Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    02-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Syndicale verdraagzaamheid
    Evenals de partijen die zichzelf het etiket "democratisch" hebben opgeplakt, hanteren ook de vakbonden een cordon sanitaire t.o.v. het Vlaams Belang. Dat houdt in, dat leden van de vakbondslijsten geschrapt worden als men weet dat ze lid zouden zijn van het VB. Als reden wordt daarvoor opgegeven, dat die partij "onverdraagzaam" zou zijn, in de eerste plaats t.o.v. de vreemdelingen. Met de maatregel die de vakbonden treffen, bewijzen ze echter even onverdraagzaam te zijn t.o.v. een groot gedeelte van de eigen bevolking. De vakbonden discrimeren geen leden die lid zijn van de P.v/d A (het vroegere Amada) of andere (soms uiterst) linkse organisaties die sympathiseren met totalitaire, soms moorddadige regimes, wél de mensen die (meestal terecht) vinden dat het in België niet gaat zoals het hoort en daar hoef ik toch geen tekeningetje bij te zetten, zeker? Wat dacht je trouwens van het voorstel van de vakbonden om illegalen gratis een lidmaatschapkaart van hun bond te geven? Zoiets noem ik ondermijnen van de rechtsstaat.
    Het kan nóg erger. Nog niet zolang geleden werd de afdeling Metaal van het ABVV geregionaliseerd, dat terwijl de vakbond zelf nog altijd oerconservatief unitair is. De reden daarvoor was, dat de voorzitter van de Vlaamse vleugel, Herwig Jorissen, ooit als zeventienjarige (!) één (1) jaar lid was geweest van het Vlaamse Voorpost, zeg maar: een verbeterde plakploeg. Van discriminatie gesproken. Onze vakbonden zijn geschoeid op stalinistische leest. Geen vrije verkiezingen binnen de bonden zelf om uit te maken wie er aan de leiding komt. Dat gaat daar hiërachisch zoals in communistische regimes en bij de maffia. En uitgerekend diezelfde vakbonden gaan dan zeggen dat andere mensen niet verdraagzaam zijn en discrimineren.
    De kruik gaat echter te water tot ze breekt en er komen al serieuze barsten in het syndicale cordon. Zopas heeft de ACV-voorzitter in Deurne, bij Antwerpen, zich kandidaat gesteld op de lijst van het VB bij de komende verkiezingen voor de gemeenteraad. Hij is al de tweede ACV-er daar in Deurne die de overstap doet. Deurne is met zijn 80.000 inwoners meer dan een voorstad. Ze is, qua inwoners,  groter dan bv Mechelen of Hasselt. Door het afhaken van enkele leden van de zgn "democratische" partijen, zit het VB er nu al op de wip. De kans is dan ook groot dat Deurne de eerste grote gemeente in Vlaanderen wordt waar het Vlaams Belang de volstrekte meerderheid gaat behalen. Daar houdt het trouwens niet bij op, want in buurgemeente Schoten riskeert men minstens een coalitie van de huidige burgemeester met dezelfde partij.
    Het zal knarsetanden worden bij de afeccionados van het linkse dogma. Zelfs het feit dat het ABVV tegenwoordig een voorzitter heeft die "De Leeuw" heet (echt waar!), zal daar weinig aan veranderen.

    02-07-2006, 11:26 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (9 Stemmen)
    01-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Nederlandse regeringscrisis

