Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    25-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De OCMW-jeugd
    Deze week raakte bekend, dat er in België zo'n 50.000 (!) jongeren, in de leeftijd van 18 tot 25 jaar, beroep doen op het OCMW. Vlaanderen komt er nog het minst bekaaid vanaf, met slechts 15%, maar bv in Brussel, met zijn groot aantal allochtone jongeren, gaat het om liefst 80%. Cijfers om even bij stil te staan.
    Hoe is zoiets mogelijk? In de eerste plaats omdat de ouders van die kinderen tekort zijn geschoten. Van ouders werd nl steeds verondersteld, dat ze hun kinderen goed opvoeden. Dat blijkt hoe langer hoe meer niet meer het geval te zijn. Men kan zich wel degelijk afvragen, waarom mensen überhaupt kinderen willen, als ze er daarna niet naar omzien. Dat is dan nog in het beste geval. Het gebeurt steeds meer, dat kleine kinderen al mishandeld worden door hun eigen ouders (al dan niet met daarbij een stiefvader of -moeder).
    Een tweede reden is, dat de staat veel te vrijgevig is met het uitdelen van geld aan mensen die niet werken. Zeker voor jonge mensen zou dat niet mogen kunnen. In mijn jeugd moest men 200 dagen gewerkt hebben alvorens men werkloosheidssteun kon krijgen. Van OCMW, toen nog de "Openbare Onderstand" genoemd, was er voor deze categorie van mensen zelfs geen sprake. Men was toen trouwens meestal te trots om daarop als jonge mens beroep te gaan doen. Er was toen ook geen belangrijke allochtone gemeenschap in dit land, die gepamperd wordt en denkt dat geld krijgen van de overheid, zonder ervoor te moeten werken, de normaalste zaak van de wereld is. Als dat niet snel genoeg gaat, komt men de straat op om dat geld te eisen, zoals de sans-papiers en aanverwanten tegenwoordig met de regelmaat van een klok doen.
    Wat steken die jongeren uit? Weinig, denk ik. Ze zullen allemaal wel een GSM of nog duurdere gadgets hebben, roken, op café gaan, huizen kraken en erger. Hoe erg dat kan worden, hebben we zopas nog meegemaakt in die crèche in Dendermonde. Voor die kerel van twintig, hopelijk een uitzondering, is zijn leven voorbij. Als hij tenminste geen advocaat krijgt die een procedurefout vindt of hij straks kan "genieten" van de wet Lejeune. Dan loopt hij - zelfs als hij de zwaarste straf krijgt - over 12 jaar weer vrij rond.
    Het gaat helemaal niet goed met onze samenleving.

    25-01-2009, 10:27 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (12 Stemmen)
    24-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkiezingskriebels
    Bij alles wat tegenwoordig in onze politiek gebeurt, moet men in het achterhoofd houden, dat veel van de ondernomen acties rechtstreeks of onrechtstreeks zullen te maken hebben met de a.s. regionale en Europese verkiezingen.
    Bij die Europese verkiezingen ligt het er meer dan ooit dik op, dat het zuiver gaat om de postjes. Sinds het laatste Europees verdrag, zal België nl twee plaatsen minder mogen invullen, waardoor het nóg meer drummen wordt om op een verkiesbare plaats te staan. Het gaat gewoon om de centen, want die paar verkozenen per partij die naar Europa kunnen gaan, stellen daar niets voor. Alleen zijn de jobs dik betaald, zo ongeveer zoals een ministerpost in de Belgische regering, vandaar.
