Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    13-11-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liberaal beleid?
    Het farmaceutisch bedrijf Pfizer, o.m. producent van viagra en wereldwijd bekend, heeft in  ons land een vestiging in Puurs, de tweede grootste fabriek met 1600 werknemers. Deze fabriek had normaal volgend jaar een nieuw vriesdroogcentrum moeten krijgen, maar dat verhaal gaat niet door. Daardoor mist de vestiging een investering van 185 miljoen euro en waarschijnlijk een honderdtal nieuwe jobs.
    Dergelijke zaken komen wel eens meer voor bij grote multinationals, maar in dit geval is de reden politiek: het bedrijf heeft problemen met ons sociaal klimaat, meer specifiek de stakingen van de laatste tijd en is het niet eens met de maatregelen die Verhofstadt II de laatste jaren genomen heeft tegen de farmaceutische industrie. Daardoor wordt de winstmarge van het bedrijf regelmatig aangetast en er is geen zekerheid dat dat morgen niet opnieuw zal gebeuren. Datzelfde verhaal is trouwens niet nieuw. Ook de heer Neefs, woordvoerder van de Belgische farmaceutische sector, heeft zich al enkele keren in die zin uitgesproken. De man die voor het hele verhaal aansprakelijk wordt gesteld is minister Demotte, die van Verhofstadt II een soort carte blanche heeft gekregen en regeert met volmachten. Vermits hij van de PS is en die partij achter hem blijft staan in zoverre dat hij op zijn plaats als "incontournable" werd geacht (en daardoor ook Van Cauwenberghe niet kon opvolgen), is er geen enkele liberaal die het waagt daartegen te protesteren.
    Het is trouwens niet de eerste keer dat deze regering eenzijdig aan een bepaalde bedrijfstak zware financiële verplichtingen oplegt. In  de brandstofsector is enkele maanden geleden hetzelfde gebeurd en is die bedrijfstak verplicht geworden mee te betalen voor de kortingen die de regering geeft, dat alles zonder enige inspraak.
    Minister Reynders van financiën heeft trouwens ook de banken met een claim van honderden miljoenen (!) euro willen opzadelen. Dat geld zouden de banken aan de Staat moeten voorschieten om het geld te kunnen innen na de nieuwe belastingen op de spaarders. Tot hiertoe hebben de banken echter "nee" gezegd en wordt het afwachten of deze sector het been zal stijf houden.
    Al bij al is het een triestige bedoening dat een regering, die geleid wordt door een liberaal (althans volgens de letter), de bedrijfssectoren uitmelkt. Vooral wegens het internationaal karakter van de meeste van deze bedrijven, blijft dit een erg gevaarlijk spelletje. Eens ziens hoe dat gaat aflopen...

    13-11-2005, 16:48 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    12-11-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Francorchamps: de race naar het rood
    De organisator van de Formule 1 race van Francorchamps van de laatste twee jaar, DDGP (vraag me niet waarvoor dat staat), heeft dus de boeken neergelegd en is failliet verklaard. Dat was al bekend. Minder bekend is, dat het hele gebeuren voor een flinke financiële kater zorgt voor het Waalse Gewest. Francorchamps is altijd een van de troetelprojecten van de Waalse politici geweest. Denk maar aan de tabakswet die speciaal voor het Waalse race-circuit werd aangepast. Men had dat beter nooit gedaan, Wallonië zou veel beter af geweest zijn. Het lijkt wel of dat gewest tegen zichzelf beschermd dient te worden.
    Nadat bekend wat dat de laatste organisator failliet was en Wallonië dus opnieuw uit het Formule 1 circuit dreigde te verdwijnen, had men al voorgesteld de organisatie te laten gebeuren door het Waalse gewest zelf én het Groot Hertogdom Luxemburg. Dat hertogdom had vroeger zelf al eens een grote F1 prijs gehad, die gereden werd op de Nürburgring, in het Duitse Eiffelgebergte. Luxemburgers mogen dan tegenwoordig de grootste alcoholdrinkers en de grootste rokers van de Europese Unie zijn, ze kunnen altijd nog tellen en hebben dan ook meteen neen gezegd.
    Uit een vergadering van de Waalse deelregering van deze week blijkt nu, dat de vorige Waalse economie-minister Bubla een contract ondertekend heeft met Bernie Ecclestone, de kleine eigenaar van de grote prijzen, waarin hij garandeert dat de Grote Prijs van België tot 2010 in Francorchamps zal gereden worden. Men heeft al uitgerekend dat dit het Waalse Gewest per jaar zo'n tien miljoen euro zal kosten en dat zou nog een voorzichtige schatting zijn. De kosten voor zo'n F1 race zijn nl geïndexeerd, zodat het al snel aardig wat meer zou kunnen kosten. Rekening gehouden met de twee laatste edities, heeft men zelfs al berekend dat het hele prestigieuze project tot en met 2010 aan elke Waalse belastingbetaler zo'n 20 euro per jaar gaat kosten.
    En er is nog meer. Diezelfde Kubla blijkt zich nl in dat contract met Ecclestone geëngageerd te hebben liefst 14 miljoen euro te betalen per keer dat de koers niét gereden zou worden. Het is dus een situatie tussen hangen en wurgen.
    Men zou zich kunnen afvragen wat wij, Vlamingen, daarmee te maken hebben. Wel, in de eerste plaats geven wij de Walen elk jaar al meer dan twaalf miljard euro zomaar cadeau en kunnen we er van uit gaan dat alle bokkensprongen die de Waalse overheid maakt, sowieso door ons worden gesponsord. Daarenboven is de kans zeer groot dat de Walen morgen weer aan de bel hangen om een extraatje te komen vragen voor hun formule 1 project, dat nog altijd de Grote Prijs van België heet en dat ze ons daarvoor nog eens laten betalen in de vorm van e.o.a. compensatie (voor Zaventem of Brussel-Halle/Vilvoorde bv). Op gebied van chantage plegen zijn ze wel degelijk kampioenen.
    Misschien kunnen we onze zuiderburen vragen Francorchamps te financieren met het geld dat hun gewest krijgt van de opbrengst van de flitspaalboetes. Daarvan krijgt Wallonië 40% en dat geld komt óók grotendeels uit Vlaanderen...

