Angeltjes
23-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In elke mens zit iets goeds, behalve bij Verhofstadt

 

Het feit dat de Open Vld Hugo Coveliers in 2004 uit de partij zette, zit de 62-jarige politicus en advocaat nog steeds dwars. Voor Guy Verhofstadt heeft hij dan ook geen goed woord over.

"Ik heb duizend-en-een mensen ontmoet, uit alle lagen van de bevolking. Misdadigers zelfs, want ik heb ook een paar strafzaken gepleit", zegt Coveliers in een interview met Dag Allemaal.

"Uit al die ontmoetingen heb ik geleerd dat aan ieder van ons ook een goeie kant zit. Met Guy Verhofstadt als uitzondering. Die man is alleen maar kil en berekend. Dat hij mij nu geen blik meer gunt, ondersteept zijn slecht karakter."

Handpop
Over de partijtop is Coveliers duidelijk: "Dat waren Verhofstadt en De Gucht. Dewael koos de kant die hem het beste uitkwam. Bart Somers? Dat was een handpop."

"Mijn zonen speelden destijds met Playmobil, Verhofstadt en co doen dat met mensen."

Bron : Dag Allemaal

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poll : help ons beslissen + UITSLAG

 

Help ons beslissen : welke is volgens Angeltjeslezers de meest geschikte foto om deel te nemen aan de volgende fotowedstrijd bij de Standaard met het thema "Straat - Het bijzondere in het dagelijkse."

"Een fotograaf heeft oog voor het bijzondere in het alledaagse. Ziet de opmerkelijke situaties waar anderen gewoon voorbij lopen. Kunt u zo’n uitzonderlijk beeld vastleggen? "

Kies uw foto en beslis mee via de poll in de linkerkolom

 

MUMBAI-SINGAPORE 6.12.2003-5.01.2004 075

Foto 1 : Vers fruit te koop in de straten van Rangoon

 

WANDELING DOOR LEGE PREMETRO 05042009 020

Foto 2 : Onder de straat loopt nog een straat (premetrokoker onder de Turnhoutsebaan in Borgerhout)

 Stappend door de straat op weg om BHV te splitsen

Foto 3 : Stappend door de straten op weg om BHV te splitsen

 Zou deze straat op de Andamaneilanden nog bestaan na de tsunami

Foto 4 : zou deze straat op de Andaman-eilanden nog bestaan na de tsunami ?

de straat wordt even een brug 

Foto 5 : de straat wordt even een brug

De twee foto's met de meeste stemmen, worden ingestuurd.  Dank voor uw medewerking (en eventuele commentaren)

 

UITSLAG POLL

Foto 1 : vers fruit in Rangoon  16 % (13)
Foto 2 : Straat onder de straat  7 % (6)
Foto 3 : onderweg om BHV te splitsen  70 % (58)
Foto 4 : Straat op de Andaman-eilanden  0 % (0)
Foto 5 : Straat wordt brug  7 % (6)

Totaal aantal stemmen: 83


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klimaatleugenaars met peperdure en wansmakelijke horrorreclame

  

De klimaatleugenaars maken allerlei peperdure, indrukwekkende en wansmakelijke video's om het grote publiek de daver op het lijf te jagen.  Met dit soort fascistische propaganda, waartoe ook de Mexicaanse varkensgriep behoort, probeert men vooral het publiek afhankelijk te maken van de regenten. Wij zijn geen aanhangers van wereldcomplot-theorieën maar het minsye dat gezegd kan worden, is dat er buitengewoon lichtzinnig ingespeeld wordt op de angstreflexen van de mensen. Een beschaving in verval schijnt rare sprongen te maken.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liberté ? Egalité ? Fraternité ?

 

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En wat brengt Klaas-zonder-kruis voor onze meisjes ?

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wij, niet multiculti ? Hallo, bekijk dit even : Bollywood

 

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justitie faalt door misleiding : De Theorie in de Praktijk (6)

 

Klik op de afbeelding om de link te volgen 

Theoretisch zouden alle opbrengsten en verworven voordelen van voormelde misbruiken derhalve verbeurd moeten verklaard worden, en de usurpatoren veroordeeld en internationaal vervolgd om de aangerichte schade te vergoeden en de er van hun rechtmatige doelen voor afgeleide middelen terug te betalen tot de laatste cent verhoogd met samengestelde interesten.

