Familie De Clipzelen
Inhoud blog
  • Een voorspoedig en gezond 2006
  • Een goede voorbereiding doet wonderen
  • Toppunt van inbraak
  • Europa kreunt onder de winter
  • Harde winter

    Zoeken in blog



    Foto


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    DE ZOETE INVAL
    04-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Begrijpe wie het begrijpen kan
    Volgens de statistieken zou een volume aan spaargelden op de banken staan dat elkeen 73.000,00 EURO op zijn rekening staan heeft.
    Volgens de statistieken hebben de 1/4 van de Belgen een lopend krediet.
    Volgens de statistieken leven iets meer dan een miljoen Belgen onder het minimumsbestaan van 789 EURO
    .

    Verstaan jullie het nog?

    We zijn één van de rijkste landen met elk 73.000 Euro op onze spaarboek ( zeggen de statistieken).

    Op de 10.000.000 inwoners leven er 1.000.000 onder het bestaansminimum of 10% van de bevolking.

    Op de 10.000.000 inwoners hebben minstens 2.500.000 inwoners schulden af te betalen.
    Er is maar één conclusie. Een zeer kleine minderheid bezit miljoenen Euro's. De kloof tussen rijk en arm wordt groter. Wie rijk is wordt schandalig rijk en wie het vroeger gemiddeld had, spartelt juist boven water.

    04-12-2005, 00:00 geschreven door Ooikenaar

    Reageer (0)

    02-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het POOLLICHT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Poollicht is een grote, spectaculaire lichtshow in de aardatmosfeer. Net als bij grote vuurwerken, vertoont de hemel een steeds veranderend kleurenspel. Poollicht treedt doorgaans op boven de beide magnetische polen van de aarde. Op het noordelijk halfrond spreekt men van noorderlicht, op het zuidelijk halfrond van zuiderlicht. Hoewel deze twee elkaars evenbeeld zijn, kunnen er grote verschillen zijn in tijd, intensiteit en locatie.
    Poollicht ontstaat als elektronen en protonen die bij coronale massa-ejecties de ruimte worden ingeschoten, in botsing komen met atomen hoog in de dampkring van onze planeet. Bij deze botsingen tussen zonnedeeltjes en aardse zuurstof- en stikstofatomen dragen de deeltjes een deel van hun energie over aan de atomen.
    De atomen stralen op hun beurt de verkregen energie uit als licht van bepaalde kleuren. De energie van de zonnedeeltjes heeft echter een verwoestende invloed op satellieten en elektriciteitsnetwerken. De kleuren van het poollicht zijn afhankelijk van het soort atomen dat getroffen wordt en de hoogte waarop dat gebeurd. Groen licht is afkomstig van zuurstofatomen op een hoogte van 100 km. Op grotere hoogte zendt zuurstof juist rood uit. Neutrale ( ongeïoniseerde<) stikstofatomen geven roze licht, terwijl geïoniseerde stikstof de zeldzame blauwe en paarse poollichten produceert.
    De lichtshows zijn vooral in de poolstreken goed te zien.

