Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    21-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het zoveelste couplet van tante Lauret
    De Belgische Justitie zorgt bijna dagelijks voor nieuws, jammer genoeg meestal negatief nieuws. Ik zou er rustig minstens één keer per week een uitgebreid verhaal over kunnen schrijven.
    De rode draad die door het beleid van Laurette Onkelinx loopt heeft niets te maken met goed management, alleen met een obsessie: hoe krijg ik plaats in mijn gevangenissen? Ze zitten  overvol. Men heeft niet tijdig gezorgd voor uitbreiding. De oude gevangenissen (zoals die van bv Tongeren) staan leeg, terwijl men op andere plaatsen bedden (of matrassen) moet bijplaatsen. De nieuwe gevangenissen, die beloofd worden, zullen pas over enkele jaren klaar zijn.
    Een zoveelste staking zorgde ervoor dat er in de gevangenis van Nijvel een opstandje uitbrak, waarbij de gedetineerden de kans kregen een vleugel van het gebouw in brand te steken. Dit had tot gevolg dat tante Laurette een deel van die gevangenen op penitentiair verlof moest sturen. M.a.w. die lopen nu vrij rond. Van een tip gesproken: steek de boel in brand en misschien kom je vrij!
    De klucht van Nijvel was maar een fait divers. Erger zijn structurele maatregelen die het rechtsklimaat in dit land grondig verzieken. Een ervan is de beslissing van dezelfde Onkelinx om ook seksmisdadigers vrij te laten mits het dragen van een enkelband. Te gek om los te lopen. Het risico op hervallen in de misdaad is extreem groot. De meeste van die mensen hebben immers zichzelf niet onder controle. Als ze hervallen, kan men weten waar ze op het ogenblik van een verkrachting bv waren, maar dan is het al weer wel gebeurd. Er bestaat trouwens een mogelijkheid, dat men het niet kan bewijzen. Naar het schijnt,  kan zo'n enkelband-alarm op gezette tijden worden uitgeschakeld, bv om de gevangene de gelegenheid te geven te gaan solliciteren. Zoals Tony Van Parijs het stelde: "Wat als zo iemand dan beslist eens langs een school te passeren?".
    Onlangs stak een jonge man een garage met auto's in brand. Hij werd slechts voorwaardelijk gestraft omdat hij handelde "uit een dwangsituatie die hij niet onder controle had" (het was n.a.v. van een uit de hand gelopen liefdesaffaire met een "vriend"). Ook de bendes die de banden van 4x4's in het Brusselse lieten leeglopen, kwamen er met een vermaning vanaf, omdat er, volgens de rechter, "geen schade was toegebracht", iets wat pas later kan blijken mochten die banden interne schade hebben opgelopen.
    Nóg straffer was de uitspraak van een rechter in Turnhout, die een tijdje geleden vijf beklaagden vrijsprak voor het telen van cannabis, omdat "de planten op het ogenblik van de politie-inval nog niet in het stadium waren dat ze konden dienen als drugs"! M.a.w. de politie had moeten wachten tot de planten drugs waren.
    De wereldvreemdheid van sommige rechters kan misschien niet meteen de schuld zijn  van Laurette Onkelinx, maar ze is er wel verantwoordelijk voor en hoort erop te reageren, wat meestal niet gebeurt.
    Tenslotte zijn de wet op het jeugdsanctierecht en de wapenwet er niet gekomen omdat tante Laurette er werk van maakte, maar alleen onder de druk van de omstandigheden. Onkelinx doet denken aan dat mopje over de "geboren leider": die kijkt naar waar de massa loopt en gaat dan voorop lopen!

    21-05-2006, 11:43 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    20-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En daar is De Gucht weer!
    Karel de kluns heeft weer toegeslagen. We waren hem bijna vergeten. Gelukkig is het klimaat nu weer rijp voor een partijtje moddergooien. Als Abu Jahjah en Tom Lanoye daarvoor een forum krijgen, waarom dan de meester zelf niet? Daar waar hij vroeger de Vlaams Blokkers mestkevers noemde, zijn nu álle Vlaams Belang kiezers voor hem racisten geworden. Alle één miljoen plus hun familie. Noteer het goed, want Karel heeft het gezegd, in het programma "Morgen beter" nog wel. Wordt het morgen beter? Misschien wel, als Karel en zijn kompanen zullen zijn weggestemd in de volgende federale verkiezingen en bij het oud papier zullen kunnen gezet worden.
