NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Strijden eeuwig
Inhoud blog
 • It's the immigration stupid!
 • Bpost lastpost
 • 'Betrouwbaar nieuws'
 • Vlaamse Beweging komt uit WO I
 • Zelzate
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  09-09-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Burgemeester Turtelboom
     De beste mop van dit weekeinde staat op rekening van Annemie Turtelboom, tot nader orde nog federaal minister, maar - zegt ze in een interview met De Standaard - 'Als ik de kans krijg*, word ik Antwerps burgemeester'. Turtelboom is een rariteit in de toch al kleurrijke Belgische politiek. Ze is zelfs minister kunnen worden zonder ooit verkozen te zijn geweest. Ze hoorde eerst bij de christen-democraten, geraakte bij die partij niet verkozen, stapte over naar de liberalen maar werd ook daar niet verkozen. Wanneer Patrick Dewael, toenmalig minister van Binnenlandse Zaken het hele asiel en migratiebeleid beu werd (dat viel toen onder zijn bevoegdheid), maakte hij van dat beleid een staatssecretariaat en zocht hij iemand die die pispaalfunctie wou uitoefenen. Het werd nóg leuker toen diezelfde Dewael - grote bek als fractieleider, maar bijna onzichtbaar als er iets moet worden gerealiseerd - er helemaal de brui aan gaf en opstapte als minister. Dat had als gevolg dat Turtelboom verder omhoog viel. Nu, lef en ambitie heeft het mens wel en zo gebeurde het dat ze ook kon aanblijven, nu als minister van Justitie (Annemie kan álles aan!) bij de vorming van het kabinet Di Rupo, waarvoor ook de Open VLD bereid was waterdrager te spelen.
     Maar Antwerpen zal andere koek worden. De vooruitzichten voor Open VLD waren er al niet rooskleurig na het afhaken van Ludo Van Campenhout en zeker niet na dat van Luc Bungeneers die door Turtelboom hooghartig straal genegeerd werd, maar het wordt nog erger. Uitgerekend de dag van het interview met De Standaard, komt de VTM, samen met De Morgen en Le Soir, voor de dag met een nieuwe peiling, waaruit zou blijken dat Open VLD in de koekenstad amper 5% van de stemmen zou halen. 20% van de kiezers zou nog wel geen definitieve beslissing hebben gemaakt, maar men moet al een erg optimistische blauwe supporter zijn om te hopen dat die straks allemaal voor Turtelboom en haar lijst zullen gaan stemmen, al haar lef ten spijt. De zwarte madam zal het zwaar te verduren krijgen in de stad van Lange Wapper.
     Tenslotte nog dit: uit een uitzending van Ter Zake van deze week (met De Wever en Croo'tje), blijkt dat Turtelboom sinds haar aantreden als minister van Justitie wel al 70 voorstellen heeft gelanceerd, maar dat er daarvan nog geen enkele, niet één, in een wetsvoorstel is neergelegd. Vooral gebakken lucht dus ('nul', herhaalde De Wever enkele keren, terwijl Croo'tje zedig zweeg).


  * Letterlijk zei ze: 'Als Janssens en De Wever er niet uitgeraken en ik het moet doen, dan zal ik het ook doen'...
    

