Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    11-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het hypocriete Europa
    Op de Europese top in Brussel is deze week door de 27 E.U. unaniem een resolutie aangenomen, waarbij men iets wil gaan doen aan de klimaatsopwarming van onze aarde. Er is daar nog min nog meer beslist, dat de Unie tegen 2020 liefst 20% minder CO² zal uitstoten, dat er tegen die tijd 20% van de energie zal moeten komen uit hernieuwbare bronnen (water, zon e.d.) én dat men het energieverbruik in de E.U. met 20% zal verminderen.
    Prachtig initiatief, ware het niet dat het maar gaat om een intentieverklaring. Geen enkel land heeft zich tot maar iets definitief geëngageerd en het veto van één land (op 27!) is voldoende, opdat er straks ook niets van in huis zal komen.
    1. Om te beginnen, mag men niet vergeten dat de meeste landen nu nog het leeuwenaandeel van hun energie halen uit fossiele brandstoffen. De helft heeft echter een mix, waarbij kernenergie een grote rol speelt. Als men de Kyoto-normen wil halen, is men verplicht nog x-aantal jaren met die kernenergie verder te doen, want het is het enige procédé waarbij helemaal geen CO² wordt uitgestoten. Nu, de naam "kernenergie" staat niet eens vermeld in de intentieverklaring van Brussel, omdat één land (Oostenrijk) dat wilde. Van schijnheiligheid gesproken. Er zijn trouwens landen waar men niet zo gek is en zelfs nog nieuwe kerncentrales bouwt (Finland, waarschijnlijk Frankrijk en enkele van de nieuwe leden).
    2. Het aandeel van de hernieuwbare energiebronnen in het totaal van het Europees verbruik ligt momenteel rond de 3%. Dat zou dus moeten worden opgetrokken tot 20%; een bijna onmogelijk taak waarbij niemand weet wat dat gaat kosten. Het is bv leuk een windmolenpark in volle zee neer te poten, maar dat kost stukken van mensen qua aanleg én onderhoud. Zelfs áls het tegen 2020 toch zou lukken, blijft er nog 80% over om ingevuld te geraken zonder fossiele brandstoffen.
    3. Het energieverbruik tegen 2020 met 20% terugdringen is een utopie. Vorig jaar stéég in ons land het energieverbruik nog met ± 3% en in de landen rondom ons was dat niet veel minder. Bij de nieuwe leden, die - economisch gesproken - van ver terug komen, zal het energieverbruik nóg meer stijgen, niét dalen.
    M.a.w. er is veel beloofd, maar er zal niet veel van in huis komen. Het heeft trouwens geen zin dat Europa chevalier seul speelt. Zolang grote landen als de States, Canada, Rusland, China, India en Brazilië niet meedoen, gaan wij ervoor moeten betalen en zal het resultaat ook voor ons negatief uitvallen. Dé reden waarom er in Brussel geen knopen zijn doorgehakt, ligt in het feit dat we later dit jaar in Berlijn de viering zullen krijgen van 50 jaar Europese Gemeenschap (het verdrag van Rome). Daarop mag geen wanklank te horen zijn. In het feestvieren (op kap van de belastingbetaler) is Europa trouwens niet te evenaren.
    Is er dan geen alternatief? Natuurlijk is er dat: de kernenergie in stand houden en zelfs uitbreiden tot er voldoende hernieuwbare energieën zullen zijn; waterstof voor auto's; biobrandstof uit afval, niét uit voedsel; afstappen van het verbruik van huisbrandolie en zo zullen er nog wel enkele mogelijkheden zijn. De vraag is maar of dat past in de "Guy en Guidone" show die de laatste tijd bij ons wordt opgevoerd en die men zal blijven uitmelken tot 10 juni. Als die show lukt zal men er vergif op kunnen nemen dat daarna de ECO-taksen serieus de hoogte in zullen gaan. Maar dat zegt men er nu natuurlijk niet bij: eerst de stemmen ronselen!