Geld ontstelen aan de bevolking om dit te misbruiken om datzelfde volk te bedreigen, te misleiden en dagdagelijks te laten belazeren op indoctrinerende staatsmedia kan nooit tot een verleend mandaat behoren. A fortiori niet middels tussenstelling van en optreden door personages zonder enige democratische of ethische legimitatie die onze naties teisteren met waarachtig fascistoïde islamofiele propaganda, juridische kromspraak en intimidatie in pure maffiastijl.

Het is geen schande om over onvoldoende middelen te beschikken. Het is daarentegen wel een schande om de middelen die men er voor ontbreekt eerst te stelen om ze vervolgens met gulle hand uit te blijven uitdelen om een nimmer voor eeuwig beloofde solidariteit en onverantwoordelijke vrijgevigheid te blijven veinzen.

Het is niet correct. Noch tegenover de benadeelde noch tegenover de begunstigde. Integendeel de potentie in hoofde van de benadeelde wordt vernietigd en de afhankelijkheid van de begunstigden wordt bestendigd. Finaal wordt ook voor hen de potentie om in eigen behoefte te voorzien langzaam maar zeker gedood.

Ongeduldig de toekomst opofferen aan het heden op basis van de foute veronderstelling dat het doel altijd de middelen heiligt, is niet alleen egoïstisch maar even pervers als kortzichtig. De gevolgen van het doordrukken in hedendaagse agenda’s van schijnbaar altruïstische inzichten tot tijdelijke eigen voldoening, eer en glorie zo leert de geschiedenis, gingen altijd gepaard met financieel wanbeleid. Theoretisch idealisme draait in de praktijk altijd anders uit dan gewenst.

De ver strekkende gevolgen van dit financiële wanbeleid laten zich gemakkelijk raden. Nog vernietigender dan de gedelfde put is het feit dat de geschapen problemen recurrent zijn geworden. Het ene probleem veroorzaakt het andere waardoor het vorige niet alleen bestendigd maar eveneens versterkt en herhaald wordt. 

Een geordende samenleving veronderstelt een zekere mate van organisatie en voorspelbaarheid van toekomstige gebeurtenissen omwille van het eenvoudige feit dat er regels zijn en die ook moeten worden nageleefd. 

Stel u een civilisatie voor waar ieder gewoon doet wat hij of zij wil. Het resultaat is voorspelbaar. Binnen de kortste tijd heersen chaos en misdaad, al is die niet vooraf gedefinieerd bij gebrek aan algemeen aanvaarde of minstens nagestreefde regels.

Als iedereen zou gaan winkelen zonder te betalen of elke contractant zou eenzijdig op eigen initiatief, willekeurig een nul bij uw schuld  bijschrijven of een nul voor de komma achteraan uw tegoed weglaten, dan heeft de samenleving een groot probleem.

Het ogenblik van de betrapping en dus de chronologie der feiten is hierbij een niet te geringschatten detail. De kleur der cijfers veranderen of nullen bijschrijven of weglaten voor de komma is een misdadige toepassing van het decimaal stelsel. Daar kunnen populariteitstesten niets aan wijzigen.

Gaius                                                                                      

Morgen aflevering zeven: “Ten gronde.”

 


22-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuws van Seniorennet : Stem SN als site van het jaar

 

  Angeltjes steunt Seniorennet : uiteraard !
 
U kan ons helpen: stem voor ons!
Breng uw stem uit voor SeniorenNet bij de verkiezing “Site van het Jaar”.  U kan daadwerkelijk het verschil maken met uw stem.  Toon dat ook de 50-plussers op het internet zitten!
Surf naar
http://www.sitevanhetjaar.be en volg de procedure.  Zoek in de lijst naar de titel “Community” en daar zal u “SeniorenNet” zien staan. Klik daar op het vierkantje voor “SeniorenNet”. Vervolgens helemaal onderaan klikken op “Verstuur”. Dat is alles!
HINT: om uw stem maximaal door te laten wegen, klikt u géén andere websites aan, enkel SeniorenNet!
 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het geweld tegen moslims moet ophouden

 

De Arabisch Europese Liga (AEL) manifesteerde zondag op de Antwerpse Dageraadplaats tegen islamofobie. De organisatie wil met deze actie een signaal geven dat het huidige integratiebeleid faalt, zowel op het vlak van onderwijs als op het vlak van arbeid. Er daagde zo’n twintigtal manifestanten op. Daarnaast klaagt AEL ook het toenemende geweld op moslims aan.