    02-12-2005, 14:47 geschreven door Ooikenaar

    Reageer (0)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze ZON
    Klik op de afbeelding om de link te volgen In het grote heelal neemt de zon maar een bescheiden positie in. Ze is een normale ster van middelbare grootte in een arm van het Melkwegstelsel. ( één van de 150 mijjard stelsels in het heelal).
    Om de zon draaien negen planeten. Deze volgen de zon op haar ronde om het centrum van het melkwegstelsel, een reis die - ondanks de snelheid van 240 km/seconde - 225 miljoen jaar duurt.
    Er passen een miljoen aardes in de zon, die een middellijn van 1.390.000 km heeft. Ze bevat  99 procent van alle masa in het zonnestelsel.
    Het leven op aarde is absoluut afhankelijk van de zon. Ze is de bron van alle energie, warmte en licht. Het licht van de zon, die 150 miljoen km van ons verwijderd is, doet er acht minuten over om de aarde te bereiken.
    Geschat wordt dat de zon 4,6 miljard jaar geleden is ontstaan, toen ons zonnestelsel slechts een wolk van gas, stof en ijs was. De zwaartekracht zorgde ervoor dat de wolk samentrok en in een gasachtige bol veranderde. Het binnenste deel ervan werd de zon, het buitenste deel een platte schijf waarin de planeten ontstonden.
    De zon bestaat uit gassen: voornamelijk waterstof ( 92,1 % ) en helium ( 7,8 % ), maar ook wat zwaardere elementen ( 0,1 % ).
    De energie van de zon is afkomstig van kernfusie. De hitte en de druk in haar centrum zorgen ervoor dat de kernen van waterstofatomen met elkaar versmelten. Bij deze reactie komen enorme hoeveelheden energie vrij. Eigenlijk is het hart van de zon een eeuwig exploderende waterstofbom.
    Net als de aarde heeft de zon een globaal magnetisch veld met een noord- en een zuidpool. Het veld van de zon ontstaat door de beweging van electrisch geladen deeltjes en vrije elektronen die door de enorme hitte en straling in het inwendige van de zon van elkaar gescheiden zijn.
    In de verre toekomst zal de zon inderdaad uitdoven. De watersof zal opraken en de zon helium gaan verbranden, waardoor ze niet alleen helderder wordt, maar ook zal opzwellen. De temperaturen in ons zonnestelsel zullen oplopen. Als ook het helium is verbruikt, zal de zon haar buitenlagen afstoten. En haar kern zal instorten tot een witte dwerg ter grootte van de aarde.

    02-12-2005, 13:29 geschreven door Ooikenaar

    Reageer (0)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zijn wij de autochtonen racisten ???????????

    "Vrouwen in Brussel durven straat niet meer op"

    In grote delen van Brussel, waar veel allochtonen wonen, verdwijnen vrouwen meer en meer uit het straatbeeld. Dat is het geval in Brussel-stad tegenover het Zuidstation, maar ook in wijken van Molenbeek, Schaarbeek, Sint-Joost en Anderlecht, schrijft Het Laatste Nieuws vrijdag.

    Vrouwen willen of durven er de straat niet meer op, omdat ze worden lastiggevallen door jonge allochtonen, meestal van Marokkaanse origine. Dat zegt de Brusselse staatssecretaris voor Gelijke Kansen, Brigitte Grouwels. "Vrouwen worden nageroepen en uitgescholden voor hoer. Het volstaat dat ze modieus gekleed zijn met smalle bloesjes en een streepje blote buik.

    Sommige autochtone vrouwen zetten nu iets op hun hoofd als ze buitenkomen, omdat ze dan niet meer worden lastiggevallen. Moslimmeisjes doen dat ook. Andere vrouwen trekken weg uit de wijk", aldus Grouwels. De staatssecretaris wil hier een einde aan maken. "We streven naar een actieplan dat vrouwenorganisaties ondersteunt."

    02-12-2005, 12:29 geschreven door Ooikenaar

    Reageer (0)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE GROOTSTE BELG
    Gisteren vond de stemming van de drie grootste Belgen aller tijden plaats.