  09-09-2012, 08:41 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (1)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (38 Stemmen)
  08-09-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spaarboekje, het nieuwe Eldorado
     In deze rubriek heb ik het al enkele keren geschreven: het enorme bedrag aan spaargelden op de Belgische spaarboekjes (bijna 230 miljard euro) steekt sommige politiekers de ogen uit en doet hen op gedachten brengen, waar we beter goed op letten vóór ze met (een deel van) de centen gaan lopen.
     Er was al Vande Lanotte met zijn 'volkslening'. Als ik zo'n term hoor, denk ik meteen aan de volksrepublieken à la DDR, nota bene: geestesgenoten van Vande La, waar zijn vroegere partijgenoten zelfs op vakantie gingen. 'Volks' mag dan populair klinken, de vraag is maar in hoever de staat daarbij een vinger aan de pols houdt.
     Kris Peeters deed het wat diplomatischer en nodigde de banken uit eens te komen praten over hoe ze samen de economie een steuntje in de rug zouden kunnen geven. Volgens hem gebeurde dat op zijn uitnodiging, volgens de banken was het echter andersom. Enfin, erover praten is al iets.
     Nu komt echter ook Laurette Onkelinx, de Jeanne d'Arc van de Belgische francofonie, met een voorstel. Zij wil een speciaal soort spaarboekjes - apartheidboekjes, zeg maar - waarbij de overheid de rente bepaalt. Het zou al bestaan in Frankrijk en als het in Parijs regent... Onze banken zullen het niet graag horen. Vergeet ook niet dat Onkelinx tot nader orde minister is van Sociale Zaken en Volksgezondheid, niét van Financiën. Waarom komt zij nu met zo'n voorstel en niet Steve Vanackere? Op zijn minste had die man eerst geraadpleegd kunnen worden. Tenzij tante Laurette hem straal genegeerd heeft, in de wetenschap dat de tsjeef - en zijn partij - er in deze federale, door de PS gedomineerde regering er toch maar bijlopen voor spek en bonen. En er is meer.
     Links Wallonië blijkt nl een beetje uitgekeken op de manier van werken van Di Rupo. De man (sic) gedraagt zich, volgens de rode kameraden, steeds meer als een verlicht despoot i.pl.v. een eerste minister. In politieke cartoons wordt hij zelfs al uitgebeeld met een kroontje op zijn hoofd (doet denken aan die van Zuma met zijn douchekop!) en een Belgische vlag als sleep. Met een stroman (Giet) als partijvoorzitter, een te licht bevonden Waalse minister-president (Demotte) en een Magnette die waarschijnlijk verhuist van de Wetstraat naar Charleroi, is de PS wanhopig op zoek naar een nieuwe sterke figuur. Volgens Béatrice Delvaux 'senior writer' bij Le Soir, zou dat Onkelinx moeten worden. Die harde tante kan van zich afbijten, heeft al wat dubieuze watertjes doorzwommen (én overleefd) en neemt dus nu iniatieven die haar eigen mandaat te boven gaan. Haar spaarboekje voorstel zou daar een voorbeeld van kunnen zijn.
     Wij Vlamingen doen er best aan deze evolutie op de voet te volgen. Onkelinx is niet de eerste de beste én in de eerste plaats een voorvechtster van de francofonie. Als de vos de passie preekt...

  08-09-2012, 08:58 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (3)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (33 Stemmen)
  07-09-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De N-VA opmars
     Volgens een laatste peiling, van RTBf/Libre Belgique, zou het N-VA al meer dan 40% van de stemmen winnen in Vlaanderen, mochten er nu federale verkiezingen zijn. In hoever zich dat zal laten vertalen naar gemeentelijke verkiezingen is natuurlijk een heel ander verhaal. Het resultaat is wel, dat de traditionele Vlaamse partijen, CD&V, SP.a en Open VLD, geen 30% van de stemmen meer halen en dat men daar terecht behoorlijk nerveus mag worden.
     Misschien zou het geen kwaad kunnen, mocht men eens ophouden met dat De Wever pesten. Dat geldt trouwens niet alleen voor bovenvernoemde partijen, maar ook voor de Vlaamse media die er een soort sport van maken de man in een negatief beeld te schetsen en dit niet alleen voor wat hij in de politiek doet of niet doet, maar zelfs zijn vermageringskuur* op de korrel nemen. Hilarisch is wel dat hoe magerder De Wever wordt, hoe 'dikker' zijn partij. Zo lijkt het althans.
     Opmerkelijk is ook, dat het Vlaams Belang in de media nu ook meer ruimte krijgt dan ooit tevoren. Niet dat dit een slechte zaak is, integendeel, maar de vraag is wel of ze die ook zou krijgen als dat oorlogje tegen De Wever er niet zou zijn. Het is dan ook alleen maar te hopen dat beide partijen erop vooruit zullen gaan, zeker in de moeder aller verkiezingen van 2014. Dan zal, bij succes, ook de N-VA een beslissingen moéten nemen om ervoor te zorgen dat de Vlaamse meerderheid eindelijk in dit land haar rechten krijgt.  * Afgezien van de politieke impact, hou ik toch mijn hart vast als ge leest dat De Wever op zo'n anderhalf jaar tijd bijna zestig kilo is afgevallen. Herinner u het drama van ijshockeyer/wielrenner Rob Goris die 'maar' 40 kilo afviel en  het niet overleefde. Nu is het wel zo dat laatstgenoemde tegelijkertijd met zijn vermageringskuur ook doorging met topsport te beoefenen, wat bij De Wever niet het geval is. Maar ook politiek is nu eenmaal geen normaal leven...

