Angeltjes
10-05-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Asiel- en migratiebeleid : de verantwoordelijken zouden moeten voor de rechter verschijnen

 

Onze grote en middelgrote steden worden overspoeld door vreemdelingen.  Vlaanderen lijkt een smeltkroes geworden voor avonturiers en tafelschuimers die geen enkele affiniteit vertonen met de maatschappij die hen met open armen ontvangt.  Met de lippen belijdt de overheid een politiek van integratie, in de realiteit is dit vaak niet meer dan het goedjonstig scheppen van vriendenjobs voor sociale werkers, vaak uit migrantenmilieus.

De oorspronkelijke burgers wordt aangemaand de eigen Vlaamse identiteit af te zweren, de eigen geschiedenis en cultuur wordt verzwegen, geridiculiseerd of herleid tot lachwekkende folklore.

Wij worden er daarentegen toe aangepord, om niet alleen de nieuwkomers, maar ook  sommige van hun barbaarse of achterlijke gewoontes met open armen te verwelkomen : het is een verrijking van onze eigen leefpatronen, beweren simpelen van geest die geen idee hebben over de weg die wij in het Westen hebben afgelegd om te bereiken wat we nu bezitten. Materieel en geestelijk.

Inderdaad dankzij de nieuwe gewoontes kunnen wij genieten van het brutaal slachten van offerdieren. Wie er niet tegen kan, is een racist.We doen er best aan, stilzwijgend de achteruitstelling van vrouwen te negeren. Onze overgrootmoeders waren toch ook slonzen,stelletje racisten !  "In de cultuur  van die mensen hoort het zo". 

 Als ik het woord "cultuur" hoor in verband met bijvoorbeeld de islam, dan daalt mijn tolerantie onder zero.  Wat heeft de islam in de geschiedenis van de mensheid bijgebracht aan de vooruitgang ? Aan de wetenschap ?  Aan de sociale verhoudingen ? Nog eentje (om het vrolijk te houden) : aan de democratie ?  Noem mij één islamitisch land dat op een behoorlijke parlementaire democratie kan bogen ?

De toffe multiculturele gemeenschap is een fabel. Nergens ter wereld zijn experimenten geslaagd : steeds is er sprake van onvrede, twisten en niet-eindigende conflicten.  Zeker als er  moslims bij komen kijken. Ik zal het nog even herhalen, om misverstanden uit te sluiten : ik ben geen islamofoob, daarvoor ben ik te fier, ik heb geen angst voor de islam, maar ik kijk met minachting neer op onvrije gedachten-onderdrukkers. Overal waar de islam verschijnt, ontstaat tweespalt, haat, geweld en doodslag.  Moet ik daar blij mee zijn, zoals onze regeerders ?

Omdat Vlaanderen nauw aan ons hart ligt (en de islam ons kan gestolen worden) steunen wij Vlaams Belang met volgende eisen :

- Een waterdichte stop van de immigratie

- Een drastische verstrakking van gezinsherenigingen

- Effectieve repatriëring van illegalen en criminele vreemdelingen

- Afschaffing van de snel-belg wet

- Aanmoediging van de vrijwillige terugkeer : toedeloe !

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : Opeenvolgende ministers van pensioenen ...
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Dit is een lijstje met de namen van de 10 laatste federale ministers van pensioenen : allemaal sossen. En nu komen diezelfde sossen ons een opslag beloven van € 200 per maand. Denken die eencellligen nu werkelijk dat de kiezer dom blijft ?  Hierna het lijste van de opeenvolgende rooie pensioenministers :

Alain Van der Biest (zelfmoord),   Freddy Willockx (helaas nog niet),  Gilbert Mottard,  Marcel Colla (sjoemel en boemel), Jan Peeters,  Frank Vandenbroucke (de verstoten zoon),  Bruno Tobback (de keizerlijke zoon)  Christian Dupont, Marie Arena (zot van glorie),  Michel Daerden (zot van het zuipen).

Ottorongo

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tony van Parijs laat politiek over aan Witte Konijnen

 

"Partijen kunnen best omzichtig omgaan met het parachuteren van nieuwkomers bovenaan de verkiezingslijsten, want dat gaat toch wel wat voorbij aan het respect voor de eigen parlementsleden."

