Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    14-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kwaliteitskrant
    Dat onze media links zijn, is een publiek geheim. De Standaard, die zich een kwaliteitskrant noemt, ontsnapt er niet aan. Af en toe krijgt men toch eens een moedig artikel te lezen dat tegen de heersende gang van zaken in gaat. Zo was er deze week een column van Mia Doornaert, redactrice buitenland, die de verdediging opnam van Geert Van Istendael. Deze laatste had enkele weken geleden in De Standaard een kritisch stuk geschreven over godsdienst in het algemeen en islam in het bijzonder. Geert nam daarbij Frankrijk tot voorbeeld te nemen land. Daar is een effectieve scheiding van Kerk en staat, ondanks het feit dat er tienmaal meer moslims wonen dan bij ons. De minister van Justitie, Dati,  is er zelfs een van origine Marokkaanse vrouw, niet gehuwd én in verwachting. Geert is ook tegen het dragen van hoofddoeken, waarbij hij - m.i. terecht - stelde dat dit een uiting is van de onderdrukking van de vrouw.
    Van Istendael kreeg in dezelfde krant hopen kritiek, die volgens Doornaert, kwam van "een klein islamogauchistisch hoekje dat electoraal driemaal niets voorstelt, maar sterk staat in sommige academische kringen en vooral in de wereld van de ngo's (nota van mij: gesubsidieerd door de staat). Het lijkt dan ook alleen maar tegenstrijdig, dat lieden die het atheïsme en het historisch materialisme aanhangen én hevig antiklerikaal zijn, wel beste maatjes zijn met de islam".
    Mia Doornaert heeft meer dan gelijk. Alleen zou ze zo rechtlijnig moeten zijn te stellen, dat dat kliekje "dat driemaal niets voorstelt", in haar eigen krant wel uitgebreide fora krijgt om gal te spuwen tegen alles en iedereen die kritiek durft uiten t.o.v. die islam.
    Dat laatste geldt trouwens niet alleen in de discussie over bv het hoofddoekenverbod, maar ook over de politiek in Vlaanderen. Ook op dat domein puilen de politiek-correcte kranten uit van artikels geschreven door mensen die haast alleen nog zichzelf vertegenwoordigen. Denk maar aan al de zgz Vlaamse progressieven (ex-Spirit), met nog één vertegenwoordiger in het regionale parlement en de groentjes, die riskeren bij de volgende stembusslag weer onder de verkiezingsdrempel (die ze zelf mee opgesteld hebben!) te geraken. Men schrikt haast, als men eens een artikel ziet van iemand van de Vlaamse rechterzijde, alhoewel die zo'n 30% van de kiezers vertegenwoordigt.
    De krantenverkoop in Vlaanderen blijft gestadig zakken. Raar, he?

    14-09-2008, 10:24 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (12 Stemmen)
    13-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LDD for Belgium
    Het zal een zware verkiezingstijd worden voor het Vlaams Belang. De partij moet zien haar hoogste score ooit (bijna 25%) te kunnen evenaren of verbeteren. Er rekening mee houdend, dat dit moet gebeuren in een strijd van één tegen allen en zonder ook maar de minste medewerking van de media, wordt dit haast een mission impossible. Wat trouwens die media betreft, hebben we zopas, tijdens de Gordel, nog maar eens een fraai staaltje anti-politiek gezien van de VRT. De Vlaams Belangers stapten in blok van Zaventem naar Kraainem en werden de hele tijd op de voet gevolgd door een cameraploeg van de rooie, linkse zender. Van heel die tocht werd niets uitgezonden, zelfs geen flash. Die filmploeg hoopte alleen maar, dat er onderweg enig incident zou zijn, waarmee ze het VB in verlegenheid had kunnen brengen. Van gemeenheid gesproken en dit door een zender die betaald wordt met het geld van de belastingbetaler, ook door het kleine miljoen kiezers dat voor het VB heeft gestemd...
    Een tweede reden voor het Vlaams Belang om zich zorgen te maken, is de huidige populariteit van Lijst Dedecker. Toch zou ik de overtuigde Vlamingen erop willen wijzen, dat deze partij helemaal niet echt Vlaams is en er steeds meer tekenen op wijzen, dat "Deckerke" eerder een belgicist aan het worden is. De man gaat nl weer een boek schrijven: "Vitaminen voor de maatschappij". Op zich zelf zou daarmee niets mis zijn, maar nu blijkt dat de nieuwe Messias uit Oostende dat boek gaat schrijven samen met superbelg Rudy Aernoudt van België Anders. En er is nog meer:
    - Nog recent floot Dedecker de éminence grise van zijn eigen partij, Boudewijn Bouckaert, terug toen die heel voorzichtig insinueerde dat LDD wel eens afspraken zou kunnen maken na de gemeenteraadsverkiezingen van ... 2012!
