Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    22-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terug naar la Belgique à papa
    "Hoe is het mogelijk dat men bevoegdheden weigert voor het Waalse en Brusselse gewest terwijl de middelen om ertoe te komen door de tegenpartij gewaarborgd zijn? Welk gewest in de wereld weigert bevoegdheden?".
    Bovenstaande komt van niemand minder dan "kardinaal" Herman Van Rompuy, voorzitter van de Kamer én een van de twee nieuwsoortige informateurs die nog maar eens het platgelopen terrein moesten verkennen voor de commissies die de staatshervorming zouden gaan doorvoeren. Als zelfs een (gematigde) belgicist zich zo uitlaat, dan mogen we toch veronderstellen dat er met dit landje niet veel meer aan te vangen is.
    Volgens een zoveelste studie, deze keer van de universiteit van Louvain La Neuve, willen 87% van de Walen het beleidsniveau op federaal vlak hebben, zo een beetje het tegenovergestelde van wat de Vlamingen willen, om nog maar eens aan te duiden, dat we hier met twee compleet verschillende volkeren te maken hebben. 44% van de Walen wil zelfs terug naar het unitaire België! M.a.w. ze vertrouwen hun eigen leiders niet (meer) en hopen dat ze hun zalig luilekkerleven op kap van de Vlamingen alleen kunnen verder zetten in het Belgique à papa.
    Ook de voorbije week werd op Europees vlak bevestigd, dat Slowakije op 01.01.09 toetreed tot de eurozone. Slowakije was zo'n beetje het Wallonië van de unitaire staat Tsjecho-Slowakije. Nu het op eigen benen staat, heeft het zich uit zijn verpauperde toestand optrokken en steekt het, althans voor wat de euro betreft, zelfs Tsjechië voorbij. Een mooier voorbeeld voor Wallonië kan er niet gevonden worden, ook al niet omdat Tsjecho-Slowakije gesplitst werd na een vreedzame actie, "de fluwelen revolutie".
    Het probleem bij ons dat we in eigen regio geplaagd zitten met een overdaad aan nestbevuilers die steeds maar blijven geloven dat we dit land kunnen redden met compromissen (een raad van de oude knol het Brabantse trekpaard) of met lobbyen achter de schermen. Waarom zijn wij het steeds die moeten inleveren en toegeven? Ooit al gehoord van francofonen die dat doen?
    Het been stijf houden en geen morzel grond afstaan, blijft het motto. "Ons gehoort het Noordzeestrand". Én de Rand!

    22-06-2008, 10:38 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (20 Stemmen)
    21-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.België's laatste kans?
    Deze week woensdag zijn dan de finale gesprekken over de staatshervorming gestart, die tegen 15 juli alles zouden moeten oplossen. De vergaderingen zijn geheim. Hoe geheim, bleek donderdag al, toen in Le Soir alle details over de vergadering van de dag ervoor al verschenen. Dit wijst er nog maar eens op, dat de Franstaligen helemaal niet zitten te wachten op welke staatshervorming ook. Dat blijkt trouwens uit nog andere reacties.
    - Om te beginnen zijn de octopus onderhandelingen afgezwakt tot heptapus besprekingen, omdat de SP.a heeft afgehaakt en men dus nog met zeven rond de tafel zit. Voeg daarbij nog dat het VB, de tweede grootste partij van Vlaanderen, niet mag meedoen en er blijft niet veel ernstigs over.
    - De besprekingen gebeuren afzonderlijk in twee groepen, één voor het communautaire en één voor het economische luik van de staatshervorming. Elke deelnemende partij heeft slechts één vertegenwoordiger per vergadering, zodat het kartel daarmee gesplitst wordt. De Wever zit in de communautaire groep, kersvers voorzitster Thyssen in de andere. Daarmee hebben de Franstaligen weer een punt gescoord en bereikt wat de Open-VLD al maanden tracht te bereiken.
    - Padvinder Bart Somers zit in beide groepen als enig vertegenwoordiger van een partij die zich "open" noemt...
    - De Franstaligen hebben meerdere vertegenwoordigers die elkaar aflossen. Dat maakt, dat wat de ene goedkeurt, de andere dat misschien niet doet. Zo iets hebben we bij madame Millefoisnon al eens meegemaakt tijdens de Egmontpalavers en dat zal nu niet anders zijn. Wat vandaag wordt goedgekeurd kan zo morgen weer worden teruggefloten.
    - Voor de "petite histoire": Ecolo Brussel stuurt de voorzitter van het Brusselse parlement naar de besprekingen. Die man heet Christos Doulkeridis. Kan het nog Belgischer?
    Het overleg over de staatshervorming is gestart met een vertraging van twee weken (normaal had men op 3 juni moeten beginnen). Voeg daarbij nog, dat er tussendoor deze maand nog een begrotingscontrole moet plaatsvinden, waarvan men nu al weet dat die rampzalig zal blijken voor de Belgische schatkist. De groei moet worden teruggedraaid en de internationale situatie voor zowel het beursgebeuren, de banken als de energie wordt er met de dag niet beter op. Als er ook op het heptapus overleg geen akkoord komt, dan mag men voor mijn part de Belgische boeken dicht doen.

