Foto
Inhoud blog
  • Postzegelkwis april 2020
  • Vrouwtje op pensioen
  • Carnaval en sport
  • Leuke dingen
  • Een kort berichtje
  • Op reis met Paul
  • Eerste van het jaar 2020
  • Drank en spijzen
  • Wat een geweldige week!!!
  • Sportieve week
    Zoeken in blog

    Verhaaltjes van een ...
    ... actieve gepensioneerde
    25-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De allereerste Midzomernachtrun in Lier
    Na, eigenlijk, 2 jaar voorbereiding (vorig jaar niet doorgegaan) was het zaterdagavond ll. eindelijk zover. Een eerste keer het is allemaal wat moeilijk inschatten. Er is zelfs even ongerustheid geweest, een nachtje wakker liggen, 3 weken geleden was amper 1 ploeg ingeschreven. Het scenario was al voorzien dat als we geen 10 ploegen hadden we het evenement zouden afblazen. Gelukkig is het zover niet moeten komen.
    Na enkele woordjes uitleg van dokter Troch (hoofd Oncologisch Centrum H.Hartziekenhuis Lier) stonden klokslag 21u 36 teams aan de start van deze eerste Midzomernachtrun.
    Een verslag maken ga ik niet doen maar de achteraf-commentaar van de deelnemers spreekt voor zichzelf.
    - En nog eens gefeliciteerd met de geslaagde Midzomer! (Walter)
    - Nog eens een dikke merci voor je ongelofelijke inzet, enthousiasme en organisatie voor de onvergetelijke midsummerrun wij hebben er in ieder geval veel plezier aan beleeft. Dus voor jou en je ganse team een dikke pluim! tot volgend jaar. (Rene)
    - uitgeslapen na een keitoffe midnightrun met Johan Verberck, Katrien Ceulemans, Marianne Collin en Joyce Demet doen we nog eens!
    - was top ! bedankt voor de fijne organisatie (Johan)
    - Rony, het was zalig genieten!!! (Ludo)
    - hehe - hoe rap kan je zijn met een kruiwagen? - ...tot volgend jaar! (Koen)
    - Gisteren een leuke avond gehad. Bedankt aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. Met ons ploegske Lulutodi met een half rondje naast de overwinning gegrepen Maar ik hoop dat de echte overwinningen komend jaar geboekt worden op de afdeling oncologie in het H-Hartziekenhuis. Ik hoop dat de avond goed wat centen heeft opgebracht. (Dirk)
    - Het was een leuke avond. Bedankt om dit realiseren en hopelijk kunnen ze met dit klein beetje centen op de afdeling oncologie nog goed wat mensen helpen. grts de 4 runners (Pieter)
    - Knap gedaan! Er wordt al uitgekeken naar de volgende editie!! (Els)
    - Wat een ervaring! Wat een avond! Bedankt voor alles! Hopelijk tot volgend jaar! (Ilse)
    - het was super leuk :) volgend jaar weer? (Nancy)
    - Natuurlijk mogen we fier zijn op onze RONY het was aangenaam werken met hen de lierenaars, en in onze kraampjes ging het er goed aan toe warm of koud veel volk of even geen volk toch ging het er leuk aan toe met ons rendier in de pan Een verkenning in lier was nog leerrijk ook zeker iets om over te doen en willen graag bij editie 2 bij zijn, eventueel onze kinderen inzetten voor een ploegje ??? (Marc)
    - Ik denk dat we met z'n allen fier mogen zijn op onze Rony. Hij heeft het toch weer voor elkaar gekregen, natuurlijk met onze hulp ;-) Het was deze nacht wel een beetje laat in bedje kruipen, rond 3u, maar ik had het er zeker voor over om deze eerste editie mee te maken. Hopelijk kunnen we volgend jaar zelf een team inschrijven. (Martin)
    - Van harte gefeliciteerd met de knappe organisatie. Hopelijk komen er vervolgedities, met meer deelnemers en supporters! (Cecile)
    - Dag Rony, nog eens een dikke proficiat voor gisteren (of zeg ik beter vanmorgen?). Ik hoop dat je niet heel de weel strijk zal liggen van de zware inspanningen (Jo)
    - bedankt volgend jaar weer!!! (Annemie)
    - Hi all, Wat een FUN !!! (Ozturk)
    - Met deze wil ik je proficiat wensen met het initiatief van de midzomernachtrun. Alsook met het organiseren van heel het gebeuren. Rondom mij heb ik enkel maar positieve reacties gehoord over de organisatie die je op poten hebt gezet, en het verloop ervan. Ook wil ik je melden dat bij een volgende editie op mijn weliswaar beperkte ondersteuning kan gerekend worden. (Luc)
    - Hallo. Wij hebben gisteren mee gedaan met de midzomernachtrun. Kunnen we ergens op het net de foto's bekijken en de resultaten? Wij vonden het wel heel plezant! (Team Hoop)
    - Even laten weten dat ik mijn teamgenoten het een mooie avond vonden gisteren.
    proficiat met het initiatief ... hopelijk mag dit een vervolg krijgen. (Gerd)
    - Nog eens een dikke PROFICIAT voor uw organisatie! Natuurlijk een pluim op de hoed voor de vele medewerkers. We hebben ons reuze geamuseerd en hopen volgend jaar op een vervolg. (De Lyramasters)
    Nog een laatste opmerking : Jef en ik waren er ! Spijtig dat er niemand anders van de ganse GR is langsgeweest ! (Ozturk).
    Moeten we hier nog versteld van staan? Neen, sommigen hebben zich geëxcuseerd voor hun niet-aanwezigheid. Maar 2 schepenen hebben zelfs nog niet de elitaire beleefdheid om te melden dat ze niet kunnen/willen komen. Dit kan echter de totale pret niet bederven.
    Het ziekenhuis was wel vertegenwoordigd door mensen uit de directie en binnenkort (er zal zeker ruchtbaarheid aan gegeven worden) zullen zij een mooie cheque aangeboden krijgen. 