    - De tweede verkozene van LDD in Antwerpen (ik ben even de man zijn naam kwijt), wist onlangs in De Standaard te vertellen dat LDD een potentiële beleidspartij wil zijn. M.a.w. een partij die zal deelnemen aan een volgende federale regering en daarbij ook bereid zal moeten zijn tot compromissen (zoals vroeger  Schiltz met zijn Volksunie).
    - Dedecker zelf blijft erbij, dat hij ook een partij zoals LDD wil oprichten in Wallonië. Als het ooit zover komt, zal hij dan telkens daarmee rekening moeten houden en zal hij tot een situatie komen zoals die van de huidige groenen, die Vlaanderen al lang de rug hebben toegekeerd.
    Komt daar nog bij, dat heel wat van de figuren die nu overstappen van het VB naar LDD lichtgewichten zijn of mensen die denken bij het VB niet meer zeker te zijn van hun postje. Er is zelfs al het geval van die Coorevitz uit Wevelgem (die niét van het VB komt), die in de gevangenis zit wegens valsmunterij. Om maar te zeggen, dat er veel kaf tussen het LDD-koren zit.
    Ten slotte geldt de waarschuwing tegen LDD ook voor de honderduizende Vlamingen die in juni 2007 hun stem hadden gegeven aan een zekere Leterme en die daar nu dik spijt van zullen hebben. Als zij straks i.pl.v. voor het kartel voor LDD zouden stemmen, dan komen ze alleen maar van de regen in de drop.

    13-09-2008, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (12 Stemmen)
    12-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Plan B wordt een lege doos
    Het door Vlaams minister-president Peeters uitgekiend Plan B wordt dus een doorgeboren kind. Peeters wou een dialoog tussen de gemeenschappen, door de gemeenschappen. Met een mandaat voor hem vanwege de Vlaamse regering en een van de Waalse regering voor Demotte. Van dat laatste komt niets in huis. Alhoewel Demotte minister-president is van zowel de Waalse deelregering als die van de Franstalige gemeenschap, blijkt hij in zijn eigen partij maar een tweederangsfiguur te zijn. Di Rupo noemt hem zelfs de "nummer tien"...
    Peeters had gelijk deze discussies niet te beginnen met een B-ploeg, zeker niet als er tegelijkertijd bij verteld wordt, dat men met een wit blad wil herbeginnen. Dat wil zeggen, alles opnieuw van vooraf aan, zoals vijftien maanden geleden. FDF-Vlamingenhater Maingain heeft al laten weten dat de uitbreiding van Brussel opnieuw op het programma zal staan en dat de zaak Brussel-Halle/Vilvoorde niet meer buiten de discussies zal gehouden worden M.a.w. men wil de zaken nogmaals uitstellen tot minstens juni 2009, zogezegd om Leterme-bis toe te laten de sociaal-economische problemen aan te pakken. Die problemen kunnen echter niet los gezien worden van het communautaire. Dat is wat bv ook de Vlaamse werkgeversorganisatie VOKA gesteld heeft. Zowel VOKA als de Vlaamse Volksbeweging zeggen dan ook ronduit, dat de Vlaamse partijen uit de federale regering moeten stappen als niet voldaan wordt aan de eerder gestelde Vlaamse eisen:
    - Een dialoog tussen de gemeenschappen op het hoogste niveau.
    - Geen betwistingen over de mandaten.
    - Een vastgelegd kader en timing.
    - B-H/V wordt niet besproken. Die zaak zal zijn verder beloop krijgen in het federale parlement.
    Ondertussen is Kris Peeters teruggefloten door zijn eigen SP.a en Open-VLD ministers. De eersten omdat hun partij niet in de federale regering zit en dus de middelen gebruikt die ze heeft om die te jennen. De tweede, omdat het Bartje Somers in de eerste plaats te doen is het Vlaamse kartel onder druk te houden en - mocht dat mogelijk zijn - uiteen te spelen. Dat Somers zijn eigen achterban - de liberale middenklasse - ondertussen aan het verliezen is, schijnt de wonderboy uit Mechelen nog niet te beseffen.
