Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    16-10-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De week van de waarheid?
    Week 42 wordt een cruciale week voor ons land en de regering.
    Vooreerst zal de basis van de verschillende vakbonden zich uitspreken over het voorstel van de regering i.v.m. de einde loopbaan problematiek. In werkelijkheid is het zo, dat de regering zinnens is haar plan hoe dan ook door te drijven. Van het ABVV is algemeen geweten dat ze gaat tegenstemmen. Alles zal dan afhangen van wat de basis van het ACV beslist. Als die ook tegenstemt, dan zit het spel op de wagen en riskeren we een hele reeks nutteloze stakingen, enkel en alleen om een discussie van één tot twee jaar langer werken in geval van brugpensioen. Het echte pensioen blijft immers op 65 jaar. Interessant om weten in deze discussie is, dat het studiebureau van de OESO heeft uitgerekend, dat landen die ouderen sneller op pensioen sturen (zoals vandaag in België) geen jobs creëren voor jongeren en dat, omgekeerd, in landen waar men de ouderen langer laat werken, er ook meer werk is voor jongeren (Vacature 15.10 onder "Standpunt).
    Een tweede heikel punt is het sluiten van de begroting. Dat was deze week al geregeld, maar minister Reynders moest voor de zoveelste maal toegeven dat hij een pas besliste wet weer eens moet "aanpassen". Daar heel deze wet ook nog door het parlement moet, zou het nog wel eens spannend kunnen worden.
    Tenslotte zou er een akkoord uit de bus moeten komen over het opstijgen en landen van de vliegtuigen op Zaventem, een belachelijke discussie die mogelijk is geworden nadat Verhofstadt I de groenen bij in de regering had genomen, waarbij Isabel Durant alle bestaande internationale normen een haars laars lapte en besliste dat er voor onze nationale luchthaven andere regels zouden komen dan wat in de rest van de wereld gebruikelijk is. Buiten het feit, dat men de groenen nooit in de regering had mogen nemen (Durants opvolgster in het Brusselse "gewest", Mw Uytebroeck, is ook een rabiate anti Vlaamse van Ecolo), had men feitelijk van die veredelde Brusselse gemeenteraad nooit een gewest mogen maken. Dit is een zoveelste stommiteit geweest van de "klassieke" Vlaamse partijen. Het is inmiddels bv gebleken dat 90% van de werknemers op Zaventem Nederlandstaligen zijn en dat de Brusselse franstalige politici er alles aan doen om het aantal Franstaligen er zo laag mogelijk te houden, enkel en alleen om een stok achter te deur te hebben en Vlaanderen de duivel te kunnen aandoen. Dat er in Brussel een werkloosheidsgraad is van méér dan 20% en dat 99% van die werklozen daar geen Nederlands kunnen of willen spreken, terwijl men in de rand om werknemers schreeuwt, schijnt hen een zorg te zijn (ook dát mag Vlaanderen immers bijpassen als het zover is). De BDGA, de Brusselse tegenhanger van de Vlaamse VDAB doet zo goed als niets om van zijn "klanten" vanaf te geraken.
    De regering heeft alvast eindelijk iets serieus ondernomen. Ze is naar Cassatie gestapt en wil het hele luchtvaartgebeuren onder één federale minister brengen. Als haar dat lukt is het perverse spelletje van grote en kleine drukkingsgroepen hopelijk geschiedenis en kan men in dit nog eens normaal gaan verder werken.
    We zullen deze keer maar duimen.

    16-10-2005, 17:13 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    15-10-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De mama van Billie* vice-premier?
    Vandaag, 15 oktober is Johan Vande Lanotte verkozen tot nieuwe voorzitter van de SP.a met een stalinistische score van 93,4%. Er waren ook geen andere kandidaten en zeker geen betere. Vande La zal dan ook aftreden als minister van begroting en vice-premier en dat zal een kleine stoeltjesdans teweeg brengen in de partij die, ondanks veel ups en vooral downs toch al sinds 1987 continu in de federale regering zit en dit dank zij het feit dat de Waalse zusterpartij zo sterk is én dat het cordon sanitaire een rechtse regering onmogelijk heeft gemaakt.
