Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • Eén land, drie economieën
  • De Natcon-heisa
  • Turnhout 2024
  • Het daghet in Brussel
  • De stemtest
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    22-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De volwaardige comedie

       De vorming van de federale noodregering, die zgz nodig was om het hoofd te kunnen bieden aan de coronacrisis, was helemaal niet nodig. Dat komt niet van mij, maar van Rik Van Cauwelaert, de eminence grise van de Vlaamse wetstraatjournalistiek. Ook de reeds bestaande restregering die Wilmès geërfd had van onze nationale Charel, kon met gemak door de Kamer van Volksvertegenwoordiging met bijzondere machten worden uitgerust om het hoofd te bieden aan de corona epidemie.

       Dat het op deze manier gebeurd is, is een zoveelste staaltje van cynisch Belgische politiek, waarbij de Franstaligen ondanks hun minderheid, maar met de steun van de steeds nog aanwezige Vlaamse leliaards, de baas kunnen blijven in de politiek van dit land. Dat Groen en Open VLD zouden meestappen, is geen verrassing. Voor CD&V ligt dat een stuk gevoeliger. Als het er straks echt op aan zal komen een einde te maken aan de coronacrisis, zal men uit een ander vaatje moeten tappen, Dan zal er geen sprake meer zijn over volmachten en vertrouwen om tot een blijvende volwaardige regering te komen en zullen de reeds gemaakte uitspraken van o.m. Coens en Geens tijdens de formatie worden getest op hun geloofwaardigheid.

       Ondertussen ziet het er steeds meer naar uit dat dit land het gat in de begroting door de coronacrisis minstens ziet verdubbelen. Ook alle uitstel van betalingen door bedrijven zal door de staat moeten worden voorgeschoten en de vraag is maar of ze dat geld ooit gaan terugzien als er straks daardoor massale faillissementen zouden dreigen. M.a.w. een volgende normale legislatuur wordt geen wandeling in het park en zou sommige van de huidige hoeraroepers wel eens flinke koude douche kunnen bezorgen.

       Wat tenslotte die ‘hoeraroepers’ betreft, is er geen treffendere foto dan die waarop Bouchez en Rutten hun geluk uitschreeuwen, terwijl men op de achtergrond een eveneens juichende groene Almaci kan zien. De foto, die o.m. in De Standaard en in ’t Pallieterke verscheen, ging viraal en zal hen nog lang achtervolgen bij volgende peilingen en verkiezingen.

     

    22-03-2020, 00:16 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (22 Stemmen)
    21-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De corona regering

      

        En daarmee blijven de twee grootste partijen van Vlaanderen (én België) in het federaal parlement in de oppositie, wordt dit land bestuurd zonder een meerderheid in Vlaanderen en heeft het voor de derde keer op rij een francofone eerste minister. Voor de Vlamingen weinig om trots op te zijn. Er is natuurlijk het excuus van de coronacrisis (er moest iéts gebeuren), maar even goed kan men stellen, dat men dat misbruikt heeft om een federale regering op de been te brengen die het gros der Vlamingen niet wil. De N-VA heeft in de informatiegesprekken nauwelijks een kans gekregen en het VB krijgt nog steeds helemaal geen kans. Als Vlaamsnationalisten kunnen we alleen maar hopen op nieuwe verkiezingen, waarbij de traditionele partijen meer dan ooit riskeren onder de 10% te geraken, of erger.

       In het licht van bovenstaande, moet gezegd dat het niet goed gaat met de N-VA en dat heeft de partij grotendeels aan zichzelf te danken. Feitelijk was het al begonnen op het ogenblik dat de partij, na de verkiezingen van 2014, in de Zweedse coalitie stapte en haar communautair programma in de ijskast stopte om zich toe te leggen op het herstel van de Belgische economie. Dat werd haar niet in dank afgenomen door heel wat nieuwe kiezers die toen overgekomen waren van het Vlaams Belang. De partij besefte dan ook dat ze niet naar een volgende verkiezing zou kunnen stappen met dezelfde argumenten van een verandering die er niet gekomen is en vond een alternatief in de polemiek over Immigratie & Integratie. Einde 2018 deed zich een gelegenheid daartoe voor, toen het Pact van Marrakech voor de pinnen kwam. Onze nationale Charel was op een voorbereidende bijeenkomst daarover in New-York al gaan verklaren dat hij dat verdrag zou ondertekenen voor België (‘Hij stond aan de goede kant van de geschiedenis’, waren zijn woorden) en toen dat effectief gebeurde, stapte de N-VA uit de regering Michel, met als enig doel vroegtijdige verkiezingen uit te lokken waarbij Immigratie & Integratie het hoofdthema zou worden. Het draaide anders uit.