    In De Standaard van eergisteren schrijft Bart Sturtewagen in zijn opiniestuk, dat er geen alternatief bestaat voor een onderhandeling. Dat noemt zich dan een wetstraatspecialist. Er is zeker een alternatief: het Vlaams kartel moet zijn woord houden en uit de federale regering stappen. Daarna moet de Vlaamse regering de onafhankelijkheid van Vlaanderen op de agenda zetten, net zoals is voorgedaan in het RTBf-programma "Bye,bye Belgium". Eens zien, hoe de francofonen dán gaan reageren...

    12-09-2008, 10:28 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (15 Stemmen)
    11-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Europese schoonmoeder
    Als Vlaanderen ooit onafhankelijk wil worden, zal het misschien kunnen rekenen op Nederland en Groot-Brittannië, zeker niet op Frankrijk, waarschijnlijk niet op Duitsland, maar ook niet op Europa. Dat laatste werd deze week nog eens duidelijk, toen Vlaams minister Marino Keulen voor de zoveelste maal een brief van Europa kreeg met vragen voor uitleg over beslissingen van Vlaamse gemeenten. Deze keer ging het om taaleisen van Vilvoorde, Geraardsbergen en Londerzeel.
    Er bestaat een zogenoemd arrest-Groener, waarin het Hof van Justitie bevestigt, dat een Europees land een beleid mag voeren om een taal te beschermen en te stimuleren. Blijkbaar vinden er mensen bij "Europa", dat dit niet geldt voor Vlaanderen. Daar komt nog bij, dat de Europese Commissie zelf taaleisen stelt bij de aanwerving van zijn eigen personeel. Tenslotte, in het geval van de bovenvernoemde gemeenten, is de termijn om een klacht in te dienen verstreken zonder dat er zich ook maar één klager heeft gemeld. Dit doet denken aan datzelfde verhaal van de faciliteitengemeenten, waarbij de niet-benoemde burgemeesters zich langs een omweg gingen beklagen bij Europa, daar waar ze eerst naar de Raad van State hadden moeten stappen, maar dat niet deden, omdat ze wisten daar geen gelijk te zullen krijgen.
    Enfin, dit ruikt naar kwade trouw.De klachten bij de Europese Commissie worden altijd opnieuw ingediend door al dan niet naar de Rand uitgeweken Franstalige Brusselaars. Steeds hetzelfde liedje. Mocht het ooit gebeuren, dat de E.U. uit België weg zou trekken, zoals Aernoudt ons wil doen geloven, dan zal de grootste schade Brussel ten deel vallen en zal het de schuld zijn van de eigen (ex)Brusselaars. Vlaanderen zou er misschien nog wel bij varen omdat er, in dat geval, geen massale inwijking van Euro-ambtenaren meer zou zijn naar de Rand en de kans zou bestaan dat de vastgoedprijzen er dan weer betaalbaar zouden worden voor de eigen mensen.
    ---
    In de marge van bovenstaande, nog dit: hoe lang gaat die komedie met die niet-benoemde burgemeesters nog duren? Waarom worden die niet vervangen, desnoods door een regeringscommissaris? Hoe langer deze situatie aanmoddert, hoe ongeloofwaardiger Keulen wordt. De wet is de wet, of geldt de naleving ervan (nog maar eens) alleen voor de Vlamingen?

    11-09-2008, 09:54 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (10 Stemmen)
    10-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aernoudt speelt vals
    Rudy Aernoudt, de klokkenluider die ervoor zorgde dat minister Moerman moest aftreden, zit niet stil. Hij is een van de voortrekkers geworden van een denktank die zich "België anders" noemt en denkt dit kunstmatige land te moeten redden. Jammer genoeg is de man niet te vies om statistieken te vervalsen en zo met besluiten voor de dag te komen die nergens op slaan.
    De laatste stoot van Aernoudt is, dat hij beweert dat een splitsing van België aan iedereen geld zal kosten, ook aan Vlaanderen. Als voornaamste oorzaak geeft hij aan, dat een splitsing de groei van de administratie zal doen toenemen. Dit is het tegenovergestelde van wat tegenwoordig wordt vooropgesteld. Men wil nl in de toekomst maar twee van de drie ambtenaren die op pensioen gaan, vervangen (sommige spreken zelfs van slechts één op de drie). Vergeten we niet dat het huidige België het dubbel aantal ambtenaren heeft van bv Nederland, terwijl dat land 50% meer inwoners telt. Het ambtenarenprobleem is trouwens vooral een Waals probleem, daar 40% van de Waalse werknemers voor de staat "werkt". *
    Volgens Arnoudt zou de splitsing van België ervoor zorgen dat de EU-zetel zou verhuizen. Dat is dan alleen zijn mening. Waar zou die zetel dan naartoe gaan? Wat zou zo'n verhuizing niet kosten? Wat maakt het de E.U uit, of haar zetel in het (eventueel onafhankelijk) Brussels stadsgewest staat of in de Vlaamse regio?