    Op begroting zullen ze de ti-ta-tovenaar missen, want tenslotte was het vooral hij die er de laatste zeven jaar in geslaagd was telkens een begroting in evenwicht in te dienen. Daarbij dient dan wel te worden aangestipt dat dit dikwijls gebeurde met heuse kunstgrepen (zoals het overnemen van het Belgacom pensioenfonds) en dat een begroting in evenwicht voor België niet voldoende is, gezien de grote staatsschuld die het land heeft.
    Normaal gesproken zou Vande Lanotte als minister van begroting én als vice-premier worden opgevolgd door Freia Vandenbosche, de SP.a babe uit Gent, dochter van vader Luc en neef van Siegfried Bracke van de VRT. Een paar weken geleden verschenen er in enkele franstalige kranten een interview met de cabinetchef van Freia's departement, dit ter gelegenheid van diens pensionering. De man, van wie ik de naam vergeten ben maar ik dacht het het een francofoon is, had er een hele carrière in de politieke cabinetten op zitten en was niet erg te spreken over Freia. Hij beweerde ondermeer, dat hij met haar slechts één (1) keer over het werk gesproken had vanaf zij daar minister was geworden. Nu kan het natuurlijk zijn dat Freia zo slim is dat zij de raad van een oude rat in het vak niet nodig heeft, maar alles wijst erop, dat zij met een andere "souffleur" werkte en dat die uit Oostende komt. Andere vuiltongen beweren dat vader Luc, die zichzelf ondertussen ook een riante job buiten de politiek cadeau had gedaan (misschien is Steve Stunt zo op dat idee van gouverneur gekomen?), zijn dochter ook met raad en daad bijstond.
    Het zou best kunnen dat de souffleur uit Oostende die taak van raadsman van Freia verder zal blijven uitoefenen. We komen dan wel zo stilaan in een situatie, waarbij alle partijvoorzitters van de meerderheid zo'n beetje God-de-Vader aan het spelen zijn. Di Rupo is tevens minister president van Wallonië. Reynders is ook nog minister van Financiën en Verhofstadt is de facto nog steeds de man die de VLD lakens uitdeelt (Bart Somers kan hoogstens rekenen op de titel "his master's voice"). Dit is geen democratie meer, zelfs geen particratie, maar een dictatuur van de enkelingen.
    De mama van Billie* dient alleen als uithangbord.
    * Ter info voor de ouderwetsen: Billie is hier een meisjesnaam...

    15-10-2005, 17:08 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    14-10-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een nieuwe Verhofstadt?
    "Ik ben niet verkozen om leuk te zijn, maar om een beleid te voeren". Deze zin van Guy Verhofstadt tijdens zijn verklaring van 11 oktober volstond om de bevriende media te laten uitroepen dat hij, Verhofstadt, veranderd was. Is dat wel zo?
    Kijk, iedereen heeft zo zijn wensdromen, vooral als men jong is. Guy Verhofstadt had die ook. Meer nog, hij zette die dromen op papier, zwart op wit en noemde het zijn "burgermanifesten". In tegenstelling tot gij en ik, kreeg Verhofstadt de kans om zijn dromen, of althans een deel ervan, te verwezenlijken. Jammer genoeg maakte Guy, eens de vleespotten bereikt, een bocht van 180 graden en heeft hij in feite niets, maar dan ook niets verwezenlijkt van wat hij voorstelde in zijn manifesten. Misschien had hij dat gekund, was hij met een centrum-rechtse regering begonnen in 1999, met de toenmalige CVP dus. Maar dat wilde hij niet omdat hij die partij de schuld gaf hem, Guy Verhofstadt, 18 jaar in de oppositie te laten wegkwijnen. Hij startte dus met een regering die iedereen omvatte buiten de CVP (en het Vlaams Blok). De prijs die hij hiervoor moest betalen was het opgeven van elke ambitie uit zijn burgermanifesten. De beloning was (en is nog steeds) dat hij premier mocht zijn. Guy Verhofstadt was en is de VLD en dat is dan ook de reden van het debacle dat die partij nu al een tijdje meemaakt. De achterban, die wél geloofde in zijn burgermanifesten, haakt af, zeker na de nieuwe belastingen op spaargelden, waaruit blijkt dat de VLD nóg maar eens moest toegeven aan de PS.