       De regering Michel viel niet en maakte een doorstart met een minderheidsregering in lopende zaken. Dat maakte, dat er tot aan de verkiezingen niets meer gebeurde en tegen 26 mei 2019 Immigratie & Integratie niet meer het hoofdthema was, maar – mede door de spijbelmarsen - eerder het klimaatgebeuren, waarmee de Groenen succes hoopten te halen. Dat laatste was in Vlaanderen wel niet het geval, maar alle traditionele partijen én N-VA verloren die verkiezingen, terwijl het Vlaams Belang en de PvdA ze wonnen. In de diverse peilingen die we sindsdien hebben gehad, blijkt die trend zich door te zetten en verliest zelfs Groen terrein..

       In de laatste peilingen halen de Vlaamsnationale partijen samen al meer dan 48% en is de kans groot dat ze de volgende verkiezingen (ten laatste in 2024) een meerderheid gaan halen in het Vlaamse parlement, met het Vlaams Belang als grootste partij, die dan beloond zal worden voor haar communautaire standvastigheid.

       Maar zover zijn we nog niet. Eerst is er nog corona...

    21-03-2020, 00:07 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (23 Stemmen)
    20-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wilmès wil meer

       De restregering van Sophie Wilmès heeft in de federale Kamer het vertrouwen gekregen en is van een regering in lopende zaken nu een regering met volheid van bevoegdheid geworden. Die bevoegdheid wordt echter beperkt tot alles wat met de coronacrisis te maken heeft én in de tijd: drie tot zes maanden. Pas daarna kan ze omgevormd worden tot een volwaardige regering. Als dat laatste niet zou lukken, wordt ze weer een minderheidsregering in lopende zaken tot de volgende verkiezingen, waarschijnlijk in 2024. Een regering die dan zal geconfronteerd worden met een bestaande staatsschuld van zo’n 14 miljard euro, plus de miljarden die er zullen zijn bijgekomen als gevolg van de kosten i.v.m. het coronavirus.

       Het vertrouwen in Sophie’s nieuwe club, die in feite een Vivaldi-coalitie is, die men eerst niet wou, kreeg ze vanwege de verenigde francofone en linkse partijen, met uitzondering van de PvdA. De N-VA en het Vlaams Belang stemden tegen. Die laatste twee partijen zijn wel bereid om de nieuwste regering mede volmachten te geven, zolang die er zijn in het kader van de coronabestrijding.

       De zgz ‘Vivaldi regering’, die nu gevormd is’: paarsgroen plus CD&V, heeft geen meerderheid in Vlaanderen. Iets waartegen Joachim Coens, toen hij nog informateur was, formeel gekant was. Met het excuus van de coronabestrijding kan dat tijdelijk getolereerd worden. Al wat er daarnaast en daarna nog fout zou kunnen lopen, zal mee op rekening komen van de Vlaamse christendemocraten, mochten ze ermee doorgaan. Op Open VLD moet Vlaanderen niet meer rekenen, zeker nu de voorzittersverkiezing o.w.v. de coronacrisis twee maand is uitgesteld.

     

     

     

    20-03-2020, 00:07 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (18 Stemmen)
    19-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lezerreacties

      

       Ik kom even terug op de reactie van lezer Alex i.v.m. mijn blog van 17 dezer (‘Onzekerheid troef’), waarin hij stelde dat die herstart naar die zgz ‘volwaardige regering’ in feite een reden was om een deel postjes bij te maken. En, inderdaad – zoals hij schreef –was dit geen uitvinding van de PS noch van de N-VA, maar van de MR, die – samen met de Open VLD één familie vormt en waarbij het in de eerste plaats de postjes zijn die tellen, zoals ik al meermaals geschreven heb. De blauwe familie levert vandaag 10 van de 13 ministers in de regering Wilmès bis. In De Standaard van gisteren stond een foto van twee glunderende partijvoorzitters, Bouchez en Gwendolientje, met hun hoofden haast tegen elkaar, uitgerekend iets dat dezer dagen wordt afgeraden wegens de coronacrisis..