    In een vroeger leven heeft de eigen VLD-partij De Gucht al eens afgezet als voorzitter omdat hij zich bleef verzetten tegen de vreemdelingen-stemwet. Daarin had hij zelfs gelijk, maar als hij die niet wilde, had zijn partij dat in het regeerprogramma moeten zetten, wat ze niet gedaan had (zo een beetje hetzelfde wat de vroegere CVP was overkomen bij de abortuswet). Later was men bij de VLD wát blij dat ze Karel konden neerpoten op Buitenlandse Zaken, toen Louis Michel een nóg lucratiever baantje vond bij Europa. Men dacht toen van Karels grote bek verlost te zijn, maar dat duurde slechts tot zijn eerste bezoek aan Kinshasa. Wat hij daar vertelde, was ook juist, alleen mocht hij, als chef van de diplomatie, dergelijke uitspraken niet doen. Toen hij later de Nederlandse premier Balkenende ook ging beledigen, was dat zelfs voor Verhofstadt een stap te ver en kreeg Kareltje te horen dat hij zijn mening voor zichzelf moest houden. Sindsdien werd hij ook zoet gehouden met het voorzitterschap van de organisatie voor veiligheid in Europa en was men hem bijna vergeten.
    Tot dan bleek dat het huidige klimaat zich weer leent voor vuilspuiterij en Verhofstadt, die zelf de aanzet daartoe gegeven had op de avond van de moorden in Antwerpen, zich waarschijnlijk herinnerde, dat hij een ideale plaatsvervanger had om zijn werk verder af te maken.
    Het Vlaams Belang heeft geen dotatie meer nodig. De Gucht zorgt wel voor de publiciteit. De één miljoen beledigde Vlamingen, plus hun familie, zullen ook morgen voor hem niet stemmen en heel wat normaal denkende mensen, die zich niet laten doldraaien in de huidige heksenjacht op racisten, zullen de volgende keer waarschijnlijk ook wel voor een andere partij stemmen.
    Merci, Karel, merci!

    20-05-2006, 18:56 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    19-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgisch stalinisme
    Het is weer zover. De Waalse partijen, gesteund door hun linkse vazallen van de SP.a en Spirit, gaan nog eens een motie tegen het Vlaams Belang indienen bij de Raad van State, ditmaal om die partij haar dotatie te ontnemen. Enfin, het gaat (weer eens) zoals in de tijd van vadertje Stalin. Als die iemand niet meteen kon uitschakelen, dan liet hij dat doen door zijn rechtbanken. Met het proces van het Vlaams Blok was dat ook al het geval. Toen kon de Belgische Justitie voor één keer wel snel en efficiënt werken en duurde het geen jaren zoals bij de meeste andere processen.
    Als ge dus een partij niet kunt verslaan via de stembus, schakelt ge maar het Gerecht of, in dit geval de Raad van State in. Zogezegd wordt het VB beschuldigd van racisme, maar dat is slechts de stok om de hond te slaan. Voor de Waalse partijen gaat het erom de Vlamingen te verdelen en voor de linksen is het belangrijk dat het cordon sanitaire blijft: het is hun garantie om aan de macht te blijven en de lucratieve postjes te kunnen blijven verdelen onder de kameraden.
    Wie draagt in dit land de schuld voor de verregaande verloedering van onze steden? Wie anders dan de officiële vakbonden sluiten mensen uit op hun politieke overtuiging? Wie manipuleert de criminaliteitcijfers en laat gangsters, groot en klein, op geregelde tijden lopen of veroordeelt ze niet, of nauwelijks? Wie heeft de snel-Belg-wet uitgevonden en regulariseert illegalen aan de lopende band? Wie heeft het vreemdelingenstemrecht er doorgedrukt, waardoor - zeker in het Brusselse - binnen afzienbare termijn deze vreemdelingen het voor het zeggen zullen hebben? Wie heeft jaren laten wachten op moorden om het jeugdsanctierecht en de wapenwet gestemd te krijgen? Ik zou zo nog even kunnen doorgaan, maar het antwoord is in geen geval het Vlaams Belang, wél de partijen die hier de laatste twintig jaar mee aan de macht zijn geweest.
