Foto
Rondvraag / Poll
Is Johan Vande Lanotte tever gegaan in het dossier van Electrawinds
JA
NEEN
Bekijk resultaat

Zoeken in blog

Foto
Startpagina !
Rondvraag / Poll
Wie heeft volgens U de VLD kapot gemaakt?
Guy Verhofstadt
Patrick De Wael
Karel De Gucht
Herman De Croo
Alexander De Croo
Gwendolyn Rutten
Vincent Van Quickenborne
Hugo Coveliers
Jean-Marie Dedecker
Ward Beysen
Bart De Wever
Bekijk resultaat

Inhoud blog
  • Karel De Gucht Columnist bij Het Laatste Nieuws
  • Tobback for president SPA
  • Karel De Gucht's opinie over een goed politicus
  • Marc Van de Looverbosch zwaar uit de bocht als journalist
  • Moslimterroristen in België
    JOEPIE: België in Guiness Book! Meeste politici per inwoner!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    POLITIE BLAAST ZELF BIJ ALCOHOLCONTROLES!
    Foto
    Foto
    Foto
    Politie-agent verbrandde alcoholtester op BBQ!
    Foto
    Foto
    Foto
    Rondvraag / Poll
    Heeft Karel De Gucht volgens U in het verleden reeds "gesjoemeld"?
    Ja natuurlijk zijn gezicht staat er scheef van
    Neen hij is heiliger dan de paus
    Ik durf het niet zeggen. Ik weet het niet
    Bekijk resultaat

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Karel De Gucht betaalt DEXIAgeld NIET terug!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Hogeschool Gent gaf Bachelordiploma aan mentaal gehandicapte
    Foto
    Foto
    Foto
    Cancellara moet verkeersboete betalen voor te snelle sprint
    Foto
    Dendermondse politie-agent klopt op notabele
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    APENLAND
    Waar Koning Filip I regeert
    En het ABVV en de PS de bevolking terroriseert
    01-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toerenpoepster doet houterig

    Torenpoepende burgemeester speelt slecht toneel

    Iedereen keek uit naar de eerste gemeenteraad van de Aalsterse burgemeester Uyttersprot. Uyttersprot verscheen in een mannelijk broekpak op de gemeenteraad. Ze hield ze onbewogen stijf en houterig. De meeste mensen kregen een totaal andere persoon te zien dan op het vulgaire filmpje. Het is duidelijk dat de Aalsterse burgemeester een stijve pose aanneemt. Nu, het komt niet overtuigend over. Ze moet nu niet de koele madame spelen. Ook de schijn-geïnteresseerde manier waarop ze naar de Congolezen luisterde over het recente familiedrama was weinig overtuigend.

    Uyttersprot is wellicht de slechtste burgemeester die de carnavalstad ooit heeft gehad. Het is totaal aanbegrijpelijk dat ze de eer niet aan haar zelf houdt en opstapt. Bovendien is het ongelofelijk dat de christendemocratische familie haar aan boord houdt. Haar levenswandel -met echtscheidingen, openbare zedenschennis ed- is alles behalve passend in een partij waar de morele en ethische waarden nog worden gepromoot. Indien ze niet de dochter was van een oud-burgemeester zou ze geen schijn van kans gehad hebben in de politiek.



    Na het beruchte filmpje over een torenpoepende Ilse Uyttersprot keek iedereen uit naar de eerste gemeenteraad waarop de Aalsterse burgemeester terug in het openbaar zou verschijnen. Zou ze zwichten onder de druk van de oppositie of niet? Hoe gaat de nummer één van de carnavalstad om met haar nieuwe status als 'platte seks-symbool'?

    Clint trok naar de gemeenteraad om met een aandachtig oog en oor te volgen wat Ilse zoal te vertellen had. Niet erg veel, bleek al snel. De burgemeester bleef onbewogen bij de hele heisa voor een zaal in het Aalsterse belfort waar de pers massaal aanwezig was. De enige toespeling op het schandaal kwam van schepen Verdoodt, die zijn vraag opende met: "We hebben nu al meer toeschouwers dan collega's… Hoe zou dat nu komen?", waarna gelach in de zaal weerklonk. Ilse zelf bleef stoïcijns kalm.

    Tijdens de vergadering kwam er nog een Afrikaanse delegatie langs, onder aanvoering van de vader van de twee vermoorde kinderen eerder deze week. Hij uitte kritiek op de politie die naar zijn mening vroeger hadden kunnen ingrijpen. Nadien ging de vergadering achter gesloten deuren verder, voor ons het signaal om de straat op te trekken om de reactie van de Aalstenaars te vragen.

    En wat ons opviel: iedereen in Aalst op een enkeling na wist van de uitspattingen van hun 'burgermoeder'. We stelden honderd Aalstenaars de vraag:
    moet de burgemeester opstappen nadat ze ontmaskerd werd als het onderste deel van de 'torenpoepers'? Niet minder dan 78 mensen vonden dat zij haar functie kon blijven uitoefenen. De andere 22 waren van mening dat ze beter opstapte. (Zie video onderaan voor een greep uit de reacties)

    We kregen op onze terugweg nog een lid van het stadsbestuur te pakken, die we om een reactie vroegen.

    Heeft Aalst nog een burgemeester vanaf woensdag?
    Vermits dit in besloten vergadering is besloten, kan ik u daar niet veel over zeggen, maar we hebben deze zaak besproken binnen de gemeenteraad en de nodige vragen zijn gesteld.

