Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    27-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De multiculturele zegen
    In Sint-Joost-ten-Node (ze zouden dat beter "Sint-Joost-in Nood" noemen) hebben ze zowaar een schepen voor "Sociale Cohesie". Voor zover we dat hebben kunnen constateren, heeft die hoofdzakelijk tot taak de multiculturele wantoestanden in de Brusselse voorstad goed te praten. De functie in kwestie wordt waargenomen door Béatrice Meulemans (rijmt op "Fientje Beulemans"!), die zegt dat de smeltkroes in haar gemeente een "rijkdom" is, die - geeft ze toe - ook een keerzijde heeft. Er wonen in Sint Joost zo'n 153 verschillende nationaliteiten. Het kunnen er ook meer zijn...
    Al bij al blijft Beulemans, pardon Meulemans, nog eerlijk. Dat kan men niet zeggen van enkele allochtone politici, die de rellen meteen al dachten goed te praten door te wijzen op de achterstand van de "jongeren", hun werkloosheid en hun armoede. Als die Turkse amokmakers in de huidige economische situatie geen werk vinden (er zijn nooit zo weinig werklozen geweest in dit land),  dan komt dat grotendeels omdat ze onder elkaar Turks praten, thuis Turks praten en alleen naar de Turkse TV kijken, via de satellietschotels. Als gevolg daarvan beheersen ze onze talen niet en komen ze ook weinig of niet aan de bak. Integratie is anders.
    ---
    Ondertussen is er weer een geval geweest van een moslim fundamentalist die weigerde zijn vrouw, die moest bevallen via de keizersnee te laten behandelen door een mannelijke arts, de enige die op dat ogenblik (nood)dienst had. Wat komen zo'n mensen feitelijk hier doen? Gelukkig heeft de arts in kwestie, een anesthesist, deze keer klacht neergelegd tegen de bruut, wegens het weigeren van hulp aan een mens in nood. Hopelijk komt daarover een vaste regel. In dat geval kunnen dergelijke achterlijken hun vrouw best naar het land van herkomst sturen tegen dat ze moeten bevallen. Mocht het mensje het daar niet halen, kan ze er meteen begraven worden en hoeft ze daarna niet extra te worden overgevlogen.
    ---
    Redouan S. , de schurk die Guido De Moor dood schopte tijdens het beruchte "busincident" op bus 23 in Antwerpen, is wel degelijk een racistische moordenaar. Eerder was hij ook al naar de rellen geweest in de Parijse voorsteden om er met molotovcocktails  te gaan gooien. Is dat niets voor Jef Vermassen, of vindt die ook dat racisme alleen bestaat als een misdaad gepleegd wordt door iemand van een meerderheid?

    27-10-2007, 11:07 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (12 Stemmen)
    26-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De finale op 7 november?
    De Raad van State bezorgde gisteren zijn advies over de amendementen van de Franstaligen i.v.m. de splitsing van B-H/V. Kamervoorzitter Herman Van Rompuy, aan wie het advies gestuurd was, verklaarde zich die dag afwezig, zodat hij pas vandaag officieel kennis zal nemen van het advies. Ik vraag me trouwens af, waarom er nog een advies nodig was over een probleem waarover reeds een arrest was van dezelfde Raad van State. Het komt over mij alsof het advies belangrijker was dan het arrest zelf.
    De echte reden van al dit getalm heeft natuurlijk te maken met de onderhandelingen voor de nieuwe federale regering, waarvan zowat iedereen overtuigd is dat die er meer dan waarschijnlijk niet zal komen, tenzij in een fel verwaterde versie. De communautaire problemen, waarvan men nu al weet dat ze niet opgelost zullen worden, werden nog maar eens verschoven, nu naar 5 november.
    Op 7 november komt dan de vaste Kamercommissie weer bijeen en moét er over B-H/V gestemd worden. Als er tegen die tijd nog steeds geen doorbraak is bij de onderhandelingen tussen de oranje-blauwe partijen, dan mag men het wel vergeten en is het de plicht van alle Vlaamse volksvertegenwoordigers om die dag een einde te maken aan de woensdagmiddagcomedie en dat geldt in de eerste plaats voor Pieter de Crem en Michel Doomst, van wie verondersteld wordt dat ze een Vlaamse reflex hebben. Wat er daarna zal gebeuren, zien we nog wel. Waarschijnlijk houden de federale onderhandelingen dan op en gaan we weer naar verkiezingen. De kiezer zal zo het laatste woord hebben. Als die kiezer dan weer zo stemt dat noord en zuid lijnrecht tegenover elkaar blijven staan, dan is er maar één oplossing: het hele land splitsen, al dan niet via een tijdelijke confederatie.
    ---
    In het kader van bovenstaande nog een opmerking i.v.m. de "broertjes" Van Rompuy. Die twee lijken samen wel een januskop te vormen. Eric verdedigt de Vlaamse belangen, Herman de Belgische. Vraag is maar, in hoever dat allemaal oprecht is. Ook dat lijkt soms wel op een commedia dell'arte.