    Tenslotte, en dat is nog het ergste, beweert Aernoudt, dat de transfers van Vlaanderen naar Wallonië slechts 1,6 miljard euro zouden bedragen. Zelfs het laagstgenoemde cijfer, dat van 5,4 miljard (van de administratie van de Vlaamse gemeenschap) ligt daar nog bijna 4 miljard boven en ook dat cijfer klopt niet. In het Warandemanifest van 2005 sprak men van 10 miljard en dat cijfer zou ondertussen tot bijna 12 zijn opgelopen. Het verschil met de andere cijfers zit hem in het feit, dat het Warandemanifest ook rekening houdt met de Belgische staatsschuld, die reëel is en zo maar niet kan worden weggetoverd, bijna uitsluitend door Vlaanderen wordt gedragen. Bij die 12 miljard zijn dan nog niet de verdoken transfers bijgerekend, zoals bv de opbrengst van de flitspaalboetes...
    M.a.w. Arnoudt liegt dat hij zwart ziet. De man is té intelligent om het niet te weten en liegt er maar op los omdat hij weet geen andere, degelijke argumenten te hebben. Dat zo'n kolder door de zich ernstig genoemde politiek-correcte media wordt overgenomen (ook al zegt men erbij dat de cijfers "betwistbaar" zijn), zegt iets over het peil van de huidige journalistiek.
    ---
    *
    Wat er gebeurt, als de (deel)staat zich met de economie bemoeit, werd deze week nog eens duidelijk in de verf gezet:
    - Sonaca, producent van vliegtuigonderdelen in Gosselies, is voor bijna 90% in handen van de Waalse overheid. Het bedrijf zit in slechte papieren (raar, he?). Een zekere Bernard Delvaux, op dit ogenblik de tweede man van De Post (die o.m. de grote sanering bij die Post heeft doorgevoerd), is nu aangesproken om ook Sonaca te saneren.
    - De grote prijs Formule 1 in Francorchamps, in handen van dezelfde Waalse overheid, heeft een verlies geleden van meer dan drie miljoen euro. Volgens contract blijft het F1 circus tot en met 2012 in Wallonië...
    - De kristalfabriek Val Saint Lambert, ook al een bedrijf waarin de Waalse overheid geld heeft gestoken, kijkt aan tegen een gat van bijna twee miljoen euro. Niettegenstaande dat, heeft het Waalse gewest een financiële waarborg gegeven, waardoor het bedrijf voor de derde keer (!) zal worden opgestart.
    Maar ja, als ge jaarlijks zo'n 12 miljard aan extra's krijgt, kunt ge u wel e.e.a. permitteren, nietwaar?

    10-09-2008, 10:21 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (10 Stemmen)
    09-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minister haakt af
    Didier Reynders is een bezig baasje: voorzitter van het MR (Mouvement Réformateur), reeds meer dan 9 jaar minister van Financiën en, sinds de regering Leterme, minister van Institutionele Hervormingen. In die laatste hoedanigheid moet hij, samen met zijn Vlaamse collega Jo Vandeurzen, de staatshervorming voorbereiden en/of begeleiden. Van dat laatste zal echter niet veel in huis komen, want Reynders heeft gezegd, dat hij voor de staatshervorming niet meer aan tafel wil zitten en hij zich nog uitsluitend zal bezig houden met de verkiezingscampagne van zijn partij in het vooruitzicht van de regionale verkiezingen van 2009.
    Als een minister de taak die hij heeft aangenomen niet meer wil waarnemen, wat is er dan logischer dan dat hij ontslag zou nemen? Als alternatief zou hij bv ook zijn taak van minister voor institutionele hervormingen aan iemand anders kunnen overmaken. Zo een beetje zoals Patrick De Wael dat heeft gedaan, toen hij al de miserie van de immigratie uit zijn portefeuille haalde en die doorgaf aan Annemie Turtelboom, die nu de pispaal van de zgz asielzoekers is geworden.