Dat heeft aftredend CD&V-senator Tony Van Parys (59) vandaag op de 0000-radio gezegd. Van Parys liet dit weekend weten dat hij de nationale politiek vaarwel zegt.  De CD&V-leiding maakte er direct van, dat Van Parijs zich terugtrok om aan jongeren de kans te laten .. Het is bevreemdend met welk gemak tjeven gebruik maken van halve waarheden om vooral niet de hele  waarheid te moeten zeggen : Van Parijs was nog in de run voor een senaatszetel, tot plots de plezante Rik Torfs op de tweede plaats werd geparachuteerd. 

Uit wat Van Parijs (die natuurlijk ook een tjeef is, die heel zijn leven heeft doorgebracht in het cabaret van "liever zachte smoezen dan harde waarheden") deze morgen liet horen, is het duidelijk dat hij de voorkeurbehandeling van Torfs niet op prijs stelt. Ook al beweert hij dat zijn beslissing dateert van voor de komst van Torfs ... Ik denk als er een Hemel bestaat, dat daar niet veel tjeven zullen te vinden zijn. 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lena Horne (1919 - 2010)

 

 

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helpt het Europlan ?

 

De grafiek van de Bel-20 van bij de opening op 10 mei 2010 om 9 uur tot rond 9.40 uur

 

Wij zijn geen financiële bollebozen : net zoals Didier Reynders, die ook maar een amateur is,  zeggen wij altijd "oewij zullen zien". Het  plan tot ondersteuning van de euro dat deze nacht door de financiële genieën  van de EU in mekaar werd gebokst, schijnt te werken.

De Aziatische beurzen die 6 uur en meer voorop lopen, reageren positief. De Japanse Nikei + 1,6%

De Europese beurzen zijn nog maar net geopend.  De € stijgt opnieuw ten overstaan van de dollar en de aandelen-indexen wijzen naar het Noorden : omhoog.

De Dax in Duitsland + 3%, de CAC40 in Parijs + 5%, de AEX in Amsterdam + 4% en de Bel-20 in Bruxelles + 6.5%.  Dexia stijgt met 14% en KBC doet het nog beter + 17%. Dat zijn forse inhaalbewegingen die later op de dag of morgen  geneutraliseerd zullen worden door de daghandel.

Deze  cijfers werden genoteerd rond 9.40 uur en of ze stand houden, is de grote vraag.  Dat zal vooral duidelijk worden in de namiddag als rond halfdrie de Dow Jones in New York opent.

Wij gaan niet verder in op het hulpplan (de voorlopige commentaren van de analisten lopen uit mekaar, evenals de omvang van de bedragen en de wijze waarop de kapitalen vergaard zullen worden).

Het is echter geruststellend, na de treurige berichten van de voorbije week, eindelijk melding te kunnen maken van een gunstige evolutie. Hopelijk houdt deze aan.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wien, Wien nur du allein sollst bald die Stadt der Muslims sein ...

 

Wenen krijgt een islamitisch stadsgedeelte

 

Eerste moskee in Wenen-Floridsdorf met een 32 m hoge minaret – ze maakt deel uit van een islamitisch centrum. 

 

In het Weense district Floridsdorf zal binnenkort een islamstad opgericht worden met supermarkt, koranschool, kindertuin en zalen voor seminaries. 

De kapitaalkrachtige “Turks-Islamitische Unie voor culturele en sociale Samenwerking” (ATIP) plant een 18.000 m2 grote nederzetting in het voormalig industriegebied.  De bevolking werd niet geraadpleegd.  In het drukke dichtbevolkte Floridsdorf is dit volgens de inwoners “waanzinnig”.  Nu al zijn er nergens parkeerplaatsen.

Er werd een burgerverzetsgroep opgericht, die dit project elders willen huisvesten, liefst ver weg.

Bron: Die Krone en PI

  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Merkel betaalt electoraal in NRW voor Griekse Tragedie

 

Het was te verwachten dat de christen-democraten van Angela Merkel de tol gingen betalen voor het politieke gezwalp omtrent de Griekse Tragedie. Eerst wekenlang weigeren om de Heleense geldverbrassers bij te springen, om ze op het einde van de rit met circa 20 miljard bij te springen, is vrij ongeloofwaardig.

