Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    07-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karteldilemma
    Op de vergadering van oranje-blauw op vrijdag, de eerste sinds meer dan een maand, werd champagne geschonken. Dit gebeurde omdat formateur-bis Leterme verjaarde, niet omdat er enig succes zou behaald zijn. De vergadering duurde trouwens, naar slechte gewoonte, tot diep in de nacht. Nog een bewijs, dat de besprekingen niets hadden opgeleverd, zeker niet bij onderhandelingen zonder dead line.
    Een klein kind wist/weet dat men met oranje-blauw niet aan een tweederde meerderheid kan geraken. Het was/is dan ook logisch, dat er van een echte staatshervorming geen sprake kan zijn met de partijen die nu al meer dan honderd dagen naast elkaar zitten te praten en waarbij de linkse humane democraten van madame Milfoisnon gewoon dwars blijven liggen over alles en nog wat. Er is op dit ogenblik nog altijd niet één akkoord op papier gezet. Het enige antwoord op Milquet's arrogantie zou kunnen zijn de PS mee in de boot te halen en het CDH te laten vallen. De Waalse socio's vragen niet beter, maar het CD&V lijdt waarschijnlijk nog liever gezichtsverlies.
    Dat gezichtsverlies komt er sowieso aan, want áls de oranjeblauwe regering er zal komen, zal het CD&V zijn staatshervorming op zijn buik kunnen schrijven. Officieel wordt ze dan zgz uitgesteld, maar in dit geval wordt uitstel afstel. Er gaan toegevingen moeten komen voor de splitsing van Brussel-Halle/Vilvoorde en meer dan waarschijnlijk zal er gekozen worden voor een nationale kieskring én voor samenvallende verkiezingen in de toekomst. Als dát doorgaat, wordt het voor de tsjeven een electorale afgang, die zich meteen in 2009 zal manifesteren. Met de innige deelneming aan de 800.000 die voor verandering hadden gekozen.
    Voor wie het waarschijnlijk nóg erger zal worden, is de N-VA. Die zal de weg van de Volksunie (én van Spirit) opgaan. VB-kiezers, die in De Wever geloofden, zijn er aan voor hun moeite en zullen terugkeren naar het origineel. Ondertussen is "Deckerke" de N-VA kiezers duchtig aan het opvrijen om hen een alternatief aan te bieden.
    Voor Leterme en Co is er natuurlijk ook een andere mogelijkheid, nl eens moed te tonen en te zeggen dat ze er mee stoppen en niet in een volgende regering zullen treden. Er zal dan waarschijnlijk geen nieuwe federale regering komen en ondertussen kan men B-H/V kosteloos, zonder enige compensatie splitsen via de kamercommissie. C'est simple comme bonjour, om het in Maingains woorden te zeggen. De vraag is maar, of ze daarvoor de moed zullen hebben?

    07-10-2007, 10:21 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (8)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (25 Stemmen)
    06-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaanderen en het buitenland
    De huidige politieke crisis heeft alvast één voordeel opgeleverd: het buitenland geraakt stilaan op de hoogte van de Belgische warboel. Tot nu toe was het altijd zo, dat België in de meeste landen beschouwd werd als een Franstalige staat. Dit was grotendeels te wijten aan onze consulaten en ambassades die vroeger bijna uitsluitend door Franstaligen en francofielen werden bemand, maar ook doordat de buitenlandse pers hier hoofdzakelijk de Franstalige media volgt. Daarin komt nu stilaan verandering en dat is mede in de hand gewerkt door de stunt van het Vlaams Belang die de buitenlandse pers daarover had bijeengeroepen. Ook Karel De Gucht heeft het nu nodig geacht een nota rond te sturen aan zijn diplomaten in het buitenland om de plaatselijke geïnteresseerden een meer objectief beeld op te hangen van de huidige situatie.
