Familie De Clipzelen
Inhoud blog
  • Een voorspoedig en gezond 2006
  • Een goede voorbereiding doet wonderen
  • Toppunt van inbraak
  • Europa kreunt onder de winter
  • Harde winter

    Zoeken in blog



    Foto


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    DE ZOETE INVAL
    25-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Merry X-mas from the States
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We wish everybody a merry Christmas

    25-12-2005, 13:35 geschreven door Ooikenaar

    Reageer (0)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Honden registratie

    Wie hond wil kopen moet straks eerst vragenlijst invullen

    Vanaf volgend jaar moet iedereen die een hond wil kopen - zowel in een dierenwinkel als in een asiel - eerst een uitgebreide vragenlijst invullen. 

    Aan de hand van vragen als "Zijn er andere dieren aanwezig?", "Zijn er kinderen?" en "Hoe ziet de toekomstige thuis van de hond eruit?" moet duidelijk worden waar en hoe de hond terecht gaat komen. Al de antwoorden gaan terug naar de verkoper of asieluitbater. Die moet dan beslissen of je als koper wel geschikt bent.

    De vragenlijst is een van de maatregelen die minister van Dierenwelzijn Rudy Demotte (PS) vandaag voorlegt aan de ministerraad.

    25-12-2005, 11:56 geschreven door Ooikenaar

    Reageer (0)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lijn is bezet

    Vrouw slikt gsm in na ruzie

    Een ruzie tussen een man en zijn vriendin kreeg een onverwacht vervolg toen de vrouw de gsm helemaal inslikte. De politie van Blue Springs in de Amerikaanse staat Montana kreeg vrijdag een oproep van een man wiens vriendin met ernstige ademhalingsproblemen kampte. Toen de agenten ter plaatse kwamen, troffen ze een 24-jarige vrouw aan die een gsm helemaal in haar keel had steken.

    "Het incident gebeurde tijdens een ruzie over de gsm. Zij wou de mobiele telefoon niet aan haar vriend afstaan. Daarom probeerde ze die in te slikken", zei Steve Decker van de politie van Blue Springs.

    De vrouw werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Het ziekenhuis heeft nog niets bekendgemaakt over haar huidige gezondheidstoestand. De politie maakte ook de identiteit van de man en de vrouw niet bekend.

    25-12-2005, 11:48 geschreven door Ooikenaar

    Reageer (0)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZALIG KERSTFEEST
    Kerstman of paus? Het is toch echt paus Benedictus XVI die zo verscheen tijdens zijn wekelijkse toespraak op het Sint-Pietersplein. De muts, beter bekend als een "camauro", werd voor het laatst gedragen door paus Johannes XXIII.

    25-12-2005, 11:45 geschreven door Ooikenaar

    Reageer (0)

    24-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inkopen

    Banksys noteert record van 7.750 transacties per minuut

     
    Het zijn topdagen voor Banksys, de beheerder van het elektronische betaalnetwerk in ons land. Vrijdag noteerde het bedrijf een absoluut recordaantal transacties, 3,75 miljoen om precies te zijn. Zaterdag sneuvelde dan weer een minutenrecord, het aantal transacties per minuut.

    Het nieuwe record overschrijdt de vorige piek die dateerde van 2 juli van dit jaar, toen er ruim 3,5 miljoen transacties waren.  Zaterdag zal globaal een minder drukke dag worden. De winkels zijn minder lang open en heel wat mensen moeten een kerstmaal voorbereiden en hebben dus minder tijd om te shoppen.
     
    3,3 miljoen transacties verwacht
    Banksys verwacht voor zaterdag zo'n 3,3 miljoen transacties. "Dat is veel, maar niet extreem uitzonderlijk in deze tijd van het jaar", aldus woordvoerster Marina De Moerlooze. Ze merkt wel op dat het al heel vroeg in de ochtend druk was.   

    Zaterdag sneuvelde wel een minutenrecord. Zo werden om 11.40 uur gedurende vijf minuten 7.750 transacties per minuut geteld. Dat is meer dan het vorige record van december vorig jaar, toen er sprake was van 7.350 elektronische betalingen per minuut.    Ondanks de recordcijfers, heeft het netwerk van Banksys niet gehaperd, aldus nog een tevreden woordvoerster.