    Clint trok donderdag naar Aalst om op de Grote Markt en het gemeentehuis te gaan torenpoepen, maar de politie nam onze GSM's in beslag en stelde PV's op voor openbare zedenschennis, dus er wordt wel zwaar getild aan dergelijke activiteiten in Aalst. Nochtans staat, volgens onze straatenquête, 78 procent van de burgers achter haar en tijdens onze actie kregen we veel geamuseerde reacties. Hoe rijmt u dat?
    Clint heeft met die actie de vinger op de wonde gelegd. De mensen in Aalst zijn in voor een goede grap te vatten, daar staan Aalstenaars voor bekend. Maar we kunnen niet naast de realiteit kijken: tijdens een periode zoals Aalst Karnaval wordt er van de politie verwacht dat ze optreden tegen wildplassers en openbare zedenschennis, maar voor het politiecorps is dit een heel ongemakkelijke situatie, vermits er al snel kritiek kan gegeven worden op het feit dat het hoofd van de politie, de burgemeester dus, in gelijkaardige omstandigheden gefilmd is en hier mee weggeraakt.
    Bovendien wil ik toch een kleine kanttekening maken bij de straatenquête. Heel sympathiek, maar of dit representatief is voor heel Aalst durf ik te betwijfelen. De man in het bewuste filmpje werd enkele dagen geleden nog op boegeroep onthaald toen hij in een café opdook, dus niet iedereen is even positief over het gebeuren.

    Wat ons vooral opviel na het uitlekken was de snelle verwijdering van het filmpje van youtube en een aantal Vlaamse nieuwssites.
    Dat was inderdaad opvallend. Naar mijn mening is er toch enige druk geuit op de media om de beelden te verwijderen, wat ook gelukt is in een aantal gevallen: het
    bewuste filmpje werd snel verwijderd. Maar internet is een krachtige motor: voor elk verwijderd fragment doken er al snel twee nieuwe op. Ik vind het vooral angstaanjagend hoe de grote media toch toegaven onder de druk, om daarna, toen het bijzonder actueel was op het internet, er toch weer aandacht aan te geven.
    Vanuit het buitenland stroomden de reacties echter ook toe. De Poolse televisie contacteerde het schepencollege met de vraag of dit zomaar kon in België en de artikels die er in het buitenland aan gewijd zijn, liegen er niet om.

    Een dagje later belden we ook Karim Van Overmeire, lid van de oppositie in de gemeenteraad te Aalst.

    Hoe hebt u de gemeenteraad ervaren?
    Karim Van Overmeire: De burgemeester kan verder functioneren volgens haar. Wij hebben als oppositie weinig middelen om haar te counteren: zolang de meerderheid achter haar blijft staan, kan ze op de positie van burgemeester blijven. Maar ik wil wel benadrukken dat wij niet zozeer tillen aan het bewuste filmpje op het internet, maar wel aan het gevoerde beleid van de afgelopen jaren waarin de coalitie zich vooral onderscheidde in ruzies en conflicten. Het filmpje zelf is vooral vervelend voor haarzelf en voor het imago van de stad Aalst.

    Tijdens de besloten zitting van de gemeenteraad zijn er vragen gesteld aan de burgemeester over de affaire. Hoe reageerde ze erop?
    Karim Van Overmeire: Ze vertoonde geen reactie. Voor haar is er niets aan de hand. Maar je kan niet ontkennen dat ze als hoofd van de politie en de persoon die moet beslissen in sommige tuchtzaken wel in een merkwaardige situatie is terechtgekomen.

    Dus dat betekent dat Ilse Uyttersprot burgemeester blijft?
    Karim Van Overmeire: De enigen die daar nog een stokje voor kunnen steken, is de Vlaamse Regering. Via een procedure voor kennelijk wangedrag zou dit mogelijk zijn, maar dat vraagt weer een hele administratieve weg die afgelegd moet worden. Dus het ziet er wel naar uit dat ze burgemeester blijft, ja.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.toffe buur

    Amerikaan heeft seks met luchtmatras van de buren

    Een 32-jarige Amerikaan met een fetisj voor plastic is gearresteerd nadat hij seks had met de opblaasbare luchtmatras van de buren. De buurman betrapte Edwin Charles Tobergta op heterdaad in zijn zwembad. Tobergta nam meteen de benen en nam de luchtmatras mee.

    De politie kwam de fetisjist in zijn woning in Hamilton (Ohio) arresteren. Volgens het politierapport smeekte hij de agenten hem niet in de gevangenis te stoppen en dat hij het enkel gedaan had omdat hij "een probleem heeft en op zoek is naar hulp".

    Tobergta is al een keer of vijf gearresteerd voor gelijkaardige feiten. Volgens zijn grootmoeder heeft de familie al meermaals psychiatrische hulp voor hem gezocht. Tevergeefs. "Hij heeft veel mentale problemen en hij heeft altijd al een fascinatie voor plastic gehad", vertelde ze in tranen aan The Enquirer. "Dat is alles. We hebben nooit de juiste hulp voor Edwin kunnen vinden. Het is alsof niemand er zich iets van aantrekt."
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik herken precies een burgemeester...

    Politie zoekt... agent die seks heeft op motorkap

    In de Amerikaanse staat New Mexico is de politie op zoek naar de identiteit van een collega die open en bloot seks heeft op de motorkap van een auto. De weinig verhullende beelden werden genomen door een camera die vandalisme moet vastleggen in een buurt waar de jongste tijd vaak vernielingen werden aangericht.