    Toch moeten we niet denken, dat daarmee de zaak is opgelost. Eergisteren bracht Barroso, de voorzitter van de Europese commissie nog een bezoek aan de redactie van De Standaard en liet hij daar horen dat hij vierkant achter de Belgische solidariteit staat. Of hij daarmee die petitie van de vakbonden bedoelt, is niet meteen duidelijk. De vraag is wel, waar Barroso zich mee komt moeien. Die petitie heeft, naar het schijnt, momenteel zo'n 50.000 handtekeningen opgeleverd. Dat is, och arme, tweemaal een vol stadion van Anderlecht of Standard. Dat is 4% van de Vlaamse kiezers. Dat betekent, dat er nog meer dan 8 miljoen Belgische kiezers niét ondertekend hebben. Alles is dus relatief.
    Ook Herr Pöttering, de Duitse voorzitter van het Europees parlement dacht zijn steentje te moeten bijdragen, toen hij, ter gelegenheid van de 75ste verjaardag van het Belgische icoon Étienne Davignon, kwam vertellen dat hij rekende op het voortbestaan van de eenheid van België.
    Dit alles om maar te zeggen, dat we er nog lang niet zijn. Toch blijft het ook daarom ook aan te raden als eerste stap naar een confederalisme te gaan, waardoor België naar buiten toe nog even blijft bestaan. Daardoor vermijden we een hoop trammelant met Europa en bepaalde buurlanden en krijgen we de tijd de echte splitsing van dit land op een rustigere en efficiëntere manier uit te werken.
    Eerst wordt het nog even wachten of Leterme-bis erin zal slagen ook maar iets te bereiken. Ondanks alle hoopvolle verwachtingen en nieuwe nachtelijke vergaderingen, is er nog steeds helemaal niets op papier gezet.
    't Zal toch geen ezelsdracht worden, zeker?

    06-10-2007, 10:41 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (22 Stemmen)
    05-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Big brother goes Stasi
    Die hele zaak Van Temsche komt bij mij stilaan de strot uit. Niet dat ik niet zou vinden dat de jongeman schuldig is. Wat hij gedaan heeft is nergens mee goed te praten. Volgens mij is hij dan ook niet helemaal in orde in zijn bovenkamer. Zelf als hij zo'n racist zou zijn als men hem wil verwijten, dan schiet men nog geen peuter dood. Kortom, Van Temsche verdient, ook volgens mij, de maximum straf, of dat gevangenis of internering moet worden, wil ik in het midden laten.
    En daar schijnt het schoentje te wringen, althans voor de zgz wereldverbeteraars. De zaak Van Temsche zal en moet een racismezaak worden, zoveel is zeker. Dat was al duidelijk vanaf de eerste dag. Ik herinner me nog een journaal op VTM, waar nieuwsanker Catherine Moerkerke aan duider Pol Vandendriessche zei, dat het nu met het Vlaams Belang wel helemaal zou gedaan zijn. Het duidelijkste bewijs nu is, dat de advocaat van het Turkse slachtoffer, is moeten opstappen omdat hij er zich in Terzake door de nestvervuilers van de VRT heeft laten rollen door als zijn oprechte mening te geven, dat racisme in dit proces wel meespeelde, maar niét de hoofdoorzaak was. Het kot was meteen te klein. Meester Van Aelst werd, op vraag van de Turkse familie afgevoerd, want die vindt dat het hier in de eerste plaats en alleen om racisme gaat. Ze zal nu verdedigd worden door Jos Vander Velpen, het prototype van de links geëngageerde advocaat, voorzitter van de Liga voor de rechten van de mens, de man die indertijd ook tegen het Vlaams Blok pleitte. Men kan de nijdigheid zo van de man zijn gezicht aflezen. Barbertje moet hangen en dat is voor links niet alleen Van Temsche.
    Kortom, het hele linkse establishment heeft weer eens een been gevonden om op te knagen en zal niet nalaten dit grondig te doen. Daarom lijken er op deze wereld op dit ogenblik ook geen andere problemen meer te zijn. Voor onze media is er maar één thema meer: het proces Van Temsche.
    Gelukkig zijn er nog CNN, BBC World en de Nederlandse zenders, waar men wél kan relativeren.

    05-10-2007, 11:08 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (34 Stemmen)
    04-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Surplace
    Eigen lof stinkt, is het gezegde. Toch kan ik het niet laten een pluim om mijn hoed te steken. Gerolf Annemans noemde gisteren in de kamercommissie de voorzitter Pieter de Rem. Dat werd overal vermeld. Welnu, die bijnaam had de man van mij al gekregen op 19 september!