    21-06-2008, 10:16 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (14 Stemmen)
    20-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Oranjegekte
    Het is niet de eerste keer dat het gebeurt, maar de oranjegekte in Nederland schijnt steeds erger te worden. Ze mogen natuurlijk fier zijn zo'n voetbalploeg te hebben, het blijft fascinerend hoe een heel land zich daaraan optrekt. Van nationalisme gesproken. Misschien maken we zoiets ooit mee als Vlaanderen zijn eigen team zal hebben, alhoewel. Het lijkt wel een tussentijds carnaval. In Bern zullen ze het geweten hebben. De Zwitserse stad leek wel enkele dagen niet meer de hoofdstad der Helveten, maar die der Bataven.
    De Standaard heeft van de gelegenheid gebruik te maken om de verhouding Nederland-België eens door te lichten. Ik zeg wel Nederland-België. Dit is gewoon een verkeerde inschatting. Zelfs het feit dat uitgerekend in deze periode er een kleine opflakkering is van de Benelux afspraken, moet men daarvan niet teveel verwachten. De vergelijking zou pas echt interessant zijn, mocht die uitsluitend gaan tussen Nederland en Vlaanderen. Die verschillen zijn trouwens nog groot genoeg, ondanks de gemeenschappelijke taal. Ik heb 27 jaar in Nederland gewerkt en kan er dus over meepraten. De hereniging van de Nederlanden is niet voor morgen, tenzij misschien op cultureel gebied. Als het ooit zover komt, dat Vlaanderen onafhankelijk wordt, dan is een confederatie met Nederland aanbevolen en laten we best ieder zijn eigen potje koken. Iets dat we best ook met onze francofonen doen, al zal het met dit zichzelf superieur voelende ras wel niet van een leien dakje lopen.
    Nog even opmerken, dat Nederland voor zijn stembusverrichtingen terugkeert naar papier en potlood. De kans is groot dat het bij ons ook gaat gebeuren en dat is geen slechte zaak. In het licht van het steeds groter wordend wederzijdse wantrouwen, is het zelfs aan te raden. Het zal dan waarschijnlijk ook geen acht uur meer duren alvorens de stemuitslagen van Antwerpen in Brussel geraken...
    ---
    Tenslotte nog mijn dank aan enkele lezers, die meer op wezen dat Voorpost geen deel uitmaakt van de VVB en dat Flup Moustache burgemeester is van St. Jans-Molenbeek en niet van St. Joost ten Node.