    Het bureau van de sheriff van Santa Fe County heeft gisteren deze foto's vrijgegeven om de identiteit van de agent, die in volle uniform zijn vlezige wapenstok hanteert, te achterhalen. De man riskeert uiteraard een fikse sanctie als hij geïndentificeerd kan worden. Leuk detail: let op het kleine hondje dat het tafereel aanschouwt. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roversbende aan het werk!
    BRUSSEL - Sven Gatz, de fractieleider van Open VLD in het Vlaams Parlement, die zijn mandaat zelf opgaf, heeft nog recht op 300.000 euro uittredingsvergoeding.


    De directieraad van het Vlaams Parlement besliste Sven Gatz een uittredingsvergoeding toe te kennen omdat zijn aanvraag volkomen overeenstemt met het reglement. Gatz, fractievoorzitter van Open VLD, nam recent ontslag om directeur te worden bij de Unie van Belgische Brouwers. Gatz was 17 jaar parlementslid: in 1995 kwam hij in het Brussels Parlement, in 1999 in het Vlaams Parlement. Het statuut van de parlementsleden geeft hem dan, ook als hij zelf ontslag neemt en meteen een andere job heeft, recht op een uittredingsvergoeding van 34 maanden, als hij erom vraagt. Hij krijgt twee jaar lang een verhoging, omdat hij fractievoorzitter was. Dat komt neer op een bedrag in de buurt van 300.000 euro. Bruto.

    Daarop moet hij nog wel pensioenbijdragen (8,5 procent) betalen en wellicht ook nog de afdracht aan zijn partij. Wellicht rest dan nog 250.000 euro bruto.

    Er is al vele malen heisa geweest over die uittredingsvergoeding. Onder meer in 2006 toen Vlaams parlementsvoorzitter Norbert De Batselier (SP.A) vertrok om directeur te worden bij de Nationale Bank. Het statuut zegt dat wie een hoge openbare functie aanneemt, geen recht heeft op die vergoeding, maar de Nationale Bank stond niet in dat lijstje. Hij deed toen afstand van de verhoging als voorzitter. Er was ook heisa in het zuiden van het land toen Waals parlementsvoorzitter José Happart bij zijn afscheid in 2009 ongeveer 500.000 euro kreeg.

    Er zijn al meermaals voorstellen ingediend om die vergoeding en andere punten uit het statuut van de parlementsleden - onder meer volledig pensioen na 20 jaar - aan te passen. Sven Gatz diende tien jaar geleden zelf voorstellen in om de uittredingsvergoeding te verminderen tot één jaar.

    Maar er is nooit iets van gekomen. De verschillende parlementen willen gelijkaardige regelingen hebben, en de ene kijkt naar de andere, en de andere naar de ene, en zo komt er nooit iets van. Een bijeenkomst van de voorzitters van de zeven parlementen bracht de zaak ook niet in een stroomversnelling, zei Sven Gatz gisteren vanop de luchthaven van Boston, waar hij geblokkeerd zat.

    'Ik bepleit al tien jaar een wijziging, maar als de regels nog altijd zijn wat ze zijn, en ik nu recht heb op die uitkering, vind ik dat ik dat recht mag uitoefenen', zegt hij.

    Als ministers zelf opstappen, hebben zij ook recht op zo'n uittredingsvergoeding. Bert Anciaux (nu SP.A) maakte daar jaren geleden gebruik van. Als Inge Vervotte (CD&V) zou opstappen als minister, heeft ze recht op 16 maanden, als ze die vergoeding vraagt.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jean-Pierre Bauwens

    Familie Jean-Pierre Bauwens: ‘Het was een ongeluk'

    GENT - Jean-Pierre Bauwens (43), de vader van het Gentse gezin met bokskampioen Junior Bauwens, is gisteren in het ziekenhuis bezweken aan zijn verwondingen. Maandagnamiddag werd hij thuis door een van zijn zeven kinderen in het hoofd geschoten, volgens de familie door de 14-jarige zoon die het zwaarst autistisch is. ‘Natuurlijk was het een ongeval', zegt moeder Sandra.

    Jean-Pierre Bauwens senior was een kleurrijke kerel. Getatoeëerd tot in zijn nek, maar afkerig van alcohol. Uitgespuwd door sommige bewoners in de Gentse sociale woonwijk Malem wegens zijn onbehouwen en soms gewelddadige karakter, maar evengoed door anderen bewonderd om zijn inzet voor zijn zeven kinderen. ‘Hij had een grote mond, maar een klein hartje', zegt een buurvrouw. ‘Wassen, plassen, boodschappen doen: hij deed het toch maar allemaal voor zijn gezin.'

    Barst in hecht blok

    Vier van die kinderen, met leeftijden tussen 13 en 15 jaar onder wie een meisjestweeling, hebben autisme, van een lichte vorm tot kernautisme. Toch weigerden Jean-Pierre senior en zijn vrouw Sandra altijd om die kinderen in een instelling te laten opnemen. Ondertussen zorgde Jean-Pierre Junior, met zijn drieëntwintig jaar de oudste van de zeven, in de boksring voor het financiële onderhoud van zijn familie.

    De laatste maanden waren er echter barsten gekomen in het hechte blok dat het gezin Bauwens vormde. Nadat eerst moeder al eens was weggetrokken, legde de vader het aan met een vrouw uit Wetteren. Volgens meer dan één bron was Junior ziedend omdat zijn vader daarbij met geld aan de haal zou zijn gegaan dat hij voor zijn broers, zussen en moeder bij elkaar had gebokst.

    Toch kwam Jean-Pierre senior nog regelmatig bij zijn vrouw en kinderen op bezoek. Zo ook maandagnamiddag. ‘Hij werd naar daar gelokt', beweerde zijn vriendin Peggy maandagavond.

