Inhoud blog
  • Belastingsvriendelijke gemeente
  • Gratis kinderopvang
  • Tegen de onderhoudsplicht
  • De Lijn op dieet
  • Met Bos naar Disneyland
    Archief per maand
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 01-2006
    Zoeken in blog

    Verder-werken-aan-Schelle
    Leven in een verkiezingsjaar
    22-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SPOTS op Schelle

    Er bestaat bij de wat grotere partijen in Schelle (CD&V, sp.a, VB en VLD) de laatste tijd de gewoonte om in hun huis aan huis krantje het plaatselijke nieuws te koppelen aan artikels die door hun hoofdkwartieren in Brussel worden geschreven. dit biedt het voordeel dat je als gemeentelijke afdeling mee wordt gelinkt aan het werk dat op hogere echelons wordt verricht door jouw partij en anderzijds dat je door een schaalvoordeel de prijs van het drukken omlaag haalt.

    In Schelle noemt het sp.a krantje SPOTS op Schelle. Het is een dynamische lay-out, kleurrijk, vlot leesbaar. Elke vier maanden wordt, meestal van mij, de tekst verwacht die in onze SPOTS moet worden gepubliceerd. De deadline die wordt vooropgesteld, die haal ik nooit. Dit is niet zo’n probleem want men weet dat de tekst komt en vermits ik vroeger zelf op ons Provinciaal Secretariaat werkzaam was, ken ik het reilen en zeilen voldoende om te weten hoe de timing loopt.

    Nu dat niet halen van die deadline heeft minder te maken met het uitstellen van werk dan met het feit dat tussen de deadline en het in de bus vallen bij de mensen er meestal iets meer dan 4 weken zit. In het College van Burgemeester en Schepenen weet je dat sommige dossiers bijna zijn afgerond en dat beslissingen gaan vallen maar je kan hierover vaak nog niets kwijt op die deadlinedag. Dit is vervelend.

    Zo is de SPOTS voor Schelle afgerond met een laatste foto (waar je ook vaak afhankelijk bent van de weersomstandigheden) afgelopen woensdag en krijgen we nu, 4 dagen later, het bericht dat het Provinciebestuur de aanvraag voor subsidiëring van 16 zitbanken en 3 picknicktafels langsheen onze belangrijkste toeristische fiets- en wandelwegen heeft goedgekeurd.

    Gedrukte pers is mooi, leest gemakkelijk, kan overal gelezen worden, ... maar het Internet is snel, flexibel en handiger. In de beginperiode van de gsm was de bezitter een arrogante zonderling, ne stoefer, vandaag ...

    Zo lopen in de VS meer dan 3 miljoen Blackberry bezitters rond. In België een paar tienduizend. Onlangs heb ik dat legertje vervoegd, binnenkort zullen we opnieuw geen zonderlingen meer zijn.


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)




    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!