Wij zijn gestart met een cursus Volwassen Onderwijs aan de Koevliet in Zele.
De cursus nagerechten met als docent Pierre Duyts.
Tijdens de lessen werden enkele foto's gemaakt van de taarten, koekjes en andere lekkernijen. Maar ook de cursisten werden niet vergeten.
In naam van alle cursisten en in de eerste plaats van onze leraar Pierre Duyts hopen wij dat de bezoekers van deze blog er een aangename tijd gaan aan beleven.
test picasa fotoalbum : klik op de foto , men komt in picasa terecht, klik nu op slide of diavoorstelling. Om terug in de kers op de taart te komen gebruik de pijltjes links en rechts.
Onze Pierre, hij is toch zo lief, madame. Dus allemaal met alle moed en wilskracht terug aan het werk. We babbelen niet meer, we wegen , we meten in de maatbekers af en t'is juist of we in een chique patisserie in de werkkamer stage aan het doen zijn. En zijn koekjes zijn zo lekker!
Wat zie ik daar? Patisserie is geen koken hoor!!Alles tot op de gram afwegen,geen snuifje hier of een schepje daar. Alle moet minutieus afgewogen en gemeten worden.
Ik ben Pierre Duyts
Ik ben een man en woon in Streek rond het kasteel vanBeervelde. (België) en mijn beroep is zoetste beroep op aarde..
Ik ben geboren op 11/02/1952 en ben nu dus 72 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Muziek from the sixties..
mijn opleiding heb ik genoten te Anderlecht -pivitschool
diploma's- bakker -banketbakker -suikerwerk en chocolaterie
zelfstandige geweest 20 jaar te Beervelde -bakkerij-banket-en chocolaterie
les gegeven in de groene poort te Brugge dagschool
les
Over mijzelf
Ik ben Pierre Duyts
Ik ben een man en woon in (België) en mijn beroep is docent banket-brood en chocladebewerking.
Ik ben geboren op 01/01/1952 en ben nu dus 73 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: .
het vervolg : over mij zelf:
les gegeven in Aalst -dag- en avondonderwijs
les gegeven in Lokeren -dag-& avondschool ft
lesgever hotelschool afdeling nagerechten-ijsbereidingen-pralines & hoteldesserten