    10 - Hendrik Conscience: vind ik terecht. Er zijn andere grote(re) schrijvers dan Conscience wiens boeken zeer moeilijk te lezen zijn. Oud Nederlands en met veel prozaïsche omschrijvingen.
    9 - P. P. Rubens:  Vind ik ook terecht of anders moeten de gebroeders Van Eyck ( Lam Gods ) ook vermeld worden.
    8 - Gerardus Mercator: Die zou volgens mij een betere plaats verdienen. Hier zou zich Ambiorix moeten staan. Mercator heeft veel bijgedragen tot de ontdekking en vastleggen van vele landen.
    7 - Jacques Brel: Terecht. Was hij een Vlaming, een Waal, een Brusselaar of een Fransman. Is zeer verwarrend en de Vlamingen nemen het hem nog steeds kwalijk dat hij gezongen heeft over "les sals Flamands".
    6 - Andreas Vesalius: Ook terecht.Ganse dagen lijken zitten opensnijden om dan alles minitieus over te tekenen is een groot werk, maar verdiend daarom toch niet de eerste plaats. Lijken die hij op het galgenveld (waar gevangenen begraven lagen) opgroef.
    5 - Adolf Daens: Had ik bij de top drie verwacht. Heeft een grote rol gespeeld tidens de industriële revolutie als ons volk uitgbuit werd door enkelingen. Hij had aristocratie en de kerk tegen zich. Toch bleef hij voor de kleine man voortvechten.
    4 - Ambiorix: Versta ik niet wat die op die plaats staat te doen. Heeft wel tegen Julius Caesar gevochten, maar met als resultaat dat er een ganse bevolkingsgroep als wraak uitgemoord werd en dat hij zijn biezen genomen had over de rijn naar Duitsland.


    3 - Eddy Merckx: Grote sportman maar welke verdienste hij tegenover het mensdom gedaan heeft, dat weet ik niet. Bewijst alleen dat het Belgische volk een wielrennersvolk is.
    2 - Paul Janssen: Ik zou hem eerste gemaakt hebben, maar hij kreeg als tegenwind dat er commerciële belangen bij gemoeid waren. Een stok om te slaan vindt men altijd
    1 - Pater Damiaan: Mocht zeker bij de top drie zitten, maar eerste ???????
    Een Janssen heeft miljoenen mensen genezen met zijn uitvindingen (imodium, perdolan etc), Een damiaan heeft een honderd tal melaatsen het leven iets zachter gemaakt en er zelf aan gestorven.

    Met de twee eerste kan ik akkoord gaan, met een Merckx op de derde plaats niet. Er zijn anderen die op andere vlakken meer voor hun volk gedaan hebben dan op een fiets zijn fortuin verdienen.

    02-12-2005, 12:07 geschreven door Ooikenaar

    Reageer (0)

    01-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontstaan van sterren ( zon )
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Sterren ontstaan doordat dichte wolken van interstellaire materie ( is een mengsel van gassen - vooral waterstof en helium - en stof, dat onder meer uit koolstof en silicium bestaat) samentrekken en in steeds kleiner wordende materieklonten uiteenvallen. Onder invloed van de zwaartekracht ontstaat in het hart van zo'n klont een zogeheten protoster. De rest van de stofwolk wordt meegesleurd met de rotatie van de protoster en vormt een schijf. De protoster groeit doordat materie vanuit die schijf naar de ster toe valt. Wanneer de protoster grote hoeveelheden materie tegelijk te verwerken krijgt, stoot deze bundels van gas uit, die "jets" worden genoemd.
    Protosterren produceren energie door hun gassen samen te drukken. Naarmate ze compacter worden, neemt hun aantrekkingskracht toe, gaat de materie sneller bewegen en stijgt de temperatuur.
    Zodra de kern heet genoeg is, begint de protoster waterstof tot helium te fuseren ( doen samensmelten). Op dat ogenblik verander hij in een jonge ster.
    De oppervlaktetemperatuur van onze zon is 5.700°C en heeft een levensduur van 10 miljard jaar. Dan is al zijn energie verbruikt.

    01-12-2005, 16:26 geschreven door Ooikenaar

    Reageer (0)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar wonen we ????
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dwaze vraag, zullen de meeste denken. Iedereen kent toch zijn adres. maar dat bedoel ik juist niet. Waar ergens in dat groot universum wonen we?
    We wonen in het melkwegstelsel. Volgens ruwe schattingen zouden er nog minstens 150 miljard (150.000.000.000) stelsels in het heelal bestaan.
    In onze galactie, het melkwegstelsel, bevinden zich circa 200 miljard sterren ( 200.000.000.000 ).
    Eén van die sterren van het melkwegstelsel is de zon, waar de aarde en acht andere planeten omheen draaien.
    Ons zonnestelsel zou een viereneenhalf miljard jaar geleden ontstaan zijn. We liggen niet in het centrum van het melkwegstelsel, eerder ver weg van het centrum. Als we hier over afstanden spreken, gebruiken we lichtjaren. Eén lichtjaar is ongeveer 9,5 biljoen km.
    Dus hier wonen we dan, op een planeet ver weg in onze eigen galactie, die maar een onderdeel is van 150 miljard galacties met elk zijn miljarden zonnen en planeten. Dus wonen we in astronomische normen op een stukje gruis dat zich in het immense heelal bevindt.