    Het afnemen van de dotatie zal het Vlaams Belang financieel schaden, maar niet electoraal. Volgens de laatste, speciaal daarvoor uitgebrachte enquête van de Stemmenkampioen, blijven 98% van de VB-kiezers hun partij trouw en is de kans groot dat er nóg meer stemmen zullen bijkomen, al was het maar van mensen die niet akkoord gaan met de stalinistische praktijken van francofonen en linksen. Wie zal verliezen zijn de VLD en het CD&V, omdat die te laf zijn om het cordon sanitaire te laten vallen, waardoor ze de roden in Vlaanderen niet meer nodig zouden hebben en Vlaanderen zijn rechtse meerderheid zouden geven die het al decennia verdient.
    Wie ook zal verliezen is Vlaanderen, dat, na de repressie en de capitulatie van de Volksunie, weer in het verweer wordt gedrongen door de vijfde colonne van een volksvijandige meute, die niet aflaat haar eigen nest te besmeuren en er genoegen in schijnt te scheppen dit land naar de bliksem te helpen.

    19-05-2006, 10:47 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    18-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allochtonenonderwijs: Vlaamse schuld?
    Wij, Vlamingen, hebben het weer eens gedaan. Na eerst beschuldigd te zijn als de meeste racistische Europeanen (samen met de Polen en de Hongaren), krijgen we nu te horen dat we onze allochtoontjes slecht opvoeden. Daar waar het onderwijs voor eigen volk als een van de beste van het continent beschouwd wordt, bengelen we aan de staart voor wat dat van de allochtone leerlingen betreft.
    Als dat zo is - met statistieken kun je nl alle kanten uit - dan is dat in de eerste plaats te wijten aan het feit dat de allochtonen die hier zijn aangekomen, zich massaal in de steden hebben gevestigd, ook diegenen die elders "geplaatst" werden. De overgrote meerderheid van de kinderen werden door hun ouders naar stads- en staatsscholen gestuurd, die in ons land niet het beste op gebied van onderwijs betekenen. Verder zijn de meeste allochtone kinderen van huis uit zelden aangespoord geworden om daadwerkelijk te studeren. Dit geldt zeker voor de jongens, die men maar heeft laten lopen en waaraan zelfs de ouders weinig of niets te zeggen hebben. Door het feit van de massale aanwezigheid van minder presterende allochtone kinderen in de stadsscholen, werden die zgn "zwarte" scholen, waaruit de meeste autochtonen hun kinderen weghaalden waardoor het peil van het onderwijs daar nóg verder achteruit ging.
    In het rapport van de OESO, die t.o.v. Vlaanderen de beschuldigende vinger uitsteekt, verwijst men er naar dat in landen waar het gemiddelde onderwijs ver achter ligt op dat van ons (in de U.S.A. bv), de allochtonen beter worden opgevangen. Dat is nogal wiedes. Hoe hoger het niveau van het onderwijs, hoe moeilijker het wordt om al dan niet allochtone achterblijvers mee te laten gaan. Moet dit dan betekenen dat daarom ons onderwijs een stapje terug moet zetten en onze kinderen allemaal een beetje minder moeten gaan leren? Nee, toch?
    Er is nog een andere reden waarom allochtone kinderen hier een serieuze achterstand hebben in het onderwijs. Ze komen meestal uit de lagere klasse van hun eigen land van origine, waar ze waarschijnlijk ook slecht presteerden, als ze al school liepen. In Frankrijk is zopas een nieuwe wet gestemd die de toeloop van allochtonen moet indijken en alleen nog een uitzondering zal maken voor gekwalificeerde buitenlanders aan wie daar werk kan worden aangeboden (om dat te weten moet ge CNN opzetten, onze zenders hebben het te druk met hun campagne tegen het Vlaams Belang). Als ons land het Franse voorbeeld niét volgt, dan is de kans groot dat de vluchtelingenstroom zich nog meer naar hier zal verplaatsen en zal dat er mede voor zorgen dat de verschillen in ons land in het algemeen en het onderwijs in het bijzonder nog dramatischer zullen worden.
    Multicultuur een verrijking? Vergeet het maar!