    24-12-2005, 14:06 geschreven door Ooikenaar

    Reageer (0)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Decoratietrends voor de kerstboom

    Barokke boom bij Brico.
    Rood van klein tot groot (Van Gastel).
    Mondgeblazen kerstballen van Flamant.
    Kunstboom met LED's bij Van Gastel.
    Woningen alom worden stilaan ondergedompeld in een ‘jingle bells’-sfeer met de kerstboom als centraal pronkstuk. De traditionele kleuren zoals rood, goud en zilver blijven het doen. Wit mag ook, en wie durft, gaat voor trendy kleuren zoals appeltjesgroen en turkoois. Daarnaast wordt er meer geïnvesteerd in duurderde, vaak handgemaakte stukken die jaren mee kunnen.






    Witte kerst met barokke toets
    Geen witte kerst? Dan maar een witte kerstboom. Onder de verzamelnaam ‘White Romance’ presenteert Brico een ruim gamma aan romantische kerstdecoratie waarin wittinten overheersen. En naast ballen, sterren en strikken mogen er nu ook heuse stoeltjes met kussens in stof en kant in de boom. Voor een klassieke boom met een guitige knipoog. Prijs voor deze kerstboom, versiering en verlichting inbegrepen: 119,95 euro. 








     
    Kerstballen in alle formaten
    Met rood grijpen we terug naar de traditie. Rood is warm en dé kerstkleur. Maar dat traditie allesbehalve saai kan zijn, bewijst deze opvallende boom. Kleine rode kerstballen zorgen voor de basis en worden aangevuld met nog een aantal exemplaren van uitzonderlijk formaat. Van glas en wel een voetbal groot! Mega-ornamenten zijn helemaal in. De gewone slinger moet bovendien plaats ruimen voor een boa van rode pluimpjes. Een boom met divagehalte! Prijs van de grootste kerstbal bij Van Gastel: 28,90 euro.






    Met de mond geblazen
    Deze kerstballen van Flamant zijn mondgeblazen en met de hand beschilderd. Tijdloze charme die jaren kan meegaan. Prijs: 8,50 euro.















    Strakke eenvoud
    Is een traditionele kerstboom niks voor jou? Overweeg dan dit sober model. Gewoon de stekker in het stopcontact steken en de LED-lichtjes aan de uiteinden van de takken zorgen voor sfeer. Versieren hoeft niet: ook kaal mag deze boom er zijn. Kies je toch voor decoratie, hou het dan sober en transparant. Glazen beeldjes zijn prima! Prijs van een boom (90 cm hoog): 70 euro. Prijs van een glazen sneeuwman: 10 euro. Bij Van Gastel. (EG)

    24-12-2005, 14:04 geschreven door Ooikenaar

    Reageer (0)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woning kopen. Nog betaalbaar?

    Waarde van een huis in dertig jaar vertienvoudigd

    Wie in 1972 20.000 euro heeft betaald voor een huis in Vlaanderen, kan dat vandaag verkopen voor 210.000 euro, zo leren de prijstabellen van de bank ING. De huisprijzen in Vlaanderen zijn sinds 1972 dus ruim vertienvoudigd. Dat komt neer op een jaarlijkse waardestijging van 7,1 procent.

    Ook in Wallonië en Brussel zijn de huisprijzen fors geklommen, maar in een trager tempo dan in Vlaanderen.

    24-12-2005, 14:01 geschreven door Ooikenaar

    Reageer (0)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder van de VOORZIENIGHEID

    Rel rond condoom en mariabeeldje

    Een foto van een Mariabeeldje heeft in de Verenigde Staten heel wat opschudding veroorzaakt. De afbeelding verscheen in een advertentie in een blad van een katholieke jezuïetenorde. "Een verbluffend 22cm hoog beeldje van de Maagd Maria gehuld in een delicate sluier van rubber", zo luidde de tekst bij het kunstwerk Extra Virgin.

    De Londense kunstenaar Steve Rosenthal zegt dat hij de advertentie liet plaatsen ter gelegenheid van de Wereld AIDS dag, als protest tegen het pauselijke verbod van kunstmatige voorbehoedmiddelen. Volgens de uitgever van het blad 'America' was op de zwart-witte proefdrukken niet te zien dat er een condoom geplaatst was over het 'Unieke Hedendaagse Religieuze Kunstwerk'. Het tijdschrift heeft zijn verontschuldigingen aangeboden.