    Ook wat er in de onderscheidene parlementen van dit land nu gebeurt, zal meestal in het teken staan van die verkiezingen. Het gekrakeel over de steun aan KBC in het federale parlement was daar al een voorbeeld van. Eigenlijk dreigde KBC het slachtoffer te worden van de ruzie tussen de Waalse PS en het MR. De Waalse socio's ruiken nl bloed, dat van Reynders en willen op die manier terug de grootste partij worden in Walenland. Reynders maakt het hen trouwens gemakkelijk: tegelijk voorzitter zijn van een partij in campagnetijd én minister van Financiën in een land dat bol staat van de schulden, is niet evident. De man heeft al enkele grote kemels geschoten en er zullen er waarschijnlijk nog bijkomen. De hele Belgische politiek dreigt daardoor vast te lopen. KBC mag zijn handjes kussen, dat we ook nog een regionale regering hebben die - verkiezingen of niet - haar plicht heeft gedaan. Daarmee heeft onze deelregering getoond dat ze, waar dat nodig is, boven de dorpspolitiek kan uitkomen als dat nodig is. In Wallonië moet dat nog voor de eerste keer gebeuren.

    24-01-2009, 11:05 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (10 Stemmen)
    23-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De bank van bij ons
    We beleven hallucinante tijden. Neem nu de zaak rond KBC, de bank van bij ons. Die heeft geen gekke dingen uitgehaald, zoals bv Fortis (ABN-Amro overnemen met een berg schulden, voor meer dan 50 miljard euro rommelkredieten), maar ligt niettemin al een hele week onder vuur. Het beurskapitaal van KBC dreigde finaal onderuit te worden gehaald omdat een ratingbureau tegen het einde van de maand met minder goede bankcijfers zou kunnen afkomen. "Zou", voorwaardelijke wijs dus. Dat was genoeg om een deel beurshaaien via het zgn "short selling" KBC af te breken. Die speculeren nl op koersdalingen, iets dat men al lang had moeten verbieden, want het maakt de beurzen finaal kapot.
    Maar er was nog meer. KBC is en blijft in de eerste plaats een Vlaamse bank. De francofonen en belgicisten hebben het nooit kunnen verkroppen dat "hun" Fortis er onderuit ging en KBC stand hield. Vandaar eerst al een tweetal zgz "versprekingen" van Quaden, voorzitter van de Nationale Bank, die de bank veel schade toebrachten, gevolgd door een even kwalijke valselijke verklaring van Clerfait, FDF-er en staatssecretaris bij Financiën. Het kwaad was geschied en KBC was verplicht steun te vragen bij de federale regering. Van die aanvraag werd misbruik gemaakt om ook steun te vragen voor de Waalse vliegtuigbouw.
    Daar hield het niet mee op. Begin dezer week was het de beurt aan Reynders himself om, zonder enige consultatie met het kernkabinet, aan de pers te vertellen dat er een tweede steunronde voor de banken aankwam. Samen met de reeds aan de gang zijnde speculatie tegen KBC was dit voldoende om de Vlaamse Bank finaal op de knieën te krijgen. Het werd helemaal gortig, toen bleek dat de federale regering niet zomaar tussenbeide zou komen, maar eerst het advies afwachtte van "specialisten", terwijl men verdomd goed wist wat er moest gebeuren. Dit was gewoon tijd winnen, omdat er ondertussen in Wallonië een machtsstrijd aan de gang is tussen PS en MR, waarbij de socio's hopen Reynders een voetje te kunnen lichten via de Fortis-affaire.
    Gelukkig hebben we nog een Vlaamse regering, die eindelijk had ingezien dat "Vlaanderen In Actie" iets meer kan betekenen dan wat holle slogans. De Vlaamse regering deed wat de federale had moeten doen: KBC geld geven én een waarborg dat er nog meer in de pijplijn zat, mocht het nodig zijn. Het resultaat is bekend: op één dag vloog het KBC-aandeel weer pijlsnel omhoog.
    Er is natuurlijk meteen ook weer kritiek op de wijze waarop de Vlaamse regering is opgetreden, maar er bestaat geen perfecte oplossing voor de globale financiële chaos van het ogenblik. Wat belangrijk is, is dat de Vlaamse regering een waarschuwing heeft gegeven dat het ook iets kan en wil doen als de federale regering het af laat weten. Dat is belangrijk, want morgen kunnen er nog zo'n beslissingen genomen worden. Denk maar aan B-H/V, waar de regering Van Rompuy probeert het probleem over de komende verkiezingen te heffen. België loopt sowieso vast, de vraag is alleen hoelang het nog gaat duren.