       De nieuwe opvolgers in het parlement zijn o.a. Sammy Mahdi, de voorzitter van de CD&V-jongeren , Bercy Slegers – ook CD&V, die Natalie Muylle opvolgt, Tania Dejonge (Open VLD), die in de Kamer de plaats van Crootje inneemt en Bram Delvaux die er op de plaats van Maggie De Block komt te zitten. Buiten Mahdi allemaal betrekkelijke nieuwkomers die het vaderland gaan redden.

    ---

       Ik wil ook even reageren op de reactie van lezer Rob op mijn blog van gisteren over Poetin (‘Vlad van Leningrad’), waarin hij vindt dat ik ook wel eens meer iets mocht schrijven over die andere grote heerser, Xi Jinping*, die eveneens voor het leven benoemd is en nu al de nieuwe Mao wordt genoemd. En daarenboven ook over bv Erdogan, die niet veel beter is.

       Wel, het Rusland van Poetin, het Turkije van Erdogan, het Syriê van Assad en het Iran van de Ayatollahs zijn voor mij allemaal schurkenstaten, waar het leven van de doorsnee burger niet veel meer waard is. In China is dat nog minder het geval, al zijn het daar al veel langer gewend. Hun voorgangers, over wie ze geen kwaad woord willen horen, Mao, maar ook Stalin en Pol Pot (om er nog een te noemen) maakten een veelvoud aan slachtoffers t.o.v. bv Hitler, met daar bovenop nog het verschil dat ze in de eerste plaats hun eigen mensen ombrachten.

     

    *Een leuke Vlaamse vertaling om die naam te gemakkelijker onthouden: ‘k Zie ping ping!

     

    19-03-2020, 00:06 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (17 Stemmen)
    18-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlad van Leningrad

      

        Door de hele corona heisa is het bijna onopgemerkt voorbij gegaan, maar er was vorige week nog groot nieuws in de Internationale politiek. Vladimir Poetin wordt meer dan waarschijnlijk Russisch president voor het leven. Om dat te worden – normaal is hij aan zijn laatste termijn bezig – werd de Russische Grondwet ‘aangepast’. Dit gebeurde op vraag van Valentina Tereshkova, de eerste vrouw in de ruime, nu 83, een icoon in Rusland met een vaste stek als parlementslid. De Duma, het Russische parlement, moet er nog zijn goedkeuring aan geven. Dit zal gebeuren op 22 april, niet toevallig de verjaardag van Lenin, de stichter van de Sovjet Unie en gebeurt nadat Poetin zelf vandaag als dienstdoende president de Grondwetswijziging ondertekent. 18 maart is, even toevallig natuurlijk, de zesde verjaardag van de inname van de Krim.

       Nadat Poetin twee termijnen van vier jaar als president had uitgediend, was hij volgens de Grondwet verplicht een stap terug te zetten. Hij werd toen voor vier jaar eerste-minister en liet de taak van president over aan zijn vriend Medvedev, die hij recentelijk wel gedumpt heeft. Met deze laatste wisselde hij opnieuw en zorgde er toen voor dat de termijn van vier jaar verlengd werd naar zes jaar. De tweede zes-jaartermijn vervalt in 2024 en het was uitkijken wat hij dan zou gaan doen. Niets anders, blijkt nu, want in principe kan hij nu regeren tot 2036 (indien nog in leven, zal hij dan 83 zijn en 36 jaar in functie, evenveel jaren als destijds Yvan de Verschrikkelijke!).

       Om de schijn te redden zullen verkiezingen de regel zijn en zou Poetin in principe zo’n herverkiezing kunnen verliezen. De kans dat dat gebeurt zal klein zijn, want de oppositie wordt grotendeels monddood gemaakt. Bij de laatste verkiezing werd de belangrijkste tegenkandidaat, Alexei Navalny, geschrapt van de kieslijsten, zogezegd wegens een veroordeling tot fraude. Zo’n beetje hetzelfde als wat gebeurde bij de laatste verkiezingen in het ‘bevriende’ Iran.

       Wordt de gewone Rus in de straat daar beter van? Helemaal niet, de welvaart gaat er zienderogen achteruit en het zal er niet op beteren nu de olieprijs gecrasht is. De oliesector is nog altijd veruit de belangrijkste bron van inkomsten van het land en Poetin heeft de kans verkeken zijn economie te diversiëren. Nu moet de opbrengst ervan in de eerste plaats dienen om zijn bedenkelijke operaties buiten Rusland te financieren; de Krim, Oost-Oekraïne, Syrië, het verstoren van buitenlandse verkiezingen en het vervolgen van dissidenten. Dat de man toch nog zijn aanhangers heeft, komt grotendeels door zijn steun aan de Russische Orthodoxe Kerk, de regel dat de Russische wet boven de internationale staat (waardoor verdachten – zoals die bij het neerschieten van de M17 - niet kunnen worden uitgeleverd) en het verbod op homo huwelijken.