    01-12-2005, 15:44 geschreven door Ooikenaar

    Reageer (0)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijna weekend
    Het weer is nog niet veranderd, alhoewel ze voor het weekend zachter weer geven, maar gevolgd door regen. Voor de verandering.
    Alles gaat hier zijn gewone gang. De dagen zijn soms lang en dat beperkt zijn in beweging is frustrerend. Je wilt iets doen maar het gaat niet.
    Alles weegt precies 1000 kg. Zal er me voorlopig moeten bij neerleggen.
    Hopelijk is de operatie de oplossing en ben ik terug de oude. Ik zou zo veel willen doen, maar dat heffen of duwen gaat niet meer.
    Ik heb moeder al een paar keer op de GSM opgebeld en ze pakt keurig op en sluit hem goed.
    Kwestie dat ze het gewoon wordt.
    Ik ga nu mijn wagen gaan halen. Hij moest binnen van peugeot zelf om nieuwe chip in de sleutel te steken.

    01-12-2005, 12:49 geschreven door Ooikenaar

    Reageer (0)

    30-11-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Electriciteitspannes te wijten aan extreem winterweer????

    KMI: "Hevige sneeuwbuien in geen geval uitzonderlijk"

    De hevige sneeuwbuien van vorige vrijdag en zaterdag waren in geen geval uitzonderlijk. Dat blijkt uit het voorlopig advies van het KMI dat minister van Wetenschapsbeleid Marc Verwilgen vandaag ontving. Netbeheerder Elia had gewezen op de uitzonderlijke samenloop van weersomstandigheden als oorzaak van de stroompannes afgelopen weekend.   

    Stroomonderbrekingen in hele land

    De winterse buien veroorzaakten vrijdag en zaterdag stroomonderbrekingen in verschillende delen van het land. Vele Vlaamse gezinnen zaten urenlang zonder stroom. Zaterdagmiddag knakte een hoogspanningsmast langs de E40 in Affligem. Dat leidde tot laaghangende kabels boven de E40. Die moest tot 's avonds worden afgesloten voor alle verkeer wat leidde tot ellenlange files. De problemen veroorzaakten heel wat wrevel, zoals bij burgemeester Freddy Willockx van Sint-Niklaas. 
      

    Volgens Elia waren de problemen te wijten aan een uitzonderlijke samenloop van vier weersomstandigheden: krachtige windstoten, een hoge luchtvochtigheid, veel sneeuw en temperaturen onder het vriespunt. Na overleg met Elia kondigde Verwilghen gisteren een reeks maatregelen aan, zoals een verwittigingssysteem waarbij de consument verwittigd wordt -bijvoorbeeld via sms- van een elektriciteitspanne.   

    Enkel lokaal abnormale toestanden

    Ondertussen werd het KMI gevraagd een analyse te maken van de weersomstandigheden van afgelopen vrijdagnacht. Uit de analyses blijkt dat de gemeten diktes van de sneeuwlaag op 26 november hoogstens lokaal zeer abnormaal waren en in geen geval uitzonderlijk. De gemeten maximale windstoten op 25 en 26 november waren dat evenmin, zo meldt het kabinet van minister Verwilghen.   


    "De atmosferische situatie die aanleiding gaf tot deze winterprik is eveneens niet uitzonderlijk. Polaire luchtstromingen beïnvloeden verscheidene keren per jaar het weer boven ons land. Als dit gebeurt tijdens de winterperiode kan dit aanleiding geven tot episodes met lokaal relatief overvloedige sneeuwval", stelt het KMI.

