Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    24-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'t Is oktober, hou het sober
    In het kader van de oktober actie als "maand van de energie", heeft Vlaams minister voor energie, Chris Peeters, gepleit voor meer premies voor energiebesparing, iets wat alleen maar toe te juichen is. Hij voegde daar nog bij, dat hij tegen 2020 het gebruik van airco en elektrische verwarming wil ontmoedigen. Dat van die airco kan ik aannemen: als een huis goed geïsoleerd en geventileerd is, heeft men dat in ons klimaat nauwelijks nodig, tenzij in enkele uitzonderlijke periodes, zoals bv dit jaar in juli.
    De elektrische verwarming is echter een ander paar mouwen. Als een huis goed geïsoleerd is, verbruikt een elektrische verwarming niet meer dan een andere. Ikzelf kan ervan mee spreken. Wij hebben zo'n verwarming en die kost ons per jaar zo'n 1250 euro. Daar is dan echter alles inbegrepen : alle elektrische toestellen, alle verlichting en alle verwarming. Wij werken met accumulatie in living, keuken en badkamer en hebben ook een boiler met datzelfde systeem. Voor de andere plaatsen, hall en slaapkamers hebben we convectoren met rechtstreekse verwarming, maar die worden in een gewone winter nauwelijks gebruikt.
    Peeters, waarvoor ik voor de rest alle respect heb - de man komt van Unizo en kent het klappen van de zweep - , zou betere diegenen ontmoedigen die de dag van vandaag nog steeds stookoliesystemen plaatsen. De stookolie ("mazout" voor de Belgen) is vreselijk duur geworden en zal dat meer dan waarschijnlijk blijven. Olie is een product dat moet worden ingevoerd en dat uitputtelijk is. Elektriciteit kan men echter van alles maken. De goedkoopste elektriciteit maakt men nog steeds uit kernenergie. Het CREG, de instelling die in ons land de energiemarkt reguleert, heeft nog niet zo lang geleden een studie vrijgegeven waarin stond dat stroom goedkoper kan worden als de kerncentrales langer zouden kunnen openblijven en niet vanaf 2015 zouden gesloten worden zoals beslist onder Verhofstadt I. Het VOKA (het vroegere VEV en de kamers van koophandel) van zijn kant heeft uitgerekend dat de vraag naar elektriciteit elk jaar met 2% toeneemt.
    Het komt er dan ook op aan dat onze bewindvoerders hun moed eens bijeenrapen en het voorbeeld volgen van Zweden, Finland, Nederland en Frankrijk waar, om uiteenlopende redenen, wél extra geïnvesteerd wordt in kernenergie. Buiten het veiligstellen van de eigen markt (België is het enige land in West-Europa dat bij piekmomenten niet over een reservevermogen beschikt), zal men dan ook gemakkelijker kunnen voldoen aan de eisen van het Kyoto-akkoord, iets wat nu tot heel wat kopzorgen leidt.

    24-09-2006, 20:09 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    23-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De onbetrouwbare socialisten
    De geschiedenis herhaalt zich. Sinds de Vlaamse linksen zich indertijd bij alle Waalse partijen hadden aangesloten om de vreemdelingenstemwet erdoor te drukken, alhoewel daar in Vlaanderen een meerderheid tégen was, hebben de socio's en hun vrienden blijkbaar niets geleerd. In de affaires rond de bedenkelijke uitspraken en beslissingen van Laurette Onkelinx, hoor je de SP.a  helemaal niet. Dat betekent in feite, dat ze akkoord is met de Waalse furie en dat ze het dus ook niet erg vindt dat gevaarlijke criminelen vervroegd worden vrijgelaten of met penitentiair verlof mogen gaan.
    Vergeten we ook niet dat uitgerekend diezelfde SP.a bij de vorige verkiezingen een punt had gemaakt van het verstrengen van de wet Lejeune. In plaats van verstrengd, is die wet tijdens deze legislatuur versoepeld geworden en heeft iedere veroordeelde tegenwoordig het recht om na amper één derde van zijn straf uitgezeten te hebben, te worden vrijgelaten. Men moet al iets heel ergs uitgespookt hebben of zich slecht gedragen hebben in de gevangenis om daarvoor niet in aanmerking te komen. Hierbij dient terloops aangestipt, dat ontsnappen uit een gevangenis in België nog steeds geen misdaad is en in feite een vervroegde vrijlating niet in de weg staat.
    Misschien mogen socialisten liegen als dat hun partij maar aan de macht houdt. We hebben dat zopas ook gezien in Hongarije, waar een socialistische eersteminister gelogen heeft dat hij zwart zag om de verkiezingen te kunnen winnen en daarna exact het tegenovergestelde heeft gedaan. Hier bij ons gebeurt dat allemaal veel subtieler, maar het resultaat is eigenlijk hetzelfde: de kiezer wordt bij de bok gezet.
    De vraag is alleen, hoeveel Vlamingen deze minachting voor de kiezer blijven tolereren. Na de kieswet voor vreemdelingen hebben de roden (én groenen) heel wat stemmen verloren. Het zou me niet verwonderen, mocht dat straks weer niet het geval zijn, zeker bij de federale verkiezingen.