    26-10-2007, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (9 Stemmen)
    25-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SP.a 40%?
    Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Journalisten worden verondersteld objectief te zijn, maar er zijn er maar weinigen die hun eigen voorkeur kunnen verdoezelen. Dat gebeurde ook gisteren weer, in een artikel van Rolf Falter, freelance journalist, in De Standaard. Op een gegeven ogenblik schrijft de man over Stevaert, dat hij "even de weg opende naar de 40%, die een socialistische partij in een sterk verstedelijkte regio als Vlaanderen toch zou moeten kunnen halen"...
    En waarom? Betekent verstedelijking dat men dan socialist moet zijn? Gelukkig denken de meeste Vlamingen er heel anders over. De SP.a haalde op 10 juni zelfs geen 20% en het ziet er niet naar uit dat dit cijfer veel zal oplopen, integendeel. Het zal trouwens Caroline Gennez niet zijn die, als nieuwe voorzitter,  voor een comeback zal zorgen. Het mens is daarvoor te jong, te onervaren en te oppervlakkig. Gennez heeft het zover gebracht omdat ze een protégee van bovenvernoemde Stevaert is. Die stuurde haar naar Mechelen om daar voor de partij de meubels te gaan redden. Dat kan gedeeltelijk gelukt zijn, maar de huidige situatie in Mechelen is niet om over naar huis te schrijven.
    Gennez is trouwens al begonnen met een eerste blunder. Ze heeft haar lidmaatschap in het Vlaamse parlement opgegeven om schepen te blijven in de maneblusserstad. Dat kan als gevolg hebben dat ze straks, als voorzitter van de partij, in het regionale parlement de discussies daar alleen nog kan volgen vanuit  de tribune. In Mechelen komt ze terecht in een krabbenmand, met o.m. haar partijgenote Alissa Temsamani, die ex-staatssecretaris die is moeten aftreden omdat ze gelogen had over haar diploma's én drie keer failliet was gegaan. Gennez en Temsamani kunnen elkaars bloed wel drinken.
    Mechelen wordt bestuurd door een soort paars-groen plus enkele overgelopen CD &V-ers. De ontslagnemende schepen van financiën was er een van. Hij werd vervangen door Krist'l Strubbe, in een vorig leven nieuwsdienstlezeres bij VTM, daarna woordvoerster van Somers, dan hoofd van de huisvestingsmaatschappij en nu dus schepen. Of ze gehinderd wordt door enige bekwaamheid, is niet duidelijk. Wel had tussendoor een relatie met Hans Otten, TV-figuur, ze waarmee ze twee kinderen heeft en heeft ze een nieuwe man, waarmee ze ook al een kind heeft. Ge moet het maar kunnen, al vraagt men zich natuurlijk af waar dat mens nog tijd voor heeft.
    Tenslotte blijkt in de gemeenteraad van Mechelen nog een zekere Inge Vervotte, ex-minister, te zitten, geruisloos in de oppositie. Dat al bij al verstandig meisje, tweede stemmenkanon van de CD&V, zal zich 2007 al wel anders hebben voorgesteld, zeker omdat nu blijkt dat Leterme I een echte mission impossible aan het worden is...