Benieuwd hoe onze media de uitslag zullen voorstellen, want ook de socialisten van de SPD verliezen, zowel in zetels als in procenten.  De winnaars zijn de Groenen en de Linke linksen. (In 2005 waren er 187 zetels, nu 181)

CDU - 67 zetels ( - 22) - 10% christen-democraten

SPD - 67 zetels ( - 7) - 2,6% socialisten

GR - 23 zetels ( + 11) - + 5,9% groenen

FDP - 13 zetels ( + 1)  + 0,5% liberalen

Linke - 11 zetels ( +11) + 2,5% communisten

@ Der Spiegel

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar is de poen van uw Pensioen ?

 

Wij stemmen voor den Baard en zijn kliek ! Het zal nog niet zijn : 200 euri pensioenopslag per maand. Tenzij morgen de tjeven (de grote of de kleine) beter doen en 250 of 300 opslag in het vooruitzicht stellen.

Caroline Gennez heeft het echter beloofd en den Baard, die van zijn gans leven nog nooit één keer waarheid heeft gesproken (hij is genetisch geopereerd om te liegen)  stond met gebalde vuist te roepen tijden het congres : "Waar is de poen van uw Pensioen ? In mijn koffer van het Zilverfonds bij Ali Baba". En al de socialisten in de zaal lachen, joelen en Gennez hinniken. Het was een vrolijk congres.

Nadat wijzelf bijgekomen waren van het lachen, zijn we even op zoek gegaan, wat deze schitterende verkiezingsbelofte betekent, omgerekend in poen. U mag er uw telraam bijnemen, of u mag ons ook op ons woord geloven, wij zijn namelijk geen politici wier bestaan drijft op graaien, onrust zaaien, liegen en bedriegen.

Eind 2009 leefden er in het land B 1.856.210 gepensioneerden en rechthebbenden als ex-werknemers en zelfstandigen.  Dus zonder de gepensioneerde ambtenaren.  Aan  werknemers- en zelfstandigen pensioenen werd in totaal 20,9 miljard euri uitbertaald, dat is ongeveer 940 euri per maand, per gepensioneerde.

De socialisten stellen  200 euri opslag voor,  per maand en  per gepensioneerd. Dat vertegenwoordigt een jaarlijkse meeruitgave van 4,5 miljard.

Waar komt dit gigantische bedrag vandaan ?  Wetende dat in 2011 er een tekort zal zijn van circa 15 miljard op een begroting  die geen nieuwe initiatieven kan dragen en die de tekorten van de sociale zekerheid automatisch moet bijpassen ?

Laat u niet beetnemen door loze verkiezingsbeloftes die dezer dagen schaamteloos naar voren gebracht worden door allerlei figuren die nog nooit hun woord gehouden hebben. Deze ballon van de scoialisten hebben wij met genoegen doorprikt.

De volgende !

@ Pensiontalk

/


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerkelijk Recht en Kerkelijk Krom

 

Wat is de meerwaarde tegenwoordig van een perfesser kerkelijk recht ? Iemand die kan uitleggen dat alles volgens wereldse en Vaticaanse normen verjaard is en er eigenlijk twee slachtoffers zijn : het slachtoffer zelf en de dader.

Dit neigt naar het Islamitische calimerogedrag, perfect profiel voor een CD&V-er. De CD&V behandelt haar kiezers als kleine kindjes : eerst gelokt, en indien ontgoocheld, als onvolwassen leugenaars bestempeld. Zwijgen ! Ongeloofwaardig ! Kringloopwinkel van misbruikt geloof.

Eigenlijk nogal prettig om te zien hoe de VRT zich schaamteloos inspant om nuttige idioten op te voeren, die daarna overlopen. Enne ... heeft ondertussen al een van de politiekers van de zelfverklaarde democraten blijk gegeven van enige schaamte of berouw tegenover al de burgers van dit land ?

De kadaverdiscipline blijft maar duren, hoerengedrag as usual. Uiteindelijk zouden alle verkiezingsaffiches een rood waas moeten vertonen, zoals de ramen van Villa Tinto. U gaat niet naar het stemlokaal, u gaat naar de politieke hoeren en het wordt van uw loonbriefje reeds afgehouden.