    23-09-2006, 12:51 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    22-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bont en blauw
    "Het begint paars en het eindigt bont en blauw" was een uitspraak van Tobback Sr bij de start van de regering Verhofstadt I. De "Lewie" schijnt gelijk te krijgen. De VLD is het eindelijk beu geworden de voetmat te blijven spelen van de "parti scandaleux" en heeft tante Laurette de wacht aangezegd. Eigenlijk is het allemaal nog zeer braafjes gebeurd Men heeft de dame met de ijzeren glimlach vriendelijk gevraagd voor dit jaar geen gevaarlijke gangsters meer vrij te laten, in welke zin ook. Wie kan het daar niet mee eens zijn? Blijkbaar iedereen, uitgezonderd de dame in kwestie. Vanaf 1 januari 2007 treedt er nl een nieuwe wet ter zake in voege. Naar het schijnt zal deze nieuwe wet al evenmin veel garanties bieden, zoals bijna elke wet van  tante Laurette, maar het loonde tenminste de moeite eens te laten zien of ze haar goede wil wou tonen. Niet, dus. "L'état, c'est moi", blijkt ook op haar van toepassing te zijn.
    De patstelling van het ogenblik zou ervoor kunnen zorgen dat Verhofstadt II ofwel valt, ofwel helemaal niets meer uitspookt (dat is hier echt het juiste woord!). In beide gevallen komt de rel echter beide kampende partijen goed uit in deze verkiezingscampagnetijd. De Waalse socios zullen de "sales Flamins" weer de schuld geven van alles wat er, volgens hen, hier fout loopt en de Vlaamse (licht)blauwen zullen eindelijk eens kunnen zeggen dat ze eens "neen" hebben gezegd. Of dat laatste veel zal uithalen, valt nog te betwijfelen. Voor de doorsnee Vlaming komt dit "neen" rijkelijk te laat. Het gaat trouwens niet zozeer om het dossier "Hoxha", dat is maar een aanleiding. Het gaat om alles wat er voordien gebeurd is: Farid le Fou, Abdallah Aït Oud, Murat Kaplan, de 28 van Dendermonde en wie weet wat nog allemaal dat het daglicht niet heeft mogen zien.
    Een oplossing zou zijn het departement van Justitie zo snel mogelijk te federaliseren. Dan kan tante Laurette laten lopen wie ze wil, maar dan alleen in Wallonië. De beste oplossing is van de gelegenheid gebruik maken het hele land te splitsen. Dan waren we niet alleen verlost van tante Laurette, maar ook van Di Pippo, holle bolle Flauhaut, Didier Flater, miss canapé en heel de corrupte aanhang in en buiten de Borinage.
    Dat zal wel niet voor morgen zijn, maar het moet toch ergens beginnen.

    22-09-2006, 12:04 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    21-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze villa in Tokio
    Hoe zit het nu feitelijk met die nieuwe begroting? Eerst wordt er verteld, dat er een overschot zal zijn van ruim 900 miljoen, waardoor het zgz zilverfonds kan gespijsd worden (de staatsschuld is voor na de zondvloed!). Dan komt onze financiële specialist Didier Reynders ons vertellen dat zijn departement zijn jaarlijks foutje heeft gemaakt en dat het deze keer over 885 miljoen gaat. Die som is verkeerdelijk aangegeven als binnenkomend geld, iets wat dus niet klopt. Nu, ja, als er 900 miljoen over was en daar 885 miljoen van wordt afgetrokken, praten we nog altijd over een sluitende begroting, of niet soms?
    Wel, het klopt (weer eens) niet. De diensten van Didier Flater hebben zich nl nog op iets misrekend, nl op de "fiscale regularisatie". Dat is de opvolger van de EBA (eenmalig bevrijdende aangifte) van vorig jaar, waarmee men toen een amnestie gegeven had voor het terug naar België brengen van een hoop zwart geld. Dat was dit jaar trouwens een van de redenen waarom het in België schijnbaar beter ging dan in de ons omliggende landen. Voor die fiscale regularisatie werd gerekend op zo'n 250 miljoen. Tot nu toe zijn er daarvan amper 4,36 miljoen binnen. Zelfs met de lopende aanvragen komt men hooguit aan een kleine 20 miljoen.
    Wat nu gedaan? De truuk met de pensioenfondsen gaat niet meer, de petroleumfederatie moet men geen lening meer vragen. Alles wat België aan waardevolle staatsgebouwen bezat, is al grotendeels (ver onder de prijs) verkocht. Ti-ta-tovenaar Vande Lanotte is er niet meer bij en de mamma van Billie kan alleen maar kwaad zijn op Didier le beau.
    Valt daar plotseling een geschenk uit de hemel: ons ambassadegebouw in Tokio, een oude villa die geen fluit meer waard is, maar zich bevindt in het hartje van de stad en als ligging niet te betalen is, kan worden verkocht aan een som van rond het kwart miljard euro! Als die transactie doorgaat is de paarse regering weer eens gered. Banzai!
    Wat gaat men volgend jaar nog uitvinden? Wel, dat is voor de nieuwe regering, die van na de zondvloed...