    23-01-2009, 10:33 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (9 Stemmen)
    22-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En daar is de bende van Nijvel weer!
    "Mooi en meedogenloos" mag dan een sterke serie zijn, tegen die van onze "Bende van Nijvel" is geen soap opgewassen. 24 jaar na de laatste overvallen zou er weer een "tip" zijn geweest, waarna een hele ploeg van specialisten nog maar eens gaan graven is. Niet in Brabant, waar de overvallen plaatsvonden, maar in Henegouwen, tegen de Franse grens. Er zouden daar menselijke resten gevonden zijn. Daarmee is helemaal niets bewezen, omdat er van de hele zaak (17 overvallen, 28 doden) geen enkel, maar dan ook geen enkel betrouwbaar feit bekend is. Het enige waarom er weer actie is, komt doordat de "Cel van de Bende van Nijvel" een reden tot bestaan moet hebben. Net alsof politie en justitie in België niets anders te doen zouden hebben.
    Vorige week ontsnapten er nog drie boeven bij het Luikse justitiepaleis. De week daarvoor twee vanuit het gerechtsgebouw in Brussel. Een week eerder waren er in Gent al een tiental "legaal" ontsnapt via een gerechtelijke procedurefout en even daarvoor had men, om dezelfde reden, drie Franse carjackers laten lopen. Tussendoor kreeg België nog een blaam van Europa, omdat zijn assisenzaken niet in orde zijn met de Europese wetten.
    In totaal blijken er nog zo'n 600 delinquenten rond te lopen die in België als "voortvluchtig" bekend staan. Daaronder o.m. Feryhe Erdal, die ontsnapte aan 18 politie-inspecteurs. Werk zat dus, maar toch zit men nu mensen, tijd en geld te verspillen aan het jaarlijks terugkomende fenomeen van de Bende van Nijvel, waardoor de mensen die in de daarover opgestelde cel "werken", een reden van bestaan hebben. Men zou beter eens die onderzoeksrechter uit Charleroi op de rooster leggen, die indertijd dat dossier naar zich had toegetrokken en het daarna in een kast had verstopt zonder er ooit nog maar iets aan te doen. Als er iemand is, die iets meer weet over die bende, dan is dat de man. De kans, dat zoiets zal gebeuren, is uiterst klein. Men heeft de man ondertussen op vervroegd pensioen gestuurd...

    22-01-2009, 10:10 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (11 Stemmen)
    21-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.N-VA's rechtstreekse dialoog
    Op grote publiciteitsborden zijn in het Walenland raadselachtige boodschappen verschenen: "Meer autonomie, minder werk?", of "Meer autonomie, minder sociale zekerheid?". De tekst stond op een geeloranjekleurige achtergrond met daarbij de klassieke rode Waalse haan. Wie er meer over te weten wilde komen, kon surfen naar de website www.prejuges.be.
    Het hele verhaal komt van de N-VA. Daar Bart De Wever er niet in slaagt zijn visie objectief voor de Waalse media te brengen, heeft de geleerde professor besloten dan maar een rechtstreekse dialoog aan te gaan met de Waalse bevolking. Tot daar het officieel verhaal.
    Mijn vraag is alleen: wat brengt zoiets op? Wat voor nut heeft zo'n campagne? Vanuit de Waalse politiek is al geprotesteerd tegen het kapen van hun Waalse haan. Vanuit de Waalse bevolking is er een oorverdovend stilzwijgen. In Vlaanderen ligt men er absoluut niet wakker van. Wie zal er hier van gedacht veranderen en straks voor de N-VA stemmen, omdat die partij de Walen wil motiveren om eens wat meer te gaan werken? De enige die er in Wallonië zelf iets aan wil doen is Rudy Aernoudt, vriend van Deckerken, die in Wallonië met een eigen partij (Lidé) aan de volgende verkiezingen wil deelnemen. Alhoewel de campagne naar die verkiezingen op gang geschoten is, hoort men er heel weinig over. Misschien vindt hij niet eens de geschikte Waalse kandidaten om met hem samen te werken.
