Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    05-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De VLD na Dedecker
    Bartje Somers, tot nader order nog steeds voorzitter van de VLD, maar in werkelijkheid alleen maar woordvoerder van (officieel) Verhofstadt en (in werkelijkheid) Slangen, heeft weer eens zitten kakelen. Volgens hem wordt de VLD nu een progressieve centrumpartij, zeg maar SP.a blauw.
    Somers zegt ook dat de VLD amper drie leden is kwijtgeraakt na het vertrek van Dedecker. Dat kan goed zijn, al valt zoiets best te controleren op het ogenblik dat de aangesloten leden hun lidmaatschap moeten vernieuwen. Dan zou het wel eens iets meer kunnen zijn. Soit, of dat nu al dan niet waar is, maakt weinig uit. De vraag is niet hoeveel leden de VLD gaat verliezen, wél: hoeveel stemmen de partij zal kwijtspelen bij de eerstvolgende verkiezingen.
    We kunnen best het voorbeeld Coveliers nemen. Toen die uit de VLD werd gezet, zal die partij toen waarschijnlijk ook maar enkele zetels verloren hebben. Bij de laatste Antwerpse gemeenteraadsverkiezingen haalde Coveliers wel meer dan 13.000 voorkeustemmen en zijn Vlott-partijtje liefst 18 gemeenteraadszetels in en rond Antwerpen. Allemaal stemmen en zetels die anders normaal naar de VLD waren gegaan. De partij verloor in Antwerpen niet voor niets de helft van haar zetels.
    En dan is er nog Boudewijn Bouckaert. Die professor, voorzitter van de liberale denktank Nova Civitas, heeft wel degelijk zijn lidmaatschap bij de VLD opgezegd en daar blijft het niet bij. Vorige week richtte Bouckaert, samen met Dedecker en Coveliers, een debatavond in te Gent, de stad van Verhofstadt, en het zaaltje, dat ze daarvoor gehuurd hadden,  bleek er te klein te zijn! Als deze drie blauwe musketiers het slim aan boord leggen - en daar ziet het naar uit - dat gaat dat nog heel wat problemen geven voor de centrumprogressieven van Bartje en Co.

    05-11-2006, 17:19 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    04-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn vijfhonderdste!
    "Eigen lof stinkt", zegt het adagium. Niettemin kan ik zeggen dat mijn neus toch even krulde, toen ik er achter kwam dat dit de 500ste blog is die ik voor SeniorenNet schrijf. Daarvoor schreef ik al in een week- en een maandblad en vond ik het soms moeilijk om elke week een nieuw thema te vinden. In het prille begin - ik ben ermee begonnen op SeniorenNet op 13 april 2005 - sloeg ik wel eens een dag of meer over, tot ik op een gegeven ogenblik mails binnenkreeg van mensen die we aanspoorden verder te doen.  Ik heb dat dan maar gedaan en vanaf 4 februari van dit jaar heb ik geen enkele dag meer overgeslagen. Om dat te bereiken, hield ik allerlei knipsels en kranten en weekbladen bij en volgde ik het nieuws zoveel mogelijk op de voet. Vroeger schreef ik ook al eens naar de kranten, maar daarmee ben ik gestopt, op een enkele uitzondering na, omdat ik me ervan bewust werd dat de lezersrubriek in al onze kranten gemanipuleerd wordt. Ikzelf heb het meegemaakt bij de Gazet Van Antwerpen en Het Laatste Nieuws. Zelfs als je brief gepubliceerd wordt is hij nog dikwijls "aangepast".
    Stof voor politieke blogs is er genoeg in dit toch wel eigenaardig landje, dat zich democratisch noemt, maar waarin enkele drukkingsgroepen en een kransje politici het voor het zeggen hebben, waar een stem in één deel van het land meer waard is dan in het andere en waar partijen wel mee mogen doen aan verkiezingen, maar niet meer daarna. Als we er van uitgaan dat in een democratie 51% van de bevolking het voor het zeggen heeft, dan is België al lang geen democratie meer. Dat heeft ook als gevolg dat er tot op het hoogste vlak figuren aan de macht komen, die in een normale democratie geen kans zouden maken. daarbij denk ik in de eerste plaats aan de Vlaamse socialisten die er als kleine minderheid toch in slagen continu ministerpostjes binnen te rijven en o.m. "babes" aan de macht te brengen; denk maar aan fraaie Freya en "minister" Van Brempt. En dan heb ik het nog niet gehad over Bert Anciaux, een fenomeen dat het in geen enkel ander land verder zou brengen dan een circusniveau.
