ani's mijmeringen
Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

herinneringen ,zoveel mooie dingen !

20230214-184116
26-10-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hallo

vandaag was het dokters controle dag op afspraak 

gelukkig had ik mijn GSM klok gezet , want er moet deze nacht weer een zoveelste  electriek panne zijn geweest , mijn klokwekker  stond meer dan een uur achter ---

DAT komt hier meermaals voor  , en nooit is de factuur minder !

maar goed ik was op tijd op de afspraak :nuchter !

dus eens weer thuis mijn ontbijtje genomen en ik was net klaar toen de primo al daar was voor zijn woensdag ochtend koffietje met praatje !

en nu eerst even bloggen , want  middag eten zal moeten opschuiven  .

't lijkt of mijn leven bestaat uit  dokters bezoeken  en controles , weinig plezierigs tegenwoordig ---

MAAR morgen heb ik een uitstapje gepland met vriendin  !

 en ik wil haar overtuigen om in december met mij mee te gaan naar een Afrikaanse benifiet - etentje -  ten voordele van een dorps waterput in Kameroen



"

ik bedoel het boren van een waterput daar 

mijn poetsparel is een Kameroense en ik wil ze helpen steunen  !

 benieuwd hoe vriendin zal reageren , ik laat het jullie weten !

zo dat was het voor vandaag 



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (10)

27-10-2022
Donderdaggroetjes !!! Maak er een gezellige en warme dag van lieve blogvrienden !!!
oie-2775822-TBCUCf-S6
oie-2775932c-Db-O8-Juh

Goedemorgen lieve vrienden.Ik heb deze morgen terug mijn knapperige pistoleetjes kunnen eten want gisterennamiddag rond 14 uur kon ik het niet meer aan en heb ik de garage gebeld.En er was witte rook want ze zouden mijn BMW nog gisterennamiddag ofwel deze voormiddag bij mij thuis afleveren.Maar om 15 uur kwam er terug een belletje dat ze op weg waren met mijn herstelde wagen.Hij is prachtig hersteld want een leek kan onmogelijk zien dat hij hersteld is.Hij is tiptop in orde en alles werd ook mechanisch nog eens nagezien en gereedgezet voor de winter.Hij is terug NAGELNIEUW en toch 13 jaar oud met amper 80.000 km op de teller.Het is een benzine 1600i.Ik voel met terug een vrij man en kan dus gerust weer mijn boodschappen doen alsook mijn familiebezoek aan mijn zus in Aarsele.Gisteren kregen we terug een prachtige zomerdag en vandaag zal het nog iets warmer worden,doch deze voormiddag voorspelt men wel bewolking en op de middag kan het wat druppelen en daarna krijgen we een heel zonnige namiddag met ongelofelijke temperaturen van een dikke 22 graden.Dus geniet ervan en morgen komt er nog een graadje bij en het weekend belooft ook heel mooi te zullen worden.Fijne donderdag en dit met vele lieve en hartelijke donderdaggroetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne donderdag lieve Ani.Ola Je mag erop uit.Das goed voor Je en dan nog voor een goed doel.Geniet ervan en ook van het mooie nazomerweer dat echt uitzonderlijk is.

27-10-2022, 09:58 geschreven door Jos Vande Ghinste


Jaja

Jaja ik ken dat... als uitstapje naar de dokter... de tandarts... de oogarts... en dan maar hopen dat er niet nog meer dokters aan te pas moeten komen... gisteren kwam onze huisarts voor onze griepprik... jij hebt tenminste nog een vriendin waar je mee op stap kunt... ik zou dat kunnen moest ik geen rekening houden met 't manneke die met de dag onberekenbaarder wordt... echt hij is niet te vertrouwen... haalt alle kasten en lades leeg en verplaatst alles of gooit het weg wat hij niet kent of gebruikt zonder rekening met mij te houden... aangezien wij nog altijd in ons huis wonen kan ik hem niet de hele dag volgen en dan is het zoeken naar een schaar of wat dan ook want die heeft hij dan ergens weg gestopt... die man heeft een weggooi-manie en dat terwijl hij vroeger letterlijk niets kon missen... elke ochtend weer zie ik de dag aan als een hindernissen loop en zelfs 's avonds kan ik niet ontspannen want wat gaat de nacht weer brengen... enfin mijn moeder zou zeggen : "je wilde hem dus je zult hem moeten verslijten zoals hij is"... het ergste is dat ik nu niet meer weet waarom ik hem toendertijd wilde... ik denk dat het voornamelijk seks was en ik was piepjong (17) en onervaren... je denkt op die leeftijd er niet aan dat je voor de rest niets gemeen hebt... sorry Ani voor mijn gezeur... leg het maar naast je neer want iedereen heeft zijn/haar eigen problemen... jij had het geluk een goeie man te hebben maar het ongeluk hem te vroeg te verliezen... de wereld bestaat uit onrechtvaardigheid en we kunnen het alleen maar ondergaan... ik hoop dat je uitje met je vriendin kan doorgaan en die waterput is een pracht idee... onze regering geeft miljarden uit aan het buitenland maar ik vrees dat die alleen in de zakken van de leidinggevers terecht komen... ze zouden beter dat geld rechtstreeks geven aan zulke groepen die de bevolking echt helpen. 