    Reynders doet echter niets en zorgt er daarbij opzettelijk voor dat het politieke leven nog maar eens verlamd wordt, waardoor het initiatief van Kris Peeters op de helling wordt gezet. Alhoewel...
    In principe heeft Peeters Reynders niet nodig. Als Demotte een mandaat zou krijgen van de huidige Waalse deelregering, zoals Peeters er een gekregen heeft van de Vlaamse, dan kan er onderhandeld worden. Het is trouwens betekenisvol, dat de drie koninklijke bemiddelaars de nota Peeters nu als uitgangspunt gaan nemen. M.a.w. die drie hebben de laatste twee maanden geen poot uitgestoken en zijn wat blij dat er eindelijk iemand hen een hint geeft. Het enige wat de drie "Charels" (dixit Deckerke) hebben verwezenlijkt, is dat ze iedereen de kans gegeven hebben met vakantie te gaan. Van een succes gesproken! Vóór het einde van volgende week moeten ze echter wel met iets tastbaars afkomen. De week daarop is er het congres van de N-VA en moet die partij ook zijn kleur bekennen. Uitstellen tot de regionale verkiezingen, zonder enige zekerheid op succes, is ook geen optie. Tussendoor kan het zijn, dat er ook nog een al dan niet gezamenlijk standpunt bekend zal worden vanuit de francofone partijen, zodat september 2009 toch een cruciale maand zal blijven.
    Wait and see!

    09-09-2008, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (10 Stemmen)
    08-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brusselaar op de loop
    In de eerste eeuwen van onze tijdsrekening waren er grote volksverhuizingen. Die waren op gang gebracht door de invallen van Hunnen, Mongolen en andere Centraal-Aziatische volkeren. Ze verjoegen de Slaven, die op hun beurt binnenvielen in het woongebied van de Germanen en deze laatsten het Romeinse Rijk in duwden.
    Zo ongeveer hetzelfde gebeurt sinds enkele decennia in Brussel, zij het dan allemaal op kleine schaal. Brussel wordt langzaam maar zeker ingenomen door allochtonen van overal ter wereld. De Mongolen zijn er trouwens nog altijd bij, alleen heten zij nu Turken. Het gevolg van deze inwijking is, dat steeds meer Brusselaars de stad ontvluchten en zich gaan vestigen in de nu wel bekende Rand, waar zij dan in botsing komen met de plaatselijke bevolking. In tegenstelling tot de vroegere inwijkende barbaren, die zich aanpasten aan de Romeinse cultuur, willen deze hoofdzakelijk Franstalige Brusselaars immers het tegenovergestelde. En daar loopt het mis.
    Volgens een studie, uitgevoerd door Jan Hertogen, voormalig medewerker van de studiedienst van de christelijke bediendenvakbond LBC-NVK, zal - als het zo verder gaat - reeds in 2020 75 % van de Brusselse bevolking bestaan uit mensen van allochtone afkomst. Liefst een kwart daarvan zullen uit Marokko stammen. In Molenbeek vormen die nu al de helft van de bevolking.
    Uit bovenstaande zijn twee lessen te trekken:
    1. Brussel wordt niet verder verfranst. De stad wordt steeds internationaler. Brussel zal dan ook eerder een veeltalige stad worden, geen tweetalige en zelfs geen Franstalige.
    2. Franstalige Brusselaars die de stad uit willen, kunnen ook naar Waals-Brabant uitwijken, maar dat doen ze meestal niet, omdat de dienstverlening er iets minder is dan in Vlaanderen. M.a.w. ze willen alleen de voordelen, niet de nadelen.
    Bij mogelijke gesprekken over de verdere toekomst van dit kunstmatige land, moet Brussel dan ook een stadsgewest blijven dat niet verder mag uitgebreid worden, maar wel in een confederatie met Vlaanderen kan komen als veeltalig gebied. Brusselaars, die buiten dat stadsgewest gaan wonen en persé Frans willen blijven gebruiken in hun omgang met de overheid, moeten dan maar verhuizen naar Waals-Brabant. Wie toch naar Vlaanderen wil komen wonen, moet daarvan de gevolgen dragen en zich aanpassen, zoals alle andere burgers van democratische, confederale staten dat moeten doen overal ter wereld.
    C'est simple comme bonjour, om het in hun eigen taal te zeggen.

    08-09-2008, 10:44 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (12 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!