    Er zijn nog straffere voorbeelden: Onkelinx bv, die het bracht tot minister van Justitie terwijl ze er een privéleven op na hield/houdt op het randje van het criminele. Of een Marxist zoals Flahaut die in een NATO-land minister van defensie kan worden. Of Didier Reynders die erin geslaagd is in twee legislaturen als minister van Financiën de ene kemel na de andere te schieten, zonder dan het dat blijkbaar wordt kwalijk genomen.
    Het sluitstuk van de galerij waaraan ik mijn blogs kan "wijden" is echter de eerste minister himself: Guy Verhofstadt. Bij mij thuis waren we zelfstandigen. Alhoewel van katholieke oorsprong, hadden we toch een liberale geest. De jonge Verhofstadt was dan ook een verademing in de Belgische politiek. Tot dat "joenk" het voor het zeggen kreeg en eindelijk als een van de weinigen de mogelijkheid kreeg tenminste een deel van zijn idealen in werkelijkheden om te zetten. In de Belgische politiek is er nooit iemand geweest die zijn eigen principes zo compleet verloochend heeft als Verhofstadt. Hij heeft van de VLD een linkse partij gemaakt, enkel en alleen omdat het de enige mogelijkheid was om zelf premier te kunnen blijven. Hij heeft het marxistische programma van de Waalse PS uitgevoerd met als enige troost voor zijn achterban enkele belastingverlagingen, die ondertussen al achterhaald zijn door nieuwe taksen op andere niveaus. De terechte kritiek van diverse economen op zijn laatste begroting laat geen spaander meer heel van de blauwe belofte die Verhofstadt ooit was.
    Zoals men kan zien, heb ik stof genoeg om nog eens 500 blogs vol te schrijven. Da ga ik ook trachten te doen, om mijn eigen frustraties weg te schrijven, maar ook die van de vele Vlamingen die het met deze gang van zaken niet eens zijn.

    04-11-2006, 11:07 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    03-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.België (bijna) bankroet
    Wat eerst als geruchten werd afgedaan is nu officieel toegegeven (door fraaie Freya nog wel): de Belgische Staat heeft de betaling van facturen verschoven naar volgend jaar. En het gaat dan niet alleen om facturen van november en december, maar ook om rekeningen die al in het voorjaar betaald hadden moeten zijn. Volgens Van Eetvelt van Unizo gaat het om een totaal bedrag van om en bij de 659 miljoen euro. Sommige leveranciers weten nu al dat ze tot februari volgend jaar zullen moeten wachten. Voor heel wat bedrijven zit er dan niets anders op dan leningen aan te gaan om de eindejaarskosten op te vangen. Voor vele KMO's, die zich dat niet kunnen veroorloven, betekent het dat een faillissement tot de mogelijkheden komt te horen, aldus nog steeds Van Eetvelt. Er moet trouwens ook nog worden bij verteld dat alle bedrijven die te laat betaald worden, verwijlintresten mogen aanrekenen wat de kosten voor de Staat alleen maar vergroot.
    Daarmee zijn we nog maar eens beland bij het stokpaardje van de laatste weken: de begroting. De reden van het uitstel van betaling is immers dat anders die begroting helemaal niet meer zou kloppen. Er wordt ook nog rekening mee gehouden dat de verpakkingstaks een doodgeboren kind zal zijn (dat zijn weer 300 miljoen minder inkomsten!).
    Alsof dat alles nog niet erg genoeg is, komt er vanuit het bankwezen het alarmerend bericht dat zelfs een sluitende begroting voor België verre van voldoende is om de kosten van de vergrijzing op te vangen. ING-econoom Ivan Van de Cloot heeft uitgerekend dat de Staat een begrotingsoverschot van 4% zou moeten hebben om de lasten voor de werkende generaties aanvaardbaar te houden. Dat is zo'n tien keer meer dan waar Guy en Freya nu mee pochen! Als dat niet gebeurt, waarschuwt Van de Cloot, zal elke werkende Belg vanaf 2010 (en dat is niet meer zo ver af) gemiddeld zo'n 3.700 euro extra moeten afdragen. Van de Cloot is niet alleen met deze stelling. Hij heeft zijn verklaring trouwens afgelegd na consultatie van de gegevens uit de eigen Nationale Bank. Ook Paul de Grauwe (een liberaal, nota bene) komt ongeveer tot een zelfde besluit.