    Gerecht heeft vragen

    ‘Mijn vader kwam op bezoek', beweert Junior Bauwens. ‘Blijkbaar met een geladen wapen op zak. Mijn broer, degene die het zwaarst autistisch is, heeft het gevonden. Ik was tv aan het kijken en ma was in de keuken. Het ging allemaal heel snel. Ik heb het wapen uit mijn broers handen geslagen.'

    ‘Waarom had mijn pa een geladen wapen op zak? Misschien voor mijn ma? We weten het niet. Waar hij het gehaald heeft, weten we ook niet. Mijn vader kwam overal, sprak met iedereen. Mijn ma was tegen wapens in huis. Veel te gevaarlijk met de kinderen', klinkt het kort.

    ‘En waarom ook nu? Pa was twee maanden geleden drie weken weg geweest, maar kwam nu regelmatig terug om voor de kinderen te zorgen. Hij wou voorgoed terugkomen, dat had hij tegen verschillende mensen gezegd.'

    Juniors stem slaat even over. ‘Ik ga wel zorgen dat alles goed komt met mijn broers en zussen. Dat heb ik altijd al gedaan.'

    De autistische zoon zou het wapen uit de zakken van vader hebben gehaald terwijl hij eigenlijk op zoek was naar snoep. Dat deed hij wel vaker, blijkt uit de verklaringen van de familieleden. Toen hij het wapen uit vaders zak haalde, zou het van dichtbij per ongeluk zijn afgegaan. De kogel sloeg in in het hoofd van Bauwens senior.

    ‘Natuurlijk was het een ongeval', was de enige commentaar die moeder Sandra gisteren kwijt wou.

    Hoewel het lang niet de eerste keer zou zijn dat een vuurwapen in familiekring leidt tot een fataal ongeval, doet het verhaal toch vragen rijzen, ook bij het gerecht. Gisteren verklaarde parketwoordvoerster An Schoonjans dat het voor het gerecht nog niet duidelijk is wie schoot en waarom. ‘We wachten nog op de resultaten van het technisch onderzoek naar DNA en kruitsporen op de handen.'

    Het is ook nog maar de vraag of een zwaar gehandicapte jongen van veertien met een mentale leeftijd van een klein kind die niet in staat is zijn bewegingen te controleren de trekker van een vuurwapen kan overhalen. En ook valt te betwijfelen of vader dat geladen pistool zich zo makkelijk liet ontfutselen door zijn autistische zoon. Als de jongen inderdaad de schutter is, zal er nooit een proces volgen. Hij is minderjarig en beschikt niet over de verstandelijke vermogens om voor een assisenjury te verschijnen.

    Psychiatrie

    Voorlopig werd niemand van het gezin aangehouden. De veertienjarige zoon die het schot zou hebben gelost, werd wel op verzoek van het parket in een psychiatrische instelling geplaatst omdat hij een gevaar is voor zijn omgeving en voor zichzelf.

    Dat gebeurde een tweetal maanden geleden ook al eens, toen op verzoek van vader Bauwens. Maar tegen het eind van de zomer liet de instelling waar de knaap zat weten dat zijn verblijf daar niet houdbaar was. De jeugdrechter besliste toen, laten verschillende bronnen weten, dat de zoon niet meer als ‘bedreigend' moest worden beschouwd, waardoor hij weer bij het gezin kwam wonen. Gisteren was bij het jeugdparket niemand beschikbaar voor commentaar.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is weer zover

    Topless maagden brengen rituele dans voor koning Swaziland

    In de buurt van de hoofdstad Mbabane danst en ...

    In de buurt van de hoofdstad Mbabane danst en zingt een legertje enthousiaste maagden topless een rituele dans voor Koning Mswati III van Swaziland. De vorst in de Afrikaanse dwergstaat telt dertien vrouwen en de zogenaamde 'Reed Dance' (letterlijk de Rieten Dans') is het hoogtepunt van de jaarlijkse feestelijkheden voor het staatshoofd. Uit alle uithoeken van het land zwermen maagden (de jongste zelfs amper tien jaar) naar de hoofdstad om rieten geschenken aan te bieden aan de koninklijke familie.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mediageile Torfs wil ook iets zeggen

    Rik Torfs: "N-VA heeft cordon sanitaire doorbroken"

    CD&V-senator Rik Torfs haalt in een interview met Gazet van Antwerpen fel uit naar N-VA. De partij van Bart De Wever reikt geen oplossingen aan en geeft anderen van alles de schuld, luidt het. Dat de N-VA electoraal toch zeer sterk staat, is volgens Torfs het gevolg van het cordon sanitaire, dat door de partij van voorzitter Bart De Wever 'doorbroken' werd.

    CD&V viert vandaag haar tiende verjaardag op het 'Samen is Super'-congres in Kortrijk. Naar aanleiding daarvan laat Rik Torfs zijn licht schijnen op de toekomst van zijn partij. "De CD&V is een partij met een fantastisch verleden, maar nu moet ze resoluter dan ooit uitgaan van haar sterkte. En we moeten niet proberen te lijken op een andere partij. Een partij die er bovendien helemaal niet goed uitziet", verwijst hij naar N-VA.
             
    Torfs is het ermee eens dat er meer bevoegdheden naar de regio's moeten. "Maar", zegt hij, "als het Vlaamse discours betekent dat je heel radicale, gespierde machotaal moet verkopen, dat je de brulboei moet uithangen zoals sommige collega-politici, dan pas ik." Die sneer is voor heel het rechts-populisme bedoeld, verduidelijkt Torfs. "Niet alleen bij ons, ook in andere Europese landen zijn er partijen wier discours zich volledig toespitst op het aanduiden van zondebokken. Het maakt voor hen niet uit of dit vreemdelingen, werklozen, Grieken of Walen zijn."
             