    12-11-2005, 14:12 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    10-11-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De "Meegraai-wet"
    Er komt nog een nieuwigheid in de Vlaamse politiek. Als het aan minister Mario Keulen ligt, wordt er binnenkort een nieuw gemeente- en provinciedecreet gestemd, waarbij verkozenen voor gemeenten en provincies ook bestuurder van vennootschappen kunnen worden. Zoiets was tot nu toe onmogelijk omdat dergelijke functies niet verenigbaar werden geacht met politieke ambten waarin men o.m. moest lobbyen voor het aantrekken van nieuwe bedrijven.
    Of het nieuwe decreet er echt in die zin gaat komen is, gelukkig, nog niet zeker. Niemand minder dan Jean-Marie Dedecker (weer hij!), nota bene: partijgenoot van minister Keulen, vindt dat dit inderdaad niet kan. De hele wet blijkt nl in de eerste plaats bedoeld te zijn om Steve (voor de burgerlijke stand: Robert) Stevaert, aan een lucratieve bijverdienste te helpen. De zelfbenoemde provinciegouverneur Stevaert zou dan nl ook voorzitter kunnen worden in de Raad van Bestuur van Ethias (het vroeger OMOB, een instelling van socialistische inspiratie die o.m. van naam veranderde na betrokken te zijn geweest in enkele financiële schandalen van de PS). Dat voorzitterschap zou de man, "die weet wat goed is voor de mensen" (denk aan de stemwet voor vreemden) jaarlijks zo'n 150.000 euro extra zakgeld opbrengen (in  oude frankskens: 6.000.000!). Niet slecht voor iemand die al een functie heeft tot zijn pensioen en een auto met chauffeur. Vergeten we trouwens niet dat men al eens een wet gewijzigd heeft om de man gouverneur te kunnen laten worden (de leeftijdsgrens voor gouverneurs werd terug gebracht op 65, waardoor Hilde Houben moést vertrekken in Hasselt).
    Genoeg blijkt dus nog niet genoeg en dat alles in een periode waarop duizenden mensen hun baan verliezen en de meerderheidspartijen vinden dat Jan-met-de-Pet langer zal moeten werken.
    Er is trouwens nog meer in de "pak-de-poen" show van de Vlaamse regering (of wat daarvoor moet doorgaan). Geert Bourgeois, de doodernstige advokaat uit Izegem die zijn partijgenoten vertelde niet in een regering te zullen stappen als die de kieskring Brussel-Halle/Vilvoorde niet realiseerde en dat daarna vergat, schijnt zich ondertussen ook al goed te hebben aangepast bij de traditionele poenpakkers. Hij wil een Vlaams-Europees "verbindingsagentschap" oprichten in de Brusselse Europese wijk.  Luc Van den Brande, ex minister-president van de Vlaamse deelregering, zou belast worden met de opdracht een concept daaromtrent uit te werken. Voor dat agentschap, waarvan feitelijk niemand met duidelijk weet waarvoor het zal moeten dienen, is voor volgend jaar al 250.000 euro uitgetrokken, maar het jaarbudget zou in een tweede stadium op 750.000 euro komen, waarbij dezelfde Van den Brande waarschijnlijk de eerste voorzitter wordt en met een soort gouden handdruk de politiek zou kunnen verlaten. Het moeten ook niet altijd socialisten zijn die de beste jobs krijgen in ons land (hoofd BIAC, hoofd De Lijn, hoofd NMBS en dan vergeet ik er waarschijnlijk nog een serie).
    Het is niet voor niets dat Dedecker zo populair is en blijft. Hij is een zeldzame BV die het er in de politiek goed vanaf brengt. Zeg maar: de uitzondering die de regel bevestigt. Hopelijk houdt hij in deze wansmakelijk potverteerderij stand. Hij heeft ondertussen wel al de steun gekregen van Johan Sauwens en enkele CD&V-ers.
    We zullen maar duimen.