  07-09-2012, 09:14 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (1)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (30 Stemmen)
  06-09-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Over bajes en paleizen
     De meerderheidspartijen laten geen gelegenheid voorbijgaan om de N-VA te verwijten dat ze van de gemeentelijke verkiezingen een nationale zaak maakt. Op zich niet zo erg, want de partij geeft dat zelfs toe. Ergerlijk is wel dat diezelfde beschuldigende partijen het óók doen, maar dan verdoken. Zo zijn zo goed als al hun tenoren kandidaat op e.o.a. gemeentelijke lijst. PS'er Magnette wil zelfs zijn ministerportefeuille inleveren als hij straks burgemeester zou kunnen worden van de negorij die Charleroi is. Verder is de kans zeer klein dat er enig belangrijk federaal debat zal komen in de zes weken die ons nog van deze verkiezingen scheidt, allemaal uit schrik dat het een weerslag op die verkiezingen zou kunnen hebben.
     Ondertussen gebeuren er vanuit de federale regering ook andere dingen die de electorale campagne beïnvloeden. Zo heeft Turtelboom alle Vlaamse blauwe burgemeesters een mail gestuurd waarin ze hen vraagt hun gemeente kandidaat te stellen voor de eventuele inplanting van een gevangenis. Die zou voor honderden nieuwe jobs en heel wat extra handel in de gemeente kunnen zorgen. Naar slechte Belgische gewoonte werd die mail echter gelekt en moest de gecontesteerde* blauwe lijsttrekster van Antwerpen toegeven dat dit aanbod ook geldt voor alle burgemeesters van de andere partijen. Ondertussen was het kwaad echter geschied en blijkt dat ook bij de Open VLD het 'eigen volk eerst' is.
     Wat trouwens de gevangenissen betreft, die blijven eivol in zoverre dat Turtelboom het contract met Nederland over het huren van de gevangenis in Tilburg voor één jaar moest verlengen (voor 40 miljoen per jaar aub!). Gegarandeerd komt daar nog minstens één jaar bij, want de aan de gang zijnde aanbouw van liefst vier gevangenissen wil maar niet vlotten. Twee ervan zijn nog niet eens opgestart, een derde kreeg te maken met intimidatie in de vorm van geplaatste springstoffen en het nummer vier, in Beveren, wordt gecontesteerd bij het Grondwettelijk Hof omdat het op het tracé zou liggen van één van de voorstellen voor de Oosterweelverbinding (als die er ooit komt).
     Wat een verschil met de bouw van de paleizen voor onze justitie. Die van Antwerpen en Gent zijn klaar geraakt mits het grandioos overschrijden van de budgetten. Daarvoor was er blijkbaar geld zat. Dat van Luik is na zeven jaar (!) ook zover, maar kan niet in gebruik worden genomen wegens een achttal ontdekte 'pijnpunten'", die eerst moeten worden weggewerkt. Zo blijkt dat alle celdeuren er automatisch opengaan als de stroom er uitvalt, dat het veiligheidsspiegelglas van de deuren aan de verkeerde kant is gemonteerd en dat de garagepoorten niet hoog genoeg zijn om alle types celwagens door te laten. Dat laatste had men ook al bij het bouwen in Antwerpen meegemaakt, waarvan men blijkbaar dus niets geleerd had...


  * Ook met haar Open VLD lijst is Turtelboom in Antwerpen nog niet aan de nieuwe patatjes. Na het afhaken van Luc Bungeneers, die overstapte naar de N-VA, heeft nu ook de nieuwe lijsttrekker van het district Merksem er de brui aan gegeven. De reden: men vindt gewoon niet genoeg mensen die zich daar voor de partij nog kandidaat willen stellen. Zoals hier reeds gesteld, zal de achterban van Bungeneers hem waarschijnlijk volgen naar de N-VA, iets wat ook het geval zou zijn met die van Ludo Van Campenhout. Er breken zwarte tijden aan voor de zwarte madam.