27-10-2022, 09:42 geschreven door Myette34


Dag Ani ,, gewoon genieten van de uitstappen ,,

Ja ooit eens controle kan geen kwaad ,, het moet nu eenmaal ,, maar hou U vast aan de mooie momenten zeg ik altijd .

Goede morgen en weer een prachtige dag wens ik U groetjes Ingrid .
donderdagq

27-10-2022, 07:40 geschreven door Ingrid


een fijne donderdag
halloween00003.gif

We zoeken allemaal de sleutel tot het geluk,
zelfs vaak in verre oorden.
Maar we vinden hem meestal dichtbij,
in een paar bemoedigende woorden.
Lieve groetjes van Freddy en Patty

27-10-2022, 02:47 geschreven door Patty en Freddy


26-10-2022
Dag Ani, ook ik zat de laatste tijd wat veel bij zorgverleners (dokter - oogarts - tandarts). Maar goed, ik heb weer gefietst vandaag. Hierbij nog 'n mooi oud kaartje van onze gemeente.

b-10

26-10-2022, 21:26 geschreven door eddy meuris


Dag Ani dat is minder die afspraakjes met de dokter geniet morgen maar van je uitstapje het weer word mooi

Welkom bij powerpoint Roosje

Een goede vriendschap,

een sterke band.

Bieden je ongevraagd,

met liefde een helpende hand.

wens jullie een fijne dag

Lieve groetjes Roosje

26-10-2022, 19:30 geschreven door Roosje


Spijtig dat het zo ver is ik zou mee gaan eten, best gezellig en voor een goed doel!

Ik hoop dat je nieto een weekje kan langskomen dan kan je de batterijen goed bijvullen door gezellig te babbelen en te knuffelen! En ja... de dokters vullen hun zakken met al die visites van "oudjes"  maar ja soms heb je ze nodig hé Ani.

Ik heb vandaag de laatste tomaten geplukt en dan de planten verwijderd want veel groeien zullen ze niet meer doen niettegenstaande het mooi weer! De serre en de tuin moet proper liggen tegen het einde van het jaar ook al heeft het dan misschien nog niet gevroren!

Ik hoop dat je uitje met je vriendin doorgaat!

Warme knuffel en out je kloek!

vis.gif

26-10-2022, 17:54 geschreven door NATOKEN


. . .

Och Ani, denk dan maar, dit is toch weeral achter de rug maar het is zoals overal : je denkt dat het nu weer eens zal gedaan zijn maar daarna komt er weer wat anders opduiken, zo gaat het hier ook weer een beetje.
Al heb ik nu toch weer een aantal werkjes gedaan gekregen van de ene of de andere, zelf ook nog wat gedaan van werk in huis vandaag en daarna gaan buiten zitten in het zonnetje, ze moet maar zo mooi niet lonken om je naar buiten te krijgen !  En ja, er eens tussenuit, wel dat wil iedereen ook wel weer maar dat gaat niet altijd zoals je dat zelf wil.  De ene keer wil je zelf nog wat gedaan krijgen en de andere keer komen anderen je lastig vallen, al is dat niet echt lastig vallen maar als ze bellen om dit of dat te komen doen, wel dan laat ik die mensen ook niet graag wachten, het was tenslotte ikzelf die er had op aangedrongen om alles zo snel mogelijk weer wat in orde te laten zetten, wat ondertussen zo goed als gelukt is, hier en daar valt er nog wel iets te doen maar dat is iets wat kan wachten en dan moet je ook maar wat geduld hebben.

Nog een heel fijne dag wens ik je morgen toe, geniet van het mooie zachte weer, al staat er wel wat wind, maar toch, dat moeten we er maar bij nemen.  Groetjes en een lieve knuffel.

26-10-2022, 17:10 geschreven door Chris


Dag lieve Ani

Image1-beautiful-fall-button
Ik kom je een hele fijne dag toewensen
geniet van het mooie herfstweer
Liefs José

Ja als je eenmaal naar de doc bent geweest en er iets is dan blijf je gaan met dit of dat.. wat leuk dat uitstapje morgen Ani, zou fijn zijn als je je vriendin kan overtuigen he..geniet nog van je dag Ani

26-10-2022, 12:47 geschreven door José


Hallo Ani

Ja dat begint hier ook Ani, als je dan gaat, komen erbij of toch tenminste al een nieuwe gemaakt. Want er steekt altijd een nieuw probleem op. Geniet van je wandeling, en ze overtuigen zal jou wel lukken denk ik! iets steunen wat ze ter plaatse doen is nog iets anders he. Hangt er van af hoe radicaal ze zijn? Hier is het poetsdag eerste schift al achter de rug, echtgenoot moet naar de oogarts en dan doe ik het tweede deel. Dat is meer lawaai met de stofzuiger. Alfy smiley-wink.gif 

26-10-2022, 11:54 geschreven door alfyvo


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto



Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!