    Ik heb het hier reeds meermaals geschreven: het adagio van de regering Verhofstadt is "Na ons de zondvloed". Ik zit in goed gezelschap: Van de Cloot komt tot eenzelfde besluit. Een nieuwe regering, mét of zonder paars, zal uit een ander vaatje moeten tappen om dit land van de ondergang te redden.
    Van de Cloot noch de Grauwe vermelden het Zilverfonds, simpelweg omdat ze weten dat het alleen maar bestaat in het virtuele dromenland van de Belgische politiek...

    03-11-2006, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    02-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen staatshervorming meer, a.u.b.
    Marc Platel is geen onbekende in Vlaams-nationale middens. De vroegere journalist van de toenmalige BRT, hoofdredacteur van Het Belang van Limburg, PR-man van de Volksunie, blijft een bezige bij. De man is nu, dacht ik, met pensioen, wat niet wegneemt dat hij is blijven schrijven. Hij maakt deel uit van de groep moedigen die het Manifest voor een zelfstandig Vlaanderen schreef, weet waarover hij het heeft (woont niet voor niks in de Brusselse Rand) en schrijft nog wekelijks een boekbespreking én een column in 't Pallieterke, het enige weekblad waar de niet-correcte politiek in Vlaanderen nog aan bod mag komen. Over dat laatste wou ik het even hebben.
    In het laatste nummer van wat Frans Van Cauwelaert ooit een "rioolkrantje" noemde (titel die het blad met fierheid is blijven dragen), schreef Marc Platel een opmerkelijk artikel, waarin hij stelt, dat we beter nog een Verhofstadt III kunnen krijgen, maar dan wel een met een nipte meerderheid. Als dat immers zou gebeuren, aldus Platel, zou er van een volgende staatshervorming geen sprake zijn. Dat zou betekenen:
    - dat het dreigende risico van een paritaire, door de Franstaligen beheerste senaat weer op de lange baan zou geschoven worden.
    - Dat er geen oplossing voor de Vlamingen in de Rand zou komen, oplossing die voor die Vlamingen waarschijnlijk veel slechter zou uitvallen dan waar ze nu aan toe zijn.
    - Dat de transfers bij de Vlamingen voor steeds meer verontwaardiging zullen zorgen en vele nu onverschilligen hun ogen zouden openen.
    - Dat er geen wezenlijke verbetering zou komen in ons Gerechtelijk Bestel, dat nu al met haken en ogen aan elkaar hangt.
    - Dat de Brusselaars nog wat langer zullen mogen wachten op geld (uitsluitend van Vlaanderen) om hun hoofdstedelijke fratsen te kunnen botvieren.
    - Dat het alleen maar erger zou worden met dat Belgisch samenlevingsmodel dat zelf niet beseft dat het zich in feite al aan het overleven is.
    Kortom, Platel verkiest een soort verrottingspolitiek i.pl.v. God weet welke toegevingen die de Vlamingen weer eens zullen moeten doen om hun meer dan rechtmatige eisen erdoor te kunnen krijgen.
    In feite zegt Platel hetzelfde van wat ik in deze rubriek al meer dan eens verteld heb. Als er geen duidelijke toegevingen aan Vlaanderen worden gedaan vóór men een nieuwe staatshervorming wil bespreken, dan hoeft men inderdaad aan die besprekingen niet te beginnen. Als bv de splitsing van het kiesarrondissement Brussel-Halle/Vilvoorde, die reeds veertig (40!) jaar in een wettekst bestaat, niet kan worden doorgevoerd zonder ook maar de minste tegenprestatie, dan hoeft er voor de staatshervorming geen volgende ronde te komen. Voor mij trouwens ook geen volgende Belgische regering, tenzij een allerlaatste die de hele inboedel verdeelt en er dan een einde aan maakt. Als dat voor Paars én voor het CD&V niet zou kunnen, dan is een Verhofstadt III inderdaad de minst slechte keuze, ook al is het dan een keuze tussen pest en cholera.

    02-11-2006, 17:20 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    01-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De leugenaars van de Wetstraat
    In Hongarije ligt de (socialistische, ex-communistische) premier al wekenlang onder vuur omdat hij gelogen heeft dat hij zwart zag over de economie van zijn land. Door alles veel rooskleuriger voor te stellen dan het was, kon hij de verkiezingen winnen. Ondertussen verloor zijn partij de gemeenteraadsverkiezingen en houdt het (dikwijls gewelddadig) protest aan.