    De electorale sterkte van N-VA is te danken aan het cordon sanitaire rond het Vlaams Blok/Belang, luidt Torfs' analyse. "Bart De Wever heeft het cordon doorbroken en dat heeft geleid tot een enorm revanchegevoel bij een groot deel van de bevolking. Maar goed, zo'n gevoel blijft niet duren."
             
    In De Ochtend op Radio 1 voegde Torfs eraan toe dat zijn partij in 2007 een fout gemaakt heeft door harde communautaire beloftes te maken. Ontslagnemend premier Yves Leterme, destijds de onbetwiste sterke man van de Vlaams christendemocraten, reageerde door te stellen dat Rik Torfs een buitenstaander is, zeker wat die periode betreft.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Interessant

    Politie voert onderzoek naar 'stoeipoes van Stayen'

    © belga

    De lokale politie van Sint-Truiden voert een onderzoek naar de gedragingen van een vrouw die een uitdagende show gaf aan het raam van een kamer van Hotel Stayen, dat uitgeeft op het voetbalveld van STVV, waar zaterdag de wedstrijd tussen Sint-Truiden en Lokeren plaatsvond.

    © belga
    De politie gaat na of er sprake is van gerechtelijke inbreuken en van eventuele zedenfeiten. Enkele persfotografen maakten beelden van het schouwspel van de vrouw, bijgenaamd 'de stoeipoes van Stayen' en haar partner.
     
    "Op het ogenblik van de feiten vernam de politie niets van het tafereel. Toen de uitbater van Hotel Stayen op zondag 21 augustus kennis kreeg van het voorval, lichtte hij meteen de politie in. Als er sprake is van gerechtelijke inbreuken, zullen we de bevindingen van het onderzoek overmaken aan het parket van Hasselt.
     
    De hoteluitbater en de politie zullen er bij de volgende wedstrijden op toezien dat dergelijke feiten niet meer gebeuren en onmiddellijk worden stopgezet", stelde Philip Pirard, zonechef van de politie van Sint-Truiden.

    De dame in kwestie zelf, de 26-jarige Alicia uit Ronse, zegt vandaag in Het Laatste Nieuws dat ze geen seks had voor het bewuste hotelraam. Ze ontkent ook dat ze haar borsten liet zien.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruid klopt man af

    Dronken bruid rost bruidegom af tijdens huwelijksnacht

    Bernadette Besario Catan-Keeler (30).
    Bernadette Besario Catan-Keeler (30).
    Een pas getrouwd koppel uit Florida heeft het relaas van zijn eerste huwelijksnacht uit de doeken kunnen doen aan de... politie. De bruid, Bernadette Besario Catan-Keeler (30), werd prompt gearresteerd voor slagen en verwondingen. Dat schrijft de krant Sun Sentinel.

    Dansen met andere man
    Het koppel trad zaterdag in het huwelijk. Het feest vond plaats in een hotel in Fort Lauderdale. Daarna ging het naar een discotheek. Toen zijn kersverse bruid het op een dansen zette met een andere man, trok bruidegom Mike Keeler terug naar het hotel. Daar werd hij korte tijd later vervoegd door zijn bruid. Die bleek flink dronken en begon te ruzieën met haar man. Bernadette duwde hem en beet hem in de schouder.

    Emmer water
    Een moegetergde Keeler reed vervolgens naar hun huis in Lighthouse Point, alweer snel gevolgd door zijn vrouw. Eenmaal thuis, rukte zij het hemd van 's mans lijf, kieperde een emmer water over hem heen en beet hem in de arm.

    Oproep politie
    Zondagochtend om 8.30 uur kwam er bij de politie een oproep binnen vanuit de woning van de 'tortelduifjes'. De agenten hoorden een vrouw om hulp roepen en door het venster zagen zij Mike Keeler in bloot bovenlijf en met een gsm in de hand. Met de andere hand hield hij zijn vrouw in bedwang op de grond.

    Onstuimig liefdesspel
    Aan de agenten vertelde Bernadette dat de bijtwonden bij haar man te wijten waren aan hun eerder wild liefdesspel. Mike verklaarde aan de politie dat hij niet wilde dat zijn bruid in de gevangenis zou belanden. Hij getuigde dat haar onstuimige gedrag te wijten was aan overmatig alcoholgebruik.

    Vrouwlief werd evenwel opgepakt voor slagen en verwondingen. De rechter bepaalde haar borg op 4.500 dollar en beval haar uit de buurt van alcohol en haar man te blijven.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoals ik voorspeld had...

    Nog maar een paar weken geleden waarschuwde ik op Apenland voor problemen. En voilà hier heb je het al...


    Vader bokser Bauwens in levensgevaar na schietpartij

    Bauwens junior, hier tijdens een kamp in februari van dit jaar. © photo news

    HLN update   Bij een schietpartij in Gent is Jean-Pierre Bauwens, de vader van de gelijknamige bokser, levensgevaarlijk gewond geraakt. Dat zegt het Gentse parket en de lokale politie. De schutter is een van de familieleden van het slachtoffer.

    De schietpartij gebeurde vanavond in de woning van de familie Bauwens in de Gentse volkswijk Malem. Vader Bauwens werd neergeschoten met een vuurwapen en werd in levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht. Een familielid, mogelijk een van de zonen, zou de dader geweest zijn. De aanwezige kinderen en hun moeder werden meegenomen voor verhoor.

    Politie en parket zijn ter plaatse en onderzoeken de omstandigheden van de feiten. Het parket heeft een wetsgeneesheer en een wapendeskundige aangesteld.