    30-11-2005, 16:46 geschreven door Ooikenaar

    Reageer (0)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laatste dag van november
    Morgen start de maand december al. Nu zal het jaar 2005 vlug voorbij zijn. Ik vind dat hoe ouder men wordt, hoe sneller de tijd voorbijgaat.
    Van de morgen had het weer goed gevroren en lag het zelfs glad op de baan. Uitkijken geblazen en op de radio werden er veel ongelukken gemeld met de nodige filevorming.
    Ik ben vandaag bij mijn huisarts geweest om mijn ziekte te verlengen. Hij zei wel dat het een zwaardere operatie zal zijn dan de eerste, maar het is de enigste oplossing.
    It be so.
    Ondertussen hou ik me bezig met het voorbereiden om mijn ECDL te behalen.
    ECDL staat voor European Computer Drivers License. Als je dat voorlegt, twijfeklen ze niet meer aan je kennis aangaande computers en zijn software.
    Het is plezant en alle dagen komt men nieuwigheden tegen waarvan me het bestaan niet wist.
    In feite hoe meer men leert, hoe meer men beseft hoe weinig dat we weten. Alleen al het idee dat we hier rondlopen op een stuk materie dat ontstaan is miljarden jaren geleden en door toeval (of niet) de juiste condities bood om levensvatbaar te worden. Eén uit de honderd miljarden planeten.Zo dingen intrigeren mij. Hoe is het allemaal onstaan? Zullen we het ooit weten en kunnen we zulk een kennis omvatten? Het leven bestaat uit vagen die toch nooit zullen beantwoord worden.

    30-11-2005, 15:15 geschreven door Ooikenaar

    Reageer (0)

    29-11-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terug naar de goeie ouwe tijd????????

    Gustaaf (79) en Denise (76) zonder verwarming: ,,Met houtkachel kwamen we dit nooit tegen''

    ,,Hadden we die ouderwetse houtkachel maar niet weggegooid. Dan zouden we van die koude niets gevoeld hebben.'' Vier uur lang moesten Gustaaf Stevens (79) en Denise Rijckbosch (76) uit Lochristi bij Gent het gisteren zonder elektriciteit en zonder verwarming stellen. ,,Reken maar dat het koud was!''

    Gustaaf Stevens, bijna 80, en Denise Rijckebosch, 76, zijn gepensioneerde landbouwers. Ze zijn dus wel wat gewoon op hun erf in Lochristri, vlak naast Gent. Maar een vier uur durende stroompanne zoals gisteren, ten gevolge van een defect in een stroomcabine na de stevige winterprik van vrijdagavond en zaterdagnacht, hadden ze nog nooit meegemaakt.

    ,,Pas als er geen elektriciteit meer door je stopcontact komt, merk je hoezeer je aan die luxe gewoon bent'', lachen Denise en Gustaaf. ,,Plots viel de televisie uit en moesten we er zelfs niet meer aan denken om te koken. Aangezien wij werken met een elektrische waterpomp, liep er zelfs geen water meer door de kraan en konden we het toilet niet meer doorspoelen. Zelfs naar de slager hier vlakbij gaan, had geen zin. Toen ik er aankwam, kon hij niet anders dan me met lege handen naar huis sturen omdat de weegschaal en de kassa het niet deden. Geloof ons, zoiets voelt best wel eigenaardig aan: vier uur zonder stroom leken er wel twaalf!''

    Verwend

    Ook de verwarmingsinstallatie van het bejaarde stel werkt op elektriciteit. ,,Het was koud!'', zegt Denise. ,,Je houdt het niet voor mogelijk hoe snel de temperatuur zakt, als de verwarming in de woonkamer een tijdje niet werkt. En ik had al een verkoudheid. Een extra, stevige trui en warme sjaal waren dan ook echt geen overbodige luxe. Weet je wat ik zo bizar vind? Vroeger verwarmden we met kolen en hout. Dan werden we nooit met dit probleem geconfronteerd. Als we het te koud hadden, gooiden we doodeenvoudig een extra blok hout of een stevige schep kolen op het vuur. Een paar minuten later was je weer lekker opgewarmd.''