    24-12-2005, 13:55 geschreven door Ooikenaar

    Reageer (0)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    'Father Christmas' al in zestiende eeuw overleden

     Kerkgangers in het Engelse dorpje Dedham hebben een schokkende ontdekking gedaan. Volgens een grafsteen op het plaatselijke kerkhof is daar op 30 mei 1564 'Father Christmas', ofwel de Kerstman begraven. Dat meldde de krant The Daily Telegraph zaterdag.
     
    Volgens de hoofdarchivaris van het graafschap Essex, waar Dedham ligt, is er een logische verklaring. "Christmas was in die periode een veel voorkomende naam in die contreien”, verklaarde hij. Bovendien was het in de zestiende eeuw niet ongebruikelijk dat mensen de bijnamen als Old Father kregen.

    24-12-2005, 13:49 geschreven door Ooikenaar

    Reageer (0)

    23-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Vlaanderen heeft bijna drie maanden nadat de ramp in Pakistan heeft plaats gevonden, besloten om ook zijn steentje bij te draaien. Een kleine show gebracht door TV één en VTM heeft toch een kleine 4 miljoen opgebracht. Daar bovenop geeft de federale regering ook 3 miljoen - in feite zijn wij, als belastingsbetaler, dat - om warme kleren en tenten naar de getroffen gebieden te brengen.
    Het ironische is dat al de textiel bij ons uitbesteed wordt aan Indische bedrijven. Om de prijs te drukken. Dus we laten klederen in het buurland maken, laten ze naar België exporteren en sturen ze dan op naar Pakistan. Kunt u daar aan uit. ikke niet.
    Waarom zijn ze in Oktober niet gestart? Ze weten dat het een koude regio is en de winters zeer streng zijn. Nee, nu rond Kerstmis wordt er actie gevoerd. Moeten er gewetens gesust worden of is het omdat de mensen dan meer sensibiliseerbaar zijn?
    Dus we hebben er voor gezorgd dat elke dakloze ( zo een drie miljoen) 2,25 € ontvangt om te overwinteren.
    Ja, ik zou ook zeggen " veel goede HOOP ginder in het Himalaya-gebergte" jullie zullen het zeker nodig hebben.

    23-12-2005, 15:14 geschreven door Ooikenaar

    Reageer (1)

    21-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerstshopping

    Kerstperiode kost een Belgisch gezin gemiddeld 1.078 euro

    De kerstperiode kost een Belgisch gezin gemiddeld 1.078 euro en de kerstuitgaven blijven stabiel tegenover de vorige jaren met een verwachte daling van slechts één procent. Dat blijkt uit de zevende editie van de jaarlijkse Europese kerstenquête van consultant Deloitte.

    Met een daling van slechts één procent bevindt België zich in een meer comfortabele positie dan andere Europese landen: gemiddeld daalden de uitgaven in Europa met drie procent.  Volgens de vierhonderd Belgische respondenten zal hun gezin in 2005 gemiddeld 1.078 euro uitgeven aan kerstuitgaven.
     
    Geschenken, eten en drinken, uitgaan, decoraties,...
    Meer dan de helft van dat bedrag (634 euro) gaat naar geschenken. Andere grote uitgaven zijn eten en drinken (214 euro), uitgaan (101 euro), decoraties (77 euro) en giften aan een goed doel (52 euro).  De Belgische consument wordt steeds meer een "last minute shopper": meer dan een vijfde van de ondervraagden is immers van plan om een groot deel van de aankopen voor geschenken uit te stellen om een korting van meer dan twintig procent te verkrijgen.  

    Dvd populairder
    De top-5 van de meest gewenste en gegeven geschenken blijft volgens de Belgische resultaten redelijk stabiel: cd's, dvd's en video's worden elk jaar populairder. Opvallend is dat 36 procent van de respondenten graag een geschenk zou krijgen dat te maken heeft met reizen, terwijl slechts zes procent van hen ook effectief van plan is om zo'n geschenk te geven aan iemand anders.   