    Precedenten
    Junior Bauwens, die als bokser een WBC-titel bij de lichtgewichten behaalde, leeft in een gezin met zeven kinderen. Vier van hen zijn autistisch. Hij bokst naar eigen zeggen om zijn familie een betere toekomst te geven. Samen met zijn familie moest hij zich echter al eens verantwoorden voor een uit de hand gelopen ruzie met hun buren in de Dapperheidsstraat in Gent.

    Pornovideo op naam van minderjarige dochter
    Vader Bauwens kwam ook al met het gerecht in aanraking wegens belaging van de buren, een Somalische familie. Hij wordt ook beschuldigd van misbruik van vertrouwen omdat hij een pornovideo zou besteld hebben op naam van de minderjarige dochter van de buren. De vader van het Somalische gezin en beide Bauwensen moesten ook verschijnen voor een onderlinge vechtpartij.

    De correctionele rechtbank oordeelde in mei dat er nog een verzoening mogelijk is tussen de twee families en stelde herstelbemiddeling voor. Op 4 oktober wordt de zaak voortgezet.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.interessant

    Ilse Uyttersprot riskeert celstraf voor seks op toren
    Ilse Uyttersprot riskeert celstraf voor seks op toren

    Burgemeester van Aalst Ilse Uyttersprot, die tijdens een reis in Spanje betrapt werd op seks in het openbaar, heeft wel degelijk een zedenmisdrijf gepleegd. Daar kan ze voor vervolgd worden en zelfs een celstraf van één jaar voor krijgen, aldus Gert Vermeulen, professor Strafrecht aan de Universiteit Gent.

    Het filmpje circuleert al lang op het internet, maar werd enkele dagen geleden pas echt ontdekt. "Dit behoort tot mijn privé met mijn toenmalige verloofde en is meer dan 4 jaar oud. Niet relevant dus… en zeker niet politiek relevant", reageerde Uyttersprot zelf. Maar dat blijkt niet helemaal te kloppen.

    “De beelden van de burgemeester zijn absoluut niet privé. Ze zijn volgens ons strafrecht een bewijs van een schending van de openbare zeden", zegt Vermeulen. "Wie dergelijke handelingen stelt die door minstens één andere persoon gezien kunnen worden, maakt zich strafbaar. Zelfs als ze in hun eigen slaapkamer bezig zijn en van buitenaf gezien kunnen worden.”

    “Wie het echt in een publieke ruimte doet, gaat natuurlijk helemaal over de schreef. Alle landen hebben daar duidelijke wetten over.” Volgens Vermeulen kan Ilse Uyttersprot zelfs vervolgd worden. “Als het land waar de feiten gepleegd werden aan België vraagt om het paar te vervolgen, dan is dat perfect mogelijk.”

    In ons land riskeer je een straf tot een jaar cel voor seks in het openbaar. Maar alles hangt dus af van de autoriteiten in Spanje, waar de feiten gepleegd zijn.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.joepie

    Wijk in Oud-Turnhout betaalt zelf politietoezicht

    Bewoners van de residentiële villawijk De Lint in Oud-Turnhout willen 30.000 euro betalen voor een digitale politiecamera die nummerplaten herkent. Het is allicht de eerste keer dat een overheid in Vlaanderen instemt met "betaalde veiligheid" voor een elitewijk. "Ongezond", luidt de kritiek in Het laatste Nieuws.
     
    De bewoners hopen zo hun buurt te beschermen tegen inbrekers. De politie zou er uit eigen beweging geen camera plaatsen, maar wil dat wel doen als de inwoners voor de kosten opdraaien.
     
    Dirk Van Nuffel, voorzitter van de overkoepelende Vaste Commissie van de Lokale Politie, stelt zich vragen bij het initiatief. "Het is principeel ongezond als rijke mensen de overheid beginnen te betalen voor beveiliging. Het is aan de gemeentebesturen om te oordelen over de noodzaak van camera's, volgens de principes van legaliteit en proportionaliteit. Het is niet omdat er enkele inbraken zijn dat er plots overal camera's geplaatst moeten worden. Er zijn nog andere doeltreffende middelen tegen inbraken, zoals de technische beveiliging van woningen. Mensen verwachten doorgaans ook onredelijk veel van camera's. Het is niet omdat die er hangen, dat er plots geen misdrijven meer worden gepleegd."
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lekker

    Nieuwe trend: placenta eten

    Als u toevallig net aan het eten bent, bij voorbaat onze excuses dan. In de Verenigde Staten heerst er namelijk een nieuwe trend onder jonge moeders: het verorberen van de placenta nauwelijks enkele minuten nadat hun baby zijn eerste kreet heeft geslaakt. De idee is dat op die manier de moeder sneller zal herstellen van de negen maanden durende zwangerschap.

    Voorstanders prijzen de placenta omwille van de grote hoeveelheid ijzer, vitamine B-12 en hormonen. Voorts zou het eten van de placenta vermijden dat moeders in een postpartum depressie, de zogenaamde baby-blues, zouden terechtkomen en helpt het bij het aanmaken van moedermelk. Geen enkele wetenschappelijke studie heeft die overtuiging nochtans al kunnen bevestigen.

    De meeste ziekenhuizen staan dan ook niet te springen om mee te doen met de hype. Placenta's worden er als ziekenhuisafval beschouwd. De Amerikaanse Jodi Selander voerde een heuse media-oorlog om haar placenta terug te krijgen van het ziekenhuis in Las Vegas waar ze bevallen was. Sindsdien wordt ze beschouwd als de 'hogepriesteres van de placenta-etende club'.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pastoor

    Stomdronken priester valt in zwijm tijdens doopsel

    Een doopceremonie in Sacramento is uitgedraaid op een grote afknapper voor vijftien baby's en hun familie, is uitgedraaid op een grote afknapper. Bleek immers dat de priester, die de plechtigheid moest leiden, stomdronken was. Dat meldt The Sacramento Bee.