    De reden waarom de "nieuwe" Verhofstadt een stuk kalmer lijkt geworden is omdat de man er waarschijnlijk in berust dat hij alleen nog premier mag blijven is, omdat nieuwe verkiezingen voor de PS niet opportuun zijn. Erger nog: hij mag met zijn  regering de hele termijn uitdoen omdat er in Wallonië teveel lijken uit de kast blijven vallen, dus o.w.v. het uitkomen van corruptieschandalen bij de partij die het in werkelijkheid voor het zeggen heeft in dit land.
    Het zal tenslotte toch waarschijnlijk Toscane worden...

    14-10-2005, 17:16 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    13-10-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De beurs(af)gang van Telenet
    Liefst 44.000 particulieren wilden in Telenet aandelen investeren, waardoor er dubbel zoveel aangevraagd werd dan kon worden aangeboden. Toch werd in beurskringen meteen gezegd, dat dit geen echt groot succes was. Toen Belgacom naar de beurs trok, werd er vijfmaal zoveel aangevraagd. De reden dat het met Telecom wat minder werd heeft vele oorzaken, terug te vinden in nogal wat negatieve berichten over het telecombedrijf.
    Om te beginnen heeft Telenet tot op de dag van vandaag nooit éénmaal winst gemaakt en zit het met een schuld van anderhalf miljard euro. Verder werd er meteen gesteld dat dit een investering was die niet op korte termijn kon opbrengen. Daarenboven was er het feit dat topman Duco Sickinghe eieren voor zijn geld koos en een kwart van zijn eigen aandelen verkocht en daardoor liefst bijna 7 miljoen euro rijker werd. Tenslotte was het bedrijf kortelings nog erg negatief in het nieuws gekomen toen het eenzijdig besliste zijn TV-aanbod met acht zenders te verminderen voor wie niet wilde overschakelen op digitale TV. Een soort gijzeling van zijn eigen klanten.
    Buiten Sickinghe zijn er trouwens nog enkele bedrijven die grote sommen geld hebben verdiend aan Telenet's beursgang: De GIMV kreeg 191,3 miljoen in kas, de gemengde intercommunales 283,6 miljoen, Electrabel 88,2 miljoen en Ackermans & Vanhaaren 13 miljoen.
    Op de eerste beursdag flopte het aandeel van Telenet dan ook met meer dan 9% en verloor het bedrijf in feite 192 miljoen euro aan waarde. De vraag is maar of het daarbij zal blijven. Denkelijk hebben al heel veel intekenaars spijt van hun aankoop. Op die eerste dag werden er al maar liefst 10,7 miljoen aandelen verhandeld.
    De telecomsector heeft het trouwens niet zo gemakkelijk als men zou denken. Het Nederlandse KPN zit met een schuld van 8,2 miljard euro en France Telecom zelfs 46,3 miljard! Stel eens voor dat een van die bedrijven failliet zou gaan; dat kan iedereen overkomen, ook Telenet. Wat dan? Moest het Telenet overkomen dan wordt Belgacom waarschijnlijk de lachende derde. Dat bedrijf is nl zowat het enige in de regio West Europa dat géén schulden heeft.

    13-10-2005, 10:39 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    12-10-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er roert wat in Wallonië (2)
    Ik schreef enkele dagen geleden reeds dat de Vlaamse media er goed aan zouden doen de politieke situatie in Wallonië op de voet te volgen, maar ik betwijfel of dat gebeurt. Ondertussen gebeuren daar nog steeds vrij spectaulaire dingen en de hele PS situatie maakt, dat die partij zich geen vervroegde verkiezingen kan veroorloven (ze zou, volgens sommige vrij serieuze peilingen, reeds meer dan 8% van haar aanhang verloren hebben) en op die manier Verhofstadt II in leven houdt.
    Voor de vacante plaats van de aangehouden en ontslagen schepen Claude Despiegeleer in Charleroi zijn er ondertussen twee kandidaturen: zijn zoon en zijn secretaresse! Nu kunnen die twee natuurlijk niet de schuld krijgen voor alles wat Claude heeft uitgespookt: in de huidige situatie waarbij men schoon schip wil maken van het corrupte imago van de partij, lijkt dit echter geen koshere oplossing.
    Er is trouwens nog zo'n zaak in 't zicht waarbij het zou kunnen gaan stinken. Het slachtoffer hierbij zou wel eens Michel Daerden kunnen zijn, ge weet wel die Waalse minister van het autowegenvignet. Door de collega's wordt hij "compagnon Porsche" geheten vanwege zijn flamboyante levensstijl (denk links, leef rechts). Er wordt van hem o.m. beweerd dat hij zelden echt nuchter is...
