Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    03-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het CO² allocatieplan
    Onder druk van Europa en vooral door het feit dat de tweede hoogoven van ArcelorMittal in Seraing niet zou kunnen worden heropend, is er dan in blessuretijd toch een akkoord gekomen tussen de regering én de gewesten. Helemaal fair is het weer niet geworden. Naar slechte Belgische traditie past de Belgische staat bij voor het heropenen van die staalfabriek en dat betekent, dat Vlaanderen dus weer meer betaalt omdat het Vlaanderen is die België financieel boven water houdt.
    Toch kunnen we zeggen dat er een soort precedent is geschapen nu de gewesten onderling tot een akkoord zijn gekomen. Het zou nl wel eens kunnen dat dit na 23 maart opnieuw zal moeten gebeuren, maar dan over heel de Belgische zaak. In de octopusbespreking met de Vlaamse deelregering van vrijdag werd nl ook voor de allereerste keer op dit niveau gesproken over artikel 35 van de grondwet. Dit artikel maakt het mogelijk dat de gewesten rechtstreeks met elkaar overleggen welke materies ze naar zich toetrekken en wat er daarna over zal blijven voor de federale regering. Tot nu toe wat er alleen het Spirit partijtje dat daarop aandrong (als het goed is, zeggen we het ook). Nu is het grote woord daarover gevallen. De francofonen vinden het momenteel natuurlijk maar niks, maar het zou kunnen dat er na 23 maart geen alternatief meer zal zijn. Er is dus nog hoop.
    ---
    Minister-president Peeters vroeg vrijdag o.m. ook de splitsing van de NMBS. Hij had er goed aan gedaan er ook de Post bij te nemen. In Vlaanderen blijken nl 2500 postmannen te weinig te zijn in vergelijking met Wallonië. De absenteïsmekloof die er bij de Post al was vastgesteld (25% meer in Wallonië dan in Vlaanderen) is in reële cijfers dus nóg groter.
    Als we straks de NMBS splitsen, de Post, het Rode Kruis en de verschillende sporttakken, wat houdt ons dan nog tegen om heel dat België te splitsen?

    03-02-2008, 10:10 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (20 Stemmen)
    02-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En nog maar eens de transfers
    Over de transfers van noord naar zuid in dit land blijven de leugens elkaar opvolgen. Geregeld duiken daarover indianenverhalen op, die bijna altijd komen uit de richting van de belgicistische BUB of B-plus. Eén ervan vertelt steevast dat er een tijd geweest is dat Vlaanderen geld kreeg van Wallonië. Niets is minder waar. Professor Jules Hannes, gepensioneerde leraar geschiedenis, heeft daarover zelfs een boek geschreven, waarin hij verklaart geen enkele keer ook maar één storting van Wallonië naar Vlaanderen gevonden te hebben en dit van zolang België bestaat. Zelfs in de negentiende eeuw betaalde het arme Vlaanderen zich blauw aan het toen rijke Wallonië. Na Wereldoorlog I kreeg Ieper, dat volledig plat lag, 12 miljoen Belgische frankskens, tegenover 500 miljoen voor de stad Luik, waar de Duitsers slechts een paar wijken stukgeschoten hadden.
    Een tweede leugen is die, waarbij men, vertelt dat Vlaanderen, door zijn snellere vergrijzing, in de toekomst geld zou krijgen van Wallonië. Ook dat klopt niet. Uit een recente studie van Luc Delanghe, voormalig algemeen secretaris van het ACW (en dus geen overdreven flamingant) en professor demografie aan de KU Leuven, blijkt dat er inderdaad tegen 2030 en zeker tegen 2050 meer jonge mensen in Wallonië en Brussel zullen wonen, maar dat het qua geldstromen niet veel uit zal maken. De berekening voor de transfers heeft nl in de eerste plaats niets te maken met het aantal mensen in het algemeen, maar wel met het aantal niet-actief werkende mensen. M.a.w. niet de aantallen bewoners, maar hun graad van activiteit zal tellen. In Vlaanderen werkt nu 65% van de actieve bevolking (die tussen 20 en 65 jaar), in Wallonië 56% en in Brussel amper 53,5%. Dat betekent, dat ook in 2050 de transfers nog steeds van noord naar zuid zullen lopen, als dit on-land dan tenminste nog zou bestaan.
    Op de octopusvergadering van gisteren is inmiddels al (weer eens) gebleken, dat de Franstaligen niet zomaar bereid zijn naar Vlaanderen te komen werken. FDF-racist Maingain trapte het zelfs af. Hij wilde niet eens horen wat Kris Peeters te vertellen had. Hopelijk helpt dat om onze Vlaamse deelregering alert te houden en dat "koejonneke" links te laten liggen, zeker i.v.m. eventuele latere acties in de Rand.
    ---
    In de marge van die octopusvergadering nog dit: die "dokter" Van Krunkelsven loopt daarin rond als een soort clochard. Waarschijnlijk om er zeker van te zijn dat iedereen zou zien dat zijn voorkeur naar groenlinks gaat. En zeggen dat die man, vlak na 10 juni, zelfs met het idee rondliep zich kandidaat te stellen voor het voorzitterschap van de Open VLD. Dan toch liever Bartje Somers!