    De Nederlandse premier Balkenende heeft dus het ontslag van zijn regering aan koningin Beatrix aangeboden, nadat D66, een van de partijen van zijn meerderheid, zich uit die regering had teruggetrokken. Dit gebeurde, officieel, omdat deze partij het ontslag had geëist van Rita Verdonk, minister van vreemdelingenzaken en integratie. De twee overige regeringspartijen, het Christelijks CDA en het liberale VVD lieten Verdonk echter niet vallen en daardoor was de regering dus in de minderheid.
    D66 is een zogezegde links-liberale partij. In feite is zij het die de term "links-liberaal" heeft uitgevonden. In werkelijkheid bestaat er geen links-liberaal, evenmin als er een rechts-communist bestaat. Het gaat meer om marketing dan om politiek, maar in de jaren zestig van de vorige eeuw "pakte" het in Nederland en kreeg die partij een zekere aanhang. Dat duurde tot ze mee mocht regeren, een situatie die min of meer te vergelijken is met wat de Volksunie bij ons overkomen is. Eens geproefd van de macht, kon ze niet meer zonder. Bij elke verkiezingen verloor D66 echter terrein. Toen er aan het eerste kabinet Balkenende een vroegtijdig einde kwam door de implosie  van de partij van Pim Fortuyn (een uitgesproken rechtse groepering), was D66 bereid dat gat op te vullen. Lekker heeft dat nooit gelopen en vooral het kordate beleid van Rita Verdonk (26.000 asielzoekers het land uitgezet en 700.000 verplicht tot totaallessen), maakten deze politica zo'n beetje de schietschijf van de pseudo-liberalen. Na de affaire Hirshi Ali zag D66 zijn kans schoon zijn blazoen wat op te smukken en hopelijk eindelijk eens wat stemmen terug te winnen bij vervroegde verkiezingen. Die komen er nu in het najaar.
    Of D66 stemmenwinst gaat halen uit die verkiezing blijft zeer twijfelachtig. De kans dat de partij even roemloos zal eindigen als bij ons de Volksunie, is zeer reëel. Rita Verdonk is in Nederland populairder dan ooit, niet zozeer binnen haar eigen VVD, waar ook een deel linkslichters de dienst uitmaken (dat is geen alleenrecht van Verhofstadts VLD), maar bij de miljoenen Nederlanders die eerst achter Fortuyn stonden en nu een valabel alternatief gevonden denken te hebben bij de "dame die er iets aan doet".
    Door de vakantie is het nog enkele maanden wachten voor we het antwoord zullen kennen, maar het zal er spannen boven en onder de Moerdijk!

    01-07-2006, 16:47 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    30-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De overlast manager
    Halfweg de jaren zeventig verhuisde mijn schoonmoeder, toen een weduwe van half in de zestig, naar een appartement op de Luchtbal, een volkse wijk van Antwerpen. De gebouwen waren daar vlak na de Tweede Wereldoorlog opgetrokken voor dakloze families. Ze waren vij eenvoudig maar gerieflijk. Waar mijn schoonmoeder terecht kwam was er zelfs een lift, wat niet overal het geval was. Buiten was alles netjes aangelegd en onderhouden, met gazons en bloemenperkjes.
    Begin jaren tachtig kwam er in haar blok een Marokkaanse familie. Wat de vader juist deed heeft mijn schoonmoeder nooit geweten. Hij reed wel met een grote Mercedes en had een uitgebreide kinderschare. Die zorgde niet alleen voor veel animo, ook voor veel schade. Iets onderhouden was er bij dat volkje niet bij. Toen er later steeds meer allochtonen de blokken kwamen bevolken, was het helemaal uit met de rust en vrede. Erger werd het nog toen die kinderen teenagers werden. Vandalenstreken bleven niet uit en ten slotte durfden de meeste autochtone bewoners, doorgaans oudere mensen, 's avonds de deur niet meer uit.
    Ik heb aan bovenstaande moeten denken n.a.v. de vele reacties in lezersbrieven aan de kranten op de moord op lijnbus 23. Tegenwoordig is het er niet alleen 's avonds gevaarlijk, zelfs overdag riskeert men een hoop miserie in hele wijken van Antwerpen-Noord. Tot wat dat kan leiden hebben we kunnen zien op lijn 23.
    Wat doet de stad Antwerpen er aan? Wel, die heeft ondertussen gezorgd voor straathoekwerkers, moderatoren, buurtbegeleiders, toezichthouders en ga zo maar door. Wat die mensen allemaal precies doen en wat dat allemaal zoal kost, schijnt moeilijk te achterhalen. Eén ding lijkt wel vast te staan: het brengt weinig aarde aan de dijk. Ooit heeft de stad een overlast-manager aangesteld, een super de super toezichter die alles eens in goede banen ging leiden. Of die man er nog is, is evenmin duidelijk: je hoort of ziet er niets meer van. Ofwel bestaat de job niet meer, ofwel doet die helemaal niets.
    Het ligt natuurlijk niet alleen aan de stad, de ouders zijn mede verantwoordelijk voor een jeugd die geen of weinig opvoeding heeft gehad, voor jongens vooral, die doen waar ze denken zin in te hebben. Zelfs voor de simpelste jobs komen ze niet in aanmerking, omdat ze meestal ongeschoold zijn en de taal van de streek niet voldoende beheersen. Er zijn al lezers die voorstellen de legerdienst terug in te voeren, iets wat ik persoonlijk helemaal geen slecht idee vind, zelfs niet voor de autochtonen. In deze losgeslagen maatschappij kan het bijbrengen van wat discipline en authoriteit een wereld van verschil uitmaken. Kom echter niet vertellen dat dit soort multicultuur een verrijking is. Vorig weekeinde werd die nonsens nog maar eens verkocht op de "zevende dag" door Europarlementslid Bart Staes, vroeger Volksunie, nu Groen!
    Bart Staes is een dwaas.