    11-03-2007, 10:17 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    10-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeilijke tijden voor kartels

    De hoogconjunctuur voor de politieke kartels schijnt al over zijn hoogtepunt te zijn. Bij de oprichting van de Open-VLD werd voor het minuscule Vivant de deur dichtgedaan. Veel maakte dat niet uit, want het privé speeltje van zakenman Roland Duchâtelet stelde electoraal echt niet veel voor. Er moet ergens één (1) iemand van dat partijtje in e.o.a. parlement zitten, waarschijnlijk een van de vele "opvolgers", maar vraag mij niet wie en waar.
    Het Vlaams Belang komt bij de volgende federale verkiezingen onder alleen zijn eigen naam op en dus zonder VLOTT er achteraan. Dit is vrij logisch, daar VLOTT al bij al een plaatselijk Antwerps gebeuren is. Coveliers en de zijnen krijgen trouwens toch een plaats op de VB-kieslijsten en maken daar meer kans dan ze het ooit alleen zouden kunnen waarmaken. Als Dedecker meteen mee op de kar was gesprongen, had het misschien anders kunnen verlopen, maar wat nu gebeurt is de logica zelf.
    Bij de CD&V zit het anders. Die kan niet zonder de N-VA. Dit komt niet alleen omdat deze partij volgens de laatste peilingen (wel van een paar maand geleden) zo'n 6 tot 7% van de stemmen zou halen, maar vooral omdat de Christen-democraten elke extra stem hard nodig zullen hebben willen ze de paarse meerderheid breken. De vraag is wel of de NV-A haar stemmenaantal zal kunnen vasthouden. Met de zaak Dedecker en in het achterhoofd van vele Vlamingen het failliet van de splitsing Brussel-Halle/Vilvoorde, is dat niet zo evident.
    En dan is er nog SP.a/Spirit. Dit laatste aanhangsel stelt feitelijk ook niet zoveel voor, buiten dan het zogenaamde "stemmenkanon" dat Bert Anciaux heet. Of is het "heette"? Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 8 oktober ll. kreeg de emopolitieker flink op zijn donder in de eigen regio en klaarblijkelijk is hij daarvan nog steeds niet bekomen. Dat zal dan wel de reden zijn waarom hij (voorlopig?) weigert de SP.a/Spirit lijst te trekken in Brussel-Halle/Vilvoorde. Lijsttrekker blijkt tegenwoordig ook al een knelpuntberoep te worden (zie maar naar wat in Antwerpen gebeurt). Als Anciaux voet bij stek houdt, heeft de SP.a feitelijk geen enkele reden om nog met verder te gaan met het zootje ongeregeld dat overblijft van de linkervleugel van de ter ziele gegane Volksunie. Bij de vorige federale verkiezingen haalde Spirit liefst acht zetels binnen: zes in de Kamer en twee in de Senaat. Dat lijkt veel, maar op Anciaux na waren dat allemaal opvolgers die alleen maar aan hun zetel geraakt zijn dank zij het idiote systeem dat de partijbonzen op alle lijsten verkiesbaar stelde. Er was er bij Spirit zelfs een die met nog geen 800 voorkeurstemmen in de Kamer belandde! Dat zou nu, naar het schijnt, niet meer kunnen. Men wil bij de "spaspi's", in navolging van de Open-VLD, dat de opvolgers van gisteren nu als effectieven moeten opkomen en het dus zelf zullen moeten waarmaken. Dat wordt een zware klus, zelfs voor (letterlijk) zwaargewicht Geert Lambert en bijna-burgemeester Els Van Weert.
    De kartels blijken dan ook hun hoogdagen achter de rug te hebben. De kiezer zal waarschijnlijk weer mogen kiezen voor het origineel en dat is geen slechte zaak. Er is vandaag de dag al nep genoeg in onze politiek.