    10-11-2005, 14:38 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    09-11-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het loonhandicap
    Men zou voorwaar nog medelijden krijgen met Verhofstadt. Ligt die man zich uit te sloven om wat meer investeringen in ons land te krijgen, laat die een nieuwe toverformule uitvinden die het allemaal wat gemakkelijker zou moeten maken en dan hoort hij van het thuisfront dat een nieuw, groot probleem zich aanmeldt. Niemand minder dan de Centrale Raad voor het Bedrijfsleven heeft nl een rapport uitgebracht, waaruit blijkt dat de loonkloof tussen België en zijn buurlanden, niet toevallig ook de grootste handelspartners, sinds 2003 is opgelopen van 1,4 naar 2,2%.
    De hoofdoorzaak van dit toenemend handicap is dat België, als enig land in West- en misschien wel in heel Europa, een automatisch indexsysteem heeft waardoor de duurdere levenskosten automatisch worden doorberekend in de lonen. Daar onze concurrerende buurlanden dit systeem niet hebben, wordt bij hen de loonkost lager. Eén percent per jaar aan concurrentievermogen verliezen, is niet niks. In reële cijfers loopt het loonverschil met die buurlanden op tot 12 miljard euro (zo ongeveer het bedrag dat Vlaanderen elk jaar aan Wallonië cadeau geeft, om een idee te geven).
    Voor Verhofstadt, die in Korea van het nieuwe feit op de hoogte werd gesteld, is dit een zoveelste bewijs dat zijn generatiepact nodig is. De meeste redelijke mensen zullen het daarmee wel eens zijn. Het probleem is, dat dat soort volk het niet voor het zeggen schijnt te hebben in de grote vakbonden. Die dreigen nog maar eens met stakingen waardoor het politieke en economische klimaat van dit land wel eens ernstig verstoord zou kunnen worden. Toch dreigen die vakbonden straks de kop van jut te zullen worden, want ge kunt niet tegen álles blijven zijn, én tegen het verschuiven van de brugpensioendatum én tegen het versoepelen, laat staan opdoeken van de indexaanpassingen. Wij zijn momenteel het enige land in West-Europa waar tot nu toe geen loonmatiging werd doorgevoerd.
    Hilarisch wordt het helemaal als men weet dat er een wet op de loonnorm bestaat en dit specifiek om concurrentieel te blijven met de drie buurlanden. Die wet wordt, typisch Belgisch, echter niet gerespecteerd en heeft dus helemaal geen zin meer. Ergens gaat zich dat wreken.