    Eerwaarde Julian Medina kwam om te beginnen ruim een uur te laat binnenstrompelen in de All Hallows Church terwijl daar zo'n 150 mensen op hem zaten te wachten. Toen de doopplechtigheid voor de vijftien baby's eindelijk kon beginnen, bleek de 64-jarige pastoor nauwelijks uit zijn woorden te komen. De dronken geestelijke lalde maar wat uit zijn nek. Triest hoogtepunt kwam er toen de pastoor als een patattenzak neerviel van de zattigheid.

    Vervanger
    Zijn beminde parochianen droegen hun laveloze herder naar de sacristie. Een lid van de kerkraad ging intussen op zoek naar een vervanger om de doop alsnog uit te voeren.

    Geschorst
    Verantwoordelijken van het bisdom zitten erg verveeld met de zaak. De pastoor, die al sinds 1978 bedrijvig is in de parochie, werd voor onbepaalde tijd geschorst. Zijn oversten onderzoeken de zaak en beloven de pastoor weer op het rechte pad te helpen.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.leuk idee

    Man rijdt met gestolen truck seksshop binnen en steelt sekspop

    Een man die geen tekort aan seksdrive kan verweten worden, is in Lorain County (Ohio) met een gestolen vrachtwagen een seksshop binnengereden om er een seksspeeltje van 550 euro te stelen dat wordt omschreven als "een anatomisch correcte masturbator met vrouwelijke geslachtsdelen, benen en een kont".

    Volgens de politie heeft de man de pop gauw weggegooid, want vijfhonderd meter van de winkel trof de politie de man in de truck aan, de pop was niet te bespeuren. De man zette het op een lopen en is spoorloos.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik ga naar Aalst carnaval 2012
    VIDEO: Ilse Uyttersprot (burgemeester Aalst) heeft seks op toren
    People

    Ilse Uyttersprot, de burgemeester van Aalst, is betrapt terwijl ze in het openbaar seks heeft op een toren. Het filmpje staat al anderhalf jaar online, maar is nu pas ontdekt.

    Op het filmpje is te zien hoe enkele jongeren vanop een burcht de Aalsterse burgemeester in een compromitterende positie filmen.

    Ze heeft in het openbaar seks met haar ex-vriend, een chirurg uit Aalst, op de top van een toren. En ze heeft het duidelijk naar haar zin.

    De filmpjes worden nu onder druk van de burgemeester aan sneltempo offline gehaald. Maar het lijkt bijna onwaarschijnlijk dat Ilse Uyttersprot nu nog al het “bewijsmateriaal” kan vernietigen. Er zijn bovendien al heel wat Facebookpagina’s opgedoken die het gedrag van de burgemeester wel kunnen smaken.

    In een reactie zei de burgemeester dat het filmpje al vier jaar oud is. Ze vermoedt dat nu iemand haar politieke carrière wil beschadigen.

    Uyttersprot is al langer bekend omwille van haar “fratsen”.

    Toen ze ooit wou ontkomen aan woedende brandweerlui die zich rond het stadhuis hadden verzameld, verkleedde ze zich als agent om aan de brandweermannen te ontsnappen. Ze verdedigde ook het lied rond de parachutemoord bij de vorige carnavalsuitgang.

    Eén ding is zeker: het volgende carnaval in Aalst wordt eentje om nooit te vergeten.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uyttersprot bevestigt videofilm

    AALST - De burgemeester van Aalst, Ilse Uyttersprot (CD&V), heeft gisteren tevergeefs geprobeerd een gênant vakantiefilmpje van het internet te halen. Daarin is te zien hoe ze in het openbaar de liefde bedrijft.

    De bezoekers van de Nederlandse videosite Skoften.net konden sinds oktober vorig jaar het clipje Mama en papa op vakantie bekijken: een koppeltje vrijt op een toren van een kasteel. Ze denken dat niemand hen in de gaten heeft, terwijl toeristen met een camera op hen inzoomen.

    Pas gisteren werd het geval van openbare zedenschennis een internethit. Een Belgische surfer had de vrijende vrouw geïdentificeerd als de Aalsterse burgemeester Ilse Uyttersprot. Eén melding op de berichtendienst Twitter deed de rest van het werk. Terwijl Uyttersprot zich in stilzwijgen hulde, werd de torenpoeper –een verwijzing naar de bospoeper uit de tv-serie Van vlees en bloed– een populaire zoekterm op het net.

    Dringend verzoek

    ‘Er is iemand die als één man achter de burgemeester blijft staan', twitterde radiomaker Koen Fillet. Ivan De Vadder, politiek journalist van de VRT, schreef dan weer: ‘Onderzoek naar zedenfeiten in Hotel Stayen, zegt DSO (De Standaard Online, nvdr). Ligt dat in Aalst?' Daarmee verwees hij naar de ophef over het vrijende koppel tijdens Sint-Truiden–Lokeren.

    Gisteren in de late middag haalde Skoften.net ‘op dringend verzoek' het filmpje offline. Tegenover onze krant bevestigt de redactie dat ze die vraag had gekregen, zonder namen te noemen. Maar het filmpje was al op andere sites opgedoken.