    30-06-2006, 11:16 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
    29-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waals reveil nog niet voor morgen
    Degenen die geloven dat Di Rupo de Waalse problemen gaat oplossen, met of zonder "Marshal plan", is er aan voor zijn moeite. Niet alleen heeft "il capo" een serieuze nederlaag geleden in Charleroi, waar de Stalinistische club van de plaatselijke PS met meer dan 80% achter peetvader Van Cauwenberghe blijft staan, maar er komt een nieuw schandaal op hem af, waarin hij trouwens onrechtstreeks bij betrokken is.
    Na de Waalse huisvestingsmaatschappijen en sportclubs, is het dit keer de beurt aan de Waalse hospitalen om in de negatieve kijker te komen. We weten al lang dat de sociale zekerheid in Wallonië meer kost dan in Vlaanderen en dat de hospitalen daaraan meewerken, o.m. door de patiënten langer daar te houden. Nu blijkt, dat de Waalse regering jaarlijks zo'n 100 miljoen euro uitreikt aan die hospitalen. Of dit al dan niet legaal en reglementair is, wil ik nog even buiten beschouwing laten. Het schandaal zit erin dat de katholieke ziekenhuizen, die goed zijn voor de helft van de ziekenhuisbedden in Wallonië, slechts 31% van die subsidies krijgen. De rest gaat naar de hospitalen onder socialistische paraplu. En daar houdt het niet mee op. Nu blijkt ook dat de meeste van die socialistische ziekenhuizen geleid worden door kabinetschefs van Waalse ministers! Nicolas Martin, kabinetschef van Elio met het strikje, is directeur van het ziekenhuis Ambroise Paré in Bergen, Elio's thuishaven. Ook de ministers Daerden (weer hij!) en Marcourt hebben hun eigen mannetje aan het hoofd van hospitalen in Luik en Charleroi...
    Wie zijn  nu de "parvenu's"?
    ---
    Door de in Wallonië steeds verder uitdeinende golf van fraude en corruptie, is het logisch dat heel wat ernstig denkende Walen er genoeg van krijgen en is de kans groot dat bij de komende gemeenteraadsverkiezingen het Front National (FN) eindelijk serieus gaat doorbreken. Op die manier krijgen ook de Walen de kans een proteststem uit te brengen, zoals Vlamingen dat al langer kunnen via het Vlaams Blok/Belang. Als reactie daarop is men ook in de Waalse pers begonnen met een soort cordon sanitair t.o.v. het FN. Dat is eigenlijk niets om zich druk over te maken; het zal evenmin iets opbrengen als dat in Vlaanderen het geval is t.o.v. het VB. Erger is echter dat in Wallonië mensen van het FN fysiek bedreigd worden. Isabelle Roossens, moeder van drie kinderen en FN-voorzitster in Bergen (waar Elio il bello burgemeester is), is reeds tweemaal overvallen en flink toegetakeld. Op 16 juni werd haar wagen klem gereden en ontsnapte zij ter nauwernood aan de dood. Ze redde zich door met haar GSM nog te kunnen bellen met de politie. Dit feit werd ergens achteraan in de Waalse kranten vermeld met twee regeltjes, in de Vlaamse pers helemaal niet.
    Dit is Wallonië in de 21ste eeuw!