    Voor de rest valt er van die commissievergaderingen weinig positiefs te vertellen. Het gaat daar zo'n beetje als op de processie van Echternach: drie stappen vooruit, twee achteruit. Ook op de zitting van gisteren, de vierde reeds, werd er weer weinig vooruitgang geboekt. Eerst was de achterliggende reden dat verkenner Herman Van Rompuy niet gehinderd mocht worden. Nu blijkt datzelfde te gelden voor informateur-bis Leterme. Deze laatste, die er volgens mij zelf niet meer in gelooft, heeft de feitelijke nieuwe gesprekken dan weer uitgesteld tot volgende week. Een echte "surplace", om het in wielertermen te zeggen, de sport waarvan ook de geitenboer uit de Westhoek een fan is.
    Vlaanderen schiet met al dat getreuzel echter weinig op. Ook Michel Doomst, burgemeester van een Vlaams-Brabantse gemeente en een der promotoren achter de acties van de collega's burgemeesters, blijft mee op de rem staan. Misschien zal hij dat moeten doen van zijn CD&V-broodheren, maar het komt zijn reputatie niet ten goede.
    Er is nu beloofd, ook door De (C)rem, dat er volgende week in de kamercommissie wel degelijk zal gestemd worden. Er zijn  daar 16 Vlamingen tegen 9 francofonen, er mag er zelf eentje (die van Groen! waarschijnlijk) nog zich onthouden of tegenstemmen. Brussel-Halle/Vilvoorde moet gesplitst worden. Als dat voor gevolg zou hebben dat de tweede ronde van Leterme daarop ook vast zou laten, tant pis! Dan gaan we maar naar een volgende verkiezingsronde met als thema de splitsing van heel België.
    ---
    Terloops nog even vermelden dat enkele ministeriële departementen van de regering Verhofstadt II voor het jaar 2007 al in het rood duiken. Het gaat om Defensie (Flahaut), Justitie (Onkelinx), Financiën (Reynders) en Volksgezondheid (Demotte). Stuk voor stuk allemaal departementen geleid door Walen. "Les affaires, c'est l'argent des autres".
    Gelukkig blijven wij solidair!

    04-10-2007, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (12 Stemmen)
    03-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De NV België werkt niet meer
    Zeven (7) jaar na de start van het onderzoek en zes jaar na het faillissement van Lernout & Hauspie, is het proces daarover eindelijk begonnen. Voor Belgische begrippen is dat zelfs nog vrij snel. De zaak Beaulieu, met de Belgische Staat als benadeelde, sleept al 15 jaar aan en het proces daarover is niet eens begonnen. Erger nog, waarschijnlijk komt er niet, omdat het hoger gerechtshof van Straatsburg de Belgische Staat al veroordeeld heeft wegens het overschrijden van elke normale rechtstermijn.
    De Belgische Justitie is een farce, waarin geslepen advocaten grof geld verdienen door zich te specialiseren in een gedeelte van de onbeschrijflijk chaotische wetgeving. Iets wat rechters (en zeker volksjuries) niet kunnen, waardoor de hele rechtsgang wordt scheefgetrokken. Verder is er de belachelijke wet Lejeune, die ervoor zorgt dat uitgesproken straffen tot één derde herleid worden en zelfs de allerzwaarste straf (levenslang) maar 12 jaar duurt. Drugsdealers, handelaars in de dood, die in sommige landen letterlijk de doodstraf krijgen, lopen hier na een paar jaar weer vrij rond en kunnen hun handeltje herbeginnen. Ontsnappen uit een gevangenis is hier geen strafbare daad. Lopen maar!
    De Europese Post wordt geprivatiseerd. Zowat heel Europa is het daarmee eens, met uitzondering van België en Luxemburg. Dat houdt in, dat België zijn grenzen voor de concurrentie tot 2011 kan gesloten houden. In Zweden is de Post al vrij, in Nederland en Duitsland vanaf 2009. Het gevolg daarvan zal zijn, dat de Belgische Post in 2011 zal moeten concurreren tegen een buitenland dat er al enkele jaren ervaring op zal hebben zitten en zo waarschijnlijk zal worden weggeveegd.