    20-06-2008, 10:34 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (12 Stemmen)
    19-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flup Moustache conferaal
    Flup Moustache, voor de burgerlijke stand Philippe Moureaux, burgemeester van de allochtonengemeente St Joost ten Node, ideoloog van de parti scandaleux en uitvinder van de institutionele atoombom ten tijde van de kwestie van de Waalse wapenuitvoer, vindt dat België maar confederaal moet worden. In een artikel in de Soir schrijft hij, dat de Franstaligen hun verzet daartegen moeten opgeven en daarover met de Vlamingen moeten gaan praten. Flup stelt echter meteen al enkele voorwaarden. Zo mag bv de interpersoonlijke solidariteit niet worden afgeschaft en Vlaanderen moet zich openstellen voor de Brusselse eisen. Met andere woorden, federaal of confederaal: Vlaanderen zal zich blauw moeten blijven betalen tot het einde der tijden. De transfers, weet u wel.
    Ondanks het feit dat Flup blijkbaar het licht heeft gezien, krijgt hij meteen tegenwind van zijn francofone medestanders. Het CDH noemt het een woordbreuk in het "morele contract" tussen de Franstaligen. Op moreel gebied denken die nl de wijsheid in pacht te hebben, dit in tegenstelling tot die Flamins die toch maar fascisten en racisten zijn.
    Bettina Geysen, de nieuwe voorzitster van wat is overgebleven van de linker puinhoop van de ter ziele gegane Volksunie - tegenwoordig noemen die zich de Vlaamsprogressieven - heeft al laten weten dat haar partij bereid is garanties te bieden voor het behouden van die solidariteit. Voor een partij van drie man en een paardenkop zijn dat nogal garanties, zeg!
    Alle gekheid op een, stokje, er komen toch stilaan aan barsten in het francofone front. E.e.a. zou te maken hebben met het feit dat men bij de PS stilletjesaan Di Pippo beu aan het worden is. Het is trouwens niet de eerste keer dat Flup op diens tenen trapt, denk maar aan die affaire met die Naamse staatssecretaris, die is moeten aftreden zoals Flup het geëist had. Als de francofonen inderdaad straks toch bereid zouden zijn te praten over een confederatie, iets dat trouwens ook niet uitgesloten wordt door CD&V én Open VLD, dan moet dat kunnen. Vlaamse voorwaarde is dan wel dat de transfers uitdovend zullen zijn, zeg maar op bv 10 jaar, zoals reeds voorgesteld door Voka en de Warandegroep.
    Enfin, 15 juli nadert met rasse schreden en de wanhoop wordt groot. Laat ons niet vergeten, dat er nog steeds een alternatief is: heel België definitief splitsen.

    19-06-2008, 17:32 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (10 Stemmen)
    18-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voort met Defoort?
    Dat de Vlamingen sinds 10 juni 2007 steeds meer geradicaliseerd worden is een feit. De enquête in Het laatste Nieuws, waarbij bijna 50% voor een onafhankelijk Vlaanderen koos, zegt genoeg. Zelfs al zou het verschil niet zo groot zijn, het zal in elk geval een stuk groter zijn dan wat die geleerde professor Swyngedouw met zijn Ispo-studie uit zijn mouw schudde (daarbij nageaapt door belgicisten van dienst zoals Reynebeau en Sinardet).
    Wat opvalt is, dat ook de Vlaamse linkerzijde steeds Vlaamser wordt, iets wat geschiedkundig een nieuwigheid mag genoemd worden. Een duidelijk voorbeeld daarvan is o.m. de oprichting van de Gravensteengroep en het feit, dat de nieuwe voorzitter van de Vlaamse Volksbeweging (VVB), professor Eric Defoort, voor de eerst keer uit de linkse rangen kwam. Jammer genoeg heeft laatstgenoemde in zijn kaarten laten kijken en ziet er het voor de VVB én Vlaanderen niet goed uit.
    De geleerde professor heeft nl een interview gegeven aan Knack, dat er niet om liegt. Hij noemt daarin de mensen van TAK en Voorpost "grote griezels" (nota bene: beide verenigingen maken deel uit van de eigen VVB!). Zij worden door Defoort verzocht "mijn Franstalige medeburgers" (zijn eigen woorden) met rust te laten. Bruno Valkeniers krijgt een veeg uit de pan omdat hij Forza Flandria weer een kans wou geven en het Zangfeest degradeert hij tot een familiefeest. Als het aan Defoort ligt, gaat de VVB alleen nog achter de schermen lobbyen en zal er niet meer op straat gekomen worden...
    Het is om moedeloos van te worden, niet alleen voor mij en waarschijnlijk voor vele traditionele Vlamingen, waarmee Defoort het blijkbaar niet meer eens is, maar vooral voor al die duizenden onbaatzuchtige VVB-medewerkers die in het zicht van de meet hun kopman zien afhaken. Ik denk dan ook aan bv een Jan Van de Casteele, de hoofdredacteur van Doorbraak, het maandblad van de VVB, die zich uitslooft om de Vlaamse Zaak te verdedigen en nu door zijn voorzitter in de rug wordt geschoten.
    Gaan we na Lionel Vandenberghe, die de IJzerbedevaart om zeep hielp en Hugo Schiltz, die zijn eigen Volksunie schipbreuk deed lijden, nu weer zo'n begrafenis meemaken? Ik wacht met ongeduld op het nieuwe nummer van Doorbraak, maar heb er helemaal geen goed oog in.