    Prijsbewust
    De Belgische ondervraagden zijn bij hun winkelkeuze heel prijsbewust. Vooral de verhouding tussen prijs en kwaliteit blijkt de belangrijkste factor te zijn. Grote supermarktketens, zoals Carrefour en Makro, en speciaalzaken voor bijvoorbeeld elektronica, speelgoed of sportmateriaal, zoals Decathlon en Fnac, kunnen rekenen op veel bezoekers.
     
    Internet
    Meer dan zestig procent van de ondervraagden is van plan om in één van die winkels het meeste geld uit te geven voor kerstaankopen. Meer dan zestig procent van de respondenten beweert het voorbije jaar een aankoop online te hebben gedaan. Toch zal slechts dertig procent het internet gebruiken om kerstgeschenken te kopen: het net wordt tijdens de kerstperiode vooral gebruikt om informatie over producten op te zoeken en om prijzen te vergelijken. 

    Deloitte is actief in audit, accounting, belastingadvies, consulting en corporate finance en voert jaarlijks de Europese "Kerst"studie uit. De studie peilde bij 6.800 consumenten uit de Europese Unie naar het bestedingsgedrag tijdens de eindejaarsperiode.

    21-12-2005, 17:06 geschreven door Ooikenaar

    Reageer (0)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2006 ???

    Belg ziet 2006 somber in

    De meeste Belgen verwachten niet dat er in 2006 veel zal veranderen. Het aantal pessimisten is zelfs licht gestegen in vergelijking met voorgaande jaren. Dat blijkt uit een enquête van onderzoeksbureau TNS Dimarso.

    Onheil
    De grootste groep, 42 procent, denkt dat 2006 hetzelfde zal brengen als 2005, 31 procent gelooft dat er beterschap in zicht is en een kwart vreest dat het volgende jaar meer onheil zal brengen.

    Vrouwen zijn somberder dan mannen. Het pessimisme is in Vlaanderen (24 procent) en Franstalig België (25 procent) aan elkaar gewaagd. Wie jonger is dan 35, ziet de toekomst het meest optimistisch tegemoet.

    Vooral in de economie heeft de Belg nog maar weinig vertrouwen. Amper 14 procent verwacht in 2006 economische voorspoed. Vooral de economische gevolgen van de uitbreiding van de EU en de hoge olieprijzen boezemen angst in.

    Werkloosheid

    Dat de werkloosheid zal dalen, gelooft slechts één op de vijf. Zes op de tien Belgen zijn er bovendien van overtuigd dat het aantal werklozen nog zal toenemen. Aan het begin van het nieuwe millennium dacht nog de helft van het land dat de werkloosheid zou dalen. Meer dan de helft (56 procent) meent, net zoals de vorige jaren, dat er dan ook nog meer stakingen en arbeidsconflicten komen.

    In de eigen job is de Belg wel relatief gerust: 73 procent van de ondervraagden heeft een gevoel van werkzekerheid, een lichte stijging. Toch vreest 26 procent zijn job te kunnen verliezen.

    Het aantal Belgen dat denkt meteen een andere job te kunnen vinden, stijgt spectaculair tot 55 procent. Ook de voorbije drie jaar was er al een stijging.

    Internationale conflicten
    Slechts een kleine minderheid (7 procent) verwacht een vredig jaar met weinig internationale conflicten. Beduidend meer vrouwen denken dat het een turbulent 2006 wordt. Het geloof in een vredig 2006 is groter in Wallonië (10 procent) dan in Vlaanderen (5 procent).

    21-12-2005, 12:39 geschreven door Ooikenaar

    Reageer (0)

    19-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sportvrouw
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Kim CLIJSTERS

    19-12-2005, 10:02 geschreven door Ooikenaar

    Reageer (0)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sportman en - vrouw van het jaar
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren was het de bekendmaking van de sportman en de sportvrouw van het jaar 2005

    SPORTMAN

    1 - Tom BOONEN ( wielrennen)
    2 - Stefan Everts ( motocross)
    3 - Sven Njs ( veldrijden)

    SPORTVOUW

    1 - Kim CLIJSTERS ( tennis)
    2 - Kim Gevaert ( atletiek)
    3 - Ann Wauters ( basket)

    Ik vind het toch al rechtvaardig dat Henin niet vermeld is. Ze heeft in mijn ogen geen Belgische nationaliteit meer ( woont in Monaco voor de belastingen), maar is een monegaske. Dat Kim gewonnen heeft, was te voorspellen gezien de populariteit van tennis en Clijsters zelf.