    25-10-2007, 11:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (13 Stemmen)
    24-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse primeur
    Oleon, een bedrijf met 300 werknemers uit Ertvelde, dat gespecialiseerd is in de omzetting van natuurlijke vetten en plantaardige oliën in oleochemische producten zoals vetzuren en glycerines (voor toepassingen in de farmacie, de cosmetica en o.m. de biobrandstof), heeft het arbeidersstatuut binnen het bedrijf afgeschaft. Dus bij Oleon geen arbeiders en bedienden meer, maar iedereen met eenzelfde status. Dat heeft als voordelen dat er geen discriminatie meer is tussen hoofd- en handenarbeid, dat de carensdag voor de arbeiders wordt afgeschaft en dat iedereen een pensioenverzekering kan nemen. Daarbij komt nog de vereenvoudiging van de administratie (denk maar aan de loonberekeningen).
    Dat afschaffen van het arbeidersstatuut was geen gemakkelijke klus. Het bedrijf heeft er 4 jaar over gedaan om alle aanpassingen te kunnen verwezenlijken, maar het is er ten slotte toch maar in geslaagd. Chapeau, zou ik zeggen. Vóór we zover zijn in heel Vlaanderen, laat staan België, zal er nog veel water door onze rivieren moeten lopen. Op sociaal vlak lijkt België een paradijs, maar dat is alleen maar schijn. Sociaal België loopt een eeuw achter en dat geldt niet alleen voor het verschil tussen arbeiders en bedienden, iets wat enig is in Europa, misschien wel in de hele wereld. Enkele andere voorbeelden:
    - België is het enige land ter wereld waar nog werklozensteun betaald wordt tot in de eeuwigheid (in dit geval tot aan de pensioengerechtigde leeftijd). Ook dat lijkt sociaal, maar is het niet, want mede daardoor is de werkzaamheidsgraad in ons land zo laag en is het "dopgeld" niet veel meer dan een aalmoes. In de ons omliggende landen wordt een hogere werklozensteun uitgekeerd, omdat die daar ook beperkt is in de tijd. Daarenboven is er, zeker in het Franstalige landsgedeelte, zo goed als geen controle meer op, waardoor fraude en andere misbruiken welig kunnen tieren. Lees maar hoe de nu in Brussel terechtstaande terroristen ervan misbruik maakten. Er werd zelfs nog werklozensteun betaald voor iemand die al jaren dood was ("gesneuveld" in Irak!).
    - Recente peilingen hebben nog uitgewezen, dat wij met de laagste pensioenen van Europa zitten. Ook dit heeft te maken met de lage werkzaamheidsgraad, mede veroorzaakt door weinig doordachte brugpensioneringen.
    - Samen met Griekenland en Luxemburg (als ik me niet vergis), zijn wij nog het enige land waar er stemplicht is. Zelfs alle nieuwe Europese lidstaten, waarvan er verschillende nog maar een tiental jaren democratisch bestuurd worden, hebben stemrecht, geen plicht. Als men ziet hoe het pas in Polen nog verlopen is, dan kan alleen maar besluiten dat ze hier nog achterlijk zijn (op dit gebied althans).
    - We zijn ook het enige land ter wereld, waar nog een index bestaat. Die wordt hier de hemel ingeprezen, omdat het kosten en lonen aan elkaar zou koppelen. Dit is maar gedeeltelijk waar. De brandstoffen bv zijn uit de index gehaald en heel wat sociale voorzieningen zijn er niet aan gekoppeld. We maken ons dus alleen maar wat wijs.
    België werkt niet meer en een eventuele nieuwe federale regering zal daarin geen verandering brengen. Linkse partijen en vakbonden zorgen ervoor dat wij vastgeroest blijven in negentieneeuwse toestanden en dat zal zo nog een tijdje blijven. Alleen een zelfstandig Vlaanderen, waar geen linkse meerderheid is, kan daar op kortere termijn iets aan veranderen.
    (Quo)usque tandem?


    24-10-2007, 10:29 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (14 Stemmen)
    23-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Henegouwse Europazwendel
    In Vacature* van vorig weekeinde stond een artikel over de Europese subsidies, met daarbij een zeer duidelijk verhaal( foto's inbegrepen) over hoe er in Henegouwen met geld gemorst is geworden. Aan te raden lectuur voor al wie nog denkt dat Di Rupo en Co goed bezig zijn.
    Eigenlijk had de provincie Henegouwen helemaal geen Europese subsidie mogen krijgen, de zogenoemde "doelstelling 1 subsidies". Om die te krijgen, moet het bruto binnenlands product (bbp) per inwoner nl onder de 75% liggen van het Europees gemiddelde. Dat van Henegouwen lag op 77%. Op 12 jaar tijd kreeg de provincie zo'n 2,2 miljard euro. Wat is daarmee gebeurd?
    - In Ath, toen de plaats waar "Dieu" Spitaels toevallig burgemeester was, werd het stadscentrum vernieuwd. Leuk meegenomen, maar iets dat geen extra geld opbrengt, zelfs geen extra werkgelegenheid ná de werken zelf.
    - In Binche werden de oude stadswallen gerestaureerd. Nog zo iets waar geen mens speciaal voor naar de carnavalsstad zal komen. Die grap kostte wel 9 miljoen euro.
    - Een tweede project in Binche was het restaureren van wat men de "triage-lavoir à charbon" noemt, een gebouw waarin vroeger de opgehaalde steenkool werd gesorteerd en gewassen. In 2000 had men eerst beslist dat gebouw af te breken, daarna kwam men erop terug en werd het dus gerenoveerd. Kostprijs 40 miljoen euro, zonder dat men op dit ogenblik weet wat ermee aan te vangen. Voorlopig rendement dus: 0,0.
    - In Frameries werd van de oude mijn site een "parc d'aventures scientifiques" gemaakt. Kostprijs: 70 miljoen euro. Het park was de eerste vijf jaar verlieslatend. In 2006 werd het gereorganiseerd, werd het twee maanden gesloten en een deel van het personeel afgedankt. Sindsdien zou het "break even" zijn, dus niet meer verlieslatend. Er kwamen in 2006 ± 100.000 bezoekers (i.pl.v. de 500.000 geschatte) en dan nog meestal (Waalse) schoolkinderen.
    - Het grootste gedeelte van het Europees geld verdween, samen met Belgisch en Waals belastingsgeld) in de massale put van de scheepslift van Strépy, die in totaal 625 miljoen (± 25 miljard Befkens) heeft gekost. Die lift heeft ondertussen al enkele keren stil gelegen en een hele tijd op halve kracht gewerkt. De geplande randinfrastructuur en een eventuele industriezone er rond zijn allemaal nog vage toekomstmuziek.
    De controle van de Europese commissie op de Henegouwse subsidies is zo goed als onbestaande. Eigenlijk zou de controle moeten gebeuren door het Waals Gewest en wordt dit dus een lachertje.
    In het vacature artikel wordt Henegouwen vergeleken met Ierland. In dat land was het bbp twaalf jaar geleden slechts 64% en is het nu 130% van het Europees gemiddelde. In Henegouwen is het nog altijd 77%, net als toen. Een "nulevolutie", zoals Waals (!) senator Destexche het noemt. In het artikel staat trouwens één kapitale fout: men zegt dat Ierland ook nog andere Europese subsidies heeft gekregen en Henegouwen niet. Dat klopt, maar men vergeet erbij te zeggen, dat de Waalse provincie elk jaar dik meeprofiteert van de 12 miljard euro's die Vlaanderen, jammer genoeg, blijft afdokken.
    Gaat het nu beteren? Vergeet het maar. Voor de periode 2007-2013 kan Henegouwen weer aanspraak maken op 638 miljoen euro Europees geld.
    Rara, wat gaan de creatievelingen daar mee aanvangen?