    Toch proberen de twee oudjes het koude voorval te relativeren. ,,Ach, hoor ons hier bezig'', lachen Gustaaf en Denise. ,,We hebben dan wel een voormiddag met verkleumde handen achter de rug, maar al bij al mogen we niet klagen. Elders hebben ze het veel slechter, zoveel is zeker. Misschien zijn we intussen wel iets teveel verwend.''

    29-11-2005, 09:17 geschreven door Ooikenaar

    Reageer (0)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Begin van de winter
    Vrijdagavond op zaterdag heeft het in bepaalde delen van België klink gesneeuwd. Bij ons in het Oudenaardse was de sneeuw te zien maar zo een dikke laag was het niet. Tegen zondag was alle sneeuw verdwenen.
    Toen ik gisteren naar Lochristi reed, eens voorbij Gent was er nog sneeuw te zien.
    Ma heeft zaterdag 5 uur zonder stroom gezeten.
    Ik heb er gisteren een GSM ( cellular phone) gegeven zodat ze ook bereikbaar is als de stroom uitgevallen is.
    Van de morgen had het gevroren. Velden wit en auto's aangevroren. Maar december staat voor de deur en ik denk dat we niet mogen klagen. Niets zegt natuurlijk dat de winter zeer streng kan worden.

    29-11-2005, 09:08 geschreven door Ooikenaar

    Reageer (0)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zijn we klaar voor de winter

    5 cm sneeuw en Vlaanderen ligt plat

    Treinen en bussen rijden hele dag met vertraging Oost-Vlaanderen zit halve dag zonder stroom Wegen zijn moeilijk berijdbaar

    De strenge winter werd aangekondigd, de sneeuw was duidelijk op komst vanuit Nederland, we werden vroeger al een paar keer verrast door het weer en toch liep het vrijdagnacht en gisteren opnieuw fout. Enkele centimeters sneeuw en heel Vlaanderen zit in de knoei.

    Ik vraag me af of ik in Midden-Afrika leef dan wel in West-Europa'', reageert burgemeester Freddy Willockx (SP.A) van Sint-Niklaas woedend op de stroompanne die gisteren grote delen van Oost-Vlaanderen heeft getroffen. ,,Dit is maatschappelijk onaanvaardbaar en kan anno 2005 niet meer gebeuren in een ontwikkeld land. Zeker niet met omstandigheden zoals amper vijf centimeter sneeuw en windsnelheden van 80 km per uur.'' Volgens de burgemeester moeten hieruit politieke lessen getrokken worden.

    ,,Ik stel vast dat Electrabel niet is opgewassen tegen de liberalisering. Dat heeft een tergend slechte dienstverlening tot gevolg. Het lijkt me daarom aangewezen dat gemeenten weer een meerderheidsparticipatie krijgen in netbeheerders Netmanagement, Elia en Fluxys. Niet voor de dividenden maar om de kwaliteit van de dienstverlening te bewaken.''

    Willockx roept daarom op dat alle betrokken partners rond de tafel gaan zitten. Maar volgens de bevoegde Vlaamse minister, Kris Peeters (CD&V), is er niets aan de hand. ,,Ik zal alleen optreden als er grote fouten gemaakt zijn.''

    Eerste dode

    Het eerste winteroffensief zorgde voor veel miserie, vooral in de nacht van vrijdag op zaterdag. Weermannen en strooidiensten riepen overmacht in. In Brussel viel de eerste dode. Een dakloze overleed na een bitterkoude nacht. Maar het sneeuwtapijt zorgde in grote delen van het land ook voor veel mooie taferelen.

    29-11-2005, 09:02 geschreven door Ooikenaar

    Reageer (0)

    Archief per week
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!