    02-02-2008, 10:45 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (40 Stemmen)
    01-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gevraagd: 50.000 Waalse werkers!
    Kris Peeters, tot nader order minister-president van Vlaanderen, was de enige politicus uit dit land die aanwezig was op het Economisch Wereldforum in Davos. Zelfs Verhofstadt was er niet. Zou die dan echt niet uitgenodigd geweest zijn? Zou men daar in Davos Het Laatste Nieuws niet lezen? Blijkbaar niet, anders hadden ze kunnen vernemen dat Verhofstadt groter is dan God, althans volgens commentator Luc Van der Kelen in de na nasleep van de vorming van Verhofstadt's interimregering. Van der Kelen is B-plusser en (waarschijnlijk) logeman, vandaar...
    Alle gekheid op een stokje, o.w.v. Peeters' bezoek aan Davos kon hij met zijn regeringsploeg vorige week niet aanwezig zijn op de octopussamenscholing. Hij gaat er nu vandaag naartoe en heeft meteen een opmerkelijk voorstel bij. Peeters biedt de Walen 50.000 arbeidsplaatsen aan in Vlaanderen. Eigenlijk is het een vrij simpel verhaal: Vlaanderen heeft arbeidskrachten tekort, Wallonië heeft werklozen teveel. C'est simple comme bonjour, om het in de taal van Di Pippo te zeggen. Zou het?
    Theoretisch klopt Peeters' verhaaltje zeker, de werkelijkheid zal echter iets genuanceerder zijn.
    - Ten eerste moeten die Walen ook bereid zijn naar Vlaanderen te komen werken. Voorbeelden uit de Westhoek hebben al laten zien dat dat niet zo vanzelfsprekend is. Daar geraakt men nog steeds veel gemakkelijker aan Noord-Franse  dan aan Waalse landgenoten.
    - Ten tweede is de opleiding van de meeste Waalse werknemers van een bedroevend laag peil. Ook dat weten we uit de ervaring die men in West-Vlaanderen heeft opgedaan. Het is wetenschappelijk bewezen dat het Waalse onderwijs een van de slechtste van Europa is.
    - Ten derde, als die Waalse werknemers minder gekwalificeerd zijn, gaat men die dan toch evenveel betalen dan de hoger gekwalificeerde Vlamingen (of Noord-Fransen). In dat geval komt de volgende discriminatie er al aan.
     - Ten vierde: Wat met de taal? Gaan zij Nederlands leren of moet het Vlaamse bedrijfsleven Frans gaan gebruiken op de werkvloer (iets dat naar het schijnt in West-Vlaanderen op sommige plaatsen al het geval zou zijn). 
    - Tenslotte is het helemaal niet zeker dat die Walen zich naar Vlaanderen zullen willen verplaatsen.Op het einde van de jaren negentig stond men in de regio Maastricht/Aken te smeken voor arbeidskrachten. Aan de Belgische kant van de grens, in de regio Verviers zat (en zit men nog) met een werkloosheid van meer dan 20%, maar iedereen vertikte het de grens over te steken. Zal men het nu, naar Vlaanderen, wél doen?
    Walen en werken, het zal nog lang een moeilijke mix blijven.