    * Vacature is een gratis weekblad dat o.m. te vinden is in de boekhandels en in sommige grootwarenhuizen (zoals Carrefour en Delhaize).

    23-10-2007, 10:19 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (19 Stemmen)
    22-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mét of zonder N-VA?
    Geert Bourgeois blijkt er ook nog te zijn. Ik was al gaan denken, dat hij zich met de binnenlandse politiek niet meer bezig hield en zich nog uitsluitend interesseerde voor de VRT en Zuid-Afrika. Maar nee, hij heeft nog eens van zich laten horen. Toch gebeurde dit alleen maar, omdat Bart De Wever nog eens vader was geworden, voor de vierde keer asjeblieft! Een voorbeeld voor Vlaanderen. Hopelijk krijgt Bart nog vele Vlaamse navolgers, zodat we althans het probleem van de vergrijzing wat geruster tegemoet zullen kunnen zien.
    Geert Burger, want daar hadden we het over, heeft laten weten dat er niets in huis zal komen van de nationale kieskring, waar Didier le beau nu weer mee komt aandraven. Het is trouwens niet alleen Reynders die daarop aandringt. De Open VLD is er geen tegenstander van (Verhofstadt, de chouchou van de Walen, weet ge wel) en verkenner Van Rompuy had het ook al op zijn verlanglijstje staan evenals Dehaene op zijn schootnota. Dat betekent, dat ook bij de CD&V men niet afkerig zou staan van deze voor Vlaanderen nefaste ontwikkeling.
    Zou er een oranje-blauwe regering mogelijk zijn zonder N-VA? Dat voorstel werd geopperd in een interview met Bart Somers. Die laatste zei dat zoiets aartsmoeilijk zou worden, maar hij zei niet nee. Bartje is niet het type dat veel nadenkt; daarvoor praat hij te snel. In dit geval zou hij beter ook eens leren vóórdenken. Een oranjeblauwe regering zonder N-VA zou slechts één zetel op overschot hebben. Daar we weten dat het  FDF twee zetels heeft, zou dat betekenen dat die racisten op de wip zouden komen te zitten. Een slechter toekomstbeeld voor Vlaanderen is m.i. niet denkbaar.
    Een troost voor alle Vlaamsvoelenden is wel, dat de regering Leterme I verder af is dan ooit. Na meer dan 130 dagen van onderhandelen is amper één derde van een mogelijk regeerakkoord afgerond. Alleen nog even de overblijvende probleemdossiers aankaarten: de vergrijzing, de arbeidsmarkt, het budget (met een put - voor alleen 2007 -  van 3,6 miljard!), de staatshervorming (waarvoor men geen tweederde meerderheid vindt), het verminderen van de ambtenarij en de splitsing van Brussel-Halle/Vilvoorde.
    Het alternatief wordt dan: nieuwe verkiezingen. Om die te kunnen realiseren, moet eerst B-H/V gesplitst worden, iets dat kan gebeuren in de kamercommissie van Binnenlandse Zaken. Daarna zal het de kiezer zijn die zal beslissen.

    22-10-2007, 10:40 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (16 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!