    Van de N-VA wil men trouwens in Wallonië niet meer horen. De francofonen hebben anderhalf jaar met de partij in de clinch gelegen tijdens de oranjeblauwe regeringsonderhandelingen en hun nasleep en zijn wát blij dat CD&V een einde gemaakt heeft aan het kartel. Hetzelfde CD&V zorgt er, samen met de andere Vlaamse politiek-correcte partijen trouwens voor, dat het Vlaams Belang geboycot blijft. Rest dan nog de Lijst Dedecker.
    Eigenaardig genoeg schijnt men in Wallonië nu LDD als de vijand nummer één te gaan beschouwen. In tegenstelling tot wat men er in Vlaanderen over denkt, menen heel wat Franstaligen, dat LDD een extremistisch Vlaamse partij is. Een partij met een overtuigde Vlaamse reflex leidt volgens onze francofonen automatisch naar racisme, fascisme en het einde van België. De reden, waarom LDD in Wallonië nu zo gewantrouwd wordt, zou schuilen in de angst dat deze partij deel zou gaan uitmaken van de nieuwe Vlaamse regering en misschien er wel eens me zou voor kunnen zorgen dat Vlaanderen straks zijn onafhankelijkheid uitroept, vandaar.
    Dit alles toont nog maar eens duidelijk aan, dat we in dit België in feite twee totaal verschillende landen hebben, die met de dag steeds meer van elkaar vervreemden. Zelfs een simpele reclameboodschap al is genoeg om politici te doen steigeren. Die boodschap heeft de N-VA 15.000 euro gekost. Zonde van het geld.

    21-01-2009, 10:28 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (12 Stemmen)
    20-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miljaarde, miljaarde!
    Het was feitelijk geen verrassing wat de Europese commissaris voor economie en financiën gisteren kwam vertellen, maar een bevestiging van wat de meeste insiders verwachtten. De man, met de mooie naam Almunia (doet denken aan "money") wist te zeggen, dat de E.U. dit jaar zal moeten rekening houden met een krimp van 1,8%. Voor België schatte hij het tekort op de begroting op 3%. Dat klopt perfect. Leterme had zijn begroting, tegen alle prognoses in, gemaakt op een groei van 1,2%. Hij en zijn opvolger zitten er dus 3% naast, zo'n slordige tien miljard euro. Die opvolger, Van Rompuy dus, was op TV komen vertellen, dat hij in 2010 een structureel tekort van 3,5 miljard euro wil wegwerken. Hoe hij dat gaat doen, zei hij er niet bij. Hij rekende echter met een totaal tekort voor dit jaar van om en bij de 7 miljard. Het worden er dus 3,5 méér! En dan is er helemaal nog geen rekening mee gehouden met het feit dat vanaf 2011 de eerste grote kosten voor de vergrijzing beginnen te tellen. Alleen daarvoor schat men dat er in de schatkist een tekort zal zijn van 18 miljard euro! Dat wordt dan een kluif voor een volgende federale regering (als die er dan nog zal bestaan tenminste). Het klassieke: "Na ons de zondvloed".
    Uitgerekend op de dag dat el señor Almunia met zijn vernietigende cijfers afkomt, weet praatvaar Somers uit Mechelen, tijdens de nieuwjaarreceptie van de blauwen, te vertellen dat zijn partij géén crisisbelasting wil, géén solidariteitsbijdragen, géén hogere BTW, niets van dit alles. Groot applaus in de zaal, alhoewel er geen uitleg komt hoe zijn partij dat groot zwarte gat in de begroting dan zal dichten, tenzij iets over het "afslanken van de overheden". Misschien gaat Somers pokeren op het internet of loten kopen bij Euromillions?
    En dan maar afgeven op LDD en het Vlaams Belang, omdat die "populistisch" zouden zijn. Hoe moet ge zo'n discours als die van Somers dan noemen? Infantiel?



    20-01-2009, 10:37 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (12 Stemmen)
    19-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwjaarsurprises
    Januari is in ons politiek wereldje de tijd van de nieuwjaarrecepties. In tegenstelling tot de vorige jaren waren er vorig weekeinde toch enkele verrassingen.