Jade

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De eerste verkiezingsaffiche van Yves Leterme

 

 

 Productie Theo

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.moed is niet aan hem besteed

 

moed is niet aan hem besteed
 
het vraagt geen greintje moed, de wever
om Vlaams Belangers uit te schelden
maar het getuigt van durf veeleer
om zich als de verdediger te melden
van 't eigen Vlaamse volk
 
het vraagt geen greintje moed, de wever
om met de poco's mee te huilen
en voor wat judasgeld of zilverlingen
uw beloftes en principes in te ruilen
en om te doen ' alsof '
 
er is wel heel veel moed vandoen, de wever
om voor uw eigen volk te vechten
om tegen nestbevuilers in te gaan
die zoals ù, vooreerst aan postjes hechten
in plaats van op de barricade te gaan staan
ik vind de wever grof !

jos


09-05-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sedert dat den Torfs bij ons zit ...

 

 

Productie Theo 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moederdag

 

 

 

Een heerlijke, gezellige en fijne Moederdag voor de mama's, de grootmoeders, de toekomstige mama's, de bijna-mama's en ...  alle vrouwen. Zeker ook een dankbare herinnering voor de mama's die er niet meer zijn. Een Itaiaans liefdesliedje dat best toepasselijk is voor onze mama's : Jij bent voor mij d'allermooiste ter wereld.

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook in UK : verkiezingsfraude, toevallig bij Labour. Straf, hé !

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Benoit : Pianoconcerto Symfonisch sprookje

 

 Bestand:Benoit-door-vBeers-jr.jpg

Wie zegt dat Vlaanderen geen grote componisten heeft ?  Benoit wordt gecatalogiseerd als componist van nationalistische muziek (wat een deel van zijn repertoire ontegenzeggelijk is, so what ?) maar in dit pianoconcert horen wij de romanticus Peter Benoit, die niet moet onderdoen voor zijn getalenteerde buitenlandse collega's zoals Brahms of Dvorak.

Savats Oranje Theehuis

Klikken en luisteren

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. De Zevende Dag of de Nulste Dag ?
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 

We plannen een debat over de problematische situatie van de euro, die wellicht vervangen zal worden door de zeuro. Dit alles om de kijkers een onrustige zondag te bezorgen en een slapeloze week.

Politieke gast is Paul Magnette, ontslagnemend minister van energie voor de PS. Hoe kijkt zijn partij aan tegen de komende verkiezingen ? Het antwoord is gekend : Magnette is positief en belooft een grote staatshervoring aan de Vlamingen waarvoor zij uiteraard, als kostwinners de financiële gevolgen moeten dragen. Eerlijk = eerlijk.

Onze centrale gast is Jan Callebaut, een sociologisch onderzoeker. Hij heeft bij de verkiezingen van 2007 Yves Leterme geadviseerd. Wat verwacht hij van de komende campagnes ?  Callebaut heeft zijn tarotkaarten geraadpleegd, dat zal vonken geven.

Club Brugge of Gent? U krijgt de beslissende wedstrijdbeelden. In de studio praten we met trainer Guido Brepoels van Sint-Truiden, de verrassing van het seizoen. Hooligans luisteren dit onderdeel op met luide kreten en vechtpartijen.

Culinair nieuws komt uit Antwerpen, waar het Paleis op de Meir open ging. Chocolatier Dominique Persoone speelt daarbij een belangrijke rol. De archittect van het Paleis heet namelijk Bauerscheid.

In de rubriek gezondheid legt dr. Marleen Finoulst uit waarom matig zonnen gezond is. Een Open VLD-politicus die niet bij naam genoemd wordt, kijkt toe vanuit de coulissen.

Onze muzikale gast is Tom Dice. Hij vertegenwoordigt België op het Eurovisiesongfestival in Oslo. Hij zingt ‘Me and my guitar’, het nummer voor Oslo. U mag indutten, als u op het einde maar applaudisseert en zegt dat het " wreed schoon" is.

Begrijpt u nu hoe het komt dat de VRT zo weinig geld krijgt van de overheid ?  Het lijkt toch nergens op, niet ?