Concreet wil het AEL dat de overheid ondersteuning biedt voor moslimscholen. "Het gelijkekansenbeleid dat het onderwijs nu hanteert, werkt niet", vertelt Brahim Harchaoui van het AEL. "Er stromen veel te weinig moslims door naar het hoger onderwijs en met het invoeren van het hoofddoekenverbod wordt de kans op gelijke onderwijskansen ondermijnd."

Ook op de arbeidsmarkt worden moslims volgens het AEL nog altijd gediscrimineerd. "Daarom eisen we de onmiddellijke invoering van quota. Dat is de enige manier om discriminatie bij sollicitaties tegen te gaan."

Daarnaast klaagt het AEL ook een toenemend geweld tegen moslims aan. "Als er ergens ter wereld een jood wordt aangevallen, wordt er meteen over een tweede holocaust gesproken. Geweld tegen moslims daarentegen wordt stilgezwegen en zodoende ook getolereerd", besluit Harchaoui.

Tot slot roept het AEL de eigen gemeenschap op om zich meer te engageren. Naast de oprichting van eigen scholen ijveren ze ook voor eigen jeugdbewegingen en verenigingen.

http://www.nieuwsblad.be/Article/Detail.aspx?articleid=DMF20091122_051


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Caterina Valente zingt Cole Porter

 

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met Nonkel Kruk aan de Top, heeft iedereen een zware Kop

 

 

http://www.deredactie.be/permalink//1.638899

Debat "de Zevende Dag" met Servais Verherstraeten, Bart Tommelein, Gerolf Annemans en Caroline Gennez - Moderator Goedele Devroy. Kop van Jut : Nonkel Kruk

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klimaatleugens door wetenschapslui

 

  

Computerhackers hebben een server van een gerespecteerd Brits onderzoeksinstituut over klimaatverandering gekraakt en duizenden privé e-mails van Britse en Amerikaanse topwetenschappers en documenten op internet gezet. Uit de gepubliceerde informatie zou blijken, dat sommige wetenschappers informatie over klimaatverandering hebben gemanipuleerd. Dat meldden Britse en Amerikaanse media.

In een van de e-mails suggereert Phil Jones, directeur van de gerenommeerde afdeling klimaatverandering (CRU) van de universiteit van East Anglia, om een "trucje" te gebruiken om informatie over temperaturen te manipuleren om zo temperatuursdalingen "te verbergen". Een andere e-mail zou gaan over het manipuleren van kilmaatpublicaties door sceptische wetenschappers, door een panel, dat de informatie controleert, samen te stellen dat bestaat uit wetenschappers "die weten wat ze moeten doen". Ook wordt gesproken over cijfers die in een VN-rapport "geperst moeten worden". Jones heeft ontkend dat hij heeft gepoogd informatie te manipuleren.

De CRU houdt veranderingen in temperatuur op de lange termijn bij en speelt een belangrijke rol in het verzamelen van informatie voor rapporten van de Verenigde Naties.

@ Het Laatste Nieuws

Dit feitje zal de dames en heren niet verhinderen om in Kopenhagen de ergste klimaatrampen te voorspellen. Tegen het einde van deze eeuw, stijgt bij ons de tempetaruur met zeker 10 gemanipuleerde graden. Wat een schandelijke ontmaskering !

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze auto's van 50 jaar geleden

 

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Plaasmoorden of genocide in Zuid-Afrika : verzwegen onmenselijkheden

 

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het moet niet altijd Brugge zijn

 

Mars op Brussel - Vlaanderen vrij 03052009 002

(foto Gerda)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Samenhorigheidsgevoel bij allochtonen

 

Naïeve migrantenwerkers hadden de pijnlijke illusie dat tucht en displine aangeleerd konden worden. Maar ze onderschatten grondig de onderlinge solidariteit bij allochtonen. Aan de eigenheden van Turken en Marokkanen, daaraan valt niet te prutsen, die zijn onverwoestbaar. Het groepsgevoel bij allochtonen is opvallend bij oudergesprekken, waar niet alleen ouders verschijnen, maar vaak ook broers, nonkels... Wie is wie?... En op de speelplaats, als een allochtoon een berisping krijgt, wordt hij onmiddellijk bijgestaan door de halve speelplaats... En het groepsgevoel in de klas is hierboven wel voldoende geïllustreerd...