    18-05-2006, 12:53 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    17-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hirsi Ali en het asielzoekerssyndroom

    De omstreden Ayaan Hirsi Ali, Nederlands parlementslid voor de VVD (liberalen) houdt het in Nederland voor bekeken. Hirsi Ali zou Hirsi Ali niet zijn als dat niet op een spectaculaire manier gebeurt. Jammer genoeg voor haar deze keer niet in een positieve zin. De strijdster tegen het Islam-fundimentalisme, waarvoor ze reeds verscheidene malen met de dood werd bedreigd, is nl zelf de fout ingegaan. Het blijkt nu, dat ze de Nederlandse nationaliteit heeft verkregen door te liegen over haar herkomst én haar naam. In werkelijkheid blijkt ze Hirsi Magan te heten en, alhoewel Somalische van origine, bevond zij zich niet in dat land in burgeroorlog. Dat laatste was nl de voorwaarde waarop Somalis bijna automatisch de Nederlandse nationaliteit konden krijgen.
    Het is jammer dat haar avontuur, want dat was het, zo moet eindigen, voorlopig in Europa toch, want de moedige vrouw gaat werken bij een conservatieve denktank in de States en heeft belooft door te gaan op de door haar ingeslagen weg. Anderzijds is het positief te noemen dat de Nederlandse regering in het algemeen en minister van vreemdelingenzaken Rita Verdonk in het bijzonder, nota bene: een partijgenote van de donkerhuidige activiste, de wet toepast. De wet is de wet en wie liegt om van de wet te kunnen profiteren, moet daarvan de gevolgen dragen. Hirsi Ali is haar Nederlands staatsburgerschap dan ook ontnomen en heeft zelf ontslag genomen uit het parlement.
    De zaak Hirsi Ali doet, een klein  beetje althans, denken aan de zaak Temsemani hier bij ons. Die had ook gelogen, maar dan over haar niet bestaande diploma's (en had drie faillissementen gehad, waarbij onze fiscus werd opgelicht). Temsamani nam toen ontslag als staatssecretaris, maar bleef leuk in het parlement zitten en zit daar nog. De eer aan zichzelf houden lijkt geen Belgische specialiteit te zijn.
    Om op Hirsi Ali terug te komen: zij vindt niets verkeerd gedaan te hebben door onder een valse naam gesolliciteerd te hebben. Als reden voert zij daarbij aan, dat iemand die zijn land ontvlucht daardoor in gevaar kan komen. Dit geldt misschien voor personen die in hun eigen land in de kijker staan, maar niet voor de grote massa. Ik vraag me trouwens af, hoeveel zgn asielzoekers er ook in ons land zijn die hier verblijven onder een fictieve naam en waarvan we niet echt weten wie ze zijn, waar ze vandaan komen en wat ze eventueel hebben uitgespookt. Niet voor niets verklaren velen van hen "sans papiers" te zijn. Zoek het maar uit. Mijns inziens is dat geen taak voor ons. Wie uit een land komt waar geen (burger)oorlog heerst of wie blijkt geen persoonlijk gevaar te lopen (wat hij/zij dan maar zelf moet bewijzen), mag voor mij meteen worden terug gestuurd.
    Hirsi Ali is een moedige vrouw die daarenboven het gevaar niet schuwt en haar verantwoordelijk opneemt. Dat kan van heel wat mensen, eigen volk inbegrepen, niet gezegd worden. Het ga haar goed in "the land of the free"!

    17-05-2006, 09:38 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    16-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scheiden doet lijden
    België is Europees koploper wat het aantal echtscheidingen betreft. Dat is niets om trots op te zijn. "Scheiden doet lijden", zegt het spreekwoord en dat is ook meestal zo. Het zorgt niet alleen voor emotioneel leed, maar voor velen is het ook een financiële aderlating. Niet weinig jonge koppels die nog aan het bouwen zijn of pas een nieuw huis hebben, moeten dat verkopen, dikwijls met verlies en blijven daarna met schulden zitten die ze nog vele jaren moeten afbetalen.
    Vooral al men weet dat de dag van vandaag heel wat koppels, ook van Christelijke huize, al enkele jaren samenwonen alvorens ze trouwen, dan vraagt men zich toch af waarmee die bezig zijn. Misschien klopt de recente studie wel die zegt dat de jongeren van vandaag wel meer weten en ondervinden, maar dat minder snel volwassen zijn dan hun (voor)ouders.