    29-06-2006, 11:31 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    28-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veilig, Vlaams, leefbaar
    Na de absurde moorden in Antwerpen besloot het bestuur van het Vlaams Belang de poster over veiligheid, die mede een aanloop was naar de komende gemeenteraadsverkiezingen, te vervangen. Dat gebeurde al vóór de ouders van de vermoorde Luna daarom vroegen. Het meisje op de poster werd vervangen door een volwassen koppel, een foto die men gekocht had bij een Amerikaans bedrijf op het Internet.
    Bleek nu dat de foto op de nieuwe poster een koppel voorstelde uit Franstalig België, met name rallyrijder Stéphane Henrard en zijn ex-vriendin. Henrard had de foto gegeven aan een bevriende fotograaf en zo was die bij het Amerikaans bedrijf geraakt. Business, you know.
    Die ex-vriendin van Henrard nam het echter niet dat zij op een poster voor het VB stond en stapte naar de rechter, die het Belang verbood de posters nog verder tentoon te stellen, op straffe van boete. Allemaal een beetje ver gezocht, want hoe konden Vanhecke en Co nu weten dat een Amerikaans bedrijf met Belgische foto's leurde? Het werd nog erger toen achtereenvolgens ook Henrard zelf én de Belgische fotograaf tegen het vertonen van de poster gingen protesteren. Alsof dat nog niet genoeg was, liet het Amerikaans bedrijf weten niets meer met het VB te maken te willen hebben. VB-voorzitter Frank Vanhecke sprak van een "georganiseerde pesterij". Dat was geen loze uitspraak, want er zat wel degelijk "iets" achter.
    Op de teletekst bladzijden van de RTBf stonden het voorbije weekeinde liefst drie bladzijden over het poster geval. Die waren erop gezet door een zekere advocaat Doutrelepont. Blijkt die man een zakenvennoot te zijn van het advocatenkantoor Uyttendaele, Gérard & Doutrelepont. Die Uyttendaele is niemand minder dan de huidige echtgenoot van Laurette Onkelinx, vice premier, minister van just-is-just en Vlaamshater eerste klas. Dat advocatenbureau blijkt trouwens de laatste jaren heel wat lucratieve bestellingen van de overheid te hebben binnen gekregen. Louter toevallig natuurlijk, want we weten dat de Franstaligen in dit land onkreukbare onzelfzuchtigen zijn, vooral dan die van P.S. signatuur.
    Feitelijk zou het Vlaams Belang zich daarover niet verder druk moeten maken. Verkiezingen kosten nu eenmaal veel geld en het blijft moeilijk in de kijker te blijven staan. De VB-poster is nu in heel België een hit. In kranten en op TV-stations waar men het Vlaams Belang steeds probeert dood te zwijgen, is de poster wel verschenen, zelfs dagen aan een stuk en eenieder weet nu wat erop staat. Van de andere partijen is er geen enkele poster of slogan die zo'n bekendheid heeft verworven. Het Henrard-koppel is nu verdwenen en nu staat er een vrouw alleen op. Het is nu wachten tot die zich meldt en die ook zegt dat ze er niet op wil staan. Dan komt het VB wéér in het nieuws. Van naambekendheid gesproken: zo'n publiciteit is niet te betalen!

    28-06-2006, 18:02 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    27-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgisch veiligheidsprobleem is onoplosbaar

    De beheersing van de veiligheid in ons land is niet onder controle te krijgen, om de eenvoudige reden dat criminelen helemaal niet afgeschrikt worden door de straffen die ze hier kunnen oplopen. Een straf, waarbij in de wet voorzien wordt dat ze bv zes jaar zal zijn, is in werkelijkheid slechts één derde ervan. Internationale bendes, zowel uit Noord-Afrika als Oost-Europa, houden er rekening mee dat hun trawanten kunnen gepakt worden. Welnu, met in hun achterhoofd dat ze in België slechts één derde van de straf moeten uitzitten (t.o.v. bv twee derden in Nederland en de hele termijn in heel wat andere landen), is het voor hen interessanter in België te opereren. Verder is het verblijf in de meeste Belgische gevangenissen, zeker de nieuwste, een luxe t.o.v. die in de meeste andere landen. Deze zaken maken dat de Belgische gevangenissen dan ook overvol zitten en dat er geen sprake van kan zijn dat men de wet Lejeune zal aanpassen, laat staan afschaffen, wat Verhofstadt daarover ook moge vertellen.
    Het enige wat de paarse regeringen tot nu toe gedaan hebben op gerechtelijk vlak, is ervoor te zorgen dat de gevangenissen zoveel mogelijk ontlast worden. Daarom de recente wijziging van de wet Lejeune, waarbij bijna iedereen zo goed als automatisch na één derde van zijn straf wordt vrijgelaten. Daarom ook de wet van tante Laurette, waarbij veroordelingen onder de zes maanden niet hoeven te worden uitgezeten. Vandaar ook dat allerlei kleine criminaliteit zelfs niet eens meer vervolgd wordt: diefstal van (brom)fietsen en motoren, auto-inbraken, winkeldiefstallen, onopzettelijke slagen en verwondingen, opzettelijke slagen met geringe gevolgen en onbekende dader, vandalisme, aanrijding met vluchtmisdrijf en alleen stoffelijke schade, vandalisme aan auto's met onbekende dader.*
    Het Belgisch veiligheidssysteem en het onveiligheidsgevoel van de modale burger is daardoor onoplosbaar geworden, wat Verhofstadt of zijn veiligheidsadviseur daarover ook mogen verklaren. Dat is praat voor de vaak, voor de tribune, gelul in de ruimte, verkiezingsdemagogie of hoe ge het ook wilt noemen.