    Volgens een peiling van Het Laatste Nieuws zou de nieuwe SLP (sociaal liberale partij) bij een verkiezing op dit ogenblik 2,6% halen. Voor zover we die peilingen kunnen geloven, zou dat 2% meer zijn dan die uit de laatste enquête van de Libre Belgique. Te zien aan de toeloop op de nieuwjaarreceptie van de ex-linkse Volksuniemensen, ex-Spirit en ex-nog wat, zou dat inderdaad kunnen. Het vertrek van Anciaux en zijn slippendragers heeft blijkbaar voor een verademing gezorgd bij de blijvers. Een eveneens vernieuwde Geert Lambert zal daaruit de nodige moed scheppen om te trachten die 5% drempel te halen. Dat zou dan wel betekenen, dat we straks in het Vlaams parlement te maken gaan krijgen met drie liberale partijen: SLP, VLD en LDD. Zeg maar: lichtblauw, blauw en donkerblauw.
    Er zullen in juni ook drie Vlaamsnationale partijen meedingen: SLP, LDD en het Vlaams Belang. Deze laatste heeft terug zijn bokshandschoen bovengehaald en dat is geen slecht idee. Het zal inderdaad knokken worden en daarin is de partij altijd goed geweest. LDD mag dan voorlopig de wind van achter hebben, het gevaar zit erin dat de partij van Deckerken té machtsgeil wordt. Hij, de grote voorvechter van de vrije meningsuiting, rekent erop dat het cordon sanitair blijft en dat hij zo "incontournable" wordt. Vlaamsgezinden die voor LDD zullen stemmen, zijn nu al gewaarschuwd: het zou wel eens een pijnlijke herhaling kunnen worden van het vertrouwen dat ze op 10 juni 2007 aan Leterme gaven.
    De drie traditionele partijen (we werken voortaan met de regel van drie: 3 x liberaal, 3 x Vlaams, 3 x traditioneel) hebben weinig reden tot feesten.
    - Op de CD&V receptie werd de slachtofferrol van de drie federaal ontslagnemende ACV-ers nog eens breed uitgesmeerd. De vraag is, of dat genoeg zal zijn om terug veel stemmen te halen. Zoals het eveneens de vraag zal zijn, in hoever Kris Peeters ervan zal kunnen profiteren. Het probleem bij CD&V is, dat de partijtop nog steeds niet schijnt te beseffen, dat het niet zozeer om personen zal gaan, maar wel over programma's en dat er van de vorige beloften helemaal niets in huis is gekomen. Erger zelfs: de partij regeert federaal nu tegen een Vlaamse meerderheid in, iets wat ze vroeger altijd bestreden heeft. Tenslotte is het zeer twijfelachtig of de oude krokodillen Eyskens, Martens en Dehaene de huidige generatie kiezers nog veel te bieden hebben.
    - De Open VLD staat er niet veel beter voor. Dewael is aangebrand, De Gucht eveneens (al zal die dat nooit toegeven) en Somers is een maatje te klein om boven de heisa uit te steken. Met twee andere liberale keuzemogelijkheden, zowel links als rechts, ziet het er voor de Open-VLD niet goed uit. Verhofstadt mag dan misschien met een monsterscore naar Europa vertrekken. De vraag is maar, wat hij er voor koopt.
    - Bij de socio's is het helemaal kommer en kwel. De komst van Anciaux heeft de breuklijnen binnen de partij nog eens extra blootgelegd. Nu men gezien heeft, hoe opgelucht men bij SLP is, dat de Messias er vertrokken is, is het wantrouwen binnen de S.P.a er alleen maar erger op geworden. Nu nog geruzie bij het opmaken van de kieslijsten en er schiet van de partij helemaal niet veel meer over.
    Kortom, 2009 belooft spannend te worden, op alle gebied. De verkiezingscampagne is ingezet en hoe de economische situatie er gaat uitzien blijft een groot vraagteken.

    19-01-2009, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (10 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!