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welkom, Rikske

 

Geplukt bij de 0000 : commentaren van een aantal CD&V-ers op de komst van Rik Torfs, "die mediageile onnozelaar" zoals iemand hem noemt. Bij de NVA valt kritiek op de Logeman Ziegfried Braake onder de sanctie : "Buiten zonder pardon".

  • "Die man is niet geschikt. Hij beschikt niet over politieke competenties. Hij zal wel zeer verstandig zijn, zeer belezen en aangenaam om naar te luisteren, maar daar houdt het op. Professor zijn is een andere stiel dan politicus zijn. Het opportunisme van die BV's begint me de keel uit te hangen."
  • "We halen een tribunespeler binnen, een showman die de tweede plaats op een gouden schoteltje krijgt aangeboden. We hebben geen gebrek aan bekwaam politiek personeel. Alle Senatoren voelen zich gepasseerd. Ik vrees voor accidenten met deze figuur."
  • "Ik heb vertrouwen in de beslissing van de CD&V-voorzitter, maar ze laat wel een wrang gevoel na bij wie het op eigen kracht moet doen. Een grote naam die plots binnenvalt, dat valt niet goed bij wie al jaren aan het ploeteren is."
  • "Absoluut geen goede zet. Welke toegevoegde waarde brengt hij aan? Zero. Inhoudelijk? Kerkelijk recht, allez kom."
  •  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uit de ellende groeit de hoop : een optimisitisch geluid uit NL

     

    Het is vandaag 9 mei, precies één maand voor de Nederlandse Tweede Kamerverkiezingen. In het kunstmatige land België gaat men op 13 juni a.s. naar de stembus. Een mooi moment om terug te blikken, maar ook om vooruit te kijken.

    Naast Nederland en België, begin ik met Oostenrijk. Het is februari 2000. Oostenrijk heeft een nieuwe regering. Een regering met de conservatieve ÖVP, en, nog veel ‘erger’, met de ‘extreem-rechtse’ FPÖ van Jörg Haider.

    De linkse, zelfbenoemde elitaire kliek in Europa is verontwaardigd. De propagandamachines van de socialistische staatsmedia draaien overuren. Want ‘dit nooit meer’. Oja, nog wat, ‘de nazi’s zijn terug’ en ‘wat zijn die Oostenrijkers toch dom’ zijn veelgehoorde kreten uit de main stream media van die tijd. Oostenrijk werd geboycot, de betrekkingen met het land werden door de EU op een ‘laag pitje’ gezet, staatsbezoeken werden afgeblazen en er werd een anti-Haiderlied opgenomen met als titel ‘Kauft nicht von Österreichern’ verwijzend naar de nationaal-SOCIALISTEN uit WO II.

     

    Zo verging het ook wijlen Pim Fortuyn. Zijn partij, de LPF, werd zwartgemaakt, LPF- kiezers geïntimideerd door de staatsomroep, nazi-vergelijkingen waren in de media en bij de meeste andere politieke partijen aan de lopende band te horen. Dit alles resulteerde in de moord op de LPF-leider, op 6 mei 2002. Dezelfde hetze is nu weer gaande, nu zijn de PVV en haar kiezers het slachtoffer.

    Ook in Vlaanderen ging het niet anders. Gelukkig werd er bij onze Zuiderburen nog niemand om zijn mening vermoord, maar de doodsbedreigingen aan het adres van Vlaams Blok/Vlaams Belang-politici door links-extremisten geven natuurlijk al te denken.

    Het VB wordt geboycot door de Belgicistische media en natuurlijk is er ook nog het zeer ondemocratische cordon sanitaire, dat er voor moet zorgen dat de traditionele partijen aan de macht blijven. Ondanks dat de staatsmedia niets leren van deze hètze tegen rechts-nationale partijen, zijn de Europese burgers niet gek. Ze geloven niet langer in de linkse luchtkastelen van de traditionele machtspartijen, die steeds meer terrein verliezen.

    In Oostenrijk wordt de stem van de gewone man in de straat vertolkt door de FPÖ en de BZÖ. Deze partijen wonnen flink bij de laatste verkiezingen, en zijn samen goed voor ruim 29 % van het electoraat. Dit aantal zal bij volgende verkiezingen alleen nog maar groeien, omdat de regerende SPÖ en ÖVP er weer een ouderwetse janboel van maken.