    Tenslotte onze gokwedstrijd. 75 Gokkers hebben een kans gewaagd om een "Luxe-ontbijt voor twee" (geschonken door Dijk 34) te winnen. En de winnaar is : Denise Mortelmans uit Lier. Zij vulde in dat er (in totaal) 1877 rondjes zouden gelopen worden en het juist aantal is 1868.

    BEDANKT aan alle medewerkers, vooral Ludo, Geert en niet te vergeten onze sportfunctionaris Michel, bedankt beide atletiekclubs, bedankt Joke, bedankt Lierse sportraad.
    BEDANKT aan mijn Lotgenoten (www.lotgenoten-vlaanderen.be
    BEDANKT aan alle loopsters en lopers 
    BEDANKT aan iedereen die een pintje is komen drinken of een hapje is komen eten
    BEDANKT aan onze sponsors Alibo, Vedette Sport en traiteur Familia (Nijlen)

    Hopelijk ben ik niemand vergeten, waarvoor dan mijn immense excuses.  

    Dit geslaagd evenement zal nu door ons rustig geëvalueerd worden en we zullen tijdig meedelen of er een vervolg komt ja dan neen.


    Foto`s : http://www.vtz.be/albums/midzomernacht-run-lier-2013-deel-1 (David Hartl)
                 http://www.vtz.be/albums/midzomernacht-run-lier-2013-deel-2 (David Hartl)
                 http://www.lierinbeeld.com/ (Lier in Beeld)
                 http://www.lierbelicht.be/content/succesvolle-eerste-midzomernachtrun (Lier Belicht)
    op TV : http://www.rtv.be/artikels/nieuws/2013062310342795_midzomernachtrun-in-lier
    in de krant : http://www.gva.be/regio-antwerpen-zuid/lier/midzomernachtrun-2.aspx?fb_action_ids=386494278137984&fb_action_types=og.recommends&fb_ref=.Ucf8nleK3t0.send&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%22386494278137984%22%3A413500878765984%7D&action_type_map=%7B%22386494278137984%22%3A%22og.recommends%22%7D&action_ref_map=%7B%22386494278137984%22%3A%22.Ucf8nleK3t0.send%22%7D  (GVA)

    Onderstaande foto`s : uit GVA en met dank aan Ozturk  













    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per jaar
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • Mol
  • Toerisme Lier
  • Bruno

  • Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek



    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    Een interessant adres?


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!