    In de jaren tachtig van de vorige eeuw stonden de uitkeringen voor de Belgische gepensioneerden mee aan de top in Europa. Nu staan ze achteraan in het peloton. E.e.a. is mede het gevolg van de veel te lakse toepassing van de wet op de brugpensioenen, die maakt dat heel wat van die mensen vervroegd aan hun spaarcentjes moeten gaan zitten en onder de armoedegrens terecht komen.
    De Belgische gezondheidsdienst, tot voor kort een van onze paradepaardjes, gaat achteruit. In de Europese rangschikking zijn we het laatste jaar drie plaatsen gezakt en staan we al op de tiende plaats. Als het tekort aan huisartsen zich straks doorzet, zat dat nog verergeren, zeker voor Vlaanderen, waar de gezondheidszorg in de eerste plaats langs de huisdokter gaat.
    Al dat slechte nieuws hebben we niet te danken aan het uitblijven van een nieuwe regering, maar aan het slecht functioneren van de twee Verhofstadt regeringen. Er gaat trouwens bijna geen dag voorbij of men hoort weer van e.o.a. probleem, waarbij steevast gezegd wordt dat het iets zal worden voor de volgende regering.
    De tweede formateursopdracht van Leterme is dan ook een vergiftigd geschenk dat hem door een combinatie van francofonen en het Hof in de maag is gesplitst. Leterme krijgt dat nooit klaar, tenzij hij grove toegevingen zal doen, zowel aan de francofonie als aan zijn eigen kiezers. Het zou dat ook beter zijn voor hem én voor het Vlaamse kartel, dat er geen nieuwe federale regering komt en het "stekelvarkentje"* B-H/V in de Kamercommissie snel gewassen wordt. Als De Crem en Herman Van Rompuy meewillen, kan dat in enkele weken geklaard zijn.
    We zullen het blijven volgen.

    * Naar analogie met het vroegere exemplaar uit de Voerstreek.

    03-10-2007, 10:15 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (16 Stemmen)
    02-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.België is een regime, geen democratie
    Aan nestvervuilers is er hier de laatste tijd geen gebrek. De oh zo correcte media stellen hun kanalen wijd open voor een hele serie mensen die beschaamd lijken te zijn Vlaming te zijn. Vlaanderen wordt "duf" genoemd, "monotoon, conservatief, oubollig en ouderwets". België zou dat niét zijn...De meesten van deze beschaamde Vlamingen, zoals men ook kon zien bij de zgz solidariteitsactie van de vakbonden, komen uit wat ik de gesubsidieerde sector zou willen noemen: artiesten, schrijvers en sportlui die denkelijk vrezen dat ze in een toekomstig confederaal of onafhankelijk Vlaanderen niet meer aan hun subsidies zullen geraken.
    Er zijn ook geleerde professoren bij, zoals die Vermeersch en Sinardet, almede de ex-BRT-er Zinzen. Deze laatste drie krijgen regelmatig de kans hun trouw aan België in de kranten uit te schreeuwen. Hun laatste voorstel inzake Brussel-Halle/Viloorde is, dat Vlaanderen dan maar enkele van de faciliteitengemeenten moet afstaan aan Brussel. Nóg maar eens toegeven, dus.
    Gelukkig zijn er ook enkele dapperen die de leliaards van antwoord dienen. Denken we maar aan Peter De Roover en Marc  Platel. Of bv aan Peter De Graeve. Deze laatste doceert filosofie aan de universiteit Antwerpen en kreeg vorige week de kans zijn ongezouten mening eens te zeggen in De Standaard. En die was raak.
    Volgens De Graeve is België een regime, géén democratie. Wie in een democratie nl 51% van de stemmen haalt, is er de baas, althans voor de volgende legislatuur. In België is dat niet het geval. In dit land werd er nl, samen met het vastleggen van de taalgrens, een soort alarmbelprocedure in het leven geroepen, waarbij belangrijke politieke veranderingen slechts kunnen plaatsvinden als daar een tweederde meerderheid voor is, plús een absolute meerderheid in elke taalgroep. In de praktijk is deze procedure alleen maar bedoeld om de Franstalige belangen te dienen. Ze kan echter ook werken als een boemerang, zoals Degraeve verder verklaart.