Lees verder bij  http://blog.seniorennet.be/vroeger/

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slachtoffer van de godsdienst van de vrede

 

Iedereen heeft het voorpaginanieuws gelezen in onze kwaliteitspers en de verontwaardigde commentaren bij de 0000 gehoord ?

.
Dit is (was) de 35-jarige Russisch-Orthodoxe priester Danlil Sysoyev.  Hij werd vorige donderdag vermoord in Moskou  in zijn eigen kerk, nadat hij doodsbedreigingen had ontvangen, omdat hij zich kritisch had uitgelaten over de islam. Volgens Paul Goossens had de Rus zijn smoel maar moeten houden.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Over de dialoog, het debat, de samenspraak, kortom het uitzichtloos lullen

 

Ik heb het ooit verteld in een van de stukjes op deze blog, dat ik op de Antwerpse lijn 15 ingesprongen ben voor twee doofstomme jonge mannen.  Ik had ze al een tijdje in het vizier. Zij waren druk aan het gesticuleren en keken schichtig en zoekend naar buiten, bij elke halte. Het was duidelijk dat zij niet vertrouwd waren met dit deel van de stad.  Een van hen ging tot bij de trambestuurder -die in een afgeschermde ruimte zit- en toonde hem een briefje.  De watman nam dit aan, zonder het te bekijken en gooide het in een papiermandje naast hem.  Toen ben ik rechtgestaan en heb vriendelijk gezegd, dat de twee vermoedelijk de weg vroegen.  De trambestuurder dacht dat hij te maken had met een zuiverheidsmaniak en verontschuldigde zich.  Ik heb me dan ontfermd, als de redder van de mensheid die ik soms denk te zijn, heb het papiertje gelezen en ben met de twee jonge mannen door de straten van Berchem getrokken tot op hun bestemming. 

Het was geen vrolijke tocht, hoe ik me ook inspande om geruststellend en vriendelijk over te komen. Het was droevig om vast te stellen, dat met de povere communicatie en ondanks de aanwezige goede wil van beide zijden, wij ieder in onze eigen ervaringswereld even met mekaar optrokken en nadien opgelucht alleen verder zouden gaan

Ik moest onwillekeurig aan dit feit terugdenken, toen ministerin Turtelbaum na haar bezoek aan het afgebrande politiecommissariaat te Anderlecht, verklaarde dat het debat moest aangegaan worden, de dialoog verdergezet, kortom na de derde verwoestende opstand van de hoofdzakelijk islamitische jongeren op 3 maanden tijd, moeten we vooral blijven lullen. Een verblinde islamsocialist als Paul Goossens, die een half orgasme beleeft als hij een djellabah ontwaart in de straten van Brussel, en een volledig per boerka,  zal desnoods hardhandig optreden als moderator tijdens de multiculturele dialogen, waar de liberale fantaste, Turtelbaum, voor pleit.

Bij mijn doofstomme stapgenoten was er nog sprake van goede wil, bij de meeste moslims wordt de goede wil verdoezeld door de onderrichtingen die vervat zitten in Mein Koran.

Er wordt al tientallen jaren in gesubsidieerde werkgroepen gedebatteerd over de integratie, er worden jaarlijks honderden miljoenen euri gespendeerd aan nieuwkomers die de bestaande groepen vervoegen en vergroten. De maatschappelijke zekerheid kreunt onder de tekorten die mede veroorzaakt worden door het genereus afstaan van onze autochtone bijdragen aan onwilligen. En er bestaat een Gestapo-mentaliteit om kritische geluiden over de vreemdelingen-invasie onder een maatschappelijk  isolement te begraven.

Wat wil u nog meer ?