    In de zoektocht naar onregelmatigheden binnen de PS blijkt die Daerden nu een revisorenbedrijf te hebben (gehad), DC&C genaamd. Dat bureau controleert de rekeningen van zo'n 150 (honderdvijftig!) publieke instellingen, waaronder intercommunales, ziekenhuizen en huisvestingsmaatschappijen, verzekeraar Ethias en zelfs de Post. Daerden verdedigt zich door te stellen dat hij zijn aandelen in DC&C reeds in 2001 heeft verkocht, wat klopt. Nu komt het echter: het kantoor wordt de dag van vandaag geleid door Frédéric Daerden, zoon van! En daar houdt het nog niet mee op.
    Die Frédéric Daerden is ook schepen van financiën in Herstal en wil volgend jaar bij de gemeenteverkiezingen meedoen als kandidaat burgemeester. Volgens de Wet kan een revisor van intercomunales geen gemeenteraadslid zijn. Maar binnen de PS kan dat dus blijkbaar wél.
    Er is nog veel werk voor de heruitvinder van het Marshal Plan!

    12-10-2005, 18:08 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    11-10-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alles kan slechter
    Met de zaak Mohamed Hammadi heeft het Belgisch Gerecht zijn nieuw dieptepunt bereikt. Een beruchte gangster, die vlucht met een gecarjackte auto en zijn kalasjikov leeg schoot op een achtervolgende politiewagen, waarbij één agent gedood en een tweede gewond werd, wordt niet beschuldigd van moord, maar van opzettelijke slagen en verwondingen met de dood als gevolg.
    Het is een raadsel, waarom vijf van de twaalf juryleden de gangster niet de maximumstraf toewensten, maar nog raadselachtiger is het feit dat de drie rechters in deze assisenzaak zich schaarden bij de minderheid van de juryleden en op die manier verhinderden dat Hammadi levenslang kon krijgen (of wat dat hier nog voorstelt). Nóg straffer werd het, toen bleek, dat zijn compaan bij de carjacking, die niemand had doodgeschoten, wél beticht werd van doodslag.
    Enfin, dit is de wereld op zijn kop, jammer genoeg niet meer uitzonderlijk bij het Belgische Gerecht. Men heeft er het raden naar wat die magistratuur bezielt, maar feit is dat deze mensen niet met hun voeten op de grond staan. Het is nl niet de eerste keer dat er zo'n rare uitspraken vallen, al was het in het verleden meestal voor minder erge zaken.
    Nog kortelings kwam ook het Gerecht van Veurne tweemaal in het nieuws.
    Eerst was er de zaak Serneels, een ex-basketspeler die verdacht werd van uitgifte van valse bankbiljetten en later nog eens van betrokkenheid bij de moord op een nachtportier. De man was ondertussen uitgeweken naar Thailand waar hij een bekende bar uitbaat  in het plaatsje Pattaya dat o.m. bekend werd na de tsunamiramp. Op een gegeven ogenblik kwam die Serneels naar België en werd hij aangehouden, maar daarna op borg vrijgelaten door het Parket van Veurne. Nu schijnen er tussen België en Thailand geen uitleveringsovereenkomsten te zijn. Dat had men over het hoofd gezien, waardoor de man het eerste vliegtuig naar Thailand nam en niet meer kon worden ingerekend.
    Later was er de zaak van de "snelste dief" van het land, een Waal die al voor de zeventiende keer werd opgepakt wegens diefstal, meestal van sigaretten. De zestiende keer gebeurde dat door het parket van Veurne en kreeg de man een straf van acht maanden. Na ANDERHALVE MAAND kwam hij al vrij en beging hij dus zijn volgende diefstal! Wie beslist zo'n onwettelijke toestanden?
    In 't kort: het is hoog tijd dat men een reorganisatie van het Gerecht doorvoert. Als Wallonië (tante Laurette) dat niet wil, dan moet men Justitie maar splitsen en alle, maar dan ook alle rechters eens een nieuwe beoordeling geven, rekening houdend met wat ze de laatste vijf jaar zoals hebben uitgespookt. Aan zo'n Justitie hebben alleen de gangsters wat en ik denk niet dat dat de bedoeling is.

    11-10-2005, 11:35 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!