    *  Deze lijst van kleine criminaliteiten werd bekend gemaakt in mei van vorig jaar door de Antwerpse procureur Van Lijsebeth n.a.v. van het proces Debie.

    27-06-2006, 10:48 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    26-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is Verhofstadt achterlijk?
    N.a.v. de moord op de treinbestuurder in de lijnbus in Antwerpen, kwam onze eerste minister op de (linkse) ATV-zender vertellen, dat hij de wet Lejeune, die zorgt voor vervroegde vrijlating, wil veranderd zien. Huichelaar! Hijzelf is al zeven jaar verantwoordelijk voor het beleid in dit land en heeft i.v.m. met de wet Lejeune nog nooit iets ondernomen. Niet alleen het Vlaams Blok/Belang, maar heel wat normaal denkende burgers vragen al zeker twintig jaar dat die wet zou worden aangepast, zelfs afgeschaft. Het is zelfs nóg erger: deze wet werd zopas, dit jaar nog, door Verhofstadts eigen paarse meerderheid versoepeld. Vrijkomen na een derde van de straf uitgezeten te hebben, zoals de wet Lejeune toelaat, is nu een recht geworden en geen gunst meer. De persoonlijkheid van de veroordeelde en het gedrag in de gevangenis mogen sindsdien geen enkele rol meer spelen. Van hypocrisie gesproken!
    Het Belgische Gerecht is al lang een poppenkast, waartegen ook ik in deze rubriek al meermaals heb geschreven. De zgz "zware straffen" die er gegeven worden zijn een lachertje, omdat men er van uit moet gaan dat men slechts één derde van zijn straf moet uitzitten. Een "zware veroordeling" tot 6 jaar bv betekent, dat men na 2 jaar weer vrij rondloopt. Levenslang wil zeggen, dat men na 12 jaar weer wordt vrijgelaten. Een veroordeelde voor verkrachten van minderjarigen, zoals de verdachte in de kinderverdwijning in Luik, kwam toen nog vervroegd vrij "wegens goed gedrag in de gevangenis". Alsof een pedofiel in de bajes zijn ding zou kunnen doen. Natuurlijk had die daar een goed gedrag. Wat daarna gebeurt, wordt nauwelijks nog gecontroleerd.
    Hét probleem om die wet Lejeune ongedaan te maken of zelfs maar aan te passen, is de P.S. in het algemeen en madame Onkelinx in het bijzonder. Na haar nederlaag i.v.m. de jeugdsanctiewet, die ze jaren had tegengehouden en maar kon doorlaten na de verontwaardiging bij de moord op Joe Van Holsbeeck, zal de Luikse furie niet geneigd zijn nog eens bakzeil te moeten halen.
    ---
    In de marge van bovenstaande is het trouwens frappant dat de SP.a, bij monde van voorzitter Vande Lanotte, nu opeens ook wakker schiet en laat weten "dat het voorstel bespreekbaar is". Ook dat is  schijnheiligheid. De rode partij had het afschaffen van de wet Lejeune in haar programma staan bij de vorige federale verkiezingen. Eens dat ze weer eens mee aan de macht zat (dank zij het cordon sanitaire), heeft de SP.a met geen woord nog over de wet Lejeune gesproken. Een sympathisant van de linkerzijde, Kristien Hemmerechts, zat trouwens ook bij Verhofstadt aan tafel in het gesprek op de ATV. Zij vond dat strenger straffen niet hoefde, die jongeren hebben werk nodig e.d. zaken meer. Ge weet wel: preventie, geen bestraffing. Daarmee zit Hemmerechts geheel op de lijn van Onkelinx Laat Vande Lanotte nu maar eens zeggen hoe hij dat gaat oplossen.

    26-06-2006, 12:36 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!