    10-03-2007, 10:38 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    09-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is de schuld van de computer !
    Over de fratsen bij Justitie zou men elke week wel een verhaal kunnen schrijven. Op e.o.a. manier is daar altijd wel iets dat misloopt. Nu blijkt men de oorzaak daarvan gevonden te hebben: het ligt aan de computer! Als sinds 2001 had Paars een nieuw computerprogramma besteld bij het Amerikaanse bedrijf Unisys. Daar werden tot nu toe meer dan tien miljoen euro's in gestopt. Eind 2004 heeft men de betalingen opgeschort daar het systeem nog steeds niet bleek te werken. Zopas heeft tante Laurette de zaak dan helemaal afgeblazen en gaat de Staat waarschijnlijk Unisys een proces aandoen. Unisys van zijn kant dreigt hetzelfde te gaan doen. Die zijn dus nog even bezig, misschien nog wel eens zes jaar. Ondertussen horen we het gekende liedje: de volgende minister van Justitie zal het moeten oplossen, waarschijnlijk een nieuw systeem opstarten, weer veel geld investeren en dan maar hopen dat het over x-aantal jaren wél zal lukken.
    Ik ga me hier over de aard van de zaak niet uitspreken. Misschien zal Unisys wel een groot deel van de schuld dragen. Het zal voor die Amerikanen trouwens wel even slikken geweest zijn toen ze geconfronteerd werden met de Belgische situatie in het algemeen en de krabbenmand van de Belgische Justitie in het bijzonder. In Nederland, waar men een soortgelijk project had opgestart, waren er geen problemen en werkt het wél. Daarbij even opmerken, dat er in Nederland, met zijn 50% meer inwoners, maar de helft van het aantal ambtenaren zijn t.o.v. Belgenland.
    Het is trouwens niet alleen bij Justitie dat de digitalisering niet lijkt te werken. Ook bij Financiën zit men met een soortgelijk probleem. Het kan ook moeilijk anders op een kabinet waarop in de laatste zeven jaar zes verschillende kabinetschefs geweest zijn. Die zijn niet de deur gewezen o.w.v. eventuele onbekwaamheden, nee. Die zijn allen doorgepromoveerd naar nóg lucratievere postjes. Zelfs de meester kemelschieter, die vorig jaar een "foutje" maakte van ± 900 miljoen euro, is blijven zitten en heeft in het departement een "laterale arabesk" gemaakt, om het in de termen van het Peter Principe te zeggen. Ondertussen blijken er ook bij de douanediensten enorme problemen te zijn omdat daar de invoering van digitalisering eveneens al x-aantal keren is uitgesteld en men zelfs de Europese dead line niet haalt. Voor de haven van Antwerpen begint dat zo stilaan op een ramp uit te draaien, zeker als men weet dat het in Rotterdam wél gelukt is.
    In de marge van bovenstaande nog dit: de vakbonden zouden niet treuren o.w.v. de problemen in Antwerpen. het betekent nl dat men terug moet vallen op het oude stempelwerk en alles wat dat met zich meebrengt, meer mankracht nodig, dus. Dat zijn dan lui die zich "progressief" durven noemen!

    09-03-2007, 12:54 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (4)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    08-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Misdaad loont in België

