag voorbij, of er sluit wel e.o.a. bedrijf. De inflatie in ons land ligt 50% hoger dan het E.U.-gemiddelde. Dit heeft o.m. te maken met de automatische indexaanpassing, een unicum in Europa. Daarmee wordt de loonkloof tussen België en de ons omliggende landen steeds groter en verliezen we dus de concurrentieslag. Als gevolg daarvan is onze export zo goed als stilgevallen en stevenen we af op een recessie.
    België is trouwens niet het enige land waar het slecht gaat. In Denemarken is het BBP al in twee kwartalen op een rij geslonken en kan men dus al van een echte recessie spreken. Landen als Italië, Spanje en Ierland staan er niet veel beter voor. Spanje heeft één miljoen gastarbeiders teveel, allemaal immigranten die de overmoedige socialistische regering van Zapatero I een verblijfsvergunning had gegeven en die ze nu kwijt wil. Zelfs Duitsland, nog steeds de motor van de E.U., krijgt het lastig. Dat heeft dan weer te maken met de uitvoer naar China, waarnaar het zijn machinerie en zijn luxe-auto's exporteert. Zelfs die Chinese economie begint te sputteren, dit als gevolg van de mindere vraag naar Chinese producten op de Amerikaanse markt. In feite zit Amerika ook al een tijdje in een soort recessie, alleen wordt het woord daar nog niet echt uitgesproken.
    In een dergelijke belabberde financiële situatie, denkt onze regering er hier vanaf te komen met een begrotingscontrole light, alsof het maar peanuts zijn. Ondertussen blijken de kosten voor de vergrijzing een pak hoger uit te vallen dan eerst geschat, terwijl er voor die vergrijzing (én de ontgroening) nog altijd de eerste financiële maatregel moet genomen worden.
    Tout va très bien, madame la marquise. De vraag is alleen: "hoelang nog?".

    03-07-2008, 10:53 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (7)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (24 Stemmen)
    02-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slag onder de Gordel
    De drie niet-benoemde burgemeesters van Wezembeek-Oppem, Linkebeek en Kraainem zouden dus de Gordel in september gaan boycotten. So what? Als die drie musketiers niet benoemd blijven, kunnen ze in principe heel weinig doen. Het wordt dan wel zaak, dat ze tegen die tijd vervangen worden, zoals de wet het voorschrijft of dat de gouverneur van Vlaams-Brabant ingrijpt. Hoe dan ook, de federale regering heeft daarin weinig te vertellen en dat is maar goed ook. Er sijpelt bitter weinig nieuws uit van de aan de gang zijnde besprekingen (misschien is er ook geen nieuws), maar af en toe leest men wel dat er e.o.a. oplossing zou zijn voor wat die drie wetsovertreders van burgemeesters betreft. Opletten blijft dan ook de boodschap.
    Maingain zou Maingain niet zijn als hij niet regelmatig voor heibel zou zorgen. Zijn dreigementen moeten we laten voor wat ze zijn. Al bij al beschikt zijn FDF-fractie maar over één zetel. Gaan we ons daarover verder druk maken?
    Het is trouwens typerend, dat diezelfde Maingain met bloemetjes smijt naar Mie Vogels, omdat die tegen de beslissingen van de Vlaams-Brabantse gemeenten is. Het zal Groen! in het algemeen en domme Mie in het bijzonder geen goed doen, want na Limburg zijn er ook al acht groene schepenen uit de Rand die de taalvoorwaarden van Vilvoorde steunen.
    Ik kan aannemen, dat men wacht tot na 15 juli alvorens enige beslissing te nemen i.v.m. de drie franskiljonse oproerkraaiers, maar eens moet de knoop worden doorgehakt. Misschien kan dat bv op een speciaal congres van CD&V, dat gevraagd wordt door de eigen jongerenafdeling en liefst vóór er enige definitieve beslissing op federaal niveau genomen wordt. De tijd begint te dringen.