  06-09-2012, 08:45 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (1)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (32 Stemmen)
  05-09-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De virtueel negatieve spaarrente
     We beleven rare tijden. Nooit stond er in dit land meer geld op de spaarboekjes en nooit kreeg men er zo weinig interest voor. Het kan zelfs nog erger worden. Als morgen de Europese Centrale Bank (ECB), zoals verwacht, zijn interestvoet nóg wat laat zakken, dan krijgen de spaarders nog minder. Als er trouwens op die vergadering van de ECB weer eens geen of slechts halfslachtige beslissingen zullen genomen worden, zijn we nog verder van huis. De kans is groot dat de ratingbureaus dan de hele eurozone een lagere rating zullen geven, wat lenen voor landen op de internationale markten nóg duurder zal maken. Verder is het wachten op wat 12 september - dat is al volgende week - zal beslist worden bij de verkiezingen in Nederland én bij het Duitse Grondwettelijk Hof dat nog maar eens zijn zeg mag hebben over de volgende lening aan Griekenland, waarvan bijna niemand meer gelooft dat het in de eurozone kán blijven.
     Ondertussen mogen de belgicisten dan al juichen omdat België zijn schulden voor dit jaar al 'geregeld' heeft en zelfs negatieve leningen kan aangaan, de laatste staatslening trok amper 20 miljoen euro. Van wantrouwen gesproken, zeker als men die vergelijkt met de zgz 'Leterme staatslening' van eind vorig jaar, die afklokte op meer dan 5 miljard. Als men die krachttoer nog eens uit wil halen, zal men de mensen meer waar voor hun geld moeten bieden (Leterme zelf had daar niets mee te maken). Eén uitweg zou de zgz 'spaarsubsidie' kunnen zijn, een van de voorstellen waarmee de eigen nationale bank (NBB) begin juli mee afkwam. Raar genoeg hoort men daarover zo goed als niets meer. Als er niets gebeurt, moeten we er ons bij neerleggen dat onze spaarcenten ons geld gaan kosten, met als enig - maar wel waardevol - voordeel, dat die centen gewaarborgd blijven*. Er is nl geen valabel alternatief. De vraag is maar, of dat gaat blijven duren. 229 miljard aan spaargelden is een som die tot de verbeelding spreekt en wel eens politiekers op rare ideeën zou kunnen brengen...

  * En dat men natuurlijk steeds zijn geld kan afhalen.

  05-09-2012, 19:47 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (0)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (33 Stemmen)
  04-09-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het nieuwe Tv-seizoen
     September is in veel sectoren de beginmaand. Naar het schijnt komt dat voort uit de landelijke traditie dat men na de zomer alles had opgemaakt of binnen gehaald en men zich moest voorbereiden op de winter. De velden moesten weer worden klaargemaakt, enkele gewassen dienden weer gezaaid te worden en er moest gezorgd worden voor een houtvoorraad. Kortom: september was voor de landelijke mensen de maand van de nieuwe start. Dat is hij ook nu nog voor de scholen, het gerecht en - sinds hij bestaat - de sector van de Tv-zenders en hun programma's.
     Bij onze Tv-zenders komt er dit jaar een nieuwigheid bij in de vorm van een verhoogde concurrentie onder de Vlaamse zenders. Dit heeft in de eerste plaats te maken met het feit dat er een einde kwam aan de samenwerking tussen de VRT en het productiehuis Woestijnvis, waarbij deze laatste liefst twee commerciële zenders, VT4 en Vijf TV, heeft overgenomen. Dat maakt dat die zenders nog meer dan vroeger gaan mikken op een Vlaams publiek en de inbreng van de reclamebudgetten. We zullen straks dan ook regelmatig om de oren geslagen worden met de diverse kijkcijfers, de voornaamste reden waarom men op commerciële TV-zenders überhaupt reclame wil maken. Daarbij gaat men er van uit dat die budgetten in Vlaanderen drastisch zouden gaan stijgen. Dat zou wel eens anders kunnen uitpakken.
     Om te beginnen mogen er al meer Vlaamse Tv-programma's zijn, het publiek blijft wat het was. Het zal niet aangroeien en de kans dat buitenlanders naar onze programma's gaan kijken blijft zo goed als onbestaande. Daarbij komt nog dat de economische situatie niet van die aard is, dat er veel meer geld zal worden uitgegeven. Simplistische reclamespotjes van het nationale Belgische voetbalteam zullen daaraan ook niet veel veranderen. Het wordt straks waarschijnlijk uitkijken naar wie het langst de eventuele verliezen zal kunnen blijven dragen.
     Die discussie over het verdelen van eenzelfde reclamepot geldt trouwens niet alleen voor onze Tv-zenders, maar ook voor het Internet. De tijd dat een nieuwe speler op dat net meteen een pak geld kon incasseren, enkel en alleen omdat men verwachtte dat er veel reclamegeld zou binnen komen, lijkt ook voorbij. Het debacle van Facebook is daarvan een schoolvoorbeeld.
     Het komt er dus op aan de voetjes op de grond te houden. Dit geldt in de eerste plaats voor Woestijnvis, waarin de grote man achter de schermen, Wouter Vandenhautte, zich wel eens zou kunnen verslikt hebben en dit niet alleen door de aankoop van die twee Tv-zenders. Hij heeft ook Humo overgenomen, waarvan zopas nog bekend werd dat het een van de grote verliezers was bij de bekendmaking van de jaarlijkse verkoopscijfers voor weekbladen. Gelukkig heeft zijn (toffe) vrouw nog een vaste job bij concurrent VRT!
     Sic transit gloria mundi...