    01-02-2008, 10:54 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (19 Stemmen)
    31-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De (on)gestelde en andere lichamen
    Mijnheer de Keuninck heeft zijn jaarlijkse nieuwjaarsreceptie gegeven. Daarbij enkele kanttekeningen:
    - Normaal geeft "het paleis" vier recepties: een voor de buitenlandse diplomaten, een voor de NAVO/Shape, een voor de Europese vertegenwoordigers en een voor de zo genoemde "gestelde lichamen" (letterlijk: "lichamen die zich in een bepaalde toestand bevinden"). Dit jaar was er maar één receptie voor alle vier de organisaties. Als reden daarvoor gaf Albert II zijn zwakke gezondheid op. Als dat zo is en de brave man zijn taak niet meer naar behoeven kan uitvoeren, dan wordt het tijd dat hij zijn conclusies trekt en de fakkel doorgeeft aan zijn oudste koter. Nogal wat mensen zouden wát blij zijn mochten ze dat nog kunnen meemaken!
    - Van zo vier naar één receptie betekent wel een serieuze besparing voor de Saksen-Coburgers, alhoewel dat feitelijk helemaal niet nodig is. Terwijl iedereen er schande over spreekt dat er her en der gestaakt wordt voor enkele centen en/of bonus meer en men zegt dat daardoor de inflatie, die sinds 16 jaar niet meer zo hoog stond, nóg zal oplopen, kreeg de koninklijke sibbe een opslag van 6,5%! Misschien zou het geen kwaad kunnen die immigrantenfamilie ook een CAO te laten tekenen...
    - Wat Albert Second te vertellen had, wist men op voorhand: België, België en nog eens België. Ook Verhofstadt kwam zijn duit in het zakje doen. Die aast nl op een job in hogere E.U.-sferen en moest dan ook laten zien dat hij boven iedereen en alles staat. Dat hijzelf de oorzaak is van de meeste problemen in dit land, omdat hij er acht jaar niets aan heeft willen/kunnen/mogen doen, zei hij er natuurlijk niet bij. Op 23 maart kuist hij (hopelijk) zijn schup af en mag die arme Leterme proberen er iets van te maken.
    - In de toespraak van Verhofstadt viel het woord "omfloerst", hetzelfde dat Albert Second vorig jaar gebruikte toen hij het over de separatisten had. Waarmee nog eens bewezen wordt, dat het Verhofstadt was die de speech van vorig jaar had klaargestoomd.
    Volgend weekeinde is dat van Carnaval. Hopelijk wordt er met heel die koninklijke kermis nog eens duchtig de draak gestoken. Ze verdienen niet beter.

    31-01-2008, 10:36 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (23 Stemmen)
    30-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De tolerante burger
    Na Brussel, Antwerpen, Gent, Lokeren en Ninove, werd deze week ook een (beperkt) hoofddoekenverbod goedgekeurd in de Lierse gemeenteraad. Het voorstel werd ingediend door het Vlaams Belang, maar die partij stemde tenslotte in met een tegenvoorstel van de Open VLD, dat alleen een verbod wou op de loketbedienden. Ondanks dit alles was er het gebruikelijk protest van zgz de allochtonen, maar in werkelijkheid van links dat beweert tegenover de eigen burgers de progressiviteit te vertegenwoordigen, maar tegenover de allochtonen kiest voor de verdrukking van de vrouw. Boegbeeld Suleima Geysen moest meemaken dat in haar eigen Lier haar allochtone kiezers in de hoek werden gezet. In feite was het allemaal erg vrijblijvend, want de enige moslima die er in Lier mee te maken heeft, zit normaal niet eens aan het loket. Toch moest die dame, die daar al drie jaar rondloopt zonder hoofddoek, laten zien dat ook zij de plaatselijke bevolking kan uitdagen, want nu had ze ineens wél zo'n nonnenkap op.
    Kers op de allochtone taart werd een artikel van een zekere Stefan Brijs. Dat zou een schrijver zijn en die man kreeg van De Standaard (niet toevallig De Standaard) de kans om zijn duit in het hoofddoekenzakje te doen. In een column valt hij Marleen Vanderpoorten aan, burgermeesteres van de vlaaienstad én voorzitster van het Vlaams parlement, omdat haar partij in het hoofddoekendebat stelselmatig het cordon sanitair doorbreekt. Oh, schande!
    Mijnheer Brijs noemt zich in dat artikel "een tolerante burger en een weldenkend mens". Buiten het feit, dat eigen lof stinkt, is mijnheer Brijs alleen maar tolerant tegenover een godsdienst die in zijn extremismen schuldig is aan massale moordpartijen en onderdrukking. Hij is niét tolerant tegenover een kwart van zijn eigen Vlaamse bevolking, die hij liefst van al wil uitgeschakeld zien in de democratische besluitvorming van dit land. Van een hypocriet en schijnheiligaard gesproken.
    Mijnheer Brijs en zijn soortgenoten zullen trouwens nog veel werk aan de winkel krijgen. Het Vlaams Belang gaat het hoofddoekendebat overal in Vlaanderen aanzwengelen, in alle gemeenten waar ze daarvoor een kans maken. De eerste stad die ervoor in aanmerking zal komen, zou Mechelen zijn. Het Mechelen van Bartje Somers, broer Anciaux, Caroline Gennez en Anissa Temsamani.
    Vuurwerk gegarandeerd!