    02-07-2008, 10:09 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (16 Stemmen)
    01-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Just is just op zijn Belgisch
    Wie in dit land minder dan 1.500 euro per maand netto verdient, kan bij het gerecht beroep doen op een pro Deo advocaat, waarbij de gerechtskosten dus voor rekening van de gemeenschap vallen. Niet te verwonderen, dat heel wat illegalen van deze dienst gebruik maken om klachten neer te leggen of te proberen hier te kunnen blijven ook als ze zijn afgewezen. Als ze geen gelijk krijgen, betalen niet zij maar wel de Belgische belastingbetaler de rekening.
    Wie meer verdient dan 1.500 euro netto per maand moet, om te beginnen, zijn eigen advocaat betalen. Als hij het proces verliest, moet hij daarbovenop nog de helft van de gerechtskosten van de tegenpartij neertellen. Als gevolg van deze nieuwe regelingen (met dank aan la Onkelinx), beginnen steeds minder mensen uit de middenklasse een gerechtszaak en is de kans groot dat heel wat zaken buiten de gerechtssfeer op een al dan niet legale manier worden afgehandeld.
    Jommeke Van Deurzen doet zijn best om enkele van de vele scheeftrekkingen van het vorige bewind om te buigen. Zo gaf hij bv een kopie van het DHKP-C-dossier (de zaak Erdal) aan het Turkse gerecht (die stuurden daar liefst zeven magistraten op af, om maar te zeggen hoe ernstig men deze zaak daar opneemt). Bij het dossier zit ook het archief van deze criminelen die al tien jaar door België worden beschermd. Daarmee is de kous trouwens nog niet af, want het proces tegen de DHKP-C-terroristen moet hier nóg eens worden overgedaan, nadat Cassatie het arrest van het Antwerpse hof van beroep had teniet gedaan.
    Tien jaar is lang, maar helemaal geen uitzondering bij het Belgische gerecht. De zaak tegen Beaulieu en "boer" Declerck loopt al sinds 1990. Het laatste wapenfeit in deze affaire was, dat de laatst aangeduide rechter door de beklaagde werd gewraakt en bovendien nog de kosten van die actie uit eigen zak zal moeten betalen. Van een vaudeville gesproken, zeker als men weet dat Beaulieu al via Europa schadevergoeding heeft gekregen omdat de zaak zo ellendig lang aansleept.
    Kan onze justitie dan niets goed doen? Jawel, hoor. Zopas werden er zeven extra speurders bijgezet in de zaak van ... de Bende van Nijvel! Die loopt al sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw. Ook met de verdwijning van het schilderij van de rechtvaardige rechters van Van Eyck, gestolen in de jaren dertig van de vorige eeuw, is men nog altijd bezig.
    Alleen met Vlaamse nationalistische partijen heeft onze justitie minder geduld. Die gaan vlotter voor de bijl. Verschil moet er zijn, nietwaar?

    01-07-2008, 14:48 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (17 Stemmen)
    30-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De arme Belg
    Zondagmiddag op het VRT-journaal was er een onderwerp over de problemen die kansarmen in ons land hebben voor het betaald krijgen van de huur van hun woning. Dat wordt voor veel mensen de dag van vandaag inderdaad steeds moeilijker. Een geleerde professor kwam daarbij uitleggen waarom. Tot daar, alles normaal. Dan werd een voorbeeld aangehaald en daar liep het (weer eens) fout. De VRT toonde nl een donkerhuidige dame met vier kleine kinderen met dito kleur van ergens onder de Sahara. Ze sprak alleen Frans en beweerde stempelgeld te trekken én kindergeld. Moest dit de modale Vlaamse arme voorstellen? Hierbij dan enkele vraagjes:
    - Kon de VRT geen mensen vinden die Nederlands spreken?
    - Woonde de dame in kwestie al dan niet in Vlaanderen?
    - Ik neem aan dat die kinderen niet in vitro verwekt zijn. Waar is de vader? Moet die geen alimentatie betalen? Is die nog wel in België? Indien ja, wat voor werk heeft die, of "dopt" die ook?
    - Is het huisgezin in kwestie wel Belgisch? Zelfs als men stempel- en kindergeld krijgt, is dat tegenwoordig geen zekerheid. Met wat creativiteit kan men de dag van vandaag in dit land veel bereiken.
    Al deze vragen, die een normale reporter zou moeten stellen, kwamen niet aan bod. Typisch VRT, die de domme Vlaamse kijker steeds maar wil doen geloven dat onze maatschappij in de eerste plaats multicultureel is en die bij het tonen van sfeerbeelden er steeds op let, dat er genoeg anders gekleurden en hoofddoeken te zien zijn.
    ---
    Volgens de laatste statistieken die we erover te zien kregen, werkt slechts 38% van de allochtonen in dit land. Wat doen die anderen dan? Stempelen? In 't zwart werken? "Zaakjes" doen? Alvorens ge daarop een antwoord geeft, best eerst diep nadenken. Een foutief antwoord kan u zelfs een vervolging opleveren vanwege het centrum De Witte.
    We moeten trouwens, wat dat niet-werken betreft, niet alleen de allochtonen met de vinger wijzen. Volgens dezelfde statistieken werkt slechts één Belg op drie in de categorie boven 55 jaar. Heel wat van die mensen riskeren ook in de armoede te geraken vóór ze aan hun echte pensioen beginnen. Met als gevolg dat ook zij terecht komen in de groep die het moeilijk krijgt om de eindjes aan elkaar te knopen, inbegrepen de huur van hun woning.
    Maar dat is voor de VRT geen probleem. De echte Vlaamse kansarme is een gekleurde dame die Frans spreekt, waarvan de vader van haar kinderen verdwenen lijkt en die stempel- en kindergeld trekt. De VRT schopt je een geweten. (vrij naar De Morgen)... 

    30-06-2008, 10:19 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (41 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!