    De weduwe van bendeleider Haemers, welke zich enkele jaren geleden verhangen heeft in zijn cel, krijgt waarschijnlijk de riante som van 600.000 euro. Dat is geld dat op enkele Zuid-Amerikaanse banken stond op naam van de crimineel. De familie van Paul Vanden Boeynants had dat geld opgeëist via het Gerecht omdat het waarschijnlijk een deel was van de anderhalf miljoen euro die ze vroeger aan de bende Haemers had moeten betalen om de gekidnapte ex-premier weer vrij te krijgen. Een Brusselse rechter heeft daar anders over beslist. Omdat de familie Vanden Boeynants het losgeld had betaald in Zwitserse franken en het geld op de Zuid-Amerikaanse rekeningen in dollars, euro's en Belgische franken stond, kon het volgens de geleerde rechter niet bewezen worden dat het om hetzelfde geld ging. De wereldvreemde man heeft er blijkbaar geen benul van dat geld kan worden omgewisseld in andere valuta! Misschien dacht hij dat het geld nog een overschotje was van Haemers' plechtige communie...
    Alsof bovenstaande nog niet erg genoeg is, moet de familie Vanden Boeynants ook nog de gerechtskosten betalen. Daarmee krijgen we een zoveelste absurd vonnis van een zoveelste Belgische rechter die niet met zijn voetjes op de grond staat. We kunnen het toevoegen aan de serie die het hele jaar door wordt uitgesproken en meestal lachwekkend is. Een "zware" straf noemt men hier bv een uitspraak van drie jaar cel, terwijl iedereen weet dat de veroordeelde één jaar later vrij komt. De laatste tijd (zie maar het "marineproces") krijgen veroordeelden alleen nog effectieve straffen van amper zes maanden waardoor ze, dank zij een van de zovele knappe ideeën van tante Laurette, helemaal niet meer naar de gevangenis hoeven te gaan. 
    Het moet trouwens lukken dat uitgerekend gisteren bekend werd dat buitenlandse dievenbendes helemaal niet bang zijn van onze politie of van ons Gerecht. Een tijdje in een Belgische amigo doorbrengen nemen ze er gaarne bij. Daarna komen ze (bijna steeds vervroegd) vrij en beginnen ze opnieuw, in België. Dat laatste komt, omdat men er officieel van uitgaat dat wie het land wordt uitgewezen, dit ook effectief doet, wat dus een lachertje blijkt te zijn. 
    Ondertussen is er nog goed nieuws voor alle criminelen die zinnens zijn in België een slag te slaan: onze politie gaat de snelheidscontroles opvoeren, tot 32 miljoen voertuigen per jaar. Terwijl ze daarmee bezig zijn, zal men geen tijd hebben voor dievenbendes die dus hun werk bijna ongestoord kunnen voortzetten. De politie is dus goed bezig. Ze moet alleen oppassen haar kalmte niet te verliezen en een of meerdere van dit buitenlands crapuul een pak slaag te geven. Dan riskeert mijnheer de agent nl zelf voor de rechter te moeten komen, zoals Bart Debie volgende week zal meemaken.
    "Ne touche pas à mon pote"!

     

    08-03-2007, 10:56 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    07-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De vijfde colonne