    21-09-2006, 17:22 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    20-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het A(B)CV
    Vijf minuten moed, meer had Vlaanderen niet nodig om de splitsing van Brussel/Halle-Vilvoorde er door te drukken. Die vijf minuten  waren er echter niet en het werd een trieste afgang. Het zal in de toekomst ook niet beteren zolang niet alle Vlaamse partijen bereid zijn in communautaire kwesties op één lijn te staan, ongeacht de gespierde taal die af en toe wordt bovengehaald.
    Neem nu het voorbeeld van Yves Leterme, de momenteel populairste politicus van het Vlaamse land. Dit dankt hij aan zijn behoorlijk voorkomen, zijn goed bestuur en de laatste tijd vooral door enkele uitspraken waarbij de Vlamingen beginnen te hopen dat er eindelijk toch iets in de goede zin aan het veranderen is. Vooraleer Leterme e.e.a. hard kan maken, moet hij er wel rekening mee houden dat hij dan niet alleen alle Vlaamse partijen op één lijn moet krijgen, maar zou hij in de eerste plaats maar eens zorgen dat de slagorde van zijn eigen achterban in de goede plooi ligt. Het is nl weer zover: er is nog maar eens een zgz Vlaming opgestaan die het nodig vindt zijn medelanders in de rug te schieten. De leliaard van het ogenblik heet Luc Cortebeeck, topman van de ACV vakbond. De man heeft een volle bladzijde van de Vlaams hatende Le Soir gekregen om daarin eens uit te leggen dat, volgens hem, dit land geen verdere regionalisatie nodig heeft. M.a.w. raak niet aan de transfers (de "solidariteit", weet je wel) en splits niets meer, ook geen sociale zekerheid of delen ervan.
    Die mijnheer Cortebeeck denkt te spreken voor zijn hele organisatie, maar volgens mij spreekt hij alleen voor een deel van de top ervan, met o.a. de onvermijdelijke Renders vooraan. Hoeveel van de vakbondsleden met Cortebeecks discours akkoord gaan, zullen we nooit te weten komen. Wie zich nl een beetje té Vlaams opstelt binnen het ACV, riskeert eruit gesmeten te worden (net als bij de andere, nationale vakbonden trouwens). Cortebeeck, Renders en Co zouden eens het lef moeten hebben met een eigen partij naar de stembus te trekken. Ik denk dat ze nogal ogen zouden trekken als ze dan zullen zien hoe weinig mensen van de basis nog achter hen zullen staan. Ze zouden hun organisatie beter het ABCV (Algemeen Belgisch Christelijk Vakverbond) kunnen heten, dat zou dichter bij de waarheid zijn.
    Ondertussen zit Yves Leterme echter met een groot probleem. Hijzelf komt ook uit het vakverbond dat hem nu in de rug schiet. Daarenboven kan hij zich niet de weelde veroorloven het N-VA te laten vallen. In tegenstelling tot de quantité négligeable die Spirit voor de SP.a en Vivant voor de VLD betekenen,  draagt de N-VA duidelijk bij tot de recente groei van het Christelijk-Vlaams kartel.
    Ik heb zo de indruk dat de lichte vooruitgang voor het kartel in de laatste peilingen een maat voor niets zal geweest zijn. "Sic transit gloria mundi", de Romeinen wisten dat al.