    Want, zegt Degraeve, voor wat de Vlaamse gemeenten in de rand betreft, ben ik het eens met bv Maingain, die daar een referendum eist, maar dan wel volgens de alarmbelprocedure. Dat wil zeggen, dat er in die gemeenten een tweederde meerderheid moet zijn, net zoals in het officiële België, plús een absolute meerderheid in elke taalgroep.
    Ook Degraeve maakt zich geen illusies. De Franstaligen zullen zo'n voorstel nooit aanvaarden. Waar zij de baas zijn, geldt het territorialiteitsbeginsel, waar zij geen baas zijn geldt dat niet. Zij voelen zich gewoon superieur tegenover de Nederlandse taal en cultuur en kijken op de Vlamingen neer als waren het Untermenschen.
    Bij de aan de gang zijnde besprekingen voor een nieuwe federale regering hebben de francofonen echter een beetje te veel gebluft. Het gevolg daarvan is, dat zelfs de lamme goedzakken in Vlaanderen wakker schieten. De radicalisering van de Vlaamse opinie is dan ook een onomkeerbaar feit geworden. Zelfs Antoinette Spaak (FDF) heeft het al moeten toegeven.
    Aan het Vlaams kartel nu om zich niet te laten rollen.

    02-10-2007, 11:32 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (26 Stemmen)
    01-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gaan we weer geven en toegeven?
    Leterme is dus weer aan zet. Met de rugdekking van Herman Van Rompuy gaat hij dus een ultieme poging doen om toch nog een oranje-blauwe regering te vormen. Normaal gesproken kan dat niet lukken. Daarvoor zijn redenen genoeg.
    Ten eerste lusten de francofonen Leterme niet. De commentaren in de Franstalige media liegen er niet om. Ze betrouwden hem de eerste keer niet en doen dat nu evenmin.
    Ten tweede kan er van een staatshervorming, zoals beloofd door het Vlaamse kartel, geen sprake zijn. Zonder de PS erbij is dat gewoon niet mogelijk. Dat is de realiteit.
    De opties die dan nog overblijven zijn: een regering te vormen met liberalen en (ex)katholieken, waarbij de francofone partijen er zich zouden toe moeten verbinden de splitsing van het kiesarrondissement Brussel-Halle/Vilvoorde te aanvaarden zonder tegenprestaties (voor de uitvoering van een bestaande wet moet geen prijs betaald worden) én de bespreking van alle problemen die zonder een tweederde meerderheid kunnen worden opgelost. Daar bovenop de toezegging van dezelfde francofone partijen er zich toe te verbinden na de regionale verkiezingen van 2009 tot het uitvoeren van een daadwerkelijke staatshervorming over te zullen gaan. Dit laatste in de veronderstelling dat de kaarten dan weer niet helemaal anders zullen geschud zijn...
    Ziet ge dat al gebeuren? Ik niet. Blijft het kartel dan één mogelijkheid over om compleet gezichtsverlies te vermijden: het trekt zich terug, waardoor er helemaal geen nieuwe regering kan gevormd worden (tenzij met een minderheid in Vlaanderen) en er zo goed als zeker nieuwe verkiezingen aan zullen komen. Om die te kunnen houden, moet echter eerst B-H/V gesplitst zijn, iets wat normaal kan gebeuren via de nu (eindelijk) opgestarte moties in de kamercommissie van Binnenlandse Zaken.
    Het enige alternatief op bovenstaande is dat de Vlaamse onderhandelaars, "met de dood in het hart" zoals ze dat al enkele decennia doen, bakzeil halen en weer gaan geven en toegeven. Aan de  CD&V en zeker aan de N-VA zal dan in 2009 de Vlaamse rekening gepresenteerd worden.
    Het blijven spannende tijden.

    01-10-2007, 10:29 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (18 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!