    Wielrennen is ook één van de meest populaire sporten in België naast voetbal. Dus wel niet te verwonderen dat Boonen gewonnen heeft. Plus hij heeft een bijzondere uitstraling.

    19-12-2005, 10:00 geschreven door Ooikenaar

    Reageer (0)

    18-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische politiekers
    Klik op de afbeelding om de link te volgen In de loop van de week heeft onze vice-premier Freya Van Den Bossche zich in de schijnwerpers gesteld door bepaalde Nederlandse politiekers als ouderwets en onbekwaam te bestempelen. waaronder de eerste minister van Nederland, Van Balkenende, en haar collega van begroting, Zalm.
    Okay, het gaat ginder niet bijster goed en die Van Balkenende ziet er maar een mottig 14-jarig kostschoolmanneke uit, maar kijkt eerst in eigen keuken.
    Ze is minister van begroting en pas iets meer dan 30 jaar oud. Een bleu. Ze kan zelf met moeite haar job uitvoeren zonder de hulp van haar ambtenaren. Ze zou beter wijseljk haar mond houden en proberen haar werk zelf goed te doen. En we mogen ook niet vergeten dat we partners zijn met Nederland. Sinds lang. De BENELUX. Nadien heeft ze haar excuses gegeven. Dat vind ik eerlijk gezegd iets te goedkoop. Eerst kamelen schieten, wie weet economische en politieke schade toebrengen en dan zeggen " I am sorry". In zo een positie moet men eerst nadenken en dan spreken en niet er iets uitflappen en nadien uw excuses aanbieden.
    Weer een bewijs hoe onze politiek in elkaar zit en met wat ze zich bezighouden. Ze hebben meer dan werk genoeg in eigen land dat ze nog eens over de grenzen hun beoordeling moeten gaan geven.

    18-12-2005, 00:00 geschreven door Ooikenaar

    Reageer (0)

    17-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Internauten

    De grootste groei in internetgebruik is te vinden bij vrouwen en senioren( +55 jaar).
    Vooral de combinatie van de twee, nl vrouwelijke senioren, levet de meest spectaculaire groei op.

    Wat zoeken we op het internet

    1 - Vakantiegerelateerde informatie
    2 - Nieuws en actualiteit
    3 - Muziek
    4 - Film
    5 - Cultureel nieuws

    2,2 miljoen Belgen kopen onlne.
    Di is iets minder dan de helft van de Belgische internauten koopt producten ( gemiddelde waarde van 144 euro) of diensten via het internet.

    Top online Aankopen

    1 - Concert tickets
    2 - Kledij
    3 - Transport tckets
    4 - DVD's
    5 - Boeken

    17-12-2005, 12:36 geschreven door Ooikenaar

    Reageer (0)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat is sneeuw?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen SNEEUW

    Er valt sneeuw, hagel of ijsregen als het vriest in een luchtlaag vlak boven het aardoppervlak en die laag dik genoeg is.
    s Winters kan er uit stratus- of cumuluswolken sneeuw vallen in de vorm van sneeuwvlokken. Hagel is een product van onweersbuien. Hierin ontstaan ijsdeeltjes, omwille van het feit dat onderkoelde waterdeeltjes herhaaldelijk wolkenlagen passeren die verschillen in temperatuur.
    Ijsregen ontstaat als regen die door een warme luchtlaag valt, een diepe laag onderkoelde lucht tegenkomt en bevriest.