    Bij ons zal het zo'n vaart niet lopen: de Walen protesteren niet omdat zij mee profiteren van het gesjoemel van de regering Verhofstadt II. De Vlamingen zullen nogmaals de rekening mogen betalen, maar die zijn te braaf om daarvoor op straat te komen. Toch gebeurt hier een beetje hetzelfde als in Hongarije: de premier en zijn regering proberen de burgers de zaken veel rooskleuriger voor te stellen dan ze zijn en op die manier een derde ambtstermijn uit de brand te slepen tijdens de volgende verkiezingsronde.
    Enkele voorbeelden:
    - De begroting (nog maar eens): die van vorig jaar heeft een tekort van 7,3 miljard euro, zijnde de door de Staat overgenomen schulden van de NMBS. Dat wordt nu wel verkocht als een "statistisch detail", maar de Spoorwegen hebben dat geld wel degelijk moeten lenen en de Staat moet dat dan ook terugbetalen.
    - De bedrijven die nog BTW-geld van de Staat tegoed hebben, zullen daarvoor nog x-aantal maanden moeten wachten. Dit is gewoon beurzensnijderij. Anderzijds wordt diezelfde bedrijven gevraagd de belastingen voor volgend jaar reeds nu te betalen. Ze krijgen dan wel een korting, maar deze twee maatregelen zijn niet houdbaar voor kleine en middelgrote bedrijven. Het gevolg daarvan kan een reeks falingen zijn met daarbij zoveel werklozen meer.
    - De nieuwe verpakkingstaks is een doodgeboren kind. Het arbitragehof heeft zopas de Ecotaks definitief verworpen en mede daardoor maakt de nieuwe belasting geen kans.
    - Dat onze economie iets beter groeit dan die van de omliggende landen heeft te maken met het feit dat er meer overheidsuitgaven zijn (met geleend geld) en bij de Staat meer arbeidsplaatsen zijn gecreëerd, jobs die geen enkele economische meerwaarde aanbrengen (in de "privé noemt men dat "overhead" kosten). Verder speelt nog altijd het feit dat er twee jaar na elkaar een fiscale amnestie werd gegeven waardoor een grote massa zwart geld werd witgewassen (zoals de maffia dat o.m. ook doet).
    - 1.200.000 "Belgen" leven van e.o.a. uitkering. "Sitting at the window" noemen ze dat in Japan, de job voor diegene die men niet meer wil of voor wie het zelf niet meer wil. De echte werkloosheid is dan ook eerder 25% dan het "geharmoniseerde 8,4% (waarbij de cijfers in Wallonië meer dan het dubbele zijn van die van Vlaanderen en in Brussel zelfs het driedubbele).
    - 70% van het Staatsbudget gaat naar salarissen en inkomstenverdeling, minder dan 2% naar investeringen.
    - Een ministerie van Financiën dat een fout van bijna één miljard euro niet "ziet" en een minister van Begroting die op één week tijd zes miljard "vindt", zijn lachertjes, een ernstig beleid onwaardig.
    Het resultaat van dat alles is, dat België vroeg of laat ineen zal storten. En het zullen zeker Verhofstadt en zijn linkse regeringen niet zijn die daartegen een remedie gaan bieden.

    01-11-2006, 11:11 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    31-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Juweliers en ander opgejaagd wild
    Ooit heb ik eens een artikel gelezen tegen de jacht en de dierenliefhebber die dat schreef zei o.m. dat de jacht een edele sport zou zijn als ook de konijnen geweren hadden!
    Vervang konijnen door juweliers en collega-zelfstandigen en we krijgen zo een beetje hetzelfde verhaal. Het grote verschil is dat hier de jagers gangsters zijn die schijnbaar door ons Gerecht in bescherming worden genomen. De nieuwe wapenwet bv heeft ervoor gezorgd dat de modale burger zich geen wapen meer kan aanschaffen, maar dat de gangsters er in hun milieu met alle gemak aan geraken.