    In Nederland gaat de PVV bij de komende verkiezingen een enorme overwinning boeken, en zal, voorspel ik, zeker de 26 zetels die de LPF in 2002 behaalde, gaan overtreffen.

    Ten slotte is de Belgische boedelscheiding gelukkig nog maar een kwestie van tijd, waardoor het Vlaams Belang (de enige echte Vlaams-nationale partij i.p.v. de regeergeile N-VA) ook hier een overwinning moet kunnen boeken.

    Uit de ellende groeit de hoop. De hoop op betere tijden, de hoop op een vrij en Europees Europa en vooral natuurlijk, de hoop op een Europa zonder de Islam. In deze 3 hierboven genoemde landen, en trouwens voor geheel Europa, ziet het toekomstperspectief er op deze manier weer een stuk beter uit.

    Yoni de Wolff


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De sp-a pakt ook uit met haar Lijstduwer

     

    Productie Theo

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inderdaad : belgië barst !

     

    De haat, nijd en minachting druipt van de franstalige krantenpagina's. Maar je moet ze wel lezen natuurlijk want anders weet je van toeten noch blazen.

    Bij de VRT doen ze dat alvast niet maar voeren ze doodleuk uit wat hen opgedragen werd. Op een andere manier weliswaar : nog valser, nog leugenachtiger, nog hypocrieter en, jawel,  nog racistischer. Zo lang de Vlamingen maar rechtstreeks of onrechtstreeks de kop van Jut zijn is alles geoorloofd : stalinistische praktijken, maoïstische praktijken, lasterpraktijken, nazi-propagandistische praktijken, kortom alles wat ze trachten aan de anderen ten laste te leggen doen ze zelf onbeschaamd, onbeschoft en op een stuitend arrogante manier.

    En zeggen dat een medium als televisie onvoorstelbaar positieve mogelijkheden biedt, om de waarheid en de rechtvaardigheid onder het objectieve oog van de camera, democratisch te laten zegevieren.

    Een debat met toegemeten en vooraf aangekondigde identieke vraag- en antwoordtijd tussen vertolkers, twee schijnbaar tegenstrijdige meningen die om beurten aan het woord komen zonder enige mogelijkheid van onderbreking of interventie. Wat is er gemakkelijker te organiseren ?  Wat is er eenvoudiger? Wat is er eerlijker ? Wat is er duidelijker?

    Ze doen in hun broek van schrik mocht dit gebeuren met vertegenwoordiging van een écht Vlaamsgezinde spreker als één van de twee deelnemers aan het debat. Daarom is er het cordon soit-disant sanitaire. Men gunt de wassalons en nieuwkuisshops bij wijze van spreken de kaas tussen de boterhammen niet. Want er zou wat belanden in die poco slippen en broeken !

    Ik deel de vaststellingen en het besluit van de heer Van den Eynde en ik weet verdorie goed waarom. Elke politieker/politica van "de laffe drie" komt er met natte, respectievelijk vuile slip uit tegen een echte Vlaams-nationalist met gelijke spreektijd en een eerlijke omroep. Ze durven gewoon geen eerlijk debat aan. Alles moet dus gemanipuleerd worden.

    Letterlijk alles. Ik vrees zelfs tot en met de digitale computergestuurde uitslagen toe. Mensen, wordt wakker omwille van wat er niet gebeurt en toch evident is. U wordt gemanipuleerd, belogen en bedrogen dat het echt de spuigaten uitloopt als drek uit een Kärcher aangesloten op een beerput. Ik zou voor minder en met graagte de douche van een weliswaar koud en realistisch Vlaams standpunt met zuiver en bacterie-vrij water willen ondergaan. De vuiligheid er afspoelen kan nooit kwaad.

    Allemaal naar Angeltjes en het Vlaams Belang , de carwash voor de geest met warm water, beschermende hotwax en deugdelijke naspoeling.

    Lucky9




    Golfbrekers

    Verbonden maar niet aan banden. 

    KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


    Foto

    Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

     banknr 610-5790800-88 

     IBAN BE56 6105 7908 0088 

     BIC DEUT BE BE




    Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


    Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!