  04-09-2012, 08:52 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (1)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (33 Stemmen)
  03-09-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontgordeld
     De laatste Gordel zit erop. Volgens de teksten op de truitjes van de CD&V vertegenwoordigers moeten we hen daarvoor dankbaar zijn en schieten de Vlaams-nationalisten, volgens 'Markske' Beke, zichzelf in de voet door het tegendeel te beweren. Volgens ex-zwemkampioene Carla Galle, die nog altijd zweert bij enkel water en zeep (!), komt er volgend jaar iets nieuws, iets 'echt Vlaams' voor in de plaats. Was de Gordel dan niet echt Vlaams misschien? Het is nu al bijna zeker, dat men volgend jaar de faciliteitengemeenten niet meer in de zaak zal betrekken. Politiek gesproken zijn die op langere termijn trouwens al opgegeven, dank zij o.m. de toegevingen in het uiteindelijke zgz splitsingsakkoord.
     Er is over die laatste Gordel veel zin en onzin verkocht, zowel vroeger als nu, maar de hoofdvogel werd deze week wel afgeschoten door Dirk De Fauw, CD&V kandidaat burgemeester in Brugge. De man stelde nl voor de Gordel naar Brugge te halen. Die weet dan écht niet waarover hij praat. Typisch CD&V zullen we maar zeggen, of heeft het iets te maken met 'Zie gie van Brugge, zet joen van achtern'?
     De volgende Gordel zal gewoon passen in de bezigheidstherapie van brood en spelen, zoals dat ook zal zijn bij de verplaatste IJzerbedevaart en zoals dat nu al enkele jaren het geval is met de 11 juli feesten. De vraag is maar hoelang ze de doorsnee Vlaming daarmee gaan kunnen zoet houden als blijkt dat hij in de realpolitik steeds het gelag zal moeten blijven betalen. Voor de splitsing van B-H/V, een wet die - nota bene - al veertig jaar bestond maar niet werd toegepast, heeft Vlaanderen een prijs moeten betalen die vooral op gerechtelijk vlak voelbaar zal zijn. De procureur des konings en de arbeidsauditeur zullen voortaan in Brussel enkel nog Franstaligen zijn, de Franstaligen in Halle/Vilvoorde krijgen een apartheidsbehandeling in de vorm van een justitie in de eigen taal, Franstalige Brusselse magistraten zullen er voortaan mogen blijven werken en de voorzitter van de Franstalige Brusselse rechtbank krijgt er ook bevoegdheden. Ludiek protesteren via de Gordel zal ook niet kunnen en zo rest er alleen nog de klacht die N-VA terzake gaat neerleggen bij het Grondwettelijk Hof.
     Met dank aan Beke, De Croo Jr en Tobback Jr, die vinden dat ze het toch zo goed gedaan hebben. Aan de hoeveelste toegeving van Vlaanderen zitten we nu al?

  03-09-2012, 09:02 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (2)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (36 Stemmen)
  Archief per week
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 03/04-09/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 23/01-29/01 2006
 • 16/01-22/01 2006
 • 09/01-15/01 2006
 • 02/01-08/01 2006
 • 26/12-01/01 2006
 • 19/12-25/12 2005
 • 12/12-18/12 2005
 • 05/12-11/12 2005
 • 28/11-04/12 2005
 • 21/11-27/11 2005
 • 14/11-20/11 2005
 • 07/11-13/11 2005
 • 31/10-06/11 2005
 • 24/10-30/10 2005
 • 17/10-23/10 2005
 • 10/10-16/10 2005
 • 03/10-09/10 2005
 • 26/09-02/10 2005
 • 19/09-25/09 2005
 • 12/09-18/09 2005
 • 05/09-11/09 2005
 • 29/08-04/09 2005
 • 22/08-28/08 2005
 • 15/08-21/08 2005
 • 08/08-14/08 2005
 • 01/08-07/08 2005
 • 25/07-31/07 2005
 • 18/07-24/07 2005
 • 11/07-17/07 2005
 • 04/07-10/07 2005
 • 27/06-03/07 2005
 • 20/06-26/06 2005
 • 13/06-19/06 2005
 • 06/06-12/06 2005
 • 30/05-05/06 2005
 • 23/05-29/05 2005
 • 16/05-22/05 2005
 • 09/05-15/05 2005
 • 25/04-01/05 2005
 • 18/04-24/04 2005
 • 11/04-17/04 2005

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!