Het geweld in de grootsteden wordt alsmaar erger : nadat de politie uit de straten gemept wordt door het tuig, worden regelrechte aanvallen gepleegd op een commissariaat en een gemeentehuis, die bestookt worden met molotovcocktails.  De gewezen veiligheidsadviseur van premier Guynokkio die door de VRT regelmatig opgeroepen wordt als pleisterdeskundige, Brice de Ruyver zegt het volgende : "'Ik denk dat we de bestuurlijke organisatie van Brussel enigszins moeten herdenken, een soort van Brussel DC, naar analogie met Washington en andere grote steden die een heel specifieke bestuursstructuur hebben, laat toe om de problemen die zich stellen en die toch heel specifiek zijn aan te pakken met een aangepast bestuur en een aangepaste financiering.'

De gediplomeerde lulloloog spendeert geen woord aan de daders en onwillige opstandelingen die onze beschaving proberen onderuit te halen. Wij moeten onze structuren wat aanpassen (wat meestal vlotjes en vlugjes verloopt in dit land, nietwaar) en Brice is Kees.   Conférencier Bart de Wever is het gloeiend eens met Brice. Lullologen vinden mekaar makkelijk, dat zie je ook in de stamcafés.

We zijn het stadium van het subsidiegeleuter al lang voorbij.  Het opgepakte tuig is niet voor rede vatbaar en lacht het gezag vierkant in het gezicht uit.  Daarin gesteund door de respectieve gemeenschappen die het tuig ter wereld hebben gebracht. Onmiddellijke maatregelen dringen zich op in de plaats van heilloze dialogen :  

- ontneem de ouders van opstandelingen, die zich crimineel gedragen het kientjesgeld ;

- schaf de dubbele nationaliteit af : deze faciliteit is een discriminatie ten overstaan van de eigen bevolking ;

- zet het leger in als het tuig zich verzamelt.

Het woord "racisme" is de ideale dekmantel om de islam zijn triomfmars te laten verderzetten doorheen onze beschaving. Dus, ga van mijn rug, jullie die me proberen te intimideren met dit ridicule argument. Koop een lootje van de Nationale Loterij, zo steun je tenminste een fascistisch goed werk.

Savat

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede zondagmorgen vanwege de Tjeven

 

 

Wilfried Martens commence sa mission d'intermédiaire
Van Rompuy : "Ik ben nu Europees President, De belgische politiek is voorbij, ik weet van niets en ik ben niet verantwoordelijk. Een christelijke goede zondagmorgen toegewenst"
Martens : "Dat is evidànt, wij weten allebei van niets, wij zijn voor niets verantwoordelijk. Ook van mij een zalige hoogdag toegewànst. Ik ga voor onze charismatische keuning nog enig opzoekwàrk verràchten zodat de volgende tjevenpremier kan aantreden. Sta ik goed op het portràt ?"


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verrassende foto van Phobos

 

De Stickneykrater, de grootste inslagkrater op het Marsmaantje Phobos, is vernoemd naar Chloe Angeline Stickney Hall, wiskundige en getrouwd met sterrenkundige Asaph Hall. Asaph Hall ontdekte beide maantjes van de Rode Planeet in 1877. Met een doorsnede van ruim 9 km is de Stickneykrater bijna half zo groot als Phobos zelf — zó groot dat de botsing die de krater sloeg het piepkleine maantje waarschijnlijk bijna uiteen deed spatten. Deze verbijsterende kleurversterkte afbeelding van de Stickneykrater en zijn omgeving werd vastgelegd met behulp van de HiRISE camera aan boord van de Mars Reconnaissance Orbiter toen deze Phobos in maart 2008 op minder dan 6000 km afstand passeerde. Hoewel de zwaartekracht aan het oppervlak van de op een planetoïde lijkende Phobos minder dan 1/1000 van de zwaartekracht op Aarde bedraagt, suggereren de vegen dat los materiaal in de loop der tijd langs de kraterwanden naar beneden is gegleden. Lichtere, ietwat blauw getinte gebieden nabij de kraterrand zouden kunnen duiden op relatief recent blootgelegd oppervlak. De oorsprong van de vreemde groeven over het oppervlak is een mysterie, maar zou te maken kunnen hebben met de inslag die de krater tot gevolg had.




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!