    17-12-2005, 11:23 geschreven door Ooikenaar

    Reageer (0)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sneeuw
    Hoe is het met de storm afgelopen? Niet teveel takken en bomen gesneuveld? Het is wel prachtig om in een bosomgeving te wonen maar het kan ook zijn specifieke gevaren meebrengen. Hopelijk hebben jullie geen schade.
    Gisteren was het in Oostenrijk al slecht weer. Pakken sneeuw vielen uit de lucht met de gekende verkeerschaos als resultaat. In feite denken we dat we sterk staan qua milieu en bouw en infrastructuur, maar als moedertje natuur tegenzit, is alles met een haverklap naar de vaantjes. Onschuldig water waar we ons mee wassen kan hele gebieden tot modderpoelen herleiden. Ganse steden van de kaart vegen. Dan beseffen we maar hoe nietig we zijn ten opzichte van de krachten van de natuur. Geen wonder dat de oermensen de natuurelemenen als hogere creaturen aanschouwden die ze probeerden te paaien met geschenken en offers.
    Zoals je al weet heb ik het etentje bij Els afgezegd. Tegen 's avonds geraak ik nog met moeite uit mijn zetel. Laat staan dat ik me uren op een stoel ga neerzetten. Ik zou het niet kunnen.
    Eerlijk gezegd zal ik blij zijn als de 3de januari er is. Het begint een mens uit te putten die dagelijkse dosis pijn. Maar nog 14 daagjes en het is zover.

    17-12-2005, 10:01 geschreven door Ooikenaar

    Reageer (0)

    15-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regenboog
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisterenmorgen kwam ik 's morgens pas thuis met Tobie van onze gewoonlijke wandeling, toen het plots hevig begon te regenen en de zon kwam er tegelijkertijd door.
    Het resultaat ziet u op de foto.
    Licht  dat door een prisma valt ( in ons geval waterdruppels) valt uiteen in een kleurenspectrum, variërend van blauw aan de binnenkant tot rood aan de buitenkant.
    Of er een potje goud stond aan het begin van de kleurenboog, weet ik niet want zover ben ik niet gaan kijken.

    15-12-2005, 12:23 geschreven door Ooikenaar

    Reageer (0)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuws vanuit België
    Het weer is veel verzacht. Gisteren was het toch een 10°C ( 50° F) over de middag.
    Ik heb gisteren mijn oude geburen uit Laarne nog eens bezocht (Roger en Liliane). Was zeker meer dan vier jaar geleden dat we elkaar nog eens gezien hadden. Liliane is vanaf de 30ste november op pensioen ( 60 jaar). Roger is nu al een twee tal jaren op prepensioen. Zagen er beide goed uit. Wat geklets of the good old days en de tijd was als een flits voorbij.
    Natalie is gisteren eens binnengesprongen. Ze heeft last van ochtendmisselijkheid en humeurschommelingen. Het schijnt dat dat normaal is bij de eerste drie maanden zwangerschap.
    Prins Laurent ( de jongste zoon van Koning Albert II en Koningin Paola) en Prinses Claire zijn gisteren verrijkt met een tweeling. Twee jongentjes. Ze zijn een maand tevroeg geboren.
    Onze Koning heeft nu 11 kleinkinderen. Als wij geen vuchtbaar koningshuis hebben. Maar ze hebben ook  niets anders te doen. En wij betalen er toch voor.
    Uit een enquête is gebleken dat 52 % van de Vlamingen tegen België zijn. Ze willen daarmee zeggen dat ze voorstander zijn van een onafhankelijk Vlaanderen, geen koningshuis meer en niets meer te maken hebben met de Walen. En zeker dat er nu veel schandalen bij de Waalse politci openbaar gemaakt worden. Wat bepaalde functionarissen niet in hun zakken gestoken hebben. Niet te geloven. En dat is allemaal ons geld. En de meeste zijn afkomstig van de PS, Partie Socialiste. Ze hebben die nu omgedoopt naar Partie Scandaleuse.
    In Ruiselede heeft een man die aan een echtscheiding bezig is, zijn huis willen in brand steken. Hij heeft zodanig veel benzine gebruikt, dat door de losgekomen gassen het huis doodgewoon ontploft is. Resultaat een huis onbewoonbaar verklaard ( het huis naast de ontplofte woning) en 27 huizen met schade. Van het ontplofte huis blijft er niets meer over. Nu is natuurlijk de vraag "Wie gaat dat betalen en wanneer gaan ze hun geld zien."???????????
    De verzekeringen zullen het onderling wel op een ander steken en jaren lang over discuteren wie er wel en niet moet betalen en hoeveel. Ondertussen staan er 28 gezinnen in de kou.

    15-12-2005, 11:22 geschreven door Ooikenaar

    Reageer (0)

    Archief per week
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!