In ons politieke hoofdstuk kijken we uit naar de oplossingen voor BHV van koninklijk opdrachthouder Jean-Luc Dehaene. Onze gastcommentator is de gekende TV-Flamingant.

Ons politiek debat gaat over de hervormingen bij justitie met onder meer Tony Van Parijs (Gent) die er als minister niets van terecht heeft gebracht maar hij kan er goed over meepraten en Renaat Landuyt (Brûhhe) die grààg minister van justitie zou geweest zijn om de veelwijverij te officialiseren.  Hij onderhoudt nu discrete contacten met Sharia4Belgium. Tijdens dit debat kan u gerust verder ontbijten of uw nagels vijlen.

We volgen de aswolk van de vulkaanuitbarsting in IJsland. Over de gevolgen voor ons luchtruim en voor het vliegveld van Zaventem hebben we het met de verantwoordelijke staatssecretaris, Etienne Schouppe.  Etienne heeft (via de diplomatenmail) IJsland gevraagd tegen een fikse vergoeding, nog vele dagen wolken te blijven sturen. "Het is voor mijn kiescampagne, elke dag op TV, zo evenaar ik onze Bart".

In de sport blikken we vooruit naar de topper Club Brugge-Anderlecht. Als Anderlecht wint, is het de nieuwe landskampioen. We gaan live naar de manager van Anderlecht, Herman Van Holsbeeck.

We reflecteren ook over het ontslag dat bondscoach Dick Advocaat indiende. "Het is niet voor het geld", sprak de lepe Nederlander, "ook niet voor de eer maar het betaalt veel beter en Poetin benoemt mij later tot maarschalk bij de KGB". Georges Leekens, misschien wel kandidaat  opvolger, zal Advocaat collegiaal afkraken. Waar vindt u meer fairplay dan bij het voetbal ? Bij de wielrenners wellicht, want daar staat Tom Boonen in de studio  die zich uitspreekt voor de macrobiotische keuken. Met zijn sappig Kempens accent zegt ons Tommeke : "As'ek ni mier kan koerse, dén goan'k microbiotologisch koke".

Hoofddoeken voor moslima’s kunnen ook hip zijn. Twee Antwerpse ontwerpsters, Inge Rombouts en Fatima Rafiy, tonen de nieuwe trend onder het motto : "Een ingepakt Paaseihoofd is ook erotisch".

Centrale en muzikale gast in Stijn Meuris. Hij zingt ‘Een heel klein beetje oorlog’ uit zijn jongste album ‘Spectrum’, waarmee hij op nummer 1 staat in de Ultratop 100 Albums Vlaanderen en waarvoor wij hem feliciteren.

Indra Dewitte met haar co-presentator Alain Conincx

Tot zover het programma dat gepresenteerd wordt door Indra Dewitte en Alain Coninckx, die in ruzie ligt met  zijn neef Flor Konincx wegens een ouwe vrouwenaffaire.

De redactie van 0000 in innige co-productie met Angeltjes.

PST : Ergens in de loop van de uitzending zal ook de heer Bart Laeremans in beeld genomen worden, vernemen wij zopas