    18-06-2008, 10:31 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (15 Stemmen)
    17-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het communautair getreiter
    Bij een van de vorige staatshervormingen werd overeengekomen, dat Vlaanderen de kosten zou dragen van de lagere Franstalige scholen op zijn grondgebied in de Rand en dat Wallonië hetzelfde zou doen met het enige Vlaamse schooltje op Waals grondgebied, in Komen. Zoals altijd gebeurt in dit onland, blijken de wetten alleen te moeten worden nageleefd door de Vlamingen. De francofonen doen dat enkel als het hun uitkomt. De Franstalige scholen in Vlaanderen werden dus gefinancierd door Vlaanderen, die van Komen kreeg gewoon niets. Vlaanderen was dan verplicht ook dat schooltje te steunen.
    Dit is echter niet meer serieus en daarom besliste de Vlaamse regering vorig jaar dat ze ook zelf de inspectie binnen die Franstalige scholen wilde doen. Het Franstalig onderwijs is zowat van het slechtste van heel Europa (dat is door Europa zelf vastgesteld, niet door Vlaanderen!) en het kon dan ook geen kwaad eens te zien of dat ook in de Rand het geval was. De wereld was echter plots weer te klein voor onze zuiderlingen, die prompt een belangenconflict inriepen, waardoor de hele zaak op de lange baan werd geschoven. Alle ingeroepen instanties hebben zich ondertussen in deze materie onbevoegd verklaard, zodat Vlaanderen nu feitelijk het recht zou hebben die scholen te inspecteren. Dat dacht men toch,  want niets is minder waar.
    Nu gaat nl het Brussels gewest een belangenconflict indienen, waardoor die hele zaak wéér eens wordt verdaagd. En dat kan allemaal zomaar in dit apenland. Wat zijn onze Vlaamse autoriteiten toch een bende watjes! Waarom blijven ze in godsnaam die scholen nog financieren? Omdat de wet het vraagt? En dat schooltje van Komen dan?
    Gewoon de geldkraan dichtdraaien is dé hefboom waarover Vlaanderen beschikt, niet alleen i.v.m. die scholen, maar ook voor wat Brussel betreft en B-H/V, om de wetten in dit land toegepast te krijgen. "Niets meer uitsluiten", zoals Marianne Thyssen gesteld heeft in haar Plopsa speech. Maar dan niet alleen maar zeggen, maar doen!

    17-06-2008, 10:39 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (12 Stemmen)
    16-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De corridor
    In de zaak van de splitsing van het kiesarrondissement Brussel-Halle/Vilvoorde zijn de Franstaligen stilaan helemaal de trappers kwijt geraakt. Zoals bedorven rotjong willen ze persé een snoepje om braaf te blijven. Hun laatste dada heet nu "de corridor". Ze willen nl dat Wallonië en Brussel territoriaal aan elkaar verbonden zouden worden. Te gek om los te lopen. Hetzelfde heeft zich al eens voorgedaan bij de regio Komen/Moeskroen, toen er daarvoor persé een stukje compleet nutteloze autosnelweg diende te worden aangelegd. Trouwens, ook de Voerstreek staat los van Vlaanderen, maar maakt er ook deel van uit. Een nog straffere vergelijking is de toenmalige corridor van Duitsland naar Dantzig (het huidige Gdansk), wat tenslotte de aanleiding is geworden van de inval van Nazi-Duitsland in Polen én van de Tweede Wereldoorlog.
    Vlaanderen mag geen morzel grond meer afgeven van de taalgrens zoals we die reeds kennen van 1963. Het idee van één Wallo-Brux, of hoe men het ook zou noemen, is op zich zelf al waanzin. Armlastig Wallonië zou dan Brussel gaan onderhouden, terwijl het zelf al 25% van zijn koopkracht van Vlaanderen moet krijgen. Komt daar nog bij, dat liefst 500.000 inwoners van Brussel, waarondere ontelbare immigranten, nu al leven in achtergestelde wijken. De zwaarst achtergestelde buurten van heel België bevinden zich in onze hoofdstad. En dat zou Wallonië dan eens recht gaan trekken (én met ons geld)?
    Als de Franstaligen in de Rand persé voor een Franstalige partij willen stemmen, is er niemand die hen daarvoor tegenhoudt. Ze moeten alleen die partij zelf oprichten binnen de Vlaamse grenzen. Laten we niet vergeten dat het FDF, dé partij van de Belgische taalracisten, buiten Brussel en de Rand niets, maar dan ook niets voorstelt en dat ze binnen de MR van Reynders slechts één armzalige zetel heeft.
    We zullen ze eens een "corridor" laten gaan, zie!

    16-06-2008, 10:47 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (9 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!