    20-09-2006, 17:53 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    19-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tante Laurette geflikt?
    In de zaak Hoxha zou Laurette Onkelinx "geflikt" zijn en nog wel door het parket van Antwerpen. Dat meldt o.a. Het Laatste Nieuws dat trouwens een reporter naar Kosovo had gestuurd om daar de (ex?) crimineel aan de tand te voelen. Die had daar (natuurlijk) gezegd nooit in Antwerpen geweest te zijn en dat moeten wij dan maar geloven. Het feit dat hij nog steeds heimwee heeft naar de Scheldestad en er zeer graag zou terugkomen, doet vermoeden dat een blitzbezoek altijd tot de mogelijkheden had kunnen behoren.
    Laten we er echter van uitgaan dat de maffioso er vorige zomer niet is geweest en dat tante Laurette dus geflikt werd door een brief van de procureur des konings te Antwerpen, Bart Van Lijsebeth, die haar een antwoord zou ontlokt hebben dat niet in overeenstemming was met het werkelijk gebeuren omdat er dus niets gebeurd was. Als leek kan men zich daar helemaal niet mee bemoeien. De Belgische Justitie is ondertussen zo'n verward kluwen geworden, dat men al een specialist ter zake moet zijn om er nog aan uit te kunnen. Onkelinx schiet ook op Tony Van Parijs, zelf ex-minister van "just is just", maar m.i. is het de plicht van Van Parijs om alle fratsen van de Waalse diva op de voet te blijven volgen. Tenslotte is hij wél een specialist ter zake.
    Mocht het trouwens zijn dat Onkelinx in deze zaak gelijk heeft, dan blijven er nog genoeg andere zaken over waar zij en haar departement de bal helemaal mis hebben geslagen. Denk maar aan Farid le Fou, Abdallah Aïd Out, Murat Kaplan en de magnificent 28 uit Dendermonde die ook allemaal zo'n "Belgische" namen hadden. Met als kers op de taart Feriyhe Erdal, die van de aardbodem verdwenen lijkt te zijn.
    Tante Laurette wil dat de regering Verhofstadt II zich wat meer zou bezig houden met de economie. Op die manier zou zijzelf wat meer tijd hebben om werk te maken van haar kandidatuur voor het burgemeesterschap van Schaarbeek. Ze zegt er, jammer genoeg, niet bij of ze - mocht ze daar in slagen - dan uit de federale politiek stapt. Mogen we even dromen?

    19-09-2006, 13:53 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    18-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De verdraagzamen zijn er weer!
    De moslimwereld staat weer in rep en roer. Er is weer eens iets gezegd over de profeet Mohammed en nog wel door de katholieke Paus en dat nemen de Islamieten niet. Benedictus XVI heeft een uitspraak aangehaald van een Byzantijnse keizer van het Oost-Romeinse rijk in 1391, dat Mohammed niet veel goeds had meegebracht, alleen maar oorlog en onheil. Dat is, volgens de moslims, de zoveelste belediging van hun profeet en hun godsdienst.
    Om te beginnen is het niet eens zeker wie het gezegd heeft, want keizer Manuel II regeerde samen met een andere, Paleologos genaamd en één van die twee heeft het gezegd. Wie het ook was, de man had gelijk, want de Islam is alleen kunnen uitbreiden via het zwaard. Wat de veroveraars konden buitmaken, hielden ze voor zich. Wie stierf ging als martelaar naar de hemel (iets wat nog altijd bestaat). Zowel Manuel II als Paleologos hadden hun handen vol met die Mohammedaanse veroveraars. Tot driemaal toe hebben ze hun aanvallen kunnen afslaan. Twee opvolgers later was het Constantijn XI die in 1453 tenslotte Constantinopel definitief verloor aan de Turken.
    Zoals indertijd bij de Mohammed strips lijkt ook deze heisa goed georkestreerd. Moslim leiders mogen vertellen wat ze willen, over hun eigen godsdienst moet de hele wereld zwijgen. De verdraagzamen verdragen dat immers niet.
    Paus Benedictus XVI heeft de verwijzing naar Mohammed alleen maar aangehaald in het kader van een bredere poging tot gesprek tussen de godsdiensten. Het waren niet eens zijn eigen woorden. Straks moet hij zich nog verontschuldigen omdat Manuel II (of die andere) zo iets gezegd heeft.
    Van onze bisschoppen hoort ge alleen een oorverdovende stilte. Dapperheid is ook hun grootste deugd niet. Gelukkig hebben we nog paterke Versteylen. De oprichter van Agalev, Heleba en God weet wat nog allemaal, is zich bij de moslimgemeenschap gaan verontschuldigen. Er moet toch iemand de idioot van dienst zijn!

    18-09-2006, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!