    Mijn vader zei altijd: "Vermijd advocaten als het enigszins kan. Die werken als de messen van een schaar. Elkaar raken ze niet, maar wat er tussenkomt, wordt geknipt". Dat indachtig, heb ik steeds geprobeerd alle problemen zoveel mogelijk in der minne te regelen, zonder advocaten. Als ik er morgen toch een nodig zou hebben, zou ik echt moeten gaan zoeken.
    Inwijkelingen schijnen dat probleem hier tegenwoordig helemaal niet te hebben. Ze zijn soms nog maar pas in het land of ze nemen al een advocaat onder de arm. Tenminste, zo komt het over. In werkelijkheid bestaat er bij ons tegenwoordig een hele industrie die zelf de al dan niet vermeende slachtoffers opzoekt en ze wegwijs maakt hoe ze aan geld en andere voordelen kunnen geraken. Onnodig erbij te vertellen dat die advocaten dat niet voor niets doen. Sommigen hebben er zelfs een lucratieve bezigheid van gemaakt.
    Ik moest daaraan denken bij dat geval van die Marokkaanse vrouw die bij haar "vriend" een mislukte abortus moest ondergaan. Het feit op zich is ergerlijk genoeg en had nooit mogen plaats vinden. Anderzijds is het tekenend, dat een Marokkaanse die het - nota bene - zelf ook niet zo nauw neemt met de moraal (kind uit vorige relatie en al twee abortussen achter de rug) meteen een advocaat vindt en een klacht neerlegt. Die klacht was trouwens niet alleen tegen die domme vriend en zijn ouders, maar ook tegen een crisisopvangcentrum dat haar niet meteen geholpen had. Voor vreemden blijkt iedereen hier meteen klaar te moeten staan.
    Een ander voorbeeld van bovenstaande is trouwens de gerechtszaak die een "Gentse" Marokkaan (feitelijk een "Belgische Marokkaan uit het Gentse") recentelijk nog inspande tegen niemand minder dan premier Verhofstadt himself omdat de Magrebijn vond, dat de wetten in dit land niet snel genoeg worden gestemd en toegepast. Op dat punt heeft hij, ironisch genoeg, nog gelijk ook. Toch blijf ik erbij dat die man dat niet zelf heeft gevonden. De gespecialiseerde advocatenmaffia, al dan niet geholpen door de gedapo van De Witte, zal hem daarvoor wel op het goede spoor hebben gezet.
    Volgende week begint er in Antwerpen een proces tegen Bart Debie, in een vroeger leven nog Antwerps politiecommissaris en ondertussen gemeenteraadslid voor het Vlaams Belang. Toen hij nog bij de politie was, hadden Debie en zijn collega's politieagenten enkele Turken aangehouden voor vermeende misdrijven. Een paar daarvan zouden in het politiecommissariaat een pak slaag gekregen hebben. Ook in dit geval had de Turkse familie, via een advocaat, klacht neergelegd tegen de politie. Debie en een collega werden geschorst, waarna hij ontslag nam bij de politie. De kans is groot dat deze zaak, ongeacht de afloop, in de politiek-correcte media weer danig zal worden uitvergroot, omdat het gaat om iemand die lid is van het VB. De vijfde colonne zal weer haar uiterste best doen om de eigen mensen te diaboliseren en eventueel te laten veroordelen.
    We hebben, jammer genoeg, nestvervuilers in overvloed...

     

    07-03-2007, 11:09 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (4)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (9 Stemmen)
    06-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De verruimers
    Toen Verhofstadt in de jaren negentig de PVV ombouwde tot de VLD, de partij van de burger, weet ge nog wel, rekende hij op een toestroom van mensen uit andere partijen. "Verruimers" werden ze toen genoemd. Buiten Pierre Chevalier, die van de SP overkwam, bleek het gros van die verruimers uit de toen reeds zieltogende Volksunie te komen en had men meer de indruk dat het ging om ratten die het zinkende schip verlieten: Gabriëls, Coveliers, Van Krunkelsven, Annemie Van de Casteele, Jef (Lawijt) Valkeniers, Fons Borginon (zoon van een der stichters van de VU). Opmerkelijk bij deze groep was dat de meesten ervan op e.o.a. ogenblik zelfs voorzitter waren geweest van die Volksunie of wat er later van over bleef, dus in feite toch niet de eerste de besten. Later kwamen er nog enkele figuren uit een van Bert Anciaux' hersenspinsels, Idee 2000, als ik me niet vergis, zoals Margriet Hermans en Sven Gatz.
    Electoraal heeft dat allemaal niet veel opgebracht en enkele van de verruimers gaan reeds vertrekken (Van de Casteele) of werden de deur gewezen (Coveliers). Van de anderen wordt blijkbaar niet teveel meer verwacht als men hoort dat ze op minder verkiesbare plaatsen zullen terecht komen bij de volgende verkiezingen. Iemand als Borginon bv haalde de vorige keer in Antwerpen amper 3.317 stemmen. Sven Gatz verdrinkt samen met de andere paarse Vlamingen in het steeds francofoner wordende Brussel, waarschijnlijk omdat hij onder Verhofstadt geen vuist kan/mag maken. Margriet Hermans tenslotte is een curiosum geworden die alleen nog in het nieuws komt met haar vermageringskuur of haar voorstel om drugsverslaafden te laten castreren! Blijkbaar heeft zij, evenmin als de rest van paars, nog steeds niet gesnapt dat het niet de drugverbruikers, maar de drugdealers zijn die hard dienen aangepakt te worden.
    In het kader van de Open-VLD campagne, die steeds meer een one-man show van niet-politicus Slangen dreigt te worden, wordt er weer gesproken van verruimers. Een opgemerkte naam is die van Luc Lamine, oud-politie commissaris van Antwerpen, indertijd geschorst tijdens het VISA-schandaal maar daarna terug in eer hersteld. Die man is een rebel with a cause en zou wel eens scherven kunnen maken, maar dan in de eerste plaats bij de paarse bondgenoten van de SP.a. Vergeten we niet dat het dank zij het VISA-schandaal is dat Patrick Janssens in de burgemeesterspluche is terecht geraakt.
    Het ziet er niet goed uit voor de Open progressievelingen, niet in Antwerpen, niet in West-Vlaanderen (Dedecker) en evenmin elders, tenzij misschien in Oost-Vlaanderen, waar De Gucht, De Croo en Verhofstadt zelf de schade kunnen beperken.