    09-11-2005, 15:30 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    08-11-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De volgende zet van tante Lauret
    In mijn artikel over "Eigen volk eerst, Waalse versie, had ik het o.m. over het feit dat tante Laurette (Onkelinx) zinnens was een worp te doen naar het burgemeesterschap van de gemeente Schaarbeek. Dat blijkt nog altijd te kloppen, maar er is, zoals gebruikelijk  bij deze merkwaardige dame, meer aan de hand.
    Tante Laurette is afkomstig uit Luik, waar ze geboren werd als dochter van een Limburgse mijnwerker. Ondanks haar Vlaamse wortels, kon ze geen gebenedijt woord Nederlands en heeft ze er pas sinds Verhofstadt II "iets" van opgestoken. Sinds vijf jaar woont ze in Sint-Lambrechts-Woluwe. Ze zou nu een huurwoning gaan nemen in Schaarbeek, want om verkozen te worden voor de gemeente, moet men in die gemeente "gedomicilieerd" zijn.
    Het rare deze keer - want het is wel altijd wat met die tante - is dat Laurette een nieuw huis aan het bouwen is in het Waals-Brabantse Lasne en dat heel het huurverhaal in Schaarbeek er dus maar is voor de galerij. In Schaarbeek wil ze aan politiek gaan doen, maar er wonen zal er niet veel bij zijn.
    Waarom doet men zoiets? Wel, het schijnt dat het in de Waalse contreien een soort taktisch spelletje is dat, om een bepaalde gemeente of regio voor de partij in te palmen, men er een kopstuk van de partij naartoe stuurt. Die moet dan maar verhuizen, in het belang van die partij. Om die reden blijkt vroeger o.m. Olivier Mangain verhuisd te zijn van Brussel naar St. Lambrechts Woluwe en Joelle Milquet van Sint-Pieters-Woluwe naar Brussel. (Zou Stevaert dat ook gezien hebben, toen hij Caroline Genez van Hasselt naar Mechelen liet verhuizen?).
    De reden waarom tante Laurette naar Schaarbeek zou verhuizen heeft niets te maken met Johan Demol van het Vlaams Belang, die daar toevallig ook woont en er een politieke carrière heeft opgebouwd. De reden is wel, dat die gemeente nog een bolwerk is van de Franstalige liberalen (MR). Hetzelfde zou zich trouwens ook voordoen in Vorst, waar de PS Marie Arena naartoe wil laten verhuizen.
    Tenslotte is er nog dit: eens burgemeester kan Laurette geen minister meer zijn, maar wel partijvoorzitster. Dat zou kunnen als Di Pippo in een volgende regering zou komen te zitten (misschien zelfs als premier!).
    Men zou dan een "dieu" vervangen door een "déesse"!

    08-11-2005, 21:47 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    07-11-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De "Notionele Intrest Aftrek"

    We hebben een nieuwe Belgische uitvinding: de "notionele intrest aftrek". Die hoort waarschijnlijk thuis in de categorie van o.m. de "eenmalig bevrijdende aangifte", al zou het resultaat iets anders kunnen zijn (tenzij de notionele enz. ook een paar keer gewijzigd wordt, een specialiteit van de regeringen Verhofstadt).
    Voor zover ik het gesnapt heb, is dit systeem met zijn onmogelijke naam niet alleen een Belgische, maar zelfs een Europese primeur. Geen van onze buurlanden zou het hebben. In principe zou het de belastingen op vennootschappen van buitenlandse maatschappijen die met eigen kapitaal in België willen investeren doen dalen met 8%, van 34 naar 26%. Eigenlijk is dit een discriminatie van de eigen bedrijfswereld, maar wat moét men tegenwoordig allemaal niet doen om de mensen te laten zien dat men goed bezig is.
    Degene die op deze manier denkt goed bezig te zijn is Guy Verhofstadt himself. Hij is weer ribbedebie, dit keer dus naar Azië waar hij, samen met minister Reynders van Financiën die notionele intrest aftrek gaat proberen te verkopen. Hij doet dat in een zesdaagse reis waarop hij evenveel steden in evenveel verschillende landen aandoet. Allemaal slecht voor zijn hart, zou ik zeggen maar probeer dat Guyke maar eens wijs te maken. De ochtend toen hij vertrok had hij alweer een nachtelijke zitting achter de rug. Nu maar hopen, dat het allemaal een beetje lukt, want het dient gezegd dat investeerders aantrekken nooit kwaad kan.
    Verhofstadt is trouwens de enige niet die in Azië op reis is. Vlaams minister-president Leterme toert op dit ogenblik rond in China, vergezeld van Fientje Moerman en die twee gaan dan weer zorgen dat er genoeg Chinezen naar Vlaanderen komen, liefst als toerist. Men vraagt zich af of dit allemaal wel de goede manier van aanpakken is, maar wie ben ik? Als ik die naam China hoor, heb ik daar altijd zo'n licht huiverig gevoel bij. Het land mag dan zo groot zijn, de bevolking zo massaal, de industriële groei zo hard, toch blijft het koffiedik kijken tot waar industriële expansie en een communistische dictatuur hand in hand gaan blijven lopen.
    O,ja, ook kamervoorzitter Decroo zou ergens in Azië naartoe zijn, maar daar schijnt verder niemand van wakker te liggen. Als we zouden moeten volgen waar die allemaal naartoe trekt, hadden we niets anders meer te doen.
    Tenslotte nog dit: op CNN loopt er een promotiespotje over onze nieuwe uitvinding. Wel jammer voor de mensen die geen digibox van Telenet hebben aangekocht, want die kunnen CNN nu niet meer zien...

    07-11-2005, 20:17 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!