    Waarnemend burgemeester van Aalst en partijgenoot Bart Van Lysebeth (CD&V) vindt het ‘merkwaardig' dat de video nu pas opduikt. ‘Dit dateert van vier jaar geleden en is uitsluitend in de privésfeer te situeren. Ik stel vast dat de paparazzi nu ook toeslaan in Vlaanderen.'

    Op het kabinet van Uyttersprot viel te horen dat de burgemeester er indertijd van overtuigd was dat niemand anders op die plaats was. ‘De beelden zijn gemaakt op een afgelegen plaats', klonk het daar. ‘De situatie heeft geen enkele invloed op haar engagement in de stad. We maken er ons niet druk om.'

    Iets over zessen gisteravond doorbrak Ilse Uyttersprot, met vakantie op Kreta, haar stilzwijgen met een bericht op haar Facebookprofiel: ‘Dit behoort tot mijn privé met mijn toenmalige verloofde en is meer dan vier jaar oud. Niet relevant dus... en zeker niet politiek relevant. Aan iedereen die me sms'jes vol steun verstuurde: bedankt!'

    Geen toeval

    Aan regionale zender TV Oost zei Uyttersprot dat ‘het geen toeval is dat het filmpje op dit moment op het internet circuleert'. Volgens haar werd het met kwade bedoelingen gelekt.

    Ex-echtgenoot Frank van Impe –níet de man die in het filmpje te zien was– betreurt vooral dat de hetze hun twee zoontjes treft. ‘Daar kan ik absoluut niet mee lachen.'
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Burgemeester Aalst in actie!

    Burgemeester van Aalst betrapt op vakantie? (video)

    burgemeester van aalst betrapt op vakantie video

    15:42 De burgemeester van Aalst is vandaag een hot topic op Twitter. Er blijkt al anderhalf jaar een filmpje op het internet te staan waarin zij en haar echtgenoot seks zouden hebben op de top van een toren. 'Towergate' lokte overal ten lande veel reactie uit.

    Bekijk het filmpje:

    Bekijk hier de video

    Het filmpje heette oorspronkelijk 'Papa en mama op vakantie'. Daarop is te zien hoe enkele jongeren een toren bestijgen. Eén van hen maakte een filmpje van het uitzicht. Hij wordt door zijn vrienden verderop geroepen omdat daar iets te zien is.

    Rond 1:10 wordt duidelijk dat de ophef ontstaan is omdat er een vrijend koppel op de top van een nabijgelegen toren staat. Het gaat meer dan waarschijnlijk om de Aalsterse burgemeester Ilse Uyttersprot en haar echtgenoot. De redactie van Studio Brussel reageerde als volgt bij het bekijken van het filmpje:

    De burgemeester is geen onbesproken blad. Zo vluchtte ze eens weg van de gemeenteraad, verkleed als agente, om te ontsnappen aan woedende brandweerlui. Ze verdedigde ook het lied rond de parachutemoord bij de vorige carnavalsuitgang. Het volgende carnavalsweekend wordt eentje om naar uit te kijken...


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De politie is uw vriend

    Politie maait vrouw (69) van zebrapad in Leuven

    In Leuven is gisterenavond een 69-jarige vrouw zwaargewond geraakt toen ze werd aangereden door een motoragent van de Leuvense politie. De dame is opgenomen op de dienst intensieve zorgen van het universitair ziekenhuis Gasthuisberg maar zou niet in levensgevaar verkeren. De motoragent bleef ongedeerd.

    Het ongeval gebeurde op de Naamsesteenweg, ter hoogte van de Groenstraat. De 69-jarige dame was op het zebrapad de rijbaan aan het oversteken toen ze werd aangereden door de motoragent. De vrouw werd verschillende meters meegesleept en raakte zwaargewond. Ook de motoragent kwam ten val, maar bleef ongedeerd.
     
    Het Leuvense parket heeft een verkeersdeskundige aangesteld om de juiste omstandigheden van het ongeval te onderzoeken. De motoragent legde een ademtest af en die bleek negatief.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gaat rijke Caroline Gennez vermogensbelasting slikken?
    Caroline Gennez hoort niet thuis in de SPA. Haar familie heeft overal eigendommen en in het weekend flaneert ze in Knokke aan het Van Bunnenplein waar haar ouders een appartement hebben. Officieel zegt ze zelf dat haar moeder opdiende in een café. In praktijk was de zaak van haar moeder en was haar moeder wel wat meer dan dienster.

    De hamvraag blijft of "salonsocialiste" Caroline Gennez een vermogensbelasting gaat slikken? Wij hopen alleszins van niet.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Blog als favoriet !


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Rondvraag / Poll
    Wanneer gaat Martine Tanghe best op pensioen?
    Hoe sneller hoe liever
    Op 65 jaar
    Op 67 jaar
    Nooit
    Bekijk resultaat


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    VRT start zoekprogramma "De DSK van Vlaanderen"
    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Foto

    Foto

    Foto

    Correctioneel veroordeelde Noël Slangen kreeg 6,5 miljoen € voor Lange Wapper!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Bachelor Vastgoed Hogeschool Gent blijkt analfabeet
    Foto

    Foto

    Foto

    Overheid plaatst flitscamera's op circuit Spa-Francorchamps
    Foto

    Onderzoekers unaniem:Programma Peeters & Pichal verhoogt kans zelfdoding
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    EXPERT: "KOEN WOUTERS ZONG ENORM VALS TIJDENS DUET MET KATIE MELUA"
    Waals MR-politicus Serge Kubla nam deel aan seksfuiven
    Foto

    Foto

    LEEGLOOP BELGIE IS BEGONNEN...
    Foto

    Foto

    Nieuws Politics

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    RECORDAANTAL BELGEN VLUCHT NAAR BUITENLAND
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!