    30-01-2008, 11:15 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (18 Stemmen)
    29-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De eurometropool
    De regio Kortrijk, Doornik, Rijsel wordt een "eurometropool". Dit geleerde woord betekent dat er daar een nieuwe vorm van grensoverschrijdende samenwerking komt tussen zo'n 85 gemeenten en steden.Deze samenwerking wordt mogelijk dank zijn een recente Europese verordening over Europese Groeperingen van Territoriale Samenwerking.
    Dit is een goed initiatief dat er mede voor moet zorgen, van Vlaamse kant althans, dat diverse streken, die nu uithoeken van het land zijn, minder zullen gaan afhangen van het Brusselse waterhoofd. Het zal wel opletten geblazen zijn, dat de West-Vlamingen in dit geval zich niet laten ondersneeuwen door de Franstaligen, enfin het gekende verhaal. Stefaan De Clerck, momenteel burgemeester van Kortrijk, mag dan wel stellen dat het hier gaat om een volledig tweetalige regio, in werkelijkheid gaat het om drie onderdelen waarvan twee Franstalig zijn. De vertegenwoordiging binnen de nieuwe Eurometropool is voor de helft Frans en voor de helft Belgisch, waarbij deze laatste groep dan nog voor de helft uit Walen en de helft uit Vlamingen bestaat. Dat houdt dan weer in dat de Vlamingen eigenlijk maar een vierde van het bestuur zullen uitmaken, maar wel de economisch sterkste regio vertegenwoordigen. Er moet o.m. nog worden uitgemaakt of de administratieve zetel in Kortrijk zal komen of in Doornik (of Moeskroen). Om dat alles te beslissen is er nog een half jaar de tijd, maar uitkijken wordt ook hier de boodschap.
    Laat ons echter even zo positief mogelijk blijven. Als de eurometropool Kortrijk-Doornik-Rijsel lukt, dan kan dat een goed voorbeeld worden voor andere grensstreken. Denk bv maar eens aan een regio Eindhoven-Breda-Turnhout, waarbij deze laatste stad eindelijk uit haar isolement zou gehaald worden. Verder is er al een aanzet tot nauwere samenwerking tussen de twee Limburgen. In grensoverschrijdende projecten met Nederland hebben we bovendien het voordeel dat er maar één taal gebruikt dient te worden.
    Kortom, als deze trend zich doorzet, dan hebben we straks dat kunstmatige België helemaal niet meer nodig en kan Brussel, die als hoofdstad driemaal meer kost dan Berlijn, verder ontvet worden.
    We zullen maar duimen.

    29-01-2008, 10:02 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (4)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (15 Stemmen)
    28-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het dure leven (vervolgverhaal)
    Er zijn in de voorbije maand voor 5% minder koopjes verkocht dan het vorige jaar. Ook op het autosalon waren er 10% minder bezoekers dan twee jaar geleden. E.e.a. zal wel met het dure leven te maken hebben, al wordt dit tegengesproken door Unizus en zo. Volgens Luc Ardies van die organisatie is het allemaal maar een perceptie, een soort waanidee. Volgens de brave man heeft Unizo uitgevogeld, dat de koopkracht van de Belg er van 2000 tot 2007 met 12% op vooruitgegaan is. Zou het?
    Met statistieken kunt ge natuurlijk steeds alle kanten uit. Waarom geen statistiek over 20 jaar gemaakt? Feit is, mocht Unizo een statistiek maken over het verschil van levensduurte tussen begin 2007 en begin 2008, men heel andere cijfers zou te zien krijgen.
    De melk, om maar iets te noemen, werd in de tweede helft van 2007 meer dan 50% duurder. De van melk afgeleide producten is men momenteel aan het "aanpassen". Hetzelfde is gebeurd met de verschillende graansoorten en hun afgeleide producten, zoals bloem, brood en pasta. Schandalig hierbij is dat dit o.a. is gebeurd omdat men van voedsel (o.a. van maïs en tarwe)biobrandstof is gaan maken. En dan hebben we het nog niet over de olie gehad, zowel die voor de brandstof als voor de verwarming.
    Misschien is de koopkracht van kapitaalkrachtige tweeverdieners er niet op achteruitgegaan, alhoewel zelfs dat te betwijfelen valt. Waarom zou er anders zo gestaakt worden de laatste tijd? Voor alle andere categorieën, waaronder ook de gepensioneerden, is het leven de laatste zes maanden flink duurder geworden. De dubbele indexaanpassing van dit jaar zal die pil een beetje vergulden. Als we echter de periode 2000-2007 nemen, zoals Unizo stelt, dan zijn gepensioneerden en andere steuntrekkers er flink op achteruitgegaan.

    28-01-2008, 16:50 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (12 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!