       Niet Rusland als dusdanig, maar het Rusland van Poetin, is een schurkenstaat geworden.

    18-03-2020, 06:40 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (17 Stemmen)
    17-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onzekerheid troef

      

       De discussie over de zgz transformatieregering is nog niet ten einde. Wat de ene dag beslist werd, wordt de andere dag ontkend en het wordt steeds moeilijker om te weten te komen wat er nu eigenlijk moet gebeuren.

       Als ik het goed begrepen heb, is Sophie Wilmès naar de koning gegaan en heeft ze daar, als première van een ontslagnemende minderheidsregering de opdracht gekregen als formatrice een zgz volwaardige regering te vormen, maar met een beperkt budget en voor een beperkte tijd, wat men moeilijk volwaardig kan noemen. Daarna zou ze vandaag naar het parlement stappen en daar het vertrouwen vragen. Vraag is wel, of een ontslagnemende regering met volmachten kan werken. Dat zou wettelijk niet mogelijk zijn, ook al zou het alleen gaan om één volmacht, nl die voor alles wat de corona-crisis betreft. Ondertussen heeft de ontslagnemende minister zonder financiën er al één miljard euro voor vrij gemaakt en hebben N-VA en SP.a (leuke combinatie) te kennen gegeven met e.e.a. niet akkoord te gaan. Als dit zou verder gaan, wordt het afwachten wat CD&V gaat doen, want die partij zit mee in Sophie’s restregering.

       Het zal dan ook best zijn te wachten tot over e.e.a. in het parlement zal gediscussieerd en gestemd worden en er meer duidelijkheid zal zijn. ‘If you can’t convince them, confuse them’, lijkt hier meer dan ooit op zijn plaats.

    17-03-2020, 00:08 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (21 Stemmen)
    16-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een (tijdelijke) doorbraak ?

       Volgens het duo Dewael/Laruelle – dat vandaag rapport uitbrengt bij de koning - is er dus een doorbraak in de federale regeringsformatie. Na twee dagen bitsig vergaderen, waarbij de straffe woorden niet gespaard werden, is beslist dat de huidige restregering Wilmès verder zal doen met een beperkt programma gedurende een beperkte periode van drie tot zes maanden Het programma zal in de eerste plaats bestaan uit de bestrijding van het corona virus en de uittredende regering zal daarbij de steun krijgen van de meeste oppositiepartijen, die haar daarvoor volmachten zullen geven zodat ze daarmee over een voldoende meerderheid zal beschikken. Men kan dan spreken van een soort ‘transformatieregering’, zoals min of meer al was voorgesteld door VOKA, zoals ik reeds meldde in mijn blog van 8 dezer.

       Voor de Vlaamse partijen die erbij betrokken zijn: CD&V en Open VLD in de restregering en SP.a, Groen en waarschijnlijk N-VA in de oppositie, zal het er op aankomen dat die volmachten inderdaad in de eerste plaats en alleen gelden voor de bestrijding van het ondertussen beruchte virus en niet toelaten dat er straks misbruik van zou gemaakt worden om bv de verkiezingsbeloften van de PS in Wallonië waar te maken, want dat zou Vlaanderen wel eens duur te staan kunnen komen.

       In de marge van bovenstaande mag ook niet onderschat worden dat de uitslag van een laatste peiling ergens heeft meegespeeld. Volgens die enquête winnen alleen het VB en de PvdA terrein en zouden alle andere partijen – ook de groenen – bij vervroegde verkiezingen achteruit gaan. Die vervroegde verkiezingen kunnen er trouwens nog altijd komen als de termijn van de volmachten voorbij zou zijn, ergens in het najaar.

       Tenslotte nog iets voor de petite histoire. Dat het er tijdens de vergaderingen op het kabinet van Dewael bij momenten zo fel aan toe ging, had te maken met de vraag van de Vlaamse partijen om een nieuwe, volwaardige federale regering te vormen met N-VA en PS. Wie daartegen het felst protesteerde, was de MR, die nu in de restregering Wimès de première én 5 ministers levert, wat nogmaals aantoont dat het bij de liberalen in de eerste plaats nog altijd om de postjes gaat.

     

    16-03-2020, 18:37 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (4)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (19 Stemmen)
    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!