    06-03-2007, 10:36 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    05-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alles voor Vlaanderen
    Bovenstaande titel is niet van mij; ik heb hem overgenomen van een artikel uit De Standaard over het programmacongres van het Vlaams Belang in Gent. Ik zou het niet beter kunnen verwoorden, want de rechts-Vlaamse partij gaat in de eerste plaats voor een onafhankelijk Vlaanderen. Daar sta ik ook voor. Elke discussie over een zoveelste staatshervorming is voor Vlaanderen immers nefast. Steeds zullen we daarvoor moeten betalen, of met grondgebied, of met rechten of met de centen. Zelfs dat laatste kan niet meer: we betalen nu al onwaarschijnlijke bedragen die onze toekomst gegarandeerd zullen hypothekeren.
    In 1999 heeft het Vlaamse parlement zo goed als unaniem (we zullen de groentjes even vergeten) enkele basisresoluties goedgekeurd. De VLD, open of niet, heeft die ondertussen verloochend. De SP.a praat er niet meer over en wil het initiatief aan de francofonen laten. De CD&V draait rond de pot met wollige uitspraken als "goed bestuur", "respect" en nog zo enkele waarnaar we het raden hebben. Als een volgende federale regering niet eens de resoluties van 1999 kan aanvaarden, dan hoeft die regering er niet te komen.
    Het Vlaams Belang doet geen toegevingen meer. Het gaat voor "Alles voor Vlaanderen". De Christelijken onder ons kunnen daar zelf nog bijvoegen "Vlaanderen voor Christus", want het VB is momenteel Christelijker dan de CD&V. Het VB gaat voor het traditioneel gezin, het traditioneel onderwijs en is tegen abortus en euthanasie, allemaal ethische punten die de twee regeringen Verhofstadt tegen de Christelijke leer in er hebben doorgedrukt en die, in mindere of meerdere mate, ook worden getolereerd door de CD&V.
    Tenslotte is er het probleem van de massale immigratie. Ook daar moeten we voet bij stuk houden. Wie bij ons komt, mag thuis doen wat hij/zij wil, maar moet zich in de openbare samenleving aanpassen aan het land waarnaar ze zijn geïmmigreerd. Ikzelf en mijn familie hebben in de jaren zestig negen jaar in Italië gewoond, nota bene: een land dat tot de Europese gemeenschap behoort. Wel, wij moesten ons daar ook aanpassen en hebben dat gedaan. De honderdduizende Vlamingen die in de vorige eeuwen uit armoede naar de Waalse koolmijnen zijn vertrokken, hebben zich ook aangepast (en hoe!). Welnu, wij vragen van de huidige immigranten hetzelfde. Is dat zo erg?

    05-03-2007, 10:47 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (9 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!