    Tot 1995 moest men in België minstens één jaar wachten tot een echtscheiding een voldongen feit was. Mede op aanraden van "Steunpunt Blijvend Ouderschap", een Vlaamse vereniging die hulp biedt aan mensen met echtscheidingsproblemen, kwam er in 1995 een wetswijziging, waardoor de wachttijd werd teruggebracht op 4 maanden, wat in concreto betekende dat men na ± 6 maanden gescheiden kon zijn.
    Nu is datzelfde steunpunt aan de alarmbel gaan hangen. Met de rijke ervaring, die het op het gebied van echtscheidingen heeft, zegt het dat scheiden tegenwoordig té snel gaat. In de praktijk leidt dit tot overhaaste beslissingen die heel dikwijls rampzalig uitvallen, veel erger dan wat vroeger gebeurde.
    Nu zou men denken, als zo'n gespecialiseerde organisatie, die er met de neus op zit, zoiets vertelt, dan gaat men daar toch naar luisteren? Vergeet het maar. Integendeel zelfs, er liggen momenteel een aantal politieke voorstellen op tafel om de termijn niet terug te verlengen, maar in te korten. Daarbij spreekt men van twee maanden tot zelfs het invoeren van zgn "flitsscheidingen" (Hollywood/Reno stijl, zeg maar). Guy Swennen (SP.a) vindt twee maanden "een goed idee". 't Is maar te zien, hoe je het bekijkt. Als het er Swennen om te doen is onze koppositie van echtscheidingskampioen in Europa te behouden, is hij natuurlijk goed bezig. De rotzooi die er het gevolg van is, zal hem waarschijnlijk een zorg zijn. Advocaten en notarissen kunnen er maar goed bij varen.

    16-05-2006, 17:45 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    15-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amateurs winnen de beker
    De semi-profploeg (zeg maar amateurs) van Zulte Waregem hebben de voetbalbeker van België gewonnen en zal dus volgend weizoen in de Uefa-beker spelen! Daarenboven eindigde de ploeg op een meer dan verdienstelijke zesde plaats, terwijl de andere nieuwkomer in eerste afdeling, Roeselare, het niet veel slechter deed. Ook dat amateursploegje eindigde ergens in de middenmoot van de rangschikking en mag misschien ook naar een Europese competitie, dank zij de zgn Fair Play klassering.
    Daarmee zetten beide amateursploegen een neus naar al die zgz professionele clubs, die hopen geld kosten, meestal met huizenhoge schulden zitten en als puntje bij paaltje komt failliet gaan, tenzij e.o.a. officiële instantie ter hulp komt, zoals dat in Wallonië schering en inslag is. Voor het vernieuwen van de grasmat van Standard bv, die ± één miljoen euro gaat kosten, neemt de Waalse deelregering 60% voor haar rekening. Met het geld dat de club daarmee uitspaart, kan het elders spelers bijkopen en wordt zo de competitie nog maar eens vervalst.
    De financiële zorgen van heel wat clubs zouden trouwens heel wat kleiner kunnen zijn, mocht men er in slagen de nationale voetbalbond te splitsen in twee regionale delen. Dat willen de "profs" niet en zo blijven ze maar doormodderen.
    Het gaat trouwens niet alleen om geld. Het clubje, dat het tegenwoordig in die voetbalbond voor het zeggen heeft, lijkt wel een bende grote dommeriken. Zo is er bv de eindronde van tweede klasse die maar niet van start geraakt. De bond had FC Geel geschorst op "verdenking" van fraude, zonder eigenlijk harde bewezen. Nu draagt Geel wel de titel van "barmhartige stede", maar zó gek zijn ze er ook weer niet en de ploeg heeft de bond dan ook twee processen aangesmeerd. Die zaak loopt al van het vorige seizoen en kan nu zuur opbreken. En dan hebben we het nog niet gehad over de zaak "Ye", waarvan op dit ogenblik niemand weet hoe het gaat aflopen. De echte amateurs zitten dan ook niet in Zulte of in Roeselare, maar in het nationale bondsgebouw.
    In elk geval is het te hopen dat Zulte-Waregem en Roeselare hun semi-professionele aanpak trouw blijven en in die richting verder gaan. Alleen op die manier krijgen eigen, jeugdige spelers een kans om in hun eigen club door te groeien, waar iedere sportieveling, zowel sporter als supporter, alleen maar beter van kan worden.

    15-05-2006, 10:39 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!