Op een "gezellig samenzijn" hoort er natuurlijk ook eten en drinken.
Hierna het menu dat aan elke donor werd aangeboden en waar iedereen achteraf heel lovend over was.
Chapeau dus voor het team van Sablon Catering.
Aperitief en hapjes
Koud buffet (voorgerecht)
Gemarineerde zalm met dille
Gerookte vissoorten
Carpaccio van Irsche Angus beef met Parmezaan en preischeutjes
Mini tomaat mozzarella met verse basilicum
Pasta verdi met zongedroogde tomaten
Kip met Bresse met fijne kruiden
Slaatje van scampi’s met tomaat en avocado’s
Assortiment Italiaanse charcuterie
Assortiment marktgroentjes
Brood, boter en sausjes
Warm buffet (hoofdschotel)
Tepanyaki bar
Gebakken mals stukje rund, gemarineerde borst van hoevekip
gemarineerde zalm
Aardappeltjes in de schil met champignons en spekjes
Witloof, jonge worteltjes en boontjes in spek
Béarnaise en pepersaus
Desserten buffet
Hierna een aantal sfeerbeelden die dit allemaal illustreren.

Voorgerecht uitgestald.
Niet genoeg? Passeer dan nog een 2de keer.

Het gegrild vlees en de vis op de Tepanyaki werden gesmaakt.

Je zou van minder keuzestress krijgen.

Mijn hongergevoel was compleet weg achteraf :-)
|