    Ikzelf heb nooit een wapen bezeten en zal er waarschijnlijk nooit een hebben, maar ik vind dat mensen wier leven in gevaar kan komen o.w.v. hun beroep wel een wapen moeten kunnen hebben. Alleen al het idee dat de gangsters kunnen hebben dat de tegenpartij gewapend kán zijn, is een mogelijkheid tot afschrikking. Nu is het omgekeerde waar: daar gangsters weten dat hun slachtoffers waarschijnlijk geen wapen zullen hebben, worden zij er alleen maar driester door.
    Tot wat dat kan leiden hebben we zopas nog meegemaakt in Lede, waar men zelfs geen wapen nodig had om juwelier Sabbe te vermoorden. De uitleg van minister Dewael (in HLN  van gisteren, 30.10, blz 2), "dat een crimineel die wéét dat zijn juwelier een wapen heeft en dat mag en zal gebruiken, zichzelf nog zwaarder zal bewapenen", is dan ook larie.
    Nog zo'n uitleg die nergens op slaat, is die van advocaat Sven Mary, die zegt zijn cliënt, in casu Aazzani, niet te zullen verdedigen als hij zou liegen (de man beweert dat ze in Lede maar met zijn tweeën waren, terwijl uit verschillende bronnen bekend is dat ze met zijn drieën waren). Hij gelooft wél de uitleg van Aazzani dat hij, een Marokkaan uit Brussel, naar Lede gereden was om daar zijn horloge te laten repareren...
    Als Sabbe het pistool, dat hij bezat, had kunnen gebruiken en er één van de criminelen mee had neergeschoten, dan was hij ondertussen in staat van beschuldiging gesteld. Zó werkt ons Gerecht, dat dringend aan een complete revisie of splitsing toe is. De burger voelt zich door zijn eigen overheid alleen nog bedreigd, helemaal niet beschermd, zover is het gekomen...

    31-10-2006, 13:57 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
    30-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Vlaamse verkeersellende
    Ik had het ook de Antwerpse verkeersellende kunnen noemen, maar per slot van rekening is heel Vlaanderen het slachtoffer van de problemen op de Antwerpse ring. Vorige week zaterdag was het weer zover. Er moest een stuk van de Kennedytunnel geasfalteerd worden, waarbij ik me trouwens afvraag waarom dat niet is gebeurd bij de grote werken die men daar pas de laatste twee jaar heeft uitgevoerd. Om één koker te asfalteren, moest men hem afsluiten zodat alle verkeer door de tweede koker moest, in beide richtingen. Daar dit normaal op een werkdag niet doenbaar is, besloot men het werk op een zaterdag uit te voeren. Op papier lijkt dat normaal. Niet meer normaal was echter, dat uitgerekend die zaterdag de eerste dag was van de Allerheiligenvakantie. Gevolg: een enorme opstopping, waarbij een wachttijd van twee uur geen zeldzaamheid was.
    Het is niet de eerste keer dat deze Kennedytunnel een soort konijnenpijp werd en het zal ook niet de laatste keer zijn. Het alternatief, de Liefkenshoektunnel, is er een met betaalhokjes, waarvan men sinds kort toch heeft ingezien dat hij af en toe voor iedereen gratis moet worden opengesteld. Dat is vorige zaterdag ook gebeurd, maar pas om half drie in de namiddag! Daarbij komt nog dat er niet voor een duidelijke signalisatie werd gezorgd en dat die Liefkenshoektunnel voor heel wat automobilisten niet te vinden is (er was ooit eens een programma op TV waarbij men het had over de "LiefkensZoektunnel").
    Na grote werken, die - over een periode van twee jaar - vier maanden hebben geduurd, is het wegdek van de Antwerpse ring wel volledig vernieuwd, maar is er geen vierkante meter extra rijbaan bijgekomen. Dit is niet langer houdbaar, niet zozeer voor Antwerpen zelf, maar ook voor de rest van Vlaanderen.
    Er is daarvoor een oplossing, maar die blijkt nog altijd niet politiek haalbaar: de autosnelweg van Turnhout naar Antwerpen (de E34) doortrekken in Ranst richting Kontich (10 à 12 km). Op die manier kan alle verkeer van de Kempen en het Nederlandse Noord-Brabant Antwerpen vermijden. Als men bedenkt dat er de volgende jaren nog duizenden vrachtwagens gaan bijkomen, alleen al van de nieuwe containerhaven van het Deurganckdok, dan kan men er nu al op aan dat Antwerpen volledig dichtslibt, dat men vanuit de Kempen niet meer naar "de Vlaanders" geraakt en omgekeerd ook niet.

    30-10-2006, 17:37 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!